Laba atpūta.

Rakstīts: 28 jūnijs 2012
Ceļošanas laiks: 14 — 28 jūnijs 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Sveiki visiem) Es arī gribu uzrakstī t savu atsauksmi. Š odien atlidojā m no turienes, atpū tā mies divas nedē ļ as. Principā esam apmierinā ti, pā rē jais sanā ca diezgan labi. ar diviem balkoniem. Bet viņ i nebaroja Man bija jā iet un jā pieprasa, jo viņ i tur nokļ uva ļ oti ilgi, bija pā rguruš i, bija izsalkuš i..... Paš i nepiedā vā ja, bet beigā s pabaroja. Tad tikai mē s uzzinā jā m, ka istabas pirmajos blokos bija labas (kā un mū sē jā s), tā pē c saku uzreiz - ja jums reģ istratū rā iedod atslē gu ar diviem atslē gu piekariņ iem - spī dī gu un mazu piestiprinā tu š ķ iltavas lielumā - nevajag pat paņ em rokā s! ar ko saskrien), maksimums 20. Un ja atslē ga ir ar vienu spī dī gu atslē gu piekariņ u, tad visam jā bū t kā rtī bā )
Ē diens labs, nedaudz vienmuļ š , bet daudz zaļ umu, salā tu, dā rzeņ u. No rī tiem gards siers biež i pē c garš as lī dzinā s mū su krievu. 4 dienas bija vista variā cijā s, 3 reizes zivs garš ī ga! - un gaļ a(cū kgaļ a) ​ ​ sautē juma veidā.3x, un bija tik vienkā rš i, mē rcē.1 reizi. Bija arī pusfabrikā ti, bet reti. Bet labā k nā kt uz brokastu sā kumu-pusdienas-vakariņ as , kad vē l ir salā ti. Paņ ē mā m salā tus, sē dē jā m mierī gi ē dā m, kamē r viss pū lis steidzā s pē c otrā , un tad gā jā m un paņ ē mā m otro kad cilvē ki izklī da, Jo otrs nekad nebeidzā s. Kū kas....pie I bija garš ī gā ka, bet vī ram patika. Bija arī apelsī ni, ķ irš u plū me, arbū zs, ā boli. . . Pavā ri draudzī gi, personā ls smaidī gs. Teritorija mā jī ga, ir kur pasē dē t un parunā ties. daudz sevis . Es vispā r nevarē ju ar viņ u normā li parunā t, š muck pat to. Viņ am š autriņ as ir stingri pē c pulksteņ a un pē c pieraksta. Ja gribi uzspē lē t ņ em tavas š autriņ as, nevari viņ u nopratinā t! Ping-pong, atved arī visu savu, Ļ eņ ins arī spē lē ja ar viesnī cas raketē m, laikam tā s ir tik biedē još as. nemaini no viņ a naudu, kā viņ š iesaka, viņ iem ir zems likme. Var samainī t naudu pa kreisi no viesnī cas, tur ir laba likme(ir zī me). Un izbraukā jā m ekskursijas pa ielu(jahta un kvadracikli, starp citu. Ja ej paņ em ū deni no visur no viesnī cas viņ i pelna naudu uz ū dens : ), trī s reizes ietaupī ja un ieguva pozitī vu jū ru! Un ar to, ja tikai noplē sī s naudu un dabū tu procentus, viņ i tevi iegrū dī s un tajā paš ā laikā viņ i atkā rtos vā rdu apdroš inā š ana desmit reizes, lai gan patiesī bā iela viņ iem ir tā da pati apdroš inā š ana, viņ iem arī ir laba attieksme, viņ i ieteiks, pateiks vai ir vē rts ceļ ot ar bē rnu, viņ i izvē lē sies tevi augš ā un atvedī si uz viesnī cu. Pat bezmaksas tū ri nebrauc, neviens neiesaka)Un ja atcelsi ekskursijas skriesi un sitī si. Mums bija tā ds gadī jums, viņ a pati bija lieciniece kā puiš i paņ ē ma ekv ekskursijas, bet tā s tika atceltas, tā pē c neviens nedomā ja brī dinā t. . Viņ i sē dē ja un gaidī ja......
Iekļ ū š ana jū rā neveiksmī ga, uz akmeņ iem var salauzt kā jas, bet pielā gojoties var brī niš ķ ī gi peldē t! Sauļ oš anā s krē slu pietiek.

Ciematā pie bazā ra otrdienā s un sestdienā s ogas un augļ i ir ļ oti lē ti, bet labā k iet piecos, nolaiž cenu, un sanā k smieklī ga cenas zī me un garš ī gas ogas : ) Mē s gā jā m no plkst. viesnī ca, tas nav tik tā lu. Bet ir arī drē bju veikala bazā rs, tā ka nepē rciet tur neko! Cenas lauž as, un ja sā ks kaulē ties, nometī s maksimums trī s liras un tad ķ ē ms iz. . . nauda beidzā s), tā pē c viņ š man to izmeta, un tomē r ar to nepietika, tad es paņ ē mu visu, kas bija palicis, smaidot, ietī ts skaistos maisiņ os, novē lē ju visu to labā ko.... tas bija tik jauki pē c tirgus rupjī bā m !!!!!!! !
Vakarā ir kur pastaigā t, pasē dē t, tuvumā ir veikali, ja kas. Diskotē kas ej kur gribi. Istaba tiek tī rī ta katru dienu, bet mē s tajā nespē lē jā m, sauļ ojā mies un peldē jā mies. . Par naudu ko samaksā jā m pā rē jais attaisnojā s. Silti, garš ī gi, labi cilvē ki atpū š as. Bet uz Turciju vairs nebrauksim. Mums vairā k patika Tunisija.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu