Jautājums o Tunisija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1551 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Kādi ir dokumenti laulībām Tunisijā?
Kādi dokumenti ir nepieciešami, lai Tunisijā salaulātu Ukrainas pilsoni ar citas valsts iedzīvotāju? un arī par laulību legalizāciju vēstniecībā? Kāpēc mums vajadzīgs tulkojums, kas jāapliecina pie notāra?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2018-09-076 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар Vika284
irin123 laulība starp Ukrainas pilsoni un Tunisijas pilsoni?
vai Ukrainas pilsonis un pilsonis, piemēram, Krievijas, Francijas, ASV?
аватар mmm123
Alžīrijas pilsonis
аватар AllOverTheWorld
Es atvainojos, bet jūs taisāt sev tādus hemoroīdus ...... jautājums acīmredzami nav domāts ceļojumu forumam, vai tiešām nav skaidrs?
Tunisija nav Lasvegasa
аватар mishatour
Pārfrāzējot slaveno sakāmvārdu, es gribu teikt: "Formulējiet savu jautājumu, un es jums pateikšu, kas jūs esat." Domāju, ka autors nesaprot, ko jautā, jo dzīvesvieta atspoguļo tīri biznesa attiecības starp valsti un citas valsts pilsoni, kurš strādā un dzīvo šajā valstī. Vai esat kādreiz bijis Alžīrā? Vai esat iepazinies ar šariata likumiem? Izteikšu savu viedokli zinot, ka daudziem nepatiks. Mīļās sievietes un meitenes, es saprotu jūsu eiforiju. Jūs apprecējaties ar ārzemnieku un vēlaties, lai pēc iespējas vairāk cilvēku uzzinātu par šo notikumu. Mēs esam patiesi priecīgi par jums, taču mēs nevaram jums palīdzēt ceļojumu forumā. Palīdzēt var tikai viens cilvēks. Šis ir jūsu sponsors, līgavainis, mīļākais. Taču bieži gadās, ka šis viens cilvēks nezina, ka ir līgavainis, sponsors vai mīļākais. Un, ja viņš zinātu, kas viņš ir, tad viņš pats būtu atrisinājis jautājumus un būtu nācis pēc jums uz baltas želejas. .Un tā, jūs vienkārši esat noslogoti ar nepanesamu slodzi, un jūs mums.
аватар mmm123
Liels paldies par tik rūpīgu situācijas izvērtējumu. bet tas nav jautājums. jautājums ir, kādi dokumenti ir nepieciešami Ukrainas pilsonim, lai stātos laulībā Tunisijā. un kādiem dokumentiem nepieciešams tulkojums un ko apliecināt pie notāra.
аватар Vika284
irin123 ja Alžīrijas pilsonis oficiāli dzīvo Tunisijā un viņam ir uzturēšanās atļauja vai oficiāli strādā Tunisijā + turklāt viņam ir ienākumi, kas ļauj precēties un uzturēt sievu, tad viņam vismaz ir jāizsūta īpašs uzaicinājums ierasties Tunisija laulības nolūkos.
Ar tūristu vīzu jūs neprecēsities pat ar Tunisijas pilsoni
Kopā ar šo uzaicinājumu viņš jums nosūtīs visu nepieciešamo dokumentu sarakstu. Un Ukrainā Tunisijā nav vēstniecības, ir tikai goda konsulāts, un jums būs jāsagatavo visi dokumenti un jānosūta caur goda konsulātu uz vēstniecību Maskavā.
Sākotnēji visu nepieciešamo dokumentu sarakstu var redzēt Ukrainas vēstniecības Tunisijā mājaslapā, šeit ir saite uz sadaļu par laulības reģistrāciju vēstniecībā https://tunis.mfa.gov.ua/ua/consular -lietas/pakalpojumi/civilvalsts/laulība
šeit ir saite uz Alžīrijas ģenerālkonsula Tunisijā vietni http://www.consalg.com.tn/nouveau.html
аватар Vika284
Bet, ja jūsu mīļākais neko nav paskaidrojis un nepalīdz šajā jautājumā un neatrisina visas šī sarežģītā notikuma problēmas
Iesaki! izlasi vairākas reizes, kas tev augstāk rakstīts
AllOverTheWorld un mishatour
аватар mmm123
paldies, vēstniecība atsūtīja dokumentu sarakstu
аватар AllOverTheWorld
kuras valsts vēstniecība? Tunisija, Alžīrija, Ukraina?
Uz kāda pamata 2 ne tunisiešiem ir tiesības precēties
un vai tas būs spēkā tajās valstīs, kuru pilsonis esi?
аватар Vika284
Ja Alžīrijas pilsonim ir uzturēšanās atļauja Tunisijā un noteikti ļoti labi ienākumi un viņš dzīvo Tunisijā vismaz 2-3 gadus, tad viņš var veikt privātu ielūgumu uz 3 mēnešiem (nevis tūristu vīzu!) Savai topošajai līgavai uz laulības vēstniecībā vai kādā no Alžīrijas konsulātiem Tunisijā
tad šo dokumentu var legalizēt vispirms Ukrainas vēstniecībā Tunisijā un pēc tam pieteikties uzturēšanās atļaujai Tunisijā un legalizēt kā ģimeni
Visi šie meklējumi jau Tunisijas teritorijā prasīs 3 mēnešus un varbūt vairāk.
Mani draugi kur viņš ir Tunisijas pilsonis un Ukrainas pilsonis tieši 2 mēnešus kārtoja visādus dokumentus un gaidīja. 90% palīdzēja un izdarīja manas draudzenes vīrs, un, lai paātrinātu procesu, vīrs visu samaksāja, viņam bija ļoti pieklājīgi ienākumi un jau bija nekustamais īpašums.
аватар adamova.di
Labdien. Vai jums izdevās apprecēties Tunisijā?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Tunisija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl