Laba viesnīca

21 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 31 Maija 2017 ieslēgts 11 Jūnijs 2017
Reputācija: +9
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ar sievu atpū tā mies š ī gada jū nija sā kumā . Pirmo reizi Tunisijā . Mē ģ inā š u rakstī t tikai par svarī go, manuprā t. Par viesnī cu neko sliktu nevaru uzrakstī t, uzreiz ielika labā istabiņ ā , sistē ma viss vienkā rš a kā visur citur, apkalpojums uz trim zvaigznes, par š o naudu, pat ļ oti)! Galvenā priekš rocī ba ir tā , ka tā ir tuvā kā viesnī ca no medinas (pilsē tas vē sturiskā daļ a) ar savu pludmali! Pludmalē s pastā vī gi drū zmē jas vietē jie iedzī votā ji, un ticiet man viņ i pieliks visas pū les, lai sabojā tu jū su atvaļ inā jumu)! Tas nozī mē , ka tuvā k centram ir viesnī cas, bet es tā s neievē roju vismaz kā pludmales aizsargā jamo zonu! Jā , daž ā dā s vietā s ir atš ķ irī gas informā cija par Marabut viesnī cas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, un tā pē c tie ir BEZMAKSAS! jū su uzņ ē muma gids, kas jū s atveda uz viesnī cu. Pludmalē viņ i piedā vā tikai visa veida ū dens sporta izklaidi. Un tomē r es rakstu tiem, kam "paveicies" sazinā ties ar "Oā ze - tū re", tur viņ iem ir gids "labs puisis un speciā lists" Hamsa . Pirmkā rt, cenā iekļ autas VISAS biļ etes uz VISIEM objektiem, muzejiem, kas noteikti jā apmeklē ekskursijas laikā , tomē r ekskursijas laikā tiksiet informē ts, ka daž i no š iem muzejiem ir slē gti)))! Dabiski, ka naudu, ko iedevā t par biļ eti, neviens neatdos, un Hamsa teiks, ka nemaz nav solī jis apmeklē t š o muzeju)))! Var arī aizmirst, un Oasis Tour autobuss neņ ems. jū s augš ā viesnī cā , un jums bū s jā uztraucas, jā zvana Hamsam, jā maina plā ni, tas viss vienkā rš i notika ar mums, tā ir mū su personī gā pieredze)))! viņ š neieteiks, bet filozofiski pateiks, ka tā nav tavs liktenis turp doties))! Bet patiesī bā ir alternatī va! Starp reģ istratū ru un bā ru atrodas starptelpa, tas ir tū risma firmu birojs, kas strā dā ar tū ristiem Marabut viesnī cā ! Ir izvietoti stendi ar informā ciju par š o uzņ ē mumu piedā vā tajā m ekskursijā m, un bez Oasis Tour ir trī s, č etri no tiem, nedē ļ as dienas, kad viņ iem ir š ī s ekskursijas, kā arī laiks, kad ir š o uzņ ē mumu gidi. ofisā un tur ir norā dī ti viņ u vā rdi! Pie viņ iem ekskursijas nopirkt nebū s grū ti, kā mē s to darī jā m, piemā nojot Hamsa pareģ oto likteni!

Izejot no viesnī cas pastaigā ties un dodoties uz medī nas pusi, nez kā pē c laipni viesnī cas Marabut "darbinieki", "pavā ri", "bā rmeņ i", "viesmī ļ i" un vienkā rš i "nemanā mi strā dā " tajā paš ā viesnī cā , kur tu pavadi savu atvaļ inā jumu! Viņ i visi dzī vo vai viņ iem ir daudz draugu medī nā un noteikti vē las jū s tur pavadī t, un galvenais ir parā dī t veikaliem, kur viss ir ļ oti lē ts un vispā r š odien ir "festivā ls" un 40% atlaides visam)) ))! No tiem var bū t grū ti atbrī voties....bet ja viesnī cas rokassprā dze uz rokas ir ar kaut ko aizsegta, tad š iem mazajiem piedzī vojumu meklē tā jiem jau ir mazā k ar vienu ieganstu iepazī ties))! draugi" )! Jebkurš austrumslā vs ir dzelzs siena no nelū gtiem "draugiem", kas meklē iespē ju piepelnī ties piesū cekņ iem-tū ristiem))!


Taksometri Tunisijā visi ir valsts ī paš umā , ē rti, lē ti, ja zini cik TIEŠ Ā M maksā braukt jebkur))! Tā tad no Marabut viesnī cas lī dz medinai apmē ram 2 dinā ri ! ! ! Tas ir ja par ķ iplokiem, bet pateiks 20)))! Iedod 4, pasit pa plecu un dod mā jienu, ka viņ am skaitī tā js neder, zini, ka maksa 2 dinā rus, nu ka ir policija (tas ir, ja taksists ir spē cī gs kauslis), incidents bū s izsmelts! Un tomē r nesteidzieties ienirt taksometrā , kas stā v netā lu no viesnī cas vai apstā jies jū su priekš ā , pieredze rā da, ka adekvā ta maksa bū s automaš ī nā , kuru jū s pats pa ceļ am apstā jā t!

Brī dinā ts, bruņ ots))), es ceru, ka š ie mazie triki pasargā s jū s no nelielā m neē rtī bā m atvaļ inā juma laikā , palī dzē s ietaupī t nervus un naudu, un galu galā LIELISKS BRĪ VDIENS VIESNĪ CĀ MARABŪ TE, SUSĀ , TUNISIJA ! ! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums