Alanya Mesut Hotel 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 7.810
pamatā
21 atsaukt
№55 viesnīcas reitingā Alanja
8.3 Numurs
8.3 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.0 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Alānijas centrā, pāri ceļam no pludmales. Sastāv no divām ēkām. Tā piedāvā restorānu, bārus, āra baseinu un spa. Viesnīca izmitina viesus ar īpašām vajadzībām, un tai ir arī īpaša ieeja pludmalē.Vairāk →
аватар r.ivanova.80
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena! Beidzot atradu laiku, lai uzrakstī tu par mū su lielisko uzturē š anos Mesutā. Jau iepriekš zinā jā m, ka dosimies tā lu, tā pē c, pē rkot ekskursiju Baku, lū dzā m ierasties Gazipaš as lidostā . Mē s bijā m daudz – es ar vī ru un bē rnu un viņ a vecā kiem. … Tomēr ▾ Laba diena!
Beidzot atradu laiku, lai uzrakstī tu par mū su lielisko uzturē š anos Mesutā.
Jau iepriekš zinā jā m, ka dosimies tā lu, tā pē c, pē rkot ekskursiju Baku, lū dzā m ierasties Gazipaš as lidostā . Mē s bijā m daudz – es ar vī ru un bē rnu un viņ a vecā kiem. Pasū tī jā m transfē ru uz lidostu, darā m vienmē r, lē ti un ļ oti ē rti. Mē s pasū tī jā m savu transfē ru no Alik, VK grupā . Ekskursijas pie alik. Ī sta nauda, ​ ​ lieliskas maš ī nas.
Pati viesnī ca diezgan pieklā jī ga, viss tī rs, neuzbā zī gs personā ls.
Nu, teiksim par sā kotnē jo 4, bet mē s negaidī jā m luksusa lī meni. Tā pē c, kā raksta citi, ja atradī si vainu, pat modernā s viesnī cā s redzē si mī nusus.
Ē diens nav daudzveidī gs. Bet viss ir svaigs, vienmē r bija gaļ a, sieri, garš augi, dā rzeņ i un protams turku saldumi.
Tiem, kam patī k uzsū kties pludmalē , kā man - š ī viesnī ca nav piemē rota, š ajā reģ ionā pludmales nav ī paš i labi koptas, milzī gi slideni kluč i ieejot jū rā.
Pat speciā li apavi nederē s. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas, bet mē s tos neņ ē mā m. Tā kā lielā ko daļ u laika pavadī jā m pie baseina vai ā rpus viesnī cas.
Vakariņ u laikā gā jā m uz vietē jiem restorā niem, cenas zemas un ļ oti garš ī gas gandrī z visur! Lielveikalu ir daudz, ik pē c 300 metriem ir bankomā ts.
Mē s neplā nojā m doties ekskursijā s.
Bet beigā s nopirkā m lidojumu ar izpletni, no tā paš a Alika no VK.
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti, un, ja viesnī cai š osezon bū s tikpat pievilcī ga cena, iespē jams, izvē lē simies to vē lreiz.
Lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар olga2401
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
2021.  gada augustā ceļ oja kā pā ris. Patika viesnī ca. No tā , kas man ī paš i patika: izcila virtuve, vienmē r atradā m kaut ko savai gaumei. Ļ oti uzmanī gs personā ls, cenš as izpildī t jebkuru vē lmi. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, un kopumā viesnī ca ir ļ oti tī ra. … Tomēr ▾ 2021.  gada augustā ceļ oja kā pā ris. Patika viesnī ca.
No tā , kas man ī paš i patika: izcila virtuve, vienmē r atradā m kaut ko savai gaumei. Ļ oti uzmanī gs personā ls, cenš as izpildī t jebkuru vē lmi. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, un kopumā viesnī ca ir ļ oti tī ra. Visi darbinieki valkā maskas, tiek ievē roti visi pret COVID pasā kumi.
Lielisks hammam! Pateicoties administratorei Jū lijai, viņ a ieteica izcilus masierus (Aykhan un Naya), bijā m ļ oti apmierinā ti, paņ ē mā m gan ķ ermeņ a masā ž u, gan sejas masā ž u.
No mī nusiem - nav pludmales. Mē s devā mies uz pludmali 4.50 metrus pa labi, tur ir laba ieeja ū denī . Cena par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu ir 2 USD dienā .
Wi-Fi istabā tiek apmaksā ts - 2 USD dienā (seifs istabā maksā tikpat). Mē s dzī vojā m 2. stā vā , mū su istabā bija vā jš , bet es noķ ē ru Wi-Fi no viesnī cas vestibila.
Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi veikali, aptiekas, valū tas maiņ as punkti. Lī dz iepirkš anā s centram Alanyum ir aptuveni 20 minū š u gā jiens. Tuvumā ir autobusu pietura, ē rti nokļ ū t pilsē tas centrā .
аватар nikitos_91
Viesnī ca Mesut, 4 zvaigznes. Atrodas pirmajā piekrastē Alanjas pilsē tā , Turcijā . Tas sastā v no divā m piecstā vu ē kā m baltos un zilos toņ os. Š oreiz ceļ ojā m ar piecu cilvē ku grupu un rezervē jā m 3 atseviš ķ as istabas. … Tomēr ▾ Viesnī ca Mesut, 4 zvaigznes. Atrodas pirmajā piekrastē Alanjas pilsē tā , Turcijā . Tas sastā v no divā m piecstā vu ē kā m baltos un zilos toņ os. Š oreiz ceļ ojā m ar piecu cilvē ku grupu un rezervē jā m 3 atseviš ķ as istabas. Tač u pirmā iepazī š anā s ar Mesutu mums nesā kā s uz pozitī vas nots. Reģ istratū rā saskā rā mies ar faktu, ka tagad nav 3 atseviš ķ u istabu un piedā vā ja 1 standarta un 1 ģ imenes numuru. Viņ us motivē ja tas, ka cilvē ki pagarina mā jokļ us, kavē jas avioreisi utt. Pē c ceļ a bijā m nedaudz š okē ti, bet izvē les nebija. Kā kompensā ciju par visu uzturē š anā s laiku mums piedā vā ja bezmaksas seifu numuros un bezmaksas sauļ oš anā s krē slus pludmalē . Treš ajā dienā telpas tika atbrī votas, un mē s beidzot iekā rtojā mies 3 atseviš ķ ā s istabā s. Tā pē c esiet gatavi š ā diem pagriezieniem vasaras augstajā sezonā .
Viesnī cas teritorija ir neliela: papildus galvenajam restorā nam ir kafejnī ca, baseina bā rs, konferenč u telpa, bē rnu istaba, kā arī bezmaksas Wi-Fi vestibilā .
Viesnī cas numuriņ i ir tī ri, uzkopti katru dienu, ir kondicionieris un minibā rs ar ū deni. Apmaksā ts arī seifs - 2 USD dienā . Arī vannas istabas ir labi koptas, ziepju un š ampū nu pietika. Family room ir plaš s divistabu komplekts ar starpsienu, bet bez durvī m, tajā ir 4 gultas, 2 skapji. Balkons diezgan plaš s, skats paveras uz pagalmu, bet var redzē t arī jū ru un pludmali.
Teritorijā.1 peldbaseins ar nelielu nož ogotu teritoriju bē rniem. Zī mī gi, ka vietē jiem turkiem galvenokā rt patī k peldē ties baseinā , kuru pie viesnī cas atpū tā s ļ oti daudz. Blakus baseina bā ram ir pat sporta zona ar trenaž ieriem.
Galvenā s ē dienreizes galvenajā restorā nā pirmajā stā vā . Ī patnī ba ir tā da, ka bufete ir atgriezusies, darbinieki vakariņ ā m savā c tikai daž us ē dienus: gaļ u, kebabus, aknas, zivis. Kopumā ē diena pietika, turklā t tas ir daudzveidī gs: garš ī gas olī vas, arbū zi, melones un turku apelsī ni. Daudz saldumu: kū kas, vietē jie konditorejas izstrā dā jumi, suflē . Ir 2 kafijas automā ti, tē jas un tirdzniecī bas automā ti ar 3 veidu sulā m. Ē st var gan restorā nā ar gaisa kondicionē tā ju, gan ā rpusē uz terases, turklā t pie ceļ a atrodas apakš ē jais stā vs un augš ē jais stā vs.
Pludmale atrodas tikai daž u minū š u gā jiena attā lumā : ir zemes š ķ ē rsojums, ir pazemes š ķ ē rsojums. Savai droš ī bai labā k izmantot otro variantu, jo vietē jie autovadī tā ji ļ oti mī l paā trinā ties un nemaz nepievē rš uzmanī bu ceļ a zī mē m un zebrā m. Pludmale š eit ir paš valdī bas, bet katrai viesnī cai ir pieš ķ irta sava zona ar maksas sauļ oš anā s krē sliem - 2 USD dienā vienai personai. Mesutā š ī ir 7.  pludmale ar zaļ iem sauļ oš anā s krē sliem un oranž iem saulessargiem. Pati pludmale pā rsvarā ir smilš aina, ar daž iem oļ iem. Jū ra ir ļ oti silta: jū lijā lī dz 30 grā diem; vispā r Alanja tiek uzskatī ta par karstā ko pilsē tu Vidusjū ras piekrastē , kur gaisa un ū dens temperatū ra vienmē r ir par pā ris grā diem augstā ka. No mī nusiem - tie ir spē cī gi viļ ņ i, kas gandrī z neapstā jā s visas atpū tas laikā . Pludmalē vienmē r plī voja sarkanais karogs, un diez vai varē ja normā li nopeldē ties. Otrs mī nuss ļ oti akmeņ ains dibens, zem kā jā m veseli brili, uz kuriem var viegli savainoties. Turklā t š ā da situā cija vē rojama visā Alā nijas piekrastē , pat iepretim 5 zvaigž ņ u viesnī cā m.
Bet piekrastes celiņ i un alejas ir ļ oti skaistas: viss ir peldē ts krā sainos ziedos, daudz zaļ umu, augstas palmas. Patī kami staigā t apkā rt un baudī t skatu.
Bet vē l patī kamā k ir staigā t pa vakara promenā di, kad karstums nedaudz norimst. Vietē jā s strū klakas un instalā cijas ir skaisti izgaismotas ar krā sainā m gaismā m. Laternas un automaš ī nu priekš ē jie lukturi padara naksnī go Alaniju vē l gaiš ā ku. Troksnis te nerimst lī dz rī tam, nakts dzī ve rit pilnā sparā .
Rezumē jot, š ī pilsē ta mums bija pā rā k aizņ emta, un pludmale ir ļ oti akmeņ aina peldē š anai + ar spē cī giem viļ ņ iem. Acī mredzot nā kamreiz izvē lē simies citu nakš ņ oš anas vietu.
аватар _814239
Es vē los atseviš ķ i pateikties Jaroslavai! Meitene-informatore (animatore) palī dzē s, pastā stī s, vadī s! Viņ š zina atbildes uz visiem jautā jumiem! ) brī niš ķ ī gs palī gs, tik labā viesnī cā ! Kopumā jū s esat apmaldī jies, meklē jot viņ u tur) viņ a vienmē r ir kaut kur tuvumā ! ) Viesnī ca ir laba! Mazs, bet mā jī gs! Personā ls ir lielisks! Es atpū tos viena un nekad nejutu, ka esmu viena! ) raibi cilvē ki! Bē rnu ir ļ oti maz, un tie galvenokā rt atrodas pie baseina. … Tomēr ▾ Es vē los atseviš ķ i pateikties Jaroslavai! Meitene-informatore (animatore) palī dzē s, pastā stī s, vadī s! Viņ š zina atbildes uz visiem jautā jumiem! ) brī niš ķ ī gs palī gs, tik labā viesnī cā ! Kopumā jū s esat apmaldī jies, meklē jot viņ u tur) viņ a vienmē r ir kaut kur tuvumā ! )
Viesnī ca ir laba! Mazs, bet mā jī gs! Personā ls ir lielisks! Es atpū tos viena un nekad nejutu, ka esmu viena! ) raibi cilvē ki! Bē rnu ir ļ oti maz, un tie galvenokā rt atrodas pie baseina. Acī mredzot virtuve, tā pat kā citur Turcijā . Bet! Man nebija laika ieturē t brokastis vai pusdienas, pie baseina, pie bā ra, ē diens no 11 lī dz 17 nav sliktā ks kā galvenajā restorā nā ! Un traki garš ī gs saldē jums! noteiktos laikos) pludmale ir pā ri ceļ am, jauka, bet akmeņ aina! Lieliski ar pieskaņ otiem apaviem! Atkal, tas bija Jaroslavs, kurš to ieteica! Pludmale ir bezmaksas, bet sauļ oš anā s krē sli ir 2 dolā ri jeb 15 liras! Alus tur ir dā rgs! 4 dolā ri! Lī dz Alā nijas centram ar kā jā m 40-60 minū tes) atkarī bā no tā , kā braukt) ar automaš ī nu 10 minū tes) labi, tas ir aizrauš anā s staigā t, nevis vā rds) vispā r, es jums iesaku, es atpū tos kā gribē ju! Mierī ga viesnī ca. Tiem, kas vē las ar bē rniem, pludmale nav piemē rota, tiem, kas vē las tusē t, galvenais ir nevis kur, bet ar ko!
аватар dp180892raj
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sā kš u ar mī nusiem: - Virtuve (ē dienkarte vienmuļ a, no turku virtuves nekā nebija), kotletes un gaļ a riebjas, no pamatē dieniem tikai rī si bez nekā un kartupeļ u biezenis, kas garš o pē c puņ ķ iem, saldumi viss uz mannas. - Slikta klientu apkalpoš ana. … Tomēr ▾ Sā kš u ar mī nusiem:
- Virtuve (ē dienkarte vienmuļ a, no turku virtuves nekā nebija), kotletes un gaļ a riebjas, no pamatē dieniem tikai rī si bez nekā un kartupeļ u biezenis, kas garš o pē c puņ ķ iem, saldumi viss uz mannas.
- Slikta klientu apkalpoš ana.

Iekā rtojies vakarā , uz takas. kā du rī tu pē c tī rī š anas viņ i atklā ja dā rga dezodoranta (Pacco Rabanne 40 USD) zudumu. Mē s nevarē jā m domā t, ka ir jā slē pj viss, kam ir kaut mazā kā vē rtī ba. Arī seifa atslē gu mums neiedeva.
Uzreiz pē c zaudē juma atklā š anas visi tika daudzkā rt pā rbaudī ti un tikai pē c tam vē rsā s pie gida. Viņ i kopā ar viņ u vē rsā s reģ istratū rā un papildus zvanī ja uz uzticī bas tā lruni. Brī vdienā s direktors nav klā t, un atbildi gaidī jā m lī dz pirmdienai.
Pirmdien gids ziņ oja, ka viņ u atbilde bija tā da, ka viņ iem tā da nekad nav bijusi un ka kalpones to nevar nozagt. Neviens no administrā cijas ar mums nesazinā jā s un nekā di nereaģ ē ja uz raduš os situā ciju.
Tā pē c, ja dodaties uz š o viesnī cu, paslē piet visas lietas vai nelaidiet istabenes vai esiet gatavi zā dzī bā m no istabenē m un piesegš anai no administrā cijas.

P. S. Mē s esam redzē juš i lī dzī gu atsauksmi no citiem klientiem vienā no vietnē m.
P. S. S. Pievienoju vairā k nekā.20 gadus vecas viesnī cas sū dzī bu un ieteikumu grā matas fotogrā fijas (mū su apskats ir vienī gais).
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca neš ķ iet slikta, laba, normā ls ē diens kā.4*, mums bija nianses ar norē ķ inā š anos un man nepatika. Mums ar vī ru un bē rnu bija 6 gadi, un mums bija jā iedod istabiņ a, lai bū tu vieta bē rnam. Mē s nonā cā m no ceļ a, noguruš i un pā rguruš i, mums teica, ka mū su istabas nav, ka viņ i var nodroš inā t mums standartu ar divguļ amo gultu, un mē s š o jautā jumu varē sim atrisinā t tikai nā kamajā dienā par noteiktu finansiā lu summu. … Tomēr ▾ Viesnī ca neš ķ iet slikta, laba, normā ls ē diens kā.4*, mums bija nianses ar norē ķ inā š anos un man nepatika. Mums ar vī ru un bē rnu bija 6 gadi, un mums bija jā iedod istabiņ a, lai bū tu vieta bē rnam. Mē s nonā cā m no ceļ a, noguruš i un pā rguruš i, mums teica, ka mū su istabas nav, ka viņ i var nodroš inā t mums standartu ar divguļ amo gultu, un mē s š o jautā jumu varē sim atrisinā t tikai nā kamajā dienā par noteiktu finansiā lu summu. atlī dzī ba. Tonakt mocī jā mies tajā mazajā istabiņ ā , nā kamajā dienā mums to istabiņ u iedeva par 25$, lai gan dī vaini, pirms brauciena samaksā jā m. Ē diens bija garš ī gs, diezgan daudzveidī gs, nesaindē jā mies. Tuvu jū rai, burtiski š ķ ē rsojot ceļ u. Jū ra Turcijā ir ļ oti forš a. Noteikti jā bū t koraļ ļ iem. Š ī nianse ar nogulumu atstā jot atlikumu ir nepatī kama, tā pē c iesaku meklē t ko citu.
аватар irena_mir
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es paskatī jos viesnī cas kartes, man patika š ī , tirkī za, kompakta) Viesnī ca nav liela, 5 stā vi, ir lifts, lai nenestu koferus pa kā pnē m. Interjers ir pieklā jī gs, kopumā patī kama atmosfē ra. Viesnī cas personā ls viesmī lī gs un draudzī gs, numuriņ i tī ri, gultas veļ a un dvieļ i mainī ti, pē c 2 dienā m ē diens garš ī gs un daudzveidī gs Milzī gs pluss, ka pā ri ceļ am ir pludmale, trī s minū tes un esat lī dz plkst. … Tomēr ▾ Es paskatī jos viesnī cas kartes, man patika š ī , tirkī za, kompakta)
Viesnī ca nav liela, 5 stā vi, ir lifts, lai nenestu koferus pa kā pnē m. Interjers ir pieklā jī gs, kopumā patī kama atmosfē ra.
Viesnī cas personā ls viesmī lī gs un draudzī gs, numuriņ i tī ri, gultas veļ a un dvieļ i mainī ti, pē c 2 dienā m ē diens garš ī gs un daudzveidī gs Milzī gs pluss, ka pā ri ceļ am ir pludmale, trī s minū tes un esat lī dz plkst. jū ra, bet maksas sauļ oš anā s krē sli. Pludmales darbiniece ļ oti jauks cilvē ks , vienmē r ar smaidu, rū pī gi seko lī dzi pludmales tī rī bai. Š ajā viesnī cā ir daudz ā rzemnieku, iespē jams, š o ī so vakara programmu dē ļ . Viņ iem nav savas diskotē kas, viņ i tos ved uz centru. Ir pā rtraukumi ar Wi-Fi. . Pā rdevē ji ir draudzī gi cilvē ki, viesmī ļ i ne tikai nes ē dienu, bet arī izklaidē apmeklē tā jus, var, piemē ram, dejot. Atmosfē ra ir draudzī ga. Ar atpū tu š ajā viesnī cā esmu apmierinā ta, bija ļ oti patī kami iespaidi.
Vē los pateikties arī Alanjas iedzī votā jiem par pilsē tas tī rī bas uzturē š anu, koku kopš anu, laistī š anu, cirš anu. tā ds skaistums visapkā rt!
аватар Tatjana95645
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jos pati, par to nav nekā du pretenziju, mums viss patika. Istabā viss bija kā rtī bā , viss bija kā rtī bā . Pludmale atrodas pā ri ceļ am, apkā rtne ir laba. Atraš anā s vieta laba, uz katra stū ra veikali un aptiekas, noteiktā s dienā s tirdziņ i. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pati, par to nav nekā du pretenziju, mums viss patika. Istabā viss bija kā rtī bā , viss bija kā rtī bā . Pludmale atrodas pā ri ceļ am, apkā rtne ir laba. Atraš anā s vieta laba, uz katra stū ra veikali un aptiekas, noteiktā s dienā s tirdziņ i. Ē diens arī bija diezgan normā ls.
аватар Swshtynda
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mesut HOTEL 4* Obakoja, Alanja, Vidusjū ras reģ ions, Turcija JA MEKLĒ JAT VIESNĪ CU, LŪ DZU IZVĒ LIES Mesut Hotel. Viesnī ca atrodas pirmajā rindā , pludmale ir skaista. Draudzī gas sejas, uzmanī ga atraš anā s vieta viesiem. Viesnī cas numuriņ i ir labi un ē rti. … Tomēr ▾ Mesut HOTEL 4*
Obakoja, Alanja, Vidusjū ras reģ ions, Turcija
JA MEKLĒ JAT VIESNĪ CU, LŪ DZU IZVĒ LIES Mesut Hotel. Viesnī ca atrodas pirmajā rindā , pludmale ir skaista. Draudzī gas sejas, uzmanī ga atraš anā s vieta viesiem. Viesnī cas numuriņ i ir labi un ē rti. Vienī gais trū kums ir mazas, kompaktas telpas. Bet, ja uzskatā t, ka nenā cā t sē dē t istabā , bet gan aktī vi pavadī t laiku, tas nav nekā ds trū kums. Visu komfortu rada smaidī gas un strā dī gas kalpones. Daudzi nezina krievu valodu, tač u viņ u apzinī gais darbs un sejas liecina, ka viņ i augstu vē rtē gan savu darbu, gan savu reputā ciju, ā rstē jot klientus.
Restorā ns, kurā ē dā m, mū s pā rsteidza ar daž ā diem ē dieniem - dā rzeņ u pā rpilnī bā , gaļ u, zivī m, konditorejas izstrā dā jumiem, saldumiem, kafiju, dzē rieniem....Personā ls ir pelnī jis izcilu novē rtē jumu!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ar sievu un mazo dē liņ u ilgi gaidī jā m atvaļ inā jumu un lolotajā.8. septembrī aizlidojā m uz Antā liju, nokļ uvā m viesnī cā , bet ak, tas mums jau no paš a sā kuma bija izlutinā ts. Viss sā kā s no brī ž a, kad mē s iereģ istrē jā mies viesnī cā Mesut, reģ istratū rā viņ i vispirms paņ ē ma mū su kredī tkarti, un tad viņ i teica, ka nav vietas un piedā vā ja mums reģ istrē ties blakus viesnī cā ar skaļ u nosaukumu Grand Atilla, var iedomā jieties, ko var darī t ģ imene ar mazuli uz rokā m, bē rnam ir 1. … Tomēr ▾ Ar sievu un mazo dē liņ u ilgi gaidī jā m atvaļ inā jumu un lolotajā.8. septembrī aizlidojā m uz Antā liju, nokļ uvā m viesnī cā , bet ak, tas mums jau no paš a sā kuma bija izlutinā ts. Viss sā kā s no brī ž a, kad mē s iereģ istrē jā mies viesnī cā Mesut, reģ istratū rā viņ i vispirms paņ ē ma mū su kredī tkarti, un tad viņ i teica, ka nav vietas un piedā vā ja mums reģ istrē ties blakus viesnī cā ar skaļ u nosaukumu Grand Atilla, var iedomā jieties, ko var darī t ģ imene ar mazuli uz rokā m, bē rnam ir 1.5 gadi. Nokļ uvuš i tur, bijā m š okē ti divas naktis ar mazuli, dzī vojā m 111. numuriņ ā , no kura logiem pavē rā s viesnī cas vakara disko priekš nesums, kas ilga lī dz vē lai naktij. Bē rns vienkā rš i negulē ja. Divas dienas pavadī tas Atilla, istabiņ a netika iztī rī ta, autiņ biksī š u un atkritumu smaka mū s vienkā rš i nogalinā ja, uz lū gumu iedot vē l vienu istabiņ u, standarta atbilde ir: brī vu istabu nav. Pusdienā s un vakariņ ā s rindas uz ē damistabu, it kā cilvē ki ē stu pē dē jo maltī ti. Bet, pagā ja divas dienas un mē s laimī gi skrē jā m uz Mesutas viesnī cu. Reģ istratū rā mū s lū dza pagaidī t, jo visas telpas tiek uzkoptas. Es palū dzu paā trinā t procesu, jo mums ir mazulis uz rokā m. Nekavē joties tika atrasta brī va istaba. Urrā , te nu esam istabā , pē c remonta Nr. 55 ir tī rs un gaiš s, beidzot izpakojā m koferus, izkā rā m drē bes. Pē c dienas dzī voš anas sapratā m, ka principā arī Mesuts nav tī rī ts, katru vakaru jā nā k un jā prasa uzkopš ana. Pē c sarunas ar viesnī cas administratoru: kā da gados veca sieviete, kas sē dē ja atseviš ķ ā istabā pie reģ istratū ras, mums solī ja, ka visas problē mas tiks atrisinā tas un tī rī š ana notiks lī dz pulksten 12, bet diemž ē l tas izrā dī jā s tī ri meli. . Un divas dienas pirms izlidoš anas viņ i mū s vienkā rš i nesakopa, mums bija jā izmet miskaste pa durvī m. Vakarā reģ istratū rā knapi prasī jā m tī rus dvieļ us, lai gan mums abiem ar sievu angļ u valoda ir bezmaksas. Viesnī cas restorā nā nemitī gi netī ri galdi, kamē r neparā da viesmī ļ iem pie galda, viņ i pat netī rā s salvetes nemaina. Ē diens trū cī gs, izvē le ļ oti maza, galvenokā rt par daudzumu viņ i liek 10 paplā tes siera, pā rkaisa ar daudzkrā sainu rū gtumu. Augstais krē sls, tik netī rs, it kā tas nebū tu mazgā ts 50 gadus, tikpat daudz gadu, cik š ī briesmī gā viesnī ca. Dienu pirms ē š anas iespē jas izturē t š o pretī go vairs nebija un devos aprunā ties ar administrā ciju. Parā dī jā s kā ds vī rietis, pē c personā la uzvedī bas sapratu, ka viņ š ir vecā kais, tika panā kta vienoš anā s, ka nā kamajā rī tā mū s aizvedī s ar individuā lu transfē ru uz lidostu. Mē s sarokojā mies un š ķ ī rā mies. . Pasū tī jā m transfē ru 9:00, pasū tī jumu uz brī di apstiprinā ja viesnī cas darbiniece, kura 2013.09. 14. priekš vakarā bija reģ istratū rā un ar mums piezvanī ja uz transfē ra kompā niju, bet kā mē s bijā m. paskaidroja MESUT, š oferis ieradā s agrā k 8:20 no rī ta un mū s nesagaidī ja, tie jau ir viņ u iekš ē jie pā rklā jumi, bet tas, ka mē s stā vē jā m reģ istratū rā ar sievu un mazuli rokā s jau 8. : 40 un jautā ja, vai viss bū s tā , kā vienojā mies, mū s apstiprinā ja. Noteiktajā laikā transfē rs neieradā s, darbiniece rupji parā dī ja durvis un teica, ka transfē rs nenā ks, un jā brauc ar taksi. Viesnī ca atteicā s maksā t par taksometru. Mē s centī simies pā rbaudī t š o viesnī cu ar Turcijas tū risma departamenta starpniecī bu un rū pī gi uzraudzī sim, kas notiek. . Ar cieņ u visiem tū ristiem, kuri lasī ja mū su pā rskatu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в центре города Алания, через дорогу от пляжа. Состоит из двух корпусов. К услугам гостей ресторан, бары, открытый бассейн, спа. Отель размещает гостей с ограниченными физическими возможностями, также имеется специальный вход на пляж.

Atrašanās vieta 38 км от аэропорта Алании. 125 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Песчано-каменистый пляж в 50 м от отеля, через дорогу. Заход в море – песок, галька, камни, пирс.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
Viesnīcā

Основной ресторан вместимостью 350 человек.

Завтрак: 07:30-09:30. Поздний завтрак: 09:30-10:00. Обед: 12:30-14:00. Ужин: 19:00-21:00. Поздний ужин: 23:00-23:30.

11:00-17:30 – снэки у бассейна. 11:00-17:30 – выпечка в кофе хаус.

Лобби-бар: 10:00-17:30.

Снэк-бар: 10:00-23:00.

Service Bar: 12:30-14:00 / 19:30-21:30.

Пляжный бар: 10-00-17:00 (extra).

Открытый бассейн 140 кв.м.

Платно: упаковка багажа, цветочная служба, торт на день рождения, телефон и факс, шампанское, свежий апельсиновый сок, услуги по глажению одежды, шезлонги

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детский бассейн 6.40 кв.м.
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Пляжный волейбол, дартс, шахматы, водные виды спорта. Анимация, тематические вечера, комната для отдыха, сауна, турецкий хамам, массаж.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 132 номера в двух шестиэтажных зданиях.

Istabās

Ванная и туалет, фен, мини-бар (пустой), спутниковое телевидение, телефон, кондиционер, сейф, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Oba Kasabası Göl Mah. Mesut Cad. No:2 ALANYA / ANTALYA – TÜRKİYE
Tālruņi: Tel : +90 242 606 14 30
Fax : 0242 514 04 86
Tīmekļa vietne: Alanya Mesut Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.