Anitas Beach Hotel 4*– Atsauksmes

36
Novērtējums 7.910
№28 viesnīcas reitingā Alanja
7.9 Numurs
8.6 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.7 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1991. gadā, pēdējais renovācija veikta 2019. gadā. Sastāv no vienas 6 stāvu ēkas (2 lifti). Atrodas pašā jūras krastā. Piemērots ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар _483852
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Bijā m Anitā pagā juš ajā gadā . Oktobrī pē c, 15 Mē s ieradā mies naktī . Apmetā s. Fed/tradicionā lā lē cu zupa/-. piedzē ries, bā rs vē l bija vaļ ā . tē ja, kafija utt. Mē s gribē jā m istabu ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Bijā m Anitā pagā juš ajā gadā . Oktobrī pē c, 15 Mē s ieradā mies naktī . Apmetā s. Fed/tradicionā lā lē cu zupa/-. piedzē ries, bā rs vē l bija vaļ ā . tē ja, kafija utt. Mē s gribē jā m istabu ar skatu uz jū ru. Es prasī ju nelielu piemaksu - viņ i to iedeva, un viņ i to nenož ē loja, it ī paš i no rī ta. pē c miega + sē rfa skaņ a...Skats pa logu ir tikai pasaka....Istabas tī ras. Gultas veļ a, dvieļ i arī . Santehnika - viss darbojas. Ū dens - auksts. kalni arī nekā du problē mu. Viesnī ca ir maza, bet viss ir tī rs un labi uzturē ts. Ē diens izcils: brokastis, pusdienas, daž as uzkodas - hamburgeri, tortiljas, hotdogi, frī kartupeļ i - ņ ē ma vairā kas reizes, patika viss. Ir saldē juma konusi. Pē c tam vakariņ as un bā rs. Izmē ģ inā jā m visu vairā kas dienas, tad sapratā m, ka lidmaš ī nā vairs neiekļ ū sim un sā kā m braukt tikai brokastī s un vakariņ ā s. Apelsī nu sulu var pasū tī t pirms brokastī m. Atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Peldē ties jū rā var no viesnī cas mola, netā lu ir pludmale, kur var doties pamazā m.
Ja ej uz mež onī gā s pludmales pusi, tad tur ir ļ oti atmosfē riska vieta...Ja kā dam patī k snorkelē t, tad viss. Apkalpoš ana viesnī cā ir tik profesionā la, ka ļ oti gribas iedot dolā ru, vē l vienu, tikai kā pateicī bas zī mi, nevis tā pē c, ka tev visu laiku aktī vi dod mā jienus....Nekā das iepazī š anā s, piemē ram, sveiks, kā iet . Ko tu dari š ovakar. utt. , savukā rt personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs. Viesmī ļ i baltos cimdos, viss ļ oti cienī gi un neuzbā zī gi. Personī gi es redzē ju š ā du apkalpoš anu augstā kā s klases viesnī cā s, tā pē c biju patī kami pā rsteigts. Alkohols ir normā ls, tī rs - viņ i to atver jū su priekš ā . Degvī ns, dž ins. vē ž i, vī ns, alus....Dzer cik gribi, vismaz padzer....Izklaides programma standarta: uguns š ovs, turku folklora, Prasī jā m diskotē ku 80. gadu stilā , / mē s ar mums bija zibatmiņ as disks / viņ i devā s uz tikš anos un visi iedegā s zem Boni M..
Viesnī cu auditorija pā rsvarā ir krievi un daž i eiropieš i, vā cieš i, č ehi utt. Tagila noteikumi - nē . Man tā nebija. Viena no retajā m viesnī cā m, kur vē laties atgriezties. Iesim vē lreiz? Visticamā k jā !
аватар ostap4uksofia
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā atpū tā mies Anitas viesnī cā.10 dienas 9 naktis. No ieraš anā s brī ž a lī dz izbraukš anas brī dim komentā ru nebija: tikā m labi sagaidī ti, ā tri iekā rtojā mies, apstā kļ i labi, personā ls draudzī gs, ē dienu izvē le daudzveidī ga un ļ oti garš ī ga. … Tomēr ▾ Kopā atpū tā mies Anitas viesnī cā.10 dienas 9 naktis. No ieraš anā s brī ž a lī dz izbraukš anas brī dim komentā ru nebija: tikā m labi sagaidī ti, ā tri iekā rtojā mies, apstā kļ i labi, personā ls draudzī gs, ē dienu izvē le daudzveidī ga un ļ oti garš ī ga. Liels paldies darbiniekiem, animatoriem un personī gi administratoram Jevgeņ ijam - viņ š vienmē r sniegs pozitī vu atbildi uz visiem jautā jumiem, viņ š vienmē r pamudinā s un palī dzē s. Labi paveikti animatori - izklaide visaugstā kajā lī menī . Viesnī cas teritorija un pludmale ir tī ra. Viesnī cas teritorijā ir spa - prieks iziet procedū ras, iesaku! Paldies personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m. Iesaku visiem: cena + kvalitā te. Atvaļ inā jums pagā ja kā pasakā ! Liels paldies!
аватар gannazh172
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Liels pluss mums bija tas, ka viesnī ca atrodas pirmajā rindā . Lielisks ē diens, ļ oti draudzī ga apkalpoš ana. Istaba tiek uzkopta katru dienu. Animatori ir viesnī cas izcilā kā vieta. Viesnī cas vadī tā js ir uzmanī gs. Viņ š mū s sagaidī ja, neskatoties uz darba dienas beigā m, iepriecinā ja tikai 10 minū tē s. … Tomēr ▾ Liels pluss mums bija tas, ka viesnī ca atrodas pirmajā rindā . Lielisks ē diens, ļ oti draudzī ga apkalpoš ana. Istaba tiek uzkopta katru dienu. Animatori ir viesnī cas izcilā kā vieta. Viesnī cas vadī tā js ir uzmanī gs. Viņ š mū s sagaidī ja, neskatoties uz darba dienas beigā m, iepriecinā ja tikai 10 minū tē s.
Вид с  балкона в отеле Персонал пошутил во время уборки)) Вид со смотровой площадки на поселок и соседние отели Бассейн в турецкий день Арбузики в турецкий день Вид с террасы
аватар martakas
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja jums patī k pamosties un aizmigt jū ras trokš ņ a pavadī bā , ja vē laties baudī t brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru, guļ ot savā numurā , tad jū s esat Anitas Beach Hotel. Mē s pirmo reizi ieradā mies š ajā viesnī cā. … Tomēr ▾ Ja jums patī k pamosties un aizmigt jū ras trokš ņ a pavadī bā , ja vē laties baudī t brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru, guļ ot savā numurā , tad jū s esat Anitas Beach Hotel. Mē s pirmo reizi ieradā mies š ajā viesnī cā.2019.  gadā un iemī lē jā mies tajā . Tā pē c arī š ogad tika izvē lē ta Anita. Š ī ir viesnī ca aktī viem tū ristiem. Tiem, kas mī l jū ru tā , kā mē s to mī lam? ? )))
Personā ls - viss ļ oti uzmanī gs, draudzī gs, vienmē r uzklausa un palī dz.
Restorā ns vienmē r tika sveikts kā dā rgie viesi))) Ē diens augstā lī menī , ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs.
Ī paš i vē los pieminē t Jevgeņ iju - Viesu attiecī bas katru dienu vē rsā s pie viesiem un jautā ja, vai viss ir kā rtī bā , vai ir kā das vē lmes un kā burvis tā s izpildī ja. Mums bija situā cija ar bojā m, pareizā k sakot, ar to neesamī bu))) Mē s mē dzā m peldē t uz bojā m, bet boju nav. Tikā s ar Jevgeņ iju un izteica piezī mes un burtiski 2 dienas vē lā k izdarī ja visu)
Animā cijas komanda ir bumba.
Viņ i bija tikai trī s, bet tie bija vienmē r, pastā vī gi un visur. Rī ta vingroš ana, š autriņ as, galda teniss, ū densaerobika (Anila pat nodarbojā s ar ū dens aerobiku vī rieš iem !!! ), pludmales volejbols, ū denspolo, baseina sacensī bas, zumba, bē rnu diskotē ka un vakara programma pieauguš ajiem. Nadia, Gigan un Anils - jū s esat super labi un nereā li forš i))).
Pludmale - kamī ni, nav smilš ainas ieejas jū rā . Ieeja jū rā no pontona. Blakus atrodas smilš u pludmale - 200 m pa labi un 400 m pa kreisi no viesnī cas pludmales.
Paldies visiem par lielisko noskaņ ojumu un atpū tu! ! ! ! !
аватар Natasha975847
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra, mē s nebijā m gaidī juš i. Apskatī ju š o viesnī cu tā s ē rtā s atraš anā s vietas dē ļ . Mī nus attā lumā no lidostas ar autobusu 3 stundas. Turklā t š is ļ oti lieliskais ē diens viss apmierinā ja Nedaudz neveikla pludmale, neveikls saulriets. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra, mē s nebijā m gaidī juš i. Apskatī ju š o viesnī cu tā s ē rtā s atraš anā s vietas dē ļ . Mī nus attā lumā no lidostas ar autobusu 3 stundas. Turklā t š is ļ oti lieliskais ē diens viss apmierinā ja Nedaudz neveikla pludmale, neveikls saulriets. Gribu brī dinā t visus tū ristus, ka ieeja jū rā ir tikai no pontona.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tolaik cena par to bija pieņ emama, protams nezinā jā m, kā tur bū s, bet beigā s izrā dī jā s laba viesnī ca. Mē beles noteikti nav jaunas, bet viss bija kā rtī bā . Maltī tes ir aptuveni vienā das ar piecā m. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tolaik cena par to bija pieņ emama, protams nezinā jā m, kā tur bū s, bet beigā s izrā dī jā s laba viesnī ca. Mē beles noteikti nav jaunas, bet viss bija kā rtī bā . Maltī tes ir aptuveni vienā das ar piecā m. Ieeja jū rā ir tikai no mola, citā di jū rā neiebraucā m. Visi peldē ja no mola, bet ir arī ieeja jū rā , kur ir nedaudz smilš u. No viesnī cas jū s nekavē joties izejat no bā ra, diviem baseiniem un tieš i blakus jū rai. Viesnī ca ir piemē rota pā riem. Pā rsvarā bija ā rzemnieki: poļ i, vā cieš i, baltkrievi.
аватар Marina241767
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Teritorija maza, ierodoties no pirmā acu uzmetiena nepatika, jo pē c Ē ģ iptes viesnī cā m ir ļ oti pieticī ga. Viesnī ca nav jauna un mē beles arī . Istabā viss ir tī rs. Pludmale nav paredzē ta bē rniem. Ir blakus, ir neliela ieeja smilš ainajā jū rā . … Tomēr ▾ Teritorija maza, ierodoties no pirmā acu uzmetiena nepatika, jo pē c Ē ģ iptes viesnī cā m ir ļ oti pieticī ga. Viesnī ca nav jauna un mē beles arī . Istabā viss ir tī rs. Pludmale nav paredzē ta bē rniem. Ir blakus, ir neliela ieeja smilš ainajā jū rā . Un tā , akmeņ i, oļ i, jū s varat nokrist un necelties. Ir piestā tne, tur ir visi, kas prot peldē t. Baseins bija auksts salī dzinā jumā ar jū ru. Ē diens viesnī cā ir lielisks. Animā cija ir viesnī cas dvē sele. Ar maziem bē rniem lī dz 6 gadu vecumam tas bū s problemā tiski. Tā kā pludmale ir nedroš a, tad arī baseins nav droš s. Spē ļ u laukuma nav. Ir bē rnu klubs.
аватар Liliya659915
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies lē tu viesnī cu 1. rindā ar labā m atsauksmē m. Un neuztraucieties, viss izrā dī jā s lieliski! Numurs ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru, lielisks ē diens, lieliska atpū tas organizā cija, draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies lē tu viesnī cu 1. rindā ar labā m atsauksmē m. Un neuztraucieties, viss izrā dī jā s lieliski! Numurs ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru, lielisks ē diens, lieliska atpū tas organizā cija, draudzī gs personā ls. Ī paš s paldies prasmī gajiem š efpavā riem, veiklajiem viesmī ļ iem un izklaidē tā jiem animatoriem (ī paš i Yanai)! Paldies par brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu! Mē s ar prieku atgriezī simies!
аватар Vitalij739674
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā viss ir kā rtī bā , es devos uz turieni, jo man patika fotogrā fijas. Istaba bija normā la, ja salī dzina ar Ē ģ ipti, tad salī dzinu ar 5 *. Ē diens ir labā ks un daudzveidī gā ks nekā Ē ģ iptē . Pakalpojums kopumā ir ok. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss ir kā rtī bā , es devos uz turieni, jo man patika fotogrā fijas. Istaba bija normā la, ja salī dzina ar Ē ģ ipti, tad salī dzinu ar 5 *. Ē diens ir labā ks un daudzveidī gā ks nekā Ē ģ iptē . Pakalpojums kopumā ir ok. Pludmalē ir oļ i, sā p staigā t un viļ ņ i lielā ki, ja kā ds nemā k peldē t, bū s grū ti. Uz katra soļ a ir veikali, 15 minū š u gā jiena attā lumā no McDonald's. Lai nebū tu ļ oti prasī ga, viesnī ca ir normā la.
аватар d2a_tracer
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Otro reizi atpū tā mies Turcijā , pirmo reizi Anitas viesnī cā . Man ļ oti patika viesnī ca un personā ls, visi laipni izpalī dzī gi, vienmē r palī dzē ja tikt galā jebkurā situā cijā . Darbinieki pā rsvarā runā krieviski. … Tomēr ▾ Otro reizi atpū tā mies Turcijā , pirmo reizi Anitas viesnī cā . Man ļ oti patika viesnī ca un personā ls, visi laipni izpalī dzī gi, vienmē r palī dzē ja tikt galā jebkurā situā cijā . Darbinieki pā rsvarā runā krieviski.

Animā cija viesnī cā pieauguš ajiem ir lieliska, visas dienas garumā ir daž as aktivitā tes un izklaides. Tiklī dz viens beidzas, sā kas cits. Katru dienu - volejbols, rī ta vingroš ana, ū dens aerobika, ū denspolo. Papildus tiek piedā vā tas jautras š autriņ u meš anas spē les, alus tenisa u. c.

Bufete restorā nā ir daudzveidī ga, vienmē r atradī siet ko ē damu, lai gan daž i ē dieni ir ļ oti lī dzī gi viens otram. Restorā ns atrodas ē kas otrajā stā vā , atvē rtajā verandā ir vietas (no kurā m lielā kā daļ a) no kurā m paveras skaists skats uz jū ru (50 metri), vakaros ī paš i skaisti vē rot saulrietus lai verandā bū tu uzstā dī ti ventilatori, lai nebū tu karsti.
Starp citu, no bufetes mums par pā rsteigumu izrā dī jā s, ka var izņ emt ē dienu, un neviens neko neteiks. Pat ja tas saka, ka tas ir aizliegts. Principā no ē diena nekas ī sti nav jā izņ em, vienī gais, ko izņ ē mā m, bija augļ i un saldumi uz animā cijas zonu vakarā , kad restorā ns bija slē gts.

Alkohola bā rs ir iekļ auts cenā - tā pē c viss ir bez maksas. Divi bā ri - viens galvenajā restorā nā un ir atvē rts ē š anas laikā , otrs pie baseina, atvē rts no 10 lī dz 00. Liela izvē le gan alkoholisko, gan bezalkoholisko produktu. Alkoholiskais: alus: tuborg un carlsberg (izvē lē ties 2 krā nus), daž i raksta, ka alus vā jš , bet, manuprā t, gaiš ais alus karstumā ir nevis piedzerties, bet gan baudī t. No alkohola tā lā k - Vodka, Rak (turku degvī ns), Malibu (vietē jais), Dž ins, Baileys (vietē jais), baltvī ns, sarkanais. Arī uz bā ra - auksta melnā tē ja fuzetea, fanta, kokakola, sprite, toniks, ledus.
Blakus baseinam ir atvē rts uzkodu bā rs no 11 lī dz 17, kur ir mini bufete, kur š eit tiek gatavoti visi ē dieni, ļ oti garš ī gi, ir arī automā ts ar sulā m, ū deni, kafijas automā ts. Blakus atrodas divi ledusskapji - viens ar aukstu ū deni pudelē s, otrs - ar ayran (rū guš piena dzē riens, kas lī dzī gs iedegumam).

No 16:15 lī dz 17:00 blakus uzkodu bā ram mono garš as saldē jums (bez maksas), daž ā ds pē c izvē les, pā ris reizes izmē ģ inā ju, š ķ iet neslikts, atš ķ iras no mū sē jā s ar to, ka ir ļ oti viskozs. Tas ā tri kū st uz arē nas.

No 17:15 lī dz 18:00 uzkodu bā rā gatavo Vī nes vafeles ar augļ u pildī jumu, ļ oti garš ī gi, ņ em cik gribi.

Jū ra. Pieeja jū rai, kā jau principā visā Konakli ciema piekrastē , ir akmeņ aina pamatne, kā ds to sauc par betona-smilš u plā ksni, bet diez vai ir iespē jams izgatavot š ā du izmē ru plā tnes.
Viesnī ca parū pē jā s par saviem viesiem un veica iecirtumu klintī veiksmī gā kai ieieš anai jū rā , tač u tik un tā nav ī paš i ē rti tur nokā pt. Blakus atrodas mols, no kura var nokā pt pa kā pnē m vai nolē kt (augstums no 1 metra). Jū ra ir tī ra, caurspī dī ga lī dz dibenam. Daž reiz var bū t neliels daudzums sveš as smalkas suspensijas.

Uz pantones, pludmalē un pie baseina ir sauļ oš anā s krē sli. Tie, kas vē las gulē t pie baseina, mostas agrā k un ņ em sauļ oš anā s krē slus ar dvieļ iem. Pā rsvarā pie baseina atpū š as ā rzemnieki - krievvalodī gie iedzī votā ji atrodas pie jū ras.

Viesnī cas ē kā atrodas hammam, masā ž a, veikals ar precē m atpū tniekiem. Pati viesnī ca atrodas relatī vi tuvu (atš ķ irī bā no citā m, attā lā kā m viesnī cā m) no Konakli centra, 40 minū š u gā jiena attā lumā . Vienreiz devā mies uz Time Center iepirkš anā s centru, kur atrodas boutiques. 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas ir daudz veikalu, kafejnī cu un izklaides vietu.
Pati viesnī ca atrodas tuvu jū rai nu nekur tuvā k, atraš anā s vieta ļ oti laba.

Lidojā m uz Antā liju un braucā m no lidostas 3 stundas (bijā m pē dē jā viesnī ca), atpakaļ cauri Alanijai, kas mū s ļ oti iepriecinā ja, 40 minū tes lī dz lidostai. Tā tad, ja jums ir izvē le, lidojiet caur Alaniju.

Kopumā pā rē jais man ļ oti patika, ieteikums iemā cī ties daž as frā zes turku valodā un redzē siet, kā viss personā ls mainī s sejas. Pamatfrā zes, piemē ram, - sveiki, labdien / rī ts / vakars, č au, paldies. Tač u mē s uzzinā jā m daudz vairā k, nekā pā rsteidzā m vietē jos iedzī votā jus.

No trū kumiem lasiet citu tū ristu komentā rus. No mū su trū kumiem jums ir jā izlemj, vai tas ir vai nē - maksā jot 5 USD par skatu par istabu ar jū ru. mums bija 4 eta paš ā viesnī cas centrā , saulainā pusē , skats ir pā rsteidzoš s, bet tajā paš ā laikā jū ras troksnis naktī var kā dam traucē t, lai gan tas ir viegli atrisinā ms, ieslē dzot kondicionieri naktī un aizverot durvis uz balkona. Un otrs trū kums, kas mū s pā rsteidza, bija maksa par seifu.
1 vai 2$ par nakti, tā kā paņ ē mā m istabiņ u ar skatu uz jū ru un seifu, izrā dī jā s 96$, iedeva nelielu atlaidi 6$.

Istaba tī ra, kā rtī ga, mē beles patī kamas, varbū t ne jaunā kā s, bet kā rtī gas un tī ras. Istaba tika iztī rī ta labi, ir fē ns, ledusskapis, kondicionieris, LCD TV - krievu kanā li - kanā ls 1, TNT, NTV. Ir arī ukraiņ u mū zikas kanā ls, kurā skan laba mū zika, arī krievu valodā . Kanā li visā s valodā s angļ u, turku, ukraiņ u, vā cu, poļ u utt.

Ī patnī bā s pieskaitā ms gludekļ a trū kums - gludinā š ana tiek apmaksā ta, kā arī lietu mazgā š ana.

Gadī jumā , ja telpā radā s darbī bas traucē jumi (reģ istrē joties ledusskapis nedarbojā s, tas tika atklā ts otrajā dienā ), kļ ū me tika ā tri novē rsta. Viss ir ļ oti ā tri un glī ti. Neviens dzeramnaudu neprasa, laipns personā ls.

Uz viesnī cu devā mies atbilstoš i savam budž etam un pē c citu cilvē ku atsauksmē m, š ajā cenu segmentā , pē c atsauksmē m, nebija lī dzvē rtī gu.
Paldies citiem atpū tniekiem par atsauksmē m, kas mums cita starpā palī dzē ja izvē lē ties lielisku viesnī cu.

Veiksmi visiem, labu atpū tu!
Parādīt vairāk »


iemiesojums _882144
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
iemiesojums madamsvetlanas
bezmaksas vai ar depozītu?
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель был открыт в 1991 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Состоит из одного 6-этажного здания (2 лифта). Расположен на самом берегу моря. Подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 3 км от п. Конаклы, в 12 км от г. Алания. Аэропорт Анталии находится в 120 км от отеля, аэропорт Газипаша в 57 км. Автобусная остановка перед отелем.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 100 м. Пляжные полотенца — депозит, платно. Заход в море — камни. Душ, кабина для переодевания, спасатель.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование, Wi-Fi (бесплатно — в лобби; платно — в номерах и возле бассейна), основной ресторан — крытая секция рассчитана на 100 чел., терраса на 200 чел., 2 бара: лобби бар и бар у бассейна, многофункциональный зал-лобби, ТВ-уголок, 1 открытый бассейн, 230 кв.м, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый детский бассейн, 8 м2, мини-клуб (4-12 лет), игровая комната, детская анимация на русском языке, мини-дискотека, детская коляска (платно, по резервации).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: анимация на русском языке, живая музыка (6 раз в неделю), турецкий вечер (1 раз в неделю), турецкая баня (в определенные часы), дартс, пляжный волейбол, библиотека. Платно: сауна, массаж, пилинг, салон красоты, парикмахерская, водные виды спорта на пляже.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 120 Standart Room — максимальное размещение 3 чел. Handicap Room — номер для людей с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, сейф (платно), прямой телефон, Wi-Fi (платно), мини-бар (только вода, ежедневное пополнение), ванная комната (душ), фен, балкон, дополнительная раскладная кровать (по запросу). Уборка номера: ежедневно, смена белья и смена полотенец: 1 раз в 3 дня.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Konakli, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 252 0 770, +90 242 565 1729
Fax: +90 242 5651553
Tīmekļa vietne: Anitas Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).