Laba viesnīca ģimenēm ar bērniem.

Rakstīts: 8 jūlijā 2011
Ceļošanas laiks: 29 jūnijs — 8 jūlijā 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Nu tagad varu uzrakstī t savu atsauksmi. Š eit jau vairā k kā nedē ļ a, izteikš u savu viedokli.
Viesnī ca pietiekami liela. Teritorija nav ī paš i liela, kopta, bē rni nepazudī s. Savu piecgadnieku redzē ju tikai baroš anas un gulē š anas laikā .
Iekā rtojā mies ierodoties 15.00, piemaksā jā m par laj istabu (paš i piedā vā ja kaut kur ap 5 tū kst. rubļ iem, jo ​ ​ pē rkot š o istabu no Krievijas sanā ktu krietni dā rgā k).

Viesnī cā.50% ir poļ i, uzvedī ba lī dzī ga kā ukraiņ iem(nav apvainojumi, puiš i, es pats pē c izcelsmes esmu ukrainis)Krievi uzvedā s pieticī gi, piedzē ruš os un kautiņ us neredzē ju. Vā cieš i ir tikai krievu emigranti ar a. bariņ š bē rnu, labi cilvē ki, ar prieku runā ja. Animā cija mē rena, neuzbā zī ga. Visvairā k mierī giem pā riem. Jaunieš iem viennozī mī gi garlaicī gi neiesaku. Ir miniklubs, bet manē jais negā ja, slaidi un baseina noteikums.
Bē rnu tieš ā m daudz, visur. Pat man, mammai ar bē rniem viņ i sasprindzinā jā s. Restorā nā ir bē rnu galdiņ i. Bet pielā gota ē diena nav. Bet mans gadnieks ē da rī sus un makaronus jauktus. ar kebabiem un vistu.
Brokastī s kā dreiz redzē ju "putru" no rī siem un piena, ar kukurū zu biež i gadā s kaut kas lī dzī gs. Ē diens nepā rtraukti tiek celts. Uzmanieties ar salā tiem, kaut kā da smarž a pē c sabojā ta ē diena(tas ir, acī mredzot ne svaiga). Š odien izdevā s. pamē ģ inā t skā bo arbū zu, tagad gaidu sekas. Turcijā jau esmu bijusi viesnī cā ar vislabā kajā m atsauksmē m, tā pē c te ē diens daudz labā ks. Augļ i: apelsī ni, zaļ as plū mes, tik aprikozes, arbū zi. vī ns š ajā viesnī cā pā rsteidzoš i nav mē ms, nu, alus, protams, atš ķ aidī ts.
Tā lā k uzkopš ana istabiņ ā teicama, neskaitot aptraipī tā s durvis, stiklu. Ikdienā atstā ju pa dolā ru, ir ģ imenes, kas neaizbrauca un tik un tā normā li tī rī ja. Istabā izlietnē korķ a nebija, mammas. ar bē rniem, paņ em korķ i, citā di nomazgā jies bū s miskastē .

Viesnī cā ir dā rgs veikals, š ķ ē rso ceļ u un ej 200 metrus pretē jā virzienā no pludmales un viss ir klā t: aptieka (zā les ir ļ oti dā rgas, paņ ē mu lī dzi somu), lupatas, autiņ biksī tes (lē tā k nekā Krievijā ), rotaļ lietas, apavi, pū deri, matu sprā dzes, augļ i. Š odien aizieš u uz kaimiņ u ciemata tirgu, tirgus atvē rts lī dz vieniem naktī , cenas, saka, mē renā kas nekā veikalos pie viesnī cas.
Ekskursijas: ekskursijā s ar gidu neš ķ irties, ī paš i makš ķ erē t. Vī rs gā ja uz biroju blakus viesnī cai, viņ iem ir krieviski runā još i gidi, makš ķ erē š ana laba, reā la un uz pusi lē tā ka par Pegazu. Viņ š arī makš ķ erē ja. no Pegasus, spit , stā sta: "Nabaga foreli ielaida dī ķ ī , tur tikai nepeldē ja otrā di, nekož , bet bē rni š ajā " makš ķ erē š anas "platumā : animatori, batuti. Vī rieš i , ņ em lī dzi makš ķ eres, zivis lieliski noķ eras no mola, mazi laktiņ i, bet tomē r izklaide. . Vī rs nož ē loja, ka nepaņ ē ma lī dzi.
Vestibilā un blakus viņ am uz ielas labs internets. Tikai rozetes bija par maz, tikai divas, no kurā m vienu aizņ ē ma viens no diviem Pegaza gidiem(ne Andrejs)(PEGAS, FIRE THIS WORKER: HE TIKAI TAS LEJUPIELĀ DĒ FILMAS UN LASIET, izmantojot FORUMUS, darba dienas laikā .
Pie baseina nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet jū rā vienmē r ir daudz brī vu sauļ oš anā s krē slu pirms pusdienā m. Tas ir tā pē c, ka slinkiem poļ iem ir grū ti aizmigt 5 minū tes lī dz jū rai, viņ i sē ž un silda savus priesterus pie baseina. Kā pē c viņ i gā ja uz jū ru nav skaidrs. Piekrastē ir tikai krievi un vā cieš i(patiesī bā arī krievi). Un kā da pludmale!!!! ! Smiltis tī ras. Jū ras dibens smilš ains, bet ū dens pā rsteidzoš i skaidrs, kā Kemerā . svaiga un vā rī ta kukurū za. Te staigā pī les, minizoo tipa bū rī tī sē ž plikpauris un truš i. Bē rni sajū smā .

Ļ oti neatlaidī gi piedā vā braukt uz ā das centru, neš ķ irties: vai neko nepirkt, tikai nokaitinā t eskortu vai nopirkt sū dus ar atlaidi. Vajag lidot uz Stambulu, un zinā t vietas, kur tieš ā m lē ti.
Vispā r laba viesnī ca, es pat teiktu, ka par to naudu vienkā rš i lieliski. Bet nā kamreiz iekrā š u 2x vairā k naudas un ieš u uz labu piecnieku, jo ar maziem bē rniem (lī dz 10 gadiem) es Es joprojā m esmu Turcijā ļ oti ē rti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu