esi uzmanīgs

Rakstīts: 15 februāris 2012
Ceļošanas laiks: 13 — 27 augusts 2011
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 5.0
Sveiki.
Atpū tas laiks: 2011. gada augusts 14 dienas. Tū risma operators: Pegasus. Aviokompā nija: Turkish Airlines.
Transfē rs: ceļ š no lidostas 2 stundas, pa ceļ am pietura 30 minū tes veikalā .
Viesnī cas plusi: divas pludmales, skaisti skati, bezmaksas saldē jums, bezmaksas dvieļ i, sauļ oš anā s krē sli, matrač i.
Viesnī cas mī nusi: bē rnu animā cija, apkalpoš ana, izmitinā š ana, jaunieš iem nav ko darī t.

Izmitinā š ana: Krieviem vispirms tiek piedā vā tas sliktā kā s telpas, piemē ram, istabas pirmajā stā vā ar skatu uz sienu vai saimniecī bas ē ku. Ē kas viesnī cā atrodas labi, gandrī z no visiem numuriem ir vismaz sā nskats uz jū ru. Zaļ ajiem papī riem viņ i dod kaut ko labā ku. Kad es tur biju, bija gadī jumi, kad cilvē ki naktī sē dē ja reģ istratū rā vai jaunlaulā tajiem tika ierā dī ta istaba invalī diem, bez starpsienas, kas atdala guļ amzonu un vannas istabu. Izvietoš anai ieliku -2.
Standarta istabiņ ā : divguļ amā gulta, papildus gulta - saliekamā gulta (ļ oti neē rta, naktī visu laiku salokā ma), vecs TV (1 krievu kanā ls), duš a, vecs fē ns, 2 naktsgaldiņ i, galds ar spoguli, iebū vē ts skapis , neliels seifs, aizverams ar vienkā rš u atslē gu , gaisa kondicionieris virs gultas, ledusskapis, balkons. Mums viss strā dā ja, ar draugiem kaut kas periodiski salū za. Duš ā tikai š ķ idrā s ziepes tū biņ ā pie sienas. Par numuru 4.
Serviss: 4. dienā no istabas pazuda zelta ķ ē dī te, kas bija atstā ta skapī makā (aizmirsa ielikt seifā ). Tā pē c esiet uzmanī gi! Reģ istratū rā administratore mums sā kumā pā rmeta, ka mē s viņ u nemaz neatvedā m uz Turciju, pē c tam, ka pazaudē jā m pludmalē , tad teica, ka paš i vainī gi - vajadzē ja likt seifā . Viņ i pat neatvainojā s un nemē ģ inā ja veikt nekā dus meklē š anas pasā kumus. Pegaza gids Marats mums nekā di nepalī dzē ja, pat necentā s, tikai reģ istratū rā paklanī jā s darbiniekiem. Viņ š mums teica, ka nevarot iet uz policiju, jo vē lā k mū s nelaidī s ā rā no valsts. Nu, lai viņ i domā , ka mē s viņ iem to iedevā m.
Istabu uzkopš ana ir viduvē ja. Viņ i atstā ja dzeramnaudu. Grī da bija nedaudz nobruž ā ta. Sveš zemju mati galda stū ros un atvilktnē s nepazuda visas uzturē š anā s laikā . Glā zes taukainos traipos. Mainī ta gultas veļ a. Ū deni un dvieļ us biež i ņ ē mā m paš i koridorā no apkopē jas paplā tes.

Restorā nā dzē rienus ved poļ iem un vā cieš iem, bet ne krieviem. Viņ i mū s atveda, lī dz mē s atteicā mies no vakara kopī gā m pastaigā m zem mē ness.
Dvieļ u maiņ a ir liela problē ma. Maiņ a 12 pie hammam. Biež i tie nebija pieejami un nebija gluž i tī ri. Par servisu - 2.
Pludmale: Vispirms uz vietas. Piestā tne uz klints. Nokā pš ana ir stā vi akmens pakā pieni. Piemē rots tikai pieauguš ajiem. Ir labi peldē ties naktī ar apli. Lī dz otrajai smilš u pludmalei 300 metri pa š oseju garā m atkritumu kaudzei. Ir grū ti staigā t karstumā . Jū ra ļ oti tī ra, smiltis bez akmeņ iem, ieeja gluda. Ļ oti labs bē rniem. Bet sauļ oš anā s krē sli veci, duš a nož ē lojama, nav ģ ē rbtuvju un tualetes. Ū dens duš ā tiek izslē gts naktī . Pludmale netiek tī rī ta un apsargā ta. Netā lu atrodas publiska pludmale, un visi vietē jie iedzī votā ji pā rceļ as uz Aska sauļ oš anā s krē sliem. Pludmalē m - 4.
Peldbaseins: ne pā rā k liels, visu dienu aizņ em poļ i, sauļ oš anā s krē sli pulksten 8 no rī ta visi ir aizņ emti. Ir divi mazi slidkalniņ i, bē rniem pē c 12 gadiem tie vairs neinteresē .

Ē diens: vidē jais pē c Turcijas standartiem. Brokastu pā rslas, vienu dienu ceptas sakultas olas bez jebkā dā m piedevā m, vienu dienu pankū kas (bez garš as). No 10 lī dz 17 bā rs pludmalē . Pludmalē : Efesas alus, pepsi, sprite, frī kartupeļ i, sojas burgeri. Dzē rieni (lī dz 23 bez maksas), stikla glā zē s tikai restorā nā , citos bā ros mazā s vienreizē jā s plastmasas glā zī tē s. Alkohols ir atš ķ aidī ts. Sulu nav (pat par maksu). Pusdienas: daudz visa kā , bet kaut kā negarš ī gi. Gaļ u sautē ar dā rzeņ iem. Traukos ir daudz ū dens, viss ir vā rī ts. Saglabā jiet situā ciju vakariņ as. Katru vakaru kaut kas tiek grilē ts. Garš ī gs. Jē ra nebija. Reiz bija garš ī ga grilē ta zivs (parasti zivs bija tikai sautē ta vai mī klā , un to bija grū ti nosaukt par zivi pē c garš as). No pā rē jā vidus pā rgā jā m uz makaroniem ar keč upu. Bezmaksas saldē jums un virtuļ i pie baseina vienu reizi dienā . Augļ u izvē le augustam nav liela. Arbū zi, melones (ne medus), zaļ ie ā boli, pā ris reizes bija plū mes un vienreiz vī nogas. A la carte restorā ns: ē dienkarte ir tā da pati kā restorā nā . Pā rtikai - 4.
Animā cija: animā cijas komanda ir laba, gruzī nu-turku. Viņ i labi dejo. Diemž ē l viņ iem nepietiek spē ka pilnvē rtī gai bē rnu animā cijai. Vakarā.30 minū tes minidisko un viss. Tā pē c sagatavojieties pats izklaidē t un izklaidē t savus bē rnus. Un pusaudž iem un jaunieš iem vispā r ir garlaicī gi. Jaunā m meitenē m, ja neskaita flirtu ar 3 animatoriem, nav ar ko izklaidē ties.
Vakarā ir izrā de pieauguš ajiem. Tā pat kā Asukas jaunkundze, Asukas kungs, Labā kais pā ris utt. Kā dreiz bija dzī vā mū zika, citreiz sintezatorā dziedā ja krievu, citreiz poļ u dziesmas. Diskotē ka viesnī cā - viens nosaukums. Tā kā galvenie atpū tnieki ir ģ imenes ar maziem bē rniem, tad diskotē ka jau bija beigusies, pirms tā sā kā s. Animā cijai - 4.
Ja ir jautā jumi, labprā t atbildē š u.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu