Cosmos Tergui Club 2*– Atsauksmes

91
Novērtējums 5.310
pamatā
91 atsaukt
№22 viesnīcas reitingā Sousse
5.4 Numurs
5.2 apkalpošana
5.4 Tīrība
5.4 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tālāk no Susas kūrorta centrālās daļas, bet pastaigas attālumā vairākas kafejnīcas, mini tirgus, mazi veikaliņi ar pirmās nepieciešamības precēm - cigaretēm, personīgās higiēnas līdzekļiem, saldējumu, augļiem. Viesnīca tika renovēta 2018-2019 gadā.Vairāk →
аватар serg-lev
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca normā la, pludmale tī ra, jū ra burvī ga, sauļ oš anā s krē sli bez maksas, jū ra super, š ī viesnī ca ir ģ imenei ar maziem bē rniem, klusums, bruņ oti apsargi pa perimetru visur, ja ir rokassprā dze viņ i nepamana, nav nekā du problē mu, izej no viesnī cas un pastaigā jies kaut kur tuksnesī , jā iet, bet nav problē ma viens, divi dinā ri un tu esi civilizā cijā , animā cija bē rniem ap baseinu visapkā rt laiku, istabiņ as normā las, bet bez ledusskapjiem seifs reģ istratū rā ir pieņ emams un mierī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca normā la, pludmale tī ra, jū ra burvī ga, sauļ oš anā s krē sli bez maksas, jū ra super, š ī viesnī ca ir ģ imenei ar maziem bē rniem, klusums, bruņ oti apsargi pa perimetru visur, ja ir rokassprā dze viņ i nepamana, nav nekā du problē mu, izej no viesnī cas un pastaigā jies kaut kur tuksnesī , jā iet, bet nav problē ma viens, divi dinā ri un tu esi civilizā cijā , animā cija bē rniem ap baseinu visapkā rt laiku, istabiņ as normā las, bet bez ledusskapjiem seifs reģ istratū rā ir pieņ emams un mierī gs.
Liels pluss ir JŪ RA, KRĀ Š Ņ A. Mī nusi: dzesē tā jam problē mas ar ū deni, foajē viens, spiež ū deni, iet pirkt, bet var ieliet, kalpi pieklā jī gi kā visur, smaidī gi un visam piekrī toš i. Viņ i mī l naudu, bet viņ i viens otru ganā s, cik daudz izspieduš i. Cilvē ku ir daudz, arā bu ir daudz, bet viņ i ir klusi, tā pē c, ja nav lielas vē lmes grū stī ties, tad jā iet nedaudz vē lā k. Wi-Fi gandrī z nedarbojas, var teikt vaabsche, pret kafejnī cu jū s varat atrisinā t problē mu.
Vispā r par tā du cenu gribu teikt - norma! Un viņ i vienkā rš i sā ka celties, augt, tie bija 2 * kļ uva par 3 *. Ģ imenei iesaku budž eta variantu!
аватар tata_vip
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kā pē c zems rezultā ts? Jo VIŅ I ZAGĀ ! Viss ir ļ oti viltī gi, pusdienā s tī ra katru otro dienu, un pē dē jā dienā , kad atslā binā jā mies, mā jā s atņ ē mā m dokumentus un brokastī s devā mies peldē ties jū rā , nez kā pē c nolē mā m 8os uzkopt istabu! ! ! ! ! Tika konfiscē ta gultas veļ a un dvieļ i, konfiscē ti 100 USD, un pat acu zī mulis netika nolaists. … Tomēr ▾ Kā pē c zems rezultā ts? Jo VIŅ I ZAGĀ ! Viss ir ļ oti viltī gi, pusdienā s tī ra katru otro dienu, un pē dē jā dienā , kad atslā binā jā mies, mā jā s atņ ē mā m dokumentus un brokastī s devā mies peldē ties jū rā , nez kā pē c nolē mā m 8os uzkopt istabu! ! ! ! ! Tika konfiscē ta gultas veļ a un dvieļ i, konfiscē ti 100 USD, un pat acu zī mulis netika nolaists. Tā tad, lai gan jū s varat dzī vot istabā lī dz 12, jū s nevarat nopirkt! Š ajā laikā cita sieviete, kas lidoja kopā ar mums, bez ceremonijā m salauza savu č emodā nu! ! ! ! ! Ja ne š is skandā ls, es biju gatavs likt viesnī cu "4". Un tā , ko es grasī jos rakstī t ...

Viesnī cas, kurā s dzī voju – man patī k vē rtē t pē c punktiem. Teikš u jā , neesmu izlutinā ts tū rists, neesmu dzī vojis 5* viesnī cā s, tā pē c varbū t manas tā mes bū s uzpū stas!

Ē diens - 4. Patī kami, ka tikko atbraucā m, tikā m paē duš i, un tad iekā rtojā mies. Esmu izvē lī ga ē dienam, bet nekad neesmu bijusi izsalcis! Brokastis ar bulciņ ā m ar desu, maizī tes ar margarī nu un maizī tes ar ievā rī jumu!
) Vakariņ as ir daudzveidī gā kas. Ir rī si, kartupeļ i, makaroni, gaļ a, zivis. No augļ iem - melones un arbū zi. Pat ja jū s kaut ko paņ emat istabā , visi par jums rū pē jas! Ē d veselī bai!

Tī rī ba - 2. Paš ā viesnī cā var likt uz 3, bet arā bi, kas dzī vo, kā saka "kur ē st, tur un sr ...t", ī paš i š ausmas un š oks veda uz tualeti netā lu no reģ istratū ras! ! ! ! ! Istabas ir labi, skapis slikti ož ), duš ā flī zes nav ideā li tī ras, gultas veļ a un dvieļ i nav pirmais svaigums. Kopumā viss ir kā rtī bā!

Istaba - 4. Istaba liela, plaš s balkons, ir divi spoguļ i, skapis, naktsgaldiņ i, sols, kondicionieris bez maksas (bet par pulti prasiet depozī tu 20 dienas, bet nevajag, kondicionieri var vienkā rš i jā izņ em no rozetes ?? Divas darbojā s 3 rozetes, no 4 lampā m 2 spī dē ja, spilveni nav ē rti, nav odu.
Ar ū deni nebija problē mu, atkal gribē tos vairā k tī rī bas un klusuma, jo diskotē ka zem logiem yuhuuu ko, pirmajā naktī likā s, ka aizmigu kaut kur Ukrainā naktsklubā ! ! ! !!
Pie vannas pastā vī gi kaut kas tecē ja, tā pē c peļ ķ e bija pastā vī gi, katru otro dienu tī rī ja istabu, bet vannā lauks neslaucī jā s. Bet balkons – kā ds skaistums, skats uz bezgalī gi zilo jū ru! Jū s varat viņ iem piedot visu)

Teritorija Viesnī cas teritorija ir maza, bet, ja esat "agrs putns", jū s atradī sit tī ras, nomazgā tas celiņ us, lī dz arā bi pamodā s un tos piegruž inā ja, gulē siet uz brī viem sauļ oš anā s krē sliem pie baseina, nolaidī sieties pa diviem slidkalniņ iem, fotografē siet pie palmas. koki, ziedi, eleganti bungalo. Kompakts, bet ir kur pastaigā ties un labi fotografē t. Veikala nav, tā pē c vakarā nav kur iet.

Atraš anā s vieta - 4. Ir gan priekš rocī bas, gan trū kumi. Š ī ir visattā lā kā viesnī ca Susā . Tā tad š eit ir mierī ga, tī ra jū ra, bet tā lu, lai nokļ ū tu pilsē tā.
Taksometri ierodas reti un lī dz centram (attiecī gi uz ostu un Medī nu) maksā s kaut kur 6-9 dienā s, mikroautobusu var dabū t 1 dienā . Pē c 21:00 taksometri ir par 30% dā rgā ki.
Bet, ja paskatā s uz centra viesnī cā m, kurā m ir kopī gas pludmales ar pilsē tu, tad labā k doties uz š o viesnī cu. Pirmā rinda! ! ! !!

Internets - 3. Bija! Un labi, ka viņ š vienkā rš i bija. Reģ istratū ras darbiniece parā dī ja vestibilā punktu, kur var jebkuru ziņ u nosū tī t uz mā jā m. Parasti darbojas tikai agri no rī ta un vakarā.

Animā cija - 3. Š ī ...Varbū t tas ir ļ oti vā jš , salī dzinot ar Ē ģ ipti. Pē c redzē tā rī ta treniņ š pludmalē pē c 10 gadiem, kad ir ļ oti karsts un tas notiek tieš i saulē , uz smiltī m. Tā lā k ir pludmales volejbols, arī saulē . Joprojā m cilvē ki spē lē ja baseinā pie ū dens volejbola. Un pulksten 21.00 sā kas izrā des laiks.
Sā kas ar standarta diskotē ku bē rniem, katru dienu 45 minū tes bē rni dejo vienu un to paš u, vienreiz gaidī ja uguns š ovu, tas ilga apmē ram 15 minū tes, nepā rsteidza un bija "Miss Hotel", jo bija skumji, tad jautrī bas un likteņ a stunda. Un tad diskotē ka ...katru dienu zem logiem ...un viņ iem ir labi skaļ ruņ i! ! ! !!
Viņ a dejoja visu atvaļ inā jumu gultā lī dz 24 gadiem. Un pē c Ukrainas laika ir pulksten 2 naktī ! ! ! !!

Jū ra - 5. Lai gan tas nav viesnī cas nopelns, bet ir š iks, tī rs, zili piparmē tru. Silts-silts +26) Bet bija medū zas, sī kas, nepamanī si, bet bojā jums degs vismaz 6 gadus, pē das nospiestas 16 stundā s.

Pludmale - 4. Skaistas smiltis, uz tā m var vienkā rš i apgulties uz dvieļ a, kuru, starp citu, arī paņ ē mā m lī dzi, jo tā s š eit nedod, vai arī jā meklē , par maksu.
Kreisajā pusē pludmale ir bezmaksas ar saulessargiem, kas ir par maz, pa labi - maksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, par vietu jā maksā.2, 5 dienas. Nu mē s guļ am uz savā m lampā m zem maksas lietussargiem par brī vu, nu tas ir nelegā li, bet mē s tač u esam meitenes.... ? ? ? ? Ja smiltī s vē rī gi neskatā s, var teikt, ka pludmalē tī ra, vismaz no rī ta izņ emta no miskastes, un paš as smiltis neviens netī ra.

Alkohols. es nenovē rtē ju.
Bijā m puspansijā (HB), alkohols, ū dens, kola, sulas (sulas no rī ta bija bez maksas) - viss bija par maksu, tā pē c pirkā m veikalā pā ri ielai, veikalos cenas vienā das . Un, ja plā nojat dzert, ņ emiet vē rā , ka š ī ir musulmaņ u valsts, alkoholu veikalos nepā rdod ? ? ? ? . Susas centrā ir Ģ enerā lveikals, ir alkohols, bet pē c mū su standartiem izvē le ir vā ja.

Droš ī ba-2. Ir vairā kas kameras, kas uzrauga viesnī cas droš ī bu. Bet, kā izrā dī jā s, mū s vajadzē tu pasargā t nevis no teroristiem, bet gan no personā la zagļ iem.

Ekskursijas - 4.
Biju domā jusi likt 5, viss kā rtī bā , punktuā li, komfortabli autobusi, bet mums solī ja dā vanā bezmaksas braucienu, atlika, pā rcē la, bet nekad nepaveicā s (Annexur)

Personā ls - 1. Pē c laupī š anas paskaidroja, ka darbinieki strā dā jau gadiem, tā pat kā kā ds, kuram ir atslē gas dublikā ti, un mierī gi, pē dē jā brī dī , kad nav laika saprast - zog.
Shē ma ir skaidri izveidota, un lielā kā daļ a strā dnieku ir iesaistī ti! ! ! !!
Personā ls - 4. Visi jauki cilvē ki, cenš as darba vietā , pieklā jī gi, cenš as draudzē ties ar ā du. Vai arī viņ i vienkā rš i rū pē jas par tevi! Tikai jauna meitene, kurai ir jā bū t iestā des "sejai" vai neprot nevienu valodu, bet drī zā k izliekas, ka nerunā ne krieviski, ne angliski.

Un atkal š ī ir 2* viesnī ca, ej un nesalī dzini ar 4*! Kā da maksa, kā da cena.
Teikš u tā , Ukrainā pie jū rā m es dzī voju tā dā s vietā s, ka, izgā jis š o izdzī voš anas skolu mū su bijuš ajos padomju hosteļ os, izskatā s, ka nav slikti.

Kopē jais iespaids 4. No Tunisijas - lieliski, bet netī ri un, galvenais, zog š eit biež i un visur! Todien 5* viesnī cā tika uzlauzti seifi un viss nozagts. Tā tad, pat seifs jū s neglā bs!
Номер Номер Номер Номер Номер Номер
аватар raihana1954
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
pretī ga viesnī ca. Sā kš u ar reģ istrē š anos = tas ir tikai murgs, pirms ieč ekoš anā s skraidī ja pa visā m ē kā m un stā viem, ko viņ i mums piedā vā ja bija nevis istabas, bet pamatī gas š ausmu istabas. … Tomēr ▾ pretī ga viesnī ca. Sā kš u ar reģ istrē š anos = tas ir tikai murgs, pirms ieč ekoš anā s skraidī ja pa visā m ē kā m un stā viem, ko viņ i mums piedā vā ja bija nevis istabas, bet pamatī gas š ausmu istabas. Par labu istabu prasī ja naudu par 20 dolā riem, no vienas ģ imenes paņ ē ma 100 dolā rus. Recepcijā sē ž vecs vī rs, ļ oti pretī gs tips, nodarbojas ar pā rvietoš anu un rā da uz pirkstiem, ka saka samaksā sim par labu istabu. Istabas nav tī rī tas, nav gultas veļ as, dvieļ u, grī das netī ras, nav TV, ledusskapja, nav ko izskalot š ļ ū tenes uz tualetē m, daž ā s istabā s viss tualetes saturs aizgā ja atpakaļ , tas ir vienkā rš i š ausmī gi! Visas ē kas arī netī ras, nav komforta, putekļ u , netī rumi, putnu ligzdas un gaiteņ os izkā rnī jumi. Virtuve = trauki slikti nomazgā ti, glā zes vienmē r nav jā prasa, salvetes izņ em pa 10 gabalos, sieru arī dod, ja prasā s tikai 2 gab, kafija no rī ta, piens viss bija nedaudz silts, bija tikai viena sā lstrauka uz visiem galdiem. WI-FI Š ajā viesnī cā nekur neķ eras, jā iet uz kafejnī cu netā lu, daž reiz tur ķ er, ū denī ir daudz medū zu. Nebrauciet pa Tunisiju vairā k kā vienu ekskursiju, par ekskursijā m maksā jat lielu naudu, ierodoties vietā ir jā maksā vairā k par visu, ko skatā ties, un bezgalī gi tiek rā dī ta viņ u preč u reklā ma, kamē r mē s braucā m. uz ekskursijas vietu, gide neko nestā stī ja par apkā rtē jo, tikai bija reklā mas eļ ļ as, š ampū ni un visā das lietas. Un protams nekad vairs tur neieš u un iesaku padomā t pirms dodaties tur, palasiet atsauksmes. Gids bija Mukhamets, sazinoties ar viņ u, viņ š centā s palī dzē t.
ПОРТ.
аватар ok2
Briesmī ga viesnī ca un personā ls. Atpū tā mies 2018. gada augustā ar bē rniem 19 gadi un 7 gadi. Biļ eti nopirkā m 3 dienas pirms izlidoš anas no Leveltrevel (pret firmu par tū res iegā di pretenziju nav, izņ emot to, ka tū res atlases menedž eriem nav ne jausmas par viesnī cu un pilnī bā izlasa aprakstu no interneta. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca un personā ls. Atpū tā mies 2018. gada augustā ar bē rniem 19 gadi un 7 gadi. Biļ eti nopirkā m 3 dienas pirms izlidoš anas no Leveltrevel (pret firmu par tū res iegā di pretenziju nav, izņ emot to, ka tū res atlases menedž eriem nav ne jausmas par viesnī cu un pilnī bā izlasa aprakstu no interneta. Tā pē c nevajag jautā t viņ iem par palī dzī bu), tū roperators - Anex Tur. Mums bija paredzē ts nedē ļ u atpū sties no 13.08. 18 lī dz 20.08. 18, BET...tas neizdevā s. Sā kš u pē c kā rtas...

Ieradā mies lidostā , tū roperators - ar krievu jaunajiem puiš iem un meitenē m patī kami parunā ties. Ierodoties viesnī cā , mū su garastā voklis krasi pasliktinā jā s, ieraugot neprā tī go arā bu vai alž ī rieš u (vai abu) skaitu un kanalizā cijas smaku viesnī cas tuvumā . Bet, neskatoties uz to, viņ i reģ istrē jā s viesnī cā , kā paredzē ts, un iedeva mums atslē gu. Skaitlis ir atseviš ķ s stā sts, kas vienkā rš i uzreiz izš ķ ī ra visu mū su turpmā ko likteni. Netika noskalota tualete (tualetes pods), kurā peldē ja bijuš o viesu izkā rnī jumi.
Krā nā gandrī z nebija ū dens (tecē ja neliela strū kla), izlietne bija pilnī bā aizsē rē jusi, duš a pat negribē ja ieslē gties. Dvieļ u vai tualetes piederumu nav vispā r. Istabā.3 gultas ir saliktas kopā un pā rliktas ar pelē kiem palagiem, un mums nebija neviena spilvena. Tā pē c viņ i ar jaunā ko meitu gulē ja gandrī z uz plikas gultas, bet vecā kajai "samulsinā ja" pat gulē t. Visas mū su pū les nomainī t numuru vai viesnī cu ar tū risma operatora pā rstā vi, kurš pastā vī gi sē ž viesnī cas vestibilā un viesnī cas personā ls reģ istratū rā , bija veltī gi. Mums vienkā rš i atteica savu problē mu, paskaidrojot, ka visas viesnī cas ir pā rpildī tas, mū su viesnī cā vispā r nav numuru, un viņ i mums nekā di nevar palī dzē t un pat neliecinā ja, ka varē tu atrisinā t problē mu. pirmā iespē ja. Nolē mā m iet vakariņ ā s ar bē rniem, bet tas bija š ausmī gi - pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i restorā nā , kuru diez vai pat var nosaukt par restorā nu.
Apskatī jā m tukš ā s paplā tes, kuras vienā sekundē aizslaucī ja arā bi, kuri tobrī d viesojā s. Viņ i aizgā ja izsalkuš i. Izgā jā m pastaigā ties pa viesnī cu un apskatī jā m jū ru. Jā , tā ir ļ oti skaista dzidra jū ra no tā lienes, bet pie ieejas tajā bija sargs ar lož metē ju, no kura mē s baidī jā mies, jo mē s uzreiz nesapratā m, ka tā vispā r ir apsardze (((Vispā r , saņ ē mā m daudz negatī vu emociju un nolē mā m, ka bez tualetes neiztiksim ne nedē ļ u dvē selei, kā arī normā lu pā rtiku. Nopirkā m biļ etes uz nā kamo č arteru un tikko aizbē gā m no Tunisijas, zaudē jot visu naudu par pā rē jo un vē l vairā k, kā arī palika bez atvaļ inā juma. Personā ls nevar teikt, ka tas ir pieklā jī gi, it ī paš i meitene reģ istratū rā Nadī na (domā ju, ka tā viņ u sauca), kura meta atslē gas un pacē la balsi. Animā cija bija paš ā pirmajā mū su ieraš anā s dienā , bet viņ u "uzaicinā tajiem" viesiem nā kamajā dienā lielā kā daļ a aizbrauca un viesnī ca bija klusa bez mū zikas, animā cijā m un arā bu zelta.
Bet uzturē š anā s nosacī jumi diemž ē l nav mainī juš ies (Starp citu, mē ģ inā jā m iet brokastī s, bet arī nesekmī gi, izsalkuš i aizgā jā m. Knapi tikā m lī dz vakariņ ā m - bija jā paē d vismaz auksti makaroni un kartupeļ i , ē da arbū zu.

Kas attiecas uz pā rtiku - ja nav "VISS IEKĻ AUTS", tad nav nodroš inā ti nekā di dzē rieni, tikai ū dens, brokastī s - tē ja. Un nav citu priekš rocī bu no pilnas pansijas.

Vē l nedaudz par istabā m - visas istabas š ausmī gas, sapelē juš as, virs gultas griestos karā jā s pelē jums, smird pē c kanalizā cijas, tī rī š ana nav, putekļ i nav noslaucī ti. Vispā r runā t var daudz un viss ir tikai slikti. Viens pluss ir jū ras krasts (baltas smiltis) un tirkī za jū ra)))
Valū tas maiņ a: labā k mainī t lidostā , jo viesnī cā valū tas maiņ as kurss nav izdevī gs un jums neizsniedz č eku, lai jū s varē tu atgriezt neiztē rē to naudu, kad dodaties prom. Taksometri pā rkā pj cenu un nav droš i braukt naktī !
аватар mirzayan2012
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu ī paš i lē tai atpū tai uz ī su laiku. Reģ istrē š anā s noritē ja labi ap 14:00, ieradā mies no rī ta ap puspieciem. Atrodoties prom pludmalē . Paspē ju peldē ties un sauļ oties. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu ī paš i lē tai atpū tai uz ī su laiku. Reģ istrē š anā s noritē ja labi ap 14:00, ieradā mies no rī ta ap puspieciem. Atrodoties prom pludmalē . Paspē ju peldē ties un sauļ oties. Personī gā s mantas tika nodotas noliktavā , atslē ga atrodas reģ istratū rā . personā ls ir draudzī gs, izpalī dzī gs un uzmanī gs. Istaba laba, gaiš a un tī ra. tī ra katru dienu. Viss bija pā rpilnī bā . apkalpoš ana ir normā la. Pludmale ir tī ra, ū dens dzidrs un silts. Kopumā labi pavadī jā m laiku. uz pilsē tu brauca paš i, ar mikroautobusu. Iemā cī jā mies daž us arā bu vā rdus, atkā rtojā m franč u valodu. bija ikdienas ekskursijā s.
аватар koiot.ttt
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu izvē lē jos pē c cenas un ē diena. Atsauksmes teica, ka viss ir ļ oti slikti. Patiesī bā ē diens ir labs. Santehnika istabā tika salabota, tiklī dz viņ i teica. gaisa kondicionē tā js apmaksā ts. Nemē ģ inā ju to ieslē gt. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos pē c cenas un ē diena. Atsauksmes teica, ka viss ir ļ oti slikti. Patiesī bā ē diens ir labs. Santehnika istabā tika salabota, tiklī dz viņ i teica. gaisa kondicionē tā js apmaksā ts. Nemē ģ inā ju to ieslē gt. Reģ istratū rā viņ i nedaudz zina krievu valodu, bet mū su tonis ir slikti saprotams. Lai saprastu, ir jā veic daž i atkā rtojumi. Patika ē diens. Bija tikai salā ti un gaļ a un dzē rieni. Pludmale ļ oti jauka, baltas smiltis, dzidrs ū dens. Man nepatika, ka pludmalē nebija wi-fi, maksas sauļ oš anā s krē sli, un vī ns nebija ī paš i labs. Kopumā es atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz, neskatoties uz daž iem trū kumiem.
На фото номер отеля
аватар t-fedorova2007
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s meklē jā m budž eta atvaļ inā jumu jū rā , plā nojā m peldē ties un doties ekskursijā s. Atrasts. Viesnī ca izskatā s mazliet pamesta, visur ar "bijuš ā s greznī bas paliekā m", tagad nobrukusi. Piemē ram, darbojas viens no diviem baseiniem, nedarbojas fitnesa centrs, nav pietiekami daudz darbinieku, lai uzturē tu teritoriju un paš u viesnī cu tī ru. … Tomēr ▾ Mē s meklē jā m budž eta atvaļ inā jumu jū rā , plā nojā m peldē ties un doties ekskursijā s. Atrasts.
Viesnī ca izskatā s mazliet pamesta, visur ar "bijuš ā s greznī bas paliekā m", tagad nobrukusi. Piemē ram, darbojas viens no diviem baseiniem, nedarbojas fitnesa centrs, nav pietiekami daudz darbinieku, lai uzturē tu teritoriju un paš u viesnī cu tī ru. Telpā s tek caurules, skraida skudras. . . Mū s brī dinā ja, ka zā dzī ba ir arī istabā s, veicā m piesardzī bas pasā kumus un palikā m sveiki un veseli.
BET! Bet brī niš ķ ī ga pludmale ar maigā m tī rā m smiltī m, brī niš ķ ī ga jū ra, skaisti augi, klusa vieta prom no pilsē tas centra. Lieliski pavadī ju laiku par ļ oti saprā tī gu cenu!
аватар monkey_000
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
1. Atraš anā s vieta: pasaules pakā jē ! labi, ka pietura ir blakus, var iet uz sousse . . taksisti lauž cenu, dzirdot viesnī cas nosaukumu. . . tas ir pē dē jais)) 2. Check-in: neviens nevilks koferi, ja 4. stā vs (reģ istratū ras darbinieki)) bū s ī paš i ū sains! Viņ am vispā r patī k iekļ aut aunu! Visu sejas ir neapmierinā tas, izņ emot pozitī vo dī dž eju), atceļ ā ū sainam -doperim autobusam iedevu dinā ru! Uzreiz jā saka, ka visus telpas trū kumus pā rbaudā t uzreiz un uz vietas. … Tomēr ▾ 1. Atraš anā s vieta: pasaules pakā jē ! labi, ka pietura ir blakus, var iet uz sousse . . taksisti lauž cenu, dzirdot viesnī cas nosaukumu. . . tas ir pē dē jais))
2. Check-in: neviens nevilks koferi, ja 4. stā vs (reģ istratū ras darbinieki)) bū s ī paš i ū sains! Viņ am vispā r patī k iekļ aut aunu! Visu sejas ir neapmierinā tas, izņ emot pozitī vo dī dž eju), atceļ ā ū sainam -doperim autobusam iedevu dinā ru! Uzreiz jā saka, ka visus telpas trū kumus pā rbaudā t uzreiz un uz vietas. . . vai tā bū tu diena vai nakts! Iespē jams, ka manā istabā karstā ū dens nebija vispā r -425! bet principā tas manī neizraisī ja vilš anos...es skalojos ap baseinu...7 dienas tas ir normā li . .
3. Tī rī ba un iekā rtojums: Pacieš ami, bet daudz noplucis. . istabu tī rī ja katru dienu. nekas no manas netika pā rvietots! Nav arī pelnu trauku, glā ž u un krū zes. . .
4. Ē diens: nepretenciozajiem un figū ras koptā jiem mī dī si. . . badā nenomirsi. . . gardē ž iem: sū dī gi! viņ i nedod saldumus...bet augļ us katru dienu
5. Animā cija: tā vienkā rš i neeksistē . . ir dī dž eju izklaide Alž ī rijas un Libā nas bē rniem! garlaicī ba lī dz nā vei vakarā ! .
6 Jū ra un pludmale . . jū ra ir netī ra...neviens nesteidzas vilkt ā rā piemē ram pakas...sauļ oš anā s krē sli ir apmaksā ti un bespontovye.... personā ls ir kaitinoš s un kaitinoš s!
un tā kas nā ca pie pozitī va . . viņ u meklē s visur! .
аватар kravchenko55
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
1. Slikta uzkopš ana telpā s. 2. Nav kabeļ televī zijas 3. Daudz vietē jo iedzī votā ju (arā bi, alž ī rieš i) 4. Maksas sauļ oš anā s krē sli un ne pā rā k labā stā voklī 5. Animā cija (katru dienu viens un tas pats) 6. … Tomēr ▾ 1. Slikta uzkopš ana telpā s.
2. Nav kabeļ televī zijas
3. Daudz vietē jo iedzī votā ju (arā bi, alž ī rieš i)
4. Maksas sauļ oš anā s krē sli un ne pā rā k labā stā voklī
5. Animā cija (katru dienu viens un tas pats)
6. Nav interneta un Wi-fi, pieejams pirmajā stā vā , bet ļ oti dā rgs
аватар cular.live
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š is ir mans pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m, tā pē c man nav ar ko salī dzinā t! Ierados š odien pulksten 4:00 un nolē mu padalī ties ar svaigiem iespaidiem) Pludmale: 4.9/5 Novē rtē jums ir saistī ts ar to, ka jū ra ir tī ra un pludmale arī diezgan tī ra, katru rī tu č alis ar lielu grā bekli savā c no smiltī m lielus gruž us un aļ ģ es! Lai gan Port el Kantaoui jū rā daudz atkritumu! ! ! ! ! Un -0. … Tomēr ▾ Š is ir mans pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m, tā pē c man nav ar ko salī dzinā t! Ierados š odien pulksten 4:00 un nolē mu padalī ties ar svaigiem iespaidiem)

Pludmale:
4.9/5
Novē rtē jums ir saistī ts ar to, ka jū ra ir tī ra un pludmale arī diezgan tī ra, katru rī tu č alis ar lielu grā bekli savā c no smiltī m lielus gruž us un aļ ģ es! Lai gan Port el Kantaoui jū rā daudz atkritumu! ! ! ! ! Un -0.1 par to, ka izsmē ķ i, kas atstā j smiltī s guļ us gan vietē jos, gan tū ristus...Ī paš i nesmē ķ ē ju un man tas riebjas!

Ē diens:
3.9/5
Izsalcis tur noteikti nebū si! Viņ i barojas kā normā lā , labā ē damistabā!
Brokastis: konditorejas izstrā dā jumi un salā ti! Ī paš i neesmu liela brokastu salā tu ar dā rzeņ iem cienī tā ja, kas garš o nedaudz savā dā k nekā man pieraduš ie, bet konditorejas izstrā dā jumu izvē le ir diezgan liela, fantā zijai bū s kur paskriet! Divu veidu ievā rī jumi un sviests kā cepš anas piedevas.
Saka, ka dodot vairā k vā rī tas olas, bet personī gi es pē c tā m nedzinā jos, mū su atpū tnieki (ukraiņ i) teica, ka ja atnā ksi un prasī s, tad brokastī s dos olas, bet tai bija jā nā k uz kā du ē damistabas stū ri. . Es ī paš i nepū los un uzcepu sev konditorejas izstrā dā jumus. Dzeriet kakao, kafiju, pienu, tē ju, dzē rienus, piemē ram, "apelsī nu" un, iespē jams, "citronu". Dzē rieni man nepatika, bet kakao, kafija ar pienu un tē ja bija diezgan garš ī gi.
Pusdienas: ļ oti sā tī gas un lielas, daudzveidī ba var apmierinā t gan plē sē jus, gan veģ etā rieš us. Dzē rieni ir pieejami bā rā ALL INCLUSIVE ar vietē jo Kolu un Fanta, kā arī ir pieejams atš ķ aidī ts vī ns. NV pusdienā s ē damistabā var dzert tikai bezmaksas ū deni.
Vakariņ as: arī daudz daž ā du karsto ē dienu. ē dienkarte nedaudz atš ķ iras no pusdienā m, tač u mē rogs nav zemā ks par pusdienā m.
Katru dienu ē dienkarte nedaudz mainā s, mainā s piedevas, daž i gaļ as produkti utt.
Arbū zi tiek doti tikai pusdienā s un vakariņ ā s, daž reiz garš ī gi, stundas, nē )
Apkalpoš ana:
1/5
Attieksme pret mū su brā li tur ir ļ oti slikta, bet tā laikam ir pret visiem atpū tniekiem. Ierodoties viesnī cā , pē c 3 stundu rindas pie Enfidhas lidostas pasu kontroles (un lidmaš ī nā m), mē ģ inā ju palū gt tasi tē jas (bija ALL INC. ) Angļ u valodā , kas saņ ē ma pretī pakratī ja galvu un daž i nesaprotama vaidē š ana. Ne visi reģ istratū rā runā angliski. BET ES GRIBAS izcelt starp visiem š iem "strā dā još ajiem darbiniekiem" puiš us, kuri strā dā ē damistabā , viņ iem vajag uzcelt pieminekļ us, vienmē r mierī gi un nosvē rti, ā tri un veikli, ļ oti prasmī gi. Jebkurā ā rkā rtas situā cijā viņ i visu sakā rto ī sā stundā . Viņ i ir vienī gie, kas ir pelnī juš i punktu 5, visi pā rē jie vienkā rš i "skaitā s" par personā lu, dara savu darbu kā miegainas muš as.
Valsts:
2/5
Ar meiteni tika panā kta vienoš anā s, ka viņ i ir parastu č igā nu tauta, kas vienkā rš i vē las krā pties, lai dabū tu savu naudu, nesasprindzinot nekā das liekas kustī bas. Viņ i ir nedraudzī gi (atpū tnieki arā bi Turgei klubā ), nekaunī gi, kā pj ā rpus rindas, it kā no izsalkuš ā zemes. Iesaku turp doties ramadā na laikā , jo Tunisijā nonā cu, kad tas bija beidzies un viesnī cas pā rpludinā ja izsalkuš o arā bu bars. Bet ir arī diezgan labi cilvē ki, parasti jauni puiš i un meitenes ir adekvā ti (bet ir zinā ma norma, kas dzī vo lielajā s pilsē tā s vai galvaspilsē tā ). Ī paš i daudz spē lē ju Ping Pogna, kas tur ir bezmaksas un satiku lieliskus puiš us.

Port el Kantaoui:
Iesaku uz turieni doties nelielā grupā . Es personī gi uz turieni braucu ar mikroautobusu par cenu 1 dinā rs no cilvē ka (tū ristiem) un 600 milimetri uz cilvē ku vietē jiem, JŪ T? )))).
Pastaigā jiet pa ostu, nekautrē jieties apskatī t VISUS veikalus un kioskus, izdzī vojiet izmaksas un ejiet tā lā k un skatieties, tikai lai jū s varē tu laimē t vismaz kā du ietaupī jumu, jo viņ i daudz muļ ļ ā jas un ģ ē rbjas atturī gā k - sā kuma cena bū s zemā ks)). Vispirms ieejiet ē kā , kas atgā dina smilš u krā sas torni, lai to ne ar ko nesajauktu (patiesī bā tā ir ieeja ostā ). Otrā stā vā ir suvenī ru veikals ar valū tas maiņ u (š ķ iet, tur ir augstā kais kurss, kā du esmu saticis 1.71 dinā rs = 1 dolā rs), apskatiet runas, ko grasā ties pirkt, un iegaumē jiet cenu, pieņ emsim, ka tas ir sā kums. punktu. Tā lā k ostā var atrast bū tī bā tā s paš as lietas, bet bez fiksē tas cenas. Gandrī z visi pā rdod vienu un to paš u, tā pē c esiet prasī gs klients un nebaidieties izrā dī t muguru pā rdevē jam.

Ekskursijas:
Ī paš i nepaveicā s uzticē ties "vietē jo" izklaidē tā ju pā rliecinā š anai.
Biju izbraucienā uz atklā to jū ru, pirā tu laivu un jautru animā ciju, tur pat pabaroja...Cena katram cita par š o "izklaidi", par sevi un meiteni samaksā ju 30 dinā rus. Bija gadī jumi, kad cilvē ki, kas brauca kopā ar mums, maksā ja katrs 40 dinā rus. Viss atkal ir atkarī gs, kā norunā ts. Iespaidi vienkā rš i tika sabojā ti. Kuģ is no ostas brauca aptuveni 150 metrus, iekā rtoja vairā kas telpas, animā ciju ar dejā m un fotogrā fijā m ar arā biem pirā tu tē rpos. Ē st deva vidē ji, izsalkumu var nogalinā t, bet tas nav lī dzvē rtī gs tam, ko dod ē damistabā.
Bet bija cilvē ki, kuri stā stī ja, ka no tū res devuš ies arī ar pirā tu kuģ i. viņ a operators, tas izrā dī jā s dā rgā ks, bet tas bija jautri. Jo ī paš i nonā cu pie secinā juma, ka pirms doš anā s ekskursijā jā atrod labi argumenti, lai turp dotos, ja š aubā ties, mans padoms - nav tā vē rts. Vienkā rš i izmetiet naudu, kuru nož ē lojā t.

Pica:
Nepasū tiet picu ostā vai kafejnī cā pretī viesnī cai.
15 dinā ri tikai vē jam! )))
Vē rtē jums ne tikai man un manai draudzenei, bet arī visiem, kas pie mums atpū tā s.

Vispā rī gi:
Uz sezonas rē ķ ina viesnī ca attaisnojas ar savu naudu. Uz turieni jā iet tikai gavē ņ a laikā , pretē jā gadī jumā viņ us nepatī kami pā rsteigs rindas ē damistabā , metinā š ana pē c gaļ as gabala, bē rnu dā rdoņ a pludmalē s, kam viņ i nevar dot padomu. Gandrī z aizmirstot, vietē jie var pusdienot un dzert ALL INC. Tas ir diezgan vienkā rš i un bez maksas, tā pē c nemē ģ iniet š ū poties pa labi, ka bez rokassprā dzes pē kš ņ i jū su priekš ā ieskrē ja rindā un paķ ē ra pē dē jo gaļ as gabalu no š ķ ī vja un tagad jā gaida jauna paplā te gaļ u vai ē diet to, ko esat ieguvis)))

PS.
Pievienoju 518. telpas foto (strā dā gaisa kondicionieris) un mazliet pludmales. Pie ieejas, dodot 20 $ reģ istratū rā , ko viņ š vē lā k nož ē loja. Nedodiet naudu, nepieprasiet citu numuru vai labojiet savu problē mu! ! ! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums labirint
Ceļoju ar pieaugušiem bērniem.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums le_meilleur
Sveiki. Bija nepieciešams sazināties ar viesnīcu. Vai viņiem ir savs e-pasts? telefona numurs??? Es ļoti ceru uz jūsu palīdzību. Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums lovec7
kāds alkohols ir iekļauts un vai ir kokakola
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums kovaleriya
Brauksim pēc 10. oktobra. no vienas puses cena pievelk, no otras baidāmies, ka būs auksti.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums kmlbyrf71
mēs braucam uz šo viesnīcu un vēlos precizēt .... kā arī par wi-fi
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в удалении от центральной части курорта Сусс, но в шаговой доступности от нескольких кафе, мини-маркета, небольших лавочек с товарами первой необходимости – сигареты, средства личной гигиены, мороженое, фрукты. Отель обновлён в 2018-2019 годах.

Atrašanās vieta Аэропорты: Монастир – 43 км, Энфида – 32 км, Тунис – 129 км. Порт Эль Кантауи – 9 км. Медина Суса – 19 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан (завтрак, обед, ужин).

Лаунж бар-ресторан на побережье (платно).

Тематический ресторан а ля карт на берегу моря, рыба и морепродукты (платно).

Тематический ресторан а ля карт «Стейк-хаус» (платно).

Двухэтажный лобби-бар.

Бар на пляже: 10.00 – 18.00 (работает с начала июня до конца сентября).

Бар у бассейна: 10.00 – 00.00.

Новый элегантный лаунж-бар на побережье (платно).

Открытый бассейн с водными горками.

Дополнительный открытый бассейн под навесом.

Ресепшен 24/7. Багажная комната. Сувенирный магазин (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Интернациональная команда анимации, дневная и вечерняя анимация. 2 теннисных корта с твердым покрытием.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля – 298 номеров. Номера расположены в центральном корпусе, в дополнительном корпусе, в бунгало. 155 номеров в корпусах, 143 номера в бунгало.

  • vanna/duša
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Chott Meriem, 4042 Souani el Adari, Тунис
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).