Labas brīvdienas

Rakstīts: 8 augusts 2011
Ceļošanas laiks: 30 jūlijā — 6 augusts 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Salī dzinot ar citā m 3* viesnī cā m, tā bū s viena no labā kajā m. Galvenais, dodoties atpū sties, jums jā saprot, ka tas nav 5 *, bet tikai 3 *.
Bā rā viesmī ļ i ļ oti labi saprot krievu valodu. Dzē rienus lej mazā s glā zē s un, kā rakstī ts citā s atsauksmē s, pa vienam rokā , bet mā sai un mā sai tā das problē mas nebija, lē ja divas un trī s glā zes un pat reizē m glā zē .
Jā , ē diens, iespē jams, ir vienmuļ š , bet es atkā rtoju, ka š is ir 3 *, ja vē laties labā k, lū dzu, atpū tieties 5 *, bet, ja meklē jat trū kumus, jū s tos atradī sit. Viņ i labi gatavo makaronus, rī sus, vistu, tvaicē tus dā rzeņ us. Protams, kartupeļ i un gaļ a nav ī paš i labi, bet izsalcis noteikti nepaliksi.

Kas attiecas uz sauļ oš anā s krē sliem pie baseina, tie tiek ņ emti ļ oti agri. Brokastī s devā mies 8 no rī ta, pie bē rnu baseina redzē jā m tikai sauļ oš anā s krē slus, bet uz jū ras sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas un nav problē mu ar vietu atrast. Iebraukš ana jū rā nav tā labā kā , bet izstaigā jā m piekrasti un secinā jā m, ka tomē r paveicā s, ir daudz sliktā k. Mū su atvaļ inā juma laikā bija spē cī gi viļ ņ i, es nezinu, vai tas ir pastā vī gs vai nē , jo pirms gada mē s atpū tā mies 1 km attā lumā , no š ī s viesnī cas viļ ņ i nebija vispā r.
Lielā ko iespaidu atstā jusi animā cija. Katru dienu volejbols, ū denspolo, bē rnu diskotē ka, vakara š ovs. Bē rnu diskotē ka bija pē c viena scenā rija, bet š ovi bija daž ā di, un uguns š ovs un vē derdejas, un daž ā di konkursi ar atpū tniekiem bija ļ oti jautri un jautri. Visi animatori, kas runā krieviski, daž i vairā k, daž i mazā k, ne vienmē r zina angļ u valodu, lai sazinā tos.
Par 5$ katru vakaru var aiziet uz diskotē ku, tas, protams, ir tik un tā , bet tas ir ē rts veids, kā nokļ ū t Alanjā , kur veikali strā dā visu nakti un suvenī rus var iegā dā ties lē tā k nekā pie viesnī cas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu