Šķiršanās par naudu, saindēšanās, saplēsti palagi ... esi pārliecināts, ka esi šeit??

Rakstīts: 10 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 22 maijā — 1 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 3.0
1. Norē ķ ins.
Es rezervē ju viesnī cu caur vietni. Es piemaksā ju par skatu uz sauszemi, jo gribē ju skaistu skatu no balkona. Rezultā tā mē s ierodamies viesnī cā un iekā rtojam mū s istabiņ ā ar skatu uz blakus esoš ā s viesnī cas sienu. Uz visiem maniem paskaidrojumiem, saš utumu un rezervā cijas izdrukas rā dī š anu reģ istratū ras darbiniece Ilhana saka, ka viņ iem ir vienalga, par ko es tur samaksā ju, un visas istabas ir vienā das. Viņ š ieteica man paš am atrisinā t "savas" problē mas un piezvanī t vietnes pā rstā vjiem. Viņ š neļ ā va man izmantot viesnī cas tā lruni, un mē s nebijā m viesabonē š anā . Es iebildu, ka tie ir viņ u starpnieki, kā viņ i nezina, rezervā cijas izdrukā skaidri redzams, par ko un cik maksā jā m. Bijā m vē l ar 1.6 mazuli, noguruš i no lidojuma un pā rsē š anā s. Tač u viesnī cas administrā cijai nebija nekā das vē lē š anā s palī dzē t un izprast situā ciju.
(vē lā k uzzinā ju, ka par skaistu skatu un naktsmā jā m no tū ristiem izspiež.20$, tā pē c nepatika, ka esmu jau oficiā li samaksā jusi uz vietas un viņ i neko nedabū s. Izaudzinā ja arī manus vecā kus, kuri ieradā s a. nedaudz agrā k, par naudu) Tā lā kais administrators Ilkhans, nobolī dams acis un tik tikko savaldī dams aizkaitinā jumu, nosū tī ja mani pie galvenā administratora Gulnara. Viņ a arī nedega ar vē lmi palī dzē t, sacī ja, ka it kā neredzot nekā dus ī paš us apstā kļ us savā sistē mā . Ieteicu viņ ai apskatī t mū su rezervā ciju un sameklē t atbilstoš o istabu. Pē c diezgan daudz laika un nervu iztē rē š anas mē s joprojā m saņ ē mā m to, par ko maksā jā m. Man bija lolotā s atslē gas (pareizā k sakot, plastikā ta karte. Viena uz trim cilvē kiem, it kā mē s bū tu Siā mas dvī ņ i. Par papildus samaksu. Arī , redz, oriģ inā ls)

2. Skaitlis.
Vecas mē beles un santehnika. Neliels balkons un ļ oti neē rti spilveni (ja ir kakla problē mas, ņ emiet lī dzi savus).
Apkopē jas ir kā spoki: š ķ iet, ka viņ i ir, bet š ķ iet, ka nav. Mē ģ inā jā m viņ us nomierinā t ar padomu: nomainī ja palagus un dvieļ us, kaut kā noputē ja (bet viņ u taukainajiem netī rajiem paklā jiem jau sen bija nepiecieš ama ķ ī miskā tī rī š ana), ielika tualetes papī ru (no sirds paldies). Bet mē s nolē mā m iztikt bez š ampū na un ū dens. Lai gan, starp citu, š ampū na nebija un matus no sā ļ ā jū ras ū dens nemaz nemazgā ja. Tā tad, meitenes (ī paš i garmatainā s) ņ emiet lī dzi savu š ampū nu!
3. Viesnī cas teritorija.
Jauka, bet maza. Biež i gā ja pastaigā ties ar bē rnu par perimetru. Tur, protams, arī ī paš i nenoskaidrojas, bet pirms gulē tieš anas var apbraukt apli.
4. Jū ra.
Aizvē rt. 5 minū š u gā jiens pa pazemes eju. Pludmale oļ aina, iebraukš ana apgrū tinā ta, akmeņ aina. Viļ ņ u laikā labā k neieiet, visas kā jas bū s lauztas. Tomē r, kad jū ra ir mierī ga, man tā nebija problē ma. Lī dzi paņ ē mu speciā lā s č ī bas, bet nekad tā s neizmantoju. Gā ja basā m kā jā m.
Bet bē rns katram gadī jumam bija gumijas krokos. Viņ am patika spē lē ties ar oļ iem pludmalē , tie visi tur ir daž ā di un neticami skaisti. Pati jū ra bū tī bā ir tī ra. Tikai vienu reizi vakarā redzē ju tur kaut kā du duļ ķ i un dubļ us.
5. Ē diens.

Nav slikti. No augļ iem: arbū zs, ā boli, apelsī ni un bumbieri. Viesnī cas veikalā var iegā dā ties ķ irš us un zemenes. Ir daudz desertu, bet daž i ir vienmuļ i, piemē ram, mannas pudiņ i ar krā svielā m. Daž reiz patiesī bai tika dota biskvī ta kū ka ar krē jumu un augļ iem. Š eit tas ir garš ī gi. No gaļ as, galvenokā rt vistas vai tī tara daž ā dā s formā s. Iesaku ņ emt veselus gabaliņ us, nevis smalki sagrieztus mē rcē un garš vielā s. Pē dē jie saindē jā mies pirmajā s ieraš anā s dienā s. Tā.2 dienas bufeti nomainī ja turku tualete, gulta un ū dens ar zā lē m.
6. Alkohols.
Vietē jais un ne pā rā k kvalitatī vs, it kā atš ķ aidī ts. Izmē ģ inā jā m dž inu, sava veida Baileys un vī nu. Viss nav garš ī gs. Tikai viskijs (ja ar kolu) un alus bija pacieš ami.
Tā tad, ja plā nojat dzert un staigā t, iegā dā jieties kaut ko beznodokļ u veidā . Lai gan mē s varam bū t izvē lī gi. Redzē ju, kā atvaļ inā jumā esoš ie tautieš i visu bez izš ķ irī bas dzē ra un veidoja sastrē gumus pie bā ra no rī ta lī dz vakaram. Viņ i arī pusdienu un vakariņ u laikā lē ja vī nu plastmasas pudelē s un bija mež onī gi priecī gi, ka ir "piemā nī juš i" viesnī cu.
7. Spa viesnī cā.
Patika. Diezgan pieklā jī gi. Sauna un turku pirts ir bez maksas lī dz pulksten 17.00. Viņ i izvē lē jā s programmu par USD 30 vienai personai, ieskaitot pī lingu, putu masā ž u un vispā rē jo klasiku + masku un gardu granā tā bolu tē ju. Nav lē ts (ir viesnī cas, kas piedā vā š ā du programmu par 10-15 USD), bet viss ir augstā lī menī . Masieris Mustafa nav slavē jams. Pā rsteidza profesionalitā te, zelta rokas. Es aizsū tī ju savu vī ru pie viņ a. Protams, neizpalika arī salona direktora agresī va tirdzniecī ba austrumnieciskā stilā.
Spa programmas beigā s viņ š ī paš i uzsē dinā ja manai mammai uz ausī m, cik slikti viss ir ar mugurā m, rokā m/kā jā m/kakli utt. Viņ š atnesa vī rieš a anatomijas zī mē jumu.

un kā das 40 minū tes stā stī ja, ar ko ir pilns, ja neveicam masā ž u sē riju (turklā t ne reizi vien redzē ju, kā viņ š to paš u darī ja ar citiem tū ristiem, pē c tam, kad tikko gā ju pirtī ). Man tas bija neē tiski un nepiemē roti. Pē c pirts un masā ž ā m mē s ar mammu gribē jā m vienkā rš i atpū sties, relaksē ties, papļ ā pā t (gadu neesam redzē juš i), nevis klausī ties uzmā cī go pakalpojumu reklā mu. Tomē r savā vā rdā teikš u, ka masā ž as ir tieš ā m labas un, ja neiebilst, 20$ par 30 minū tē m. masā ž u, varu ieteikt. Priekam, atpū tai. Protams, es neticu solī tajā m ā rstnieciskajā m ī paš ī bā m, kas var izā rstē t muguru 5 seansos.
8. Ekskursijas
Ir ekskursija pa 5 stā vu tekstila centru. Bezmaksas piegā de turp un atpakaļ . Neļ aujiet sevi apmā nī t.
Tur viss ir mež onī gi dā rgs, pat ar to it kā atlaidi, cena visam paliek debesu augstumā . Tad viņ i nevē las jū s ņ emt atpakaļ , ja neesat veicis nekā dus pirkumus. Atkal nā cā s uzlikt lielu spiedienu uz mū su gidu, lai mū s ar bē rnu pē c 3 stundā m iznesa no š ī s elles (solija, ka bū s 2, tomē r, redzot, ka esam bez pakā m, stulbi neielaida mū s autobusā )
Viņ i bija arī uz 5 klā ju pirā tu kuģ a Koral Kral (kaut kas lī dzī gs). Tas ir arī diezgan garlaicī gi. Kleopatras pludmale, kā solī ts, netiek piegā dā ta. Vienkā rš i apstā jieties un, ja vē laties, lē kā jiet uz kuģ i. Pē c tam pastaiga pa Alaniju paš ā karstumā (tur nolaiž as ap 14:00). Pieticī gas pusdienas. Pē c tam putu ballī te, pā rsvarā tikai bē rni. Ir vē l divas š ķ irš anā s: - fotogrā fijas ar papagaili un cepurē s, kuras jums beigā s cenš as pā rdot par 20 USD gabalā
-saka, ka alkohola nebū s, jo uz kuģ a ir daudz bē rnu un tas nav droš i. Toties tur to brī vi izplata par papildus krietnu naudu.
Kam vajadzē s, tas vienalga piedzersies, bet par saviem lī dzekļ iem (papildus ekskursijā iztē rē tajai naudai)

- KOPSAVILKUMS: š ī viesnī ca nav 5 zvaigž ņ u, ar to nerē ķ inieties. Es noteikti tur neatgriezī š os un neiesaku jums nā kt. Piemē rots tikai tiem, kas ir pilnī gi nepretenciozi, vienaldzī gi iekā rtojuš ies, viegli cī nā s ar jebkā dā m š ķ irš anā s gadī jumiem, kuriem ir stiprs vē ders un kuriem netraucē netī rumi telpā , saplē sti palagi un rupji uzņ emš anas darbinieki.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu