Iestatīt uz pozitīvu

Rakstīts: 15 augusts 2011
Ceļošanas laiks: 4 — 14 augusts 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
Atvaļ inā jums pagā ja lieliski! Bija "Analgan" No viesnī cas plusiem - gandrī z pilsē tas centrs (15 minū tes lī dz Kalē ). Mī nusus neuzskaitī š u, jo to š eit jau ir daudz. Ir vē rts atzī mē t, ka visi, kas palika negatī vā ar š o negatī vo, jau ir ieraduš ies. Tā pē c ļ oti svarī ga ir pozitī va attieksme pret pā rē jo. Tad jū s sā kat citā di raudzī ties uz nelielā m sadzī ves neē rtī bā m.
1) Lifts ir mē ms - ejiet kā jā m. Tas ir noderī gi
2) Pludmale ir maksas - blakus Damlatash ir satriecoš a oļ u pludmale "Cleopatra" ar pā rsteidzoš iem viļ ņ iem.

3) Ir maz augļ u - blakus makro tirgum un Migros pa ceļ am uz pilsē tas pludmali pie akvaparka ir vē l viens Migros. Augļ u cenas ir 2-3 reizes zemā kas nekā Krievijā .
4) Gaisa kondicionieris nepū š : noņ emiet putekļ u filtrus. Tie atrodas zem pā rsega. piekauts lī dz nā vei. Iegā dā jieties suvenī ru magnē tu un ievietojiet to enerģ ijas taupī tā jā . Viss darbosies visu diennakti.
4) Personā ls nerunā krieviski - tā pat jū s, puiš i, ne Krievijā . Mā cī ties angļ u valodu. Komunikā cija vispā r nebū s problē ma.
Nedodieties apskates ekskursijā . Labā k no viesnī cas doties pa ielu un atrast autobusa pieturu. Sē dies uz 4. Jū s sasniegsiet Citadeli (kalnā ). Neiet uz paš u citadeli. Dā rgi un nekas interesants nav ko redzē t. Vienkā rš i dodieties lejā no kalna. Skati ir brī niš ķ ī gi. Aug vī nogas, vī ģ es, granā tā boli, olī vas, citroni, paprika, daž i vietē jie kaktusi, no kuriem uzreiz spiež sulu. Pē c nokā pš anas atrodieties pie ieejas Damlatash. Ir arī pludmales "Cleopatra" pilsē tas parks, akvaparks. Dodieties uz Kapadokiju. Tā lu, bet redzē si ī sto Turciju, nevis kū rortu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu