Kontrastu zeme, jā!

21 augusts 2009 Ceļošanas laiks: no 10 augusts 2009 ieslēgts 17 augusts 2009
Reputācija: +9
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s ar vī ru augusta vidū atpū tā mies Susā . Braucā m no Dā nijas ar dā ņ u tū risma aģ entū ru.

Ak Nouvelaire.

Ne pā rā k laba aviokompā nija, pataupa lieku glā zi ū dens, bet pabaro. Nav punktuā li. Ar bagā ž u problē mu nebija.

Par pilsē tu.

Susa ir liela pilsē ta, trokš ņ aina. Ir daudz veikalu un lielveikalu.

Par pludmali

Katrai viesnī cai ir sava teritorija pludmales joslā , bet ir arī publiskas pludmales, kur pā rsvarā peldas vietē jie. Viesnī cas pludmalē ī rē jā m sauļ oš anā s krē slus (2.5 dinā ri), lietussargs ir fiksē ts un par to nemaksā . Ū dens karsts, no rī ta pā rsvarā mierī gs. Pē c pusdienā m neliels vē trains. Ū dens nedaudz netī rs - aļ ģ es, somas un glā zes. Medū zas neredzē jā m.

Pludmalē klī st visu veidu lietu pā rdevē ji. Droš i var kaulē ties un nolaist cenu par 80 procentiem. Bet neko ē damu neņ ē mā m aiz riebuma.

Par viesnī cu.


Kopš devā mies "veiksmes tū rē " sastapā mies ar š ausmī gu viesnī cu, drī zā k istabiņ u mā ju. Netī ra, salauzta vannas istaba, trū kst dvieļ u un ziepju. Pā rsvarā tur mitinā jā s tunisieš i.

Bet jū s varat droš i ņ emt 3 * viesnī cu, jo pat 3 * jū s varat atrast "viss iekļ auts" un pienā cī gu servisa lī meni. 4-5 * viesnī cas pā rsvarā atrodas krastā .

Par restorā niem.

Vidē jā s klases restorā ni. Nav slikti-Farmers, La Fiesta, Saloon, Lascargot. Brokastojā m kafejnī cā Soho. Brokastis maksā ja 3.2 dinā rus, ar svaigu sulu un crusan, ļ oti garš ī gas.

Bet jā pierod pie smē ķ ē š anas un nolaidī bas tī rī bā . Nav slikts Celtia alus, sava veida Heineken tipa pilsner. No vietē jiem ē dieniem garš ī gs briks ar tunci, Tunisijas salā ti, Meš ovijas salā ti, Tunisijas desiņ as. Kuskuss nav slikts, bet personī gi mani kaitinā ja kaulu fragmentu klā tbū tne.

Par laikapstā kļ iem.

Naktī s +29, dienā karsts, bet vē ja dē ļ to nemana. Tā pē c ir viegli izdegt, ar krē mu jā sasmē rē vismaz 15 faktori, pat ja guļ ē nā . Nedē ļ as laikā lija divas reizes.

Noderī ga informā cija.


Brauciens uz Port el Kantaoui ar taksometru maksā.7-8 dinā rus. Izmaksas var samazinā t, izmantojot luage mikroautobusu vai tuk-tuk (2 dinā ri). Tuk-tuk ir paredzē ts ekstrē miem cilvē kiem, jo ​ ​ tas ir atvē rts un nav droš ī bas sliedes . Maš ī nu labā k neī rē t, riskanti un dā rgi. Satiksme š ausmī ga. Ļ oti uzmanī gs pie gā jē ju pā rejā m un vispā r š ķ ē rsojot ceļ us. Ļ oti garš ī gi arbū zi, bet persiki ir sulī gi, bet ne saldi. Alu pā rdod tikai restorā nos, kafejnī cā s un vairumtirdzniecī bas lielveikalos. Nevajag vadī ties ar piedā vā jumiem kaut ko iegā dā ties vai paņ emt par velti - visi tunisieš i bez izņ ē muma gaida samaksu par burtiski jebkuru lieku kustī bu un tas arī viss. Neļ aujiet sevi maldinā t piedā vā jumam vadī t ekskursiju - viņ iem bū s nepiecieš ama nauda. Neejiet vienatnē , ī paš i meitenes, jo tur ir nenormā li augsta vietē jo iedzī votā ju uzmanī ba. Tū risma zonā s jums nav jā uztraucas par apģ ē rba kodu, bet, ja dodaties uz ā rpusi, labā k nosegt plecus, kā jas un krū tis. Ja dodaties ceļ ojumā uz Sahā ru uz 2 dienā m, ņ emiet lī dzi ū deni, vismaz 3 litrus vienai personai. Lielveikalos maksā.600 melim, ja pē rkat viesnī cā vai ceļ malas kafejnī cā s, tad jau 2.5 dinā ri. par 1.5 litriem. Cenas ceļ malas kafejnī cā s nav norā dī tas un tiklī dz piebrauc autobuss ar tū ristiem, cenas uzreiz uzlec debesī s. Mums piedā vā ja tasi kafijas netī rā ceļ malas kafejnī cā Tunisijas dzī lē s par 2 dinā riem (restorā nā Susā cena ir 3 dinā ri). Š ā dā s kafejnī cā s ir arī ļ oti dā rgi ņ emt saldē jumu un saldo soda.

Parastā cena mazai akmens "tuksneš a rozei" ir 1 dinā rs, ja pā rdod vairā k, kaulē jieties lī dz 1 dinā ram.

Garš vielas pē c svara. Cenas š ausmī gas. Gribē jā m nopirkt glā zi safrā na Kauryanā . Cena bija 65 dinā ri. Pē c 5minū tē m devā mies paņ emt glā zi safrā na, paciņ u garš vielu un paciņ u tē jas par 10dinā riem. rokas pret debesī m ir robež cena, zemā kas nebū s.

Suvenī rus labā k pirkt Kairouan pie moš ejas, cenas 2x zemā kas kā Susā un Port el Kantaoui. Susā ir labs suvenī ru veikals pie Saloon restorā na.

Kad dodaties izjā dē ar kamieļ iem, valkā jiet garā s bikses - tā s berž cietus paklā jus kamieļ a sā nos. Turies cieš i un nedod kameru kamieļ u vadī tā jiem, lai fotografē tu - viņ i to var viegli nomest vai pieprasī t pā ris dinā ru par servisu. kamieļ a izbraukš ana 5:00 un vē l tumš s) un cena ir 4 dinā ri.

Ir vē rts aizbraukt uz Elzahra Medinat Park. Ļ oti skaists lā zerš ovs un garš ī gi ē dieni. Viltī gs tunisietis var sē dē t pie ieejas amfiteā trī un prasī t 1 dinā ru par sē dvietā m. Neļ aujiet sevi apmā nī t, tā s ir brī vas!!! !

Noteikti ņ emiet lī dzi pā rtiku uz lidostu - tur sviestmaize maksā.6, 5 dinā rus! Ja ir palikuš i dinā ri, neuztraucieties, tos pē c pasu kontroles var iztē rē t kafejnī cā .

Duty free ir dā rgi, bet ir vē rts iegā dā ties harisu, olī vu pastu, halvu, vietē jos stipros alkoholiskos dzē rienus. Labs vī ns Terral.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums