Sensimar Scheherazade 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.410
№7 viesnīcas reitingā Sousse
7.7 Numurs
7.9 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.4 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 2 km attālumā no Susas centra un 5 km attālumā no Port El Kantaoui jahtu piestātnes. Viesnīca pirmo reizi durvis viesiem vēra 1968. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2013. gadā. Teritorijas kopējā platība ir 100 000 m2. Viesnīca uzņem viesus vecumā virs 16 gadiem. Piemērots jaunatnei vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар Plesovskikh291961
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca man ļ oti patika, ē dinā š ana daudzveidī ga - nesanā ca visu izmē ģ inā t. Suite labs, vē lams tikai tualetes telpā tonē t stiklus. Apkalpoš ana super! ! ! … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patika, ē dinā š ana daudzveidī ga - nesanā ca visu izmē ģ inā t. Suite labs, vē lams tikai tualetes telpā tonē t stiklus. Apkalpoš ana super! ! !
Ужин
аватар srcsssdm
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir paredzē ta divā m personā m (bez bē rniem). Numuri ir moderni un tī ri, ar skatu uz jū ru, gaisa kondicionē tā js, dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ta katru dienu. Vienī gais, kas nebija istabā - matu š ampū ns (ņ em lī dzi). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir paredzē ta divā m personā m (bez bē rniem). Numuri ir moderni un tī ri, ar skatu uz jū ru, gaisa kondicionē tā js, dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ta katru dienu. Vienī gais, kas nebija istabā - matu š ampū ns (ņ em lī dzi). Pludmales dvieļ i tiek izsniegti reģ istrē š anā s laikā . Ir pieejams seifs un gludinā š anas/veļ as mazgā tavas pakalpojumi.
Ē dot Eiropas un Austrumu virtuves superē dienus, daudz dā rzeņ u un augļ u, citus ē dienus katru dienu, gardus Eiropas desertus un kū kas, saldē jumu. Bez ierobež ojumiem - vietē jais vī ns, alus, sulas, ū dens un kafija/tē ja. Serviss visaugstā kajā lī menī . Personā ls ir draudzī gs un sirsnī gs. Principā viņ š runā krieviski, tā pē c ar komunikā ciju problē mu nebija. Vakariņ as ir bezmaksas kokteiļ i bā rā , arī bez ierobež ojumiem.
Runā jot par laikapstā kļ iem un klimatu, saule ir ļ oti aktī va - noteikti paņ emiet lī dzi kaut ko pē c saules apdegumiem un apdegumiem. Vakari ir diezgan auksti, salī dzinot ar dienu - paturiet prā tā.
Jū rā daudz aļ ģ u-krastu tī rī t, bet par maz, tas netraucē atpū tai. Ir vairā k nekā pietiekami sauļ oš anā s krē slu. Uz vietas ir 2 peldbaseini. Animā cija ir interesanta - ū dens aerobika, ū dens polo, sporta spē les un aktivitā tes, komunikā cija - jū s atradī siet kaut ko tieš i sev (katru dienu jauna programma). Auksts ū dens un dzē rieni bez ierobež ojumiem.
Vī rieš iem vakariņ ā s ir noteikts apģ ē rba kods, noteikti jā ņ em lī dzi bikses (var nebū t atļ auts, piemē ram, š ortos). Vakars ir arī daž ā dos stilos un krā sā s (tunisietis, melnbalts utt. ). Pē c ballī tes no 21.00 - daž ā das programmas (dzī vā mū zika, mā kslinieku š ovi, karaoke). 24.00 viss beidzas. Vietu un atpū tas vietu ir vairā k nekā pietiekami.
Ir vē rts doties uz pilsē tu, uz vietē jo tirgu (noteikti kaulē jieties, cenas tiek uzpū stas 2-3 reizes). Ir vē rts iegā dā ties olī veļ ļ u, dateles, kosmē tiku, ā das izstrā dā jumus. Netā lu no viesnī cas atrodas veikals ar fiksē tā m cenā m, kur var iegā dā ties visu nepiecieš amo un jebkā dus suvenī rus.
Viesnī cas teritorija sakopta, dateļ palmas, zaļ a zā le, daudz ziedu (svaigi ziedi vienmē r ir uz galdiem un pat tualetē ).
Ir iespē ja apmeklē t daž ā das ekskursijas (Sahā ra - 100 dolā ri no personas, izjā des ar kamieļ iem un kvadracikliem-15, nirš ana-45, jū ras pastaiga-10). Pludmalē kopā ar izpletni var lidot virs jū ras (60 dinā ri = 25 dolā ri)
Kopumā , ja vē laties atpū sties tikai kopā , š ī viesnī ca ir paredzē ta jums))) Es iesaku visiem
аватар tenkoval
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Rakstu atsauksmi, balstoties uz svaigiem iespaidiem - tie tikai vakar atnā ca. Mū s uzņ ē ma ļ oti labi: dzē rieni, kū ka, smaidi..... Numuri ir mazi, bet mā jī gi. Starp citu, istabiņ ā s nav tē jkannu (lai gan istabas aprakstā ir) Nav arī š ampū na vai matu balzama. … Tomēr ▾ Rakstu atsauksmi, balstoties uz svaigiem iespaidiem - tie tikai vakar atnā ca. Mū s uzņ ē ma ļ oti labi: dzē rieni, kū ka, smaidi..... Numuri ir mazi, bet mā jī gi. Starp citu, istabiņ ā s nav tē jkannu (lai gan istabas aprakstā ir) Nav arī š ampū na vai matu balzama. Istabas tika tī rī tas katru dienu (2 dinā ri, tī rī ba, bez naudas, normā li). Teritorija liela un skaista: visur ziedi!! ! Pludmale tiek tī rī ta katru dienu. Gultas bija pietiekami daudz. Jū ra, saules skaistums! Tiesa, ļ oti vē ss vē jš traucē ja. Bet ko jū s varat darī t? - Tunisijā ir pavasaris. Tagad par pā rtiku. Restorā ns ir ļ oti jauks: notiek tematiskie vakari. Labi paveikti viesmī ļ i! Ļ oti uzmanī gi un smaidī gi. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Daudz sezonas augļ u un ogu. Mums vienmē r pietika. Ī sā k sakot, mums patī k viss! Un tad mē s nolē mā m doties uz La cart restorā nu. Ja nevē lies sabojā t garastā vokli, neej. Ja gribi smieties, ej. Viesmī ļ i samulsa. Viņ i centā s visu iespē jamo, lai situā ciju izlī dzinā tu. Mē s pasmē jā mies un devā mies ē st uz parastu restorā nu. Garastā vokli tas nesabojā ja un atpū tā mies tā lā k. Devā mies ekskursijā s, sauļ ojā mies un nedaudz peldē jā mies jū rā . Ir divi jauki baseini (viens apsildā ms). Un tad pienā ca izbraukš anas diena!!! ! Nolē mā m izmantot otrā s brokastis, bet izrā dā s tā das nav! Kā pē c to deklarē t, es nesaprotu! Viņ i mums iedeva zvē rī gu kafiju un cepumus. Viesmī ļ i mū s nepamana. Un tieš i š ajā laikā ieradā s jauni viesi - dzē rieni, kū kas, smaidi! Un te nu mē s esam..... Tas ļ oti piesaistī ja uzmanī bu. Vā rdu sakot, "seja" netika turē ta!
аватар ger_na2011
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
5.  vieta: tū lī tē ja, organizē ta, piedā vā dzē rienus, salvetes, konditorejas izstrā dā jumus Istabas: tī ras, uzkopš ana katru dienu, dvieļ u maiņ a katru dienu, personā ls ļ oti draudzī gs, krieviski runā još s. … Tomēr ▾ 5.  vieta: tū lī tē ja, organizē ta, piedā vā dzē rienus, salvetes, konditorejas izstrā dā jumus
Istabas: tī ras, uzkopš ana katru dienu, dvieļ u maiņ a katru dienu, personā ls ļ oti draudzī gs, krieviski runā još s.
Restorā ns: bufete ir ļ oti daudzveidī ga: no rī tiem svaigas sulas, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, ž ā vē ti augļ i, zupas un gaļ a un zivis pē cpusdienā , diē tiskas maltī tes. Vakariņ as ir svē tki: var sarī kot gastronomiskas tū res, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi - prieks!! ! ; gaļ as un zivju ē dieni, nacionā lā s un Eiropas virtuves ē dieni - TIE IR KULINĀ RIJAS Š ERVADĀ JUMI!!! ! ! Un, protams, vī ns: rozā , sarkans un balts - ļ oti pieklā jī gs vī ns! !
Vestibila bā rā visi vietē jā s raž oš anas alkoholiskie dzē rieni: stiprie, sausie, pussausie, stiprinā tie - visi ļ oti labi dzē rieni!
Dienas laikā visi vadī tā ji interesē jas par jū su atpū tu. Vē los pieminē t PR menedž eri (sabiedriskā s attiecī bas) Hadi (Haidi). Ļ oti uzmanī gs, pieklā jī gs un zinoš s.
Es vē los novē lē t š ai viesnī cai turpmā ku attī stī bu un labklā jī bu.
аватар lukyp
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Iepriekš ē jā s atsauksmes bija pozitī vas, tā pē c iegā dā jos tū ri. 1. Reģ istrē š anā s - es gaidī ju 6.5 stundas, 14:00 viņ i nereģ istrē jā s (tikai pē c 15:00), bet viņ i mani pabaroja, ļ ā va man doties uz pludmali 2. … Tomēr ▾ Iepriekš ē jā s atsauksmes bija pozitī vas, tā pē c iegā dā jos tū ri.
1. Reģ istrē š anā s - es gaidī ju 6.5 stundas, 14:00 viņ i nereģ istrē jā s (tikai pē c 15:00), bet viņ i mani pabaroja, ļ ā va man doties uz pludmali
2. Viesnī ca / ē ka - 3+ lī menī
3. Teritorija - 4 lī menī , pludmale 3-4, jū ra ir sekla lī dz bojā m, dibens smilš ains (kā patī k)
4. Istaba - dzī voju suite ar baseinu, kvalitā te numuriņ iem 3, uzkopš ana 2, serviss 1 (š ampū ns un ziepes nebija, tualetes papī ru sagā dā ja tikai pē c pieprasī juma ar 2dienu gaidī š anu).
5. Ē diens 3, apkalpoš ana 3 (rupjš ).
6. Atpū ta viesnī cā bez bē rniem. Daudzas koplietoš anas telpas ir tukš as, tā s nav aizņ emtas ar neko izklaidē još u/relaksē još u. Pretendents uz 4 zvaigznē m faktiski iegū st 3 ar mī nusu. Personā ls ir acī mredzami nepietiekams š ā dam viesu skaitam. Uz pusdienā m ir rinda un galdiņ u nepietiek. Pilsē tā ir daudz atkritumu.
аватар Svet1kk
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lija beigā s atpū tā mies Š eherezā dē . Man ļ oti patika! Ieradā mies vē lu vakarā , mū s sagaidī ja ar labu garastā vokli un smaidiem) Tikā m iekā rtojuš ies uzreiz. Bezmaksas Wi-Fi visā . Istaba ir lieliska! Viss ir tī rs, plaš s, ar balkonu un skaistu skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Jū lija beigā s atpū tā mies Š eherezā dē . Man ļ oti patika! Ieradā mies vē lu vakarā , mū s sagaidī ja ar labu garastā vokli un smaidiem) Tikā m iekā rtojuš ies uzreiz. Bezmaksas Wi-Fi visā . Istaba ir lieliska! Viss ir tī rs, plaš s, ar balkonu un skaistu skatu uz jū ru. Viesnī ca ir pirmajā lī nijā ar savu pludmali, uzreiz devā mies uz jū ru : ) Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, bija labi iztī rī ti. Viesnī cas teritorija liela, ļ oti jauka un labi kopta, ar diviem baseiniem, sauļ oš anā s krē sliem vienmē r ir pieticis visiem. Nekā das nepilnī bas neatradu.
Ē dieni - zviedru galds, liela izvē le, esmu ļ oti izvē lī ga ē dienā , bet nekad neesmu bijusi izsalcis) Man ļ oti garš oja deserti un visā di saldumi un ī paš i citronu saldē jums! Vienmē r bija sezonas augļ i: arbū zs, melone, plū mes, kaktusa augļ i, vī nogas, parastie un vī ģ u persiki, ā boli, mandarī ni. Katru vakaru bija tematiskie vakari, ļ oti forš i! Atseviš ķ i vē los atzī mē t darbinieku attieksmi pret atpū tniekiem! Vienmē r draudzī gi, laipni, lieliski organizatori.
Ja es atkal doš os uz Tunisiju, es izvē lē š os tikai š o viesnī cu) un ieteikš u to visiem saviem draugiem)
Приятные украшения в холле, на столиках в баре и ресторане Вид с номера Вид с номера Номер Номер Вид с моря Финики:) Вид с бассейна
аватар acva4a
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā mies viesnī cu 18+, t. i. , bez bē rniem. Š obrī d tur atpū š amies. Mū s pie ieejas sagaidī ja ar tautiskā m dejā m un saldumiem, ā tri iekā rtojā s. Iedeva paroles Wi-Fi, kartes dvieļ iem, istabas atslē gas. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies viesnī cu 18+, t. i. , bez bē rniem. Š obrī d tur atpū š amies. Mū s pie ieejas sagaidī ja ar tautiskā m dejā m un saldumiem, ā tri iekā rtojā s. Iedeva paroles Wi-Fi, kartes dvieļ iem, istabas atslē gas. Restorā nā katru vakaru daž ā das tematiskā s vakariņ as, vakar bija franč u valoda. Uzslava š efpavā riem, viss ir lieliski. Viesnī cai ir sava pludmale, laba ieeja jū rā . Dzī vojam 424. istabā , ir fē ns, plazmas televizors ar mū su kanā liem. Pagaidā m viss ir lieliski.
бассейн Ужин,хвала поварам.
аватар zureh
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca sevi pozicionē kā viesnī cu pieauguš ajiem. Tā pē c mē s viņ u izvē lē jā mies. Viesnī ca tika rekonstruē ta, tā kļ uva par "č etrinieku", lai gan tā drosmī gi pretendē uz "piecinieku". Telpas mazas, tī ras, pē c kosmē tiskā remonta. … Tomēr ▾ Viesnī ca sevi pozicionē kā viesnī cu pieauguš ajiem. Tā pē c mē s viņ u izvē lē jā mies. Viesnī ca tika rekonstruē ta, tā kļ uva par "č etrinieku", lai gan tā drosmī gi pretendē uz "piecinieku".
Telpas mazas, tī ras, pē c kosmē tiskā remonta. Numurs tika uzkopts katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru dienu. WiFi visur ir bezmaksas.
Viesnī ca darbojas pē c "viss iekļ auts" principa. Ē dienu izvē le restorā nā ir daudzveidī ga - gan gaļ a, gan zivis, piedevas, zupas, augļ i, salā ti, deserti, uzkodas, kū kas!
Viesnī cas teritorija ir liela un zaļ a, tajā ir 2 peldbaseini, smilš aina pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Ieeja jū rā ļ oti laba, smilš ains dibens. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina jau no rī ta bija aizņ emti, un pludmalē vienmē r pietika vietas. Pusdienlaikā tika atvē rts baseina bā rs ar uzkodā m.
Viesnī cā nav ne tikai bē rni, bet arī krievi. Katrā ziņ ā mū su bija ļ oti maz.
Kopumā svē tki bija izdevuš ies.
аватар julya444
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā no 9.09. 10. lī dz 16.09. 10. Atpū tā mies trī s, man ar vī ru bija divvietī gs, un manai mā sai bija vienvietī gs, un abas istabas tika pieš ķ irtas bez piemaksas un netā lu ( kā viņ iem patī k Turcijā un Ē ģ iptē ). … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā no 9.09. 10. lī dz 16.09. 10. Atpū tā mies trī s, man ar vī ru bija divvietī gs, un manai mā sai bija vienvietī gs, un abas istabas tika pieš ķ irtas bez piemaksas un netā lu ( kā viņ iem patī k Turcijā un Ē ģ iptē ). Ļ oti tī ras istabas, dvieļ i tika mainī ti pastā vī gi, bet gultas veļ a tikai vienu reizi (bet tā netī rā s ļ oti daudz). Ē diens viesnī cā ir ļ oti vienmuļ š , bet diezgan garš ī gs, ī paš i patika kafija (tie sanā k izcili) un siers brokastī s. Kas attiecas uz vakariņ ā m, tad š eit ē diens bija daudzveidī gā ks, bija gaļ a, vista, zivis, vairā ki piedevas, ļ oti garš ī gas kū kas. Kopumā jū s noteikti nemirsit no bada (es personī gi pieņ ē mos svarā par 4 kg, lai gan es nepā rē du daudz). Bet jums vajadzē tu doties uz Tunisiju, lai redzē tu š o vienkā rš i nereā li skaisto jū ru ! ! ! Un baltas smiltis! Tas ir vienkā rš i hipnotizē još i. Esmu bijis daudz kur, bet tā du jū ru nebiju redzē jusi, tieš ā m ļ oti skaista! ! ! No katra numura paveras skats uz jū ru, vienkā rš i lieliski! ! ! Viesnī cas mī nuss ir animā cijas trū kums (lai gan tiek teikts) un diskotē kas, ir garlaicī gi, ja jū s neizklaidē jat sevi, ko mē s darī jā m. Pilsē tas centrā ir vietē jais tirgus - Medina, tur tika veikti daudzi pirkumi, bet vajag kaulē ties lī dz pē dē jam, sā kotnē jā cena ir 5-10 reizes pā rspī lē ta! ! ! Var nokļ ū t ar fū rē m, ir forš i, tie apstā jas uz ceļ a, tikai jā paceļ roka (kā mums taksometrs). Ir arī taksometri, lē ti, tiklī dz tas sā kas, vadī tā js ieslē dz skaitī tā ju un jū s maksā jat brauciena beigā s pē c skaitī tā ja. Vidē ji pilsē tā iznā k apmē ram 2-3 dinā ri (valū tas kurss ir 1 dinā rs = 22 rubļ i), tas ir, tas iznā k lē ti. Interesanti aizbraukt uz Port El Kantau, arī ar taksi (ap 6-7 dinā ri), braukt 10 minū tes (pa kreisi no viesnī cas, pretē jā virzienā no Medī nas). Ir daž ā das atrakcijas, muzikā las strū klakas, ļ oti skaistas ar apgaismojumu. Tuvumā esoš ie restorā ni ir dā rgi, labā k paē st viesnī cā . Un pusdienā s dzē rā m kafiju bā rā pie baseina. Ir vairā kas diskotē kas, kas nav sliktas, tā s bija Bora-Borā (brī vā dabā un blakus viesnī cai, man personī gi patika visvairā k, bet tā ir visdā rgā kā , piemē ram, ū denspī pe tur maksā.30 dinā rus ! ! ! ! Kā Maskavā ! ! ! Un alus 7 dinā ri, lai gan viesnī ca ir 2.5). Tā pē c vispirms ir jā iedzer istabā vai, kā mē s to darī jā m, pie baseina (dzē riens tika pirkts beznodokļ u rež ī mā , alkohols tiek pā rdots tikai universā lveikalā , nekur citur, izņ emot kafejnī cas un restorā nus), un pē c tam pakavē jieties! ! ! Nav slikti Samarē , lieliska mū zika, lē tas cenas, bet iekš ā maz vietas. Ieeja visā s diskotē kā s ir bez maksas. Eiropieš u ir daudz, tā pē c meitenē m tas nemaz nav biedē još i (es domā ju vientuļ ā s). Man nepatika daž i nesaprotami izsaucieni un vietē jo 16-18 gadus vecu pusaudž u ž esti, kuri ir sastopami uz ietvē m gan dienā , gan vakarā , ne pā rā k patī kami. Bet, ja jū s viņ iem nepievē rš at uzmanī bu, viņ i ā tri atpaliek. Policijas ir daudz, tā pē c pilsē tā ir kā rtī ba. Krievu ir maz, pā rsvarā vā cieš i, poļ i. Bet mē s veicā m pē dē jā brī ž a ekskursiju ar izbraukš anu katru otro dienu, tā pē c tas mums izmaksā ja budž etu. Bijā m ekskursijā uz Kartā gu-Tunisiju, gaidī jā m vairā k, bet tur ir tikai drupas. Lai gan vispā rē jai attī stī bai var iet. Tā tad, ļ aujiet man apkopot. Kū rorts nav lē ts, bet uz turieni jā dodas, lai izbaudī tu jū ru un smiltis. Es ī sti neiesaku vientuļ ā m meitenē m, tomē r labā k ir iet ar vī rieti. Viesnī ca ir lieliska, velk uz 4 zvaigznē m!! ! !
аватар ruzhena
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika. Labā k nekā pieczvaigž ņ u Radisson Tabā . Personā ls draudzī gs, tī ra labi, ē diens garš ī gs. Viesnī ca paredzē ta ģ imenē m. Ja braucu uz Tunisiju, tad tikai š eit. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika. Labā k nekā pieczvaigž ņ u Radisson Tabā . Personā ls draudzī gs, tī ra labi, ē diens garš ī gs. Viesnī ca paredzē ta ģ imenē m. Ja braucu uz Tunisiju, tad tikai š eit.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в 2 км от центра города Сусс и в 5 км от гавани для яхт Port El Kantaoui. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1968 году, а последний ремонт был произведен в 2013 г. Общая площадь территории составляет 100 000 м2. Отель принимает гостей старше 16 лет. Подойдет для молодежного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 40 км от международного аэропорта г. Энфида, в 28 км от аэропорта г. Монастир и в 145 км от аэропорта Туниса.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. На территории есть магазин. предоставляются услуги фотографа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports Бесплатно: дартс, бочча, мини-гольф. Платно: водные лыжи, каноэ, катамаран.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 204 комфортабельных номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Bloulevard du 14 Janvier, 4039 Sousse, Tunisie
Tālruņi: Phone: +216 73 241 433
Fax: +216 73 273 704
Tīmekļa vietne: Sensimar Scheherazade
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.