Blue Wave Suite Hotel 4*– Atsauksmes

42
Novērtējums 5.810
№188 viesnīcas reitingā Alanja
6.0 Numurs
5.2 apkalpošana
5.8 Tīrība
6.5 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Viesnīca Blue Wave atrodas Obā, 7 minūšu pastaigas attālumā no Alanjas privātās pludmales Obagelā. Uzcelta 1999. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2014. gadā (visa teritorija). Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem. Alānijas pils atrodas 20 minūšu brauciena attālumā, savukārt Alānijas osta, no kuras ir tieša jūras satiksme uz Kipru, atrodas mazāk nekā 5 km attālumā no viesnīcas Blue Wave Suite.Vairāk →
аватар sahsasneznaj
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izlasī ju atsauksmes un biju vī lies. Š ķ iet, ka viņ i raksta par kā du citu viesnī cu. Pirms nedē ļ as atgriezos kopā ar ģ imeni. Varu teikt, ka viesnī ca diezgan velk uz saviem č etriem. Reģ istrē š anā s notika pilnī gi bez aizķ erš anā s, istaba man, vī ram un meitai tika nodroš inā ta ar divistabu, bet ne galvenajā ē kā , bet gan caur pā reju. … Tomēr ▾ Izlasī ju atsauksmes un biju vī lies. Š ķ iet, ka viņ i raksta par kā du citu viesnī cu. Pirms nedē ļ as atgriezos kopā ar ģ imeni. Varu teikt, ka viesnī ca diezgan velk uz saviem č etriem. Reģ istrē š anā s notika pilnī gi bez aizķ erš anā s, istaba man, vī ram un meitai tika nodroš inā ta ar divistabu, bet ne galvenajā ē kā , bet gan caur pā reju. Sū dzī bu nav vispā r. Mē beles jaunas, vannasistaba tī ra bez pelē juma, koridors milzī gs un ir atseviš ķ a telpa bagā ž ai un ģ ē rbtuve. Internets istabā pludmalē un pie baseina bija labs. Viberā vismaz varē ja brī vi runā t un rakstī t.
Bija sū dzī bas par tī rī š anu, bet no mā jā m paņ emtā s š okolā des darī ja brī numus. Jū s atstā jat to uz gultas – un voila, viņ i jums pat izklā s izdomā tu segu. Ja jū s ievietojat to vannas istabā - viņ i nomainī s visus dvieļ us, ieliks ziepes, š ampū nus un tualetes papī ru))) Lai gan jū s varat vienkā rš i doties uz reģ istratū ru un pateikt, kas trū kst.
Ē dienu bija ne tikai daudz, bet, manuprā t, par daudz. No rī ta garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Pusdienā s vienmē r ir vairā ki gaļ as un zivju veidi. Pa dienu uzkodu bā rā pie baseina tika ceptas brī niš ķ ī gas turku pankū kas, sieviete, kas tā s taisa, ir tikai burve, var skatī ties, kā viņ a bezgalī gi rullē mī klu))) Vakariņ as bija visdaž ā dā kā s. Daudz augļ u. Deserti ir atseviš ķ s stā sts. Mē s tos visus neizmē ģ inā jā m nedē ļ as laikā , bet tas, ko ē dā m, bija neticami garš ī gs.
Bā rā strā dā jauni puiš i, ļ oti draudzī gi, labi saprot krievu valodu. Vī ns sarkans, rozā , balts. Dž ins ir labas kvalitā tes, bet to lej maz, jo vā cieš i to klē pī kā traki. Bā rmenis smē jā s un teica, ka viņ i dienā iztē rē juš i č etrdesmit pudeles.
Viesnī cas teritorija tī ra un sakopta, daudz apstā dī jumu. Ir divi baseini. Viens liels un otrs iekš ē jais. Lielajā ir slidkalniņ š , darbojā s no rī ta lī dz vakaram. Turklā t viesnī cai ir sava pludmale. Bet pludmale mū s vienkā rš i pievī la. Es nevaru teikt, ka ir pagā jis tik ilgi, cik viņ i raksta. Ejiet lī dz tai apmē ram septiņ as minū tes. Uz tā ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tač u tie atrodas diezgan tā lu no ū dens. Un tā kā smiltis ir karstas saulē , tad iet pa tā m lī dz ū denim bez apaviem ir ļ oti problemā tiski. Mums bija vienalga, jo mē s nebraucam uz Turciju bez koraļ ļ iem. Tā nu nopeldē jā m bez problē mā m. Galvenais, lai jū ra bū tu tī ra un ļ oti silta.
Viesnī cā bija daudz izklaides un diskotē ka, un turku vakars un cirka programma, un daž i citi mū ziķ i ieradā s. Ī sā k sakot, ja jū s nevē laties nekur iet vakarā , jū s izklaidē sieties pilnī bā . Ap stū ri, divsimt metru attā lumā atrodas milzī gs METRO lielveikals, kurā var iegā dā ties visus turku saldumus un suvenī rus trī sreiz lē tā k nekā vietē jos veikalos. Nedaudz tā lā k ALANIUM tirgus ir tā ds pats. Ar 101. autobusu par piecā m lirā m var nokļ ū t pilsē tas centrā un braukt ar funikulieri, apskatī t seno cietoksni un iepirkties.
Pa ceļ am uz pludmali netā lu no Kamalas, jū s varat izvē lē ties jebkuru tū risma marš rutu, kas ir daudz lē tā ks nekā tū roperators.
Kopumā atvaļ inā jumā jā dodas ar labā m emocijā m un noskaņ ojumu, un tad ar tevi viss bū s kā rtī bā !
Mieru un labestī bu visiem!
аватар market111
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ī ss: Istaba mē ma (laminā ts ir miris, balkona durvis nav aizslē gtas, laba dzirdamī ba no ielas un no viesnī cas pagalma) Animā cija bez kliegš anas, izklaide, piemē ram, pā rsprā gtas bumbiņ as utt. (narcistisks turks un divi pasī vi dvī ņ i) Ē diens vairā k vai mazā k (bija izvē le, bet uz robež as). … Tomēr ▾ Ī ss:
Istaba mē ma (laminā ts ir miris, balkona durvis nav aizslē gtas, laba dzirdamī ba no ielas un no viesnī cas pagalma)
Animā cija bez kliegš anas, izklaide, piemē ram, pā rsprā gtas bumbiņ as utt. (narcistisks turks un divi pasī vi dvī ņ i)
Ē diens vairā k vai mazā k (bija izvē le, bet uz robež as).
Pludmale ir pilnī gs pā rpratums - iet 20 minū tes karstumā , izvairoties no turkiem-š oferiem. . . ((Pie ieejas laukakmeņ i, veci lietussargi, matrač i uz sauļ oš anā s krē sliem)
Bā rs tikai nož ē lojams turku pirts.
Peldbaseins nav apsildā ms.
Blakus rosī gas iepirkš anā s ielas.
Vispā r tiem, piemē ram, man, kuri taupa uz atvaļ inā jumu, bet pē c tam vaid un vaimanā...
Labas atsauksmes no tiem ekscentriķ iem, kuri krita sacensī bā no viltī gā saimnieka par brī vu atpū tas nedē ļ u š ajā viesnī cā ((
Детская площадка Столовая
аватар Bar73reg
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ja jū s sagaidā t tā du istabu kā vietnē , tad jums jā zina, ka tā s ir jū su cerī bas. . . Bet realitā te ir tā da: telpas ir vecas, nav ē rtas, un, ja jū s sapņ ojat par labu atpū tu un skaistu, tad rezervē jiet numurus galvenajā ē kā iepriekš , citā di neviens tev nepalī dzē s! Viesnī cas gids Artjoms uzvedā s ā rkā rtī gi dī vaini un pat agresī vi, pē c palī dzī bas lū guma viņ š devā s miruš ā aizsardzī bā . … Tomēr ▾ Ja jū s sagaidā t tā du istabu kā vietnē , tad jums jā zina, ka tā s ir jū su cerī bas. . . Bet realitā te ir tā da: telpas ir vecas, nav ē rtas, un, ja jū s sapņ ojat par labu atpū tu un skaistu, tad rezervē jiet numurus galvenajā ē kā iepriekš , citā di neviens tev nepalī dzē s! Viesnī cas gids Artjoms uzvedā s ā rkā rtī gi dī vaini un pat agresī vi, pē c palī dzī bas lū guma viņ š devā s miruš ā aizsardzī bā . Palī dzī ba 0.
Menedž ere Tatjana uzvedā s ā rkā rtī gi agresī vi, pat biedē još i, mē s to, maigi izsakoties, negaidī jā m. Uzticī bas tā lrunis tikko pieņ ē ma pieteikumu.... Rezultā tā esam ceļ ā.12 stundas, pulkstenis ir 22.30 pē c vietē jā laika, un mums joprojā m nav numura.
Dī vaina attieksme pret viesiem. Ceram, ka jau iepriekš esat iepazinies ar visiem nosacī jumiem, lai apmestos š ajā viesnī cā .
Mē s vienkā rš i esam š okā .
аватар vasilisa_007
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s neizvē lē jā mies š o viesnī cu. Mē s tikā m tajā pā rvietoti. Tā pē c devā mies turp 4. atpū tas dienā , tā teikt, nezinā majā . Viesnī ca atrodas netā lu no Alanjas, Obas rajonā . Tipiska pilsē tas viesnī ca bez zaļ ā s zonas. … Tomēr ▾ Mē s neizvē lē jā mies š o viesnī cu. Mē s tikā m tajā pā rvietoti. Tā pē c devā mies turp 4. atpū tas dienā , tā teikt, nezinā majā . Viesnī ca atrodas netā lu no Alanjas, Obas rajonā . Tipiska pilsē tas viesnī ca bez zaļ ā s zonas. Galvenajā ē kā ar peldbaseinu un restorā nu, pā ri ceļ am otrajai ē kai ir arī neliels baseins.
Mū s pā rcē la 40 cilvē ki, tā pē c bija satraukums. Ne visi gribē ja pamest savu pazī stamo vietu, lai gan ne viss viņ iem tur bija piemē rots.
4* viesnī ca. Kas attiecas uz mani, viņ š vairā k nekā piepilda savas zvaigznes. Mū s iekā rtoja galvenajā ē kā (viennozī mī gi paveicā s). Numurs atrodas 6. stā vā , ar skaistu skatu uz Alā nijas cietoksni. Plaš a, tī ra, pilnī gi jauna istaba, ar lielu gultu, skaists remonts, liela sija, tī ra vannas istaba. Bildes uz sienā m. Kondicionieris ir kluss, lai gan tā lvadī bas pulti dod pret droš ī bas naudu 5$, galvenais nepazaudē t č eku, tos atdod aizbraucot. Kopumā istaba ir lieliska. Vecajā ē kā viņ i teica, ka ir sliktā k.
Uzturs. Tas ir atseviš ķ s jautā jums. Ē dienu ir daudz, garš ī gi, daudzveidī gi. Bija kauns kaut ko atstā t uz š ķ ī vjiem. Tē ja tē jkannā s vasaras terasē vienmē r ir pieejama, ir pieejami tirdzniecī bas automā ti ar kafiju, kakao, piena kokteiļ iem un UPI. Dzeramais ū dens dzesē tā jos, tā pat kā visur citur. Pa dienu bija arī uzkodas un saldumi pie tē jas un vakarā zupas. Vispā r uzkrā jiet mezim, ja jums ir nosliece uz pā rē š anos. Vai arī dodieties uz priekš u un iegā dā jieties par vienu izmē ru lielā ku apģ ē rbu!
Pludmale atrodas 15 minū š u nesteidzī gas pastaigas attā lumā . Lietussargus, sauļ oš anā s krē slus, sauļ oš anā s krē slus, dvieļ us var paņ emt reģ istratū rā . Pludmalē nonā cā m 1 reizi, jau atvaļ inā juma beigā s nenopeldē jā mies. Cilvē ki teica, ka ieieš ana jū rā nav pā rā k laba. Mē s devā mies uz Kleopatru.
Animā cija viesnī cā ir diezgan aktī va, vakara programmas, multfilmas bē rniem, bē rnu diskotē ka.
Man ļ oti patika meitenes reģ istratū rā , labi runā krieviski, ir dzī vespriecī gas, prot pareizi “sū tī t” Permas bū rus! Visi lū gumi un aicinā jumi tika izpildī ti, nepiecieš amī bas gadī jumā sniedza palī dzī bu. Personā ls ir pieklā jī gs, nav uzbā zī gs.
Viesnī ca ir tī ra, viesmī ļ i un apkopē jas ir ļ oti efektī vas.
Baseins ar slidkalniņ u, ū dens vē ss, pie baseina daudz sauļ oš anā s krē slu. Ir uzkodu bā rs, kurā no 16.00 tiek ceptas kū kas ar sieru. Alkohols bā rā ir diezgan alkoholisks, vienā rokā izdod 2 tases vienā reizē .
Viesnī ca atrodas gandrī z centrā lajā daļ ā , otrdienā s nā k liels tirgus - dā rzeņ i, augļ i, suvenī ri un vieglā s rū pniecī bas sasniegumi - gussi un versaisi! Jū s varat staigā t lī dz Bim, Migros tirgiem. Varat arī staigā t lī dz tirdzniecī bas centram Alanyum.
Wifi ir pieejams visā viesnī cā . Gan istabā s, gan visur. Ar ā trumu, protams, nepietiek, lai lejupielā dē tu filmas, bet saziņ ai, sociā lajiem tī kliem - tas ir vairā k nekā pietiekami.
Iespaidi no viesnī cas ir ļ oti labi. Jā , tas nav paredzē ts tiem, kam jū ra pie rokas, bet pastaigā ties un kratī t apē sto ir ļ oti noderī gi! Vai mē s atgrieztos š ajā viesnī cā ? Noteikti! Mums patika viss.
аватар Bogdan960419
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ieteica tū risma operatoru, bija pā rliecī ba par virtuvi. Liels pluss bija tas, ka pludmale no viesnī cas tika apbalvota ar zilo karogu, tas mums ir ļ oti svarī gi. Reģ istrē š anā s notika, kā jau ierasts pē cpusdienā , tikā m izmitinā ti ļ oti jaukā istabiņ ā , divistabā , jo mums bija 3 pieauguš ie, divi bē rni. … Tomēr ▾ Viesnī ca ieteica tū risma operatoru, bija pā rliecī ba par virtuvi. Liels pluss bija tas, ka pludmale no viesnī cas tika apbalvota ar zilo karogu, tas mums ir ļ oti svarī gi. Reģ istrē š anā s notika, kā jau ierasts pē cpusdienā , tikā m izmitinā ti ļ oti jaukā istabiņ ā , divistabā , jo mums bija 3 pieauguš ie, divi bē rni. No mī nusiem to, ka teritorija ir par mazu, gribē tos labā k, bet principā tā ī sti nenovē rtē jā m. Tirgus viesnī cā ieradā s katru pirmdienu. Daudzi veikali, kafejnī cas. Apkalpoš ana ļ oti laba, iet un tī ra, viss tī rs. Ē dinā š ana 4. Man ļ oti patika pludmale. Man bija baž as, ka ar bē rniem bū s grū ti un tā lu iet, jo bija 2 lī nija, bet tā bija ideā li tī ra skaista promenā de. Kopumā jū ra ir silta un silta, pludmale ir tī ra.
аватар guzelzb
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Rezervē jā m caur Coral (š o viesnī cu viņ i iesaka). Pati viesnī ca un pā rē jais tajā atstā j neviennozī mī gu iespaidu un atmiņ u. Pirmkā rt, mū s iekā rtoja tuvē jā viesnī cā , vienkā rš i nolika priekš ā un pateica, ka š ī ir viņ u 6. … Tomēr ▾ Rezervē jā m caur Coral (š o viesnī cu viņ i iesaka).
Pati viesnī ca un pā rē jais tajā atstā j neviennozī mī gu iespaidu un atmiņ u.
Pirmkā rt, mū s iekā rtoja tuvē jā viesnī cā , vienkā rš i nolika priekš ā un pateica, ka š ī ir viņ u 6. ē ka! ! ! Lai gan š ī ir atseviš ķ a viesnī ca ar citu nosaukumu, ar savu reģ istratū ru, restorā nu, peldbaseinu utt. Mū su saš utumam mums teica, ka mums ir nodroš inā ts numurs, kas ir vē l labā ks nekā mū sē jais, ar laminā ta grī du un plakanu ekrā nu. TV. Tas ir, mums ir jā bū t ā rkā rtī gi laimī giem no viņ u nekaunī bas! ! ! Bet, tā kā mē s turpinā jā m uzstā t, viņ i piedā vā ja nā kt nā kamajā dienā no rī ta un pē c istabu atbrī voš anas mū s pā rcels.
Nā kamajā rī tā mums bija tikš anā s ar viesnī cas gidu (Š ahinu), kur dzirdē jā m, ka neesam vienī gie ar reģ istrē š anā s problē mā m, cilvē ki sū dzē jā s, ka numuriņ i ir š ausmī gi netī ri un lū dza Š ahinam tikt galā ar problē mu. Viņ š kategoriski atteicā s risinā t problē mas ar norē ķ iniem. Un vispā r viņ š uz visiem jautā jumiem atbild nelabprā t un labvē lī gi. Viņ u interesē tikai 2 jautā jumi: vai nopirksim ekskursiju un mainī sim valū tu pē c "jubilejas" kursa!! !
Uzklausot stā stus par citā m istabā m, nolē mā m neriskē t un palikt savā istabiņ ā (lai arī mazā un vecā , bet tī rā ). Un pat š ī istaba tika iztī rī ta un dvieļ i mainī ti reizi nedē ļ ā .
Š ahins piedā vā arī doties uz turku preč u veikalu ar obligā tiem juvelierizstrā dā jumu vai ā das izstrā dā jumu veikala apmeklē jumiem. Protams, paraugieties paš i, bet tā ir lieka laika tē rē š ana. Viņ i to ieved plaš a patē riņ a preč u veikalā par dā rgā m cenā m, bet ā das un juvelierizstrā dā jumus par pā rmē rī gi augstā m cenā m. Labā k aizbraukt par 3 lirā m uz Alanjas centru un tur var viegli staigā t, izvē lē ties, kaulē ties. Pirmdienā s viesnī cā ierodas tirgus.
Otrkā rt, lai cilvē ki zinā tu un varē tu apzinā ti izlemt, doties uz š o viesnī cu vai nē , vē los pastā stī t par tā s atraš anā s vietu, jo no apraksta un foto vietnē tas nav skaidrs. Š ī ir pilsē tas viesnī ca, pat ne otrā krasta lī nija. Neatkarī gi no istabas, kurā jū s esat apmetuš ies, logi bū s vē rsti vai nu uz ceļ u, vai restorā nu, vai tuksnesi, vai animā ciju. Teritorijai pie viesnī cas, kur var pastaigā ties utt. , nav neviena kvadrā tmetra. 4 Anex ē kā m ir daž i apstā dī jumi, un pie galvenā s ē kas ir 3-4 koki. Tā ir tikai viesnī cas ē ka pilsē tā , ko ieskauj ž ogs! ! ! Bet tuvu veikali, tirgus.
Restorā ns nav restorā ns, bet tikai ē damzā le, kurā VIENMĒ R ir ļ oti trokš ņ ains un pā rpildī ts. Un arī daudz kaķ u, kas kā pj uz galdiem un velk ē dienu no š ķ ī vjiem!! !
Bet ē diens ir labs un daudzveidī gs. Protams, bez volā niem, grebumiem un citiem trauku dekorā cijā m, bet izsalcis nebū si. Augļ u klā sts ir ļ oti nabadzī gs.
Ļ oti ā tri no galda tiek noņ emti netī rie trauki, traukus mazgā trauku mazgā jamā s maš ī nā s, š ķ ī vjus izņ em karstus.
Pirmo reizi redzu viesnī cu, kurā nav tē jkarotes (tikai plastmasas kociņ i! ), tē jas krū zī š u vietā turku amrū di. Varbū t kā dam liksies, ka tā ir kņ ada, bet, godī gi sakot, tas ir neē rti, un lielā kā daļ a viesnī cas viesu tē ju ielej vairā kā s kafijas tasī tē s.
Treš kā rt, vissvarī gā kā lieta, kuras dē ļ cilvē ki dodas atpū sties piekrastē , ir jū ra un pludmale.
Lī dz jū rai ir diezgan tā lu (aprakstā deklarē ti vairā k kā.450 m) pa ceļ u, kas iet cauri viesnī cu pagalmiem un ar diezgan intensī vu satiksmi. Pa ceļ am jā š ķ ē rso arī ceļ š ar ļ oti intensī vu satiksmi (ir pazemes eja, bet nolaiš anā s ratiem tajā ir tikai vienā ceļ a pusē ). Pati pludmale smilš aina, tī ra, ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, jū ra tī ra. Bijā m nedē ļ u un nebija nevienas dienas mierī ga, nepā rtraukta viļ ņ a, kuru dē ļ ieeja un izeja jū rā ir problemā tiska. Bet ir jautri braukt pa viļ ņ iem. Tas ir problemā tiski ar maziem bē rniem.
Animā cija viesnī cā ir laba. Katru vakaru jauna programma (vai nu paš i diriģ ē , vai uzaicina akrobā tus, ž onglierus utt. ). Par bē rnu klubu dienas laikā neko nevaru pateikt (gā jā m bez bē rniem), bet, spriež ot pē c vakara bē rnu animā cijas, animatoru bē rni zina un mī l. Katru vakaru bē rniem tiek pasniegtas dā vanas dienas sacensī bā m, kā arī katram bē rnam tiek pasniegta konfekte. Jū tams, ka viesnī cas vadī ba pievē rš uzmanī bu animā cijai.
Par Wifi, kas ir nedaudz dzī vī gs un ne vienmē r, televizoru, kas noregulē ts tikai uz turku kanā liem, spuldž u neesamī bu lukturī š os, mē beļ u rokturus un citus lī dzī gus sī kumus, es pat nesā ku rakstī t. Lai gan tā s ir mazā s lietas, kas summē jas. . .
No visa iepriekš minē tā viesnī cai ir plusi un mī nusi.
Plusi: labs ē diens, laba animā cija, pā rsvarā draudzī gs personā ls, tī ra pludmale un jū ra.
Mī nusi: rupjī bas reģ istratū rā un rezervā cijai neatbilstoš a naktsmī tne, nekvalitatī va numuru uzkopš ana, maza teritorija un pilsē tas troksnis, attā lums no jū ras.
Secinā jā m, ka cena neatbilst viesnī cas kvalitā tes un servisa kategorijai, un viesnī ca nav piemē rota ģ imenē m ar maziem bē rniem.
аватар punto21
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki visiem. Stā stu sā kš u ar to, ka ieradā mies viesnī cā ap 19:30 reģ istrā cija noritē ja ā tri reģ istratū rā bija divi turki, kuri ļ oti ā tri aizpildī ja anketu, paņ ē ma depozī tu 5 USD par tā lvadī bas pulti no gaisa kondicioniera un nosū tī ja uz istabu. … Tomēr ▾ Sveiki visiem.
Stā stu sā kš u ar to, ka ieradā mies viesnī cā ap 19:30
reģ istrā cija noritē ja ā tri reģ istratū rā bija divi turki, kuri ļ oti ā tri aizpildī ja anketu, paņ ē ma depozī tu 5 USD par tā lvadī bas pulti no gaisa kondicioniera un nosū tī ja uz istabu.
Un tad sā kas TRESCH istabiņ a vecajā ē kā Nr. 1108 pie ieejas liftā , gandrī z uzkā pjam uz kaķ a izkā rnī jumiem (kaķ i klī st pa ateljē , nepievē rš ot uzmanī bu citiem) smirdoņ a ir š ausmī ga.
Ieejam istabā un redzam, ka te nesmarž o pē c 4 zvaigznē m, aā PSRS, mē beles sabrukuš as, duš ā uz sienā m ir pelē jums, pati duš a saplī susi, nav mitruma smakas. drū mums, ir divas istabas, bet konders ir vienā , tā pē c nā cā s spiesties trī s gultā s (esmu sieva bē rns 8 gadi)
Nokā pju uz reģ istratū ru un mē ģ inu turkam paskaidrot, ka mū s š is numurs neapmierina, saņ emu atbildi, ka no rī ta bū š ot vecā kais pie viņ a un kontakts vai viesnī cas gids.
No rī ta bija tikš anā s ar viesnī cas gidu, saku, ka mani neapmierina numurs, saņ emu atbildi, sazinieties ar vietu, kur iegā dā jā ties biļ eti.
Pē c tū res aģ enta sazvanī š anas viņ i man atzvanī ja no kompā nijas Coral un lū dza ierasties reģ istratū rā ar kā du problē mu. Lū dzu pagaidī t lī dz sestdienai, kad istabiņ a bū s brī va vai arī palikt tajā .
Sestdien mū s pā rcē la uz 606. istabu galvenajā ē kā , istaba ir laba, mē beles, santehnika ir jauna, kondicionieris darbojas labi, liela divguļ amā gulta un viena vienguļ amā gulta bē rnam, un istaba atbilst fotoattē lam. viesnī ca uz vietas.
Tagad par pā rtiku:
Ē dienā ir laba daž ā dī ba gaļ a dā rzeņ i zivis augļ i daudz ē diena pietika visiem un vienmē r bija, ja tas beidzā s uzreiz izņ ē ma un piepildī ja ar izsalkuš iem cilvē kiem. Ļ oti liela desertu izvē le un ļ oti garš ī gi.
Ir tikai viens bā rs, un gandrī z vienmē r pie bā ra ir rinda ar nelielu alu, sarkano baltvī nu, dž inu, vē ž iem, degvī nu un pā ris liķ ieriem. lai bē rns paņ emtu kolu vai spritu nā cā s stā vē t rindā , ū dens viesnī cas pudelē s dzesē tā jos ir uz grī dā m un teritorijā .
Pludmale ir tī ra, sauļ oš anā s krē sli vienmē r var brī vi doties uz pludmali min 10-12, pludmalē ir bā rs (par maksu), lai gan ū dens un koncentrā ti ir brī vi pieejami. tā lā k no krasta, lai ne sā p kā jas, jū ra ir dziļ a.
Teritorija nav liela, bet zaļ a un vairā k vai mazā k tī ra.
Tā tad iespaids par pā rē jiem ir divē jā ds, it kā viņ i ir apmierinā ti, bet š ķ iet, ka nav.
первый номер куда нас заселили первый номер куда нас заселили первый номер куда нас заселили первый номер куда нас заселили Фото пляжа
аватар ariciu
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
numuriņ i, kas tiek rā dī ti vietnē neatbilst ī stajiem un srach nekad neesmu redzē jis bā rā bez izvē les alus vī na bā rs pludmalē maksā ē dinā š anu tā -tā par 3 baseiniem mazi smird mač o pludmale gandrī z … Tomēr ▾ numuriņ i, kas tiek rā dī ti vietnē neatbilst ī stajiem un srach nekad neesmu redzē jis bā rā bez izvē les alus vī na bā rs pludmalē maksā ē dinā š anu tā -tā par 3 baseiniem mazi smird mač o pludmale gandrī z 1 km pludmalē tas nav iespē jams peldē t milzī gus akmeņ us vispā r neļ aujiet sevi apmā nī t ar to, ko ceļ ojumu aģ enti saka, ka nesabojā jū su brī vdienas
аватар avharitonov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Divas dienas kopš atbraucā m no atvaļ inā juma. Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā . Uzreiz pē c ieraš anā s mū s iekā rtoja nepareizajā istabā , kurā mums bija paredzē ts (par š o numuru mē s piemaksā jā m 40 ASV dolā rus par personu). … Tomēr ▾ Divas dienas kopš atbraucā m no atvaļ inā juma. Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā . Uzreiz pē c ieraš anā s mū s iekā rtoja nepareizajā istabā , kurā mums bija paredzē ts (par š o numuru mē s piemaksā jā m 40 ASV dolā rus par personu). Kad sazinā jā mies ar š o problē mu reģ istratū rā , viesnī cas menedž ere Tatjana (Tulay Tekcul) ļ oti rupji atbildē ja, ka arī š is numurs attiecas uz standartu un viņ i neko nemainī s. Pē c tam sazinā jos ar savu ceļ ojumu aģ entū ras menedž eri, kura vē lā k man rakstī ja, ka iepriekš minē tā viesnī cas vadī tā ja viņ ai atbildē ja, ka "Viņ a mū s jau ir pā rcē lusi un atnesusi istabā vī nu un augļ us kā kompensā ciju. " Protams, viņ a klaji meloja. Mē s galu galā palikā m š ajā istabā . Arī mū su istabā nestrā dā ja televizors, par ko ziņ ojā m reģ istratū rā tam paš am menedž erim, atkal nekā das reakcijas. Starp citu, man par pā rsteigumu, š ī viesnī ca ņ em naudu par visu, pat par kondicioniera izmantoš anu (5 USD). Ar to piedzī vojums nebeidzā s, un dienu pirms izbraukš anas mū s izlika pirms laika. Par to es uzzinā ju tī ri nejauš i divas stundas pirms autobusa ieraš anā s viesnī cā , uz ziņ ojumu dē ļ a. Labas lietas, kas jā ņ em vē rā , ir ē diens un telpu tī rī ba.
Визитка менеджера отеля
аватар Alena8898
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labas atsauksmes tiek rakstī tas tikai un vienī gi konkurences dē ļ . Tā tad sveiki visi! Š ī nav mū su pirmā reize mū su mī ļ ajā Turcijā , tā pē c es zinu, ko rakstu. Tā pat kā daudzi atpū tnieki š ajā viesnī cā , viņ i š eit nokļ uva no š ī m mež a atsauksmē m. … Tomēr ▾ Labas atsauksmes tiek rakstī tas tikai un vienī gi konkurences dē ļ . Tā tad sveiki visi! Š ī nav mū su pirmā reize mū su mī ļ ajā Turcijā , tā pē c es zinu, ko rakstu. Tā pat kā daudzi atpū tnieki š ajā viesnī cā , viņ i š eit nokļ uva no š ī m mež a atsauksmē m. Man tikai jautā jums, vai jū s tieš ā m domā jat, ka tas, kurš raksta mež u un nepatiesas atsauksmes, š ajā viesnī cā atpū tī sies bez maksas? ! )) Ja es sā kotnē ji bū tu devies uz citu vietni un izlasī jis ī stā s atsauksmes par š o viesnī cu, mana kā ja pat nepastā vē tu un par dā vanu š ajā nož ē lojamajā viesnī cā! ! ! Jā , tieš i tā ! Un š eit pat personā lam ar to nav nekā da sakara, ir tikai viens iemesls, tā ir viesnī cas vadī tā ja Tatjana, kura noveda š o viesnī cu kritiskā stā voklī . Daudz nerakstī š u, pievienoš u tikai to, ko daudzi nepabeidza vai neatcerē jā s. Sā kotnē ji esiet gatavi tam, ka iekā rtosieties citā.2* viesnī cā , kura jau sen nestrā dā , bet par santī mu droš i izī rē savus numurus blakus esoš ajai Blue wave viesnī cai. Gan jau sieviete no reģ istratū ras pateiks, ka š ī ir sestā ē ka, lai gan Blue wave ir tikai 4 un + galvenā . Tā lā k, protams, es jums tagad nerakstī š u, kā di skaitļ i ir 2 *, jū s pats uzminē jā t. Un, kad tu jau esi galī gi izmisis, saka, ka pē c pā ris dienā m varē s tevi pā rcelt uz tā s viesnī cas galveno ē ku, par kuru tu maksā ji naudu. un normā la nauda kā par labu 5 *. . Pē c 3 elles dienā m jū s ar piespiedu smaidu pā rvā caties uz Blue wave galveno ē ku. Te neko neteikš u, numuriņ i skaisti iekā rtoti, tī ri, plaš i. Tiesa, vannasistabā bija briesmī ga kanalizā cijas smaka, tač u veikalā pirktā prece visu izš ķ ī ra uzreiz. Labi pavā ri, viņ i cenš as, pā rsteidz, lutina ar labumiem. Ko nevar teikt par tiem, kas pieskata traukus, š ķ ī vji reizē m bija netī ri, ar saldē tu pā rtiku glā zē s lej vī nu ar kā da lū pu krā sas nospiedumu. tā pē c es neizmē ģ inā ju vī nu) Mans ieteikums jums, izmantojiet vienreizē jā s glā zes) Ierodoties jū s varē tu ē st muš as ar ē dienu, tas bija neizturami. nez kā pē c galvenajam pavā ram un vadī tā jam bija pilnī gi vienalga, ka viņ i sū da tieš i tajā ē dienā , ko ē d atpū tnieki. . neviens ar to nav cī nī jies. Pludmale atstā j daudz ko vē lē ties. Jums pat nav jā iet uz turieni, pretē jā gadī jumā jū s salauzī sit kā jas. . pieturā brauciet ar 1. un 101. autobusu un dodieties uz Kleopatras pludmali, principā , ko mē s darī jā m visas atvaļ inā juma dienas, tur pludmali tieš ā m var saukt par pludmali. Vienī gais, kam pateikš os aizejot, ir sieviete, kura cep pankū kas, un vī rietis, kurš cep kū kas ar pildī jumu. . Š eit ir liels veltī jums viņ iem. vienmē r garš ī gi, tī ri un ar smaidu. bet nez kā pē c mū su atvaļ inā juma pē dē jā s 5 dienā s kū kas pā rstā ja cepties, ē diens uzreiz tika pā rgriezts uz pusē m un radā s iespaids, ka pati viesnī ca ir no kartona un grasā s izjukt vai iet uz leju no lietainā m dienā m. Visur tikš ķ ē ja kā siets, jo vismaz istabā lietus nelija uz galvas! Nu, tas arī viss. . viesnī ca neatbilst deklarē tajai cenai! Laipns lū gums viesnī cas direktoram, lū dzu nomainī t vadī tā ju, trauku mazgā tā ju, bā rmeni un uzstā dī t muš u slazdus. Es ceru, ka mans pā rskats ir noderī gs. Viesnī ca nolaists, NEIESAKI!
Вечные очереди,т.к. выдавали мясо поштучно
Parādīt vairāk »


iemiesojums artyr_97190
Labdien! Es lasīju daudz atsauksmju par šo viesnīcu, un saistībā ar to man radās jautājumi. Nevienam nav grūti atbildēt (tikai patiesība, šīs atsauksmes konkursam nav vajadzīgas), būšu ļoti pateicīgs 1. Zinu, ka ieeja pludmalē nav īpaši laba. Bet vai ūdens ir dzidrs? Vai jūs varat snorkelēt? 2. Daudzi cilvēki dodas uz Kleopatras pludmali. Kā es varu tur nokļūt un cik maksā transports? Un vai viņi drīkst pludmalē pagulēt bez maksas? 3. Vai ēdienu un alkoholu drīkst nest ārpus bāra? Teiksim, pludmalē vai istabā. 4. Viņi daudz raksta par to, ka viņi apmetas sliktās telpās caur pāreju. Vai kāds šo problēmu ir atrisinājis ar naudu un vai tas vispār ir iespējams? 5. Vai ir kādi ierobežojumi attiecībā uz pārtiku un alkoholu (pēc laika un daudzuma)? 6. Kam un cik sākotnēji vēlams maksāt, lai atpūta būtu pēc iespējas ērtāka? Paldies vēlreiz jau iepriekš! P.S Lūdzu nerakstiet, ka labāk uz citu viesnīcu, neko nevar mainīt..:(
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums fczemail.ru
Meklēju tūri septembrim no Maskavas vai Volgogradas
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель Blue Wave расположен в районе Оба, в 7 минутах ходьбы от собственного пляжа в Аланье, в поселке Обагель. Построен в 1999 году, последняя реставрация сделана в 2014 году (вся территория). Отель подходит для семейного отдыха с детьми. Крепость Аланьи находится в 20 минутах езды, а гавань Аланьи, обеспечивающая прямое морское сообщение с Кипром — менее чем в 5 км от отеля Blue Wave Suite.

Atrašanās vieta Отель находится в 125 км от аэропорта г. Анталья и 3 км от г. Аланья.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж на территории общественного пляжа в 450 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога, имеется подземный переход.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), Wi-fi в лобби (бесплатно), 2 открытых бассейна, 1 ресторан, 2 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, 1 водная горка, мини-клуб (возраст 4-12 лет), детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 1 водная горка, дартс и шахматы бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Общее количество комнат – 192 номера. Состоит из одного 4-этажного корпуса Main building и шести 4-этажных блоков — Annex buildings.

Istabās

Просторные номера отеля Blue Wave Suite оборудованы кондиционерами. С собственных балконов номеров открывается прекрасный вид. В числе удобств всех номеров спутниковое телевидение и собственная ванная комната с ванной.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
Adrese Fatih Cad No: 43 Obagol, Mevkii, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 514 06 61
Tīmekļa vietne: Blue Wave Suite Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).