Occidental Sousse Marhaba 4*– Atsauksmes

26
Novērtējums 6.310
№10 viesnīcas reitingā Sousse
7.0 Numurs
6.3 apkalpošana
6.8 Tīrība
7.4 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Susas kūrortpilsētas centra, 2,5 km attālumā no vecpilsētas un 8 km attālumā no Port El Kantaoui. Pēdējā renovācija notika 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskiem ceļojumiem vai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар deetower
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tikko atgriezos, aprakstu svaigos iespaidus. Izmitinā š ana. Istaba maza, bet pietiekami ē rta, labs ū dens spiediens, darbojas kondicionieris. Kaut kā da š ausmī ga smaka no kabinetiem, it kā nogalinā tu tarakā nus. Gulta ir viegla metā la rā mis ar matraci, kas novietots uz grī das blakus atzveltnei. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos, aprakstu svaigos iespaidus.
Izmitinā š ana.
Istaba maza, bet pietiekami ē rta, labs ū dens spiediens, darbojas kondicionieris. Kaut kā da š ausmī ga smaka no kabinetiem, it kā nogalinā tu tarakā nus. Gulta ir viegla metā la rā mis ar matraci, kas novietots uz grī das blakus atzveltnei. Nav iespē jams sē dē t uz gultas, lai lasī tu, rā mis kustas, var tikai sē dē t uz gultas kā uz ķ ebļ a (bez muguras atbalsta). Caur sienā m nemitī gi dzirdams “dauzī t-dauzī t” – tie ir cilvē ki, kas pā rvieto pametuš o rā mi. Un visbeidzot, DISKO! Darba dienā s - lī dz 12:00, brī vdienā s - lī dz 2:00. Un tas nav manā istabā , visas telpas ir ap š o diskotē ku.
Reģ istrē joties mū s sagaidī ja sveš i mati uz grī das, ar kaut ko brū nu notraipī tas flī zes, veļ a un dvieļ i nesaprotami pelē kā krā sā . Apkopē jas mī ļ ā kais joks ir paņ emt dvieļ us, kamē r atpū š aties pludmalē , un atdot tos tikai vakarā . Viņ š atgriezā s - noslaukiet sevi ar to, ko vē laties, savas problē mas. Paš i dvieļ i ir piesā tinā ti ar kaut kā du nelā gu smarž u un smird, rokas arī pē c tiem smird. Es nicinā jos ar tiem noslaucī t seju. Grī das principā netiek turē tas tī ras, netī rumi vajā no stū ra uz stū ri, padomi nepalī dz.
Viesmī ļ i.
1) Viņ i izskatā s kā bomž i. Melnā uniforma ap vidukli ir stipri izš ļ akstī ta ar lū ž ņ iem.
2) Obsesī vi mē ģ ina izlū gties dzeramnaudu. Tikai burciņ ā m ž ē lastī bai nepietiek.
3) Viņ i vienkā rš i ignorē , neiederas.
Varbū t man vajadzē tu kaut kā iepriecinā t sevi ar viņ iem? Iepriecina viņ us, atceras sejas? Kā pē c es no tā atteicos, ja samaksā ju par pā rē jo! Daudzi atpū tnieki vienkā rš i pamā ja ar roku, iznesot no istabas pudeli ū dens, lai neiesaistī tos. Tie, kas ir ļ aunā ki, nekaunī gi lej sev vī nu no pudelē m. Es neesmu skops, sā kumā mē ģ inā ju iedot dzeramnaudu. ko es redzē ju? Neapmierinā ta seja un kolas vietā ū dens.
No rī ta tē jas krū zes ir par maz, kafija jā lej vī na glā zē s.
Ekskursijā devā mies 2 reizes 6:15 un 6:20. Pusdienu kastes viesnī cā netiek nodroš inā tas. Brokastis sā kas 7:00, bet viesnī cas gids mums apliecinā ja, ka sā kot no 6:00, ī paš i apskates apmeklē tā jiem, var ieturē t brokastis ar kaut kā du minimumu (kafija, tē ja, bulciņ as). Tā tad 6:00 nav krū zī š u (nav), ū dens boileris tukš s. Bet ir tū risti ar bē rniem, kuri nevar ne pabrokastot, ne nokavē t autobusu. Gids (Pegazs) solī ja to izpē tī t, bet nepalī dzē ja. Nā cā s dzī t viesmī li ar gandrī z kā jiņ ā m pē c kausiem, lai gan te konkrē tais viesmī lis nav un nav vainī gs. Viesnī ca vienkā rš i nerū pē jas par tū ristiem.
Ē diens pats par sevi bija labs. Vakariņ ā s vienmē r ir augļ i, jū ras veltes, saldē jums. Izņ ē mums ir pretī ga kafija.
Pludmale.
Gultas nepietiek visiem. Ar mani daž i pilsoņ i vienojā s skandā lā par vietu zem sē nī tes. Jā , tas nav smuki. Bet lieta tā da – atkal viesnī cā . Kā pē c piepildī t vairā k cilvē ku nekā vietu pludmalē ? Par katru pludmales dvieli bū s jā iemaksā depozī ts 20 dinā ru apmē rā . Ko mē s iegū sim? Kabī nei, kurā tiek izsniegti š ie dvieļ i, ir paredzē ts strā dā t lī dz pulksten 17:00 (kā pē c gan ne lī dz pulksten 19:00, kad pludmale tiks slē gta? ). Tomē r tas joprojā m ir pastā vī gi slē gts. Jā gaida, kad pie mums nokā ps darbinieks, lai atdotu mitro dvieli.
Secinā jums: š ī viesnī ca nesasniedz pat 3 zvaigznes, jo. nav ī stenotas pat pamata lietas: normā ls miegs, mazgā š anā s, bezproblē mu ē š ana un atpū ta pludmalē bez problē mā m. Es absolū ti neiesaku!
аватар napoleonov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atvaļ inā jums sā kas ar lidojumu. Gaisa operators lidojumu aizkavē ja par 12 stundā m, t. i. faktiski "nozaga" pusi atpū tas dienas. Tū roperators Join Up nebrī dinā ja viesnī cu par kavē š anos, tā pē c ierodoties numuriņ i negaidī ja noguruš us ceļ otā jus (tie jau bija atdoti citiem). … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums sā kas ar lidojumu.
Gaisa operators lidojumu aizkavē ja par 12 stundā m, t. i. faktiski "nozaga" pusi atpū tas dienas. Tū roperators Join Up nebrī dinā ja viesnī cu par kavē š anos, tā pē c ierodoties numuriņ i negaidī ja noguruš us ceļ otā jus (tie jau bija atdoti citiem).
Un tagad par viesnī cu. Jau tika teikts, ka vadī ba ir slikta. Nē , viņ i vienkā rš i uzskata slā vus par otro tū ristu š ķ iru un pie katras izdevī bas cenš as viņ us apmesties Kluba ē kā vai pat Neptū nā . Lieta ir tikai mū su: mē s kavē jā mies, mū su tū roperators viņ iem neko neteica - un voila - divi naktī , laipni lū dzam Marzaba klubā , un kū rorta kupons.
Tā lā k neliels karš reģ istratū rā un gaidī š ana lī dz pulksten 12-00, lai reģ istrē tos kū rortā .
Rezultā tā.24 stundas atpū tas tiek vienkā rš i nozagtas.
Tā sā kas atvaļ inā jums ar Ukrainas aviopā rvadā tā jiem + Join Up.
Par viesnī cu. Krā š ņ a teritorija, divi peldbaseini, plaš a pludmale ar bā ru (no 6-19-30 pludmale atvē rta, bā rs no 10-18). Trī s ē kas: kū rorts, klubs un Neptū ns.
Klubā un Neptū nā Wi-Fi ir miris. Numuri ir vienkā rš ā ki nekā Resort, Neptune pē c svaigas remonta. Neptū nam mē s nepā rdodam tupetes Ukr.
Viņ iem reģ istratū rā ir cenrā dis, cenu zī me visā m ē kā m ir vienā da. Bet jū su un mū su turbo operatori noplē š.300 USD par Resort + 300 USD, lai gan patiesī bā viņ i maksā par viesnī cu tā pat kā par klubu. Izveidojiet un izdariet viltī gas Ukrainas aģ entū ras!
Un vispā r esiet gatavi tam, ka pret slā viem (daudz krievu, jo Ē ģ ipte viņ iem ir slē gta) neizturas tik pieklā jī gi kā pret eiropieš iem un arā biem. Viņ i par visu maksā papildus dzeramnaudu, tā pē c š okolā dē (tunisieš u brā ļ i viņ us mī l, un krieviski runā još ais, bū dams uz olikusive))) "neiesmē rē " trū cī gā s Tunisijas plaukstas ar zvanoš u monē tu, tā pē c attieksme pret mums tur, maigi izsakoties ir kā.2. klase.
Par istabā m. Neptū nu un klubu neredzē jā m (rakstā m pē c iedzī votā ju vā rdiem), bet Kū rortā standarta istabiņ ā tieš ā m ir vieta diviem. Trī svietī ga naktsmī tne ir papildu gulta tieš i pie balkona stikla. Ja cilvē ks sver vairā k par 35 kg – guli kā š ū puļ tī klā . Kū rorta istaba ir tī ra. Meitene tī ra. Viņ š uz galda atstā ja pā ris dinā rus. Konders strā dā ja tikai tad, kad tika ievietota karte. To izsniedz tikai vienu uz numuru un ir apnicī gi to pagarinā t, ja ir beigusies uzturē š anā s nedē ļ a un biļ ete ilgā k par 7 dienā m.
Divi restorā ni. Ē da abā s. Ja esat no Neptū na vai Kluba, tad jums ir viens restorā ns. Visur ē diens ir labs, izsalkuš i nebijā m. Konditorejas izstrā dā jumi un saldumi ir labā ki par Ē ģ ipti. Dzert jā dabū , jo. uzpildes maš ī nas ne vienmē r darbojas. Bet tas nav grū ti, galvenais ir pateikt viesmī lim, ko vē laties.
Darbinieku valoda: arā bu, franč u, krievu lī menī "sveiks draugs, kā tev gā ja? ")))
Kopē jais iespaids: viesnī ca ir tī rā ka nekā daudzas citas. Solid 4 — mā jokļ u kū rorts. Animā cija C klasei, ir dzē riens: alus, vī ns. Es nezinu kvalitā ti, viņ i saka normas.
Taksometrs uz Medī nu - lī dz 21:00 - 3-4 dinā ri par maš ī nu. Sā kumā viņ i piedā vā.10-7 dinā rus.
Reģ istratū ras apmaiņ a. Aptuveni 2.85 dinā ri par 1 dolā ru.
Vienkā rš ī bas labad reiziniet 1 dinā ru ar 10 un iegū stiet gandrī z ekvivalentu UAH.
Pludmalē valkā vī ģ es un vī nogas. Cenu zī me ir aptuveni trī s reizes dā rgā ka, nekā jū s varat iegā dā ties 1 km rā diusā no viesnī cas, ja nosprauž at mē rķ i. Par 1 kg ir apmē ram 9 vī ģ es par 4 dinā riem. Pludmalē dabū si 6 vī ģ es par 10 dinā riem, nu, varbū t var kaulē ties un dabū t par 8 dinā riem.
Pilsē tnieki ir draudzī gi.
Negribē jā s iet prom.
Vispā r, ja aizmirst par tū roperatoru liekulī bu un vienaldzī bu, viesnī cnieku noraidoš o attieksmi un izdzī vo! iekā rtoš anā s process, tad viennozī mī gi patiks valsts un pati viesnī ca.
аватар olyam.
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Marhaba kū rorta apskats Mums ar mā su ir tradī cija, ja iespē jams, dzimš anas dienas svinē t ā rpus Ukrainas. Un tā kā darbs ir nogurdinoš s un maijs principā predisponē pludmales brī vdienā m. Mē s nolē mā m atklā t Tunisiju, ar lidojumu un viss iekļ auts tas sanā ca apmē ram 300 ye uz cilvē ku. … Tomēr ▾ Marhaba kū rorta apskats
Mums ar mā su ir tradī cija, ja iespē jams, dzimš anas dienas svinē t ā rpus Ukrainas. Un tā kā darbs ir nogurdinoš s un maijs principā predisponē pludmales brī vdienā m. Mē s nolē mā m atklā t Tunisiju, ar lidojumu un viss iekļ auts tas sanā ca apmē ram 300 ye uz cilvē ku. Pilnī gi paceļ ot cenu, atveda – aizveda. Viņ i arī barojas 5 reizes visā laikā.
Bet atpakaļ uz viesnī cu. 4*. Russo tū ristu bars ieņ ē ma viesnī cu. Š is mū ž ī gais farss bija kaitinoš s, un arī viņ i bija apkā rt!
Iekā rtojoties izņ ē ma grā dī gos dzē rienus, pā rsteigts. Istaba bija lieliska, skats no istabas bija brī niš ķ ī gs. Viesnī ca ir veca, bet tī ra. Ja nepievē rš uzmanī bu ē dienam pie katrā m durvī m no rī ta un glā zē m vai pudelē m. Š ķ iet, ka arā bi atpū š as. Iespaids, ka tā celta lielā kam tū ristu skaitam, kuru š obrī d nav.
Personā ls runā krieviski! 5 dienas mums mā cī ja runā t TIKAI angliski! Pē c tam viņ i dzirdē ja "tie ir ukraiņ i, kas runā tikai angliski"
Personā ls ir stulbs. Š is ir visprecī zā kais apraksts par 10 cilvē kiem reģ istratū rā , kuri tur visu laiku pavada laiku.
Tunisijā ā rvalstu valū tas brī va apgrozī ba ir ierobež ota ar likumu. Viesnī cā s var mainī t valū tu, bet jums ir nepiecieš ams č eks! tā ka tā dā gadī jumā tu apstiprini no kurienes tev ir dinā ri. Un ja tev paliks vietē jā nauda, ​ ​ tad lidostā to samainī si atpakaļ pret valū tu! Bez dokumenta tie nemainī sies. 4 dienas viesnī cā s "nestrā dā " aparā ts, kas drukā č ekus. Meitene reģ istratū rā tikai no vā rda "č au" jau cenš as izlikties par hameleonu un saplū st ar sienu aiz viņ as. Un daž reiz ienirt zem letes un izlikties, ka viņ a tur ir ļ oti aizņ emta, stumjot un virzot prom atvilktni ar dokumentiem. Piekautā briež a Bambi acis. Amē bisks lī dz apkaunojuma punktam. Viesnī ca maina naudu, neiztē rē jot to par dokumentiem! Jebkurš finanš u darī jums, tostarp valū tas maiņ a, ir jā dokumentē.
Tā ir operā cija, ar kuru uzņ ē mums, tas ir, viesnī ca, maksā nodokli un atskaitā s Finanš u ministrijai. Bet daudz ē rtā k ir visu darī t melnā krā sā ! Tā pē c ierī ce viņ iem neder! Un tas nav nejauš ī ba, tas ir noteikums. 4dien mums apnika š is cirks ar “nestrā dā ” un nolē mā m tomē r dabū t č eku, jo atvaļ inā jums tuvojā s beigā m.
Atkal briedis Bambi noapaļ oja acis un izlikā s, ka viņ a ir nobiedē tas aitas statuja. Ieskrē jā s “operatora pā rstā ve”, krieviski runā još a tante, kuras funkcionā lie pienā kumi netika izpausti. Papildus tam, ka viņ a strā dā ja par “mē li” vestibilā ar tā da paš a veida atpalikuš ā m dā mā m, viņ a neko nedarī ja. Bet "mazulis" sauca "blakti". Blaktis neko nedarī ja un sauca "kaķ i" - tā ir viesnī cas vadī tā ja, skandaloza tante, kura principā kaut kā palī dz, bet skandā li un š ņ ā c vairā k nekā palī dz.
Uz saucieniem “mē s neesam zagļ i” viņ a sazvanī ja “peles” onkuli, kurš divas reizes nospieda pogu un ak-la-lā , č eku drukā š anas maš ī na joprojā m darbojas! Rezultā tā.4 vadī tā ji pusstunda skandā la un č eka rokā.
Tad bija diena, mē s ar mā su nolē mā m ī rē t automaš ī nu. Uz kuru Abduls/Ahmets vai kā ds cits “Aladins”, kurš uz pusslodzi ir mū su gids Tunisijā no tū roperatora Join up, kliedza, ka nelaidī s iekš ā , tas nav iespē jams tikai ekskursijā s no operatora - viņ š tika nosū tī ts tā lu un uz laiku. ilgu laiku cukurā kopā ar savā m ekskursijā m. Auto nomas apskats tika atstā ts Europcar tī mekļ a vietnē . Ī si audzē ts par naudu!
Apstā kļ i izveidojā s tā , ka vienu dienu pirms tū res bija jā dodas prom. Man rokā s bija biļ ete ar atieš anas laiku un lidojuma numuru, tā pē c nolē mu palū gt aitai Dollijai piezvanī t uz lidostu 10 minū š u attā lumā no Susas Monastiras pilsē tā un precizē t, lai apstiprinā tu izlidoš anas laiku. Vai tas ir mainī jies, lai zinā tu, kad doties prom. Un ...stā sts ar "rā ceni" atkā rtojas.
Dollijai ir bailes, bailes un asaras acī s. Tante, kura nestrā dā , bet sē ž priekš namā pē c ekstras, stā sta, ka reģ istratū ras pienā kumos neietilpst nekur zvanī t. Š ī tante nolē ma atvest 120 kg smagu "kaujas vienī bu", kas arī asina mē li un nestrā dā visu dienu, un pievienoja to š im dialogam. Uz kuru, uzzinot, ka tante ved ruso tū ristu, tika nosū tī ta tā lā k sekot savai aitai, kurai, izņ emot tū sku, citu ī paš u plā nu nebija. Es iejaucos dialogā , kas viņ u neskar. Atnā k viesnī cas vadī tā js, kurš saka, ka meitene nezina lidostas tā lruņ a numuru. Atvainojiet, bet dievs Google ir tikai saprā tī gam cilvē kam, jē riņ š rokā s neprot lietot telefonu? Labi, Google...Wi-Fi, lai palī dzē tu tā lrunim atrast, deva Dollijai. Vienu reizi nesaņ ē ma atbildi. Klap-plak acis.... un sastā di otrreiz, treš o, atrodi kases telefonu un prasi citu numuru.
Tas viss ir augstā kā matemā tika un integrā lais vienā dojums, kas ir neatrisinā ma problē ma.
Viņ i pamodinā ja Alibabu, viņ š vispā r nesaprot, ko viņ i no viņ a vē las, un viņ š aizbildinā s, atzvanot pē c 15 minū tē m vai tulkojumā no tunisieš u valodas “nekad”.
6 cilvē ki ap vienu lapiņ u un lū gumi precizē t izbraukš anas laiku !! ! 6 vadī tā ji, kuriem izsaukums uz tuvē jo lidostu ir neiespē jams uzdevums!
Atnā ca š veicars. Paskatī jā s telefonā , tiku cauri. Angļ u valodā paskaidroju, ka man vajag, kā izrā dī jā s mā jaslapā , telefona numurs ir norā dī ts citā lidostā . Saskaņ ā ar diktā tu viņ i pierakstī ja pareizo numuru. Viņ i atzvanī ja pareizo. 2 minū tes sarunas, tika apstiprinā ts izbraukš anas laiks. Visi.
Viesnī cas š veicars palī dzē ja uzdot jautā jumu 5 minū tē s. Un š ī s vistas un aitas jau stundu ir pilnveidojuš as manas smadzenes, pasakot, ko drī kstu un ko nevaru jautā t un ar ko man sazinā ties!!!
Viens cilvē ks var aizstā t visu š ī s sasodī tā s viesnī cas personā lu!
Vienī gais labais iespaids no restorā na viesmī ļ iem. Liels paldies par darbu un attieksmi pret viesnī cas viesiem. Arī meitenes, kas uzkopa istabu.

Pludmales zē ns / animā cija ir cits stā sts. Pie Ruso pieraduš ie tū risti pieļ auj sev daudz pā rmē rī bas. "Sveika Nataš a" / zaķ is / incī tis / kss-ksss ir pretī gi dzirdē t. Acī mredzot kaimiņ i te brauc parebrikom pē c eksotikas un seksa. Saņ emot atraidī jumu, atbildē dzirdam "krieviem tā patī k. " Nu ukraiņ iem NĒ . Atš ķ irī ba tiek ā tri uzzinā ta, ja tos sauc par alž ī rieš iem. Pasaules aina ā tri nostā jas vietā.

Ī sā k sakot, valsts ir skaista, jū ra ir tī ra! Maijā vē l auksts, bet reizi stundā var iemē rkt. Ū denī gandrī z nav aļ ģ u. Caurspī dī gs debeszils. Smiltis Smalkas kā putekļ i, baltas. Ramadā na laikā nekas nedarbojas. No jū lija lī dz septembrim jū rā medū zas, kas sā pī gi dzeļ ! Vietē jie cilvē ki ir mež onī gi! Taksometrs ir lē ts! Sē ž ot, palū dziet ieslē gt leti bez tā , nesē dieties, viņ i jū s apmā nī s!
Franč i, spā ņ i, romieš i ir mē ģ inā juš i viņ iem iemā cī t bū t cilvē kiem...bet acī mredzot tas nav iespē jams.

Atkal ir izņ ē mums, bet ar to nepietiek!

Aizmirsu SVARĪ GI smiltī s pludmalē no viesnī cas atradu š ļ irci!!!! ! Esiet uzmanī gi ar bē rniem!
аватар gatov94
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā s ar bē rnu (9 gadi) no 2018. gada 14. lī dz 28. jū nijam. Ap 23:00 mū s atveda uz viesnī cu. Reģ istratū rā mums teica, ka mū su istaba nav š ajā ē kā , bet gan citā - Marhaba Club. Tas man nederē ja, jo mē s rezervē jā m Marhaba Resort. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar bē rnu (9 gadi) no 2018. gada 14. lī dz 28. jū nijam. Ap 23:00 mū s atveda uz viesnī cu. Reģ istratū rā mums teica, ka mū su istaba nav š ajā ē kā , bet gan citā - Marhaba Club. Tas man nederē ja, jo mē s rezervē jā m Marhaba Resort. Uz to mums piedā vā ja nakš ņ ot istabā , kas mums sā kotnē ji bija ierā dī ta, un no rī ta tiks izlemts jautā jums par citu istabu, jo tas ir jā lemj ar varas iestā dē m. Mū s aizveda uz blakus ē ku, uz kaut kā du puspagrabu. Istaba ir š ausmī ga: smird pē c mitruma, daudz odu, tiem ir asiņ ainas pē das uz sienā m, vannas istabā pelē jums. Istabā nav dzeramā ū dens, nav glā ž u. Vanna ir tik briesmī ga, ka cilvē ki tajā iekļ uva č ī bā s. Bez ziepē m, duš as ž elejas, š ampū na. Neiesaiņ ota duš as cepure karā jā s no naglas. No logiem paveras skats uz baseinu, kliedz diskotē ka. Vispā r š ausmas ir š ausmī gas. Pirms tam mums piedā vā ja pavakariņ ot restorā nā , kas atrodas tajā paš ā ē kā . Mē s iegā jā m un nekavē joties devā mies prom – ļ oti smirdē ja pē c hlora. Viņ i gulē ja izsalkuš i. No rī ta devā mies uz reģ istratū ru, lai atrisinā tu problē mu ar numuru. Risinā juma nebija. Tikai tad, kad devu mā jienu, ka teikš u paldies, viņ i man piedā vā ja istabu. Istaba diezgan laba. Galvenā s ē kas treš ajā (pē dē jā ) stā vā . Logi uz teritoriju (redzamas palmas un jū ra). Istabā bija: glā zes, duš as ž elejas, ziepes, š ampū ni. Č ī bas nav, par peldmē teļ iem es vispā r nerunā ju. Nekas nesmirdē ja, nebija pelē juma. Par š o numuru man prasī ja 100 dolā ru (nevis dinā ru, tikai dolā ru) kukuli. Rezultā tā vienojā s par 40 dolā riem. Tagad ī sumā par priekš rocī bā m un trū kumiem.
Priekš rocī bas:
1) jauka pludmale ar lietussargiem. Baltas smiltis, salī dzinoš i tī ras. BET lietussargus un estakā des gultas vajag aizņ emt lī dz 7 no rī ta, citā di tad vai nu estakā des gultu nebū s vispā r, vai tikai saulē (kas ir neizturami);
2) jū ra ir super! Ļ oti labi gan mierī gā , gan negaisā . Atš ķ irī bā no citiem Tunisijas reģ ioniem jū rā nebija daudz aļ ģ u, ū dens ir ļ oti tī rs;
3) istaba tika uzkopta katru dienu. Bez komentā riem. Tī rī š anai naudu nedeva;
4) diezgan liela platī ba.
Trū kumi:
1) restorā ns. Š is nav restorā ns, š ī ir ē dnī ca. Ē diens vienmuļ š , bezgarš ī gs. Izvē les praktiski nav. Katra diena ir vienā da ar nelielā m izmaiņ ā m. Brokastis bija vienā das visas 14 dienas. Uz olu kulteni un pankū kā m ir ļ oti garas rindas. Pavā ri tā s gatavoja ļ oti lē ni, lē nā m savā starpā sarunā joties, nejauš ī bas dē ļ mē s nevarē jā m izlidot no Tunisijas un tū roperators mū s iekā rtoja trī szvaigž ņ u viesnī cā uz lidojuma kavē š anā s laiku. Tā tad tas pabaroja labā k nekā mū su viesnī cā . Serviss ir š ausmī gs, var teikt, ka tā nav. Jā meklē dakš iņ as, naž i, salvetes, sā ls un pipari. Viesmī ļ u funkcijas ir tikai notī rī t netī ros traukus un tad, kad tī rie jau beiguš ies. Starp citu, tī ri trauki nav ī paš i tī ri. Pastā vī gi kaut kas beidzas (tas attiecas uz ē dieniem un pā rtiku). Vienreiz paņ ē mu vī nu. Viņ i man to ielē ja plastmasas vienreizē jā s lietoš anas krū zē , jo glā zes, protams, beidzā s. Tik pretī gu vī nu savā mū ž ā nebiju garš ojis. Es vairs nedzē ru alkoholu. Visus augļ us ķ epā ar savā m rokā m, lai izvē lē tos gatavā kos. Un nav ierī č u, lai š os augļ us ņ emtu ne ar rokā m, nē .
2) dvieļ i. Dvieļ i tiek izsniegti pret droš ī bas naudu - 20 dinā ri par dvieli. Dvieļ u izsniegš anas laiks palika neskaidrs. Var ierasties 9:00 un dvieļ u izsniegš ana tiks slē gta. Jū s varat ierasties pulksten 8 un ņ emt tos. Reģ istratū ra nereaģ ē uz sū dzī bā m par novē lotu dvieļ u izsniegš anas atvē rš anu. Dvieļ u dozators ir tieš s buks. Dienas laikā dvieļ i netiek mainī ti. Depozī tu var iedot dolā ros vai eiro, bet atdod tikai dinā ros.
3) personā ls. Personā ls ir rupjš un nedraudzī gs. Es ar to neesmu saskā ries ne Turcijā , ne Ē ģ iptē , ne Spā nijā , ne Ķ ī nā - nekur. Manuprā t, apkalpot tū ristus bija zem viņ u cieņ as. Animā cija ir normā la. Man ī paš i nepatika animā cija, bet bē rns gā ja vairā kas reizes, bija apmierinā ts;
4) vakaros, kad sā kā s izrā de, istabā bija skaļ š . Turklā t š is troksnis bija ne tik daudz no mū su viesnī cas, cik no kaimiņ u viesnī cas. Jū s varat gulē t tikai ar slē gtu balkonu;
5) pirmā s divas dienas nedarbojā s kondicionieris.
Secinā jums: Es vairs neieš u uz š o viesnī cu. Atstā ja ne pā rā k labu iespaidu. Nav savas naudas vē rts
аватар Irina.KS-0107
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī cā ieradā mies ap 18:00 pē c vietē jā laika, diezgan ā tri iekā rtojā mies, izsniedzā m istabiņ as atslē gu, palī dzē jā m atnest mantas, uz jautā jumu par restorā na atraš anā s vietu viesnī cā un visu pā rē jo reģ istratū rā kaut kā paskaidroja. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viesnī cā ieradā mies ap 18:00 pē c vietē jā laika, diezgan ā tri iekā rtojā mies, izsniedzā m istabiņ as atslē gu, palī dzē jā m atnest mantas, uz jautā jumu par restorā na atraš anā s vietu viesnī cā un visu pā rē jo reģ istratū rā kaut kā paskaidroja. . Tā lā k "brī niš ķ ī gā istaba" - ja tā var nosaukt, telpa tika pieš ķ irta pagraba stā vā ar skatu uz pā rrautu sienu un kanalizā cijas caurulē m. Runā jot par tī rī bu, istabā tas netika ievē rots, izņ emot putekļ us uz naktsskapī š iem un specifisku smaku vannas istabā , mati bija visur, arī it kā tī rā gultā . Radā s iespaids, ka pē c iepriekš ē jiem ī rniekiem gulta vienkā rš i tika izņ emta, bet viņ i to nemainī ja. Protams, numurs tika mainī ts nā kamajā dienā , protams, ne bez gida palī dzī bas, bet nogulsnes palika. Pē c pā rvietoš anas viņ i iedeva istabu tajā paš ā ē kā , bet jau pirmajā stā vā ar skatu uz baseinu. Viņ i labi iztī rī ja istabu un katru dienu mainī ja dvieļ us, atstā ja dzeramnaudu istabenei vai nelielu š okolā des tā felī ti "Alenka" nez kā pē c viņ iem ļ oti garš o mū su krievu š okolā de. Tagad par ē damistabu, jo. Grū ti to nosaukt par restorā nu. Virtuvē nebija liela daudzveidī ba, viss bija gandrī z vienmuļ i, nedaudz eksperimentē ja ar salā tiem, bet kopumā visas 9 dienas bija vienā das. plus neapš aubā mi pilns ar augļ iem, neskatoties uz jū nija sā kumu, deva arbū zus, melones, zemenes, man ļ oti patika deserti, dzē rienus izsniedza galvenokā rt plastmasas glā zī tē s, bet glā zes varē ja paņ emt par dzeramnaudu bā rmenim, Vī ns un sulas , teiksim amatierim. Mums paš iem bija jā meklē galda piederumi, salvetes un sā lstrauki, par š ķ ī vju un galdautu tī rī bu uz galdiem jau klusē ju. no rī ta ir milzī gas rindas pē c pankū kā m un olu kulteni. Par maksu viesmī ļ i rezervē ja galdiņ us un apkalpoja tos, kā paredzē ts. Pludmale kopumā nav slikta smilts, skaistums, bet jums ir jā ieņ em vieta 7-8 no rī ta, pretē jā gadī jumā mothras nebū s pietiekami daudz un jums bū s jā guļ plastmasas sauļ oš anā s krē slā bez ē rtī bā m, un ja arii vajag lietussargu tad vajag iet ā rā no 7h, daž as vietas ir stulbi aizņ emtas un neviens nenā k bet dvieļ i karā jas, baseinā tā da pati bilde pē cpusdienā vispā r nekas nav brī vs bet ir daudz aizņ emtu vietu. Baseinā ū dens ir tī rs un teritorija ir sakopta. Animatoriem viņ i ir labi paveikti, ļ oti pozitī vi un draudzī gā ki. Kopumā esam apmierinā ti ar atpū tu, bet ne ar servisu un viesnī cas tī rī bu, par š o naudu var salikt istabā s normā las mē beles un istabā s uztaisī t trokš ņ u izolā ciju, mū zika no kaimiņ u viesnī cas kliedza skaļ ā k nekā mū su viesnī cas animā cija, un, ja jū s un jū su bē rns to noliksit, tas bū s grū ti. Turklā t mums uz balkona ir flī zes, un grī da ir slidena, staigā t vajag uzmanī gi, var ļ oti labi nokrist. Kondicionieris ir, bet nestrā dā ja, kā stā stī ja, ieslē gs tikai jū lijā , vē l nav daudz siltuma. varbū t par maksu ietilptu, bet mē s netraucē jā m. Kopumā viesnī ca pati par sevi neattaisnoja cerī bas, lai gan ceļ ojumu aģ entū ra apliecinā ja, ka tā ir š ika.
аватар valia110413
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra, par ko nenož ē lojā m. Reģ istrē š anā s istabā notika ā tri, nebija rindu, uzreiz tika pasniegti bezalkoholiskie dzē rieni. Istaba maza, mā jī ga, tī ra, ar lielu balkonu. Viesnī ca atrodas labā vietā , netā lu no El Kantaoui ostas un medī nas. … Tomēr ▾ Viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra, par ko nenož ē lojā m. Reģ istrē š anā s istabā notika ā tri, nebija rindu, uzreiz tika pasniegti bezalkoholiskie dzē rieni. Istaba maza, mā jī ga, tī ra, ar lielu balkonu. Viesnī ca atrodas labā vietā , netā lu no El Kantaoui ostas un medī nas. Pludmale ir tī ra un plaš a. Pati viesnī cas teritorija ir plaš a, ir trenaž ieru zā le un iekš telpu baseins, var spē lē t volejbolu, galda tenisu u. c. Animatori labi izklaidē viesus. Es iesaku.
аватар dmdok
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kopumā labas brī vdienas. Te jau daudz slavē juš i, iebē rš u medus mucā mazu muš u smē rē . Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā . 4 zvaigznes š eit nav tuvu, 3 zvaigznes un ne vairā k. Protams, tie, kas nav redzē juš i ī stas 4 zvaigž ņ u viesnī cas un ir pieraduš i atpū sties Krimā , raksta ar verdoš u ū deni. … Tomēr ▾ Kopumā labas brī vdienas. Te jau daudz slavē juš i, iebē rš u medus mucā mazu muš u smē rē . Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā . 4 zvaigznes š eit nav tuvu, 3 zvaigznes un ne vairā k. Protams, tie, kas nav redzē juš i ī stas 4 zvaigž ņ u viesnī cas un ir pieraduš i atpū sties Krimā , raksta ar verdoš u ū deni. Restorā ns..... , drī zā k vienkā rš a ē damzā le ē dienā nepretenciozajiem, bufete ar trū cī gu sortimentu, 4dien radā s vē lme nospļ auties uz bē dī gi slaveno "viss iekļ auts" un doties pusdienot uz kafejnī cu pilsē tā...serviss viduvē js...., vī ns no plastmasas glā zē m, apakš tasī tes trū kums zem krū zē m, un reizē m paš as krū zes, vakariņ ā m nemitī gi jā meklē dakš iņ as un naž i, tomē r var iemest pā ris dinā rus viesmī lim un viņ š noliks galda piederumus uz tava galda arī parastā s salvetes ne vienmē r ir klā t. Starp citu, neņ em vietē jo alu, kas ir iekļ auts cenā - ē zeļ a urī ns, labā k neskopoties un pē rciet normā lu, eiropeisku. Istabā nav parastu peldmē teļ u, š odien piemē ram tī rī š anas laikā savā c dvieļ us un aizmirsu pakā rt jaunus, pē c reģ istratū ras apmeklē juma ar š o problē mu uzradā s viens (VIENS), kad uzrā dī ja vē lreiz, dzirdē ja atvainoš anos un garantijas, ka rī t pakā rt pā rē jo. Ziepes - mazu gabaliņ u liek vienreiz uz visu periodu, tikai nā cā s veikalā nopirkt. Ar tī rī š anu arī kaut kā ne tik ļ oti..... laikam kaut kā di reliģ iskie uzskati neļ auj iztī rī t visu un visur, pa visu valsti ir atkritumu kaudzes, tī ra viesnī cas teritorijā , bet ja paskatī sies aiz krū ma vai vienkā rš i paskatī sies pa logu atkal atkritumi. Vispā r serviss trī s ar mī nusu, tiem kas pieraduš i pie Krimas kū rorta der, tiem kas gaida 4 zvaigž ņ u lī meni labā k atturē ties un atrast ko citu par to paš u naudu . Priecē jū ru un sauli. Nu, kopumā , neskatoties uz iepriekš izteikto negatī vismu, mē s nenož ē lojam, ka devā mies. Lai gan nā kamgad noteikti izvē lē simies vismaz 5 zvaigznes, varbū t tā s sasniegs parastā s 4 vai pat citā valstī , piemē ram, Kiprā , kur serviss ir par vairā kā m kā rtā m augstā ks.
аватар solovyovv77
Š ā da atpū ta Tunisijā nav piemē rota ikvienam! Š Ā S PĀ RSKATS MĒ RĶ IS ir skaidri informē t par paš as viesnī cas sarež ģ ī tī bu un parā dī t tā s priekš rocī bas un trū kumus, kas š eit ir blakus. … Tomēr ▾ Š ā da atpū ta Tunisijā nav piemē rota ikvienam!
Š Ā S PĀ RSKATS MĒ RĶ IS ir skaidri informē t par paš as viesnī cas sarež ģ ī tī bu un parā dī t tā s priekš rocī bas un trū kumus, kas š eit ir blakus. Mans apskats bū s pietiekami garš un informatī vs. Š is ir mans 4. ceļ ojums uz Tunisiju, no kura bija 2 info tū res. Labā kā sezona Tunisijā , kad laikapstā kļ i ir visstabilā kie, ir no jū nija vidus lī dz septembra vidum. Lai gan maijam un oktobrim ir savas priekš rocī bas. Iemesls š ī s ekskursijas iegā dei bija drauga jubilejas dzimš anas diena. Bet operatora manipulā ciju dē ļ š ie svē tki tika svinē ti uz ceļ a, nevis pludmalē . Par izbraukš anas pilsē tas maiņ u no Harkovas uz Kijevu, par izbraukš anas laika pā rcelš anu no rī ta uz vakaru mū su atseviš ķ ā prasī ba ir tū risma operatoram "Oasis Travel". Personī gi mans motī vs, lai rezervē tu š o kū rortu, sā kotnē ji bija agrā s rezervā cijas cena 1185 USD apmē rā par Dbl std uz 11 naktī m (04/09/2016-15/09/2016).
NORĒ Ķ INĀ JUMS. Viesnī cā ieradā mies 00.30 pē c vietē jā laika (pē c mū su domā m 02.30).
Pē c tam tū roperatori kompleksam pieš ķ ī ra 4 zvaigznes, par godu, sā kotnē ji tā bija trī szvaigž ņ u. Mū su operatora vietnē š ī informā cija bija norā dī ta diezgan neskaidri (skatiet fotoattē lu), savukā rt citiem tā s nav vispā r. Tiem, kas tagad man iemā cī s ielikt naudu pasē , lai man iedotu "labu numuru", es uzreiz teikš u: kā pē c pie velna ? ! Ar savu ē smu mē s paš i esam vainojami pie tā , ka viņ i ir pieraduš i mums atņ emt naudu par atbilstoš u pā rvietoš anu (Marhabā triks ar mums nedarbojā s) ...Bet tajā paš ā laikā mū su pilsoņ i pastā vī gi stulbi aizmirsti par dzeramnaudu š veicariem, viesmī ļ iem un istabenē m! Tā tad, par atš ķ irī bu starp š iem skaitļ iem. Ekonomisks (pati telpa): S=12m2 (3.5x3.5). Istabas piepildī jums: 2 pā rbī dī tas pusotras gultas ar kalš anu galvgalī , matrač a garums 175 cm. Tā pē c tiem, kuri ir garā ki par 170 cm, jā bū t gataviem, ka kā jas karā jas no gultas, rakā s iekš ā . ribas un mugurkauls, atsperes, holofiber krī t spilvenos.
2 naktsgaldiņ i, TV (2 krievu kanā li), ģ ē rbtuvē iebū vē tie skapji, balkona plastmasas mē beles (galds + krē sls) betona balkona zonā bez margā m, tukš s minibā rs, nestrā dā još s telefons, nav kafijas galdiņ a un krē sli. Citi mī nusi: iekš ā grī das flī zes vairā k kā bruģ akmens plā tnes, viss vecs un nobruž ā ts, baigais troksnis no centrā lā kondicioniera strā dā un dzirdams, kā strā dā kaimiņ u notekas tvertne. No ā rpuses skats uz ķ ē des sietu, kas norobež o atkritumus blakus esoš ā s Marhabas pludmales teritorijā vai var doties uz animā cijas skatuvi, sū dī gā izrā de ilgst lī dz 00.00, t. i. , mū suprā t, 02.00. Pē c tam pie tiem paš iem galdiņ iem vai vestibila vasaras terasē lī dz rī tam draisko piedzē ruš ies jaunieš i, kuri neguļ lī dz rī tausmai. Un balkona durvju aizvē rš ana no š ī s jautrī bas neglā bj, viesnī cā ir apbrī nojama akustika! Kopumā no 21.00 lī dz 02.00 jū s ieskauj vakara animā ciju un diskotē ku muzikā la kakofonija.
Gaisa kondicionē tā js ir pieejams no 15. jū nija lī dz 15. septembrim. Uzziņ ai: smē ķ ē š ana, alkohols, saules apdegumi un miega trū kums samazina imunitā ti, un ar aizvē rtā m durvī m cilvē ki ir automā tiski spiesti ieslē gt gaisa kondicionieri. Rezultā tā.75% viesnī cas viesu klepoja un š ķ audī ja, biež i vien neaizsedzot muti – it kā es atrastos kā dā spitā lī go kolonijā vai tuberkulozes dispanserā . Rezultā tā : vai nu aizsmacis, vai trokš ņ ains, vai lido ...sē dē t. Ja jū s viegli gulē jat, ceļ ojat agri vai ē dat kopā ar maziem bē rniem, kuri nevar izskaidrot, kas ir ausu aizbā ž ņ i (bez tiem nevar iztikt! ), pirms rezervē jat Marhaba Resorts un Susas kū rortu kopumā , nosveriet plusus un mī nusus. jo tas ir ballī š u kū rorts. Un, ja jums tiek dota metā la atslē ga ar smagu atslē gu piekariņ u - tā jau ir slikta zī me...Š ie skaitļ i nesasniedz 3* lī meni. Ierodoties naktī , nebija auksto uzkodu, par ko mani apliecinā ja viesu attiecī bas personī gajā sarakstē ...
Viņ a arī informē ja, ka "Dzimš anas dienas kū kas" serviss viesnī cā ir apmaksā ts: 5 dinā ri vienai personai, un tortes minimā lā s izmaksas ir no 25 dinā riem (atbilst 12 dolā riem). Ū deni, pē c mū su lū guma, atnesa reģ istratū ra, kura bija bezspē cī ga nekavē joties nomainī t istabu bez atskaitī jumiem no bakš eš a, tač u solī ja, ka tas ir tikai vienas nakts "pā rpratums". Paldies! Ū dens naktī bija nenovē rtē jams, un viņ š turē ja savu solī jumu. Pie mums numuriņ us nomainī ja vē l č etri ceļ abiedri no Kijevas, kuri bija ā rkā rtī gi neapmierinā ti ar š o "pā rpratumu". Izsalkuš i un noguruš i, paspē juš i kaut kā nosnausties 3 stundas, nā kamajā dienā.12. 30 visi, neatlaidī gi bū dami, nomainī jā m numuru uz to, kas atbilst maksas kategorijai. Visi tika pā rcelti uz centrā lo bloku, un viņ iem ir aizdomas par labā ko no 3 sliktā kajā m apkā rtnes istabā m: frontā lais skats uz jū ru un pē dē jais 4. stā vs (skat. foto). Par laimi, mē s joprojā m spē jam pā rvarē t uzkā pš anu pa vī tņ u kā pnē m ā rpus ē kas ...
Jo no vienī gā lifta ceļ š ar bagā ž u bija garš un daudz grū tā k atrast liftu gaiteņ a labirintos ar sliekš ņ iem un pakā pieniem bez rampā m. Bet, ja š ā ds gadī jums ar jums noticis sezonas laikā , nevaru garantē t telpas nomaiņ u, kā arī tā s pagarinā š anu pē c plkst. 12.00 izbraukš anas dienā . Puse no standartiem jau ir nolietoti un nav salaboti. Un, ja man nebija istabu kategoriju fotoattē la un neuzņ ē mu ekrā nuzņ ē mumu no operatora vietnes informā cijas, tad kas zina...Tā da ir viesnī cas vadī bas stratē ģ ija, tā ir klaja krā pš ana un izspieš ana! Kas ir Standarta numurs: S=18m2 (3.5x5). Papildus svaigai krā sojumam no Economic, standarta numurs izceļ as ar diviem mī kstiem krē sliem pie kafijas galda, labā m flī zē m, matrač a garumu 190 cm (salī dzinoš i ē rts), tukš u, muļ ķ ī gi atveramu mini bā ru ar aptuvenu Temperatū ra + 15C, kondicionieris ar minimā lo jaudu labi atdzisa un bija gandrī z nedzirdams, telpā ir ievietoti veļ as skapji.
Ir 3 kontaktligzdas: 1 vannas istabā , 1 istabā , viena paslē pta skapī . Ja jums ir daudz sī krī ku, es iesaku tē ju. Bet pievē rsiet uzmanī bu kontaktligzdas fotoattē lam, izvirzī tā tapa bū s š ķ ē rslis apaļ iem elektrī bas spraudņ iem. Adapteri tiek pā rdoti viesnī cas veikalā . Iesaku paņ emt arī savu fē nu un mazu elektrisko tē jkannu, vē lā k sapratī si kā pē c. Krā na ū dens ir iesā ļ š (novecojuš as destilā cijas iekā rtas) un ļ oti hlorē ts, vienmē r ir karsts ū dens un labs spiediens. Lai 2. dienā mati nesavilktos, izskalojiet ar minerā lū deni no pudelē m. Seifs netika ī rē ts. Vismaz mums nebija gadī jumu ar zā dzī bā m, kas š eit nav nekas neparasts: mē s nē sā jā m lī dzi naudu un kredī tkartes, gandrī z nevalkā jā m sarkano tsatsoku un neatstā jā m savā istabā iespē ju gū t peļ ņ u. Tā lruņ i joprojā m neuzlā dē jas, ja neatrodaties istabā – bez slotā ievietotas kartes vai svarī gā atslē gu piekariņ a nebū s gaismas.
Tiek izsniegta tikai viena atslē gas karte, un, izsniedzot otro, pirmā tiek automā tiski bloķ ē ta. Pases mierī gi atstā jā m koferī , fotokopijas nē sā jā m lī dzi uz pilsē tu. Centrā lajā blokā dzī vojoš o rokassprā dzes bija tirkī za, Klubā - baltas. Par rokassprā dzes nozaudē š anu tiek paredzē ts naudas sods 30 dinā ru (15 USD) apmē rā , ar vē lu izrakstī š anos tie netika nogriezti. Netā lu no reģ istratū ras atrodas neapsargā ta un pieejama bagā ž as telpa.
TĪ RĪ Š ANA. Reģ istrē joties, grī da tika mazgā ta vienu reizi, pē c 7 dienā m mainī ta gulta, dvieļ us savā c pa dienu un atdod pē c 16-17.00. Tā veļ as mazgā tava, trū kst rezerves komplektu. Sausos dvieļ us paslē pā m skapī , lai pusdienlaikā nož ū tu. Regulā ri tika iznesti atkritumi, saklā ta gulta, vienmē r atradā s š ampū ns, duš as ž eleja un ziepes (lai gan tā das kā parafī ns). Ja tī rī š ana nebija nepiecieš ama, mē s uzlikā m zī mi "Netraucē t" uz durvī m ā rpusē . Dzeramnaudu atstā ja katru otro dienu, kad bija jā iznes miskaste un jā maina dvieļ i.
1 reizi noplū da kondicionieris (aizvē rtas balkona durvis), 1 reizi no bidē š ļ ū tenes. Vispā r vannasistabā norobež ojoš ā stikla dizaina dē ļ uz grī das vienmē r sakrā jā s nedaudz ū dens - vispirms cieta kā ju dvielis, jā virza š ļ ū tene pret krā niem un tupē t. Pā ris kļ ū mes tika novē rstas 30 minū š u laikā pē c zvanī š anas uz reģ istratū ru pa tel. 3414 (runā ja angļ u valodā ). Gan istabenes, gan remontē tā ji strā dā tikai ar atvē rtā m durvī m. Pretendentu pret viņ iem nav.
TERITORIJA. Vidē ji liels, tī rs, zaļ š . Vienmē r smaidī gie dā rznieki dara visu iespē jamo, un no 7.00 apkopē jas mazgā un attī ra nakts balles teritoriju no izsmē ķ iem un lipī gajiem traipiem. Ar bezmaksas Wi-Fi palī dzī bu reģ istratū rā viegli piezvanī ju uz mā jā m caur Viber, skatī jos youtube tieš saistē . Mums paveicā s, Wi-Fi arī lidoja istabā , bet pludmalē pat teksts ir vā jš . Trenaž ieru zā lei nepiecieš ami sporta apavi (1 stunda dienā bez maksas).
Pludmalē paš apkalpoš anā s ar sauļ oš anā s krē sliem.
Un, ja gribē jā m sē dē t zem lielā m nojumē m ar parasto ē nojumu (tā s ir trī s, lai gan ir 4, ir č etri rā mji), mē s aizņ ē mā m sauļ oš anā s krē slu lī dz 8.00. Galu galā puse no pludmales "sē nē m" ir noplukuš as un ē na no tā m ir kā buljons no olā m. Paņ ē mā m lī dzi savus biezos dvieļ us. Viesnī cā ir vecie zili baltie, ir problē ma nomainī t pret svaigā m. Dvieļ i tiek izsniegti pret depozī tu 20 dinā ru ($ 10) apmē rā , kas tiek atdoti tikai dinā ros un nav skaidrs, kur tos likt izbraukš anas dienā . Jums bū s jā skraida pa lidostu atpakaļ ceļ ā , meklē jot vienī go apmainī tā ju, kas spē j samainī t atlikuš o TND pret dolā riem, zaudē jot komisijas maksas un tikai tad, ja jums ir sertifikā ts "Par USD maiņ u pret TND". No Tunisijas ir aizliegts eksportē t dinā rus. Vienkā rš ā k ir iegā dā ties pie tirgotā jiem tieš i pludmalē vai viesnī cas veikalā , cenas ir adekvā tas. Gultas krē sli-siets bez matrač iem - man personī gi bija ē rti, bet daudzi sū dzē jā s par to neesamī bu. Jū ra: 20 m iet uz sē kļ a, tad dziļ i.
Pludmalē un pie baseina ir duš as un tualetes. Kas attiecas uz notekū deņ u lietus noteku, kas iziet jū rā - ja tā da ir, tā atrodas pieklā jī gā attā lumā no viesnī cas. Man personī gi tas nebija pā rā k kritiski: fekā lijas un mazuts netika manī ti, jū ra pē cpusdienā.2-3 reizes bija dubļ aina. Protams, mē s atturē jā mies no peldē š anas – ierasta prakse notekū deņ us izgā zt citos bezvī zu kū rortos.
DZĒ RIENI. Alkoholu izsniedz no 10.00 lī dz 00.00 2. vestibilā un pie Central Bloc baseina, pludmales bā rā un pie klusā Club Club lī dz 17.00, ja ir pieejams (2 vienreizē jā s lietoš anas krū zes rokā , ar retiem izņ ē mumiem bā rmenim dzeramnaudas doš anai). Es nejutu nekā du diskriminā ciju vai naidī gumu pret sevi un nemanī ju arī citiem. Pludmalē es dzē ru vienī go, ko varē ju paņ emt pats un bez rindas - tie bija tē jas maisiņ i. Un vietē jo stipro alkoholu cenš os nelietot vispā r. Man labā k patī k paņ emt mū su degvī nu un konjaku (1 litrs un cigareš u bloks vienai personai) un iegā dā ties papildu viskiju Dyutik.
Bet degustē ju: rums, dž ins, pastis (sambuca tipa liķ ieris) man salī dzinoš i patika, un viskijs un dzē riens (degvī na analogs) ir rets sū ds, stiprums tikai 20-25 grā di. Tos var pasū tī t tikai vestibilā reģ istratū rā vai vakarā bā rā pie centrā lā baseina, nevis ē damzā lē . Abu ē ku vestibilos sita tā dus kā kokteiļ us, sajaucot visu š o š murdjaku ar ledu, sodu vai Upi, jo tī rā veidā to ir grū ti izdzert. Kafijas automā ti bija brī vi pieejami, nu tas tā . Pludmalē un 2 restorā nos tiek pasniegts tikai alus un jaunais sausais vī ns 3 krā sā s. Sulas ir tikai pulverveida, pat pirktas iepakojumos pa 3$ par 1L ir pretī gi. Pludmalē alus/vī ns biež i beidzas dienas vidū , un to var uzpildī t lī dz 30 minū tē m pirms bā ra slē gš anas vai arī neuzpildī t vispā r. Un, ja pie bā ra nebū s rinda, noteikti skanē s frā ze: "Atvainojiet, VISS pabeigts! ". Tač u daudzu Tunisijas viesnī cu galvenā problē ma ir dzeramais ū dens!
Viņ as dē ļ esiet gatavs sā ļ ai tē jai un kafijai, brokastī s kafijai ē nā atš ķ aidī tu pienu (pat spraitu, kas smirdē ja pē c hlora - aiz ieraduma to izspļ ā vu tuvē jā urnā ) ...Pē c piecā m dienā m vai nu saņ emsiet. pieraduš i vai svē tkos atteikties no visa š iem dzē rieniem. Ē diens tiek gatavots arī uz tā da iesā ļ a ū dens no lielā m pudelē m, tā izcelsme man nav zinā ma. Bet ja lieto ū deni no 1-1.5l. pudeles, kuras tika izdalī tas pa vienai katram atpū tniekam katru dienu no 19.00 lī dz 22.00 vestibila bā rā (ar vai bez gā zes), lī dz ar savu elektrisko tē jkannu un labu kafiju š ī problē ma nedaudz tiks izlī dzinā ta.
UZTURS. Brokastis 7.30-10.00, pusdienas 12.30-14.30; vakariņ as ar sē dvietā m ir sadalī tas 2 maiņ ā s: 18.00-19.15 (30 min. pā rtraukums porcijas maiņ ai) un 19.45-21.00. Pirmajā vakarā restorā na administrators telpai pieš ķ ir noteiktu galdiņ u, pie kura vakariņ ojat 1. vai 2. maiņ ā pē c izvē les.
Lī dz ar to man personī gi radā s kaut kā da padomju laika sajū ta: lai bū tu laiks pavakariņ ot laika diapazonā no stundas lī dz piecpadsmit, un no 1. cilvē ku maiņ as 15 minū tē s. pirms maltī tes beigā m jau tika lū gts "noapaļ ot". Viesnī ca atrisinā ja normā lu uzkodu trū kuma problē mu, ļ aujot atpū tniekiem izņ emt ē dienu no restorā na. Tā pē c nereti apkā rt teritorijai var redzē t, ka kā ds nav atnesis savu netī ro š ķ ī vi tur, kur to pildī jis. Ē dienu klā sts 4* noteikti ir labs! Bet š eit gatavoš anas kvalitā te atkal un atkal nav nepiecieš ama. Vienreiz labi pagatavosies tie paš i gaļ as produkti, dā rzeņ i, pirmie ē dieni: tie ir frī kartupeļ i, sautē ti paprika, kaitī gā s zivju pangasijas, liellopu gaļ as stroganovs no tī tara, kotletes uz bē rnu galda, nu, vistas gaļ u vispā r ir grū ti sabojā t...Lai gan tas ir bija iespē jams - bā rbekjū no filejas vienī gā pludmalē gatavotā reize bija jē la.
Jā , un ar citiem produktiem viņ iem gā ja briesmī gi: liellopu gaļ a nebija gatava, gumijas aknas bija pā rceptas un nepā rstrā dā tas no pelavā m, kuskuss bija pā rsā lī ts un pā rcepts, baklaž ā ni bija svaigi un sausi, pirmie ē dieni arī bija ē dami katru otro laikam nepietika tiem tomā tu-gurķ u un salā tiem nedaudz sasmalcinā tu zaļ umu. Kā glā biņ š ir majonē ze un olī veļ ļ a, keč ups un harissa. Tiem, kas ievē ro diē tu, NAV vā rī tas gaļ as vai daž as tvaicē tas kotletes. No nosacī ti bē rnu ē dienkartes: kartupeļ i, makaroni, pica un reizē m kotletes, kuras pieauguš ie izkaisa acu mirklī ; rī su putra brokastī s nav pietiekami pienaina, bet ir lieliski jogurti, musli, piens krū zē s un medus. Nav piena kokteiļ u vai maksas svaigu sulu. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija teļ a gaļ a; pā rmaiņ us vistu ar zivī m. Retā k vā rī ta tī tara, kotletes. 11 dienas atvaļ inā jumā , 2 reizes vakariņ ā s bija saldē tas mazas garneles. Un par godu musulmaņ u svē tkiem Eid al-Adha, vienu reizi uz ribas bija mī ksts jē rs ...
Tomē r š ovakar joprojā m bija problē ma ar tī ru š ķ ī vju pieejamī bu! Cilvē ki, tā pat kā nemierī gi cilvē ki, staigā ja pa ē dienu un nā ca uz siekalā m. Un atcerē jos kā dreiz rī koto akciju "Bā rbekjū pludmalē " ar rindu, kā pie Pē dē jā sprieduma. Augļ i bija sezonā li, 1-2 sugas vienlaikus. Zemeņ u sezona ilgst apmē ram lī dz maija beigā m, un datumi parasti nogatavojas novembra vidū , un to klā tbū tne mums bija pā rsteigums. Man ļ oti patika vī nogas, ā boli, persiki. Un plū mes un arbū zs ar meloni, kā zā le. Nez kā pē c nebija apelsī nu, greipfrū tu un banā nu. Desertā gardas biskvī ta kanapē un profiteroles ar krē mī gu biezpiena pildī jumu, bet vakarā izcils saldē jums. Brokastis ir standarta: olas, olu kultenis, laba vā rī ta desa un konditorejas izstrā dā jumi. Mums nebija saindē š anā s gadī jumu un nebijā m izsalkuš i. Bet princips darbojas absolū ti visur: "Kas paspē ja, tas ē da! ". Tieš i tā pē c kā ds no mums, ja ieraudzī ja kaut ko salī dzinoš i apetī tlī gu pē c izskata, uzreiz nolika uz š ķ ī vja abiem...
Pē c 3 minū tē m tas vienkā rš i nevarē ja notikt vai papildinā ties, kad deserts jau bija apē sts. Nevienā ceļ ojumā ē du ar kā du no viena š ķ ī vja, uzreiz Marhabas sabiedriskā s ē dinā š anas organizā cija ar savu gudro trauku izsniegš anu piespieda nogrimt lopu lī menī . Starp citu, tiem, kas nezina: iet uz restorā nu vakarā , ī paš i pusdienā s vai vakariņ ā s atklā tā pludmales tē rpā (pareo virs slapja peldkostī ma, T-kreklā un š ortos peldē š anai), kā uzvilkt sandales uz zeķ ē m ir slikta forma. Tomē r viņ i atnā ktu uz restorā nu pidž amā un garā lina halā tā...Tač u vienmē r ir cilvē ki, kas domā apmē ram tā : "Esmu atvaļ inā jumā , tā pē c varu visu. " Lū dzu, neesi tā ds, nekautrē jies skatī ties daļ u vakariņ ā s.
GALVENĀ S PROBLĒ MAS 4 * komplekss Marhaba Resorts (vairā k informā cijas viesnī cas augstā kajai vadī bai):
1. Milzu lī nijas.
Viņ i stā v aiz visa: par alu un vī nu pludmalē ; par olu kulteni, gaļ u, saldē jumu un augļ iem restorā nos; gumijas pankū kā m baseina bā rā . Nereti uz 10-15 minū tē m stā v tukš i konteineri ar galvenajiem ē dieniem, un no dienas vidus pludmales bā rā alus un vī ns beidzas un netiek papildinā ts. Skatoties uz 40 minū š u rindu pie bā riem, vienkā rš i pazū d vē lme iedzert kā du alu vai kolu. Ir risinā jums: kompetenta strā dnieku sadale - pludmales bā rā vajag vismaz 3 bā rmeņ us un paš apkalpoš anā s vajadzī bā m bā ros izvietot automā tus ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem; Kontrole pā r laicī gu galveno ē dienu/ē dienu papildinā š anu restorā nā un dzē rienus bā ros; lai pagatavotu omletes un pankū kas, pavā riem ir vajadzī gas jaudī gā kas plī tis un personī ga operatī vī ba. Menedž mentu radī tais mā kslī gais uztraukums un lē nums viesnī cā , kas paredzē ta 1500 cilvē kiem, ir nepieņ emama. Visur trū kst strā dī gu kadru.
Tikai viņ u smaids saglabā iespaidu, un viņ u darbs bez pienā cī gas uzraudzī bas ir slikts veids, kā pā rvaldī t un ietaupī t naudu! Ē ģ iptes 4 * viesnī cā s jau sen pā rgā ja uz a la carte gaļ as ē dienu izplatī š anu, bet tik neticamas rindas tur neesmu redzē jis.
2. Vadi meistarklases pavā riem, kuri neprot gatavot eiropieš iem - tad cilvē ki radī tā sajū smas dē ļ uzliks mazā k daž ā du ē dienu, lai vē lā k daļ u atstā tu uz š ķ ī vja neē damas dē ļ . Sastā diet bē rnu ē dienkarti, uztura galdu. Ieviesiet "uzkodu laiku" viesnī cas koncepcijā : pie baseiniem un pludmalē dienas laikā , vestibilā vai restorā nā naktī (sviestmaizes, burgeri vai kanapē ; augļ i, cepumi, virtuļ i utt. ). Ē dienu izņ emš ana no restorā na noved pie katastrofā la trauku trū kuma un biež i vien liela mē roga zā dzī bā m, antisanitā riem apstā kļ iem telpā s un gaiteņ os, š im nolū kam visā pasaulē ir izgudrota apkalpoš ana numurā . Jaunatnā kuš ajiem viesiem istabā s jau jā bū t pieejamam vismaz 1.5 litriem ū dens.
Un pakalpojums "Kū ka dzimš anas dienas vī rietim par viņ a naudu" ir pilnī ga patē rē tā ju iedroš inā š anas veidu neievē roš ana, tas ir, bezcenas pā rdoš anas veicinā š anas metodes. Ē dot restorā nos, nenā ktu par ļ aunu daž ā das mū zikas lounge izlases, nevis mū ž ī gi sē koš ā Alegrova ar savu "Mā koņ us ar rokā m š ķ irš u", radio Chill Out palī gā ! Un vakariņ u laikā ievadiet viesu apģ ē rba kodu.
3. Nodroš inā t pludmales teritoriju, baseinus, vakara animā ciju ar pietiekamu skaitu personī go pelnu trauku. Tī ri ne tur, kur tī ra, bet tur, kur nepiegruž o.
4. Reģ istrē joties, rakstiski paziņ ojiet saviem viesiem par civilizē tas uzvedī bas noteikumiem viesnī cas teritorijā nakts stundā s, par iespē ju uzlikt naudas sodu un bargā kus pasā kumus vā jprā tī go ķ ildnieku nomierinā š anai.
5. Nepiecieš ams mainī t rezervā cijas sistē mu - naktsmī tnes, padarī t to pā rskatā mā ku un atbilstoš ā ku! Jū su ekonomiskā s klases numuri nekad nekļ ū s par standartu bez kapitā lā remonta un skaņ as izolā cijas.
Viesnī cu ē tikā ir numuru klasifikā cija, kuru komforts ir zemā ks par galveno numuru skaitu un tiek piedā vā tas klientiem par pazeminā tu cenu ceļ ojuma iegā des posmā (ROH, Econom, Promo room utt. ) - tas ir ir numuru kategorija, kas tiek nodroš inā ta pē c viesnī cas administrā cijas ieskatiem (var bū t mitra, bez remonta vai balkona, bez loga vai deklarē tā skata, atrodas netā lu no trokš ņ a vai nepatī kamas smakas avota). Sā ciet vismaz ar matrač u un spilvenu nomaiņ u Neptun & Medina futrā ļ os; no vannas dvieļ u un gultas veļ as iegā des viesnī cai (nomaiņ ai nepiecieš ama pilnī ba).
6. Atjauninā t senos pludmales dvieļ us, organizē t to nodroš inā š anu un nomaiņ u. Un es dodu mā jienu par lē tā ko elektrisko tē jkannu iegā di, jo ir tā da problē ma ar ū dens kvalitā ti, lai tū risti nevilktu savu ar elektrī bas spraudņ iem, kas nav pielā goti Tunisijas rozetē m.
7. Zā dzī ba no istabā m, ir apsardzes izlaidumi!
Vadī tā jiem stingri jā aizliedz istabenē m pē c tū rista lū guma atvē rt istabu, aizbildinoties: "Es nevē los pamodinā t savu sievu, durvis aizcirtā s un es aizmirsu atslē gu iekš ā " utt. Atbildei jā bū t vienai: "Iet uz reģ istratū ru. " Ideā lā gadī jumā videokamerā m vajadzē tu darboties gaiteņ os. Tas viss ir pozitī vs viesnī cas tē ls. Pa š o laiku š ie pasā kumi nav veikti, atpū tnieki savas vē rtslietas un naudu vē rojiet paš i vai ī rē jiet seifu reģ istratū rā : 2 TND dienā + depozī ts par atslē gu 20 TND.
8. Pakalpojums un tā nepareiza interpretā cija. No viesnī cas personā la sagaidi nevis pilnī gu neizdarī bu ar klusu sejas izteiksmi: “Nav naudas – nav medus! ” vai citas pazī stamas piezī mes ar taukainu smaidu, bet gan savu tieš o pienā kumu izpildi! Frā zes: "Laipni lū gti Marhaba Resorts! ", "Vai vē laties iedzert? " un "Labu apetī ti" noteikti bū tu piemē rotas. Visi Tunisijas viesnī cu darbinieki saņ em ikmē neš a algu 300–400 USD apmē rā.
PADOMI - tas ir tikai papildu bonuss darbiniekam pē c viņ a kvalitatī va apkalpoš anas un tie jā atstā j klienta ziņ ā ! Un Ziemeļ ā frikas iedzī votā ji noteica, ka slā vi nosaka skaidru maksu, iekasē jot maksu vai dā vanas, pirms sniegt kā du pakalpojumu, kas viņ iem pienā kas...Tomē r tas vairs nav dzeramnauda! Tas ir kukulis, kukulis vai, kā arā bi to sauc, "bakš ē š s". Un tas darbojas tieš i ar mū su postpadomju mentalitā ti. Turī gi tū risti no Rietumeiropas prot cienī t sevi un aizstā vē t savas tiesī bas, un nelaist banknotes uz slinkiem sliņ ķ iem, lai iegū tu jau apmaksā tu "ū dens glā zi" un pieņ emamu istabu. Un tas ir tikai viesnī cu vadī tā ju noteikumu noteikš ana darbiniekiem.
Ja es bū tu vadī tā js Marhaba Resorts, man pietiktu ar nedē ļ u un minimā lu finanš u ieguldī jumu, lai š ī s problē mas novē rstu - tā s visas ir elementā ri atrisinā mas!
Un viesnī ca bū tu kļ uvusi par pilnvē rtī gu 4 zvaigž ņ u (pē c Ē ģ iptes standartiem pat "piecu ekonomiku" vai 4 * +), nevis palikusi trī s ar pretenziju uz 4 * - kū rortam Marhaba ir lielisks potenciā ls š is. Un nesā ciet "Izraē las ž ē labas", ka Tunisijā ir krī ze. Parastā s ekskursijas izmaksas diviem Marhaba Resorts no jū lija lī dz septembrim bez atlaides agrī nai rezervā cijai vai ne dienu pirms izbraukš anas nebū t nav draudzī gas: aptuveni 1150–1300 USD par 7 naktī m. Tas ir par 25-40% dā rgā ks nekā Ē ģ iptes 1. lī nijas viesnī cu cenas, lī dzī gas gan teritorijas, gan pā rtikas, gan arā bu apkalpoš anas lī meņ a ziņ ā . Esiet priekš ā saviem konkurentiem. Un jū s varē tu domā t, ka pē c lē ciena 2014. gadā dolā ra kurss no 8.2 lī dz 26.5 UAH. par dolā ru bez krī zes : )))
ATZINUMI. Ē ku standarta telpā s ī paš u atš ķ irī bu nav. Bet Central Bloc (Kū rortā ) restorā ns man š ķ ita ē rtā ks, gaiš ā ks un ar atvē rtu zonu smē ķ ē š anai. Es atzī mē ju, ka vismaz centrā lajā blokā nav nevienas istabas, kas skatā s uz ieeju viesnī cā un noslogoto brauktuvi - tas ir liels pluss.
Š ajā viesnī cas attī stī bas stadijā es to ieteiktu tikai aktī viem jaunieš iem vecumā no 18-30 gadiem, kuri novē rtē labu ē dienu klā stu, aktī vu animā ciju un pludmales un disko brī vdienas. Lai gan atpū tnieku kontingents teica pretē jo – bija daudz ģ imeņ u ar maziem bē rniem un tā du, kam pā ri č etrdesmit. Un daudzi no š iem tū ristiem, dī vainā kā rtā , bija apmierinā ti ar viesnī cas izvē li: viņ i ē da, dzē ra, snauda, ​ ​ piedzē rā s un dzī ve bija laba. Bet! . . Man vienmē r ir ā rkā rtī gi nepatī kami, ka krievu valoda, kurā runā tā di ģ ē niji kā S. Jeseņ ins, M. Bulgakovs, L. Pasternaks un daudzi citi, var raisī t asociā cijas ar jaunieš u uzvedī bu, kuri to nedomā savas nakts dē ļ . kliedz, mamma nevar iemidzinā t bē rnu, veciem cilvē kiem galva sā p no hroniska miega trū kuma...Asociā cijas ar cilvē kiem, kuri atstā j aiz sevis pussaē stas pā rtikas un netī rumu kalnus...
Asociā cijas ar daž u sievieš u un vī rieš u izaicinoš o uzvedī bu, kuri domā par kaut kā du pā rā kumu pā r personā lu un nenovē rtē viņ u darbu un citu tū ristu tiesī bas uz labu atpū tu.
Es pateicos visam Marhaba Resorts viesnī cas personā lam par centieniem padarī t manu personī go uzturē š anos Tunisijā pē c iespē jas ē rtā ku. Es no sirds novē lu jums labu sezonu nā kamajos gados. Vē rojiet savus konkurentus, tiecieties pē c labā kā un strā dā jiet nā kotnes labā . Laba iespē ja!
P. S. Spriež ot pē c patiesajā m atsauksmē m, kopš.2016. gada septembra viesnī cas vadī ba nav ņ ē musi vē rā lielā ko daļ u manu ieteikumu.
дверь в наш номер Marhaba Central Bloc Standart room Marhaba Central Bloc вид Standart room Marhaba Central Bloc
аватар Adrenalin77
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bija š ajā viesnī cā reklā mas tū res ietvaros. Man patika lielā un zaļ ā zona. Plaš a smilš u pludmale. Teritorijā atrodas trī s ē kas: "Marhaba beach, Marhaba club un Marhaba resort". Klubs ir visvairā k "pieauguš o" ē ka š ajā kompleksā - un, attiecī gi, noguris. … Tomēr ▾ Bija š ajā viesnī cā reklā mas tū res ietvaros. Man patika lielā un zaļ ā zona. Plaš a smilš u pludmale. Teritorijā atrodas trī s ē kas: "Marhaba beach, Marhaba club un Marhaba resort". Klubs ir visvairā k "pieauguš o" ē ka š ajā kompleksā - un, attiecī gi, noguris. Numuri ir iekā rtoti tradicionā lā arā bu stilā un nav pilnī gi jauni. Var dzī vot (galvenais, lai gulta tī ra). Ē dienreizes ir parastas trī s ē dienreizes dienā ar vietē jo alkoholu. Bez frillē m, bet izsalcis nepaliksi. Ja mē s uzskatā m viesnī cu par budž eta iespē ju atpū tai - varat doties. Atpū ta ir paredzē ta ģ imenei vai jaunieš iem ar ierobež otu budž etu. Vē l viena viesnī cas priekš rocī ba ir Ssus centra tuvums (2 kilometri, 20-25 minū tes ar kā jā m). Pielikumā video no viesnī cas.
аватар kokorin
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
BŪ S Ļ OTI, Ļ OTI, Ļ OTI DAUDZ DAUDZ BŪ SUS)))) Sveiki, sā kš u ar to, ka viņ i meklē ja viesnī cu ā rkā rtas kā rtā , jo negaidī ti parā dī jā s iespē ja pavadī t atvaļ inā jumu ar visu ģ imeni, pat aģ entū rā palū dza operatorei atrast FAMILY QUIET HOTEL 4 * tū ristu zonā uz 11-12 naktī m, kā rezultā tā pā rdeva manu sievu uz 10 dienā m par cenu 12 naktis pilsē tas centrā ar divā m diskotē kā m teritorijā kliedzot lī dz 12 naktī . … Tomēr ▾ BŪ S Ļ OTI, Ļ OTI, Ļ OTI DAUDZ DAUDZ BŪ SUS))))
Sveiki, sā kš u ar to, ka viņ i meklē ja viesnī cu ā rkā rtas kā rtā , jo negaidī ti parā dī jā s iespē ja pavadī t atvaļ inā jumu ar visu ģ imeni, pat aģ entū rā palū dza operatorei atrast FAMILY QUIET HOTEL 4 * tū ristu zonā uz 11-12 naktī m, kā rezultā tā pā rdeva manu sievu uz 10 dienā m par cenu 12 naktis pilsē tas centrā ar divā m diskotē kā m teritorijā kliedzot lī dz 12 naktī . Plus, pē rkot, mums nepateica, ka tiksim izmitinā ti Neptū na ē kā , kas agrā k bija 3 *, bet tagad 4 * ekonomija. Kā viņ i vē lā k mums paskaidroja, tā s bija 3 daž ā das viesnī cas, tagad tā m ir viens ī paš nieks, vienota teritorija, un tā s visas kļ uva par 4 *.
Tā nu mē s ieradā mies, reģ istratū rā mums iedeva atslē gu, un onkulis, kuram vajadzē ja mū s aizvest uz istabu, izrā va no manis somu un koferi (lai gan viņ i viņ am par to nejautā ja) un ar jautru saigu skrē ja uz. parā diet mums istabu, auļ ojot pē c viņ a uz istabu, un tas ir 150 metri -200, sā ka skatī ties apkā rt, atzī mē ju, tad mē s vē l nezinā jā m, ka numurs ir EKONOMIKA)). Istaba maza, tī ra (sakarā ar to, ka visa grī da gan vannas istabā , gan istabā un uz balkona ir flī zē ta, un no grī das paklā jiņ iem ir divi paklā ji metrs reiz pusmetrs, tā pē c cilvē ki ar maz vienas ir uzmanī gas, neliksies plū kt, un arī vasarā nebraucot var atvē sinā t kā jas) gultas 2 gab. odnushki (aģ entū rā izlū dzā s divvietī gu istabu (burž uā ziski kingsize)) nav ledusskapja (atkal prasī ja operatorei istabu ar ledusskapi, jo Tunisijā augustā ir 30-40 grā di pē c Celsija un mums ir mazs 3.5 gadi), santehnika principā strā dā , onkulis kā das piecas minū tes pamocī ja ar duš as/krā na slē dzi un strā dā ja. Ī sā k sakot, uz viņ a vaicā jumu -Labi? , viņ i atbildē ja ar noguruš u -Labi. Bet onkulis stā v un spī tī gi gaida dzeramnaudu, atnesa arī somu un koferi, ko viņ am neviens neprasī ja, bet kur es viņ am vietē jo skaidru naudu, ja esam tikai no lidostas deviņ os plkst. vakars, valū ta nav mainī ta, un ASV un ES ir zem desmit nē , bet par tā du uzspiestu palī dzī bu un 50 centiem ž ē l. Ī sā k sakot, mū su palī gs apvainojā s, teica, ka tagad atnesī s mazajai treš o gultiņ u, aizcirta durvis un atstā ja viņ am tunisiski kaut ko dunkš ķ ē t zem deguna, acī mredzot kaut ko ne pā rā k patī kamu, jo viņ š ar to neriskē ja. Angļ u : -)
Mana sieva palika istabā , un mē s ar mazo devā mies uz reģ istratū ru, lai runā tu par ledusskapi un "king" izmē ra gultu. Tieš i toreiz onkulis man atklā ja patiesī bu par ekonomiskajā m istabā m, pē c viņ a teiktā . "Bet kingsize slikti, bet fredge, bat tikai jums var draugs tumorrow fredge bū s bi !! ! " Nu, rī t, rī t, ok.
Es jums uzreiz pateikš u, ka 2 teritorijā ir restorā ni, bā ri 3, uz kuru restorā nu jū s esat norī kots, iesaku nekavē joties pā rbaudī t reģ istratū rā , neviens mums to neteica, ī si sakot, man bija jā iet uz reģ istratū rā vē lreiz, lai uzzinā tu, kur paē st.
Ieradā mies tieš i laikā vakariņ ā s, nonā cā m savā "RESTORĀ NĀ " (bū tī bā paš apkalpoš anā s ē dnī ca, galdauti parasti tī ri, krē sli noklā ti ar polietilē nu, lieli š ķ ī vji, vī na glā zes, pusdienu un vakariņ u laikā galda piederumi, kā noteikums, ar tiem nepietiek, un tie arī ir, pē c pirmā s lietoš anas reizes ir jā gaida, kad tie tiks mazgā ti, un ļ oti biež i tie mazgā SHIT, tā pē c esiet uzmanī gi) Teorē tiski pirmajā vizī tē jums vajadzē tu bū t norī kotam pie noteikta galda pie kura vakariņ ojat, jo brokastis un pusdienas ir pē c "sē di kur gribi" principa, vā rdu sakot, sā kā m ķ ert priekš nieku pē c 5 minū š u klaiņ oš anas un viesmī ļ u mocī š anas, atradā m vietē jo administratoru, viņ š mū s iesē dinā ja un teica, ka š odien tas bija pagaidu galdiņ š un rī t mē s tevi noteikti apsē dinā sim ! ! ! Labi, nav jautā jums. Jautā jums nekad netika lī dz galam atrisinā ts, nē , protams, mums iedeva galdiņ u, bet ikreiz, kad to ieņ ē ma vietē jie vai viesi no CIVILIZĒ TĀ S EIROPAS, mū s, bā lajos ziemeļ u barbarus, spā rdī ja pa visu zā li, tas atkā rtojā s. 3 vai 4 reizes, tas ir pē c 10 dienā m , un es runā ju tikai par vakariņ ā m, un nerunā jiet, š eit ir blē ž i, viņ i dotu dzeramnaudu viesmī lim un viss bū tu ok, viņ i to iedeva, tā nepalī dz)
Runā jot par paš u vanagu, bijā m sezonas kulminā cijā (augusta vidū ), tā pē c principā nebija par ko sū dzē ties, sortiments nebija slikts, augļ i (arbū zi, melones, persiki, ā boli, plū mes, vī nogas) bija. pastā vī gi pieejama, mā jputnu gaļ a: vista, tī tars (cepts, sautē ts, cepts, bija pat burž uā ziskie ā trā s ē dinā š anas tī rradņ i) pastā vī gi, liellopu gaļ a (sautē ta ne uzslavu), jē ra gaļ a, zivis, dā rzeņ i (sautē ti, salā ti un izcirtņ i), ir arī galvenie ē dieni daudzveidī gi, iesaku pamē ģ inā t vietē jos pamatē dienus, tie pā rsvarā ir graudaugu pā rslas ar gaļ u un dā rzeņ iem un daž ā diem pā kš augiem, zupas, kā likums, viena dā rzeņ u zupa ir biezenī un otrā plā na, bet pikanta te nekā tā da nav, ī patnī bas nacionā lā s virtuves ē dieni viesnī cu restorā nos, tā pē c krā jiet ā tri pagatavojamos graudaugus, piens vienmē r ir, mikroviļ ņ u krā sns ir klā t, var pagatavot bez problē mā m. Š Ī BIZNESA ULTRA, to vienmē r ir daudz, š is bizness (maizes izstrā dā jumi) vienmē r ir svaigs, Ļ OTI garš ī gs un plosā s milzī gos daudzumos gan uz vietas, gan pie visiem citiem. Tā tad cilvē ki, kas vē ro figū ru, gatavojas smagam pā rbaudī jumam : -)
Arī š ajā restorā nā ir tā da dienas ē diena ī paš ī ba, kā likums, 100% gadī jumu frī kartupeļ i un kaut kas pā rcepts zivs/putnu gaļ a/gaļ a uz grila un ļ oti biež i vistas tī rradņ i, tā pē c rindas stā v tas kā mauzolejā un tauta iegū st TIEŠ Ā M KALNI Š IS DIENAS Ē diens, es nekad neesmu redzē jis frī kartupeļ us un tī rradņ us, ko patē rē tik daudz un tik daudz cilvē ku, un jums ir jā stā v aiz tā patieš ā m ilgi , lai gan ir cepti, vā rī ti kartupeļ i, beigā s kartupeļ u biezeni, kā arī vistas, tī tara, liellopa, jē ra gaļ a (un viss pareizi pagatavots, nevis sasmakusi eļ ļ ā vai dedzinā ts uz grila). Starp citu, vietē jā s desiņ as ir ļ oti iecienī tas.
Kas attiecas uz kafijas, tē jas, ū dens dzerš anu (ja nepiecieš ams, pudelē s istabā tiek ņ emts bā rā , bet tikai pē c 19:00) nekā du problē mu. Kas attiecas uz "sulā m" visā teritorijā , paš apkalpoš anā s automā ti (kafijas automā ti un bezalkoholiskie dzē rieni) tiek bakstī ti no stratē ģ iskā m kafijas vietā m, jautā jumu nav, bet normā las "sulas" izsniedz tikai recepcijā viesnī cas vestibilā , plkst. pā rē jais ir mū ž ī ga problē ma, tad tā s nav, tad izdala gandrī z tī ru koncentrā tu, lai gan jā atzī st, ū dens un gā zē tais kakao (kola, fanta utt. ) regulā ri izdalā s.
Starp citu, es pieļ ā vu lielu kļ ū du, izmē ģ inā ju A LA Cheif salā tus - ļ oti interesants un ekonomisks ē diens pagatavojams - ņ em to, ko viesi iepriekš ē jā ē dinā š anā nebija aplaupī juš i, smalki sakapā un pievieno majonē zi pē c garš as) Efekts bija krā š ņ s, ļ oti attī roš s, gan augš ā , gan apakš ā , noskalots ar blī kš ķ i : -)
Es neteikš u par piedzē ruš os, es nedzeru)
Ī sā k sakot, jū s nemirsit no bada.
Pē c tam atgriezā mies savā istabā , lai ieietu duš ā . Ū DENS NO KRĀ NA TIEŠ Ā M BIJA SĀ LS, t. i. nevis sā ļ š , bet sā ļ š . Lamā ties vairs nebija spē ka, š o jautā jumu atstā jā m no rī ta.
No rī ta ū dens gā ja tikai iesā ļ š , un mē s to pacietā m, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka mū su tū roperatora gide teica, ka tā ir visā Susā .
Tā kā es runā ju par duš ā m, es teikš u par dvieļ iem un tī rī š anu, tumsu un anarhiju. Istabas istabene visas dienas garumā var nedaudz uzkopt, t. i. no 9 lī dz 17 viņ š var vispirms visus dvieļ us paņ emt no rī ta, tad atnest 13-15, tad atnā kt 1.16 noslaucī t grī du, pirmajā dienā mums tas bija, lī dz devos pie administratores, un neprasī ja uzreiz un ar rī tu iztī rī t istabu, jo bē rns pa dienu guļ , labots. Starp citu, kad izdomā ju tī rī š anu, atgā dinā ju par ledusskapi, frā ze bija absolū ti identiska pirmajai) Kas attiecas uz dvieļ iem: 50 pelē kie toņ i ir par tiem), citu nebija (palū dī jā m istabeni iztī rī t ik pē c 2 dienā m), un pat viņ ai atstā tie padomi neglā ba situā ciju ar dvieļ iem, un pē du dvieļ i, kas mums tika atstā ti pie vannas istabas, vairā k izskatī jā s pē c zvejas tī kla nekā dvieļ iem. Starp citu, par ledusskapi, kad mū su stā vā izvā cā s/ienā ca ievestie tū risti vai vietē jie, redzē ju mini ledusskapjus, kas atnesti/aizņ emti, bet krievi vietē jai administrā cijai nav tik labi DRAUGI kā citi tū risti. Un pē c treš ā vai ceturtā atgā dinā juma viņ i samierinā jā s ar tā neesamī bu mū su istabā .
Starp citu, pati tī rī š ana sastā vē ja no netī rumu nosmē rē š anas uz mē beļ u stikla virsmā m, miskastes izneš anas un lauku slapjā slaucī š anas, istabene pat netika uz balkonu.
Š ampū ni un ziepes parā dī jā s vienreiz, un dvieļ i mums tika nomainī ti vienu reizi tajā brī dī , kad gulē jā m : -)
Ī sā k sakot, viss iepriekš minē tais ir muļ ķ ī bas, jo viņ i dodas uz dienvidiem jū ras, karsto smilš u un saules dē ļ . Tā tad š ī ir Plump Polar Gailene, pretē jā gadī jumā tas ir PILNĪ GS SCRIPTER.
Saule ir vienī gais punkts, par kuru vispā r nav jautā jumu.
Karstas smiltis - tā ir pludmale, tas ir BRIESMĪ GI, tas ir atkritumu, pelnu trauku un 90. gadu vidus padomju krā mu tirgus sajaukums. Viesnī cas pludmale ir iež ogota, tač u tas glā bj tikai no kaitinoš iem pā rdevē jiem, kuri neč akarē jas starp sauļ oš anā s krē sliem, kā arī pati sē rfoš anas lī nija nav ne ar ko nož ogota, tā pē c, mē ģ inot iekļ ū t jū rā , jū s pā rtvē rs vietē jie huki . Ja nepatī k izplū des gā zu smaka, tad var palikt pludmalē lī dz 10-00, maksimums lī dz 10-30, tad parā dā s visā das izklaides š vī kas, piemē ram, ū dens motocikli, laivas, izpletņ i ar banā niem utt. . , viss tas Arava dā rd un smird, sasodī ts, es jū tu izplū des gā zu smaku Somu lī cī )
Katrs pludmales apmeklē jums no 7-30 - 8-00 no rī ta sā kā s ar smilš u ķ emmē š anu 2-3 metru rā diusā no sauļ oš anā s krē sliem ar lietussargu, lai meklē tu un izņ emtu: izsmē ķ us, vienreizē jā s lietoš anas krū zes, persiku. bedrī tes / plū mes, salmiņ i no kokteiļ iem un citi atkritumi, kuru smiltī s bija MILZĪ GS daudzums. Jā , Petropavlovkas pludmalē š o sū du ir daudzkā rt mazā k. Nesaprotu, ka mums paš iem patī k pē c tam sauļ oties pelnu traukā . Sasodī ts, es pats smē ķ ē ju, nu, eglī tes, nū jas, pieauguš ie nevar noplē st dupsi un neiznest to miskastē .
Vairā k JŪ RA. Ir stulbi netī rs, sē rfoš anas lī nija vispā r nav tī rī ta, un atkritumu ir vē l vairā k, ī paš i pē c spē cī gajiem viļ ņ iem, konfekš u papī riem, etiķ etē m, tukš ā m pudelē m, paldies Dievam, ka tā s ir plastmasas, aļ ģ es. Es nesaku, ka tas ir vienkā rš i pā rņ emts, pā rņ emts, bet tas ir labi un tas sabojā garastā vokli. Starp citu, tū risma aģ entū ras par to klusē , ja paskatā s uz jū ru, tad labajā pusē , 100 metrus no pludmales, jū rā ieiet kanalizā cijas/meliorā cijas grā vis, kuru var redzē t, izejot no viesnī cas un ejam uz Movenpick hoteli, tā nu esam uz tā s un uzdū rā mies, te tek tā da jauka zaļ gana virca ar atbilstoš u smarž u.
Tā lā k, tiklī dz sā ka smirdē t pē c benzī na, viņ i devā s uz baseinu, teritorijā ir 2 tā di, viens vairā k orientē ts uz pieauguš ajiem, tas ir pareizi ar bā ru ū denī . Otrs vairā k paredzē ts maziem bē rniem ar slidkalniņ iem un gludu nolaiš anos, š ajā plunč ā jā mies, un ir arī ļ oti maziem bē rniem paredzē ts bradā š anas baseins ar nelielu slidkalniņ u, bet kā likums, no mammā m, tē tiem tur nevar paelpot. un vecmā miņ as) Starp citu, sauļ oš anā s krē sli zem saulessargiem pie baseina lī dz pusastoņ iem no rī ta kā Parasti visi ir aizņ emti, tā pē c, kad devā mies brokastī s ap septiņ iem, astotā sā kums, mē ģ inā jā m ņ emt.
Ū dens baseinā dienas pirmajā pusē pat var teikt, ka ir tī rs, bet, kad atnā cā m pē c miega (16-17 stundā s) daž kā rt bija nedaudz neskaidrs, bet uz rī ta parasti atkal bija tī rs, tikai vienu reizi no rī ta bija tik apmā cies, ka pat neuzdroš inā jā mies tur iet.
Animatori, labi darī ts, centā s visus, gan lielus, gan jaunus, diezgan neuzkrī toš i izklaidē t un vairā k jaunus, vienmē r pē c vakariņ ā m bija kā da programma mazā m stundā m lī dz 22:00, tad vecā kiem cilvē kiem lī dz 12 naktī visā di š ovi. / diskotē kas, tā pē c, ja jums ir jū tī gs miegs, garī gi sagatavojieties mū zikas dunkē š anai zem logiem lī dz pusnaktij. Bet mū su bē rns vē l nav ieinteresē ts, tā pē c es nevaru neko sī kā k pateikt.
Vecā kiem cilvē kiem baseinā notika ū dens aerobika, ū denspolo turnī ri, pludmalē un ap baseinu notika visa veida š autriņ u meš ana, karaoke, galda teniss utt.
Teritorija liela, bet ar bē rnu nav kur pastaigā ties, un teritorija diezgan novā rtā . Vispā r izskatā s, ka visa viesnī ca vai viesnī cas ir ļ oti noslogota. Ir rotaļ u laukums, bet tas ir briesmī gā stā voklī , un ceļ š , kas ved uz to, balstā s uz ž ogu. Acī mredzot tagad tā pieder citai viesnī cai))) Mums nebija svarī gi, kā ds skats paveras no loga, bet skats uz 4 zvaigž ņ u viesnī cas pagalma ainavu ir ļ oti nomā coš s. Un ar mazu bē rnu iziet no teritorijas nav ī paš i interesanti, izeja no viesnī cas ir pa diezgan noslogotu š oseju, pa labi neko interesantu neatradī sit, tā pat brauksiet pa kreisi. Es domā ju pastaigas attā lumā .
Rodas iespaids, ka ja esi krieviski runā još s tū rists un tiklī dz iereģ istrē jies t. i. piekrī ti, ka istabiņ a tev ir piemē rota, visi cilvē ki, kas pā rvalda viesnī cu, par tevi nerū p. Vai tu kaut ko prasī si vai nē , tev solī s zelta kalnus, bet patiesī bā uz tevi gribē ja SRAAAAAAT, un es atkā rtoju, mē s nemā cā mies un atstā jā m dzeramnaudu personā lam, bet š ajā konkrē tajā viesnī cā un konkrē ti attieksme pret krieviem ir nomā coš a. Bijā m pagā juš ogad Tunisijā , Hammametā tū ristu zonā pie El Mouradi Beach hotel, š ķ iet, ka bijā m citā valstī , tur ir tik spē cī ga atš ķ irī ba. Lai gan ir vē rts atzī mē t, ka parastajiem tunisieš iem ir absolū ti normā la attieksme pret krieviem, un viņ i dievina bē rnus, turklā t visu tautu un vecumu. Tā pē c brī dinu ī paš i gā dī gos vecā kus, ka sveš i cilvē ki var pieiet pie Jū su bē rna, aprunā ties ar viņ u, glā stī t, skū pstī t, paglaudī t pa vaigiem, tā pē c sagatavojieties vai nu ļ oti ā tri izvairī ties no bē rnu mī loš ajiem vietē jiem, vai samierinā ties) Pagā juš ajā gadā , kad kaut kas notika pirmo reizi lī dzī gi, mē s ar sievu gandrī z dabū jā m sirdslē kmi.
Starp citu, mē s Hamametā daudz braucā m ar taksi, un tur viss bija kā rtī bā , bet pirmo reizi Susā taksists piedā vā ja braukt nevis pē c skaitī tā ja, bet pē c fiksē tas likmes, un izrā dī jā s. bū t par pusotru dinā ru dā rgā k nekā pē c skaitī tā ja, bet mē s bijā m noguruš i un nav jē gas bļ austī ties un viņ i neredzē ja citu taksi, sī kums, bet nepatī kams, un nogulsnes palika.
Pretī viesnī cai ir divi "lielā kie" iepirkš anā s centri - Sanktpē terburgas iedzī votā jiem pateikš u izmē rā apmē ram ceturtdaļ u vai pat 1/5 no Mega Parnas, un pē c cenā m tas neatš ķ iras no Sanktpē terburgas, kaut kas vē l vairā k. dā rgi. Iesaku iegriezties Magasin General - tas ir franč u lielveikalu tī kls ar saprā tī gā m cenā m, tur jau otro gadu pē rkam olī veļ ļ u un olī vziepes "rū pnieciskā mē rogā ", kā arī vietē jā s pikantā s garš vielas Harissa un Sardī nes olī veļ ļ ā , un vietē jā halva mmmmmm un galvenais vietē jā kafija, godī gi sakot, man tā ir labā ka par visā diem magnē tiem un mā rrutkiem, starp citu, š is ir viens no retajiem veikaliem, kur var nopirkt vietē jo stipro alkoholu, taksometru cenas no viesnī cas lī dz lielveikala durvī m ir 3-3.5 dinā ri (apmē ram 65-70 rubļ i)
Rezumē jot, mums ar sievu nepatika un Susā neatgriezī simies, bet galvenais, mazais bija ļ oti apmierinā ts, jo nesaskā rā s ar visā m sī kajā m sadzī ves problē mā m.
Un mums pats SVARĪ GĀ KAIS, lai mazais bū tu apmierinā ts. Visu to labā ko, ceru, ka kā dam noderē s : -)
Parādīt vairāk »


iemiesojums Bybusha
Puiši, kurā no Marhabe 3 * korpusiem ir labākā istaba un kur paveras skats uz jūru? Cik ēku ir un kuras telpas ir labākas?Un kā iegūt labu istabu ar skatu uz jūru?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
iemiesojums Bybusha
Vai tā ir taisnība, ka mūsu degvīnu var mainīt ekskursijās un kādā proporcijā?
15 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
iemiesojums Larisazagonnova
Es lidoju uz MARHABA 3*
15 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 20 atbildes
iemiesojums Larisazagonnova
Es lidoju atpūsties MARHABA 3*
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Larisazagonnova
Es lidoju atpūsties uz Sousse MARHABA 3*
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен недалеко от центра курортного города Сусс, в 2,5 км от старого города и в 8 км от Порт-Эль-Кантауи. Последняя реновация проводилась в 2018г. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta Находится в 19 км от аэропорта Монастира, в 40 км от аэропорта Энфиды.
Pludmales apraksts Пляжные полотенца – под депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. На территории расположен магазин.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Караоке, кабаре-шоу, водное поло, петанк, дартс, мини-гольф, уроки тенниса (платно), парашют, каноэ, катамаран.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 707 номеров.

Istabās

В номерах: балкон, кондиционер, ванна, фен, TV: есть русскоязычные каналы, туалетные принадлежности, минибар: бесплатно, телефон, сейф в номере.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Zone Touristique Boulevard 14 Janvier 2011 Susa Tunez
Tālruņi: + 21673242170
Tīmekļa vietne: Occidental Sousse Marhaba
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в сквош, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.