Viesnīca ir laba, bet masāža un talasoterapija ir slikta.

Rakstīts: 8 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 26 augusts — 5 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Atpū tā s Royal Kenz Hotel Thalasso & Spa
No 26.08. 2017 lī dz 05.09. 2017. gads
Viesnī ca super! ! ! ! Man patika viss, un pludmale un jū ra un ē diens! ! !
Vienī gais negatī vais ir talasoterapija un masā ž a, ar ko viņ i sevi pozicionē . Tā ir tikai pilnī ga krā pš ana. Masā ž a tika veikta uz - "gulš ņ i-gulš ņ i, sliedes-sliedes. " Ietī š ana, cenrā dī vienā reizē , patiesī bā ir uz pusi mazā k un arī nekā . Kopumā viss ir super. Bet es neiesaku jums doties uz masā ž u un talasoterapiju.
Un tagad ļ oti SVARĪ GA informā cija, kas neiekļ uva ziņ ā s.

Ekskursijā s. Visur ir ļ oti maz laika.

Paņ ē ma Sahā ru divas dienas. Tur, Sahā rā , kad tu jā j ar kamieļ iem, tev pienā k arā bi un iespiež rokā s 0.5 litrus kolas. Ja pē kš ņ i paņ emat to automā tiski, viņ i tur paslē pto attaisā mo ar to paš u roku, ko viņ i dod zvanam, un, iegrū ž ot to rokā , nekavē joties to atver. Un tas arī viss. Jā pē rk. Tā kā es paņ ē mu kolu un tev jau atvē ra. Gidi par to zina, bet nebrī dina.
Mums sekoja tū ristu grupa. Tur trī s cilvē ki uz to iekrita un atteicā s pirkt.
Un zvans tika izmests. Arā bi par to viņ iem atriebā s. Kad viņ i aizgā ja autobusā . Viņ us panā ca divas automaš ī nas, un autobusā tika iemesti Molotova kokteiļ i. Visus izglā ba tas, ka autobusam neizsita stikli. Pretē jā gadī jumā.40 cilvē ki bū tu sadeguš i dzī vi. Autobuss tika sadedzinā ts ap malā m un viss.
Bet pats nesaprotamā kais. Ka tam nemaz nesekoja tū rfirma, kas organizē tū res uz Sahā ru. Š ī epizode tika noklusē ta, viņ i par to nerunā ja un arī nesniedz droš ī bu. Baidieties atbaidī t tū ristus no š ī s ekskursijas uz Sahā ru. Un viņ i neko nedara, lai sevi aizsargā tu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu