tas ir labi, ja jūs nemaksājat pārāk daudz par ekskursiju

Rakstīts: 3 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 27 jūnijs — 3 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 4.0
No lidostas bija jā brauc 2.5 stundas. Viesnī ca atrodas tieš i blakus ceļ am ar 8 joslā m, par skatu uz jū ru piemaksā ja - sanā ca katastrofā ls troksnis, nebija patī kami atrasties uz balkona.
Interneta NAV ne istabā , ne pie reģ istratū ras, speciā li vilku sev lī dzi portatī vo datoru, lai neapstā dinā tu konsultā cijas un apmā cī bas - velti. Maksimā lais viber darbojā s, ar pā rtraukumiem.
Pludmales dvieļ us izsniedz pirmdien un ceturtdien no 8 lī dz 12, piektdienas vakarā nebija, sestdien lī dz 12:00 saņ ē ma, ne pirmo svaigumu. Labi, ka bē rnu paņ ē ma no mā jā m.
Teritorija maza, pastaigā m un atpū tai zā lienā praktiski nav vietas.

Pludmalē joprojā m ir š aurs, 20 cm no tevis jau ir sveš inieki. Patieš ā m, kā viņ i rakstī ja zemā k, strī du ū denī ir zari un koksne, š ķ iet, no upes, kas ietek jū rā netā lu. Skaidrs ū dens bija 2 dienas, varbū t tā pē c, ka moli abā s pusē s.
Ē diens labs, daudz lietu.
Pludmales kafejnī cā ap 11.00 svaigas picas bija izņ emtas no krā sns, meitai ļ oti garš oja.
Skā bais vī ns, kafija ar cigoriņ iem ((
Cilvē ku ir daudz, nu, vienkā rš i daudz. Pā rsvarā no Krievijas.
Uz pusdienā m un vakariņ ā m jā ierodas iepriekš (20 minū tes iepriekš ), pretē jā gadī jumā ilgi un nogurdinoš i bū s jā maldā s brī va galdiņ a meklē jumos. Rindas uz "grila" sadali - daž i desmiti cilvē ku.
Nebijā m saš utuš i, ņ emot vē rā to, ka par ekskursiju samaksā jā m ļ oti pieticī gu summu, tā pē c pieņ ē mā m visu kā bija.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu