Uzmanību kompānija PONTO

Rakstīts: 18 maijā 2012
Ceļošanas laiks: 9 — 17 maijā 2012
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Atpū tā mies Astor Bech 3+, lieliska viesnī ca, pirmā krasta lī nija, divistabu apartamenti, pilnī gi viss ar skatu uz jū ru. Gaļ as cienī tā ji noteikti nomirs badā , jo tā s ir ļ oti maz. Kopumā pieklā jī ga viesnī ca.

Vē los brī dinā t tū ristus, kuri tikai dodas uz š o viesnī cu. Viesnī cā ir divi uzņ ē muma Ponto pā rstā vji (ā das somas un jakas). Tū ristus apstrā dā Guļ a - tukla sieviete mī ļ i uzsmaidī s tev, noķ ers tevi viesnī cas teritorijā un pie jū ras un apspriedī s visas tavas pilsē tas un visas Krievijas aktuā lā s problē mas. Un tad viņ š nejauš i reklamē brī niš ķ ī go uzņ ē mumu Ponto, piedā vā bezmaksas braucienu uz iepirkš anā s paviljonu. Kungs, neesi kā rdinā ts! Visas š ī uzņ ē muma preces ir ķ ī nieš u! Soma, kuru paņ ē mā m par 40$, izjuka pē c 2 dienā m (uz cenas birkas maksā ja 360 eiro). Protams, viņ i mū s bez problē mā m atveda uz tirdzniecī bas paviljonu.

Pā rdevē ji bez viņ u pavadī juma un uzmā cī gā s apkalpoš anas pat skaitī tā ju nelaida garā m. Mū s savā ca atpakaļ tajā paš ā mikroautobusā un aizveda, bet ne uz viesnī cu! ! ! , izmesti pie juvelierizstrā dā jumu veikala, un aizbildinoties, ka vē lā k mū su piegā des maš ī nas piebrauks pie daž ā dā m viesnī cā m, piedā vā ja pastaigā ties pa juvelierizstrā dā jumu veikalu un nopirkt turku "zeltu". Tū risti bū tī bā negā ja uz veikalu un nav zinā ms, cik ilgi mē s tur bū tu stā vē juš i, pamesti Alā nijas centrā , lī dz kā dam no atpū tniekiem palika slikti. PONTO š oferi, nobijuš ies, uzreiz atrada mikroautobusus un iesē dinā ja mū s tajos, nosū tī ja uz viesnī cā m. Secinā jumus izdariet paš i, kungi, vai nevajag atvaļ inā jumā salauztus nervus un nekvalitatī vas preces no Ponto.
Un, satiekot jauku dā mu vā rdā Guļ a (kaukā zieš u izskata) Astor pludmales viesnī cas teritorijā , droš i sū tiet viņ u uz visā m č etrā m pusē m (un vē lams krievu valodā - uz trim labi zinā miem burtiem, tas bū s skaidrā ks), pretē jā gadī jumā viņ a neatstā s tevi vienu un turpinā s visu pā rē jo. Mā cieties no mū su kļ ū dā m! Veiksmi visiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu