mani iespaidi

Rakstīts: 10 septembris 2012
Ceļošanas laiks: 16 — 23 augusts 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s š ovasar ceļ ojā m trī s, visi pieauguš ie. Ne pirmo reizi Turcijā . Viesnī ca maza, daudz zaļ umu, tī ra, ē rta. Man patika: viņ i gatavo garš ī gus ē dienus, pateicoties tam, ka viesnī ca ir maza, otrajā dienā viesmī ļ i atpazī st, atceras, ko dzerat, arī bezalkoholiskos dzē rienus. dzē rieni atnesti bez atgā dinā jumiem. Ļ oti tī ra jū ra, devā mies peldē ties 9os, vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli.
Pā ri ceļ am ir lielveikals, kur var nopirkt daž us suvenī rus par normā lā m cenā m. Iegā dā jā mies turku tē jkannu (ī stu turku tē ju vā ra tvaika pirtī ) un ī paš as krū zes tē jas ceremonijai. Iepirkš anā s cienī tā jiem 15 min. staigā t tur ir tirgus vai arī jū s varat doties ar autobusu uz Alaniju bez problē mā m. Animā cija ir vidē ja.
Man nepavisam nepatika, ka katru otro dienu man bija jā atgā dina istabenei, lai uzliek pareizo š ampū na, duš as ž elejas un ķ ermeņ a krē ma daudzumu, acī mredzot, tas nebija nodroš inā ts, jo. Viņ i tur nebija, kad viņ i ievā cā s. Gan jau normā li sakopuš i un gulbjus. . . skulpt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu