Diamond Hill Resort Hotel 5*– Atsauksmes

39
Novērtējums 6.210
№149 viesnīcas reitingā Alanja
7.8 Numurs
5.7 apkalpošana
6.4 Tīrība
6.8 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca sastāv no vienas galvenās 13 stāvu ēkas, tā atklāta 2001. gadā, pēdējā renovācija notika 2016. gadā. Atrodas Alanjas priekšpilsētā Tosmurā. Attālums līdz Alanjas centram un promenādei, kur dinamiskā naktsdzīve rit pilnā sparā un ir daudz lielisku iespēju iepirkšanās cienītājiem, ir 10 minūšu brauciena attālumā. Un līdz kalnu upei Dim, kas pazīstama ar savu miera un klusuma atmosfēru un gleznaino apkārtni, ir 15 minūšu brauciens. Mūsu viesu rīcībā ir atsevišķa viesnīcas pludmale, kurai ērti piekļūt pa pazemes eju. Viesnīca piemērota ģimenēm un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Volodiakot
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es vienmē r atstā ju patiesas atsauksmes - ko viesnī ca ir pelnī jusi, es ī sumā mē ģ inā š u: Viesnī cai ir ne vairā k kā.3 zvaigznes. 1. Retseš in, tevi sagaidī s nedraudzī gā Melī na un Pions, un viņ i sā ks tevi mocī t ar izlī gumu, lai izvilktu no tevis naudu izlī gumam. … Tomēr ▾ Es vienmē r atstā ju patiesas atsauksmes - ko viesnī ca ir pelnī jusi, es ī sumā mē ģ inā š u:
Viesnī cai ir ne vairā k kā.3 zvaigznes.
1. Retseš in, tevi sagaidī s nedraudzī gā Melī na un Pions, un viņ i sā ks tevi mocī t ar izlī gumu, lai izvilktu no tevis naudu izlī gumam. Es nekad nedodu naudu par izlī gumu, bet varu pateikties, ja norē ķ inā ties agrā k. Reģ istrē jā s 15:00 ar skandā lu, jo viņ i mē ģ inā ja krā pties un iedot ekonomiskā s klases numuru, lai gan maksā ja par standartu.
2. Viesnī cā ir 3 lifti uz 287 numuriem un 10 stā viem, viens no tiem ļ oti biež i nestrā dā.10. stā vā , lai tur nokļ ū tu, problē ma arī samazinā sies. Liftos nedarbojas ventilators, jū s izkā pjat slapjš .
3. Tī rī š ana: istabā nebija tī rī š anas, izejot no jū ras atstā ja naudu uz gultas, atgriezā s un bija š okā , ka dolā rs pazuda un tī rī š ana sastā vē ja no atkritumu maisu nomaiņ as un tas arī viss, pat tualetes papī ru nelika š ķ idrā s ziepes parā dī jā s 5dien pē c skandā la reģ istratū rā .
4. Ē diens, viena un tā paš a veida katru dienu, bet izsalcis nebū si, restorā nu darbinieki lido kā bites.
5. Animā cija ir vienā da ar nulli.
6. Bē rnu istaba nestrā dā un ir pilna ar atkritumiem.
Turcijā atpū tā mies jau sesto reizi un mū s ļ oti sarū gtinā ja š ī viesnī ca.
Neiesaku! ! ! Un jū s pats izlemjat tā lā k.
аватар kachalov.nik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Briesmī ga viesnī ca, lū dzu izlasiet lī dz galam, apraksti vietnē s nav pareizi, tā lu no ultra, tā lu no 5, č etri ar stiepi, ticiet tū ristiem, mē s neesam aizspriedumaini pret daudzā m lietā m, mē s centā mies aizvē rt acis, bet, kad problē mas sastopas katru dienu, tā jau ir sistē ma. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca, lū dzu izlasiet lī dz galam, apraksti vietnē s nav pareizi, tā lu no ultra, tā lu no 5, č etri ar stiepi, ticiet tū ristiem, mē s neesam aizspriedumaini pret daudzā m lietā m, mē s centā mies aizvē rt acis, bet, kad problē mas sastopas katru dienu, tā jau ir sistē ma. Kopumā sī kā k:
Atbraucā m 20. jū nijā , bijā m pie draugiem, iedeva divas istabas, recepcijā iedeva 20$ par divā m ģ imenē m, kuras prasī ja par labā m istabā m. Vienā no istabā m nestrā dā ja seifs, otrā istabā neaizvē rā s balkona durvis, un š ajā viesnī cā , ja nav aizvē rtas balkona durvis, tad kondicionieri nevar ieslē gt, vispā r sanā ca reģ istratū rā viņ i pamā ja ar galvu, pierakstī ja ciparus un viss, gaidī ja 3 stundas, lai neviens neatnā ktu, aizgā ja uz tikš anos ar gidu, izskaidroja viņ am situā ciju un tikai pē c tam, kad viņ š visu paskaidroja reģ istratū rā darbinieki sā ka kustē ties, kopumā dienas beigā s mums viss bija salabots, bet pirmie nogulumi jau bija, ņ emot vē rā , ka iedeva dzeramnaudu pie ieejas. Un š ī ir tikai pirmā diena.
Protams, ja rakstī si par katru dienu, tad lasī si daudz. Ī sumā par visu brī vdienu:
1. Personā ls ir š ausmī gi slinks, cilvē ku ir absolū ti maz, pat reģ istratū rā nav krieviski runā još u, un, kamē r viņ i neapkalpos tū ristus no Turcijas un Eiropas, viņ i pie jums nenā ks.
2.4. lī meņ a virtuve, un arī tad jau iepriekš , viss ir vē rsts uz ā trā s ē dinā š anas, frī kartupeļ iem un tī rradņ iem, ko vajag brokastī s, š efpavā ri vienkā rš i sabojā ē dienu, visvairā k atmiņ ā paliek dedzinā ta skumbrija, ļ oti maza izvē le, bija pietiekama izvē le alkoholam lī menī . Nu pludmalē un baseinā ir tas pats fast food, kur tas principā ir aktuā li. Ē dienu personā ls lej pats, principā ir normā li, ja aiz katra trauka stā vē ja cilvē ks, un tā kā tas tā nav, tad gatavojieties milzī gā m rindā m.
3. Istabas ir labas, bet nianses jau iepriekš aprakstī tas. 5* Č ī bas negaida. Wifi istabā labs.
4. Istabas uzkopš ana principā ir normā la, bet vienā no dienā m vienkā rš i aizmirsā m to iztī rī t, lai gan pirmajā dienā iedeva dzeramnaudu)
5. Negaidiet animā cijas gan pieauguš ajiem, gan bē rniem! ) 10 dienas bija divi ž esti no animā cijas un tad, kad Krievija atvē ra robež u ar Turciju.
6. Ja kā ds apē d solī tā s dā vanas dzimš anas dienā , negaidiet, vairā kas reizes skrē ja uz reģ istratū ru un gide uzrakstī ja nulle reakciju.
7. Bā ri ne vienmē r strā dā ja pē c grafika, gribē ja slē gt agrā k.
8. Precizē jiet izbraukš anas nosacī jumus, reģ istratū rā neinformē , un tad par katru stundu iekasē.5 eiro.
9. Ja esi novietots augš ē jos stā vos, gatavojies staigā t, jo ir milzī ga problē ma ar liftiem, to ir ļ oti maz, tū ristiem nepietiek.
10. Spa pakalpojumi, kas aprakstā norā dī ti kā bezmaksas ir muļ ķ ī bas, viss ir maksas, no bezmaksas piedā vā s tikai pirti.
Turcijā daudzkā rt esam bijuš i pieci un č etriniekos, bet š o viesnī cu neiesaku.
Pirms pā rē jā s apskatī jā m atsauksmes, viss bija kā rtī bā , bet tie visi bija uz pirmskaronovī rusa laiku, varē ja bū t labi, bet tagad pē c gada neaktivitā tes viesnī ca ieslē dza ekonomisku rež ī mu, tā pē c atkā rtoju NENĀ C! ! !
аватар nastyona.terefyu
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Atsauksmes lasī ja, ka viesnī ca ir laba, bet patiesī bā tā velk uz 3 *. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, viņ i aizmirsa uzvilkt mū su rokassprā dzes! Lifts nedarbojas skaidri, par pludmales dvieļ iem priekš apmaksa! Ē damzā lē ir mū ž ī gas rindas, personā la nepietiek, lai tiktu galā (turklā t slinks) labi apkalpo tikai turkus. … Tomēr ▾ Atsauksmes lasī ja, ka viesnī ca ir laba, bet patiesī bā tā velk uz 3 *.
Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, viņ i aizmirsa uzvilkt mū su rokassprā dzes! Lifts nedarbojas skaidri, par pludmales dvieļ iem priekš apmaksa!
Ē damzā lē ir mū ž ī gas rindas, personā la nepietiek, lai tiktu galā (turklā t slinks) labi apkalpo tikai turkus.
Animatori izskata dē ļ , viesi netiek izklaidē ti, mū zika pludmalē un pie baseina ne vienmē r skan !! !
Ja jums ir ceļ vedis Agabeks. Jū s viņ am neticat, viņ š pā rdod tikai dā rgas ekskursijas un daž as, par pā rē jo viņ š klusē !
Viņ i sē dē ja ē st vakarā , ē damistaba slē dzā s, viņ i paņ ē ma š ķ ī vi tieš i no rokā m un izslē dza gaismu, viņ i neļ ā va ē st!
Ē diens vienmuļ š un var teikt, ka gatavo uz elli, jo vakariņ ā s zivs bija kā apdegusi jū rasmē le!
Viesnī cas priekš rocī ba ir Wi-Fi
Istaba laba)
аватар antoxat0001
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es atstā ju atsauksmi dienā , kad izbraucu no š ī s briesmī gā s vietas. Zvaigznes viesnī cā nopirka un pateikš u kā pē c! 1. Personā ls ir briesmī gs, slinks un rupjš ! Viņ i nesniedz nekā du informā ciju un pievē rš uzmanī bu tikai tū ristiem no savas valsts. … Tomēr ▾ Es atstā ju atsauksmi dienā , kad izbraucu no š ī s briesmī gā s vietas. Zvaigznes viesnī cā nopirka un pateikš u kā pē c!
1. Personā ls ir briesmī gs, slinks un rupjš ! Viņ i nesniedz nekā du informā ciju un pievē rš uzmanī bu tikai tū ristiem no savas valsts.
2. Š ī ir virtuve (viena vieta, kur paē st ir pludmale), restorā ns, kā viņ i to sauc muļ ķ ī gi ē damistaba, baro cietu fast food un š ausmī gi pagatavotus tulkotus produktus. Ē damzā lē rindas ir vienkā rš i milzī gas, personā la ļ oti trū ka izdalī š anai, tā pē c bija jā gaida 5-15 minū tes.
No parastajā m š ajā s š ausmā s tikai Wi-Fi un meitene vestibila bā rā . Es absolū ti neiesaku š o viesnī cu. Iepriekš ē jā s atsauksmes mū s iespaidoja, bet redzē tais un piedzī votais, patiesi piedzī votais mū s š okē ja. Es ceru, ka visi, kas lasa pā rskatu, padomā s un atteiksies ceļ ot uz š o briesmī go vietu!
аватар Tanja238720
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ i raksta, ka 5 *, bet tur viss ir miglains, lai gan es biju ļ oti apmierinā ts. 5. budž ets. Man paš am viesnī ca patika, reģ istrē š anā s noritē ja lieliski, ļ oti labi uzņ ē ma. Ē diens ir diezgan labs. Apkalpoš ana 8 no 10. … Tomēr ▾ Viņ i raksta, ka 5 *, bet tur viss ir miglains, lai gan es biju ļ oti apmierinā ts. 5. budž ets. Man paš am viesnī ca patika, reģ istrē š anā s noritē ja lieliski, ļ oti labi uzņ ē ma. Ē diens ir diezgan labs. Apkalpoš ana 8 no 10. Atceros š iku teritoriju, draudzī gu personā lu, jauku pludmali. Iesaku laicī gi painteresē ties, pirms pē rkat istabiņ u economy vai standarta kā viņ i to sauc, biļ ete tika sarunā ta bez skata uz jū ru. Uzmanī gi skatieties, ko pē rkat. Piedā vā ja ekskursijas, ejam, bija protams neliels loms (solī ja vienu summu, un tad š ī summa mainī jā s). Manas brī vdienas bija veiksmī gas!
аватар Illaria
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s bijā m Dimantā septembra beigā s. Man ļ oti patika viesnī ca. Gandrī z viss bija forš i. Iesaku klusai, relaksē još ai, ē rtai atpū tai: laba daudzveidī ga virtuve, tī ra pludmale, lieliska apkalpoš ana. Tā tad par ieraš anos. … Tomēr ▾ Mē s bijā m Dimantā septembra beigā s. Man ļ oti patika viesnī ca. Gandrī z viss bija forš i. Iesaku klusai, relaksē još ai, ē rtai atpū tai: laba daudzveidī ga virtuve, tī ra pludmale, lieliska apkalpoš ana.

Tā tad par ieraš anos. Ceļ š uz viesnī cu aizņ em 2-3 stundas, mū s atveda uz viesnī cu pē dē jie.

Reģ istrē š anā s viesnī cā pē c 14.00, bet mums paveicā s. Ieradā mies 12:30 un mums gandrī z uzreiz iedeva istabiņ u, turklā t 10. stā vā ar skatu uz jū ru.

Uzturs. Viss ir ļ oti garš ī gi. Ē diens katrai gaumei. Viesmī ļ i lieliski, palī dzē s, iztī rī s, uzlej vī nu vai ū deni. Turklā t š ajā viesnī cā jū s varat ē st visu diennakti. Jebkurā laikā un jebkurā vietā . Brokastis-pusdienas-vakariņ as-nakts vakariņ as + pastā vī gas uzkodas pie baseina un jū ras + vestibilā vienmē r varē ja iedzert kafiju/tē ju/punš u utt. , kopā ar cepumu vai kū ku.

Tā tad pludmale un jū ra. Pludmalē sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, kas ieradā s pirms pulksten 10-11. Ja tas ir vē lā k, tā ir problē ma. Arī lietussargu bija daudz. Starp citu, ieeja jū rā nav ī paš i ē rta.
Es 100 reizes nož ē loju, ka nepaņ ē mu lī dzi koraļ ļ us vai ko tamlī dzī gu. Bet jū ra ir krā š ņ a, tī ra. Peldvieta ir iež ogota ar bojā m, bet ar to pietiek. Nedaudz tā lā k gar krastu cilvē ki brauc ar banā nu / bulciņ u / izpletni. Starp citu, kas jocī gi, ap baseinu pā rsvarā ir ā rzemnieki, bet pludmalē mū sē jie)

Tā tad baseins. Tā ir liela, sauļ oš anā s krē slu nav daudz, lai gan pietika visiem, bet tie ir ļ oti tuvu viens otram. Turklā t ir pieejama trenaž ieru zā le un spa. Par naudu braucā m uz masā ž u un pī lingu, bet pirti un hammam var apmeklē t pilnī gi bez maksas. Man ļ oti patika atpū tas telpa.

Apkalpoš ana š eit nav slikta, bet viņ i ne vienmē r saprot krievu valodu, daž reiz bija jā runā angliski vai vā ciski, ī paš i reģ istratū rā.

Istabas tiek tī rī tas katru dienu, bet mē s ī sti nesē dē jā m istabā , un, ja nebija ko tī rī t vai negribē ja traucē t, viņ i vienkā rš i nospieda pogu "Netraucē t" pie gultas un nenā c pie mums.

Starp citu, Wi-Fi mū su istabā bija lielisks.
Pat vestibils un restorā ns bija sliktā ki.

Atseviš ķ i tas jā saka par liftiem. Tas ir š ausmī gi. Ir trī s lifti, bet iziet no 10. stā va ir nereā li. Ikreiz, kad lifts atvē rā s kā dā stā vā , tas jau bija pilns, cilvē ki “uzripoja” pat no 5 stā viem uz 10 un tad lejā . Tas skrē ja savvaļ ā . Mē s biež i skrē jā m kā jā m. Svē tku beigā s viņ i atrada personā lam liftu, uzspļ ā va uz visu un piezvanī ja tikai viņ am.

Š ī s viesnī cas galvenā iezī me ir jumta bā rs. Var atnā kt 19:00 un baudī t skatus, bet pats bā rs bū tī bā ir slē gts, var tikai uztaisī t kafiju un liet sulu. Nu, pasū tiet ū denspī pi ($ 10). 20:00 atveras bā rs un tur jau var pasū tī t gardu alkoholu un baudī t skatus kļ uva jautrā k ^^

Kopumā man viss ļ oti patika. No milzī gā s bļ odas ar gardu punš u vestibilā lī dz neticamiem skatiem no istabas un bā ra. Ja atkal dosimies uz Alaniju, tad tikai š eit.
Вид из номера Гостинница Ресторан Вид из номера Вид с крыши Вид с крыши Спа, релакс-комната Гостинница внутри
аватар checalva-sveta
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika atpū ta viesnī cā (lai gan Turcijā atpū tā mies pirmo reizi). Vispirms pastā stī š u, kas man nepatika. Lai iztī rī tu viņ u istabu, ir jā aizpilda gultas pā rklā js un jā nomaina dvieļ i. Bet istabas ir tī ras, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, vienī gais mī nuss bija, kad izgā jā m no istabas un paņ ē mā m e-pastu. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika atpū ta viesnī cā (lai gan Turcijā atpū tā mies pirmo reizi).
Vispirms pastā stī š u, kas man nepatika. Lai iztī rī tu viņ u istabu, ir jā aizpilda gultas pā rklā js un jā nomaina dvieļ i. Bet istabas ir tī ras, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, vienī gais mī nuss bija, kad izgā jā m no istabas un paņ ē mā m e-pastu. atslē ga - automā tiski atslē dzas elektrī ba, tā pē c kondicionieris darbojā s tikai tad, kad bijā m istabā , telefons lā dē jā s tā pat, ledusskapim nebija laika atdzesē t dzē rienus. Viesnī ca atrodas Alā nijas priekš pilsē tā , vakaros var pastaigā ties pa promenā di, pie jū ras. Nekur citur. Par slikto – tas arī viss.
Un tagad par labo: ē dieni ir izcili un daudzveidī gi (gaļ a, zivis, dā rzeņ i un augļ i, salā ti, sieri, saldumi, ...un pat vē ž i, garneles, mī dijas, suš i), dzē rieni ir daudz un diezgan garš ī gi, nav atš ķ aidī ti kā daudzi raksta. Jū ra ir tī ra un silta, lī dz pludmalei pa tuneli zem ceļ a vajag 2-3 minū tes. Katru vakaru izklaides programma ir ļ oti interesanta!! !
Ekskursijas pē c izvē les – gids piedā vā daudz iespē ju, ir arī norā des pludmalē un uz ielas pie viesnī cā m. Bijā m vienā ekskursijā no gida (jo atpū tai bija tikai 6-7 dienas). Blakus ir mini tirdziņ i, bet mē s tur iegā dā jā mies tikai suvenī rus pirms izbraukš anas. Jo bija pietiekami daudz. Man ļ oti patika atpū ta, bet ceļ š ir nogurdinoš s - lī dz lidostai jā brauc 3 stundas, lai gan tas ir ē rts autobuss, bet tā lu. ES iesaku! ! !
аватар _420274
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī , iespē jams, ir labā kā viesnī ca Turcijā Ulta All Inclusive sistē mā . Ideā li reģ istrē jā s, pat agrā k par norā dī to laiku. Istaba labiekā rtota, uzkopš ana notika katru dienu. Mini bā rs tika papildinā ts. … Tomēr ▾ Š ī , iespē jams, ir labā kā viesnī ca Turcijā Ulta All Inclusive sistē mā . Ideā li reģ istrē jā s, pat agrā k par norā dī to laiku. Istaba labiekā rtota, uzkopš ana notika katru dienu. Mini bā rs tika papildinā ts. Skats uz jū ru. Biļ ete bija ar standarta numuru. Tač u viesnī cas ī patnī ba ir tā da, ka viss, izņ emot jauno, iet uz jū ras pusi. Ē diens ir pieklā jī gs. Zivju un gaļ as ir pā rpilnī bā , dā rzeņ u un saldumu ar augļ iem milzī gos daudzumos. Pludmale ir tī ra, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmale atrodas blakus viesnī cai. Lieliskas brī vdienas par nelielu naudu.
аватар buger74
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies pē c tū roperatora ieteikuma. Uzreiz nereģ istrē jā s, bet aproces izsniedza uzreiz pē c ieraš anā s, proti, jau var izmantot viesnī cas pakalpojumus, bet reģ istrē joties pē c 14.00 un vē l vē lā k, tika noņ emts parā da numurs. … Tomēr ▾ Mē s devā mies pē c tū roperatora ieteikuma. Uzreiz nereģ istrē jā s, bet aproces izsniedza uzreiz pē c ieraš anā s, proti, jau var izmantot viesnī cas pakalpojumus, bet reģ istrē joties pē c 14.00 un vē l vē lā k, tika noņ emts parā da numurs. Ē diens, sortiments daudzveidī gs, ir turku ē dieni ļ oti asi, ir Eiropas. Par prieku bē rni saskaitī ja ē dienu skaitu brokastī s - 186, neskaitot dzē rienus. Nolē mā m pamē ģ inā t kaut ko nedaudz savā dā ku, visu nevarē sim izmē ģ inā t, otrajā dienā ē dienkarte ir cita, un ar to nomierinā jā mies. Ja kā dam vajag, pat naktī var ē st. Cilvē ki rakstī ja, ka nav labas kafijas - nav taisnī ba, turku kafija un citi tiek gatavoti vestibila bā rā , citviet ir automā ti. Ē diens kopumā - izcils. Atpū ta, jū ra nav teritorijā , vienalga otrā lī nija, bet 3 minū š u gā jiens, nav tik tā lu. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi un saulessargi. Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Pludmalē ir bā rs, kurā ir ū dens, sulas un citi alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni. No 12.00 lī dz 16.00 var iekost gan pludmalē , gan pie baseina, pē dē jā s dienā s novē roju, ka cilvē ki tur tik ļ oti uzkosuš i, ka pusdienā s uz restorā nu neaizgā ja. Un ū dens jū rā ir tikai brī nums, caurspī dī gs, silts, nedaudz tirkī za krā sā . Pie bojā m dibens redzams, bet dziļ i ienirt nevar, saka 4-5 metri. Ū dens ļ oti sā ļ š . Maziem bē rniem vai peldē t neprotoš ajiem obligā tas piedurknes vai aplis, dziļ ums sā kas ļ oti strauji. Bet ir izeja, baseins ir 1.5 dziļ š , nav tik mazs, kā viņ i rakstī ja iepriekš , bet jū s varat doties uz viesnī cas vietni, kur ir visi izmē ri. Slī dkalniņ i pie baseina nestrā dā ja biež i, uz kā da pamata tie tika ieslē gti, nesapratu. Baseinā ir arī bā rs un bā rmenis nekad nav atteicis bē rniem krā sainus bezalkoholiskos kokteiļ us, saprot krievu valodu, kā arī lielā ko daļ u darbinieku. Animā cija, animatori strā dā ja neuzkrī toš i, gribi piedalī ties konkursos vai nē , katru dienu konkursi bija daž ā di, bija balvas. Pie baseina ne vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jo 1/3 bija cilvē ki, bet 2/3 - dvieļ i. Droš i vien ne visi krievi zina, ka labā k ir ž ā vē t dvieļ us uz balkona, nevis saulē . guļ amkrē sls, tā pē c man nā cā s divas reizes sē dē t uz sauļ oš anā s krē sliem ar sveš iem dvieļ iem, kurus mē s rū pī gi izmetā m malā , labi, lai viņ i neaizņ em visu dienu no 7 no rī ta un nekad neder.
Vakarā ir jumta bā rs, skats uz visu Alaniju, viss tas pats, 15. stā vs, savukā rt visas pā rē jā s mā jas ir no 3 lī dz 7 stā viem. Un pats interesantā kais ir tas, ka nav odu, nav nevienas muš u. Ja nebū tu tā mazā teritorija, kurā nav apstā dī jumu un vē l daž i sī kumi, droš i varat likt vē rtē jumu 10 no 10. Lai visiem jaukas brī vdienas
аватар iankasuper
Š odien atgriezā mies no š ī s viesnī cas. Pā rē jo viņ š nesabojā ja, bet atstā ja nepatī kamu pē cgarš u! Viņ i mū s uzreiz ieviesa, paldies par to! Bē rni visu nakti negulē ja, viņ iem steidzami bija nepiecieš ama atpū ta. … Tomēr ▾ Š odien atgriezā mies no š ī s viesnī cas. Pā rē jo viņ š nesabojā ja, bet atstā ja nepatī kamu pē cgarš u!
Viņ i mū s uzreiz ieviesa, paldies par to! Bē rni visu nakti negulē ja, viņ iem steidzami bija nepiecieš ama atpū ta. Pirmais iespaids labs. Bet, grī da ir netī ra un nebija neviena duš as aksesuā ra, izņ emot duš as vā ciņ u, labi, ka mums bija savs. Pē c tam trī s dienas viņ i vispā r netī rī ja istabu, lai gan mē s katru reizi nospiedā m tī rī š anas pogu. Noņ emts tikai tad, kad izsauca reģ istratū ru. Turpmā kā s dienas tika tī rī tas katru dienu, ja to varē tu saukt par tī rī š anu. Veļ a un dvieļ i uz 9 naktī m mainī ti 1 reizi. Pē dē jā s 2 dienā s pazuduš i 2 pā ri jaunu, bē rnu apavu. . . istabā bijā m tikai mē s ar istabeni. viņ i pat angliski nesaprot, kur nu vē l krievu valodu.
Vairā k par pā rtiku. . .
No pirmā acu uzmetiena viss ir svaigs, garš ī gs. Bet tad viņ i pamanī ja, ka ir ē dieni no pusdienā m, apstrā dā ti vakariņ ā m. Deserti sū dī gi, visi garš ī gā kie tika izš ķ irti uzreiz, bija pī rā gi ar daž ā dā m krā svielā m un treknas kū kas. Turcijas saldumu ir ļ oti maz. Augļ u pietika, izņ emot zemenes. Viņ a nebija katru dienu un maz. Sulas ir briesmī gas, tā s dzert ir nereā li. Brokastī s par 1 eiro varē ja nopirkt gardu apelsī nu sulu un viss. Alkohols (vī ns, kokteiļ i) lē ts! Var dzert ū deni, kolu, fantu. Kafija, dabiski, š ķ ī stoš ā Nescafe. Tē jas ir normā las. Viesmī ļ i ir pretī gi, ja neskaita vienu jauku cilvē ku, kurš vienmē r sirsnī gi smaidī ja un ar cieņ u izturē jā s pret visiem viesiem, ne tikai pret eiropieš iem. Krievi tur nav iecienī ti, un tas ir pā rsteidzoš i, lai gan viņ i tur ir lielā kā daļ a viesu. Viena viesmī le bija ī paš i nejauka, atgā dinā ja briļ ļ u skolotā ju, kuru visi ienī st. Mē s reiz apsē dā mies pie netī ra galda, pē c kā da. Vī rs man palū dza notī rī t, viņ a notī rī ja tikai pusi galda, kur viņ š sē dē ja, ar tā du seju, it kā viņ ai bū tu palū gts notī rī t tualeti. Par to vā cieš i un tē ja, un kafija un alus, un ko vē l gribi?
Vē l viens liels mī nuss, kas ļ oti kaitinā ja - Lī dz vakariņ ā m cilvē kus nelaida, visi stā vē ja pie aizvē rtā m durvī m un gaidī ja kā nabaga radi. Tad ielaiž visus kā lopus, . nepatī kamas sajū tas! Brokastu, pusdienu, vakariņ u beigā s viņ i prasī ja aiziet vai nē...viņ i neprasī ja! Viņ i vicinā ja rokas, piemē ram, "Visi, ejiet prom! ". Ir š ausmī gi to redzē t 5 zvaigž ņ u viesnī cā !
Pludmale ir tī ra, ir lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, galdi, miskastes, bet dvieļ us spa iedeva par ļ oti dā rgu depozī tu, par š o naudu principā nopirkā m jaunus dvieļ us.
Ja jums ir nepiecieš ams baseins, tas ir mazs salī dzinā jumā ar citā m viesnī cā m. Slī dkalniņ š pie baseina ir slē gts. Animā cija ir ļ oti vā ja. Vakarā rotaļ u laukums ir tumš s, bē rni spē lē jas krē slā . Lifti ir kaut kas! Ļ oti lē ns, buggy. Reiz sē tnieks mū s lū dza iziet ar diviem bē rniem, jo ​ ​ viņ am steidzami vajadzē ja noslaucī t spoguli.
Balkons mū su spā rnā smirdē ja! Š ķ iet, ka viņ i atkritumus izmeta atkritumu tvertnē s zem mums.
Ir daudz pensionā ru, nedaudz mazā k ģ imenes un maz jaunieš u.
Neiesaku š o viesnī cu. Neatbilst 5 zvaigznē m noteikti, max 4 zvaigznes ar stiept
Parādīt vairāk »


iemiesojums milanalux
Vai viesnīcā ir dzimšanas dienu svinēšanas prakse? Viesnīcas koncepcijā teikts, ka jā, vīns un augļi tiek vesti uz numuru. Bet īstās atsauksmēs es nekad nelasīju par vīnu, augļiem un pastkarti, jā. Un vispār, kas šim nolūkam ir jādara, kam ko teikt, brīdināt? Dalieties pieredzē, dārgie tūristi) Mēs būsim tur tikai uz mana vīra DR.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums Dinara_Mirlyam
Vai jums ir dzimšanas dienas gardumi? Ja jā, tad kuras?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums jokerbeat2
Vai man vajag uzkrāt labu alkoholu dutikā vai ir kaut kas pieklājīgs uz vietas ???
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 13 atbildes
iemiesojums leditett
Labvakar visiem! 28.07 ierašanās šajā viesnīcā Trīsvietīgs numurs + papildus. vieta.Pastāstiet, kas bija šajās telpās, vai tur ir pārāk daudz cilvēku? Kā ar zaļumiem? vai ir kāda vai pilnīgi plika teritorija?Vai ir izklaide bērnam no 12 gadiem?(domātas spēles ar animatoriem). Kā ir pludmalē? Liels paldies par atbildi!Veiksmi visiem!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель состоит из одного основного 13-этажного здания, был открыт в 2001 году, последняя реновация прошла в 2016 году. Расположен в пригороде г. Алания в Тосмуре. Расстояние до центра и набережной Алании, где бьет ключом яркая ночная жизнь и есть множество прекрасных возможностей для любителей шоппинга — 10 минут езды. А до горной речки Дим, известной своей атмосферой тишины и покоя и живописными окрестностями — 15 минут езды. В распоряжении наших гостей — отдельный пляж отеля, к которому удобно выйти по подземному переходу. Отель подходит для семейного отдыха и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 125 км от аэропорта г. Анталия, в 35 км от аэропорта в г. Газипаша, в 4 км от г. Алания и в 1 км от поселка Оба.
Pludmales apraksts В 95 м через дорогу — между пляжем и отелем проходит автомобильная дорога, есть подземный переход. Бар на пляже бесплатно. Пляжная полоса 120 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), room service: платно, Wi-Fi в лобби (бесплатно), 2 ресторана (1 A la Carte: турецкая кухня, необходима предварительная резервация, одно бесплатное посещение при проживании 7 ночей), магазины, 5 баров, 1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 700 кв.м., 1 крытый бассейн с пресной водой, площадь 50 кв.м. (работает с ноября по март).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, мини-клуб для детей 4-12 лет, услуги няни по запросу, круглосуточно, детские коляски бесплатно (по наличию, количество ограничено).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, без подогрева, аквааэробика бесплатно, бочче бесплатно, игровые автоматы платно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 298 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Merkez mah., No:11 Tosmur, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 510 23 23
Fax: +90 242 510 23 99
Tīmekļa vietne: Diamond Hill Resort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.