Ļoti labi atpūtāmies!

Rakstīts: 3 septembris 2009
Ceļošanas laiks: 16 — 29 augusts 2009
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Es atpū tos viesnī cā Aslanbey kopā ar mammu no 2009. gada 16. lī dz 29. augustam. Es patieš ā m vē los uzrakstī t detalizē tu pā rskatu to iemeslu dē ļ , kurus es norā dī š u tā lā k. Ja kā dam nav laika lasī t, ejiet uzreiz pie secinā juma.
15. augusta vakarā izlasī ju atsauksmi par viesnī cu, ar daudzsološ u nosaukumu: "Paldies, ka sabojā jā t manu atvaļ inā jumu! ". Un viņ a bija š ausmā s! Ī paš i rā pojoš a izskatī jā s fotogrā fija ar kā pnē m, kas veda uz jū ru. Tač u viesnī cu mainī t nevarē ja. Man bija jā iet, iekš ē ji nodrebē jot.
Viesnī cā ieradā mies 4 no rī ta. Cilvē ks, kurš mū s sagaidī ja, nerunā ja krieviski, bet bija draudzī gs, pieklā jī gs, aizveda mū s uz istabu ar skatu uz jū ru. Tad viņ š diezgan skaidri angliski paskaidroja, kā ieslē gt kondicionieri, pierakstī ja restorā na un bā ru darba laikus. Man nebija slinkums uzdot jautā jumus, nobiedē ts no neglaimojoš as atsauksmes. Viņ š teica: "Bū s problē mas, spiediet telefonā "0", pasakiet istabas numuru, es nā kš u klā t, " un aizgā ja, novē lot labu nakti. Bet man radā s negatī vs iespaids par apskatu, tā pē c nebija laika gulē t: jums ir jā redz "rā pojoš ā s" kā pnes! 4.30 no rī ta (! ) devos to apskatī t, jo man laba pludmale ir viens no priekš noteikumiem normā lam atvaļ inā jumam. Kā pņ u pakā pieni plati, nav stā vi, pirmais lidojums izgaismots ar laternā m. Starp otro un treš o lī ci atrodas platforma ar bā ru, kas arī tajā naktī bija apgaismota. Tur bija pietiekami daudz gaismas, lai redzē tu kā pnes, es neredzē ju klinti. Bet es joprojā m neuzdroš inā jos naktī doties lejā treš ajā lidojumā : manā acu priekš ā stā vē ja briesmī ga fotogrā fija ar klinti.

No rī ta apsvē ru ceļ u uz pludmali. Ceļ a platums ir aptuveni 10 metri. Automaš ī nu plū sma liela, bet satiksme vienvirziena. Nekā das problē mas š ķ ē rsojot ceļ u mums nebija. Kā pnes ir vecas, bet uzticamas. Nobrauciens ir maigs, nenogurstoš s. Reiz atpū tos Krimā un zinu, ka tur nokā pt lī dz jū rai ir daudz grū tā k. Pē c pirmā kā pņ u posma - tī ras tualetes. Nebija ne sliktas smakas, ne atkritumu. Bā ra zona ir maza, bet vietas pietika visiem. Tikai š eit par alkoholu pludmalē esoš ajā bā rā maksā . Bet pats galvenais: kā pnes nemaz nav tik briesmī gas kā fotoattē lā ! Pē dē jais laidums bez margā m, bet NEVIENA KLIPA! Protams, bū tu nepatī kami krist, bet mū su uzturē š anā s divu nedē ļ u laikā neviens nekrita, ne veci cilvē ki, ne mazi bē rni: kā pnes ir pietiekami platas, pakā pieni maigi. Viss ceļ š no istabas lī dz pludmalei aizņ ē ma 7 minū tes. Protams, ar lauztu kā ju uz š o pludmali ir grū ti tikt. Ja plā nojat ekstrē mas brī vdienas ar iespē jamā m traumā m, labā k izvē lē ties citu viesnī cu. Ja neplā no lauzt kā jas, domā ju, ka ceļ š uz pludmali nebū s grū ts. Pludmale maza, bet mā jī ga, sauļ oš anā s krē slu un saulessargu pietika visiem. No mā jā m jā ņ em tikai pludmales dvielis: pludmalē tā du nav, bet ž ē l ņ emt to no istabas: tie ir tik balti, tad tos neizmazgā . Netā lu atrodas Kleopatras ala. Un netā lu atrodas Kleopatras pludmale. Es devos uz mū su pludmali peldē ties naktī . Pirmais kā pņ u posms vienmē r ir apgaismots, otrais un treš ais tika izgaismots tajos vakaros, kad pludmales bā rā bija animā cija. Bet es staigā ju arī tumsā : man ļ oti patī k peldē t. Un, ja neaizmirsti paņ emt lī dzi savu telefonu, vari arī izgaismot viņ iem ceļ u. . . Bet vai visas Krievijas ielas ir izgaismotas? Reizē m jā iet ne tikai tumsā , bet arī uz ledus. Un tas nekad nav paslī dē jis! Vispā r neesmu izvē lī gs: ja nu vienī gi jū ra bū tu tī ra.
No rī ta lī dz 19-20 reģ istratū rā ir cilvē ks, kurš brī vi runā krievu valodā . Visas vē lmes var izteikt krievu valodā , un tā s, ja iespē jams, tiks izpildī tas. Cits menedž eris labi runā angliski. Visi viesnī cas darbinieki ir draudzī gi, draudzī gi, bet neuzbā zī gi. Viņ i nedaudz runā angliski, vā ciski, bet jebkurā gadī jumā cenš as saprast un izpildī t visas vē lmes: mana mā te nezina sveš valodas, bet viņ a nav piedzī vojusi nekā das neē rtī bas. Viesnī cas darbinieki centā s uzminē t visas viņ as vē lmes. Viņ i ir ļ oti uzmanī gi pret atpū tniekiem, ā tri novē rš mazā kā s tehniskā s neē rtī bas. Nekad nav bijuš as problē mas ar aukstā ū dens padevi. Karsto ū deni vienu reizi atslē dza, bet mums tā nebija liela problē ma: auksts 40◦ . Pē c instalā cijas remonta karstais ū dens bija pieejams no pulksten 9 lī dz vē lam vakaram. Kad mū su istabā sabojā jā s gaisa kondicionieris, viņ i nomainī ja mums istabu, nodroš inot iespē ju izvē lē ties no visā m pieejamajā m istabā m. Palī dzē ja pā rvietot lietas un atvainojos par sagā dā tajā m neē rtī bā m. Kad mamma saslima (NE SAINDĒ JĀ S! ), apdroš inā š anas kompā nijas Krievijas pā rstā vji reaģ ē ja, manuprā t, ne pietiekami ā tri (starp citu, mans zvans uz Krieviju no viesnī cas bija bez maksas). Pamanī jis, ka esmu nervozs, viesnī cas vadī tā js angliski jautā ja: "What's the problem? " es paskaidroju. Viņ š atbildē ja: "Dodiet man apdroš inā š anas polisi, es pats piezvanī š u uz slimnī cu un uzaicinā š u ā rstu, negaidot atbildi no Krievijas. " Ā rsts, kurš ieradā s pē c 10 minū tē m, teicami runā ja krieviski un izrā dī jā s labs speciā lists: jau nā kamajā dienā mamma atkal peldē jā s jū rā . Un par mā tes veselī bas stā vokli interesē ja visi: ne tikai krievu tū risti, bet arī menedž eri, bā rmeņ i, viesmī ļ i, masieri, istabenes. Neviens no darbiniekiem nepalika vienaldzī gs. Tā pē c, atceroties neglaimojoš o atsauksmi, es nevarē ju saprast: kā sieviete varē ja trī s dienas nogulē t istabā ar saindē š anos bez viesnī cas darbinieku palī dzī bas ? ! Varbū t viņ a aizmirsa sastā dī t "0" tā lrunī , kas karā jas virs gultas, un lū gt palī dzī bu. . . Galu galā darbinieki nevar izsekot visus tū ristus: viņ i š odien vai pirms trim dienā m atstā ja istabu. Un, ja aizmirstat noņ emt zī mi: "Netraucē t", neviens no darbiniekiem neuzdroš inā s ienā kt telpā .
Pretē ji manā m bailē m (pē c š ā das apskates bija bail ē st), pavā rs nevienu nav saindē jis. Gluž i pretē ji, viņ š gatavoja ļ oti garš ī gus ē dienus. (Iespē jams, sievietei nav saindē š anā s, bet gan organisma reakcija uz ilgstoš u sauli? ) Ē diens daudzveidī gs, smalkmaizī tes labas. Un man arī garš oja saldumi. Biju pieradusi ē st augļ us neticami daudz, tā pē c ar to, kas bija restorā nā , man nepietika. Biju uz Konakli: tur treš dienā s bazā rs ir diena, kad augļ us un dā rzeņ us pā rdod par smieklī gā m cenā m (Alanjā bazā rs ir piektdienā s, var pajautā t vietē jiem norā des uz bazā ru). Atgriezā s ar daudziem augļ iem. To pamanī ja kā ds strā dnieks, kurš runā krieviski. Viņ š teica: “Piedod. Esmu ļ oti apmulsusi. Tagad parū pē š os, lai augļ u bū tu vairā k. ” Un laipni nodroš inā ja vietu ledusskapī . Tomē r bez sulas. Ir Cola, Sprite, Fanta, ķ irš u dzē riens, minerā lū dens. Es nedzeru limonā di. Bet slā pes viņ a necieta, jo visos batoniņ os ir ļ oti garš ī ga tē ja: ā bolu, citronu, piparmē tru, kumelī š u, zaļ o, hibisku. Mē s devā mies uz Konakli vai Alaniju dzert svaigu apelsī nu sulu: viesnī ca atrodas uz š osejas 5 km no Konakli un 7 km no Alā nijas centra. Garo pastaigu cienī tā ji pat devā s uz š ī m apmetnē m kā jā m. Es braucu ar autobusu par 1-2 lirā m.
Numuri ir nesen atjaunoti. Viss ir vienkā rš i, bet ē rti. Istabas uzkopš ana notika katru dienu. Kad kalpone pirmo reizi parā dī jā s uz sliekš ņ a, es atkal atcerē jos nepatī kamo atsauksmi: lupata smird. Speciā li š ņ aukt lupatu, protams, neienā ca prā tā . Bet ar manu pastiprinā to ož u tas nav nepiecieš ams: ja bū tu nepatī kama smaka, es to uzreiz sajustu. NEBIJA! Bija neliela un ne nepatī kama dezinfekcijas š ķ ī duma smaka. Istabene ir ļ oti jauka un laipna, lai gan runā tikai angliski. Bet tas netraucē ja viņ as darbam: istaba vienmē r bija tī ra. Un mē s centā mies viņ ai netraucē t: izgā jā m no istabas, lai nepakļ ū tu viņ ai zem kā jā m un neaizkavē tu.

Viesnī cas pirtī masieri ir ļ oti labi. Ar pā rliecī bu varu teikt: es regulā ri braucu uz masā ž ā m Krievijā , un mana mamma pati absolvē jusi masā ž as kursus. Man bija masā ž a gan ar Mametu (kurš tika uzslavē ts viesnī cas apskatā ), gan ar Muratu. Masā ž a abiem veica ļ oti labi. Mamets runā angliski, Murats runā krieviski. Es izvē lē jos Muratu, jo viņ a audzinā š ana un saskarsmes maniere man ir patī kamā ka nekā Mameta. Bet mani priekš stati par labu audzinā š anu ir subjektī vi, un audzinā š ana neietekmē profesionā lā s ī paš ī bas: abi ļ oti labi masē ! Iesaku visiem iziet pilnu masā ž as kursu.
Par animā ciju neko nevaru teikt, jo man tā nav vajadzī ga. Vakaros es labprā tā k pastaigā jos pa Alanjas vecpilsē tu. Bet es zinu, ka viesnī cā tika rī kotas diskotē kas, bija uguns š ovs. "Vasaras dā rzā " bija pludmales diskotē ka ar braucienu ar jahtu uz Konakli (brī vdabas diskotē ka, ko slavē krievi, č ehi, turki, vā cieš i). Daž i tū risti devā s uz diskotē kā m Alanijā .
SECINĀ JUMS:
- viesnī ca ir jauna, atrodas klusā vietā (autobusi kursē ik pē c 5 minū tē m uz Alaniju un Konakli)
- kondicionieri strā dā
- nav problē mu ar ū dens piegā di
- istabā ir telefons, fē ns
- istabu uzkopš ana katru dienu
- daudzveidī gs ē diens
- garš ī gs alus
- vī ns no ledusskapja ir labs, man nepatika no mucas: mazliet par daudz alkohola (bet tas ir mans subjektī vais viedoklis: daudzi tū risti dzē ra ar prieku)
- pludmale ir maza, bet tī ra un mā jī ga
- bez pludmales dvieļ iem, ņ emt lī dzi no mā jā m
- alkohols pludmales bā rā ir maksas, pā rē jie dzē rieni ir bez maksas
- pludmale ir pā ri š auram vienvirziena ceļ am, bet maziem bē rniem labā k š ķ ē rsot ceļ u vecā ku pavadī bā (lai gan, manuprā t, vecā ki mazos bē rnus nelaiž uz pludmali vienus)
- kā pnes, kas ved uz pludmali, viegli slī pas un droš as
- augsti kvalificē ti masā ž as terapeiti
- Internets
- neliels baseins
- baseina bā rā alkohols bez maksas lī dz 23:00, otrajā bā rā - lī dz 22:00
- PERSONĀ LS Ļ OTI DRAUDZĪ GS, PIEKLĀ JĪ GS, DRAUDZĪ GS. VISI CENŠ AS PADARĪ T MŪ SU SVĒ TKUS PATĪ KAMI.

Un atkal es gribu atgriezties pie negatī vā apskata. Par laimi, neviena no manā m bailē m neapstiprinā jā s. Mums bija lielisks divu nedē ļ u atvaļ inā jums! Varbū t svarī ga ir pozitī va attieksme. . . Vai varbū t ir jā apzinā s, ka, izvē loties viesnī cu ar 3 zvaigž ņ u kategoriju, ir jā bū t gatavam tam, ka var rasties nelielas neē rtī bas. Man liekas, ka š ī iemesla dē ļ nevajadzē tu tracinā t, sabojā t garastā vokli sev un viesnī cas darbiniekiem. Nekautrē jieties izrunā t visas nepatī kamā s lietas: darbinieki labprā t nā k palī gā . Pats galvenais, uzdodiet jautā jumus, izsakiet vē lmes. Protams, viņ i nespē j pā rvietot ceļ u un noņ emt kā pnes. Bet tā pē c viesnī cai ir 3 zvaigznes. Serviss ir 5! ! ! Varbū t mē s ar mammu esam izvē lī gas, tā pē c mums visiem ļ oti patika. Man š ķ iet, ka ļ oti kaprī ziem cilvē kiem nevajadzē tu izvē lē ties “trī s rubļ us”, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu, neapbē dinā tu viesnī cas darbiniekus un nebiedē tu citus tū ristus ar negatī vā m atsauksmē m. Tū risma operatoriem ir liela 5 zvaigž ņ u, 5 zvaigž ņ u ultra un pat 7 zvaigž ņ u viesnī cu izvē le. Tā pē c, ja vē laties ī paš i komfortablu uzturē š anos, varat izvē lē ties kā du no š ī m viesnī cā m: pie numura sliekš ņ a bū s pludmale, un pludmalē bū s dvielis, un milzī gi restorā ni, un pastā vī ga apkalpoš ana numurā un ū dens piegā de. uz istabu bez iepriekš ē ja brī dinā juma. pieprasī jumiem, un pat veļ a tiks izmazgā ta. Bet par citu cenu. Aslanbey viesnī cai ir laba cenas un kvalitā tes attiecī ba: jā , pludmale ir pā ri ceļ am un nav pludmales dvieļ u, jā , viesnī ca atrodas tā lu no centra, bet numuri ir labi, ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs, un lielā kā daļ a galvenais - Ļ OTI LABS PERSONĀ LS. Mē s ar mammu esam ļ oti pateicī gi visam viesnī cas personā lam par prieku, ko saņ ē mā m no brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m.
Man nebija slinkums uzrakstī t detalizē tu un garu atsauksmi par viesnī cu. Pirmkā rt, es gribē tu nomierinā t tū ristus, kuri, tā pat kā es, vispirms nopirka biļ etes, pē c tam izlasī ja pretī gu atsauksmi. Izlasot manu atsauksmi, jū s sapratī sit, ka esat iegā dā jies biļ etes uz labu viesnī cu. Un es arī pamanī ju: ir daudz labu atsauksmju, bet tā s visas ir ī sas, un viena slikta, bet gara, tā pē c paliek atmiņ ā . Ž ē l, ka tad, kad jū tamies labi, par to runā jam ī si un bez detaļ ā m. Bet, ja jums kaut kas nepatī k, mē s esam gatavi izliet tonnā m negatī visma! Tā pē c, otrkā rt, es nevē los izskatī ties nepateicī ga darbiniekiem, kuri pavadī ja divas nedē ļ as, tikai cenš oties padarī t mū su svē tkus patī kamus. Un es vē los, lai ikvienam, kas lasa manu atsauksmi, bū tu labs viedoklis par viesnī cu. Jo viesnī ca tieš ā m laba. Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu