Club Sea Time 4*– Atsauksmes

127
Novērtējums 5.110
№212 viesnīcas reitingā Alanja
4.2 Numurs
6.2 apkalpošana
4.5 Tīrība
4.9 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Konakli ciematā, iepretim savai pludmalei. Uzcelta 1998. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Iolanta_Shidlovska
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Briesmī gs ē diens desertā atrada muš u, sapuvuš i apelsī ni, bā rā vē lā pē cpusdienā beidzā s alkohols. Istaba ir ļ oti maza un nav ē rta. Es pat otrreiz neatgriezī š os. … Tomēr ▾ Briesmī gs ē diens desertā atrada muš u, sapuvuš i apelsī ni, bā rā vē lā pē cpusdienā beidzā s alkohols. Istaba ir ļ oti maza un nav ē rta. Es pat otrreiz neatgriezī š os.
аватар ooonorika
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Aģ entū ra mū s apliecinā ja, ka viesnī ca mums ļ oti patiktu. Mē s devā mies ekskursijā diviem pieauguš ajiem no 24.10 lī dz 04.11. Vī lies un noteikti neatgriezī š os un nevienam neieteikš u. No priekš rocī bā m: krā š ņ a jū ra, ieeja maigas smiltis ar oļ iem, nedaudz tā lā k par plī ti, tī ra sakopta teritorija, bet ne telpas (! ), Daudz zaļ umu, laipns personā ls, pieklā jī gs alus. … Tomēr ▾ Aģ entū ra mū s apliecinā ja, ka viesnī ca mums ļ oti patiktu. Mē s devā mies ekskursijā diviem pieauguš ajiem no 24.10 lī dz 04.11. Vī lies un noteikti neatgriezī š os un nevienam neieteikš u. No priekš rocī bā m: krā š ņ a jū ra, ieeja maigas smiltis ar oļ iem, nedaudz tā lā k par plī ti, tī ra sakopta teritorija, bet ne telpas (! ), Daudz zaļ umu, laipns personā ls, pieklā jī gs alus. Varbū t visi plusi. Uzskatā m sevi par izvē lī giem, tikā m tā lā k par jū ru un sauli, ar š o mums ļ oti paveicā s. Telpas ir š auras, viss vecs, ledusskapis nedzesē , kondicionieris nestrā dā , no tī rī š anas tikai atkritumu izveš ana un tualetes papī ra pievienoš ana, tas arī viss! Dvieļ i netika mainī ti 12 dienu laikā . Labi, viņ i nesē dē ja istabā , viņ i pamā ja ar roku. Š ajā laikā viesnī ca bija pustukš a, bet ē damistabas galdi un sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti. Varu iedomā ties, kā da te ir satraukums sezonā . Bija jā stā v rindā pē c ē diena. No gaļ as tikai vistas, zivis deva divas reizes, bet dā rzeņ us jebkurā formā un daudz. Derē s, mē s nebijā m izsalkuš i. Baseins ir ļ oti auksts, neviens nepeldē jā s. Bē rniem ir atseviš ķ i ū dens slidkalniņ i un š ū poles. Ir pirts un hammam, bez maksas pē c grafika divas stundas dienā , negā jā m
Ресторан Бар Пляж Подземный переход Веранда
аватар koshan.78
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
2021.  gada septembrī man un manai ģ imenei paveicā s apmesties viesnī cā Club Sea Time Turcijas piekrastē . Bijā m ļ oti apmierinā ti ar uzturē š anos š ajā mazajā , bet ļ oti ē rtajā viesnī cā . Lieliska viesnī ca! Jautri, garš ī gi, tī ri, skaisti! Viesnī cas teritorija ļ oti zaļ a, kopta, ē rta un pā rdomā ta! Teritorijā atrodas 3 peldbaseini, 2 slidkalniņ i, bā rs, veikals. … Tomēr ▾ 2021.  gada septembrī man un manai ģ imenei paveicā s apmesties viesnī cā Club Sea Time Turcijas piekrastē . Bijā m ļ oti apmierinā ti ar uzturē š anos š ajā mazajā , bet ļ oti ē rtajā viesnī cā . Lieliska viesnī ca! Jautri, garš ī gi, tī ri, skaisti! Viesnī cas teritorija ļ oti zaļ a, kopta, ē rta un pā rdomā ta! Teritorijā atrodas 3 peldbaseini, 2 slidkalniņ i, bā rs, veikals. Personā ls ļ oti uzmanī gs, draudzī gs un izpalī dzī gs! Viesnī cā ir hammam, vannas masā ž a. Pirmajā dienā apmeklē jā m hammam, pī lingu, putas un regulā ru masā ž u visam ķ ermenim. Masā ž ā m ir visaptveroš as programmas. Mehmets bija mans masieris. Es veicu 7 masā ž as seansus 1.5 stundas. Tas bija dievī gi! ! ! Sajū ta fantastiska! ! ! Pilnī ga relaksā cija un miers! Ļ oti forš s masā ž as terapeits, sava amata meistars! Iesaku visiem, nenož ē losiet! Paldies Mehmetam par jū su prasmi un ā rkā rtī gi rū pī go apstrā di (no kā ju pirkstu galiem lī dz matu galiem). Š eit valda pā rsteidzoš i mierī ga atmosfē ra, kas rada pilnī gu harmoniju! Tā pē c š ajā "paradī zē " gribas atgriezties vē l un vē l! ! !
аватар m.mar14k
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī viesnī ca NAV pat 3 zvaigznes. Istabas ļ oti sliktā stā voklī , sapelē jis, vannas istabā s spraudī tes. Plusi: ļ oti draudzī gs personā ls restorā nā . … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca NAV pat 3 zvaigznes. Istabas ļ oti sliktā stā voklī , sapelē jis, vannas istabā s spraudī tes. Plusi: ļ oti draudzī gs personā ls restorā nā .
плесень плесень в ванной комнате плесень в ванной комнате торчащие штыри в стене торчит кусок проволоки клавиша в туалете сломана так же как и бумагодержатель и мыльница окна старые поломанные
аватар laramedvedeva12
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es tikai vē los pateikties visiem, kas rakstī ja detalizē tus pā rskatus. Tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu un nezaudē jā m. Priekš rocī bas: 1) mā jī gs un mazs, ar labu teritoriju; 2) personā ls ir lielisks; 3) animā cija (mums tas bija svarī gi, ar mums bija pusaudzis) - uzteicami - tematiskā s ballī tes bija lieliskas; 4) hammam un masā ž a (jā apmeklē ; Yusufu - sveiki); 5) jā cenš as ievē rot sanitā ros standartus; 6) bā rs pludmalē - tie ir tikai acu svē tki; 7) mums bija pietiekami daudz pā rtikas, mū s iepriecinā ja saldumi; bija gan gaļ a, gan zivis (daudzi nebija ī paš i priecī gi, bet tā tu izskaties); 8) sā kumā mū s apbē dinā ja akmeņ ains jū ras dibens, bet, turpat nopirkuš i koraļ ļ us, par š o problē mu aizmirsā m. … Tomēr ▾ Es tikai vē los pateikties visiem, kas rakstī ja detalizē tus pā rskatus. Tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu un nezaudē jā m. Priekš rocī bas: 1) mā jī gs un mazs, ar labu teritoriju; 2) personā ls ir lielisks; 3) animā cija (mums tas bija svarī gi, ar mums bija pusaudzis) - uzteicami - tematiskā s ballī tes bija lieliskas; 4) hammam un masā ž a (jā apmeklē ; Yusufu - sveiki); 5) jā cenš as ievē rot sanitā ros standartus; 6) bā rs pludmalē - tie ir tikai acu svē tki; 7) mums bija pietiekami daudz pā rtikas, mū s iepriecinā ja saldumi; bija gan gaļ a, gan zivis (daudzi nebija ī paš i priecī gi, bet tā tu izskaties); 8) sā kumā mū s apbē dinā ja akmeņ ains jū ras dibens, bet, turpat nopirkuš i koraļ ļ us, par š o problē mu aizmirsā m. Padoms visiem: nepievē rsiet uzmanī bu sī kumiem, atpū tieties uz pozitī vo; dzer mazā k, ir arī basketbola laukums un minifutbola laukums; š ahs; teniss. Pē c desmit minū š u brauciena ar 50. autobusu tirgus ir paradī ze pircē jiem. Iesaku š o viesnī cu tiem, kam patī k privā tums un klusums pludmalē .
пенная вечеринка в бассейне аэробика Бар на пляже шахматы
аватар bessna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmais iespaids nebija ī paš i labs. Neapmierinā ta istaba un slikts ē diens. Pirmajā dienā mē s gā jā m skumji un izsalkuš i. Un tad ieradā s krievi, visa viesnī ca bija nokā rtota, un ē diens kļ uva daudz garš ī gā ks un daudzveidī gā ks, pusfabrikā ti vairs netika piedā vā ti. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids nebija ī paš i labs. Neapmierinā ta istaba un slikts ē diens.
Pirmajā dienā mē s gā jā m skumji un izsalkuš i.
Un tad ieradā s krievi, visa viesnī ca bija nokā rtota, un ē diens kļ uva daudz garš ī gā ks un daudzveidī gā ks, pusfabrikā ti vairs netika piedā vā ti. Starp galvenajā m ē dienreizē m bija otrā s brokastis un pē cpusdienas uzkodas. Burgeri, tortiljas un turku pica. 16.00 saldē jums. Tā tad pat kļ uva labā k.
Teritorija ir ļ oti skaista, daudz ziedu un koku. Ir 3 baseini: lielais pie bā ra, mazs ar slidkalniņ iem un vē l viens bē rniem. Slaidi tiek ieslē gti divas reizes dienā , dē ls bija sajū smā .
Vakarā krogā uz lielā ekrā na spē lē ja futbolu.
Animā cija visaugstā kajā lī menī .
Ļ oti iesaku iziet masā ž as kursu pie Mehmeda. Veic kvalitatī vu medicī nisko masā ž u pē c visiem noteikumiem. Pateicoties viņ am, svē tki izdevā s 100%.
Jū su naudas vē rts.
аватар injefalina4
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā mies no 2021. gada 6. lī dz 13. jū nijam. Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, jo mū su viesnī ca, kuru rezervē jā m, netika atvē rta. Cita alternatī va netika piedā vā ta, bija jā dodas uz Club Sea Time. Istaba ir maza, veca un netī ra. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 2021. gada 6. lī dz 13. jū nijam. Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, jo mū su viesnī ca, kuru rezervē jā m, netika atvē rta. Cita alternatī va netika piedā vā ta, bija jā dodas uz Club Sea Time.

Istaba ir maza, veca un netī ra. Netī ri aizkari, durvis, pielipuš i durvju rokturi. Santehnika, kondicionieris, ledusskapis un TV darbojā s. Televī zijā bija vairā ki Krievijas kanā li un neviens Ukrainas kanā ls, kas man ir dī vaini, jo lielā kā daļ a tū ristu š ajā viesnī cā ir no Ukrainas. Seifs ir samaksā ts.
Ē diens ir vienmuļ š . Pā rsvarā sojas kotletes vai kotletes (kuras svē tku beigā s pat nevarē ja apskatī t) vairā kas reizes bija vistas gaļ a, tī rradņ i un vienreiz zivs. Katru dienu bija makaroni un rī si, retā k kartupeļ i. Bet, lai dabū tu savu ē dienu, vispirms ir jā stā v rindā ē damistabā , lī dz viņ i to noliek uz š ķ ī vja. Ja pusdienā s un vakariņ ā s pie sadales bija vairā ki darbinieki, tad no rī ta tikai viens, bija vai nu jā lido uz ē dnī cu, lai bū tu pirmais rindā , vai arī jā gaida 20-30 minū tes. No aparā tiem tecē ja ū dens, kurā jā bū t sulā m, kafija ar pienu ne vienmē r bija daž reiz piena vietā tecē ja ū dens.
Viesnī cas pluss ir teritorija. Mazs, kopts, daudz zaļ umu un palmu. Viss ir ļ oti tuvu, izgā ju no istabas un jau pie baseina un bā ra. Bā rā - kafija, kola, sprite, auksts ū dens pudelē s. No alkohola sarkanvī ns un baltvī ns, alus, vairā ku veidu mazalkoholiskie kokteiļ i, degvī ns un dž ins. Viesnī cas darbinieki ir draudzī gi, smaidī gi bā rmeņ i.

Uz pludmali doties 3 minū š u laikā pa pazemes pā reju. Dzē rieni bija jā nes no baseina bā ra, jo pludmalē bā rā bija tikai ū dens un tas ne vienmē r darbojā s. Sauļ oš anā s krē slu nav ī paš i daudz, no rī ta vajag aizņ emties. Ieeja jū rā ir lieli oļ i un ir lieli akmeņ i, viņ i peldē ja tikai koraļ ļ os. Bē rniem un tiem, kas neprot peldē t, jū ra nav piemē rota, jo tā uzreiz bija dziļ a un biež i bija lieli viļ ņ i.
Mū su ekskursija izmaksā ja 1.000 UAH (660 USD) divā m personā m uz 7 naktī m, mē s uzzinā jā m, cik citi tū risti maksā ja par š o viesnī cu. Daž i maksā ja 1.000 UAH (440 USD), citi 1.000 UAH (480 USD). Jū s varat iet par tā du naudu, bet es domā ju, ka mē s pā rmaksā jā m. Mē s paš i nebū tu izvē lē juš ies š o viesnī cu, bet, tā kā saskā rā mies ar faktu, man nā cā s tajā pavadī t atvaļ inā jumu.
аватар alex_rubezh
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mums bija ģ imenes brī vdienas jū nija sā kumā , jū ra jau ir silta, un cenas tikai sā k iekost)) Tū risma operators konsultē ja viesnī cu, cena tika norunā ta - viņ i to paķ ē ra un aizlidoja. (550$ par 3-x) Ieradā mies 7 no rī ta, koferus atstā jā m reģ istratū rā , jo istabiņ a tika pateikts, ka bū s brī va tikai 14:00, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz jū ru! Iereģ istrē jā mies 2os - istabiņ a maza, vannasistaba š ausmī gā stā voklī , krā ns tek, nevar aiztaisī t visas 6 naktis pilē ja))) PĀ RTIKA diezgan vā ja no gaļ as bija tikai puslī dz -gatavie produkti - kotletes, tī rradņ i, vistas stilbiņ i, zivju nebija vispā r! ALKOHOLS - Vī ns, Alus, Kokteiļ i, Degvī ns, Dž ins, pā rsteidzoš i, ka nebija Raki, kas tiek uzskatī ts par Turcijas nacionā lo stipro dzē rienu. … Tomēr ▾ Mums bija ģ imenes brī vdienas jū nija sā kumā , jū ra jau ir silta, un cenas tikai sā k iekost)) Tū risma operators konsultē ja viesnī cu, cena tika norunā ta - viņ i to paķ ē ra un aizlidoja. (550$ par 3-x) Ieradā mies 7 no rī ta, koferus atstā jā m reģ istratū rā , jo istabiņ a tika pateikts, ka bū s brī va tikai 14:00, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz jū ru! Iereģ istrē jā mies 2os - istabiņ a maza, vannasistaba š ausmī gā stā voklī , krā ns tek, nevar aiztaisī t visas 6 naktis pilē ja))) PĀ RTIKA diezgan vā ja no gaļ as bija tikai puslī dz -gatavie produkti - kotletes, tī rradņ i, vistas stilbiņ i, zivju nebija vispā r! ALKOHOLS - Vī ns, Alus, Kokteiļ i, Degvī ns, Dž ins, pā rsteidzoš i, ka nebija Raki, kas tiek uzskatī ts par Turcijas nacionā lo stipro dzē rienu.
Viesnī cas PLUSI - visa teritorija zaļ a un skaista, 2 ū dens slidkalniņ i, pazemes eja uz jū ru 50 metri un esi pie jū ras!
VIESNĪ CAS PĀ RSKATS — https://www.youtube.com/watch? v=rizDnSKBCa0
VAKARIŅ U APSKATS — https://www.youtube.com/watch? v=bUa2fSdbuNg
PROBLĒ MAS APSKATS — https://www.youtube.com/watch? v=4an5Q2XhhGU
море бар у моря номер номер балкон отель отель бассейн
аватар svetasha1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labu atpū tu! Lī dz tam brī dim atpū tos tikai pieciniekos un sapratu, kurp dodos! Tagad kā rtī bā ! Viesnī ca bija patī kams pā rsteigums: neliela iekopta teritorija un ļ oti zaļ a, daž ā di augi un protams palmas. Viesnī cai ir sava pludmale pā ri ceļ am, bet pā reja no paš as viesnī cas, pludmalē , saulessargi, sauļ oš anā s krē sli un matrač i ir bez maksas, bet dvieļ i ir maksas vai savē jie (nepā rsteidz, protams, 4 *). … Tomēr ▾ Labu atpū tu! Lī dz tam brī dim atpū tos tikai pieciniekos un sapratu, kurp dodos! Tagad kā rtī bā !

Viesnī ca bija patī kams pā rsteigums: neliela iekopta teritorija un ļ oti zaļ a, daž ā di augi un protams palmas. Viesnī cai ir sava pludmale pā ri ceļ am, bet pā reja no paš as viesnī cas, pludmalē , saulessargi, sauļ oš anā s krē sli un matrač i ir bez maksas, bet dvieļ i ir maksas vai savē jie (nepā rsteidz, protams, 4 *). Iebraukš ana jū rā lieliska - akmeņ i, bet "akvakurpes" nebija vajadzī gas, nesapratu, kā pē c cilvē ki sū dzē jā s, citus ierakstus neredzē ja. Jū rā uznā k laukakmeņ i, bet neviens viņ iem kā jas nav nogā zis! Vakarā pludmalē - animā cija. Pludmalē ir arī bā rs, bet bez ū dens un b/a dzē rieniem nekas cits netiek pasniegts, daž reiz saldē jums.

Pati viesnī ca ir veca, lai gan remonts bija 2017. gadā , mainī ta tikai santehnika. Viss strā dā ja pareizi. Televī zija - tikai pieci Krievijas kanā li. Istabas uzkopš ana bija stabila tikai č etras dienas. . . tad paņ ē ma tikai dolā ru un iznesa atkritumus. . . lai gan pē dē jā s divā s dienā s atkritumi netika aizvesti. Piederumi: duš as ž eleja un š ampū ns.
Kas attiecas uz personā lu - viss ir kā rtī bā , un vadī tā js un darbinieki restorā nā ir ļ oti uzmanī gi, ē diens ir garš ī gs, protams, ne š iks, bet par 4 * viss ir cienī gs, daž i paspē ja pā rē sties ! ! ! Alkohols kokteiļ os nav jū tams, ja vajag stiprā ku...dutti frī noteikumi.

Teritorijā ir arī tirgus veikals un "Ā da un kaž okā das" Cenas ļ oti demokrā tiskas, bet jū s esat Turcijā - izdevī gi!

Atseviš ķ i es teikš u par Spa-salonu - ļ oti cienī gs, daudzos pieciniekos jū s neredzē sit š ā du pakalpojumu. Uzmanī ba, relaksā cija un patī kama komunikā cija garantē ta!

Animator Irakli, tu esi mans elks, 16 gadu ceļ ojumā uz Turciju esmu redzē jis daudzus, bet tu esi pā rspē jis visus!

Rezultā ts:
plusi - saprā tī ga cena, viesnī ca 4+

mī nusi - nevaru pateikt. . . laikam jau atkarī gs no tā , kā dā noskaņ ojumā cilvē ks dodas atvaļ inā jumā , bet Riksos kaut ko var atrast, ticiet man, es to redzē ju!

P. S. Viesnī cas atmosfē ra ir tā da, ka gribas tur atgriezties. . . un vē l ne vienu reizi vien! Paldies par pā rē jo!
аватар historyal
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ļ oti nepatika. Sā kumā visu nakti negulē jā m - nonā cā m lidostā un agrs lidojums. Bet viņ i lidoja uz Antā liju lī dz 11:00 un bū tu pat tikuš i lī dz pusdienā m, ja gids pirms tū ristu iezī mē š anas viesnī cā s nebū tu mū s atvedis uz ceļ malas veikalu ar vismaz 3 reizes paaugstinā tā m cenā m. … Tomēr ▾ Ļ oti nepatika. Sā kumā visu nakti negulē jā m - nonā cā m lidostā un agrs lidojums. Bet viņ i lidoja uz Antā liju lī dz 11:00 un bū tu pat tikuš i lī dz pusdienā m, ja gids pirms tū ristu iezī mē š anas viesnī cā s nebū tu mū s atvedis uz ceļ malas veikalu ar vismaz 3 reizes paaugstinā tā m cenā m. Viņ iem, kā vē lā k sapratu, ir lī gums ar veikaliem un viņ i saņ em savu daļ u par tū ristu atveš anu pie viņ iem. Viņ i pat mē ģ inā ja apkrā pt tū ristu, tač u tas neizdevā s. Vā rdu sakot, ieradā mies viesnī cā , kad pusdienas jau bija beiguš ā s. 16:00 viesnī ca piedā vā ja tikai saldē jumu. Pusdienu kastes netiek nodroš inā tas.
Par viesnī cu - bez 4 zvaigznē m - nobruž ā ta C pakā pe! Kas ir bijis padomju sanatorijā s - kaut kas tā ds. Ē diens dī vains - nesaprotami salā ti, tajos sajauc visu pē c kā rtas, kas nav palicis pā ri no iepriekš ē jā m pusdienā m vai vakariņ ā m. Vairā k vai mazā k brokastis. Otro brokastu nav vispā r. No vistas gaļ as, jo bija zivis. No augļ iem - negatavi arbū zi un kā dreiz bija skā bie apelsī ni. Ā boli ir mazi un neuzkrī toš i. Un viss. Tomā tus un gurķ us audzē siltumnī cā s, iespē jams, ķ ī mijā . Reiz bija kartupeļ u biezeni. Saldē jums tiek izdalī ts tikai uz pusstundu – rinda milzī ga. Treš ajā dienā saldē jums vairs netika dalī ts. Uzkoda - cepumi no vienas un tā s paš as smilš u mī klas, tikai daž ā dā s formā s un smidzinā jumos. Viņ i bā rā paņ ē ma bezalkoholisko kokteili, bet viņ iem beidzā s bezalkoholiskais sī rups (viena veida), viņ i neņ ē ma alkoholiskos dzē rienus (varbū t bija alus un kokteiļ i, un vē l kaut kas, tie nebija interesē ). Ū dens pudelē s tika nodroš inā ts bez ierobež ojumiem.
Jū ra ir skaista, bet auksta. Pludmale nav tī rī ta, iespē jams, kopš maija.
Neticiet gidiem - viņ i melo. Mums piedā vā ja bezmaksas iepirkš anā s tū ri, kā no tū roperatora. Tas izrā dī jā s no tirdzniecī bas centra Mexx Mol. Atvests uz Alaniju. Cenas uzpū stas 10 reizes, bet dod 60% atlaidi - izrā dā s 3-4 reizes apkrā pts. Mē s atteicā mies neko pirkt, un viņ i atteicā s mū s ņ emt atpakaļ . Viņ i mani atstā ja ar manu dē lu 32 grā du karstumā Alā nijas nomalē . Mē s atgriezā mies paš i, bet ja nu bū s slikti? Turcijā tū ristus neuzskata par cilvē kiem, bet tikai par naudas makiem. Neiesaku.
Parādīt vairāk »


iemiesojums whitek209
2010. gada maijā-jūnijā atpūtos un man ļoti patika.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums potok11
Uz šo viesnīcu gatavojamies doties jūlijā ar ģimeni (4 pieaugušie). Ir radušies daži jautājumi: vai seifs istabā ir par maksu vai nē, kā tiek izsniegti pludmales dvieļi, iebraucot jūrā bez lieliem akmeņiem?Uz bāru rēķina (kādas kvalitātes dzērieni):) Būšu pateicīgs par jebkuru informāciju.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums Anita96
Puiši, kuri šovasar atpūtušies, varat kaut ko pateikt par animatoriem, VKontakte saiti vai numuriem, viņi vienkārši pārcēla lidojumu uz un nebija laika to īsti uzzināt) Rakstiet uz [email protected] Pateicos jau iepriekš)
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums russian
pastāsti
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums yuliya44
Domājam uz turieni doties augusta vidū, vai varat pateikt vai tā ir parasta viesnīca?? Par to ir maz atsauksmju, es gribētu dzirdēt no kāda, kas zina. Un ja jā, kur es varu staigāt tuvumā? Būšu ļoti pateicīgs par jebkādu informāciju!!
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в посёлке Конаклы, через дорогу от собственного пляжа. Построен в 1998 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Отель подойдёт для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Аэропорт Анталии находится в 95 км от отеля.
Pludmales apraksts Между отелем и пляжем проходит дорога, имеется подземный переход. Протяжённость пляжа – 150 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей круглосуточная стойка регистрации, услуги фотографа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция во взрослом бассейне. Мини-клуб для детей в возрасте от 4-10 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 3 водные горки. Анимация на русском языке, турецкая ночь и живая музыка (1 раз в неделю), дартс, бочча, пляжный волейбол, мини-футбол, аэробика, аквааэробика, дискотека (напитки платно), водные виды спорта (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 136 номеров, из них 75 с видом на море. Состоит из одного 3-этажного здания (3 блока).

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российским каналом, душ, фен, тапочки, сейф (платно), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Payallar Mahallesi, 07475 Alanya/Antalya
Tālruņi: + 90 242 545 40 76,
Tīmekļa vietne: Club Sea Time
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).