Atpūta Alara-viesnīcā

Rakstīts: 13 septembris 2011
Ceļošanas laiks: 3 — 10 septembris 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Atvaļ inā jumu aizē noja fakts, ka aviokompā nija Transaero, kas veica lidojumu, mums tieš i deguna priekš ā noslē dza reģ istrā ciju lidmaš ī nai. Bija 9 š ā di it kā "vē lie" nelaimī gie. Tez-tour pā rstā vis Š eremetjevo-F nevarē ja palī dzē t un mierī gi devā s mā jā s gulē t (izlidoš ana bija agri, 6:40). Uz tā lruni, ko viņ š atstā ja "katram gadī jumam", neatbildē ja. Man bija jā meklē izeja no š ī s situā cijas. Nestā stī š u, kā mums izdevā s aizlidot uz vietu, bet ļ oti vē los padalī ties savos iespaidos par Teza darbiniekiem Antā lijā . Darbinieku lamā š anā s tū ristu priekš ā , ilgi autobusa meklē jumi autostā vvietā , kas piepildī ta ar automaš ī nā m ("Somewhere out there, look for..."). Arī viesnī cas gids Turans iepriecinā ja ar savu "augsto kvalifikā ciju" - stundu viņ š stulbi "stū ma" ekskursijas un biedē ja tos, kas tā s pirks, malā ar š ausmī giem sodiem.
Kas attiecas uz paš u viesnī cu. Piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m par pā rtiku, pludmalē m. Telpas ir diezgan vecas. 20 dolā ri tika izglā bti no istabas pusceļ ā klintī vai ar skatu uz citas ē kas sienu. Reģ istratū ra teica tā : "20 ASV dolā ri un istaba ir laba dā ma. " Nekrā pa. Istaba atradā s 4. stā vā , ar skatu uz jū ru (arī naktī dzirdams š osejas troksnis). Lai gan pē c pā ris dienā m viņ i apgalvoja, ka pat sliktie skaitļ i ir sakā rtoti.
No smalkumiem: pastā vī gu fona troksni radī ja kliedzoš as cikā des. Daž us tas kaitinā ja, bet mū s tas netraucē ja.

Daudz vaimanā to bē rnu))) Bija jaunieš i, pā rsvarā pā ri. 4 * nav animā cijas. Arī ī paš a izklaide. Braucā m makš ķ erē t ar laivu, saimnieks ir Mehmets. Ir arī nirš anas centrs. Peldē jā mies galvenokā rt Alara Bay 4 *, ļ oti mā jī gā lī cī .
Seifs reģ istratū rā , bez maksas. Pludmales dvieļ us var mainī t pē c 2 dienā m tajā paš ā vietā . Kas attiecas uz dvieļ iem istabā - nav strū klakas. Pelē ks, vecs, izskalots. Jā ņ em savs fē ns, jo vietē jais ir ļ oti vā jš . Dzī voklis strā dā ja labi. Balkons ir plaš s, aprī kots ar plastmasas galdu un 3 krē sliem. Vakarā varat ieslē gt gaismu un atpū sties no karstuma.
Kas attiecas uz cenu un kvalitā ti...Neatbilst, tas ir mans subjektī vais viedoklis. Bija citos 4 *, var salī dzinā t.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu