Mājīga viesnīca

Rakstīts: 21 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 20 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Es paskatī jos viesnī cas kartes, man patika š ī , tirkī za, kompakta)
Viesnī ca nav liela, 5 stā vi, ir lifts, lai nenestu koferus pa kā pnē m. Interjers ir pieklā jī gs, kopumā patī kama atmosfē ra.
Viesnī cas personā ls viesmī lī gs un draudzī gs, numuriņ i tī ri, gultas veļ a un dvieļ i mainī ti, pē c 2 dienā m ē diens garš ī gs un daudzveidī gs Milzī gs pluss, ka pā ri ceļ am ir pludmale, trī s minū tes un esat lī dz plkst. jū ra, bet maksas sauļ oš anā s krē sli. Pludmales darbiniece ļ oti jauks cilvē ks , vienmē r ar smaidu, rū pī gi seko lī dzi pludmales tī rī bai. Š ajā viesnī cā ir daudz ā rzemnieku, iespē jams, š o ī so vakara programmu dē ļ . Viņ iem nav savas diskotē kas, viņ i tos ved uz centru. Ir pā rtraukumi ar Wi-Fi. . Pā rdevē ji ir draudzī gi cilvē ki, viesmī ļ i ne tikai nes ē dienu, bet arī izklaidē apmeklē tā jus, var, piemē ram, dejot. Atmosfē ra ir draudzī ga. Ar atpū tu š ajā viesnī cā esmu apmierinā ta, bija ļ oti patī kami iespaidi.

Vē los pateikties arī Alanjas iedzī votā jiem par pilsē tas tī rī bas uzturē š anu, koku kopš anu, laistī š anu, cirš anu. tā ds skaistums visapkā rt!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu