2017. gada maija beigas. VIESNĪCA TRIJĀM.

Rakstīts: 29 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 19 — 25 maijā 2017
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 2.0
PERSONĀ LS NERUNĀ KRIEVU VALODĀ ! ! !

Neliela viesnī ca starp Konakli ciematu un Alanjas pilsē tu. Tuvumā ir tikai 4 viesnī cas.

Istaba maza, atbilst aprakstā redzamajai bildei. Istabā tika izmitinā ti 3035.2 pieauguš ie un divi bē rni 10 un 1.5 gadi, vietas pietika visiem (4 gultas). Duš a, tualete, balkons. Senatnī gs TV ar diagonā li 30cm, viens krievvalodī gais 1. kanā ls, wi-fi maksā ja 1$ dienā , bet ā trums padarī s traku, tā pē c WIFI nav, bū si kā uz tuksneš a salas. No neliela balkona paveras skats uz kaimiņ u viesnī cu, tā pē c saule neiespī d, mantas un dvieļ i než ū st, un skats nav ī paš i labs. Kreisajā pusē kalni un elektrī bas apakš stacija (atgā dina filmu LANGOLIERS), labajā pusē jū ras gabals. Matu fē ns tualetē izslē dzas pē c 30 sekundē m. izmantojiet tā pē c ņ emiet lī dzi savu. Labi un laicī gi sakopta. Ir gaisa kondicionē tā js. Seifs un bā rs par maksu, neizmantoju.
Ē diens vienmuļ š , bet labi pagatavots - kartupeļ i, rī si, spageti, zivis, gaļ a tikai putnu gaļ a + bonuss kebabs kā irbe lai gan xs, ī sumā vista apvemsies. Pē c reliģ ijas viņ i nevar atļ auties cū kgaļ u, un viesnī cas ī paš nieks (mantkā rī gais vā cietis) nevar atļ auties jē ra un liellopa gaļ u. Parastie augļ i - arbū zs, ā bols, bumbieris, banā ni.

BEACH - par š o dabas brī numu es ņ emtu vienu zvaigzni no visā m tuvē jā m viesnī cā m (Mirabell, Doganay, Bluefish, Whitesity, Anjelico). Problē ma tā da, ka nevarē si mierī gi ieiet jū rā pa smiltī m. Jū s riskē jat gū t savainojumus. jo smilš u vietā ir slidenas plā tnes un akmeņ i. Pieauguš iem vī rieš iem to ir grū ti izdarī t, nemaz nerunā jot par sievietē m un bē rniem, un vē l jo vairā k gados vecā kiem cilvē kiem. NĀ KOT PIE JŪ RAS UN PALIKT BEZ JŪ RAS - Š IS FAKTS TŪ RISTU NOBEIDZ UZ VIETAS. Peldē ties var tikai tie, kas prot peldē t, jo no mola jū rā var nokļ ū t tikai pa kā pnē m. Starp citu, piestā tne arī tā -tā . Un vē l viena lieta par peldē š anas droš ī bu. Mē s neredzē jā m nevienu glā bē ju.
Bā rmenis rū pē jas, lai mū su sauļ oš anā s krē slos neaizņ emtu sveš inieki. Ja noslī ksi, varbū t palī dzē s tikai atpū tnieki.
Viesnī cu pludmalē m ir alternatī va:

1 - savvaļ as pludmale. 200 metri uz rietumiem uz Konakli. Varat staigā t pa gā jē ju celiņ u gar š oseju vai gar pludmali. Koncentrē jieties uz lielo molu. Nav sauļ oš anā s krē slu, saulessargu utt. , nav nekā , izņ emot jū ru un pludmali.
2 - Kleopatras pludmale ir LABĀ KĀ . Tā atrodas 6 km attā lumā no viesnī cas Mirabel Alanjā . Jū s varat nokļ ū t ar mikroautobusu, maksa vienai personai maksā.1, 5 USD, mikroautobusi kursē ļ oti biež i, iet cauri pazemes pā rejai, uzbrauc uz š osejas un balso. Š oferi nezina krievu valodu, tā pē c sakiet - "Kleopatra, $ 1.5", atceļ ā - "Mirabell Hotel, $ 1.5" noteikti sarunā jiet cenu - š oferi (viņ i arī ir konduktori) mē dz saliekt cenu ierodoties. Tur viņ i samaksā ja 4 USD atpakaļ.6 USD (2 pieauguš ie, 2 bē rni). Zemā k varat arī iznomā t velosipē du, skrejriteni.
TAXI neiesakā m mazliet dā rgi, saskaņ ā ar 1km - 1 $, plus viņ i veiks nosē š anā s.
Jū s noteikti nenož ē losiet, ka apmeklē jat KLEOPATRU.
Ņ emiet vē rā , ka citā s pludmalē s nebū s atļ auts izmantot sauļ oš anā s krē slus, paklā jiņ us un saulessargus, tā pē c paņ emiet lī dzi dvieļ us, piepū š amos matrač us un bū siet laimī gi.

DIVI BASEINI. Viens ar diviem slidkalniņ iem, kas ir piemē roti gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Slaidi strā dā pē c grafika no 10:00-12:00 un no 14:00-16:00. Baseini ir atvē rti no 9:00 lī dz 18:00. Nesmarž o pē c hlora.


Viesnī cas teritorijā ir tirgus Turcijas BAZAR cenas ir gandrī z tā das paš as kā Konakli vai Alanjas tirgū , bet pā rdevē js ir ļ oti vā ji tirgots. Tā pē c š eit varat pajautā t nepiecieš amo lietu cenu un doties uz tirgu Konaklī . Noteikti kaulē jieties par visā m pat nelielā m precē m. Cena 2017. gada maija T-krekliem 180 rubļ i, ja ņ em 4 gab. , 4 gab. -10 USD. Turcijas preces ir kvalitatī vā kas nekā ķ ī nieš u preces. Kā mē s nokļ uvā m Konakli bazā rā.
Atgriež oties ar transfē ru uz viesnī cu no akvaparka, lū dzā m š oferi mū s atstā t pie tirgus. Pē c krā jumu uzpildī š anas viņ i iekā pa mikroautobusā , bē rniem tas maksā ja 3 USD, vadī tā ju nepaņ ē mu.

EKSKURSIJAS netika ņ emtas no viesnī cas gida, bet pirktas pie vietē jā s pā rdevē jas, lē tā k. Tas atrodas aiz viesnī cas 20 metrus pa labi. Autobuss atiet saskaņ ā ar noteikto grafiku. Tač u reiz mū su acu priekš ā š oferis gandrī z aizbrauca bez mums, paguva apstā ties (atbraucā m tieš i noteiktajā laikā ). Tā pē c ņ emiet vē rā , ka atceļ ā vadī tā ji var neskaitī t galvu. Tur tika veiktas visas ekskursijas. Varat arī iznomā t velosipē dus un visu pā rē jo.

ANIMĀ CIJA. Viņ a vienkā rš i neeksistē . Iespē jams, tas ir saistī ts ar sezonas sā kumu (atpū tā s no 19. lī dz 25. maijam). Bet nedod Dievs, lī s lietus un bū s jā vazā jas viesnī cā , jā mirst no garlaicī bas. Izklaide: galda teniss, š autriņ as un, protams, bā rs: degvī ns, grā beklis, vī ns, alus. Es savā prā tā neredzē ju piedzē ruš os cilvē kus.
REZULTĀ TS: Draudzī gs un draudzī gs personā ls, lai gan krieviski nerakā s, piekraste, pievilcī ga cena 44 tr. no Ufas, forš s baseins ar slidkalniņ iem, kliba pludmale, bez zupā m un daž ā das gaļ as, animā cija ir garlaicī ga pilsē ta. {noņ ē ma moderators}
Mī nus bumba - animā cija, mī nus bumba - pludmalei. GODĪ GIE TRĪ S.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu