Club Gunes Garden 4*– Atsauksmes

79
Novērtējums 6.010
№155 viesnīcas reitingā Alanja
6.8 Numurs
6.9 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.6 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Klubs Gunes dārzs tika uzcelts 1995. gadā un pēdējo reizi atjaunots 2018. gadā. Sastāv no deviņām 3 un 5 stāvu ēkām. Laba kluba viesnīca ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī ir laba ģ imenes viesnī ca, tač u tā neatbilst 4 zvaigznē m. Š eit ir skaista pludmale, zaļ a zona, bez sū dzī bā m. Bet tas ir paredzē ts ģ imenes brī vdienā m, nevis jaunieš iem. Interneta nebija, bija tikai risinā jums. … Tomēr ▾ Š ī ir laba ģ imenes viesnī ca, tač u tā neatbilst 4 zvaigznē m. Š eit ir skaista pludmale, zaļ a zona, bez sū dzī bā m. Bet tas ir paredzē ts ģ imenes brī vdienā m, nevis jaunieš iem. Interneta nebija, bija tikai risinā jums. Ē diens, izsalcis nebija, bet bez kaut kā neparasta, nebija jū ras velš u.
аватар miryllya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es gribē ju rakstī t daudz, bet pē c ieraš anā s es nomierinā jos un prā tī gi uzrakstī ju - tas nav 4, bet gan draņ ķ ī gs 3. Pats labā kais ir jū ra, laukakmeņ i peldē ties nemaz netraucē , bē rniem daudz vietas, pludmale liela, bet visi sauļ oš anā s krē sli aizņ emti, klā ti ar rū tainiem gultas pā rklā jiem)) ak, š ie krievi. … Tomēr ▾ Es gribē ju rakstī t daudz, bet pē c ieraš anā s es nomierinā jos un prā tī gi uzrakstī ju - tas nav 4, bet gan draņ ķ ī gs 3.
Pats labā kais ir jū ra, laukakmeņ i peldē ties nemaz netraucē , bē rniem daudz vietas, pludmale liela, bet visi sauļ oš anā s krē sli aizņ emti, klā ti ar rū tainiem gultas pā rklā jiem)) ak, š ie krievi. . . tā di ir viņ u paradumi, š ī s kilometru garā s rindas ē damistabā (jā , jā , š ī ir ē damistaba, nevis restorā ns), rindas pludmalē pē c tortiljas, frī kartupeļ iem))
Ē diens ir pretī gs, kartupeļ u biezeni - pulveris, kotletes-desiņ as-tī rradņ i pusfabrikā ti, dā rzeņ i - gurķ i-tomā ti, virca-salā ti, gaļ a - vakariņ as otrdienā s un piektdienā s pludmalē , gaļ a - grilē ta vista, skumbrija, AUGĻ I - arbū zs)) daž reiz ā boli ) Un viss! Kauns un kauns!
Ja tikai viņ i no rī ta bē rniem iedotu jogurtu...
Pankū kas divā s dienā s, bet jā stā v rindā (pagaida, kamē r piepildī sies pilns š ķ ī vis, un rokā ir trī s š ķ ī vji utt. ).
Nekā garš ī ga, ē d, lai tikai nebū tu izsalcis!
Mani bē rni pē dē jā s divā s dienā s ir ē duš i tikai vienu arbū zu!! !
Telpas ir izmiruš as, vecas, esam saplaisā juš i, visas sasistas, santehnika strā dā slikti, uzkopš ana - mazgā grī das.
Animā cija ir garlaicī ga.
Wi-fi reģ istratū rā , bet tas ir tik niecī gs, ka daudzi cilvē ki tur neietilps)
Viesnī cas koncepts nav slikts, ja ieguldī si naudu, padarī si normā lu ē st, noņ emsi š o apkaunojoš o ē dnī cu, bū s super, jo teritorija š ika, bet saimnieks slikts. . . bet krievi darī s tā di ir 95%, par viņ iem neviens necentī sies un brauks, lai gan ne ī paš i lē ti!
Gribē ju nedaudz uzrakstī t, bet nesanā ca. . .
Да,очень много пожилых людей в нем,очень)
аватар Natalja585188
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c operatora ieteikuma. Š ī viesnī ca nav pat 4 zvaigznes, visas 3 ar mī nusu. Papildus zaļ ajai zonai nav nekā interesanta un nekā laba. Ē diens tur ir vienkā rš i pretī gs. Paš u reģ istrē š anos ilgi negaidī jā m, bet numuriņ i nav nekas ī paš s, pat vairā k vai mazā k normā ls. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c operatora ieteikuma. Š ī viesnī ca nav pat 4 zvaigznes, visas 3 ar mī nusu. Papildus zaļ ajai zonai nav nekā interesanta un nekā laba. Ē diens tur ir vienkā rš i pretī gs. Paš u reģ istrē š anos ilgi negaidī jā m, bet numuriņ i nav nekas ī paš s, pat vairā k vai mazā k normā ls. Jū ra un pludmale bija labas. Animā cija bija garlaicī ga un neinteresanta, vienmuļ a, katru vakaru viens un tas pats.
Katram ir savi priekš nosacī jumi un cerī bas. Man un maniem bē rniem nepatika ē diens. Mū s apliecinā ja, ka bē rniem š eit bū s ē rti un interesanti, tač u viss izvē rtā s savā dā k.
аватар malyshenkoann
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es jums pastā stī š u par mū su brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu, ceru, ka pā rskats kā dam bū s noderī gs. Atpū tā mies mē s trī s - mē s ar vī ru un bē rns 2g8mes. No lidostas nebraucā m 3 stundas, kā visi baidī jā s, bet 1 stundu 45 minū tes un tad ar 15 minū š u pieturu. … Tomēr ▾ Es jums pastā stī š u par mū su brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu, ceru, ka pā rskats kā dam bū s noderī gs. Atpū tā mies mē s trī s - mē s ar vī ru un bē rns 2g8mes.
No lidostas nebraucā m 3 stundas, kā visi baidī jā s, bet 1 stundu 45 minū tes un tad ar 15 minū š u pieturu. Ieradā mies ap pus12 un uzreiz tikā m sē dinā ti. Nezinu, kā da veida istaba tā bija, ir aizdomas, ka š ī nav standarta, bet gan ģ imenes istaba. Bet viņ š ir tikai maģ isks. Nav super svaigs remonts, bet istabiņ a liela, viss ir 1 stā vā , tā tad 1 reizi tika ieslē gts kondicionieris, vienmē r bija patī kams vē sums, kā arī bija terase ar galdu un krē sliem. telpa. Turpat pie terases aug apelsī nu un citronu koki, skraida truš i, vistas. Istaba atrodas A nodalī jumā , ļ oti tuvu visam, iespē jams, 30 sekundes lī dz restorā nam un reģ istratū rai. Bet kopš diskotē ka un viss motors bija pā ri š osejai, tad vispā r nebija trokš ņ a.
Ceļ š lī dz jū rai aizņ ē ma maksimums 2 minū tes, ņ emot vē rā , cik "ā tri" bē rns nokā pa pa kā pnē m. Ar zemū dens zī mē jumiem izrotā tā pazemes pā reja ir ļ oti ī sa, bet pateicoties tai nemaz nepamanī jā m, ka trase ir tuvumā , nebija redzama.
Pludmale laba, smiltis (precī zā k, drupinā ti oļ i), vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lai gan mums bija sezona, lielas nojumes. Ieieš ana ū denī nav ī paš i ē rta, mazi akmeņ i, maziem bē rniem lī dz 3 gadiem nav tas labā kais variants, bet vienmē r var ienest ū denī uz rokturiem : ) Tā pat ū denī , 3 metri no krasta, sā kas augsti milzī gi akmeņ i, uz kuriem var trā pī t. Tā pē c ar maziem bē rniem var peldē t š ajā.3 metru joslā , un pieauguš ie var doties peldē ties no mola, ir ļ oti skaists dzidrs ū dens un ē rtas kā pnes ū denī .
Animā cija. Liela animatoru komanda katrai gaumei - dejas, joga, sporta spē les, rī ta vingroš ana tieš i pludmalē . Bet, gandrī z tas pats. Dejas, vingrojumi, mini diskotē ka katru dienu pie vienas un tā s paš as mū zikas vienā secī bā , t. i. dienu no dienas absolū ti vienas un tā s paš as dziesmas, pā ris reizes var aiziet, tad paliek garlaicī gi.
Bē rniem. Ir mini klubiņ š , interesanti bē rniem no 4 gadu vecuma, mazā kie var nā kt zī mē t kopā ar vecā kiem. Mē s atnā cā m 1 reizi un bē rni skatī jā s multenes, tā pē c mē s aizgā jā m. Ir labs rotaļ u laukums ar š ū polē m un slidkalniņ iem, mums patika tur skriet. Ir 2 bē rnu baseini, 1 pie restorā na, 1 pie pludmales, ar bē rnu slidkalniņ u, apkā rt vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Vakarā pusstunda multenes uz lielā ekrā na, pē c tam mini diskotē ka (vispā r neslikti, bet Murkš ķ a diena : ), bē rnam apnicis). Atseviš ķ as bē rnu pā rtikas, kā teikts, praktiski nav. Uz "bē rnu" sadales galda bija gandrī z tā pat kā uz pieauguš ā . Daž reiz bija biezenis. Bē rnam lī dz 2 gadu vecumam ne vienmē r varē s atrast ko ē damu, bet tā dā vecumā no mā jā m atnesā m burciņ as. No 2 gadu vecuma bē rni vienmē r var atrast pietiekami daudz ē diena uz pieauguš o galda (piena putra no rī ta, lai arī ļ oti salda, olas, omletes, rī si, kartupeļ u biezeni, makaroni, nū deles, vā rī ti dā rzeņ i, bija vā rī ta vista, biež ā k : ), zivis, svaigi dā rzeņ i, augļ i, sieri, mū su bē rns to visu ē da ar prieku).
Ē diens pieauguš ajiem. Diezgan daudzveidī gs. Nav ī sti š iks, nebija jū ras velš u un augļ u pā rpilnī bas, tač u š im nolū kam jums jā iet uz 5 *. Un š eit, kā jau 4 *, viss bija ļ oti garš ī gs, skaists un daudzveidī gs. 2 reizes nedē ļ ā tika pasniegtas vakariņ as netā lu no pludmales un tika pagatavoti daž i neparasti ē dieni, kas tika skaisti pasniegti. Vienmē r spē lē ja skaista mū zika, ļ oti atmosfē riska.
Tā pat no rī ta lī dz pulksten 5 vienmē r pie pludmales tika gatavotas ā trā s uzkodas, visā das kū kas, picas, bija arī dā rzeņ u un salā tu izvē le. Labprā t ā tro uzkodu tieš ā m aizstā tu ar augļ iem, bet varbū t tas ir dā rgā ks un tiek piedā vā ts dā rgā kā s viesnī cā s. Tā pat pie standarta dzē rieniem bija arī atdzesē ta limonā de ar bezcukura piparmē tru un airā nu, kas ļ oti iepriecinā ja, visa ģ imene dzē ra visas dienas garumā . Netā lu no pludmales viņ i pā rdeva saldē jumu (1 dolā rs), kukurū zu, popkornu, ū denspī pi.
Viesnī cas teritorija ir neticami skaista, zaļ a, ī sts Ē denes dā rzs. Augļ u koki, milzī gas palmas, daž ā das puķ es. Arī dzī vā s radī bas (truš i un gaiļ i ar vistā m) un milzī gs bū ris, vē l vairā k kā mini zoodā rzs ar papagaiļ iem, lai bē rni varē tu priecā ties. 5 baseini, slidkalniņ i, daudz ē nas un ir kur pastaigā ties. Mē s NEKAD nedevā mies ā rpus viesnī cas 10 dienu atpū tai)) Pā rskatos viņ i sū dzē jā s, ka viesnī ca iet kalnā . Ir tā da lieta, mē s ar nolū ku gā jā m tam cauri. Bet viss ir tik tuvu un ē rti izdarī ts, ka pat no vistā lā kajā m ē kā m staigā š ana aizņ em maksimums 2 minū tes, tikai augš ā pa kā pnē m. Nu labi, pie tā da ē diena daudzuma nelielas fiziskā s slodzes nā k tikai par labu : ) Un ģ imenes ar bē rniem ratos tiek izmitinā tas tuvā kajā s ē kā s bez kā pnē m. Teritorijā ir arī veikals, kurā var iegā dā ties peldē š anas piederumus, suvenī rus, kas ir lē tā ki nekā veikalā , kurā atvedī s atpakaļ uz lidostu, un ļ oti garš ī gus augļ us par 2 USD/kg.
Tī rī š ana. Pā rskatos es izlasī ju daudz sū dzī bu par tī rī bu pagā juš ajā gadā . Es nezinu, varbū t mums paveicā s, bet mū su istaba bija labi iztī rī ta, un mē s atstā jā m tikai vienu dolā ru priekš pē dē jā dienā . Teritorija tika pastā vī gi tī rī ta, visi stū ri, viņ i vienmē r ļ oti ā tri reaģ ē ja, ja kaut kur kaut kas izlija, man nebija laika pamanī t atkritumus. Manuprā t, š ajā ziņ ā viss ir lieliski.
Personā ls ir arī draudzī gs un pretimnā koš s.
Wi-Fi reģ istratū rā un daž viet pludmalē darbojā s ļ oti labi, sū tī ja fotogrā fijas un pat video.
Brauciens ar autobusu atpakaļ nebija tik ī ss kā doš anā s uz turieni, liels autobuss, kas devā s uz vairā k nekā.10 viesnī cā m, tā pē c, rē ķ inot ar 15 minū š u pieturu, tas man prasī ja 2 stundas 40 minū tes.
Vispā r pā rē jais atstā ja vispatī kamā kos iespaidus, aizbraukt negribē jā s. Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā : )
аватар baramaza
Izvē lies pē c kritē rijiem cena - kvalitā te. 1. liela teritorija viss apstā dī jumos. 2 ē diens ir normā ls (ņ emot vē rā vispā rē jo apkalpoš anas lī meņ a pazeminā š anos Turcijā ). 3. Tī rī š ana ir normā la. … Tomēr ▾ Izvē lies pē c kritē rijiem cena - kvalitā te.
1. liela teritorija viss apstā dī jumos.
2 ē diens ir normā ls (ņ emot vē rā vispā rē jo apkalpoš anas lī meņ a pazeminā š anos Turcijā ).
3. Tī rī š ana ir normā la. (neesiet mantkā rī gs. . . atstā jiet 1 dolā ru par darbu).
Mī nusi:
1. EJ UZ PALNIEM Ē KĀ S, Ē KĀ S NAV LIFTU.
2. SEIFIS ISTABĀ IR MAKSĀ TS.
3. Pludmales dvieļ i NETIEK IZDOTI.
4. ALKOHOLS (ALUS, RAKIA, DŽ INS UN TONIKS) NEKAS VĒ L...LEJ AR MAZO PIRKSTIŅ U.
5. NO AUGĻ IEM Ā BOLIEM UN PLŪ MĒ M
6. VIESNĪ CAS TUVUMĀ NAV VEIKALU, TUR JĀ DOD UZ AVSALAR VAI ALANJU
аватар ksusha_harkov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā atpū tā mies, otro reizi Turcijā . Izvē lē jā mies viesnī cu ar lielu zaļ o zonu un jū ras tuvumu. Atsauksmes bija pē dē jais, kam pievē rsā m uzmanī bu, jo uzskatā m, ka viss ir atkarī gs no paš iem cilvē kiem un ar kā du noskaņ ojumu un ar kā du mē rķ i viņ i dodas. … Tomēr ▾ Kopā atpū tā mies, otro reizi Turcijā . Izvē lē jā mies viesnī cu ar lielu zaļ o zonu un jū ras tuvumu. Atsauksmes bija pē dē jais, kam pievē rsā m uzmanī bu, jo uzskatā m, ka viss ir atkarī gs no paš iem cilvē kiem un ar kā du noskaņ ojumu un ar kā du mē rķ i viņ i dodas. No Borispiļ as izlidojā m 4 no rī ta, tā tad 7 jau bijā m Antā lijā . Viesnī cā ieradā mies ap 11. Tā kā reģ istrē š anā s ir 14-00, mū s lū dza atstā t mantas un pā rģ ē rbties atseviš ķ ā telpā aiz reģ istratū ras. Pulksten 12 devā mies pusdienā s. Viesnī cas teritorija ir zaļ a un pietiekami liela, tā pē c staigā jot un klusi vē rojot teritoriju bija 14 stundas. Apmetā mies istabā C korpusā . Standarta numurs ar balkonu ar skatu uz pagalmu uz galvenā s celiņ a. Tač u skats mums nebija svarī gs, jo istabā pavadī jā m tikai nakti. Istabu tī rī ja katru dienu (pie televizora atstā ja dolā ru). Desmit dienas dvieļ us un gultas veļ u mainī ja 3 reizes. Ē diens ir normā ls, bija zivis un vista un pat jē rs (lai gan man personī gi tas nepatī k). Daudzi sū dzas, ka tas ir vienmuļ i, bet es tā nedomā ju, jo vienmē r varē ja izvē lē ties un kombinē t kaut ko jaunu sev. Ja kā dam kā rojas melnie ikri vai stores, tad viņ a š eit nav. Viesnī cā nebija cilvē ku, kas miruš i no bada. Viesnī cai ir sava liela pludmale. Ieeja jū rā ir mazi akmeņ i. Viesnī cā atpū š as daudzi turki ar ģ imenē m (turki uz sliktu viesnī cu nebrauks). No viesnī cas ar autobusu (6 liras) var nokļ ū t Alanjā . Gā jā m kā jā m lī dz Avsalar ciemam (2 km no viesnī cas). Ekskursijas pasū tī jā m nevis no viesnī cas gida (visi jau droš i vien zina, kas viņ iem ir dā rgā ks), bet gan no vietē jā ozgura: braucā m ar kuģ i (Mozi007) un devā mies uz Sidi un uz kalniem uz ū denskritumiem. Visiem patika. Kopumā Turciju kā rtē jo reizi iepriecinā ja viesmī lī ba, skaistais laiks un laba atpū ta. Un mums nebija ne vē lē š anā s, ne laika meklē t kaut kā das putekļ u daļ iņ as viesnī cā , traipus uz teritorijas utt. Brauciet ar pozitī vu noskaņ ojuma lā diņ u un jums patiks viss.
аватар maxus1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skaista, iegremdē ta zaļ umos un ē rtā vietā . Pieklā jī gs personā ls, labs ē diens, tī ra teritorija. Animā cija bē rniem, peldbaseins ar slidkalniņ iem, vakara izklaides visu vecumu cilvē kiem. Tī ra pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem, nojumē m un saulessargiem. … Tomēr ▾ Skaista, iegremdē ta zaļ umos un ē rtā vietā . Pieklā jī gs personā ls, labs ē diens, tī ra teritorija. Animā cija bē rniem, peldbaseins ar slidkalniņ iem, vakara izklaides visu vecumu cilvē kiem. Tī ra pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem, nojumē m un saulessargiem. No trū kumiem - nosacī tais internets, kas ir ā rkā rtī gi nestabils, lai gan, vai tas jā uzskata par trū kumu? Galu galā viņ i dodas uz jū ru atpū sties, nevis sē dē t "internetā "
аватар artem.photographer
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu ieskauj zaļ umi, ļ oti skaista! Lielisks bē rnu klubs, bē rni vienmē r bū s aizņ emti un vecā ki bū s priecī gi) Skaidra jū ra, draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieskauj zaļ umi, ļ oti skaista!
Lielisks bē rnu klubs, bē rni vienmē r bū s aizņ emti un vecā ki bū s priecī gi)
Skaidra jū ra, draudzī gs personā ls.
Видовые корпуса. Бассейн у ресторана, очень удобно пить кофе и смотреть за детьми Один из утонувших в зелени корпус. Второй бассейн возле пляжа. Водные горки, детский бассейн совсем рядом. Для любителей попрыгать с пирса, глубина позволяет это удовольствие но, будьте осторожны!
аватар azov-pak
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ā tri nokā rtojā s. Istaba ir tī ra un ē rta. Viesnī cu ieskauj apstā dī jumi. No kokiem karā jas apelsī ni un citroni. Palmas, oleandri, fikusi. Skaists. Ē diens ir labs, izsalcis nepaliksi. Personā ls ir pieklā jī gs, draudzī gs un neuzbā zī gs. … Tomēr ▾ Ā tri nokā rtojā s. Istaba ir tī ra un ē rta. Viesnī cu ieskauj apstā dī jumi. No kokiem karā jas apelsī ni un citroni. Palmas, oleandri, fikusi. Skaists. Ē diens ir labs, izsalcis nepaliksi. Personā ls ir pieklā jī gs, draudzī gs un neuzbā zī gs. Ī paš i vē los pieminē t animatoru Junioru.
аватар const.hr
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā Gunes Club ir trī s administratori: vī rietis ar gariem matiem, sieviete un vecā ks vī rietis. Tas ar gariem matiem solī ja, ka wi-fi parā dī sies no mū su ieraš anā s dienas pē c pā ris dienā m. Nā kamajā dienā , kad atgā dinā jā m par wi-fi, viņ š teica, ka nezina, kad. … Tomēr ▾ Viesnī cā Gunes Club ir trī s administratori: vī rietis ar gariem matiem, sieviete un vecā ks vī rietis. Tas ar gariem matiem solī ja, ka wi-fi parā dī sies no mū su ieraš anā s dienas pē c pā ris dienā m. Nā kamajā dienā , kad atgā dinā jā m par wi-fi, viņ š teica, ka nezina, kad. Nav svarī gi, mē s nopirkā m vietē jo SIM karti. Vecā kais vī rietis, iespē jams, ir vecā kais vadī tā js vai vadī tā js. Viņ a krievu valoda nepā rvalda brī vi, tač u bez problē mā m sazinā s angliski. Meitene brī vi runā krieviski un ir skaidrs, ka viņ a ir profesionā le. Restorā nu segments: Atseviš ķ i vē los atzī mē t arī viesmī ļ us bufetes restorā nā . Puiš i ir draudzī gi, strā dā komandā un ir diezgan ā tri. Viņ i strā dā profesionā li. Pavā ri acī mredzot gatavo no tā , kas ir pieejams un produkti tiek pā rnesti no brokastī m uz pusdienā m, no pusdienā m uz vakariņ ā m. Piemē ram, pankū kas no brokastī m migrē ja uz pusdienā m kā desertu, dā rzeņ i no vakariņ ā m migrē ja uz omleti ar dā rzeņ iem brokastī s. Skaidrs, ka tā nav pavā ru vaina, turklā t ir vē rts atzī mē t sous-chef attapī bu. Alkoholiskie dzē rieni visi tiek aplaisti. No tā , ko varē ja dzert - vietē jais dž ins ar vietē jo toniku. Bet sagatavojieties tam, ka kokteilis jums tiks pasniegts bez ledus. Toniks – negā zē ts, dž ins – izraisa grē mas. Bā ri ir atvē rti daž reiz lī dz 0:00, daž reiz lī dz 2:00, bet mū su uzturē š anā s laikā (maijā ) bā ri tiek slē gti 0:00. Vakariņ as beidzas pulksten 20:30 un, ja gribas ē st vai vienkā rš i uzkost, gaidi brokastis. Nav apkalpoš anas numurā , nav uzkodu bā ra, nav vestibila ē dienkartes, nav pā rtikas vai dzē rienu. Ir vakara zupa, kuru var ē st 23:00. Bet š ī š ķ idrā trauka izcelsme nav skaidra, var tikai minē t vai arī labā k neuzminē t. Š ķ iet, ka daž i produkti tika š tancē ti blenderī un ievietoti sildī š anai ē diena sildī tā jā . Brokastī s vienmē r ir putra, bet tā vienmē r tiek vā rī ta ar pienu, tā pē c, ja jums ir alerģ ija pret laktozi, jums nav paveicies. Rī si tiek pagatavoti lieliski, bet vienmē r ar piedevā m un nav tvaicē ti. Gaļ u pā rsvarā cep eļ ļ ā un diezgan reti var atrast kaut ko vā rī tu vai sautē tu. Istabas: Mū su uzturē š anā s laikā istabenes neslaucī ja putekļ us, pirmajā uzkopš anas reizē dvieļ us nemainī ja, ū deni istabai nepielē ja, pirkā m paš i. Tomē r kalpones ir diezgan draudzī gas. Pievienot. pakalpojumi: Vestibila un reģ istratū ras priekš ā atrodas 2-3 suvenī ru veikali, kuros var iegā dā ties arī pludmales piederumus. Tā nu nopirkā m 2 dvieļ us ar uzrakstu LACOSTE (
Parādīt vairāk »


iemiesojums bulatova66
Sveiki! Kas atpūtās Gunešā, kas tur "bērniem" 18 gadi. Vietējās diskotēkas vai apmeklējums?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums bulatova66
Sveiki. Mēs bijām Kemerā 4 jūlija beigās un brīnījāmies, ka vakariņas bija ārā 42 grādu karstumā, nez kāpēc neielaida restorānā, bet Gunešā arī uz ielas? Mani interesē, jo būsim jūnija sākumā ar 3 gadīgu bērnu, lasījām, ka vakariņas ir pie jūras, bet vakaros pie jūras tomēr būs vēss. Pirmo reizi ņemam līdzi savu bērnu.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums bulatova66
Turcijas viesnīcās, kurās jau bijuši, dzeramo ūdeni ielika ledusskapī vai paši paņēma bārā. Un kā ar dzeramo ūdeni Gunešā?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums tihonov9
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kuros rajonos ir pieejams Wi-Fi? Maksas/bezmaksas?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Rakovka1
Kā izskatās ekonomiskās klases numuri? pasaki man plzzzz.....
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель Club Gunes Garden построен в 1995 году, последняя реставрация сделана в 2018 году. Состоит из девяти 3-х и 5-ти этажных корпусов. Хороший клубный отель для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 100 км от аэропорта г. Анталия, 18 км от г. Алания, в поселке Турклерпереходу.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж в 60 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад, имеется подземный переход. Протяженность пляжа — 150 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Почтовые услуги, 1 ресторан, 3 бара, 2 открытых бассейна.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem 1 открытый бассейн, мини-клуб (возраст 4-12 лет). В отдельной зоне главного ресторана находится — детский буфет и «уголок мамы» — с микроволновкой, который работает 24 часа.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, 1 теннисный корт (с жестким покрытием), теннисные мячи и ракетки (платно), дартс бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 236 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Turkler Mahallesi Bulut Sokak, No:1, Alanya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 534 13 90
Fax: +90 242 534 11 12
Tīmekļa vietne: Club Gunes Garden
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть аквапарк или горки. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.