Club Hotel Ulaslar 4*– Atsauksmes

116
Novērtējums 5.610
№176 viesnīcas reitingā Alanja
6.6 Numurs
6.5 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.2 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Uzcelta 1997. gadā, kopējā platība 6000 m2, pēdējā restaurācija veikta 2013. gadā. Viesnīca sastāv no četrām 6 stāvu ēkām. Ekonomiska neliela viesnīca atbilst cenas un kvalitātes līmenim. Ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар nataljanekrylov
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uz Ulaš laru braucā m uz 7 dienā m, viesnī ca nav slikta, var bū t arī sliktā k, bet ir arī mī nusi. . . Plusi: - smieklī gie animatori Griš a un Vasja (man Griš a patika vairā k, Vasja arī ir forš a); -saldie augļ i, labi baroti; -saldumu daudzveidī ba (man ir salds zobs = D); - draudzī gs personā ls; - mainī t dvieļ us ik pē c 3 dienā m un gultas veļ u ik pē c 7 dienā m; -istabu uzkopj katru dienu; -jū ra ir ļ oti tuvu, un ū dens jū rā ir tī rs un silts. … Tomēr ▾ Uz Ulaš laru braucā m uz 7 dienā m, viesnī ca nav slikta, var bū t arī sliktā k, bet ir arī mī nusi. . .
Plusi:
- smieklī gie animatori Griš a un Vasja (man Griš a patika vairā k, Vasja arī ir forš a);
-saldie augļ i, labi baroti;
-saldumu daudzveidī ba (man ir salds zobs = D);
- draudzī gs personā ls;
- mainī t dvieļ us ik pē c 3 dienā m un gultas veļ u ik pē c 7 dienā m;
-istabu uzkopj katru dienu;
-jū ra ir ļ oti tuvu, un ū dens jū rā ir tī rs un silts.
Mī nusi:
- vienmuļ ī ba pā rtikā , izņ emot saldumus;
- ieeja jū rā ir š ausmī gi akmeņ aina, kā jas tika nosistas un sajauktas, un viļ ņ i ir ļ oti spē cī gi;
-vannasistaba nedaudz smarž oja;
-daž i sauļ oš anā s krē sli pie baseina;
-istabai no balkona bija slikts skats;
-grī da ir apstrā dā ta ar kaut ko lī dzī gu š ķ idrajam vaskam;
аватар Dentis
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atvaļ inā jumā devos viena, daudz kas patika, bet ir arī mī nusi. Tā tad plusi: - viesnī ca atrodas tuvu jū rai, gā jiens apmē ram 100 m - Ir peldbaseins un 2 slidkalniņ i -ļ oti smieklī gi animatori un lieliski vakara š ovi (bija gan konkursi, gan vē derdeju š ovi, gan uguns š ovi) -Iesaku aiziet uz diskotē ku Alā nijas klubos (bet maksā. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā devos viena, daudz kas patika, bet ir arī mī nusi. Tā tad plusi:
- viesnī ca atrodas tuvu jū rai, gā jiens apmē ram 100 m
- Ir peldbaseins un 2 slidkalniņ i
-ļ oti smieklī gi animatori un lieliski vakara š ovi (bija gan konkursi, gan vē derdeju š ovi, gan uguns š ovi)
-Iesaku aiziet uz diskotē ku Alā nijas klubos (bet maksā.10$), no klubiem visvairā k patika Havana un Latina
-tā kā es ceļ oju viena, tad bija bail, pē kš ņ i turki sagrā bs, bet nekā tā da nebija - animatori Vasja un Griš a gā dā , lai tev neviens neuzkā ptu.
- laba istaba, plaš a
- netā lu no viesnī cas ir veikali un tirgi
-jū ra ir ļ oti silta, un ū dens baseinā , starp citu, arī
-pietiekami ā tri iekā rtojā s (atbrauca 11:00.12:5 jau bija istabā )
-Neticami patika hammam (maksa 40$), iesaku visiem! ! !

Tagad mī nusi:
- dvieļ i un gultas veļ a netiek mainī ta istabā s pat pē c pieprasī juma
-baisa kanalizā cija, tualete periodiski smirdē ja
-wi-fi darbojā s pretī gi (to varē ja noķ ert tikai naktī istabā vai reģ istratū rā )
-maz sauļ oš anā s krē slu gan pie jū ras, gan pie baseina, un tie visi ir aizņ emti uzreiz (tas ir, cilvē ku dvieļ i guļ visu laiku)
-monotons ē diens (pā rā k daudz dā rzeņ u salā tu, sojas gaļ as, maz augļ u), bet varbū t tas ir pat pluss, bet labā k nekļ ū si)
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
viesnī ca 3 personā m ar mī nusu. pirmais mī nuss ir gultas veļ a tik veca un izmazgā ta. gulē t uz tā vienkā rš i nav patī kami. piemē rotus dvieļ us. Veļ a un dvieļ i nedē ļ as laikā netika mainī ti. Istaba nekad netika iztī rī ta. … Tomēr ▾ viesnī ca 3 personā m ar mī nusu. pirmais mī nuss ir gultas veļ a tik veca un izmazgā ta. gulē t uz tā vienkā rš i nav patī kami. piemē rotus dvieļ us. Veļ a un dvieļ i nedē ļ as laikā netika mainī ti. Istaba nekad netika iztī rī ta. tikko izņ ē ma miskasti. tualetes papī ra trū kums. Pludmale atrodas netā lu, bet pilnī bā neapbū vē ta. pie ieejas jū rā ir lieli akmeņ i. pieauguš ajam nav viegli iekļ ū t, bet bē rnam...tikai vecā ku rokā s. sauļ oš anā s krē slu ir maz, lietussargu vispā r nav. daž i saulessargi. nav pludmales bā ra. Baseina zona nav slikta. Pati viesnī ca ir ļ oti maza. Ē diens ļ oti pieticī gs. zā le un makaroni daž ā dā s variā cijā s. garš augs ar makaroniem un makaroni ar garš augu. gaļ u tur negatavo vispā r. tikai vista. un tad š efpavā rs viņ u apsargā pie sadales. neņ emt par daudz. cepamā s drupatas sī rupā . augļ i ir tikai ā boli un apelsī ni. reizi nedē ļ ā - arbū zs. animā cija tikai vakarā . nemaz nav profesionā li. vē las doties uz diskotē ku; š is prieks ir tikai izbraukumā pē c 23:00 un par to ir jā maksā (10 USD
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
atpū tā s no 19. -30. maijam, 1) augstprā tī gi darbinieki 2) netī ra istabu, pat ja atstā ja dzeramnaudu 3) alkohols ā tri beidzas, tas ir, ja uznā k saka ne š ņ abi, viskiju, tikko beidzā s stulbi 4) no izklaides - tikai bē rnu diskotē ka, 5 ) ē diens-vista, zivs 1 reizi un gaļ a 1 reizi bija 10 dienā s 6) augļ i - tikai sasmalcinā ti ā boli un apelsī ni, viņ i visi ņ ē ma tirgū . … Tomēr ▾ atpū tā s no 19. -30. maijam, 1) augstprā tī gi darbinieki 2) netī ra istabu, pat ja atstā ja dzeramnaudu 3) alkohols ā tri beidzas, tas ir, ja uznā k saka ne š ņ abi, viskiju, tikko beidzā s stulbi 4) no izklaides - tikai bē rnu diskotē ka, 5 ) ē diens-vista, zivs 1 reizi un gaļ a 1 reizi bija 10 dienā s 6) augļ i - tikai sasmalcinā ti ā boli un apelsī ni, viņ i visi ņ ē ma tirgū . Tas ir jū su ziņ ā , vai tas ir tā vē rts... .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 28azxl4z
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viņ i ā tri nokā rtojā s, bet ir daudz trū kumu...Istabas ir tik-so...visa viesnī ca nevelkas 4 *...tikai pludmalei 4. Gultas veļ a nav mainī ta 10 dienu laikā . Tie izskatā s pē c naudas maisa. Wi-Fi savienojums ir pretī gs. Kā tu jū ties bedrē. … Tomēr ▾ Viņ i ā tri nokā rtojā s, bet ir daudz trū kumu...Istabas ir tik-so...visa viesnī ca nevelkas 4 *...tikai pludmalei 4. Gultas veļ a nav mainī ta 10 dienu laikā . Tie izskatā s pē c naudas maisa. Wi-Fi savienojums ir pretī gs. Kā tu jū ties bedrē...tu nevari sazinā ties ar ģ imeni! Ē diens nav domā ts krievam. . . Neiesaku tur doties atvaļ inā jumā . Taupiet savus nervus un naudu!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
ne nakupalas … Tomēr ▾ ne nakupalas
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nxqjzsyd
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vakar atgriezā mies, daudz pozitī va, bet nepilnī bas viesnī cā ir vairā k kā pietiekami. . . Turcijā bijā m pirmo reizi, 3 pieauguš ie un 2 bē rni. Varam salī dzinā t tikai ar brī vdienā m Ē ģ iptē , kur esam bijuš i 2 reizes. … Tomēr ▾ Vakar atgriezā mies, daudz pozitī va, bet nepilnī bas viesnī cā ir vairā k kā pietiekami. . . Turcijā bijā m pirmo reizi, 3 pieauguš ie un 2 bē rni. Varam salī dzinā t tikai ar brī vdienā m Ē ģ iptē , kur esam bijuš i 2 reizes. Brauciens ar autobusu no lidostas aizņ em apmē ram 3 stundas, ar maziem bē rniem pē c nakts lidojuma tas bija, maigi izsakoties, problemā tiski. . . Jū ra super, tī ra un skaista, bija viļ ņ i, brī ž iem lieli, bet peldē ties tomē r varē ja. Man nepatika viesnī cas atraš anā s vieta, Alanjā visas viesnī cas, kas atrodas tuvu jū rai, atrodas netā lu no š osejas, pastā vī ga satiksme un satiksmes troksnis, pē c Ē ģ iptes mums nebija ī paš i ē rti. Viesnī cu platī bas nav lielas, viss kaut kā ļ oti rets, baseins ir tieš i pie galdiņ iem, kur tiek pasniegts ē diens, teritorijā viss ir ļ oti pā rpildī ts, cenš as izvietot pē c iespē jas vairā k viesnī cu, lai gan droš i vien ir tū kstoš iem un tū kstoš iem no tiem. Apkā rt ir skaisti kalni un pati daba ir ļ oti skaista. Turki ir ļ oti draudzī gi un dievina bē rnus. . Ē diens normā ls, brokastī s tomē r vienmē r vienas un tā s paš as olas (vā rī tas, ceptas), bet pusdienā s un vakariņ ā s ē dienu izvē le laba, ļ oti garš ī gas biezzupas, tiem, kas nevar bez š ķ idruma, kā man. Un izsalcis tur neatstā si. No dzē rieniem: ļ oti garš ī gs alus, raki nacionā lais dzē riens ir anī sa degvī ns (lī dzī gi kā sambuca), dzē rieni no aparā ta - yupi, labā k nedzert. Bā rā ir kola, sprite un fanta - var dzert. Viesnī cā ir gandrī z tikai tū risti no Krievijas, mē s bijā m ukraiņ i pā ris cilvē ku pā ris Baltkrievijas. Reģ istrē joties viņ i pasē ievietoja 15 USD un ieguva milzī gu istabu 5 cilvē kiem no 3 istabā m ar skatu uz jū ru un diviem lieliem balkoniem. Ļ oti plaš s, tī rs un ē rts, bet. . . telpa atradā s tieš i virs amfiteā tra, kur katru vakaru notika animā cijas programmas: bē rnu diskotē ka, tad izrā de un pieauguš o diskotē ka. Ja bē rni gribē ja ā trā k gulē t - tas nebija iespē jams, mū zika ir š ausmī gi skaļ a. Aizverat balkonu - nosmac no karstuma (kondicionieri neieslē dzā s - mazi bē rni). Tā viņ i gulē ja zem š ī s rē kš anas....Laiks bija labs, brī ž iem apmā cies, bet pā rsvarā vienmē r saulains, pirms mū su izbraukš anas sā ka lī t. Animā cija nav kas, bē rnus neviens neņ em, tikai uz diskotē ku ar vienu un to paš u mū ziku katru vakaru un viss. Mū su atvaļ inā jums nebija slikts, jo ļ oti gaidī jā m š o ceļ ojumu un secinā jā m: mums ļ oti patika - turki, jū ra, alus utt..... zupas!!! ! Priecī gus svē tkus!! ! !
аватар Nata1291
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vienkā rš i š ausmī gi! antisanitā ri apstā kļ i! atkritumu izgā ztuve tieš i viesnī cas teritorijā - atkritumi netiek laicī gi izvesti un puse no viesnī cas paveras skats uz pagalmu, kur darbinieki nemitī gi bļ auj, 4-5 no rī ta tiek izkrauti ē dieni un dzē rieni, nepā rtraukti trokš ņ ojot. … Tomēr ▾ Vienkā rš i š ausmī gi! antisanitā ri apstā kļ i! atkritumu izgā ztuve tieš i viesnī cas teritorijā - atkritumi netiek laicī gi izvesti un puse no viesnī cas paveras skats uz pagalmu, kur darbinieki nemitī gi bļ auj, 4-5 no rī ta tiek izkrauti ē dieni un dzē rieni, nepā rtraukti trokš ņ ojot. milzī gas automaš ī nas. Briesmī ga viesnī ca, nav teritorijas. Smird, netī rumi, milzī gi tarakā ni istabā , peles pagalmā ! Neiesaku nevienam! Pludmalē duš a tiek izslē gta 17:00 - pat ne mazgā ties. Glā bē ji pludmalē izbrauc arī.17:00, lai gan tū risti vienmē r ir pludmalē lī dz 22:00! ! kad bija spē cī gi viļ ņ i, pē c 17:00 glā bē ju nebija! Š ī viesnī ca bojā valsts tē lu, bija citā s viesnī cā s - daudz labā k!!!! ! !
аватар melnikova23
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā ksim ar to, ka pē rkot biļ eti mā jā s lasī jā m sliktas atsauksmes par Anex un uzreiz zuda vē lme braukt. Gatavojā mies sliktā kajam. Par viesnī cu rakstī ja gan labu, gan sliktu. Iebraucā m lidostā.3 stundas pirms izlidoš anas, reģ istrē jā s, bija mazliet pagaidī t. … Tomēr ▾ Sā ksim ar to, ka pē rkot biļ eti mā jā s lasī jā m sliktas atsauksmes par Anex un uzreiz zuda vē lme braukt. Gatavojā mies sliktā kajam. Par viesnī cu rakstī ja gan labu, gan sliktu. Iebraucā m lidostā.3 stundas pirms izlidoš anas, reģ istrē jā s, bija mazliet pagaidī t. Lidojums bija laicī gi, bez kavē š anā s. Daudz rakstī ja arī par stjuartē m, kuras nekad nesmaida, bet tas izrā dī jā s neī sts. Ļ oti jauki, draudzī gi, viesmī lī gi. Turcijā mū s sagaidī ja transfē rs un atveda uz viesnī cu. Pa ceļ am ī sumā izstā stī ja par Turciju. Viesnī cā ieradā mies pē c 2h pusdienas jau bija beiguš ā s, bet uzreiz mū s aizveda uz ē dinā š anu. istabiņ a un paē da ļ oti garš ī gi. Pē c tam, kad izlasī jā m internetā , mums piedā vā ja hammam (turku pirts) par 50 $, bet mē s zinā jā m, ka netā lu no viesnī cas var nokļ ū t no Alik uz to paš u pirti, tikai par 20 $. viesnī ca, sieviete mū s neatlaidī gi pierunā ja un pat jau pierakstī ja. Vajag tikai stingri pateikt nē .
Istaba bija lieliska, 3 personā m, kondicionieris darbojā s labi, bija gan dvieļ i, gan fē ns, un vispā r viss, kas varē tu noderē t.
Vakarā devā mies uz pludmali. Viesnī ca nodroš ina bezmaksas sauļ oš anā s krē slus, matrač us un dzē rienus. Jū ra ir tī ra, bet vienī gais mī nuss, ka nož ogotā s pludmales malā s ir akmeņ i, bet tas arī pluss. Var nirt, paskaties uz zivī m, kuru tur pietiek.
Ē diens tur ļ oti garš ī gs, daž ā di dā rzeņ i, garš augi, zupas un deserti. Bezmaksas bā rs. Arī saldais arbū zs, kuru burvī gais Fati katru dienu mums grieza) Un tur viss personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s, vienmē r uzmundrinā s tu augš ā .
Animatori ir vienkā rš i lieliski, ī paš i Griš a, kas visu dienu kaut ko pavada. Katru vakaru ir kaut kā ds pasā kums.
Visas ekskursijas tika ņ emtas no Alika, pateicoties viņ am.
Viesnī cā bija neliels skandā ls piedzē ruš os atpū tnieku dē ļ , bet labi darī ti puiš i, darbinieki, iestā jas viens par otru, pateicoties viņ iem visi konflikti tiek atrisinā ti.
Viesnī cā ir 3 peldbaseini, viens no tiem ar slidkalniņ iem, lieliska izklaide gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Es nezinu, kurš raksta sliktas atsauksmes, bet viesnī ca ir vienkā rš i lieliska, man ļ oti patika un nemaz negribē jā s doties prom.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
alkatī gā s kazas atpū š as normā li krieviem nekā das cieņ as … Tomēr ▾ alkatī gā s kazas atpū š as normā li krieviem nekā das cieņ as
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Bredina89
Kādas lietas? Cik daudz naudas?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums borcansticla
Es nākšu atpūsties, ņemšu līdzi portatīvo datoru?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums tanaha
pirmo reizi dodos uz 3 *, arī uz Turciju
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Построен в 1997 году, общая площадь составляет 6000 м2, последняя реставрация сделана в 2013 году. Отель состоит из четырех 6-этажных корпусов. Экономичный небольшой отель соответствует уровню цена-качество. Для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 125 км от аэропорта г. Анталья, 12 км от г. Аланья и 500 м от п. Махмутлар.
Pludmales apraksts В 25 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Магазины, 2 бара, 2 открытых бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Аквааэробика, дартс.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 260 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Tālruņi: (242) 528 49 49
(242) 528 46 41
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.