Blue Fish Hotel 4*– Atsauksmes

77
Novērtējums 7.410
№44 viesnīcas reitingā Alanja
7.8 Numurs
7.9 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.5 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas akmeņainā piekrastē 100 metrus pāri ceļam no jūras. Atvērts 1992. gadā. Pēdējā renovācija tika veikta 2012. gadā. Tā ir viena piecstāvu ēka. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар DeathGod
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pā rsteidzoš i, viesnī ca bija ļ oti apmierinā ta. Atpū tas 2021.  gada augusta sā kumā.2+2 ģ imenē (5 un 9 gadi). Š is bija mū su pirmais atvaļ inā jums Turcijā , un mē s nolē mā m sā kt ar budž eta variantu. … Tomēr ▾ Pā rsteidzoš i, viesnī ca bija ļ oti apmierinā ta. Atpū tas 2021.  gada augusta sā kumā.2+2 ģ imenē (5 un 9 gadi). Š is bija mū su pirmais atvaļ inā jums Turcijā , un mē s nolē mā m sā kt ar budž eta variantu. Manuprā t, viesnī ca ir diezgan izdevī ga:

- Mū su numurs bija Economy, bet tajā bija viss nepiecieš amais: 4 gultas, ledusskapis, TV, gaisa kondicionieris, duš a, balkons. Sā kotnē ji bija doma par Standart piemaksā t, tač u nepiecieš amī ba pē c tā ir zudusi.

- pā rtikai: jā , bez lielas daudzveidī bas, bet izsalkuš i nekad neizbraucā m, vienmē r bija ko izvē lē ties gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Bē rni nelī mē ja nost kū kas (2-3 veidi, bet visas bija garš ī gas). Turklā t starp pusdienā m un vakariņ ā m ir pieejams arī uzkodu bā rs, kurā varat iekost frī kartupeļ us ar picas š ķ ē lī tē m.

- alkohols: Mani iepriecinā ja alus, to tieš ā m var dzert. Salī dzinā jumam, pē c Ē ģ iptes alum pat aiztikt negribē jā s. Vī nu neesmu mē ģ inā jis. Es negarš oju kaut ko stiprā ku un nezinu par viņ u klā tbū tni, es nolē mu paņ emt kaut ko uzticamā ku no Dutik.
- baseini: ir baseini ar slidkalniņ iem, tač u tie nav ī paš i oriģ inā li. Bē rnu baseins ir diezgan labs maziem bē rniem aktī vo slidkalniņ u periodā (no 10:00 - 12:00 un 15:00 - 17:00). Kad slidkalniņ i bija neaktī vi, bē rnu baseinā bija ļ oti auksts. Turpat blakus ir arī bē rnistaba ar visā dā m dekorā cijā m, bet es nekad neesmu redzē jis, ka vismaz kā ds no tū ristiem uz turieni dotos.

- jū ra: atklā ti sakot, pludmale no viesnī cas nav ļ oti laba, tač u tā nav problē ma. Dodieties uz pludmali 5 minū tes caur pazemes pā reju, kas iet zem ceļ a. Pa labi no pludmales izejas, 50m no blakus esoš ā s viesnī cas pludmales ar bezmaksas ieeju. Ļ oti laba ieeja no jū ras no krasta un zems mols, no kura brī vi lē ca bē rni (pludmale un ieeja jū rā ir oļ i). Nelikš u to kā mī nusu viesnī cai, jo tas ir pluss vietai.

- animā cija: pulksten 21:00 bija bē rnu animā cija. Mū s neinteresē ja, tā pē c es vienkā rš i uzrakstī š u, ka tur kaut kas ir. Arī pieauguš ie mū s neinteresē ja.
- serviss: istaba tika uzkopta katru dienu, par uzkopš anas kvalitā ti sū dzī bu mums nebija. Personā ls izturas pret jums tā pat kā jū s pret viņ iem. Manai sievai ļ oti patī k komunicē t ar ā rzemniekiem, tā pē c viņ i mū s nolaida gandrī z vai ar fanfarā m kā radiniekus. Bet es redzē ju cilvē kus, kuri uzskata, ka visi viņ iem kaut ko ir parā dā , un tā pē c attieksme pret viņ iem bija atbilstoš a. Ne visi saprot krievu/angļ u valodu, bet ideja nav problē ma nodot tā lā k.

- veikali tū ristiem: pirmajā stā vā ir vairā ki veikali. Lai gan cenas ir tū ristiskas, tač u bez nekaunī gas krā pš anā s ir pilnī gi iespē jams iegā dā ties kaut ko sev no dvieļ iem lī dz nirš anas maskā m.

- atraš anā s vieta: tieš i blakus viesnī cai ir š oseja, var doties apskatī t pilsē tu. Ar autobusu nr. 50 uz Alaniju 10-15 minū š u gā jiens ($ 1 vienai personai vai 5.75 liras, kas nav tas pats))).

No mī nusiem:
Nez kā pē c viņ i neliek istabā ū deni pudelē s.
Man nā cā s sev nopirkt pudeli ū dens un pē c tam katru reizi ar š o trauku doties uz bā ru, prasot, lai ielej ū deni. Ļ oti neē rti un nesaprotami.
- Wi-Fi, lai arī bezmaksas, ir tikai pirmajā stā vā : tā s ir vestibila zonas, baseini ar slidkalniņ iem un galdiņ i animā cijas zonā . Ā trums ir ā rkā rtī gi lē ns un pilnī gi nestabils. Istabā vispā r nav wi-fi, pat par naudu.

Padoms:
- labā k ņ emt lī dzi pludmales dvieļ us. Oficiā li dvieļ us no istabas izņ emt nevar, turklā t tie ir ļ oti mazi. Dvieļ i pludmalē netiek nodroš inā ti.
- ja vē lies kaut ko nopirkt sev - pē rciet tirdzniecī bas centros, tur cena ir "cilvē kiem".

Kopsavilkums:
Viesnī ca laba, kā jau par naudu, ja nemeklē prusaku zem katra soliņ a!
аватар super2133
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pati istabiņ a izrā dī jā s lieliska, pē c Ukrainas standartiem, tipisks vidusmē ra komplekts, ar dvē selisku balkonu, lielā m mī kstajā m gultā m, ē rtu kontaktligzdu izvietojumu pie tā m, perfekti strā dā još u gaisa kondicionē tā ju un savlaicī gu apkalpoš anu. … Tomēr ▾ Pati istabiņ a izrā dī jā s lieliska, pē c Ukrainas standartiem, tipisks vidusmē ra komplekts, ar dvē selisku balkonu, lielā m mī kstajā m gultā m, ē rtu kontaktligzdu izvietojumu pie tā m, perfekti strā dā još u gaisa kondicionē tā ju un savlaicī gu apkalpoš anu. Bet š eit beidzā s svē tku pozitī vie aspekti un sā kā s negatī vie:
1) Ē diens. No vā rda VISPĀ R nav garš ī gi: maize un saldumi ir vienmuļ i - no saldumiem viena medus baklava pē c izskata atš ķ iras; sojas gaļ a un sā nu ē dieni; Vienī gais pozitī vais frī kartupeļ os, no kuriem treš ajā dienā sā ka sā pē t vē ders, ir trekns, un tu to ē d un ē d, jo tas ir garš ī gā kais, kas var bū t. Un arī it kā pica, kuras vienmē r ir daudz, bet tā s ir parastas siltas sviestmaizes uz pitas maizes. Bet, ja esat vegā ns, tad ir daudz visu veidu augļ u un dā rzeņ u, ī paš i garš ī gu olī vu.
2) jū ra. Ieieš ana jū rā nav domā ta vā jprā tī gajiem: tā tika izdzī ta no milzu, mež onī gi slideniem akmeņ iem, uz kuriem var tikai izdarī t paš nā vī bu vai iekļ ū t jū rā no pontona, bet tomē r, ja ne no tā , tad tā ir tik dziļ a, ka Jū s varat uzreiz noslī cinā t sevi, ja vē l neesat pabeidzis uz slideniem akmeņ iem. Bet tajā paš ā laikā pludmale ir smilš aina, ir duš as kā ju mazgā š anai, bezmaksas kvalitatī vi sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, pludmales bā rs, tualete.
3) Animā cija. Bē rniem mū zikas un dejas veidā . .
4) Teritorija. Ģ eogrā fiski tuvu Alanjas tirgum, tā pē c tur var braukt ar mikroautobusu un iegā dā ties visā das suvenī ru miskastes.
IZEJA. Viesnī cai ir 3 zvaigznes, tač u tā derē s kā budž eta brī vdienas nepretenciozam tū ristam.
аватар djennifer
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir budž eta, tas ir, samaksā jot 60 tū kstoš us par biļ eti, mē s negaidā m, ka lī menis bū s kā.160))) Galvenais trū kums ir ieieš ana jū rā . Akmeņ ainas plā ksnes. Apaudzis ar sū nā m. . . Š ausmī gi slidens. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir budž eta, tas ir, samaksā jot 60 tū kstoš us par biļ eti, mē s negaidā m, ka lī menis bū s kā.160)))
Galvenais trū kums ir ieieš ana jū rā . Akmeņ ainas plā ksnes. Apaudzis ar sū nā m. . . Š ausmī gi slidens. Tas ir, ja jū s nevē laties lauzt kā jas, tas ir labā k no mola (kas arī nav aprī kots). Vai no kaimiņ u Doganay pludmales - tur arī ieeja ir slikta, bet tomē r nedaudz labā ka.
Ir pieejami saulessargi, sauļ oš anā s krē sli.
Ē diens ir tipisks turku. Viņ i redzē ja bada pietū kuš us cilvē kus, vienmē r brokastī s olu kulteni, rī su putru, biezpienu, pankū kas, dā rzeņ us, pusdienā s - vakariņ ā s - vistu, tī taru. Daudz dā rzeņ u) Bē rniem - tī rradņ i, rī si, makaroni, tā pati vista. Bez fasē tā m tē jā m, ū dens dzesē tā jā (bez pudelē s)
Alkoholu nelietojam, neko nevaru pateikt.
Istaba tika iztī rī ta labi, atstā jā m dolā ru. Teritorija neliela, ir 2 baseini - viens ar slidkalniņ iem un bē rnu viens ar bē rnu slidkalniņ u, otrs pie restorā na bez slidkalniņ iem. Tī ri.
Nav animā cijas, tikai mini-diskotē ka, un tad diskotē ka, kurā atpū tnieki izklaidē jas.
Vakarā nav ko darī t, nav kur iet, tā kā viesnī ca atrodas uz š osejas, apkā rt nekā nav, devā mies ar mikroautobusu uz Alaniju un Konakli pastaigā ties.
Secinā jums - mierī gai, klusai, budž eta atpū tai, izgulieties pludmalē , guliet pie baseina - tas arī viss. Cilvē ki ar pretenzijā m un lielā m cerī bā m nav piemē roti.
аватар Fdtanja
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca izvē lē ta tā , lai varē tu braukt ar 5 gadus vecu bē rnu. Numuri tiek uzkopti katru dienu un mainī ti dvieļ i. Baroja labi, bet ne kā amatieris, neesmu izvē lī gs, tā pē c man viss patika, vienī gais piena nav, tikai brokastī s, un bē rns visu laiku prasī ja pienu un to nevar nopirkt. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta tā , lai varē tu braukt ar 5 gadus vecu bē rnu.
Numuri tiek uzkopti katru dienu un mainī ti dvieļ i.
Baroja labi, bet ne kā amatieris, neesmu izvē lī gs, tā pē c man viss patika, vienī gais piena nav, tikai brokastī s, un bē rns visu laiku prasī ja pienu un to nevar nopirkt. tuvumā .
Wi-Fi vestibilā , bez maksas.
Reģ istratū ras darbinieks Alberts ir ļ oti pieklā jī gs.
Viss personā ls lieliski runā krievu valodā . Vakarā ir diskotē ka bē rniem, pē c tam programma pieauguš ajiem.
Baseini tiek tī rī ti katru rī tu.
Krasts akmeņ ains, bet 5 metrus tā lā k pie doganai hotel ir oļ u pludmale, mū s no turienes neizraidī ja, sauļ ojā mies mā jā s, peldē jā mies ar kaimiņ iem.
аватар Stellakpu
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nedē ļ u pirms izlidoš anas, pē c tū roperatora ieteikuma. Mē s ieradā mies vakariņ u beigā s un nekavē joties tikā m apsē duš ies. No rī ta, atverot aizkarus, viņ i saprata, ka telpas nav labi iztī rī tas, veļ a notraipī ta, zem galda ir netī rumi. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nedē ļ u pirms izlidoš anas, pē c tū roperatora ieteikuma. Mē s ieradā mies vakariņ u beigā s un nekavē joties tikā m apsē duš ies. No rī ta, atverot aizkarus, viņ i saprata, ka telpas nav labi iztī rī tas, veļ a notraipī ta, zem galda ir netī rumi. Divi dvieļ i vienai personai. Istabā nebija dzeramā ū dens. Tā tas ir – nopē rc pudeli ū dens un papildini savus krā jumus. Ē diens ir atseviš ķ a pasaka - soja, soja un vē lreiz soja! Kas to ē d, tas ir paradī ze. Kā di austrumu saldumi un augļ i-ay!...Nabaga bē rni viesnī cā , aizrī š anā s ar aukstiem makaroniem un vairā kkā rt uzkarsē tiem kartupeļ iem. Stieņ i ir cita pasaka - netī rumi, plastmasas galdi visi ir traipi un netī ri traipi, tie berzē ar netī ru sausu drā nu, arī trauki ir slikti, viņ i nezina, ka tie ir jā mazgā . Lai atrastu tī ru, varat paņ emt rokā s vairā k nekā vienu krū zī ti. No jū ras puses pludmalē iekļ ū t nav iespē jams, mols plats, dē ļ i sabojā juš ies, salū zuš i, netī ri sauļ oš anā s krē sli, saplī suš i lietussargi, nomā coš a bilde un bā rs pludmalē . Arī viesnī cas atraš anā s vieta ir š ausmī ga. piecas viesnī cas stā v kā brā ļ i plecu pie pleca, un ap trasi un atkritumiem. Vakarā , un agri kļ ū st tumš s, nav kur iet. protams, katru dienu braucā m uz Alaniju vai Kontaktiem, pirkā m augļ us, ē dā m kafejnī cā s. Izklaidē jā mies kā varē jā m, man patika Konakli, patī kams mazs tī rs ciematiņ š . Bet viesnī ca ir netī ra, nav garš ī ga, braucieni uz kā da cita pludmali. Tomē r mē s maksā jam naudu un vē lamies pienā cī gi atpū sties. Turcijā ir daudz viesnī cu, esiet modri, pieejiet izvē lei atbildī gi, nesabojā jiet atvaļ inā jumu. ! Man patika brauciens uz Pomukkali. Pā rā k daudz laika, protams, tē rē visā dā m kreisajā m sacī kstē m, piemē ram, "pē rc lē tā k", bet gids bija ļ oti patī kams, izglī tots, protams visu saprata, bet kā savā dā k pelnī t. Kas patika? Turcija, jū ra, lidojums ar Turkish Airlines.
аватар Kulyabina-masha
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien, es vē los atstā t savu atsauksmi par viesnī cu "Blue fish", kas atrodas starp Konakli ciematu un Alanjas pilsē tu. Sā kumā viesnī ca atrodas tā lu no lidostas, t. i. , no Antā lijas - apmē ram 140 km. Pē c lidojuma tas ir ļ oti nogurdinoš s attā lums, ņ emot vē rā , ka pa ceļ am jū s piezvanī sit viesnī cā s un izlaidī siet citus pasaž ierus, kas ir kopā ar jums autobusā. … Tomēr ▾ Labdien, es vē los atstā t savu atsauksmi par viesnī cu "Blue fish", kas atrodas starp Konakli ciematu un Alanjas pilsē tu. Sā kumā viesnī ca atrodas tā lu no lidostas, t. i. , no Antā lijas - apmē ram 140 km. Pē c lidojuma tas ir ļ oti nogurdinoš s attā lums, ņ emot vē rā , ka pa ceļ am jū s piezvanī sit viesnī cā s un izlaidī siet citus pasaž ierus, kas ir kopā ar jums autobusā.

Mē s ar vī ru ieradā mies vietā ap 2 naktī , mū s sagaidī ja, iedeva bulciņ u ar desu, 2 pudeles ū dens un iekā rtojā mies. Mums iedeva istabiņ u ar skatu uz citu viesnī cu. Pat noguruš iem un no ceļ a mums nepatika istaba. Nomainī ja bez problē mā m, uz istabu, kur pa logu var mazliet redzē t jū ru.

Istabā ir: fē ns, dvieļ i, seifs (2$ dienā par maksu), ziepes, š ampū ns, duš as telpa, tualete, 2 vienvietī gas gultas (pā rcē lā m un uztaisī jā m vienu lielu), skapis ar spogulis, ledusskapis, 2 plastmasas krē sli uz balkona un galds.

Runā jot par pā rtiku, nerē ķ inieties ar liellopu gaļ u, jē ru, lasi, foreli.
No ē diena bū s: vista, sojas desiņ as, sojas kotletes, saldumi, DAUDZ dā rzeņ u: tomā ti, gurķ i, salā ti, brokoļ i, puķ kā posti, kukurū za. Nu, attiecī gi, ē dieni no š iem produktiem. Vē rš u jū su uzmanī bu, ja, piemē ram, brokastī s tika pagatavots daudz olu kultenes, un tā s netika apē stas, tad pusdienā s redzē siet š ī olu kulteņ a salā tus, kas garš oti ar pē tersī ļ iem.

No augļ iem tiek doti tikai zaļ i ā boli, apelsī ni un arbū zi.

Jupes sula. Nekā da svaiga, pat par naudu. Ū dens dzesē tā jos. Soda "Fanta", "Sprite", "Cola".

Alkohols. Ir sarkanvī ns un baltvī ns, bet tas ir tik pretī gs, ka pat grū ti salī dzinā t ar mū su vī nu. Arī degvī ns-rakki, dž ins, alus. Uzkodas pie alus nav, ir tikai tas, ko pē rc teltī s. Pie viesnī cas ir viena telts, kur var iegā dā ties suvenī rus, sē klas, č ipsus. Pringles maksā.2 USD, sē klas 1 USD, mež ģ ī nes 1.5 USD lielā iepakojumā.

Viesnī cā ir peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem.

Pludmale un jū ra.
Viesnī cai ir sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem, matrač iem un piestā tni. Pludmale ir oļ i + smiltis, un, ieejot jū rā , ir milzī gi izaugumi akmeņ u, oļ u un smilš u veidā . Saulriets jū rā , godī gi sakot, nevis strū klaka. Ļ oti neē rti, viļ ņ i tevi notriec. Ar bē rniem labā k doties uz blakus esoš o viesnī cu pludmali. Ja esi pilngadī gs, tad vispā r vari iet tur, kur viļ ņ i, vai no mola nolaisties ū denī , tā dara visi. Es pieradu un atnā cu no krasta.

Animā cija. Nav animā cijas pieauguš ajiem. Pa dienu bā rā skan mū zika, tas laikam arī viss. Pieauguš ie tiek prezentē ti paš i sev. Ir animā cija bē rniem, bet tā ir no 20 lī dz 21 stundai. Ne visi bē rni ir iesaistī ti, bet tikai tie, kas vē las, pā rē jie bē rni dodas savā s darī š anā s. Pieauguš ie var doties ar animatoriem uz klubu Alanjā pulksten 23, lī dz pulksten 3 no rī ta. Š is prieks vienai personai maksā.10 USD. Ieeja klubā.5$, alus klubā.0, 5 litri 9$. Dā rgs prieks.
Turku-vietē jā mū zika, reiz vakarā dziesma "Hei, kā pē c tu esi tik drosmī gs, vai? ". Meitenē m vienai tur noteikti nav ko darī t.

No izklaides, iespē jams, viss. Viesnī cas tuvumā NAV kafejnī cu, restorā nu, telš u ar shawarma. Mē s ar vī ru pa dienu devā mies uz Konakli un Alanjas ciemu, uz tirgiem, lai vienkā rš i pastaigā tos un daž ā dotu viesnī cas veģ etā ro ē dienu. Vietas ir skaistas, virtuve ir amatieru.

Valū ta. Viss tiek pieņ emts samaksai. Dolā ri, eiro, liras. Visizdevī gā k ir maksā t lirā s. 1 lira = 17 rubļ i. Vienā dolā rā ir 3.5 liras.

Viesnī cu noteikti neiesaku. Labā k ir izvē lē ties iespē ju, kur viesnī ca atrodas pilsē tā un tuvā k civilizā cijai. Š ī viesnī ca nav piemē rota pat veciem cilvē kiem, jo ​ ​ blakus viesnī cai Blue fish atrodas Angeliq viesnī ca, tur ir ļ oti skaļ a pieauguš o animā cija, mū zika kliedz lī dz 3 naktī.

Piebildī š u par servisu. Puiš i, kas tur strā dā , vienmē r ir ļ oti draudzī gi un pieklā jī gi. Palagi saplē sti, pā rklā ji ar kuriem paslē pties arī ar caurumiem.
Istabu it kā tī ra biež i, bet katru dienu nebija jā mazgā jas, izkā rā m zī mi "netraucē t".
аватар kpab77
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
4* nevelk, nu lai kā tu censtos ! ! ! Spē cī gi 3! Aizbraucā m uz jū ru. BET, jū ra ir, bet pludmales NAV ! ! ! Neejiet ar bē rnu jū rā , neplunč ā ties ū denī ! Jā , un pieauguš ajam ir problē ma tikt jū rā , var palikt invalī ds (nu, es, protams, nedaudz atteicos : ))), bet var gū t labas traumas. … Tomēr ▾ 4* nevelk, nu lai kā tu censtos ! ! ! Spē cī gi 3!
Aizbraucā m uz jū ru. BET, jū ra ir, bet pludmales NAV ! ! ! Neejiet ar bē rnu jū rā , neplunč ā ties ū denī ! Jā , un pieauguš ajam ir problē ma tikt jū rā , var palikt invalī ds (nu, es, protams, nedaudz atteicos : ))), bet var gū t labas traumas. No 10 dienu uzturē š anā s "jū rā " č etras dienas bijā m mazutā , divas dienas vispā r bija aizliegts peldē ties un tas nebija iespē jams (milzī gi viļ ņ i). Darbinieku attieksme pret atpū tniekiem ir vienmē rī ga, jebkurā brī dī viņ i var sasmī dinā t gandrī z jebko. . Strī dī gā s situā cijā s personā lam ir viena atbilde: - NESAPROTU!! !
Vispā r aizbraucā m uz jū ru, plunč ā jā mies jū ras ū denī un dabū jā m nelabu dū š u smirdī gu hlorē tu baseinu !! !
Ļ oti GARLAICĪ GI, vienkā rš i kapets! , ja atnā c bez jautras kompā nijas. Animā cija velk ar grū tī bā m pie 4 lī dz 10 b. Vienkā rš i nav kur iet pastaigā ties.
Ē diens vienmuļ š , BET vā rpstas. Tas, iespē jams, ir vienī gais pluss!
Wi-Fi ir tikai vestibilā un pie baseina, un tas darbojas ļ oti slikti.
Man personī gi ir tikai viena vilš anā s un sabojā ts un tik ī ss atvaļ inā jums!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
atpū tos ar ģ imeni! ! un mums ļ oti patika. kā dam nepatī k pludmale, var noiet 100m un peldē t lieliskā vietā . Ē diens gan bē rniem gan pieauguš ajiem ļ oti labs un daudzveidī gs. iesakā m visiem ! ! ! … Tomēr ▾ atpū tos ar ģ imeni! ! un mums ļ oti patika. kā dam nepatī k pludmale, var noiet 100m un peldē t lieliskā vietā . Ē diens gan bē rniem gan pieauguš ajiem ļ oti labs un daudzveidī gs. iesakā m visiem ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар kol6969
Nekad iepriekš neesmu rakstī jis, bet š oreiz nolē mu. Varbū t mans pā rskats kā dam palī dzē s. Es izdarī š u rezervā ciju - es esmu cilvē ks. nepretenciozs, nav kaprī zs, bez ragiem, bet pirms tam viņ š atpū tā s tikai 5 * UAI. … Tomēr ▾ Nekad iepriekš neesmu rakstī jis, bet š oreiz nolē mu. Varbū t mans pā rskats kā dam palī dzē s.
Es izdarī š u rezervā ciju - es esmu cilvē ks. nepretenciozs, nav kaprī zs, bez ragiem, bet pirms tam viņ š atpū tā s tikai 5 * UAI.
Pirmais iespaids.
Mē s ieradā mies 5:00. Nez kā pē c to atnesa no "aizmugurē jā s lieveņ a", ejot garā m tuksneš iem-atkritumu urnā m, š ķ ietami pamestā m siltumnī cā m. Ne dvē sele. Teritorija likā s niecī ga, pludmale netī ra un š ī plī ts. Momentā las ieraš anā s nomalē . Gaidā m reģ istrē š anos no 5 lī dz 13:30. Pirmajā s 1-2 dienā s ē diens š ķ ita briesmī gs. Sojas gaļ as kaudzes ar spē cī gu veca zirga smarž u - Krievijā , iespē jams, nekas tā ds nav nekur. Kā viena tante teica - "cū ku barī ba". (Vē lā k viedoklis par "stingru" kardinā li mainī jā s uz pā rliecinoš u plusu. ) Personā ls ar sirsnī bu nespī dē ja. Vispā r pirmais iespaids bē dī gs. Vē lā k izrā dī jā s, ka viss nemaz nav tik slikti. Bet ar 5 * turku un ar ī sto 4 * atš ķ irī ba ir jū tama pilnī gi visā .
Ē ka, halle, telpas, sakopta teritorija - diezgan labi. Iespē jams, viesnī cas spē cī gā kā vieta.
Ē dnī ca (nē , nevis restorā ns) un bā ri.
Pilnī gi nekas, dzī vot var. Protams, nekā du volā nu tur nav - frī , vistas variā cijas, arbū zs un parastie salā ti - tā ir virsotne. Bet ē dams, daudz. Parasti es biju apmierinā ts. No dzē rieniem, kolas, alus, kokteiļ a, kaut kā da š ņ abja un jupi, ko viņ i sauc par sulu. Ir kafijas automā ti. Nav pietiekami daudz galdu. Paņ emt š ķ ī vjus un izklaidē ties pilnā zā lē ir ierasta lieta.
Pludmale.
Jā , dzī vī bai bī stami, kā rā pojoš a plā ksne, kas pā rklā ta ar eļ ļ u. Es biju aculiecinieks taustā mā m traumā m, tiem, kuri tomē r uzdroš inā jā s iekļ ū t. Vienai meitenei jau pirmajā uzturē š anā s rī tā bija pā rsieti abi ceļ gali. Pē c nostā stiem - viens puisis smagi salauzis elkoni. Viņ š mē ģ inā ja dabū t kompensā ciju, tač u nekavē joties tika nosū tī ts uz asins pā rbaudē m, paziņ oja, ka atrasts alkohols un kompensā cija atteikta. Nemē ģ iniet vē lreiz! ! ! Tā dē jā di viesnī cai nav savas ieejas jū rā . Bet tā nav problē ma, jū s varat iet cauri nā kamajai. Vē l labā k – no mola. Ir trepes, var lekt, 2 m labs augums! ) Ū dens ļ oti tī rs, daudz zivju, mī ļ otā jiem ar masku. 250 metru attā lumā vē sa savvaļ as pludmale.
Baseins ir ļ oti mazs un tur vienmē r ir briesmī ga hlora smaka.
Apkalpoš ana.
Jau ar pirmajā m minū tē m kļ uva skaidrs, ka personā ls neļ aus pieklā jī bai un spē cī gai viesmī lī bai, pē c 5* tas vienkā rš i sā p acī , bet personī gi man tas nebija ī sti vajadzī gs. Pieklā jī ba tur nav uzņ ē muma standarts, bet gan katra darbinieka personī ga lieta. Kā ds ir pieklā jī gs, smaidī gs, laipns un pat dzied, kā ds var viegli bū t rupjš pē c labā kajā m padomju dā rzeņ u veikalu tradī cijā m. Olu kultenes un pankū ku vā rī š anā un izplatī š anā ī paš i izcē lā s 2 onkuļ i. Es personī gi biju aculiecinieks pretī gajā m ainā m, ko viņ i demonstrē ja. Daž reiz es vienkā rš i gribē ju mest viņ iem pa seju viņ u paš u olu kulteni. Hama un liellopi.
Bet kopumā nepretenciozajiem pacieš ami, lai gan problē mas ir redzamas.
Animā cija un izklaide.
Š ī ir viesnī cas vā jā kā vieta. Tur ir ļ oti garlaicī gi. Dienas laikā animā cija ir tikai bē rniem, kura - nezinu. Papildus pludmales priekiem tur nav pilnī gi nekā , ko darī t. Visas spē les - vismaz. Volejbola laukums ar saplaisā tā m bedrē m, lī dz galam sabojā ts galda teniss. Vakarā ī sa dulla animā cija, diskotē ka, kuru pat nevar nosaukt par diskotē ku, un pulksten 23.00 - nometnē nodziest gaismas. Jū s pat nevarat atrast svaigu ū deni. Dzī ve ir izslē gta. Atvē rts ir tikai vestibila bā rs, vairā k kā kafejnī ca 80. gadu delikatesē . Tur nekad neviena nav. Televī zijā ir 2 krievu kanā li. Wi-Fi tikai vestibilā , biež i nedarbojas. MTS vispā r nav noķ erts, Bee-line ir izcils.
Tā pē c, ja nedomā krist slā nī pē c 11, parū pē jies par savu vakaru un citu brī vā laika pavadī š anu pats. Lī dzi jā ņ em grā matas, ž urnā li, MM atskaņ otā ji (Tulpan TV savienotā js) utt. Veidojiet romantiskas un citas pazī š anā s pludmalē , ē damistabā . Daž kā rt vakarā kaimiņ u viesnī ca Mazliet iepriecina, var doties. Vispā r skumjas.
Ī paš i par ekskursijā m.
"Fuckers pē rk viesnī cā s" - vē sta uzraksts tī rā krievu valodā uz vienas tū risma aģ entū ras Alanjā . Principā tā ir. E. var iegā dā ties viesnī cā , bet tas ir iespē jams tuvumā tū risma aģ entū rā s. Cenas atš ķ irī ba no mū su Pegasus ir aptuveni 2 reizes.
Galvenā bē da visu e. - cī tī gi velciet tevi uz daž iem "labā kajiem" veikaliem. Kur, protams, viss ir vienā ds, bet dā rgā ks 5-10 (reā lais skaitlis) reizes, nekā jū s varat viegli atrast sev. Ir jā bū t pilnī gam idiotam, lai tur kaut ko nopirktu. Papildu 1.5 h vijuma, kad tik un tā spē ki beidzas - nepatī kami. Nopirku e. , ar stingru vadī tā ja solī jumu, ka nav iepirkš anā s - atveda uz 2 veikaliem. Seno Alanju var lieliski izpē tī t patstā vī gi. Tur uz vietas tiek aizvests gan uz cietoksni, gan pa jū ru, ietaupī jumi jū tami.
Rezultā ts.
Solī da 3* viesnī ca, ar kā dā m 4* "ekstrā m". Ir daž i trū kumi, bet tie ir pieļ aujami. Galvenais, kas sabojā ja atpū tu - vakaros bija ļ oti garlaicī gi.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Visa ģ imene uz ceļ iem ielī da jū rā un arī izrā pā s ā rā , jo kā jā s izkā pt vienkā rš i nav iespē jams. Rezultā tā uz atpū tas beigā m nokritu un salauzu astes kaulu, nezvanī ju daktere, ā rstē jos mā jā s. … Tomēr ▾ Visa ģ imene uz ceļ iem ielī da jū rā un arī izrā pā s ā rā , jo kā jā s izkā pt vienkā rš i nav iespē jams. Rezultā tā uz atpū tas beigā m nokritu un salauzu astes kaulu, nezvanī ju daktere, ā rstē jos mā jā s. Ē diens arī neapmierina jau pā rstrā des procesā gatavotais neē dis, Par pā rē jo samaksā jā m kā par 4-ku, bet nevelk uz 4- ku vispā r. Uzkodu batoniņ us vispā r neredzē jā m, kokteiļ u arī nebija. Gidi melo ik uz soļ a un kad tev pā rdod ekskursijas, tad jau zaudē interesi par tevi. Protams var izturē t virtuve, bet pludmale pretī ga.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums scvorecz
Ar cieņu, Sergejs Ivanovičs.
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Ludymila
vai viesnīcā ir wi-fi?vai var paņemt līdzi laptopu buku kā ir ar zādzībām?kur glabāt?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
iemiesojums marinadanilova8
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kāda veida ēdieni tiek pasniegti šajā viesnīcā? Bijām uz to 2006. gadā, bija trīs ēdienreizes dienā.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
iemiesojums Djein78
Ceļoju ar 5 gadīgu bērnu Kāda infrastruktūra pie viesnīcas?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на скалистом берегу в 100 метрах, через дорогу от моря. Открыт в 1992 году. Последний ремонт был в 2012 году. Представляет собой одно пятиэтажное здание. Отель подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 125 км, от аэропорта г. Анталия, в 10 км от центра г. Алания, в 4 км от п. Конаклы.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м от отеля. Протяженность пляжа — 100 м. Вход в море: каменистый. 1 деревянный пирс. Добраться до пляжа гости могут через подземный туннель. Пляж совместный с отелем Mirabell Hotel. Бар на пляже с 10:00-18:00: безалкогольные напитки и пиво (бесплатно). На пляже есть душ.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), факс/ксерокопирование (платно), почтовые услуги, Wi-Fi в лобби (бесплатно), интернет-кафе (платно), сувенирный магазин, ТВ-зал в лобби, 2 конференц-зала (50-100 персон), 2 ресторана: главный ресторан — 280 человек вместимость (180 внутри + 100 снаружи), снэк-бар в саду: 12:00 -18:00, 4 бара: лооби-бар: 18:00-02:00 (платно), бар у бассейна: 10:00-23:00, Аква-бар возле аквапарка: 10:00-18:00, бар на пляже: работает с 10:00-18:00, 2 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева, 100 и 153 м2.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева: 30 и 15 м2 (один из них с 1 водной горкой для маленьких детей), мини-клуб (возраст 3-12 лет), детская комната возле бассейна — бесплатно, площадка и оборудование возле бассейна — бесплатно.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки для взрослых.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 158 номеров: 106 Standard, 42 Trpl, 8 Family, 2 Suite. Курение запрещено во всех номерах.

Istabās

Сплит кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, сейф (платно), телефон (платно), мини-холодильник (бесплатно), ванная комната, фен (бесплатно), балкон. Уборка номера: ежедневно, полотенца меняются раз в два дня, постельное белье каждый третий день, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • ledusskapis  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Gerpelit Mevki Konaklı, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 565 14 16, +90 242 565 00 29
Fax: +90 242 565 13 14
Tīmekļa vietne: Blue Fish Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.