Jautājums o Sousse

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
304 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Pastāsti man, kurš atpūtās Susā! Vai no Susas ir iespējams pašiem, bez ekskursijas doties uz Kartāgu, uz tuksnesi uz Tunisijas pilsētu? Un kurš tagad var pateikt cenas muzejos?
Pastāsti man, kurš atpūtās Susā! Vai no Susas ir iespējams pašiem, bez ekskursijas doties uz Kartāgu, uz tuksnesi uz Tunisijas pilsētu? Un kurš tagad var pateikt cenas muzejos?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2019-03-035 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар deppo
Izstrādājām plānu ceļojumam uz galvaspilsētu Tunisu un no turienes uz Kartāgu pašu spēkiem un sagatavošanās posmā viss izskatījās pavisam vienkārši. Patiesībā izrādījās grūtāk, jo. no Susas vispirms braucam ar vilcienu uz Tunisu, un tad pārsēžamies metro un dodamies uz Kartāgu. Taču pieturas ir dažādas un atrast, kur atrodas metro, nemaz nav tik vienkārši. Joprojām sarežģī fakts, ka tur gandrīz neviens nerunā angliski. Tikai franču un arābu valodā. Bet no galvaspilsētas var braukt ar taksi, tad Kartāgā redzēsi vairāk objektu, nekā tūrē uzrāda. Šķiet, ka tas arī nav ļoti dārgs.
аватар gural_olga
Liels paldies! Vai varat pastāstīt kādu lētu viesnīcu Susā? Mēs jau esam domājuši par automašīnas nomu, vai jūs to neīrējāt? Attiecībā uz franču valodu, paldies, apstiprināja mūsu pieņēmumus. Pastāstiet man dināra maiņas kursu pret grivnu, ieejas cenu muzejos, metro, vilcienā?
аватар deppo
Mums bija garas brīvdienas 2013. gadā. Viesnīca Tergi klubs. Tas atrodas ārpus pilsētas, bet mums tas bija vēl labāk, jo pludmale ir bezmaksas. Netālu atrodas kafejnīcas un veikali, uz vietas ir peldbaseins ar slidkalniņiem un talasoterapija. Kopumā mums patika.
Par to, kā mēs neatkarīgi ceļojām no Susas uz El Džemu, varat lasīt manā lapā.
Viņiem ir laba visas dienas ekskursija ar pusdienām, apmeklējot galvaspilsētu, Kartāgas drupas un Sidi bou Said pilsētu. Tas maksā 100 USD. Mēs domājām, ka tas mums ir piemērots.
Tāpēc diemžēl nestāstīšu par biļešu cenām un šī gada kursu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sousse
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl