Patīkama uzturēšanās

Rakstīts: 30 jūnijs 2011
Ceļošanas laiks: 7 — 18 jūnijs 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 4.0
Mani draugi, laba pē cpusdiena. Tieš i todien atgriezos no atvaļ inā juma un, atceroties savu sā pī go viesnī cas izvē li, steidzos dalī ties iespaidos par Astoras pludmali.
Mans galvenais mē rķ is bija mierī ga un kvalitatī va atpū ta, veselī gs ē diens un patī kama, neuzbā zī ga apkalpoš ana. To visu esmu veiksmī gi saņ ē mis.
NUMURI: Man paveicā s ar numuru. Lai gan sā kumā mani pā rsteidza telpas iekā rtojuma pieticī ba. Gribu atzī mē t telpu tī rī bu - uzkopš ana katru dienu.

PĀ RTIKA: Gaļ as ē dā jiem bū s grū ti. Gaļ a paredzē ta tikai vakariņ ā m. Pā rē jā laikā daudz augu un dā rzeņ u pā rtikas iespē ju. Viss ir svaigs, sulī gs, nogatavojies. Konditorejas izstrā dā jumi ir labi. Kafija ir pieklā jī ga, lai gan no automā ta. Neviens nebija izsalcis – reizē m pat pusdienas nā cā s izlaist – sā ta sajū ta bija nemainī ga.
HAMAM: Uz vietas ir turku pirts. Patika - personā ls izpalī dzī gs, apkalpoš ana pieklā jī ga. Patī kami, ka tevi steidzinā ja kā svarī gu cilvē ku, mē ģ inot paredzē t visas vē lmes. Ieteikt. Gū stiet prieku un labumu.
TERITORIJA: Ļ oti mā jī ga. Ī paš i patī kamas ir vakara pulcē š anā s, kad visi atpū tnieki pē c vakariņ ā m sē ž uz dī vā niem un sazinā s kaut kā dā ģ imenes formā . Pastā vī gi mazgā jiet grī du, rū pē jieties par augiem. Visa tī rī ba mani pā rsteidza.
BĒ RNI: Paradī ze bē rniem. Krā š ņ s rotaļ u laukums. Plus animatori, kas viņ iem sarī koja visā das izklaides. Mini baseins, kurā pat mazie plunč ā jā s.
JŪ RA: Patieš ā m, ļ oti tuvu. Vajag š ķ ē rsot ceļ u, bet satiksme nav liela un nekā du problē mu nebija. Ieeja jū rā nav ī paš i ē rta, bet tomē r pienā cī ga. Ja esi uzmanī gs, tad nepatikš anas nebū s. Ū dens ir tī rs un silts.
PERSONĀ LS: Ļ oti draudzī gs! Visi smaida un cenš as izpatikt. Ja iespē jams, iesaku atstā t dzeramnaudu. Puiš i to ir pelnī juš i. Viņ i cenš as no sirds.
ANIMĀ CIJA: Vidē ji. Viņ i ī paš i nesasprindzina, lai gan kaut kā mē ģ ina apgrū tinā t atpū tniekus.

Gribu rezumē t: viesnī ca skaista un mā jī ga, ē diens labs un daudzveidī gs, personā ls izpalī dzī gs. Kas vē l vajadzī gs? Un jū ra un saule ir kopī gas ! ! ! Ieteicams kā budž eta variants. Es biju ļ oti apmierinā ta un apmeklē š u š o viesnī cu otro reizi. Ja kā dam ir kā di jautā jumi, labprā t atbildē š u. Ja jums ir kā di konkrē ti jautā jumi, rakstiet uz oley1975@mail. ru - es ar prieku atbildē š u uz tiem.
Un pats galvenais! ! ! Esiet pozitī vs! ! ! Un tad viss bū s labi! Brī niš ķ ī gus svē tkus visiem.
Ar cieņ u, Elena
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu