Lieliskas ģimenes brīvdienas!

Rakstīts: 16 augusts 2013
Ceļošanas laiks: 14 — 23 jūnijs 2013
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Turcijā bija pirmo reizi. Es ceļ oju kopā ar savā m meitā m un mā ti. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca ir tī ra, numuriņ i mazi, bet ē rti, katru dienu tiek uzkopti, izpalī dzī gs viesnī cas personā ls, labs ē diens. Viņ i mū s apmetinā ja pirmajā ē kā , no kuras mē s bijā m divtik laimī gi, jo. tur ir kluss un animā cija mums netraucē ja vakarā aizmigt.
Netā lu no viesnī cas atrodas tirgus. Netā lu no viesnī cas atrodas telts ar suvenī riem un augļ iem. Cenas visur vienā das. Daudzos veikalos ņ em Krievijas rubļ us, jautā tikai pē c kā da kursa skaita. Viesnī cas teritorijā otrajā korpusā atrodas veikals, kurā var iegā dā ties suvenī rus, turku gardumus, iedeguma izstrā dā jumus, bē rnu vestes, apļ us, bumbas, apavus ē rtai ieieš anai jū rā pa oļ u pludmali, personī gā s higiē nas preces, zeltu. un ā das, cepures (cepures, bandanas) - ļ oti ē rti, ja esat aizmirsis kaut ko paņ emt lī dzi. Cenas tā das paš as kā tirgū . Pirms ceļ ojuma uz Alaniju izstaigā jā m bazā ru un vē rī gi apskatī jā m cenas un ne velti. . . Alanjā bazā rā cenas ir trī s reizes uzpū stas, bet tas nav svarī gi. . var kaulē ties)))
Pludmales dvieļ us izsniedz no rī ta pagraba stā vā , kur atrodas hammam, apmaina pret kartē m, vakarā lī dz noteiktai stundai tie jā atdod. Hamam viesnī cā nav slikta, tur var pasū tī t masā ž u, ir pirts.

Mū su atvaļ inā jums sakrita ar mammas dzimš anas dienu, tā pē c rezervē jā m galdiņ u verandā , tas mums bija izrotā ts ar svecē m un ziediem, pie galda strā dā viesmī lis. (tas ir par brī vu). ziedu puš ķ is un torte par viesnī cas maksu. (Es teiktu, ka cenas ir normā las, saprā ta robež ā s). Pē dē jais manai mā tei bija patī kams pā rsteigums.
Nopirkā m tikai vienu tū ri un nevis no gida, bet uz pusi lē tā k pludmalē pie Spartaka. Brauciens ar pirā tu kuģ i, ar putu diskotē ku, programma ir paredzē ta bē rniem (visi valkā bandanas, zī mē pirā tu simbolus sejā ). Viņ i fotografē jas ar papagaili, un ceļ ojuma beigā s tiek pā rdotas fotogrā fijas rā mjos. Tiesa, cenas iekost. ((Ū dens un limonā de bez maksas, karstie un stiprie dzē rieni par viesnī cas maksu. Kamē r tavi bē rni izklaidē jas uz otrā klā ja, vecā ki paš i var sarī kot mini mielastu pirmajā klā jā ))) Trī s pieturas peldē š anai, seš as kā pnes nolaiš anā s ū denī , glā bš anas vestes. Divu stundu pietura Alanjā , jū s varat pastaigā ties pa promenā di vai doties iepirkš anā s braucienā . Gids, protams, ved uz tirdzniecī bas centru, bet ielu tirgum paiesiet garā m, tā pē c jums ir tiesī bas izvē lē ties, ko un kur skatī ties un pirkt. Paņ ē mā m lielu glā zi svaigi spiestas apelsī nu sulas bē rniem par 90 rubļ iem - ļ oti garš ī gi. 65 rubļ i vā rī ta kukurū za. (visi izdzī voja)
Atpū tnieku ģ eogrā fija š ajā viesnī cā ir ļ oti plaš a: krievi, kazahi, rumā ņ i, vā cieš i, turki utt. Un pā rsvarā ģ imenes ar bē rniem.
Mē s atgrieztos š ajā viesnī cā!! !
Lai visiem jaukas brī vdienas! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu