Club Tess Hotel 4*– Atsauksmes

52
Novērtējums 5.410
№204 viesnīcas reitingā Alanja
5.2 Numurs
5.5 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.6 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Konakli ciematā, pāri ceļam no pludmales. Uzcelta 1990. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm, arī ar bērniem.Vairāk →
аватар Sergej219219
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums ieteica ceļ ojumu aģ ente, mē s mē dzā m no viņ as pirkt tū ri uz Ē ģ ipti, tā pē c nolē mā m braukt uz Turciju salī dzinā jumam. Pludmale 3. Ē diens 5. Nakš ņ oš ana 7. Ē diens mums ī sti nepatika, bijā m ar bē rnu un viņ š tur gandrī z neko neē da. … Tomēr ▾ Mums ieteica ceļ ojumu aģ ente, mē s mē dzā m no viņ as pirkt tū ri uz Ē ģ ipti, tā pē c nolē mā m braukt uz Turciju salī dzinā jumam. Pludmale 3. Ē diens 5. Nakš ņ oš ana 7. Ē diens mums ī sti nepatika, bijā m ar bē rnu un viņ š tur gandrī z neko neē da. Animā cija bē rniem š ajā ziņ ā bija laba.
аватар Oleksandr588613
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cas izvē les kritē riji - cena, jū ras tuvums. Dzī vojā m ē kā , kas ir nedaudz tā lā k no pludmales, bet ceļ š nav jā š ķ ē rso, pietiekami tuvu. Pludmale principā tī ra, gaidī ja, dabū ja. Zinu, ka viesnī ca ir č etri, č etri ir č etri, par 4 * labi. … Tomēr ▾ Viesnī cas izvē les kritē riji - cena, jū ras tuvums. Dzī vojā m ē kā , kas ir nedaudz tā lā k no pludmales, bet ceļ š nav jā š ķ ē rso, pietiekami tuvu. Pludmale principā tī ra, gaidī ja, dabū ja. Zinu, ka viesnī ca ir č etri, č etri ir č etri, par 4 * labi. Ē diens nav slikts un nav lielisks. Teritorija ļ oti maza, tī ra, nav fiziskas vietas, kur apzaļ umot, bija granā tā bolu koki. Tuvumā ir daudz veikalu, to tirgus pā ri ielai. Viesnī ca faktiski atrodas tirgus centrā .
аватар Natalija768937
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca netī ra, virtuve antisanitā ra, trauki nav mazgā ti, š ķ ī vji noslī dē ti. Istaba ir ļ oti maza. Tū risma aģ entū ra mums iedeva sludinā jumu par viņ u pavisam citu, piegā jā m pie latvieš iem un piestā jā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca netī ra, virtuve antisanitā ra, trauki nav mazgā ti, š ķ ī vji noslī dē ti. Istaba ir ļ oti maza. Tū risma aģ entū ra mums iedeva sludinā jumu par viņ u pavisam citu, piegā jā m pie latvieš iem un piestā jā m. Ja ejam ar tā du bē rnu kā mē s, pirkā m vairā k pā rtikas nevis tā pē c, ka kaut kā pietrū ka, bet gan tā pē c, ka bija daudz specifisku lietu, bē rnam 3 gadi neder kā pieauguš am, š is ē diens ir normā ls.
аватар geka-80
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzturē jā s kā.4 cilvē ku ģ imene. Istaba pietiekami liela, tī ra katru dienu, ē rtas gultas, duš a, spogulis ar grima galdiņ u, visur kondicionieri. Personā ls ir draudzī gs. Es nekad nestā vē ju rindā pē c ē diena, jo atnā cu pusdienu vai vakariņ u vidū , nevis sā kumā , kad nevari atrast vietu pie galda. … Tomēr ▾ Uzturē jā s kā.4 cilvē ku ģ imene. Istaba pietiekami liela, tī ra katru dienu, ē rtas gultas, duš a, spogulis ar grima galdiņ u, visur kondicionieri. Personā ls ir draudzī gs. Es nekad nestā vē ju rindā pē c ē diena, jo atnā cu pusdienu vai vakariņ u vidū , nevis sā kumā , kad nevari atrast vietu pie galda. Ē diens ļ oti daudzveidī gs, katrai gaumei un krā sai. Ļ oti labi priekš č etrinieka. Pludmale atrodas 1-2 minū š u gā jiena attā lumā caur citu viesnī cas ē ku, kurā atrodas bā rs ar ū deni un sulā m.
Ņ emiet lī dzi pludmales dvieļ us, viesnī cā to nav, un jū s nevarat tos ņ emt no istabas. Bet jū s varat iegā dā ties gultas pā rklā ju sauļ oš anā s krē slam par USD 1 tieš i viesnī cā veikalā . Pludmale ir maza, kompakta, smilš u un oļ u. Iekļ ū š ana ū denī ir absolū ti bez problē mā m, zem kā jā m lieli oļ i, pulē ti, pē du masā ž a. Peldē š anai č ī bas nav vajadzī gas, tikai pludmalei, jo smiltis jau pulksten 10 ir neizturami karstas. Attā lumā no krasta ū denī ir š ķ ī vji, bet tie netraucē , ir kur peldē ties. Sauļ oš anā s krē slus var paņ emt zem nojumes, ja nav par vē lu, bez sauļ oš anā s krē sliem nekad neesam iztikuš i. Pē c pulksten 18-30 sā k tī rī t pludmali, izlī dzina smiltis un vienmē rī gi novieto sauļ oš anā s krē slus. Viens mī nuss - matrač u nav, bet neviens arī nesolī ja. Lī dzī gi š ajā laikā viņ i iztī ra baseinu, notī ra zonu ap to.
Vē l viens patī kams iespaids no viesnī cas: pē c mana lū guma darbinieki apsveica manu dē lu dzimš anas dienā , gatavojot viņ am kū ku, salū tu, animatori dziedā ja dziesmu.
Kopumā viss ir kā rtī bā , iespaidu daudz, gribas tur atgriezties vē lreiz.
аватар Aleksej76236
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jos, palasot atsauksmes par to, pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas. Kas attiecas uz viesnī cu, tad tā droš i vien nevelk uz č etriem. Istaba sā kumā netika iztī rī ta, televizors nestrā dā ja, bet pē c 2 stundā m tika mainī ts, dvieļ i netika regulā ri mainī ti, nebija pilns dvieļ u komplekts bē rnam, vannas istaba atstā j daudz ko vē lē ties, tā ir pā rpildī ta tur tu nevari apgriezties duš ā . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos, palasot atsauksmes par to, pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas. Kas attiecas uz viesnī cu, tad tā droš i vien nevelk uz č etriem. Istaba sā kumā netika iztī rī ta, televizors nestrā dā ja, bet pē c 2 stundā m tika mainī ts, dvieļ i netika regulā ri mainī ti, nebija pilns dvieļ u komplekts bē rnam, vannas istaba atstā j daudz ko vē lē ties, tā ir pā rpildī ta tur tu nevari apgriezties duš ā . Telpā uzkopt diezgan vā ji, bet personā ls draudzī gs, smaidī gs. Viesnī cas teritorija nav liela, bet trokš ņ aina, no mū su balkona paveras skats uz diskotē ku, 2 reizes ar menedž era starpniecī bu izteicu piebildi, ka skaņ as izolā cija ir ļ oti slikta, un mū zika tika ieslē gta ļ oti skaļ i. Teritorija nav liela, bet baseins labs, slidkalniņ š labs. Ē diens nav slikts, bet augļ u nebija pietiekami daudz, tas ir diezgan vā jš . Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, bet pludmalē ir betona plā ksne, tā traucē , nav ī paš i ē rti, tam nevajadzē tu bū t. Ir ieeja ū denī , bet jū s ejat 7 metrus, un priekš ā š ī plā ksne atrodas ū denī leņ ķ ī , 4 x 5 metrus liela. Paš as pludmales garums ir 50 metri un pusi aizņ em plā ksne, cilvē ki virzā s uz citas viesnī cas pludmali. Vē rts arī atzī mē t, ka lī dz jū rai ir 3 minū š u gā jiens, tuvumā ir izklaides bē rnam, strū klaka, veikali, tirgus, viss ir pastaigas attā lumā , proti, atraš anā s vieta laba.
аватар Olya-la-93
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Laba diena visiem! Paliku pie drauga 4 dienas. Un paldies Dievam! (vairs nevarē ju izturē t). Uz š o viesnī cu devā mies spontā ni, savā cā mies 3 dienā s. Pirms tam viņ i bija 5 *. Izvē lē jā s 4 *, cerot uz pozitī vā m atsauksmē m. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Paliku pie drauga 4 dienas. Un paldies Dievam! (vairs nevarē ju izturē t). Uz š o viesnī cu devā mies spontā ni, savā cā mies 3 dienā s. Pirms tam viņ i bija 5 *. Izvē lē jā s 4 *, cerot uz pozitī vā m atsauksmē m. (Esmu pā rliecinā ts, ka atsauksmes rakstī juš i cilvē ki, kuri nav bijuš i viesnī cā s vairā k kā.3*) Sā kš u ar numuru. Mazs, viss nepiecieš amais ir, bet nobruž ā ts, slikti izmazgā ts, notraipī ts. Duš as kabī ne neaizveras pareizi. Karstais ū dens tek 10 minū tes. Istabā s nav dzeramā ū dens. Jums ir jā bū t savai pudelei un jā ielej ē damistabas dzesē tā jā . (Pirmo reizi es to redzu). Ē damistaba ir atseviš ķ s jautā jums. Nepietiek rindu, par maz vietu (gaidī ja ar š ķ ī vjiem, kur apsē sties). Arī š ķ ī vju un krū zī š u nepietika, arī gaidī ja, kad atnesī s. Stulbums. Ē dienu izvē le bija vairā k vai mazā k, bet gaļ as nebija (uzreiz neskaitī ja). Zivis (skumbrija), vista. pā rtikai var likt 4 -, (Fussy in food). Teritorija ļ oti maza. Vakarā nepietika vietas, kur apsē sties. Viņ i gaidī ja. Rindā pie bā ra ir 20 cilvē ki. Pagaidiet 30 minū tes. Trauki ir netī ri. Viņ i pat neatnā ca uz baseinu (man š ķ iet, ka tajā peldē sies tik daudz cilvē ku, no saldū dens bū s jū ras ū dens)))). Pludmale ir maza, pē c baumā m visi lamā jas, jo trū kst sauļ oš anā s krē slu. Nav pludmales dvieļ u. Zinā jā m un paņ ē mā m lī dzi. uz 4 dienā m dvielis kļ uva par mietu (než ū st). Netā lu atradā m citu un, apmā nī juš i apsargus, izmantojā m pludmali no 5 * viesnī cas (tas bija mū su glā biņ š , citā di pā rē jais bū tu sabrukis). Animā cija ir visizplatī tā kā . ieslē dz mū ziku un visi dejo. ))). Jū ra silta, saule spož a, laiks lielisks. Nepietiek komforta. Atkā rtoš os vē lreiz. Kurš bija pieklā jī gā s viesnī cā s, š eit labā k nemē ģ inā t. Mē s ar draudzeni š im vairs nepierakstī simies. Viesnī ca NAV IETEICAMA. Mans apskats ir balstī ts uz patiesiem notikumiem. Tici! ! !
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Reģ istrē š anā s nebija gaidā ma, tač u viņ i teica, ka viņ iem ir jā maksā papildus, lai istaba bū tu normā la. Es pē kš ņ i nebrauktu uz š o viesnī cu. Istaba ne pā rā k kvalitatī va, ē diens arī vidē js, trauki grib to labā ko. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s nebija gaidā ma, tač u viņ i teica, ka viņ iem ir jā maksā papildus, lai istaba bū tu normā la. Es pē kš ņ i nebrauktu uz š o viesnī cu. Istaba ne pā rā k kvalitatī va, ē diens arī vidē js, trauki grib to labā ko. Istaba tika tī rī ta katru dienu, mainī ta gulta, bet neteikš u, ka tā ir kvalitatī va. Aprakstā bija teikts, ka viesnī ca ir pirmajā rindā , bet tā ir daudz tā lā k, bet pludmale ir normā la. Man nepatika skaļ ā mū zika. Blakus viesnī cu tirgus, veikali, McDonalds, attā la viesnī cas atraš anā s vieta. Viesnī ca ir novē rtē ta ar 7 no 10 ar stiepš anos.
аватар Alnmshn
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2018. gadā atpū tā mies ar ģ imeni, ļ oti patika, ka devā mies 2019. gada maijā Ļ oti draudzī gs kolektī vs Labs ē diens 4* Animā cija ir labā kā , ko esmu redzē jis, gan bē rniem, gan pusaudž iem un viņ u vecā kiem. … Tomēr ▾ 2018. gadā atpū tā mies ar ģ imeni, ļ oti patika, ka devā mies 2019. gada maijā
Ļ oti draudzī gs kolektī vs
Labs ē diens 4*
Animā cija ir labā kā , ko esmu redzē jis, gan bē rniem, gan pusaudž iem un viņ u vecā kiem.
Katru dienu notiek ū dens aerobika, zumba, ū denspolo, š autriņ as, vakara š ovi un diskotē kas.
Pat ja esat noslē gts cilvē ks, bet atnā cā t labi atpū sties un noskaņ oties, animatori Anastasija un Č ač a neļ aus jums garlaikoties
Š ogad atkal ieradī š os š ajā viesnī cā , bombardē š u cilvē kus.
Neuztraucieties par viesnī cu, 4* ir pareizi
Pludmale š ogad labiekā rtota, nojumes, mazo lietussargu vietā , bezmaksas sauļ oš anā s krē sli
Arī telpu uzkopš ana ir laba.
Reģ istrē š anā s notiek agrā k par 12-14:00, atkarī bā no noskaņ ojuma lidot uz viņ iem un suvenī ra no Krievijas)))
Wifi darbojas galvenā s ē kas 1. stā vā
Пляж песочный, но вход в море из камушек Лучшие аниматоры Анастасия и Чача
аватар itymdem
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s ar ģ imeni no 11.05. lī dz 18.05. 2019. gads š ajā viesnī cā . Iespaidi ir neaizmirstami. Viesnī ca ir tī ra, teritorija ir labi kopta. Numuri ir gaiš i un tī ri. Viņ i tī rī ja katru dienu. Istabā s viss darbojas: duš a, TV, kondicionieris. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar ģ imeni no 11.05. lī dz 18.05. 2019. gads š ajā viesnī cā . Iespaidi ir neaizmirstami. Viesnī ca ir tī ra, teritorija ir labi kopta. Numuri ir gaiš i un tī ri. Viņ i tī rī ja katru dienu. Istabā s viss darbojas: duš a, TV, kondicionieris. Personā ls draudzī gs, visi strā dā kā bite. Ē diens ir daudzveidī gs, nekad nav izsalcis. Pavā ri gatavo garš ī gi un ar mī lestī bu. Administrā cija ā tri reaģ ē uz pieprasī jumiem. Ir liels baseins ar slidkalniņ u un neliels baseins bē rniem. Tī riet baseinu katru vakaru! ! ! ! ! Animā cija viesnī cā ir augstā lī menī , bē rni par tā m ir sajū smā , ne soli tā lā k. Meitenes pievē rsa uzmanī bu katram bē rnam, un tas ir ļ oti jauki. Katru rī tu un vakaru skanē ja mū zika un daž ā das spē les, dejas, ū dens aerobika, ū dens polo, vakarā : bē rnu animā cija, bē rnu diskotē ka, tad pieauguš o un ā ra diskotē ka. Katrs atradī s kaut ko sev. Iesaku, iespaidi pozitī vi. Vai mē s vē lamies tur atgriezties vairā k nekā vienu reizi???????????????????????????????????? ? ? ? ?
Море Територія
аватар _224146
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vienkā rš i š ausmī ga viesnī ca!! ! Viesnī cā ieradā mies pē c aptuveni č etru stundu lidojuma un divas ar autobusu ap 10 no rī ta. bet viņ š var uzreiz par maksu ieč ekot! kulturā li atteicā mies maksā t, pē c kā attieksme kļ uva vē l sliktā ka, uz lū gumu nodroš inā t vietu kur vismaz pā rģ ē rbties teica ka viss ir aizņ emts. … Tomēr ▾ Vienkā rš i š ausmī ga viesnī ca!! ! Viesnī cā ieradā mies pē c aptuveni č etru stundu lidojuma un divas ar autobusu ap 10 no rī ta.
bet viņ š var uzreiz par maksu ieč ekot! kulturā li atteicā mies maksā t, pē c kā attieksme kļ uva vē l sliktā ka, uz lū gumu nodroš inā t vietu kur vismaz pā rģ ē rbties teica ka viss ir aizņ emts. Zobus sakodis pē c neliela skandā la , mē s bijā m iekā rtoti istabā
ar skatu uz baseinu un bā ru no kura nemitī gi skanē ja mū zika lī dz 12 naktī . Mū zika un animā cija vispā r ir kaut kas !!!!! ! ! prā tā zin kā da dziesma tagad bū s. Tī rī š ana bija bet tā da sajū ta viņ i vienkā rš i nosmē rē ja netī rumus! Ē damzā lē ir tikai sojas pupas un nevā rī ti kartupeļ i. Vispā r tā s 3 zvaigznes nav, nevis kā.4 !! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums tanyaguz
Lūdzu, pastāstiet, vai no viesnīcas ir pazemes eja uz jūru
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums maria1670
Vai kāds zina, vai šajā viesnīcā ir mini klubs? Bērnu diskotēkas?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums xevevx
Es gribu paņemt līdzi savu portatīvo datoru, vai viesnīcā ir Wi-Fi? Vai es varēšu pārsūtīt fotoattēlus uz zibatmiņas disku, ja man nav līdzi grāmata?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Kishinev61
Es gribu runāt ar tiem, ar kuriem es atpūtos un kuri mani atceras. Es esmu Inese no Ņižņijnovgorodas.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Kishinev
Es gribu runāt ar tiem, ar kuriem es atpūtos un kuri mani atceras. Es esmu Inese no Ņižņijnovgorodas.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в посёлке Конаклы, через дорогу от пляжа. Построен в 1990 году, последняя реновация проведена в 2014 году. Отель подойдёт для семейного отдыха, в том числе с детьми.

Atrašanās vieta Расположен в 120 км от аэропорта г. Анталья, в 12 км от центра г. Аланья, в поселке Конаклы.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м, через дорогу. Длина — 40 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Завтрак с 08:00-10:00, обед с 12:30-14:00, чай/выпечка (в баре у бассейна) 16:00-17:00, ужин с 19:00-21:00. Шведский стол.

Бар у бассейна 10:00-12:30/14:00-18:00/19:00-23:00.

Бар в ресторане 12:30-14:00/19:00-21:00.

Бар на пляже 10:00-18:00.

1 открытый бассейн, без подогрева, площадь 250 кв.м.

1 крытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 15 кв.м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция в открытом взрослом бассейне. Мини-клуб для детей 3-12 лет, работает 10:00-18:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 1 водная горка для взрослых без подогрева, работает с 10:00-12:30/13:30-18:00. Анимационная команда состоит из 5 человек, работает с 01/06, есть русскоговорящие аниматоры.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 167 номеров в трёх 6-этажных зданиях отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Konaklı Mahallesi, İskele Sokak No:5, 07475 Alanya/Antalya
Tālruņi: +90 242 606 14 50
Tīmekļa vietne: Club Tess Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).