Arsi Paradise Beach Hotel 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 3.410
№304 viesnīcas reitingā Alanja
3.4 Numurs
4.1 apkalpošana
3.9 Tīrība
5.1 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Tosmuras apgabalā, 5 km attālumā no Alānijas centra. Tā tika atklāta 1989. gadā, pēdējā renovācija notika 2019. gadā. Piemērots ekonomiskai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар NataliaDen
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es nekad nerakstu atsauksmes, bet pirmo reizi sastopos ar š ā du attieksmi un tā pē c ļ oti gribē jā s uzrakstī t atsauksmi. Varbū t kā dam tas palī dzē s nesabojā t svē tkus. Š ī s viesnī cu ķ ē des ir krā pnieki! Viņ i pā rdod jau apmaksā tas istabas citiem, un piedā vā jums pā rcelties uz citu tā s paš as Arsi ķ ē des viesnī cu. … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes, bet pirmo reizi sastopos ar š ā du attieksmi un tā pē c ļ oti gribē jā s uzrakstī t atsauksmi. Varbū t kā dam tas palī dzē s nesabojā t svē tkus. Š ī s viesnī cu ķ ē des ir krā pnieki! Viņ i pā rdod jau apmaksā tas istabas citiem, un piedā vā jums pā rcelties uz citu tā s paš as Arsi ķ ē des viesnī cu.
Tajā paš ā laikā viņ i pieš ķ ir istabu daudz sliktā k, nekā jū s maksā jā t, vai arī jū s varat pavadī t nakti pludmalē , viņ iem ir vienalga. Tieš i tā ar mums notika.
Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā naktī un mums teica, ka nav istabu!! ! Kā tā!?? ? Visu nopirkā m nedē ļ as laikā un viss apstiprinā jā s.
Un mū su priekš ā vē l kā ds pā ris mē ģ inā ja piezvanī t un arī viņ iem atteica. Personā ls ir ā rkā rtī gi nedraudzī gs. Viņ i piedā vā ja pā rcelties uz citu viesnī cu. Man bija jā piekrī t, jo viņ i bija no ceļ a un bija jau ap vieniem naktī . Viņ i pā rvā cā s uz citu viesnī cu, iedeva baigo ekonomisko istabiņ u (lai gan standarts bija samaksā ts) un tas bija kaut kā dā hozblokā . Aiz mū su sienas periodiski ieslē dzā s ģ enerators, jo.
Bija biež i strā vas padeves pā rtraukumi. Viņ š strā dā ja tā , ka istabā nebija iespē jams runā t, nemaz nerunā jot par gulē š anu. Uz ielas tieš i zem istabas logiem nepā rtraukti darbojā s sū knis. Tajā paš ā laikā viņ i mē ģ inā ja mums iestā stī t, ka š ī ir standarta istaba. Tikai pē c tū roperatora iejaukš anā s (liels paldies Fit Holiday) pē c divā m dienā m tikā m pā rcelti uz parastu istabiņ u, bet atpū ta un iespaidi bija pamatī gi sabojā ti. Istabas uzkopš ana ir pretī ga. Ē diens neatš ķ iras. Mē s tur satikā m vairā kus cilvē kus, kuri arī bija pā rvietoti un arī sliktā kajā s telpā s. Reģ istratū rā viņ i pastā vī gi lamā jas ar klientiem š ā du pā rcelš anā s dē ļ . Mē s sapratā m, ka š ajā viesnī cu ķ ē dē š ā da krā pnieciska istabu tā lā kpā rdoš ana notiek. Ļ oti iesaku š o viesnī cu ķ ē di!
аватар kalita81.ok
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sā kotnē ji mums bija paredzē ts dzī vot Arsi Enfi Beach Hotel 4 *, bet pē c ieraš anā s mē s nekavē joties sazinā jā mies ar ceļ ojumu aģ entū ru un darbiniekiem, lai mainī tu mū su istabu. Izdzirdot, ka mans vī rs runā vā ciski, mū s uzreiz bez maksas pā rcē la un samaksā ja par transfē ru ar taksi uz viesnī cu no tā s paš as Arsi Paradise Beach Hotel 4 * ķ ē des. … Tomēr ▾ Sā kotnē ji mums bija paredzē ts dzī vot Arsi Enfi Beach Hotel 4 *, bet pē c ieraš anā s mē s nekavē joties sazinā jā mies ar ceļ ojumu aģ entū ru un darbiniekiem, lai mainī tu mū su istabu. Izdzirdot, ka mans vī rs runā vā ciski, mū s uzreiz bez maksas pā rcē la un samaksā ja par transfē ru ar taksi uz viesnī cu no tā s paš as Arsi Paradise Beach Hotel 4 * ķ ē des. Bet tur mē s devā mies uz citu tā paš a ķ ē des viesnī cu Arsi Blue Beach Hotel 4 * (3 minū š u gā jienā ).
Numurs tika pieš ķ irts augš ē jā stā vā , ar skaistu skatu uz jū ru un terasi. Viesnī ca ir nesen atjaunota, bet apkā rt vienmē r ir jū tama notekū deņ u smaka. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, bet dvieļ i tiek mainī ti pē c pieprasī juma. Atkritumus pā ris reizes izvedā m paš i, jo smaka kļ uva neizturama. Visai viesnī cai ir tikai viens lifts, un stā vi ir 6. Liftā var iekā pt tikai 1 cilvē ks ar bē rnu ratiņ iem.
Ē diens visā s viesnī cā s bija vienmuļ š (gurķ u un tomā tu salā ti, neķ ī tri sarkana desa, desiņ as ar olu kulteni, gaļ a mē rces veidā un reti zivis, deserti no visu varavī ksnes krā su mannas un ž elejas, ž ā vē ti augļ i putrai ar atkritumiem un dubļ i pielipuš i), visvairā k labā kā s - zupas un arbū zi ar melonē m (tā s ir grū ti sabojā t). Pā rē jais ir pā rkaltē ts un lē tā kais, kas bija tirgū (t. sk. sojas pusfabrikā ti! ). Daž reiz tika ceptas pankū kas. Vienreiz dzē ru vī nu, tad man sā pē ja galva, it kā visu nakti bū tu dzē rusi. Mē s devā mies uz pilsē tu ē st vietē jos ē dienus, jo viesnī ca nedeva neko "turku" (man ir ar ko salī dzinā t, piemē ram, Kemerā vienmē r bija vietē jie saldumi un pat kebabi).
Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , uz pludmali - tikai š ķ ē rsojiet ceļ u, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - par maksu (50 Turcijas liras). Uz pilsē tas centru kursē autobusi (1.101), kuros par braucienu labā k norē ķ inā ties ar karti, nevis skaidru naudu. Netā lu no viesnī cas ir autobusu pietura, tuvā kais lielveikals Migros atrodas 15 minū š u gā jiena attā lumā .
Jū ra ir tī ra, pludmale smilš aina, bet ieieš ana jū rā - oļ i, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - nav pirmais svaigums.
No viesnī cas pakalpojumiem mans vī rs izmē ģ inā ja hammam Arsi Blue Beach Hotel 4 * (50 eiro par hammam, masā ž a, pī lings), viņ š bija apmierinā ts, jo ī paš i ar masā ž u. Ir arī trenaž ieru zā le, bet tikai izskata dē ļ , jo maš ī nas ir vecas un nav droš i piestiprinā tas pie grī das. Labā k vienkā rš i skriet no rī ta.
Viesnī ca tika rezervē ta caur Annex Tour, tač u š oreiz aģ entū ras darbs nebija apmierinā ts. Ierodoties firmas pā rstā vis pie mums neieradā s. Viņ i gaidī ja transfē ru uz lidostu gandrī z stundu un pulksten 2 naktī , jo š oferim tika norā dī tas nepareizas adreses un viņ š burtiski meklē ja viesnī cas un tū ristus. Bet mē s ieradā mies laicī gi.
Apakš ē jā lī nija: vidē ja lī meņ a viesnī ca tū ristiem, kurus galvenokā rt interesē pludmale un jū ra. Izklaides ir nulle, bet Tarkan dziesmu bija pā rā k daudz no rī ta lī dz vakaram.
Пляж от отеля песчаный и чистый, можно лежать на полотенце без лежака Бассейн с горкой возле отеля, анимации или других развлечений нет. При выходе из отеля есть подземный переход на пляж и автобусная остановка.
аватар dinkat
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es paliku pie savas meitas divas nedē ļ as. Ieradā mies naktī , reģ istratū rā patī kams jauneklis pajautā ja vai mums der pē dē jais stā vs un uzreiz mū s iekā rtoja. Mums ļ oti patika istaba, uz balkona bija burts "G" un skats bija 300 grā du leņ ķ is. … Tomēr ▾ Es paliku pie savas meitas divas nedē ļ as. Ieradā mies naktī , reģ istratū rā patī kams jauneklis pajautā ja vai mums der pē dē jais stā vs un uzreiz mū s iekā rtoja. Mums ļ oti patika istaba, uz balkona bija burts "G" un skats bija 300 grā du leņ ķ is. Istabā viss darbojā s, mē beles, tehnika, viss bija labā stā voklī un strā dā ja klusi.
2 minū tes lī dz pludmalei, izejiet pa pazemes tuneli (kur ir forš i) un esat pludmalē . Tas ir smilš ains, ieeja jū rā ir mazi oļ i, tā pē c ū dens ir ļ oti dzidrs. Pludmale numur 7 uz "Oba". Nav š ķ ī vju! Ieeja ir ļ oti patī kama un droš a, neklauvē pie slazdiem un neslī d. Š is ir svarī gs punkts, mē s gā jā m pa pludmalē m un ir ļ oti daudz pludmaļ u, kur plā tnes pie ieejas jū rā ir ļ oti slidenas un nelī dzenas, tas met uz tā m vilni, tas ir ļ oti bī stami. Bā rs un sauļ oš anā s krē sli pludmalē par papildus samaksu. maksa.
Autobusu pietura, kas kursē uz centru tieš i pie ieejas viesnī cā . Lielveikals ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , otr un ceturtdien pienā k tirgus (lietas un augļ i), uz centru ir 10 minū š u gā jiens.
Atseviš ķ i es gribu teikt par ē dienu viesnī cā . Pavā re, kas strā dā ja mū su maiņ ā , ir vienkā rš i supertalantī ga! Uzturoties 2 nedē ļ as, ē diens mums nemaz nebija noguris. Pat pē dē jā dienā pusdienojā m un bijā m pā rsteigti, ka viss bija garš ī gi! Citā s viesnī cā s man tas nekad nav noticis, pat 5*.
Katru dienu viņ am izdevā s daž ā dot ē dienkarti. Brokastī s, piemē ram, ceptas sē nes ar sieru, citreiz – tomā ti un paprika un omlete ar pistā cijā m. Pusdienā s vienmē r divu veidu gaļ a (neskaitot kotletes). Bija pī le, cū kgaļ a, liellopa gaļ a, vistas kā jas (bija arī vistas krū tiņ a, bet ne pretī gi sausa, bet gan smalki sagriezta siera mē rcē ). Kartupeļ i tika cepti cepeš krā snī (paldies par veselī gu ē dienu), bet bija arī kartupeļ i. Augļ i: arbū zs, melone, apelsī ni un ā boli vienmē r ir bijuš i. Daudz zaļ umu un sieru. Bā rā ir tē ja, kafija, sulas (ne yuppie), no iepakojumiem, cola fanta, sprite. Es nezinu alkoholu (es nedzeru).
Liels paldies visam š ī s viesnī cas personā lam, kurš vienmē r bija draudzī gs un ā tri atbildē ja uz jebkuru pieprasī jumu.
Угловой номер имеет большие балконы с обзором в 300 градусов. Вид на море и на горы.
аватар Ainazzik9
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca maza, baseins arī , slidkalniņ š , pā rsvarā visi turki, pludmale pā ri ceļ am, bet par visu personī gi nav jā maksā , ē diens vienmuļ š , nekas tā ds. Alkoholu labā k paņ emt lī dzi, ejam arī paē st uz kaimiņ u hoteli blue hotel arsi. … Tomēr ▾ Viesnī ca maza, baseins arī , slidkalniņ š , pā rsvarā visi turki, pludmale pā ri ceļ am, bet par visu personī gi nav jā maksā , ē diens vienmuļ š , nekas tā ds.
Alkoholu labā k paņ emt lī dzi, ejam arī paē st uz kaimiņ u hoteli blue hotel arsi.
Arī tur nav nekā interesanta, ir aktuā lā ks baseins, nav anime.
аватар Sidks
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uzreiz jā saka, ka pirms doš anā s izlasī ju atsauksmes un apskatī ju fotogrā fijas. Tie galvenokā rt ir no 2013. gada. Bet . . viesnī ca tika slē gta uz gadu un 2017. gadā acī mredzot mainī jā s ī paš nieks. Viesnī ca Dim suit 3* Mē s ieradā mies vē lu, ap pulksten 23:00. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka pirms doš anā s izlasī ju atsauksmes un apskatī ju fotogrā fijas. Tie galvenokā rt ir no 2013. gada. Bet . . viesnī ca tika slē gta uz gadu un 2017. gadā acī mredzot mainī jā s ī paš nieks.
Viesnī ca Dim suit 3*
Mē s ieradā mies vē lu, ap pulksten 23:00. Noguruš i, ejot augš ā uz istabu, viņ i pievē rsa uzmanī bu netī rai veļ ai un traukiem uz kā pnē m (foto pievienots, nofotografē ts divas dienas vē lā k), nogurumam nepieš ķ ī ra nozī mi, bet no rī ta sapratā m, kur esam. Nav karstā ū dens. Tualete tek.
Brokastis (ž ē l, ka neuzņ ē ma labā ku bildi par virtuvi, fotogrā fija ar atlocī tu rež ģ i) brokastī s mē s ah . . ē dā m, lai neteiktu citā di. Daž as nez kā pē c apceptas atlikuš ā s desiņ as (tas ir stundu pirms brokastu beigā m), pā ris olas nenomizotas un daž as nomizotas un pā rgrieztas uz pusē m (zaļ as), un tā izkaisī tas pa sī kumiem, it kā pē c mež onī ga ballī te. Nav gaļ as, tikai sojas recekļ i. Mū su priekš ā pienā ca sieviete ar bē rnu, lai paņ emtu š ī s atlikuš ā s 3 nož ē lojamā s olas, tā pē c kā ds, piemē ram, pavā rs, netī rā priekš autā un rokā s teica viņ ai: "SGTRBRGRBRDASGH ! ! ! ! " un paskaidroja uz pirkstiem. ka viena ola vienā rokā...Tas viss jū su acu priekš ā .
Pie galdiem srach, dū mi. Tī ru trauku nav, noskalo un grū ž , ja tieš ā m prasi. Trauku tī rī š ana - kā ds puisis nā k klajā ar cigareti, nomet š ķ ī vi uz š ķ ī vja deguna priekš ā , un pat tad, ja uz tevi lido kunkuļ i un š ļ akatas no ē diena, viņ am ir vienalga.
To paš u atkā rto arī pusdienā s. Tiklī dz ieradā mies agri un atceramies metro no rī ta Maskavā vai Sanktpē terburgā , notiek cī ņ a par "aprī t auzas" (citā di mē le nepagriezī sies teikt).
Bā rs ir cits stā sts. Es nā ku klā t, paprasu alu, "bā rmenis" bez vilcinā š anā s paķ er pirmo glā zi, kas nā k pretī ar jau pusi alus un putā m (kopumā glā zē bija puse vielas, kaut kur 0.5 no paš as glā zes, bet kā pē c mocī ties - uz, kuce, malks). LABI. Es doš os atpakaļ , labi, labi. . . Es domā ju, ka es iedzerš u ū deni un doš os meklē t iespē ju aizbraukt no š ejienes. Atceļ ā redzu, kā divi no "personā la" smē ķ ē pie galda ar netī riem traukiem, viens paņ em no galda glā zi un ieber termosā ar "kafiju". Pē c tam arī “kafiju” nedzē ru. Vadī tā js jeb "saimnieks" kā viņ u sauc, staigā pa viesnī cu ar seju, it kā vienkā rš i visus ienī stu, kad gribē ja viņ am pajautā t, kā tā da cū kkū ts izaudzē ta, viņ š sā ka kliegt kā traks un vicinā t rokas - saka ej prom no š ejienes. Visi, kas viesnī cā "atpū tā s", bija vienā dā s domā s. Kā ds vairs negribē ja tē rē t naudu pā rvā kš anā s, kā dam uzspieda kaut kā du sodu, vispā r aizķ ē rā s. Jaunie tika sagaidī ti ar saucieniem - "Bē dziet no š ejienes! "
Par animā ciju nav runas. Visi to viesnī cu sauca par pansionā tu "pensionā rs" vai tamlī dzī gi.
Puiš i, labā k pā rmaksā t 12-20 tr. bet netē rē jiet savu atpū tu. Vienu un to paš u naudu iztē rē si, lai "apē stu" vismaz kaut ko normā lu jebkurā gadī jumā . Mē s arī domā jā m, ka vajag pludmali, jū ru, sauli, pā rē jais nav svarī gi, bet ne tā dā mē rā .
Gide Nadež da, ceļ ojumu aģ entū ra "iati" SIA "CRYSTER and Biblio Globus" ī paš s paldies! Mums bija jā pavada pamatī gi nervi, pirms paspē jā m pā rvā kties. š eit mē s nā kam ar savā m problē mā m. . .
Parū pē jies par sevi un atceries – š o atvaļ inā jumu tu gaidi seš us mē neš us. Un kad uz tavu grū ti nopelnī to naudu uzmet "g@vno", ē d ar smiekliem, tas nav tā vē rts
Лестница. Посуда стояла 2 дня, а может и больше, но мы уехали из этого ада лестница. Присядь, отдохни.. Кухня. Жаль не набрался наглости зайти и сфотографировать этот клоповник, у нас в армии было чище и кормили наааамного лучше Номер. все в таком состоянии. кондиционер не работал. горячей воды - нет))) я думал это с 2013 такая шутка ванная. Унитаз смывает на пол
аватар morgunovaly
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū nija sā kumā atpū tos Dim Suit Hotel, š is ir netā lu no Alā nijas Turcijā , meklē ju ceļ a biedru, neatradu, bija jā lido vienai un bija tik brī niš ķ ī ga atpū ta, nemaz nav garlaicī gi) ). Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska! ! Viesnī cas teritorija maza, bet visur tī rs, man bija liela istabiņ a ar milzī gu gultu, par ko biju neticami priecī ga! Man bija 2 nedē ļ as, un man bija ievē rojami izkrauti dā rzeņ i un augļ i. … Tomēr ▾ Jū nija sā kumā atpū tos Dim Suit Hotel, š is ir netā lu no Alā nijas Turcijā , meklē ju ceļ a biedru, neatradu, bija jā lido vienai un bija tik brī niš ķ ī ga atpū ta, nemaz nav garlaicī gi) ). Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska! ! Viesnī cas teritorija maza, bet visur tī rs, man bija liela istabiņ a ar milzī gu gultu, par ko biju neticami priecī ga! Man bija 2 nedē ļ as, un man bija ievē rojami izkrauti dā rzeņ i un augļ i. Kafijas automā tā kafija bija laba, ē du uz vietas pie baseina, pagalms bija pilns ar zaļ umiem un ziediem, bija ļ oti patī kami ieturē t maltī ti. Galdi klā ti ar baltu galdautu, kas ir ļ oti jauki, kā jau labā restorā nā ! Personā ls ir draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t un visu izskaidrot. Tagad par jū ru, tas ir galvenais iemesls, kā pē c es lidoju š eit! ! Jū ra ir netā lu pa nelielu eju un gribu atzī mē t, ka pludmale ir brī niš ķ ī ga, vislabā k, ja sekojat lī dz Alanijai, č etriniekiem un pieciniekiem š ī nebija! Gludā ieieš ana jū rā un jū rā bija brī niš ķ ī ga, viļ ņ i bija 1 reizi 2 nedē ļ ā s, un bonuss ir tas, ka sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. Vakarā var staigā t pa plaš o, ar brī niš ķ ī giem krū miem, puķ ē m, kokiem apstā dī tu ietvi lī dz pat Alanijai, kas ir 45 minū tes! Kopumā viesnī ca man patika, un pā rē jais bija brī niš ķ ī gs))
аватар natalya.uckolov
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Cienī jamie tū risti! Rakstu tiem, kas dodas uz Turciju, bet ir grū tī bas ar viesnī cas izvē li, nezina, kur doties. Tā pē c no sirds iesaku jums Dim Suit Hotel. Obakei apgabals pā rsteidz ar savu dabas skaistumu: majestā tiskiem kalniem, dzidri zilu jū ru un satriecoš i tī ru gaisu. … Tomēr ▾ Cienī jamie tū risti! Rakstu tiem, kas dodas uz Turciju, bet ir grū tī bas ar viesnī cas izvē li, nezina, kur doties. Tā pē c no sirds iesaku jums Dim Suit Hotel. Obakei apgabals pā rsteidz ar savu dabas skaistumu: majestā tiskiem kalniem, dzidri zilu jū ru un satriecoš i tī ru gaisu. Tā tad, mē s ieradā mies viesnī cā pulksten 21:00. Nekavē joties sazinā jā s ar reģ istratū ru ar jautā jumu par izlī gumu. Jautā jums tika nekavē joties atrisinā ts, un visas manas vē lmes tika ņ emtas vē rā . Par to milzī gs paldies personī gi Nadež dai. Š ī ir ļ oti kompetenta darbiniece, kas ir kompetenta visos jautā jumos, draudzī ga un skaista meitene. Ir ļ oti patī kami, ka mani š ā di sveic.
Kas attiecas uz paš u viesnī cu: neliela zaļ a labiekā rtota teritorija ar baseinu, rotaļ u laukumu, restorā niem, bā ru utt. Š eit ir viss, ko jū su sirds vē las.
Virtuvē : neatkā rtoš os, daudz laba jau ir uzrakstī ts. Bet tomē r es atzī mē ju bē rnu galda klā tbū tni, tas ir liels pluss š ai viesnī cai. Galu galā ir liels skaits atpū tnieku ar bē rniem. No visa var redzē t, ka pavā ri ļ oti cenš as iepriecinā t tū ristus. Daž kā rt pavā ri gatavoja tieš i tū ristu acu priekš ā .
Animā cija ir paredzē ta pieauguš ajiem un bē rniem. Jū ra ir brī nums, pasaka! Ū dens ir dzidrs un silts, tik ē rts, ka es rakstu, un es jau gribu ienirt š ajos maigajos ū deņ os. Uz pludmales rē ķ ina: viesnī cai ir ī rē ti sauļ oš anā s krē sli, bet jebkurā laikā var atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus.
Pē c skaita: mazs, patī kami spilgtā s krā sā s, mē s divatā : es un bē rns, nebija pā rpildī ts. Balkons ir pietiekami liels. Mū su istaba tika iztī rī ta katru dienu. Pateicoties vienkā rš ai smaidī gai kalponei, viņ a vienmē r tī rī ja tī rī bu.
Un visbeidzot, vai es doš os uz DIM SIUT HOTEL - noteikti JĀ ! Viesnī ca super! Paldies arī visam vadī bas personā lam un administrā cijai par viesnī cas komfortu un mā jī gumu. Tā lā ku labklā jī bu jums! Es neiedziļ inā jos pā rā k daudz detaļ ā s, jo ir tik daudz atsauksmju. Bet atkā rtoju: droš i dodieties uz š o viesnī cu un nebū siet vī luš ies, bet gū siet daudz prieka un pozitī va visam gadam. Veiksmi visiem!!! ! !
аватар boltotron
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Neskatoties uz trī s zvaigznē m, viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Atpū ta 12 dienas Mē s ar sievu ieradā mies gandrī z naktī . Tikā m uzreiz pabaroti un tikai tad sā kā s izvietoš ana. Istaba pieticī ga, bet viss nepiecieš amais normā lai atpū tai ir. … Tomēr ▾ Neskatoties uz trī s zvaigznē m, viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Atpū ta 12 dienas
Mē s ar sievu ieradā mies gandrī z naktī . Tikā m uzreiz pabaroti un tikai tad sā kā s izvietoš ana.
Istaba pieticī ga, bet viss nepiecieš amais normā lai atpū tai ir.
Pē c administratores ieteikuma iekā rtojā mies istabā bez skata uz jū ru un nenož ē lojā m. . Klusā puse ļ ā va pietiekami izgulē ties.
Ap viesnī cu ir daudz apstā dī jumu, aiz kuriem redzama pastā vī ga kopš ana (apgriezti krū mi, nogriezti zari), puķ es.
Uzturs ir atseviš ķ s jautā jums. Teikš u uzreiz - esmu ē diena cienī tā ja, tač u, neskatoties uz gaļ as trū kumu, nekad neesmu palikusi izsalkusi vai ar ē dienu neapmierinā ta. Č etras ē dienreizes dienā (ar ko daž as č etrzvaigž ņ u viesnī cas nevar lepoties). Kas mani iepriecinā ja - daudz zaļ umu un salā tu, ļ oti garš ī gi rī si! (mā jā s vispā r neē du. . ), ikdienas vista vai zivs un ē dieni atkā rtojā s diezgan reti, neskatoties uz ierobež oto produktu izvē li (Cieņ a š efpavā ram! sava amata meistars). Katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s bija augļ i, bet tikai ā boli, apelsī ni un arbū zi.
Apkalpoš ana: neskatoties uz š ķ ietamo pastā vī go darbinieku nodarbinā tī bu un administratores nopietnī bu, visi darbinieki ir ļ oti laipni un izpalī dzī gi. Fē ns, kas vakarā nodega, tika nomainī ts agri no rī ta, tiklī dz pulcē jā mies brokastī s. Ja jums ir kā di jautā jumi, viņ i vienmē r ir pieejami, lai palī dzē tu. Personī gi sveicieni animatoram Vitaļ ikam un bā rmenim Lekam! (tie ir tikai cilvē ki, kas rada noskaņ u).
Pludmale atrodas pā ri ceļ am, pā reja atrodas tieš i blakus izejai no viesnī cas. Sauļ oš anā s krē sli, matrač i un saulessargi – bez maksas.
Makš ķ erē š anas cienī tā ji. . Pati jū ra, bet foreles vai zuš us var makš ķ erē t tikai 150-200 metru attā lumā Dimchay upē .
Liels PALDIES ī paš niekam un visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos. .
P. S. (manā vā rdā )
Negatī vā s atsauksmes var atstā t tikai tie, kuri, maksā jot par trī szvaigž ņ u viesnī cu, sapņ oja iekļ ū t 5 *, vai tie, kuri nezina, kā atpū sties (un š ā ds 5 * + nav saviļ ņ ojums).
Вид с балкона 1 Вид с балкона 2 Ой! Лёха.. Лёха.. Мне без тебя так плохо.. Аниматор Виталик. Река Димчай у самого Средиземного моря.. Очень вкусно.. особенно если рыбу поймал сам.
аватар nin-lavrik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca ģ imenē m. Tī rs, kopts. Jū ra ir netā lu, pludmale ir tī ra, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, un to pietiek visiem. Ļ oti DRAUDZĪ GS UN LAIMĪ GS personā ls, daudzi runā krieviski. Ī paš s paldies administratoram Ahmetam, viņ š darī ja visu, lai mums bū tu ē rti. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ģ imenē m. Tī rs, kopts. Jū ra ir netā lu, pludmale ir tī ra, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, un to pietiek visiem. Ļ oti DRAUDZĪ GS UN LAIMĪ GS personā ls, daudzi runā krieviski. Ī paš s paldies administratoram Ahmetam, viņ š darī ja visu, lai mums bū tu ē rti. Numuri ir mazi, bet tī ri un labi uzturē ti. Bē rni ir sajū smā par animatoru Hazem. Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet garš ī gs un bagā tī gs. Pat mū su bē rni nebija izsalkuš i, un jū s ne vienmē r varat viņ us iepriecinā t pat mā jā s. Ar draugiem noteikti vē l apmeklē sim to paš u viesnī cu.
аватар dimanych
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca Dim Suit (Alanja) Rū gta patiesī ba. - Monotons ē diens. Tikai viens gurķ is izrā dā s sagriezts gareniski un š ķ ē rsā m, kvadrā tos un apaļ umos un nodots kā daž ā di ē dieni. Un no pusdienā m pā ri palikuš ajiem makaroniem vakariņ ā s gatavoja salā tus: makaroni ar keč upu, makaroni bez keč upa, makaroni ar sieru, makaroni ar gurķ iem. … Tomēr ▾ Viesnī ca Dim Suit (Alanja)
Rū gta patiesī ba.

-
Monotons ē diens. Tikai viens gurķ is izrā dā s sagriezts gareniski un š ķ ē rsā m, kvadrā tos un apaļ umos un nodots kā daž ā di ē dieni. Un no pusdienā m pā ri palikuš ajiem makaroniem vakariņ ā s gatavoja salā tus: makaroni ar keč upu, makaroni bez keč upa, makaroni ar sieru, makaroni ar gurķ iem. Karstais neatbilst bufetes principam, tas ir viena veida piedeva (gandrī z vienmē r rī si, pē rkot ir lē tā k) un mē rce ar gaļ as gabaliņ iem. Pavā rs personī gi uzliek karstu, tā pē c nerē ķ inieties ar papildinā jumu.

Istabā netī rs. Solī jums, ka gultas veļ a tiks mainī ta ik pē c divā m dienā m, netiek pildī ts. Tikai pē c daž ā m piezī mē m personā lam jū su veļ a tiks nomainī ta. Un izrā dā s, lai izmestu atkritumus, noslī pē tu grī du, iztī rī tu pelnu trauku, arī vairā kas reizes jā dodas pie viesnī cas administratora. Un par vannas istabas tī rī š anu pat nedomā jiet par stostī š anos.
Pretī gi pē c jū ras iet duš ā.

Briesmī ga mū zika. Ja ņ emat istabu ar skatu uz jū ru, tad iesaku nekavē joties pakā rties. Turku mū zika jū s apdzirdinā s dienu un nakti, un nepaļ aujieties uz daudzveidī gu mū ziku, jo dī dž ejam ir tikai viens disks. Pat ausu aizbā ž ņ i nepalī dz, traucē atpū sties. Un, kad mū zika pā rstā j spē lē t, uz blakus viesnī cai esoš ā s š osejas sā k atskanē t troksnis no garā mbraucoš ā m automaš ī nā m.

Bezmaksas alkoholiskie turku dzē rieni (vī ns un "tas ir kaut kas") Vī ns ir parastais lē ts mā jas brū vē jums. "Tas ir kaut kas" ir balts š ķ idrums, kas atgā dina zā ļ u garš u, kas, sajaucot ar ū deni, dod baltas nogulsnes. Es iesaku jums atturē ties. Un parakstu kokteiļ i ir vienkā rš i super, piedā vā jums izvē lē ties turku kolu ar vī nu, turku spraitu ar “tas ir kaut kas”, vismaz padzerties. Jū s varat dzert tikai alu.

Viesnī cā ir neliels peldbaseins. Nedomā ju, ka tu tur gribi peldē ties.
Tajā “dzī vo” tikai turki un kurdi, un tajā nav absolū ti nekā du balinā tā ju.

Turku nakts. Katru sestdienu viņ iem ir turku vakars, kad nopirkā m biļ etes mums teica, ka š ī ir satriecoš a izrā de ar mū ziku un dejā m, un tas viss ir iekļ auts tū res cenā . Patiesī bā š is ir viesturku mū ziķ is ar saviem skaļ ruņ iem un sintezatoru, kuram ir 3 stundas lē nas dziesmas. Un viņ š arī mē ģ ina jokot starp dziesmā m turku valodā , turki vien smejas. Un, lai beidzot beigtu, beigā s resnā sieviete sā k dejot pa diviem.

+
Jū ra atrodas 30 sekunž u attā lumā no jū ras. Maz krievu. Dominē turki un kurdi. Atš ķ irī bā no mū su tautieš iem viņ i uzvedas ļ oti kulturā li.
Personā ls uzvedas pareizi attiecī bā pret atpū tniekiem.

Labā k ir atturē ties no š ī s viesnī cas apmeklē juma, sabojā t visu savu atvaļ inā jumu.
Un neticiet pozitī vajā m tū ristu atsauksmē m, kas ievietotas vietnē s par š o viesnī cu, man ir viedoklis, ka to visu raksta vienī gais krieviski runā još ais viesnī cā - administrators.

nashkritik@rambler. lv


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в районе Тосмур, в 5 км от центра г.Алания. Был открыт в 1989 году, последняя реновация прошла в 2019 году. Подходит для экономичного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 120 км от аэропорта г. Анталия, в 4 км от г. Алания, в 1 км от поселка Обагель, в поселке Тосмур.
Pludmales apraksts Пляж в 20 м от отеля. Длина пляжной полосы — 90 м. Между пляжем и отелем есть дорога и подземный переход. Пляжных полотенец нет.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), почтовые услуги, 1 ресторан, 1 бар, 1 открытый бассейн.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 водные горки (работают 2 часа в день).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 66 номеров. Состоит из 6-этажного здания с лифтом.

Istabās

В номерах представлено: душ, тапочки, ванные принадлежности, фен, сплит-кондиционер, ТВ с российскими каналами, телефон, мини-холодильник (пустой), Wi-Fi (бесплатно), доп.раскладная кровать, по запросу.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Tosmur Mevkii, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 514 11 50
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).