Bin Billa Hotel 4*– Atsauksmes

27
Novērtējums 7.810
№45 viesnīcas reitingā Alanja
7.6 Numurs
8.4 apkalpošana
7.3 Tīrība
8.1 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca Bin Billa atrodas Alanjā, 100 metru attālumā no Dim Chay upes un 250 metru attālumā no jūras. Autobusu pietura atrodas 150 metru attālumā. Viesnīcai ir 6 stāvi, celta 2000. gadā, renovēta 2019. gadā.Vairāk →
аватар s_sedoy
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es paliku š ajā viesnī cā no 29. maija lī dz 10. jū nijam. 2023. gads. Iespaidi ir tikai pozitī vi. Lielisks numurs ar balkonu. Ir viss nepiecieš amais. Wifi reģ istratū rā ir bezmaksas. Istabā par maksu. Nopirku reģ istratū rā pieejas karti uz 10 dienā m par 20 eiro. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā no 29. maija lī dz 10. jū nijam. 2023. gads.
Iespaidi ir tikai pozitī vi. Lielisks numurs ar balkonu. Ir viss nepiecieš amais. Wifi reģ istratū rā ir bezmaksas. Istabā par maksu. Nopirku reģ istratū rā pieejas karti uz 10 dienā m par 20 eiro. Ē rti un lē ti.
Brokastis no 8 lī dz 9:30
Pusdienas no 12.30 lī dz 14.00
Kafijas pauze no 16.00 lī dz 17.00
Vakariņ as no 19.00 lī dz 21.30
Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi. Ē dienu daudzveidī ba, daudz salā tu. Bā rā ir pieejami sarkanie un baltie vī ni, alus, bezalkoholiskie dzē rieni.
Restorā ns ir ļ oti tī rs un sakopts.
Ļ oti uzmanī gs un draudzī gs personā ls.
Visi strā dā ļ oti smagi un dara lielisku darbu. Visi runā krieviski. Atmosfē ra ir mā jī ga.
Ir peldbaseins.
Vakaros diskotē ka.
Jū ra blakus, pā ri ceļ am, pazemes pā reja. Pludmales numurs 43.
Sauļ oš anā s krē sli, matrač i, saulessargi bez maksas.
Pludmale ir smilš u un oļ u.
Jū ra silta, laiks skaists.
Netā lu no upes.
Ir apģ ē rbu un dā rzeņ u tirgus.
Pastaigas attā lumā tirdzniecī bas centrs, veikali Migros, Bim, aptieka, kā arī daž ā das kafejnī cas u. c.
Iesaku š o viesnī cu ikvienam, kam patī k klusas, relaksē još as brī vdienas.
аватар riskoff
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Daudzas no rakstī tajā m atsauksmē m ir patiesas. Viesnī ca ir ne vairā k kā.3 zvaigznes, es pat teiktu hostelis ar ē dinā š anu. Ē dieni ir normā li, vista un dā rzeņ i. Normā la vieta un pludmale, laba pastaigu promenā de. Ir grū tī bas ar skaidrojumu krievu valodā . … Tomēr ▾ Daudzas no rakstī tajā m atsauksmē m ir patiesas. Viesnī ca ir ne vairā k kā.3 zvaigznes, es pat teiktu hostelis ar ē dinā š anu. Ē dieni ir normā li, vista un dā rzeņ i. Normā la vieta un pludmale, laba pastaigu promenā de. Ir grū tī bas ar skaidrojumu krievu valodā . Par skaņ as izolā ciju telpā ir atseviš ķ s jautā jums, ar tuvī bu nerē ķ inā s. . . Ē damzā lē ir pieejams Wi-fi ziņ u un fotoattē lu sū tī š anai. Lī dz cietoksnim var staigā t pa promenā di (5 km) vai ar autobusu par 1 USD.
Набережная Алания Расположение
аватар zmenika76
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vē los atstā t atsauksmi, kas nā kotnē noderē s citiem atpū tniekiem. Sā kotnē ji teikš u, ka mū su izvē le krita uz š o viesnī cu tieš i cenas dē ļ , izvē lē jā mies budž eta variantu un vē lams pilsē tas robež ā s. … Tomēr ▾ Vē los atstā t atsauksmi, kas nā kotnē noderē s citiem atpū tniekiem.
Sā kotnē ji teikš u, ka mū su izvē le krita uz š o viesnī cu tieš i cenas dē ļ , izvē lē jā mies budž eta variantu un vē lams pilsē tas robež ā s.
Tiklī dz ieradā mies, mums iedeva istabiņ u. Mums bija ļ oti maza istabiņ a – es ar draugu un bē rnu. Bē rnam bija atseviš ķ a saliekamā gulta (tajā ir mī nuss, jo ļ oti cieta, neē rta un č ī kst). Istaba ir tī ra, kā rtī ga un svaigi izremontē ta. Tī rī š ana istabā s tiek veikta pē c pieprasī juma, bet tā ir virspusē ja - izņ em miskastes, pievieno tualetes papī ru, pat nepievienoja ž elejas un š ampū nus (pē c pieredzes ar Ē ģ ipti, paņ ē mu lī dzi savus piederumus).
Tagad par paš u apgabalu. Pagalmā ir 2 peldbaseini - pieauguš ajiem un bē rniem. Katru rī tu tos tī ra un vakarā dezinficē . apkā rt ir sauļ oš anā s krē sli, kur ē rti sē dē t gan ē nā , gan saulē . Bū tī bā pusdienlaikā pie baseina nav daudz cilvē ku, tā pē c vietas vienmē r ir.
Pati restorā na teritorija atrodas ļ oti ē rti – sajū ta, ka esi tikai vietē jā kafejnī cā , nevis viesnī cā . Satraukums ir par tū ristiem - devā mies ekskursijā pirms brokastī m, prasī jā m darbiniekiem vismaz iedzert bē rnam tē ju ar sviestmaizi, un viņ i mū s visus paē dinā ja, atseviš ķ i atnesa olu kulteni, desiņ as, ievā rī jumus - visu nepiecieš amo brokastī m. Pē c tam viņ i to apsprieda ar tū ristiem no citā m viesnī cā m - viņ i visi tika izsalkuš i prom! Tā tad š eit cilvē ka ī paš ī bas ir ļ oti augstas. Es tikai vē los, lai viņ i nomaina galdautus uz galdiem. Un tad bildē s izskatā s ļ oti skaisti, bet dzī vajā - pilnī ga sā pe.
Uzturs. Personī gi es nebiju izsalcis - man pietika ar visu, tikai priecā jos, ka nebija kā rdinā jumu bulciņ u, kū ku un citu saldumu veidā . No gaļ as mums pā rsvarā bija mā jputnu gaļ a – vista, tī tars. Pā ris reizes bija malti produkti. Dā rzeņ i - gurķ is un tomā ts, daudz zaļ umu, marinē ti pipari, olī vas, melnā s olī vas, mē rces un daž i salā ti. Brokastis nav blī vas – olu kultenis, desiņ as, sieri, ievā rī jumi un musli. Garda lē cu zupa pusdienā s! Jū ras veltes - kā du dienu viņ i iedeva ceptu mazu zivtiņ u.
Runā jot par komunikā ciju - personā ls ir draudzī gs, kaut ko zina krieviski, kaut ko angliski, un, ja tas nekā di neizdodas : -) tad Google palī dzē s!! !
Ejiet 250 metrus lī dz pludmalei. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Bet mums bija piekrastes vilnis, tā pē c devā mies uz pludmali pa labi no 5 aiz mola, ū denī ir lieli akmeņ i, kas sit no viļ ņ a un izrā dā s ļ oti mierī gs lī cis. Bē rns peldē jā s patstā vī gi, nira maskā , pat zivis redzē ja! Skaistums!
Izklaide. Diemž ē l nē – paš i nokā rtoja. Mums atļ ā va savienot savus sī krī kus : -) un mē s uztaisī jā m diskotē ku)))
Alkohols. Pē c tradī cijas))) atveda lī dzi. Daž reiz viņ i paņ ē ma alu un baltvī nu. Nu...tas...jū s nepiedzī vojat daudz prieka) viena lieta iepriecina - kad tas ir karsts, alus bija ļ oti atsvaidzinoš s ar vē sumu))))))
Ekskursijas. Mē s pasū tī jā m ā rpus viesnī cas. Gida vā rds ir Dž amals! ! ! Viņ š ļ oti labi runā krieviski. Viss rā dī s, paskaidros, piedā vā s variantus. Mierī gs, paš pā rliecinā ts, nekad neķ ers rokā s un nepiespiedī s pirkt! Liels paldies viņ am - tikko paspē jā m apciemot Zaļ o kanjonu Manavgatā - skaistums nav vā rdiem - un pē c divā m dienā m sā kā s ugunsgrē ki : -( un tagad nezinu, kad cilvē ki to vē l varē s redzē t...Kā to atrast ? ! Izejiet no viesnī cas pagriezieties pa labi un ejiet uz priekš u, izejiet cauri krustojumam un virzieties uz Migras veikalu, priekš ā redzē siet skaistu, naktī mirdzoš u ē ku un tiltu, kas ved uz tiem restorā nā . Tilts ir orientieris!! ! ! : -) tilta kreisajā pusē redzē si lielu stendu ar ekskursijā m un tur pajautā si Dž amalam)!! !
Ko vē l stā stī t? ! Mums ļ oti patika š ā da veida atpū ta - daudzas lietas ir pastaigas attā lumā . Mē s devā mies uz apģ ē rbu tirgu - 1km (ceturtdienā s). Krā j naudu! ! ! un kaulē ties! ! ! preces un cenas lieliskas! Pa kreisi no viesnī cas ir Dim Chai upe, kas ietek jū rā , un aiz upes joprojā m ir kartingi. Uz upes ir bā rbekjū un var cept š aš liku). Devā mies uz Alaniju uz cietoksni (autobuss nummurs 1), devā mies uz zivju tirgu (autobuss nummurs 2), ļ oti gribē jā m apmeklē t restorā nus Dim Chay upē augš tecē (autobuss 10) - bet visam nepietika laika.
Liels paldies reģ istratū ras darbiniekiem!
аватар terra3414
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
KAS IR LABS: Draudzī gs strā dī gs personā ls. Kvalitatī vs remonts telpā s. Mā jī ga mā jas atmosfē ra viesnī cā . Klusa mierī ga vieta. Tuvu jū ra un pilsē tas infrastruktū ra. Norē ķ inā ties 3.5 stundas pirms grafika (tū lī t pē c ieraš anā s, plkst. … Tomēr ▾ KAS IR LABS:
Draudzī gs strā dī gs personā ls.
Kvalitatī vs remonts telpā s.
Mā jī ga mā jas atmosfē ra viesnī cā .
Klusa mierī ga vieta.
Tuvu jū ra un pilsē tas infrastruktū ra.
Norē ķ inā ties 3.5 stundas pirms grafika (tū lī t pē c ieraš anā s, plkst. 10:30).
Tagad par kategorijā m "+" un "-".
Ē DIENS. Ja esat kaloriju un daudzveidī ga ē diena cienī tā js - jū s NAV š eit. Izvē lne mainā s par 10-15 procentiem. Pamatā ir dā rzeņ i, garš augi, daž ā di salā ti. Desas, kā man, nav iespē jams. No augļ iem - labs nogatavojies arbū zs un daž reiz ā boli pusdienā s un vakariņ ā s. Daž reiz viņ i vakariņ ā s dod saldumus: pudiņ u vai baklavu. Kafijas pauzē tiek pasniegta biskvī ta kū ka. Pusdienā s un vakariņ ā s - zupa.
Galvenie ē dieni ir niecī gi, ierobež otā apjomā (pā rsvarā daž ā dos veidos vā rī ta vista, vai nejauki pusfabrikā ti). Zivis ir ā rkā rtī gi reti sastopamas, par jū ras veltē m var tikai sapņ ot.
Ē dienkarte ir viegla, bet ē st var ļ oti daudz. Milzī gs "+" - svaigs, neraudzē još s ē diens.
No bezmaksas dzē rieniem - stiprinā ts baltvī ns un sarkanvī ns, alus, gā zē tie un sulu dzē rieni, kafija un garda tē ja. Personī gi es varē tu dzert tikai tē ju. Pā rē jo nopirku veikalā .
Š eit tev noteikti nekļ ū si labā k. Tu nepaliksi izsalcis, bet vī rieš iem bū s grū ti.
APKALPOŠ ANA. Personā ls ir draudzī gs, izpalī dzī gs, strā dī gs. Viņ i maz zina krievu valodu - mā jsaimniecī bas lī menī ar to pietiek. Par personā lu nav sū dzī bu, viņ i ļ oti cenš as, atbildī gi pieiet savam darbam, vienkā rš i daž reiz nav laika tikt galā ar milzī gu lietu daudzumu. Viņ i nekad nesē ž dī kā . Viņ i nevē rī gi izturas pret saviem pienā kumiem – dara visu, ko var.
TĪ RĪ BA. Telpas nav ī paš i tī ras. Tī rī š ana tiek veikta katru dienu pē c individuā la pieprasī juma vai piekarinot zī mi pie durvī m. Nomazgā jiet grī du, savā ciet atkritumus un pievienojiet tualetes papī ru. Dvieļ i tiek mainī ti pē c pieprasī juma. Ē dienu zonā tī rī ba atstā j ko vē lē ties - netī ras grī das, uz galdiem auduma salvetes (mainī tas apmē ram reizi nedē ļ ā ), bet trauki labi nomazgā ti. Reģ istratū ra tiek uzkopta, bet gribē tos biež ā k, jo lielā s satiksmes dē ļ ā tri nosmē rē jas dī vā ni, galdi un grī das, kā arī personā lam nav laika uzturē t tī rī bu atbilstoš ā lī menī . Baseina zona arī nav ī paš i tī ra - netī ri sauļ oš anā s krē sli un galdi (skatī jos, ka tos noslauka tikai no rī ta pirms baseina sā kuma).
Bezvadu internets. Reģ istratū rā - bezmaksas, bet lē ni. Istabā s - par samaksu.
CIPARI. Istabas patī kamas, pē c remonta, diezgan koptas. Ir pietiekami daudz gaismas. Ir drē bju skapis, naktsgaldiņ i, galds, liels spogulis, kondicionieris, ledusskapis, seifs (par maksu), TV, balkons, kur var apsē sties un izž ā vē t mantas. Istaba ir ē rta un tieš i pietiekama. Man š is ir galvenais viesnī cas "+".
PELDBASEINS. Tī rs, mazs. Blakus ir maza vieta bē rniem. Peldvieta ir ē rta, jo ir daudz ē nas un tas pasargā no intensī va karstuma. Sauļ otā jiem ir sauļ oš anā s krē sli.
ATRAŠ ANĀ S VIETA. Viesnī ca atrodas Tosmuras apgabala nomalē . Š eit ir kluss, nav trokš ņ ains. Blakus veikali, aptiekas, kafejnī cas. Tirgus (drē bes un augļ i un dā rzeņ i) atrodas 1 km attā lumā (atvē rts ceturtdienā s), otrs ir 2 km attā lumā (atvē rts pirmdienā s). Lī dz slavenajai pludmalei "Kleopatra" ar baltā m smiltī m - 40 minū tes (10 minū tes lī dz pieturai, 20 minū tes ar autobusu Nr. 1 un 10 minū tes lī dz vietai kā jā m).
PLUDMA. Lī dz jū rai - 5-7 minū tes, bet brī dinu, jo kā dam tas var izrā dī ties vilš anā s: jū ra nav ī paš i ē rta, jo upe plū st pa kreisi un tā s ledainā straume sajaucas ar siltu jū ras ū deni, radot kontrastē još u kokteili. Peldē š ana nav ī paš i patī kama. RISINĀ JUMS - Iesaku doties uz pludmali nr. 5.10-12 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas pa labi. Mē s ar vī ru atradā mies tā , ka pa kreisi bija privā ta pludmale, nož ogota ar virvē m ar bojā m - š ajā vietā jū ra ir tī ra, silta, vienmē rī ga gar trasi, ū dens debeszils, dibens ir lieliski redzams. Blakus atrodas tualete, duš a un pā rģ ē rbš anā s kabī ne. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tiek apmaksā ti.
IZKLAIDE. Viesnī cā nav animatoru un š ovu programmu. Mū zika pusdienlaikā un vakaros pē c viesu pieprasī juma.
KURŠ PIEMĒ ROS VIESNĪ CAI. Budž eta, mierī gas, minimā listiskas brī vdienas cienī tā jiem.
PERSONĪ GIE IESPAIDI. Vī ram viesnī ca nepatika trū cī gā ē diena dē ļ , citā di mums viss derē ja.
аватар nattemb
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nav: - teritorijas - privā tā pludmale - normā ls uzturs - parasta tī rī š ana - animā cijas bē rniem Tur ir: - draudzī gs personā ls - laba jū ra (bet: pilsē tas pludmale, uzreiz dziļ a, jā iet pa diezgan lieliem oļ iem, pē … Tomēr ▾ Nav:
- teritorijas
- privā tā pludmale
- normā ls uzturs
- parasta tī rī š ana
- animā cijas bē rniem
Tur ir:
- draudzī gs personā ls
- laba jū ra
(bet: pilsē tas pludmale, uzreiz dziļ a, jā iet pa diezgan lieliem oļ iem, pē cpusdienā piekrastē aukstas straumes)
Заход в море.  Лучше брать резиновые тапочки Дно при заходе в море Формат уборки - протирание центрального прохода комнаты, по углам оставался весь мусор и пыль.  На 4 день попросили поменять полотенца - принесли «третьей свежести» с прорехами - пришлось долго убеждать уборщицу поменять их на нормальные Очень старые душевые с тяжело раздвигающимися дверцами Наш первый завтрак. Были предложены очень грубо нарезанные огурцы и помидоры, отварные яйца,  сухая овсянка ( заливать самостоятельно молоком) даже не в виде молочной каши, шоколадные хлопья.  Никаких сладостей нет вообще. Хлеб сервирован именно так, в пакете. Из фруктов - только арбуз на обед и ужин ( изредка добавляли кусочки дыни) Обед и ужин получше. Но блюда в большинстве своём холодные, мясо - курица, и то не всегда. Один раз за весь отпуск дали жареную скумбрию ( вкус на любителя) Единственный основной сервировочный стол
аватар taniusia
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oja kā ģ imene ar diviem pieauguš iem bē rniem. Mē s ieradā mies no rī ta un uzreiz tikā m apsē duš ies. Istaba liela, mā jī ga un tī ra. Liels balkons. Labs gaisa kondicionieris. Tī rī ts katru dienu. Dzirdamī ba ir augsta, bet ausu aizbā ž ņ i palī dzē ja un visi centā s viens otru cienī t un netrokš ņ ot. … Tomēr ▾ Ceļ oja kā ģ imene ar diviem pieauguš iem bē rniem.
Mē s ieradā mies no rī ta un uzreiz tikā m apsē duš ies.
Istaba liela, mā jī ga un tī ra. Liels balkons. Labs gaisa kondicionieris. Tī rī ts katru dienu. Dzirdamī ba ir augsta, bet ausu aizbā ž ņ i palī dzē ja un visi centā s viens otru cienī t un netrokš ņ ot.
Ē diens garš ī gs, katru dienu kaut kas jauns (plovs, pica, kebabs, vista, liellopa gaļ a, zils un daudz zaļ umu). Š efpavā rs Ramons mē ģ inā ja pā rsteigt.
Restorā ns mazs, bet ļ oti mī lī gs, skan mū zika, viesmī ļ i smaida, visus pazī sti pē c skata.
Jū ra ir ļ oti skaista, tī ra un silta. Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, bet mē s pavadī jā m vairā k laika ū denī nekā uz sauszemes.
Ļ oti labi atpū tā mies! Paldies visam viesnī cas personā lam!
Ieteicams. Mē s atgrieztos.
пляж море
аватар _929176
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oja kā ģ imene ar 11 mē neš us vecu mazuli. Atbraucu vakarā , uzreiz iekā rtojos, istaba laba, plaš a ar jaunā m mē belē m. Viesnī ca ir maza, ļ oti sakopta un tī ra. Personā ls patī kams, atsaucī gs. Istaba tika tī rī ta katru dienu. … Tomēr ▾ Ceļ oja kā ģ imene ar 11 mē neš us vecu mazuli.
Atbraucu vakarā , uzreiz iekā rtojos, istaba laba, plaš a ar jaunā m mē belē m.
Viesnī ca ir maza, ļ oti sakopta un tī ra.
Personā ls patī kams, atsaucī gs.
Istaba tika tī rī ta katru dienu.
Š efpavā rs gatavo ļ oti garš ī gi, garš ī gi, kā mā jā s, un pasniedz kā restorā nā .
Baseins ir ļ oti tī rs.
Pilsē tas pludmale.
Jū ra ir tī ra.
Atpū tieties ar dvē seli.
Mē s iesakā m viesnī cu.
Mē s atgrieztos.
аватар JAna470480
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopā ar mammu atpū tā mies, atpū ta patika! Kas attiecas uz 3 * viesnī cu diezgan normā la, tī ra, tikko izremontē ta. Ē diens ir normā ls vairā k dā rzeņ u un salā tu, jogurtu. Brokastī s olas un siers. Pie gaļ as daž reiz ir vista, Pozitī vā puse: netā lu no pludmales apmē ram 5 minū tes, arī centrs apmē ram 15 minū tes (ar mikroautobusu). … Tomēr ▾ Kopā ar mammu atpū tā mies, atpū ta patika! Kas attiecas uz 3 * viesnī cu diezgan normā la, tī ra, tikko izremontē ta.
Ē diens ir normā ls vairā k dā rzeņ u un salā tu, jogurtu. Brokastī s olas un siers.
Pie gaļ as daž reiz ir vista,
Pozitī vā puse: netā lu no pludmales apmē ram 5 minū tes, arī centrs apmē ram 15 minū tes (ar mikroautobusu).
No mī nusiem: jā iet ē st sā kumā , kad restorā ns atveras, citā di 20 minū tes pirms slē gš anas visi š ķ ī vji ir tukš i. Lai gan tas ir vairā k brī dinā jums nekā mī nuss.
аватар grekovoresort
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un cenu. Iespaidi slikti. Tie barojas kā "pazeminā ti" (tī ra putra un zaļ ž ubī te). Jaunieš u viesnī cā vispā r nav, tikai pensionā ri no Ukr. Istabā s nav arī skaņ as izolā cijas - blakus istabā var dzirdē t televizoru, bet otrā gaiteņ a daļ ā - durvju aizcirš anu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un cenu.
Iespaidi slikti. Tie barojas kā "pazeminā ti" (tī ra putra un zaļ ž ubī te). Jaunieš u viesnī cā vispā r nav, tikai pensionā ri no Ukr.
Istabā s nav arī skaņ as izolā cijas - blakus istabā var dzirdē t televizoru, bet otrā gaiteņ a daļ ā - durvju aizcirš anu. Mū su soda kamerā - apstā kļ i gulē š anai ir labā ki.
Remonts labs, alus auksts un svaigs - te bez prezentā cijas. Arī pludmale ir tuvu.
Iesaku nomest lavandas un izvē lē ties citu viesnī cu.
аватар Travellover13
Tiem, kam patī k paē st daudzveidī gi un iedzert ko labu, neiesaku š o viesnī cu. 1. Ē diens - rī ts sā kas ar vā rī tā m olā m, tomā tiem, gurķ iem, olī vā m, ir kaut kā da dī vaina desa, siers. Ja grib putru, tad ir piens, tikai auksts, un muslis. … Tomēr ▾ Tiem, kam patī k paē st daudzveidī gi un iedzert ko labu, neiesaku š o viesnī cu.
1. Ē diens - rī ts sā kas ar vā rī tā m olā m, tomā tiem, gurķ iem, olī vā m, ir kaut kā da dī vaina desa, siers. Ja grib putru, tad ir piens, tikai auksts, un muslis. Š eit man nebū tu pretenziju, ja bū tu devuš i parasto vā rī to putru (ir arī ievā rī jums un margarī ns). Vakaros ē diens normā ls, daž ā dī ba, zupas garš ī gas, bet liela rinda. Bet š eit gandrī z nav desertu. Vakariņ ā s kaut kas salds. Un, ja kaut kas beigsies, negaidiet, ka viņ i to atnesī s.
2. Alkohols - tikai vī ns un alus. Kafija garš oja slikti, tē ja bija ļ oti laba. Istabā nav ū dens, lejā ir ū dens dzesē tā js, tā ds ir arī pie bā ra, bet, kā mums teica, tas ir tikai priekš niekam. Un bā rmenis vienmē r kaut kur staigā .
3. Baseins ir mazs, bet man patika. Ja vē lies sauļ oties pie baseina, tad vari ap 13.14. Baseins starp mā jā m un gandrī z bez saules.
4. Istaba joprojā m ir tī ra, vakar tika slaucī ts, bet lī dz š im nekas nav mainī ts.
5. Meitene no reģ istratū ras un vē l viena meitene, manuprā t, Saš as vā rds, kura pamudinā ja un palī dzē ja, ir ļ oti patī kami.
6. Jū ra ir lieliska, ū dens silts, pludmale super, un ir wi-fi.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель Bin Billa расположен в городе Алания, в 100 метрах от реки Дим-Чай и в 250 метрах от моря. В 150 метрах находится автобусная остановка. В отеле 6 этажей, построен в 2000 году, реновирован в 2019 году.

Atrašanās vieta 39 км до аэропорта г. Алания, 140 км до аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Частная зона на пляже в 250 метрах от отеля, через дорогу.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, персонал говорит на русском, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, торговый автомат с напитками.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы, книги, музыка или фильмы.
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Дартс, массаж (платно), тематический ужин, вечерняя программа, анимационный персонал, библиотека.
  • galda teniss
Telpu apraksts

В отеле 68 двухместных стандартных и семейных номеров

Istabās

Кондиционер, телефон, мини-бар (пустой), радио, шкаф, чайник, сейф (платно), утюг и гладильные принадлежности, ванная комната с душем, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, бесплатный Wi-Fi, балкон, ежедневная уборка, смена постельного белья и полотенец — каждые 3 дня.

Adrese Tosmur Mahhallesi Gündoğan Sokak, No:5/A 07400, Alanya, Antalya, Türkiye.
Tālruņi: 90 242 514 1408
Tīmekļa vietne: Bin Billa Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.