Jautājums o Tunisija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1551 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Jautājums tiem, kas atpūtās Tunisijā. Kuru viesnīcu apsvērt 3 * ir pietiekami vai labāk 4 *? Budžets 80-85 diviem.Maijs. Kur var doties, ekskursijas? Skaidra jūra, pludmale? Drošība?
Jautājums tiem, kas atpūtās Tunisijā. Kuru viesnīcu apsvērt 3 * ir pietiekami vai labāk 4 *? Budžets 80-85 diviem.Maijs. Kur var doties, ekskursijas? Skaidra jūra, pludmale? Drošība?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-04-055 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар Vika284
Esmu vairākas reizes atpūties Tunisijā, vienu reizi standarta ceļojumā ar operatoru un vairākas reizes vienatnē ārpus sezonas. Bija pat jau šogad janvārī
Varat apsvērt iespēju izvēlēties 3 *, apskatīt viesnīcas apgabalos un pilsētās ar labu tūrisma infrastruktūru Hammametā, Susā, Nabeulā, klosterī, netālu no Tunisijas galvaspilsētas Gammartas, Sidi Bou Said un Džerbas salas.
Personīgi es dodu priekšroku Yasmine Hammamet viesnīcu infrastruktūrai (daļa no Yasmine 2019. gada janvāra centra) un Sidi Bou Said skaistumam un klusumam.
аватар Vika284
Sidi Bou teica
аватар Vika284
ekskursijas

-Kartāga + Tunisijas galvaspilsētas muzeji + Sidi Bou Said vai Kartāga + Tunisijas galvaspilsētas muzeji
- brauciens uz tuksnesi 3 dienas, 2 dienas vai 1 diena, atkarībā no atvaļinājuma vietas - šeit programma ir dažāda, izņemot oāzes, kamieļu un džipu braucienus, ir Kairuran mošejas apmeklējums, Kolizejs El Džemā, sāļi rozā ezera Čotteldžeridas apmeklējums, kur dzīvo rozā flamingo, Zvaigžņu karu filmēšanas vietas, Gladiators, Indiana Džounss
- Cap Bon rags + vecais bizantiešu cietoksnis, saulainā laikā var redzēt Sicīliju tālu aiz jūras
- braucieni ar laivu
аватар Liliya-000
Paldies par ļoti izsmeļošu atbildi. Vai tas ir droši jūrā?
аватар Vika284
Pludmales, šādi janvārī izskatās pludmales pie Concord marco polo 4 * un Houda Yasmine 4 * viesnīcām
аватар Vika284
maiga pakāpeniska smilšaina iekļūšana, nav ežu un haizivju
аватар Vika284
Yasmin centrā ar blakus esošo viesnīcu el mouradi 5 * (balta ēka fotoattēlā) atrodas vienkārša budžeta viesnīca Safa 3 * (foto), viesnīcu pludmalēm, kas atrodas netālu no ceļa 5 * un ka 3 * ir. vienādas smilšu un jūras kvalitātes, atrodas pāri ceļam no viesnīcām, tāpat arī pieejamības ziņā promenādei un visai Yasmine Hammamet centra infrastruktūrai
аватар Liliya-000
Vai virtuve ir specifiska vai laika gaitā jūs pierodat?) Un kā ir 3 * ar virtuvi?)
аватар Vika284
Ēdienkartē ir vietējie ēdieni un arī ierastie makaroni dažādos veidos, dažādu veidu ceptu kartupeļu ēdieni, kartupeļu biezeni, kartupeļi

aptuveni foto tik panēta vistas fileja un sautēta vistas fileja, salāti, pildīti pipari, pitas maize ar gaļu
аватар Vika284
jēra sautējums ar kartupeļiem pārkaisa ar zaļumiem
аватар Vika284
Pirmais ēdiens ir vietējais, tas ir briks, kas nedaudz atgādina pastētes, tad maigāks
Un tālāk fotoattēlā ir parastie saldumi: kūkas, saldumi uz datumiem, dateles, saldējums
аватар koria
Es joprojām atturētos no 3 *. Jebkurā gadījumā ļoti uzmanīgi izlasiet atsauksmes. Gadās, ka telpas panesamas un teritorija, bet ēdiens skārda. Plus rindas pie restorāna! Tunisijā biju 4 reizes gan sezonā, gan ārpus sezonas. Maldās tie, kas domā, ka nav ko redzēt. Augstāk Vika284 nosauca interesantākās ekskursijas. Iesaku apmeklēt)) Vienīgais, uz ko nevajadzētu paļauties uz flamingo sālsezerā, ir nejaušības jautājums. Un tā, 2-3 dienu ekskursija uz tuksnesi ir laba - izbraukāsi visu valsti no robežas līdz robežai, iespaidu daudz.
аватар Vika284
Ja maija budžetā lidojat no Maskavas, tad Yasmine, viesnīcu Safa 3 * un el mouradi 5 * kaimiņos, ir pavisam parasta 4 * LELLA BAYA 4 * (attēlā).
аватар RetuRneR
Par drošību jūrā: kaut ko aizmirsa par medūzām.... Foto 2018. gada jūnija sākums. Ja ej - ne uz dienvidiem no Hamamet.. Ēdiens uz viss iekļauts sistēma ir diezgan vienmuļa pēc garšas, mums bija vista, paipala, tītars, jēra, teļa gaļa, pat Cūkgaļa, bet kaut kā bez dvēseles un garšas niansēm
аватар yulacha2011
3 * un 4 * viesnīcas daudz neatšķiras, bet 5 * ir daudz augstākas. Ja tavs budžets ir mazs, nemocies un ņem 3* vai 4*, BET iesaku pielikt naudu un apsvērt 5* (pat budžets būs daudz augstākas klases)
аватар Vika284
"3* un 4* viesnīcas daudz neatšķiras, bet 5* viesnīcas ir par lielumu augstākas." - nav taisnība
Zvaigžņu vērtējums, izvēloties viesnīcas, ir tieši tāds pats kā Turcijā vai Ēģiptē, taču ir tāda īpatnība, ka Spānijas tīkla ķēdes Iberostar un Vincci, franču Concorde Hotels & Resorts un Vācijas viesnīcas Steigenberger un Movenpick ir labākas, jo Eiropas viesnīcu ķēdēm Tunisijā ir labākas. augstākā vadība no Eiropas.
piemēram
Concorde Marco Polo 4* un Iberostar Averroes 4* ir vairākas kārtas labākas par 4* El Mouradi viesnīcām Yasmine Hammamet.
un arī divas blakus esošās viesnīcas Concorde Marco Polo 4 * un Houda Yasmine 4 * - tās ir divas lielas atšķirības ēdināšanā un apkalpošanā, teritorijā, istabās, lai gan pludmales ir vienādas.
No Tunisijas viesnīcu tīkla tas ir ļoti pieklājīgs un salīdzināms Eiropas viesnīcu ziņā Hasdrubal Thalassa, bet cena!
Budžeta klases Novostar un vidējas klases El Mouradi ir Tunisijas viesnīcu ķēdes.
аватар lbn19
Sakiet lūdzu viesnīcas ar Thalasso, kur tiešām kvalitatīvi pakalpojumi un ka ir baseins ar hidromasāžu.Biju tikai Laiko 5* Hammametā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Tunisija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl