Man patika viesnīca, kvalitāte ir cienīga!

Rakstīts: 9 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 27 jūlijā — 6 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Atpū tā s viesnī cā kopā ar draugu 27.08. 2018 - 08.06. 2018. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu iepriekš , pamatojoties uz tieš saistes atsauksmē m un fotogrā fijā m. Pamats bija laba atraš anā s vieta (starp Susas centru un Port el Kantaoui ostas vietu). Piesaista arī pirmā jū ras piekraste, detalizē ta viesnī cas pakalpojumu prezentā cija internetā .
Viesnī ca pilnī bā attaisnoja mū su cerī bas – ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti! Iekā rtojā mies uzreiz pē c ieraš anā s naktī , regulā ri tī rī jā m katru dienu - mainī jā m gultu, dvieļ us, atnesā m tualetes papī ru. Dzeramais ū dens 1.5 litru pudelē s bija jā ņ em no bā ra pie vestibila. Numurā ir fē ns un dvieļ i. Tē jkannas ar tē ju nebija (bet karstu ū deni un tē ju varē ja paņ emt no viesnī cas bā ra). Istabā s arī nav nodroš inā tas ziepes un š ampū ns - jā ņ em savs.
Kas attiecas uz ē dienu: š eit viss kopumā ir nevainojams. Ē diens izcils, svaigs un daudzveidī gs! Mā jā s ē du viegli un ē du pietiekami daudz diē tiskas pā rtikas. Un te es varē ju izvē lē ties ē dienu pē c savas gaumes, lai paliktu sā tī gs un tajā paš ā laikā nekļ ū tu labā ks. Ē dienkarte ik pa laikam mainā s, ir daž ā di ē dieni, salā ti. Bija augļ i atbilstoš i gadalaikam (katrā apmeklē juma reizē : brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s) - arbū zi, melones, plū mes, persiki, vī nogas.

Kū kas, saldē jums vakariņ ā s un saldie pudiņ i. Brokastī s jogurts, musli, omletes, pankū kas, vā rī tas olas, biezpiens un dzeltenais cietais siers, aukstā s gaļ as un desiņ as, sautē ti karsti dā rzeņ i. Pusdienā s gaļ a - liellopa gaļ a, vista, kotletes, makaroni, graudaugi, rī si, kuskuss, pica. Vakariņ ā s ir arī daudz zivju un salā tu. Turklā t kā piedevas vienmē r tika piedā vā ta eļ ļ a, olī vas, melnā s olī vas, daž ā das mē rces, adž ika, majonē ze, maize un bulciņ as. Vienmē r bija ko dzert - tē ja, kafija, piens, sulas un fanta, sprite, viegls vī ns, alus utt. No salā tiem bija atseviš ķ i sasmalcinā ti dā rzeņ i: burkā ni, bietes, kā posti, ķ irbis, cukini, paprika, sī poli. Jū s varat tos sajaukt vai paņ emt un aizpildī t (vai ne), kā vē laties.
Dienas laikā starp galvenajā m ē dienreizē m tieš i pludmalē ir pieejami bā ri ar vieglā m uzkodā m un dzē rieniem. Uz vietas un paš ā viesnī cā ir bā rs. Tā pē c tu nepaliksi izsalcis : )
Viesmī ļ i visi pieklā jī gi un vē rī gi, smaidot jautā , kā iet, piedā vā dzē rienus. Tukš ie š ķ ī vji pē c ē š anas tiek izņ emti uzreiz jū su priekš ā . Arī pā rē jais viesnī cas personā ls reģ istratū rā ir ļ oti laipns. Diezgan brī vā m krievu meitenē m uzaicinā jumi uz kafijas tasi un saziņ u bija pā rpilnī bā .
Viesnī cas teritorijā ir 4 peldbaseini (viens mazs bē rniem, viens lielā ks dziļ š . Un divi ar jū ras ū deni, viens no tiem ar slidkalniņ iem).
Krievu valoda viesnī cā ir maz zinā ma - visbiež ā k viņ i sapratī s, kas jums nepiecieš ams. Bet angļ u valodu, protams, labā k izmantot saziņ ai un izpratnei, un visi zina vienkā rš as frā zes.
Wi-Fi internets ir pieejams viesnī cas vestibilā . Tomē r vietnes lapas ne vienmē r tiek ielā dē tas, tostarp ā tri. Vakarā lī dz 19.00-20.00 signā ls ir ļ oti vā jš un internets var vispā r neielā dē ties, kā arī ziņ as caur Viber un WhatsApp nav sasniedzamas, kas acī mredzot ir sastrē gumu dē ļ , jo. daudzi cilvē ki izmanto savienojumu pirms vakariņ ā m.

Animā cija viesnī cā tiek pasniegta lieliski - garlaicī gi noteikti nebū s! No rī ta lī dz vakaram ir daudz un daž ā das sporta aktivitā tes: joga, daž ā da veida dejas (arī pludmalē ), aerobika, ū dens aerobika, volejbols, teniss, basketbols, biljards, trenaž ieru zā le. Katras dienas grafiks ir ievietots, jū s varat izvē lē ties, kas jums patī k. Vakarā no 20.30 pie baseina, izejot no viesnī cas, sā kas š ova programma - karaoke, programma bē rniem, vairā kas dziesmas pieauguš ajiem dejā m. Turpinā s lī dz 23.00. No mū su istabas no izrā des paveras skats uz š o baseinu, bet ar aizvē rtā m durvī m skaņ a tika ievē rojami samazinā ta. Tā lā k atseviš ķ ā telpā no 23.30 sā kā s nakts diskotē ka.
Droš ī bas ziņ ā viesnī cā pastā vī gi dež urē apsargi ar telefoniem, tostarp diskotē kā un pludmalē , pie baseiniem, pie ieejas viesnī cā . Ieejot viesnī cā , visas lietas un paš i cilvē ki iziet caur skeneri un metā la detektoru.
Jā piebilst, ka vasaras mē neš i ir sezonas kulminā cijā . Tā pē c viesnī ca bija piepildī ta lī dz galam. Krievvalodī go iedzī votā ji ir mazi, pā rsvarā arā bu ģ imenes no Alž ī rijas un Lī bijas, no paš as Tunisijas ar saviem daudzajiem bē rniem atpū tuš ies. Bē rni (protams, kuri mē dz visur raudā t un skaļ i runā t, kliegt) daž ā da vecuma, no zī daiņ iem lī dz pusaudž iem. Bija arī ģ imenes no Francijas, Vā cijas, Lielbritā nijas.
Cilvē ku ir daudz, tostarp ā rpus viesnī cas Susā : vietē jie iedzī votā ji un tū risti. Pā rē jie izrā dī jā s nedaudz trokš ņ aini un jauneklī gi. Ja kā ds meklē mieru un klusumu, tad labā k doties mierī gā kos mē neš os - maijā vai septembrī -oktobrī .
Pē dē jā uzturē š anā s dienā mē s izrakstī jā mies 12.00 un devā mies uz lidostu 23.30. Gandrī z vesela diena! Lū dzā m reģ istratū rā paplaš inā t istabu un mums par pieņ emamu papildus samaksu tika nodroš inā ta vē l viena istabiņ a, lai uz to dienu varē tu apmesties, atstā t mantas, nomazgā ties duš ā un atpū sties pirms ceļ a.

No tū res bija Sahā rā (2 dienas); Kartā ga - Tunisija - Sidi Bou Said (1 diena) un Frī dž as zoodā rzs (pus dienas). Man patika, ī paš i Sahā rā )
Ja jums ir kā di jautā jumi - par ekskursijā m vai citā m niansē m, lū dzu, sazinieties ar mums, rakstiet! Es novē lu jums labu atpū tu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu