El Kantaoui Center 4*– Atsauksmes

32
Novērtējums 5.610
№13 viesnīcas reitingā Port El Kantaoui
5.6 Numurs
5.6 apkalpošana
5.4 Tīrība
6.6 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pastaigas attālumā no Port El Kantaoui pludmales. Uzcelta 2002. gadā, pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 9000 kvadrātmetri.Vairāk →
аватар leehka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Lieliska viesnī ca VIETĒ JIEM!! ! Uzdod sev jautā jumu: vai tu esi arā bs? Nē ? Meklē jiet citu!! ! Milzī gs skaits arā bu. Vieta, kur jū ties kā otrā s š ķ iras cilvē ks. Personā ls ignorē slā vus, ar savē jiem viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca VIETĒ JIEM!! !
Uzdod sev jautā jumu: vai tu esi arā bs? Nē ? Meklē jiet citu!! !
Milzī gs skaits arā bu. Vieta, kur jū ties kā otrā s š ķ iras cilvē ks. Personā ls ignorē slā vus, ar savē jiem viss kā rtī bā . Bez pā rspī lē juma! atpū tā s no 4. jū lija-10. jū lijam. Norē ķ ini pē c starptautiskajiem standartiem, ja maksā , viņ i norē ķ inā sies agrā k. Istaba bija normā la, viss darbojā s, plaš s balkons. Mē s bijā m klusi, ne visiem tā paveicā s. Daž i dzirdē ja mū ziku no DOXA kluba viesnī cā . Brokastis vienmē r ir vienā das no 6:30-10:00. (omlete, jogurts, bulciņ as, ievā rī jums, desa) Sagrieztus dā rzeņ us ne ar ko negarš oja. . . ko ar tiem darī t, nav skaidrs. Ē dā m pē c HB sistē mas, bez pusdienā m. Pusdienlaikā viņ i bija ļ oti izsalkuš i. Vī nogas, persikus un melones nopirkā m veikalā MG. Vakariņ ā s nā cā m 18:30, rindas bija milzī gas. Vietē jie iedzī votā ji izliek desmit š ķ ī vjus. Galdi pilni ar drupač ā m, zivju gabaliņ iem, kauliem no gaļ as. . . briesmī gs skats. Viņ u bē rni sē ž uz grī das, bez vecā ku uzmanī bas. Dzert vakariņ ā s nedeva, tikai par maksu. (NV) Tā joprojā m ir spī dzinā š ana. Telpā bez gaisa kondicionē š anas ar treknu pā rtiku bez ū dens. Kā das muļ ķ ī bas? Kam viss iekļ auts, tur ir kā rtī ba, tie dod visu. Galdiņ u visiem nepietika. Mā tes ar bē rniem meklē ja vietas un gaidī ja, kad atbrī vosies galdiņ i. Vakariņ ā s viņ i deva porcijas zivju, gaļ as, kartupeļ u un rī su. Uzturs kopumā . Visur viesnī cā ir netī rs. Uz grī dā m guļ cigareš u izsmē ķ i. Arā bi murgo, kur viņ i dzī vo! Esmu š okā . Kaut kas ieplū st jū rā . Pludmale š aura, uz mola akmeņ os daudz alus bundž u, lido muš as, kamieļ a smarž a. . . tā ds prieks par savu naudu. Baseini ir slikti, mē s nicinā jā m tajos peldē ties. Pastaigā jā mies pa pludmali un redzē jā m skaistas viesnī cas ar sakoptu teritoriju un sniegbaltā m plaš ā m pludmalē m un skaidru jū ru. Telpu katru dienu tī ri simboliski tī rī ja, mainī ja dvieļ us un noslaucī ja grī du. Nepē rciet neko viesnī cas veikalā , viss ir pā rā k dā rgs. Vienmē r kaulē jieties! Pā rā k lē ti tik un tā nedos) Es parakstos uz katru vā rdu!
аватар natusik34512
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Viesnī cā nedarbojas gaisa kondicionieri. 2. par uzvarā m un vakariņ ā m visi dzē rieni tiek apmaksā ti. 3. daudz vietē jo iedzī votā ju. (alž ī rieš i) 4. Viesnī ca pilsē tā . 5. Visur troksnis no mū zikas. 6. seifs un pludmales dvielis pret droš ī bas naudu. … Tomēr ▾ 1. Viesnī cā nedarbojas gaisa kondicionieri.
2. par uzvarā m un vakariņ ā m visi dzē rieni tiek apmaksā ti.
3. daudz vietē jo iedzī votā ju. (alž ī rieš i)
4. Viesnī ca pilsē tā .
5. Visur troksnis no mū zikas.
6. seifs un pludmales dvielis pret droš ī bas naudu.
7. ja ieradies viesnī cā no rī ta, tad reģ istrē š anā s ir tikai 14:00 un pusdienas nebū s.
8. pludmale ir maza.
9. jū ra tī ra tikai lī dz 12:00, tad medū zas, dubļ i, atkritumi.
10. Ļ oti mitrs klimats. Uz balkona nekas neizž ū st.
11. Ir tarakā ni.
12. telpas atslē gas tiek pastā vī gi demagnetizē tas.
13. Vietē jie atstā j aiz sevis pretī gus.
14. Bufetē vienmē r ir viens un tas pats ē diens.
Я брала это с завтрака на обед. У меня было только НВ. Простой номер  на втором этаже  с видом  на мусор и очень слышно музыку дискотеки на первом этаже. Кукарекует петух. Очередь за едой.Очень много местных. Пляж.
аватар tatiana1969
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ar vī ru Tunisijā viesojā mies 2018. gada augusta beigā s. Es nerunā š u par paš u valsti, un tā pē c ir pietiekami daudz atsauksmju. Lasiet atsauksmes par viesnī cu, piemē ram, nekas kritisks. Tā pē c es rakstu š o pā rskatu, jo vē los brī dinā t cilvē kus. … Tomēr ▾ Ar vī ru Tunisijā viesojā mies 2018. gada augusta beigā s. Es nerunā š u par paš u valsti, un tā pē c ir pietiekami daudz atsauksmju. Lasiet atsauksmes par viesnī cu, piemē ram, nekas kritisks. Tā pē c es rakstu š o pā rskatu, jo vē los brī dinā t cilvē kus. Viesnī ca liela, atrodas netā lu no ceļ a, nav savas teritorijas. Faktiski ieejas pagalmā ikviens var iekļ ū t tajā . Apsargs sē ž pie ieejas, bet patiesī bā neskatā s uz ienā koš ajiem cilvē kiem. Mū su brī vdienu laikā viesnī cā ieradā s alž ī rieš u pū ļ i, jauni puiš i 40-60 cilvē ku un ģ imenes ar bē rnu baru. No rī ta, kad devā mies uz pludmali, mē s redzē jā m puiš us guļ am uz dī vā niem un atzveltnes krē sliem viesnī cas vestibilā , apkā rt gulē ja izsmē ķ i un salauztas alus pudeles. Diskotē ka ilgst no vakara lī dz rī tam, mū zika dā rd kā ellē . Daudzi viesi pauda neapmierinā tī bu, pē c kā viņ i piedā vā mainī t istabu. Mums tas bija jā dara piektajā ieraš anā s dienā .
Viņ i raksta par "Eiropas brokastī m". Atkal mums noteikti nepaveicā s. Brokastī s ieradā mies pulksten 7, jo agri devā mies uz pludmali. Pa š o laiku ē damistabā atradā s: tukš s trauks ar kū ku skaidiņ ā m, jogurts ar pildī jumu, kaltē ti kruasā ni, tvaicē ti dā rzeņ i (burkā ni un sī poli), desa un plastilī na siers. Olas sā ka cept tuvā k 8 no rī ta, virtuļ i vē l vē lā k. Bet, ja ieradī sities brokastī s vē lā k, iespē jams, ka jums pludmalē nebū s pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tā pē c izvē lieties savu izvē li. Turklā t lī dz ar alž ī rieš u pieplū dumu vakariņ as izvē rtā s par murgu. Viņ i pusstundu pirms atvē rš anas stā vē ja pū lī pie ē damistabas durvī m. Mē s mē ģ inā jā m iet vakariņ ā s daž ā dos laikos, un vienmē r bija milzī ga rinda ar jauniem puiš iem un ģ imenē m ar daudziem bē rniem. Jā , vakariņ as ir daudzveidī gas, bet viesmī ļ i priekš ā stā voš ajam alž ī rietim liek labā kos gabalus un cik grib, bet mē s vairā kkā rt dabū jā m kaulus gandrī z bez gaļ as un zivju galvā m (apcep visu zivi un sadala 2 daļ ā s ). No augļ iem bija tikai arbū zs un melone, kuru gabalus arā bu bē rni ar rokā m lika tieš i uz š ķ ī vjiem. Stā vot rindā pē c karstā , salā ti vairs nav pieejami. Ē damzā lē valda tā ds burbulis, ka nevar dzirdē t, ko saka blakussē dē tā js, puiš i no zivī m un arbū ziem spļ auj kaulus tieš i uz galdauta. Vispā r ne tas patī kamā kais skats. Uz pludmali viņ i devā s tikai no rī ta, jo pē c pusdienā m tā bija aizņ emta ar alž ī rieš iem, kuri bija gulē juš i pē c diskotē kas.
Es personī gi nevienam neieteiktu š o viesnī cu.
это ежедневная еда на завтрак Завтрак
аватар Lina312
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
El Kantaoui centra viesnī ca Viesnī ca ir liela akmens soma, kas atrodas Susas kū rorta priekš pilsē tā . Reģ istratū rā ne visi runā krieviski, ir pā ris meitenes un puisis, kas ir vairā k vai mazā k. Valsts ir bilingvā la, skolā pamatklasē s mā cā s arā bu valodā , no vidusskolas – franč u valodā . … Tomēr ▾ El Kantaoui centra viesnī ca
Viesnī ca ir liela akmens soma, kas atrodas Susas kū rorta priekš pilsē tā . Reģ istratū rā ne visi runā krieviski, ir pā ris meitenes un puisis, kas ir vairā k vai mazā k. Valsts ir bilingvā la, skolā pamatklasē s mā cā s arā bu valodā , no vidusskolas – franč u valodā . Jū s ne pā rā k biež i satiekat angliski runā još os. Viņ us ļ oti uzjautrina bijuš ie padomju pilsoņ i, kuri nerunā valodā s. Ieradā mies 11:00.12-00 bijā m iekā rtojuš ies 4. stā vā ar skatu uz sā nielu, kas ved uz jū ru. Pretī pē c 500-700 metriem atradā s atrakciju parks, kas strā dā ja lī dz 4 no rī ta. Pirmajā stā vā atrodas kafejnī ca, bet pa diagonā li pā ri ceļ am ir izklaides komplekss. Ļ oti skaļ š . Cilvē ki meklē ja klusu istabu, mainī ja telpas 3-4 reizes. Sanā ca arī nosvinē t Ramadā na beigas, 3 dienas vietē jie Susas iedzī votā ji devā s uz atrakciju parku un tur izklaidē jā s lī dz rī tam. No koridora arī dzirdamī ba izcila, pa dienu vienkā rš i guļ , ar mopu jaucas, ripina ratus. Mē s tikai sapņ ojā m par mieru. Istaba ir standarta ar balkonu, salauza fē nu, pē c 2 pieprasī jumiem salaboja. Gulta normā la, mazi spilveni, mē beles noguruš as. Kondicionē š anas sistē ma ir centrā lā , pa kuru telpā nonā k cigareš u dū mi. Tī riet telpas normā li, dvieļ us un palagus katru dienu. Izsniedziet ž eleju, š ampū nu, ziepes. Lī dzi paņ ē ma elektrisko tē jkannu, jo paņ ē ma tikai brokastis un vakariņ as. Pulti no televizora dod pret droš ī bas naudu (depozī ts) - 20 dinā ri, seifs pret droš ī bas naudu un katru dienu kaut kā ds maksā jums, neizmantojā m. Nekas netika nozagts. Istabene reiz atstā ja pā ris dinā rus, ar lielu rū pī bu tī rī ja.
Trū kst viesnī cas teritorijas. Ē kas iekš pusē ir nelieli dā rziņ i ar augiem, iekš telpu un ā ra baseini, tie atrodas viens virs otra. Iekš telpā s nav duš as, ir tikai tualete, netā lu ir duš a un tualete. Blakus bā rs atvē rts lī dz 4:00. Ir diskotē kas krievvalodī gajiem, bet, tā kā sezona tikai sā kā s, sanā ca 5-10 cilvē ki, klausī jā s mū ziku un izklī da. Pirmajā stā vā ir atseviš ķ a diskotē ka arā biem ar ū denspī pē m, viņ i tur ieiet pē c iepriekš norunā tiem signā liem. No rī ta devā mies brokastī s 7 no rī ta, viss pirmais stā vs bija noklā ts ar pelniem un izsmē ķ iem un tualetē tika norauts papī rs un sabā zts izlietnē s! Sievieš u un! Varbū t tā da reakcija no ū denspī pes? Vakaros visi dodas pastaigā uz ostu, tur ir galvenā kustī ba, veikali, kafejnī cas, atrakciju parks. Atrakcijas ekstrē mas, braucā m uz viena, tikai skatu laukums, paceļ as augstumā un griež as ap savu asi - 7 dinā ri, pie ieejas tiek uzzī mē ts kosmonauts. Slī pi no lunoparka, pa diagonā li pā ri ceļ am atrodas akvaparks. Pa ceļ am uz ostu atrodas neliels zoodā rzs: putni, augi, kamielis, kazas, truš i. Ieeja - 5 dinā ri. Pretī ostai, pā ri ceļ am, vakaros, pulksten 20-30, skan muzikā la strū klaka.
Pludmale. 5 minū š u gā jienā izejiet no viesnī cas, pagriezieties pa labi, ejiet pa ielu lī dz jū rai, un tā atrodas pa kreisi. Sī ks. Nebija pī ķ a sezona, tā pē c lī dz 9 no rī ta bija iespē ja atrast vietu. Pludmalē atrodas kā da privā tā mā ja, no tā s krī t ē na, un lī dz pulksten 17:00 pludmale ir pilnī bā iegrimusi ē nā . Pē c 17.00 pā rcē lā mies uz molu, kur saule ir lī dz 18-30. Nav ģ ē rbtuvju un duš u. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem ir bez maksas, pulksten 16-30 sā k tī rī t sauļ oš anā s krē slus. Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti ar depozī tu, bet mē s paņ ē mā m savus. Plkst. 10 pludmalē vingroš ana, plkst. 11-30 ū dens aerobika, mū zika (franč u, arā bu un krievu pops). No rī ta pludmali ķ emmē ar grā bekli, izņ em izsmē ķ us. Smē ķ ē visur! Viesnī cas vestibilā , kur ir Wi-Fi zona, pat pakariet cirvi, pie jū ras. . . Skumji. Uz jū ru pā rsvarā dodas krievvalodī gie, arā bi dod priekš roku baseiniem. Ja dodaties tā lā k pa pludmali, bū s ū dens aktivitā tes: banā ni, tabletes, izpletnis. Fotoattē lu cenas. Mans vī rs lidoja ar izpletni, viņ i nolaiž as uz smiltī m, nevis uz ū dens, kā mū su kū rortos. Tā lā k pa pludmali pē c izpletņ iem varat doties uz ostu. Jū ra tī ra, ū dens dzidrs, medū zu nebija. Tū lī t ir smiltis, un tā lā k, dziļ umā , pē das maigi kutina aļ ģ es. Ū dens jū nija vidū pē c sajū tā m bija komfortabli 25-26 grā di. Smiltis pludmalē ir baltas un ļ oti smalkas. Bet izsmē ķ i. . . Augļ u tirgotā ji staigā pa pludmali par trakā m cenā m, uzreiz nomizo vī ģ es un iebā ž mutē...Izmē ģ inā ju kaktusa augli, mazu, ceriņ u, saldskā bu, iekš ā bordo un daudz sē klu. Policija patrulē pludmalē s ar kvadraciklu. Pretī viesnī cai atrodas policijas iecirknis. Policijas automaš ī nā m ir aizliegts izbraukt no ā rpuses.
Uzturs. Lī dzī gi turku, ē ģ iptieš u. Brokastī s bija cepts olu kultenis un pankū kas, virtuļ i. Vari ņ emt pā rslas ar pienu, rī sus, sieru, desu, sviestu, smalkmaizī tes, bulciņ as. Maš ī na ar kafiju, tē ju, kapuč ī no. Dabī go jogurtu, pē c garš as lī dzī gu mū su kefī ram, deva tikai biezu. Ielikā m tur cidoniju ievā rī jumu un bija garš ī gi. Vakariņ ā s ir lielā ka daž ā dī ba: konditorejas izstrā dā jumi, kā rtainā s mī klas kū kas ar augļ iem, arbū zs, melone, persiki, plū mes. Daž i ē dieni bija negaidī ti ļ oti pikanti: piemē ram, zilie ikri, ratatouille, makaroni sarkanajā mē rcē (domā jiet par tomā tu, bet nē , ar to pikanto harisa garš vielu). Jē rs bija skarbs, un cepta zivs nebija ī paš i laba. Gaļ a: teļ a gaļ a, vista, aknas, tī tars. Vakarā jā iegā dā jas dzē rieni, 2 dinā ri jebkurš , ū dens, kola, sprite pē c izvē les. Dzē rienu vietā ē dā m arbū zu. Labs, mī ļ š . Ē dienu no restorā na izņ emt nevar, bet brokastī s tur nav badoš anā s, pusdienā s paņ ē mā m lī dzi smalkmaizī tes, sviestu, sieru. Bijā m arī pusdienā s uz ā ra baseinu, paņ ē mā m sviestmaizi ar eskalopu. Š ī ir pilna maltī te: dod bulciņ u ar gaļ u, frī kartupeļ iem un 2 š ķ ē les gurķ a-tomā ta. Apmierinoš s. Porcija maksā.4, 5 dinā rus.
Lielveikali. Aptieka. Ja stā vi ar skatu uz ostu, tad pa labi š tata universā lveikals, tā da neuzkrī toš a sarkana zī me ar burtiem MG, atvē rts lī dz 21, alkohola nodaļ a lī dz 6, š ķ iet, izņ emot piektdienu. Kad ieradā mies, tirgus bija slē gts uz 3 dienā m viņ u brī vdienu dē ļ . Tas ir lē tā k nekā privā tie veikali. Tur paņ ē ma dateles - 1 kg kastī te - 10 dinā ri. Piena produkti ļ oti labi, 1 litrs sterilizē ta piena ir 1.4 dinā ri. Labi, garš ī gi jogurti, cenas uz bildē m. Viņ i paņ ē ma desu, ko sauc par salami, tā pat kā mū su vā rī to gaļ u. Viņ u modī gais liķ ieris Tiborin visur maksā vienā di, to var nopirkt beznodokļ u veidā , dā vanu kastī tē - 45 dinā ri (15 eiro). Ja jū s ieejat ostas vā rtos, tad labajā pusē ir aptieka (aptieka). Nā cā s pirkt zā les, kā das 3x lē tā kas kā mā jā s. Lielā kā daļ a ir raž oti Francijā . Ja stā vi ar muguru pret ostu, tad pā ri ceļ am pa labi ir privā ts lielais tirgus, tur ir daudz visa kā izņ emot alkoholu. Izejot no viesnī cas, š ķ ē rsojot ceļ u un ejot pa kreisi, jū s atradī sit 400-500 metrus Fresh Market. Tur aiznesa ū deni, piena produktus, bageti. Viņ iem pudelē s ir ne vairā k kā.2 litri ū dens. Lielas kolbas netika izpildī tas. Negā zē ts. Cena ir 600-800 milimetri. Krā na ū dens ir atsā ļ ots, nav ieteicams dzerš anai. Bet mē s dzē rā m no tā tē ju, palikā m dzī vi.
Transports. Ceļ u satiksmes noteikumu nav. Pie pā rbrauktuves var nostā vē t 10 minū tes, un maš ī nā m ir nulle uzmanī ba. Biež ā k sievietes brauc garā m gā jē jiem. Visi brauc ar taksometru un ir mikroautobusi. Taksometru vadī tā ji ir blē ž i. Viņ iem gan ir uzstā dī ti skaitī tā ji, bet ar vieglu rokas kustī bu summa strauji dubultojas, vai arī viņ š to vienkā rš i izslē dz un prasa divas reizes. Tā pē c par cenu jā runā krastā . Mē s paš i aizbraucā m uz Susu, uz medī nas centru, uz tirgu, no rī ta, tur norunā ja par 6, atpakaļ par 7 dinā riem. Vakarā pē c 9 - dubults tarifs. Pie ostas vakarā daudz taksometru, taksisti nelaiž cauri: “Madame! Taksometrs! ". Es atbildē ju: "Promenā de! " un viņ i atpalika.
Ekskursijas. Ukraiņ us un krievus pā rvadā atseviš ķ i, kas priecē .
Visnejē dzī gā kā no š ī s viesnī cas atrodas Susā . Pirmkā rt, viņ i mū s atveda uz ostu, kur mē s tik un tā katru vakaru staigā jā m. Tad bija parfimē rijas veikals Aphrodite, kas izrā dī jā s slē gts, tad turku ā das izstrā dā jumu veikals un tad Susa, mē s paš i vē lā k devā mies uz turieni. Uz tirdzniecī bas centra jumta ir skatu laukums, tur ielaiž bez maksas, no turienes paveras skaists skats uz pilsē tu, ostu, medī nas cietokš ņ a mū riem.
Otrā ekskursija tika veikta Kartā gā – Sidi bou Said – Tunisijā . Kartā ga – gleznainas drupas, visas gā jienā . Balto-zilā pilsē tiņ a skaista, skati skaisti, bet uz visā m 45 minū tē m. Viņ i tur dzē ra tē ju ar priež u riekstiem. Tunisijas galvaspilsē ta ir Tunisa. Putekļ ains, daudz atkritumu, pulksteņ i no apskates objektiem, piemē ram, Bigbens, piemineklis ar vadī tā ju zirgā - viņ u Danilo Galitsky-Khabib Bourguiba, muzikā lā teā tra ē ka, viduslaiku medī nas vā rti...Ī sumā , tū risti no Ļ vovas bija neizpratnē un ieteica gidam Zidane apmeklē t Ļ vovu, apskatī t normā lu tū ristu pilsē tu. Ē diens bija sū dī gs ekskursijā s, kaut kā dā ē stuvē , š ausmas. Desertā viņ i iedeva ē damkaroti saldē juma no leļ ļ u trauciņ a. Francijas vē stniecī ba visa ir dzeloņ stieplē s, pa perimetru atrodas bruņ utransportieri. Jū s nevarat fotografē t policiju, militā rpersonas, prezidenta pili. Tunisija ir bagā ta Ā frikas valsts. Pilnī bā paš pietiekams ar produktiem. Daudzi alž ī rieš i un lī bieš i ierodas pie viņ iem atpū sties.
Slimnī ca. Ierodoties, sā ka sā pē t acs. Pē c 3 dienā m zvanī ju no reģ istratū ras uz uzticī bas tā lruni (par ko administratore noplē sa 7 dinā rus, lai gan citi administratori par nā kamajiem 2 zvaniem naudu neņ ē ma). Pē c 2 stundā m istabā ieradā s ģ imenes tipa ā rsts, ar koferi. Tā bija augš ā mcelš anā s. Ā rsts mā cī jā s Minskā , tā pē c mums vismaz bija paskaidrojums. Viņ š iesprauda acī ar kabatas lukturī ti no mobilā un teica, ka kerato-konjunktivī ts, atstā ja antibakteriā los acu pilienus un paracetamolu. Teica, ja pē c divā m dienā m nekļ ū s labā k, zvaniet. Tas nekļ uva labā ks. Otrdien zvanī ju uz apdroš inā š anas kompā niju, teica, ka pā rzvanī s, gaidī ju dienu, jau gaudoju no sā pē m. Treš dien zvanu vē lreiz, man saka, ka nevar ar mani sazinā ties, atsū tī ja sms ar Clinique Les Oliviers slimnī cas adresi un devos ar taksi uz Susu. Atrasts bez problē mā m, vē l 5 minū tes. Iegā jā m iekš ā , visi klabinā ja arā bu un franč u valodā s un brī nī jā s par mums, tā diem bezmē les mež oņ iem. Uz turieni mū s veda pa visiem stā viem, lī dz aizveda uz galveno reģ istratū ru, kur saprata, ka mums vajag oftalmologu. Uzrakstī jā m uz lapiņ as divus ā rstus, no kuriem izvē lē ties E un C blokos. E blokā jau bijā m viesojuš ies zem oftalmologa kabineta, tur bija 10 cilvē ku rinda un neviens mū s nevē lē jā s apmeklē t. Mē s devā mies uz bloku C. Gaisa kondicionē tā uzņ emš anas zona ar 3 vietē jiem apmeklē tā jiem un medmā su. Par vizī ti viņ ai samaksā jā m 20 eiro (60 dinā ri), viņ a izsniedza kvī ti. Pagaidī jā m 20-25 minū tes, daktere apskatī ja, visa vē sture bija datorā , piezvanī ja Minskas ā rstam, runā ja ar viņ u un iedeva telefonu, lai pasaka, ka man ir akū ta glaukomas lē kme, man vajadzē ja jā ā rstē steidzami, bet mana apdroš inā š ana ā rstē ja mani nemaksā s. Viņ i man izrakstī ja 2 veidu pilienus un tabletes. Un virziens uz pilinā tā ju ar diagrammu aizmugurē , kā tur nokļ ū t, arā bu valodā . Es negā ju uz pilinā tā ja, jo. Es nezinā ju, kā da bū s summa. Pā ri ielai atradā s aptieka. Nopirku ā rstē š anu - 35 dinā ri, dienu vē lā k jutos labā k. Nosū tī ju č eku par ā rsta vizī ti apdroš inā š anas kompā nijai, pagaidā m atbildes nav.
Tū roperators. Just ass@. Oā ze. Tas, kurš izrā dī jā s krā pnieks un, spriež ot pē c medijiem, mē s tomē r viegli izkā pā m. Mums solī ja lidojumu no Krivoy Rog 12.06, bet no Kijevas lidojā m 14.06. Atpakaļ - 24. jū nijā izrakstī jā mies no viesnī cas plkst. 12-00, dienu pirms izbraukš anas informā cijas stendā neparā dī jā s. Labi, ka viņ i, izmantojot viber, sazinā jā s ar tū ristiem, ar kuriem viņ i devā s uz Kijevu. Viņ i teica, ka lidojums tika pā rcelts no pulksten 21:00 uz 6:00.15-00 atnā ca gids, mū s iesē dinā ja autobusā un aizveda uz Sousse, Soviva hotel, kur mū s iesē dinā ja istabiņ ā , paē dā m vakariņ as un palikā m lī dz 2 naktī . Š ī viesnī ca mums likā s daudz ē rtā ka par mū sē jo, tur bija teritorija, liels baseins ar slidkalniņ iem un mazs baseins un ne tik trokš ņ aina, 12-00 beidzā s animā cija un varē ja aizmigt. Bet Susas pilsē ta ir netī rā ka, tur ir daudz bezpajumtnieku kaķ u un suņ u, daudz mikroautobusu, mazā k taksometru. Ostā pa pludmali staigā ja tikai klaiņ ojoš i kaķ i. Pē c tam mū s iesē dinā ja autobusos un aizveda uz Kartā gas lidostu, lai gan mē s lidojā m uz klosteri. Ī sā k sakot, izlidojā m 7-30 no rī ta. Lidmaš ī nā sē dē jā m 40 minū tes, stjuarte 2 reizes atvē ra aizmugurē jā s durvis, lai varē tu paelpot gaisu, kamē r gaidī jā m uz izlidoš anas joslas. Sā pī gā kais brī dis pienā ca Kijevā , kad mū s ar autobusu pā ri Dņ epru aizveda uz Krivoy Rog, un ceļ š ilga 11 stundas! ! ! Pa mū su ceļ iem. Ir vē lme atgriezties Tunisijā , bet citā viesnī cā un pie cita tū roperatora. Lē tas zivis, netī ra juš ka. Ar maziem bē rniem un veciem cilvē kiem uz š o viesnī cu nav vē rts doties.
Вид на медину Сусса с крыши торгового центра Море Вид с балкона Краб на пляже Волейбол и продавец палантинов Порт Пляж по соседству, утро цены на водные аттракционы
аватар sasha036
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nonā cu š ajā viesnī cā veiksmes dē ļ . Viesnī ca ir liela, no logiem paveras skats gan uz ceļ u, gan uz bū vlaukumu, gan uz viesnī cas pagalmu. bet mū su laime mū s nepievī la, un nosē dinā ja mū s 4. stā vā ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Nonā cu š ajā viesnī cā veiksmes dē ļ . Viesnī ca ir liela, no logiem paveras skats gan uz ceļ u, gan uz bū vlaukumu, gan uz viesnī cas pagalmu. bet mū su laime mū s nepievī la, un nosē dinā ja mū s 4. stā vā ar skatu uz jū ru. Istabā ir ledusskapis, plazmas televizors, fē ns, liels balkons, izņ emot to, ka bija grū ti izveidot auksto un karsto ū deni. Viņ i katru dienu aizbē ga, katru dienu mainī ja dvieļ us, gulta retā k. Viesnī cai ir neliela privā ta pludmale, ko apsargā animatori un bezmaksas sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem. Brokastis ir vairā k eiropeiskas, ti. viegls, tač u ir no kā izvē lē ties. Vakariņ as ir daudzveidī gas, tiek piedā vā ti daž ā di gaļ as veidi, salā ti un dā rzeņ i, garš ī gi un apmierinoš i, ir no kā izvē lē ties.
Kad bijā m apmetuš ies nevis Susas centrā . tad mē s sarū gtinā jā mies. jo uzskatī ja, ka tieš i pilsē tā viss ir interesanti. Bet, kad nonā cā m Medī nā (Susē ), bijā m vienkā rš i pā rsteigti, ka mums tā paveicā s. T. K. centrs ļ oti netī rs, tū ristu maz. Un netā lu no š ī s viesnī cas atrodas skaistā El Kantaoui osta, atkal ļ oti jauka un tī ra, un viss ir pie rokas.
Valū tas maiņ a viesnī cā darbojas regulā ri, iepriekš nav jā uztraucas: derē s vai nē .
Ar pā rē jo bijā m 100% apmierinā ti. ES iesaku.
Фото с пляжа отель в ночи) вид с нашего балкона(4 этаж!!!),  настолько большой, что можно найти на нем тенёк в течение дня.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kā das muļ ķ ī bas raksta! Vispirms jā saprot, kā du atvaļ inā jumu gribi, un tad rakstī t daž ā das stulbas atsauksmes. Viesnī ca izcila. Ē diens 5os no rī ta jau klā ts. viens simts%. Bē rniem viņ i dejo mini diskotē ku pat ar vienu bē rnu, tad animā cija pieauguš ajiem ir pastā vī gi daž ā da un jautra, animatori labi dejo. … Tomēr ▾ Kā das muļ ķ ī bas raksta! Vispirms jā saprot, kā du atvaļ inā jumu gribi, un tad rakstī t daž ā das stulbas atsauksmes. Viesnī ca izcila. Ē diens 5os no rī ta jau klā ts. viens simts%. Bē rniem viņ i dejo mini diskotē ku pat ar vienu bē rnu, tad animā cija pieauguš ajiem ir pastā vī gi daž ā da un jautra, animatori labi dejo. Pa dienu viesnī cā ir ū dens polo baseinā utt. . Ir patī kami staigā t lī dz pludmale. Internets reģ istratū rā bez maksas. 5 minū š u attā lumā no viesnī cas ir daudz daž ā du veikalu, kur var iegā dā ties suvenī rus u. c. Nav pat jā brauc uz Medī nu (Medī nā ir dā rgā k). Blakus ir atrakciju parks (atrakcijas no 60 rubļ iem) un akvaparks. Tajā paš ā alejā ir mazs labs zoodā rzs. Teikš u uzreiz tū ristiem, kas vē las pā rā k mierī gu un pā rā k pludmales atpū tu, viesnī ca nedarbosies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nastena2014
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 27. aprī ļ a lī dz 4. maijam. Es vē los dalī ties savā rū gtajā pieredzē , vispirms par š ī s viesnī cas mī nusiem. Ierodoties tikā m iekā rtoti pirmajā stā vā istabā , mū zika no diskotē kas, kas atrodas viesnī cā , skanē ja tik skaļ i, ka negulē jā m visu nakti. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 27. aprī ļ a lī dz 4. maijam. Es vē los dalī ties savā rū gtajā pieredzē , vispirms par š ī s viesnī cas mī nusiem.
Ierodoties tikā m iekā rtoti pirmajā stā vā istabā , mū zika no diskotē kas, kas atrodas viesnī cā , skanē ja tik skaļ i, ka negulē jā m visu nakti. Akustika viesnī cā ir š ausmī ga, arā bi visu nakti klī st pa gaiteņ iem, skaļ i runā un neļ auj gulē t. Pati istaba ir tikai no š ausmu filmā m: vecas nobruž ā tas mē beles, visur netī rumi, palagi un gultas pā rklā js - viss ir notraipī ts un cauri, pelē ki dvieļ i ļ oti smirdē ja pē c balinā tā ja. Pē c piedzī votas nakts un skandā liem ar administrā ciju, tikā m iekā rtoti istabā.4. stā vā . Š ī istabiņ a bija nedaudz labā ka par iepriekš ē jo, tur vismaz nebija mū zikas un no mū su loga bija skats uz baseinu. Neesmu pā rā k prasī ga, bet tī rī bai un komfortam numuriņ ā ir jā bū t, tas, protams, nebija. . . Jo ī paš i tā pē c, ka viesnī ca sevi pozicionē kā.4+.
Kas mani ļ oti pā rsteidza, š ī ir viesnī ca – pilsē tas viesnī ca, kur vietē jie arā bi brauc izklaidē ties. Viesnī cā ir bezgalī gs eju iekš pagalms, neviens arā bs nepalaidī s jums garā m acu skatienu, jū s nevarat mierī gi ieiet baseinā , jo visu aizņ em vietē jie atpū tnieki. Mē s ar vī ru un draudzeni centā mies nepievē rst uzmanī bu un mierī gi izbaudī t atpū tu.
Ar š o viesnī cu ir saistī ts vē l viens pā rsteigums: ja ceļ ojumu aģ entū ras jums saka, ka viesnī ca atrodas pirmajā rindā , tā nav taisnī ba, jaunas, modernas viesnī cas ir izveidojuš as pirmo lī niju. Mū su viesnī cas pludmale ir ļ oti maza, mē s devā mies peldē ties uz citā m pludmalē m. Jū ra bija vē sa, tajā ir daudz aļ ģ u, bet tomē r paspē jā m nopeldē ties. Atradā m ļ oti tī ru kaimiņ u viesnī cas pludmali, bet ne visas pludmales tiek tī rī tas, kopumā Susas ielas ir netī ras, vietā m guļ atkritumi, tā pē c iespaids par tī rī bu nebija tas labā kais, lai gan joprojā m uzskata paš i ir franč u kolonija. Tagad es jums pastā stī š u par plusiem: patiesī bā viesnī cā ir ļ oti draudzī gs personā ls (izņ emot reģ istratū ru). Viņ i vienmē r smaida un neko neprasa pretī . Arī ē diens mums ļ oti patika, lai gan brokastis bija standarta (piedā vā ja olu kulteni, pankū kas un vā rī tus dā rzeņ us). Tač u pusdienas un vakariņ as ir ļ oti daudzveidī gas, ir lieliska gaļ as, dā rzeņ u ē dienu, makaronu un citu ē dienu izvē le. Tikai ar augļ iem viņ iem neveicā s, uz galdiem bija ā boli un apelsī ni, ne pā rā k laba veida.
Iesaku doties ekskursijā uz Kartā gu un zili balto pilsē tu Sidi Bou Said. Pateicoties š im braucienam, mums ir radies priekš stats par š ī s valsts vē sturi, gā jā m pa seno feniķ ieš u pē dā m un pastaigā jā mies pa vecpilsē tas mā jī gajā m ieliņ ā m. Izbraucā m arī ar pirā tu laivu par 30 dinā riem ar izeju atklā tā jū rā , ja piedā vā viesnī cā vai pludmalē , tad labā k pastaigā jiet lī dz ostai un tur atradī siet lē tā k. Patiesī bā tū re ir "par neko", solī tos delfī nus neredzē jā m, iepirkā mies aukstajā atklā tajā jū rā un atgriezā mies ostā .
Netā lu no mū su viesnī cas atrodas brī niš ķ ī ga osta, kur vakaros devā mies pastaigā ties, ir daž ā di restorā ni un veikali, kur var labi pavadī t laiku. Ja jums patī k vē sturiskas ekskursijas un nepievē rš at uzmanī bu netī rumiem, tad jums vajadzē tu apmeklē t š o valsti, tikai esiet uzmanī gā ks, izvē loties viesnī cu!
Древний Карфаген Порт Эль Кантауи Водоросли на пляже Вид из номера Наш номер Наша простынь Полотенце
аватар tigrrra
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No savas puses esam ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo. Viesnī ca apmierinā ta ar savu atraš anā s vietu, draudzī go personā lu un garš ī gu ē dienu. Vienī gais, tik ļ oti, es neiesaku ē st a la cart (tunisieš u virtuve) - viņ i gatavoja un pasniedza, lai tikai paliktu. … Tomēr ▾ No savas puses esam ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo. Viesnī ca apmierinā ta ar savu atraš anā s vietu, draudzī go personā lu un garš ī gu ē dienu. Vienī gais, tik ļ oti, es neiesaku ē st a la cart (tunisieš u virtuve) - viņ i gatavoja un pasniedza, lai tikai paliktu.... tā pē c viņ i vakariņ as pabeidza vispā rē jā restorā nā . Viesnī ca bija daudz lielā ka nekā fotoattē lā . Pludmale ir maza, bet vairā k nekā pietiekami, lai gulē tu saulē , sauļ oties un peldē ties. . . !! ! !
аватар gussar2007
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Braucā m ar ģ imeni, manam dē lam ir 15 gadi, viesnī ca man patika, ē diens izcils, relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Manam dē lam bija mazliet garlaicī gi, bet pā rē jo atš ķ aidī jā m ar ekskursijā m. … Tomēr ▾ Braucā m ar ģ imeni, manam dē lam ir 15 gadi, viesnī ca man patika, ē diens izcils, relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Manam dē lam bija mazliet garlaicī gi, bet pā rē jo atš ķ aidī jā m ar ekskursijā m. Lī dz jū rai ir 200 metri, bet ir prieks staigā t, nav nekā das bū vniecī bas, kā rakstī ja. Pludmale normā la, no rī ta zem krasta piepilda aļ ģ es, bet tā s tiek noņ emtas. Pludmalei tur vienkā rš i ir sava, savā dā k saka, ka viesnī cai nav savas pludmales. Telpas vecas, bet ne kritiskas, daudz vā cieš u, poļ u, arā bu un nedaudz krievu, tikai mē s bijā m no Ukrainas. Man mī nuss teritorijas trū kums, bet ir kur iziet pastaigā ties, netā lu osta, daudzi veikali. Kopumā mums patika.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
un tā mē s lidojā m uz Tunisiju))) pē c mū su draugu teiktā , pē c visā m atsauksmē m, mē s devā mies uz stulbā ko viesnī cu visā Tunisijas valstī )), bet tas mani neapbē dinā ja, man vissvarī gā kais ir Saule jū ra)) pē c ieraš anā s mē s nekavē joties iedeva man istabu (istaba bija grezna, viss bija ļ oti tī rs) Tā kā ieradā mies vē lu, uzreiz devā mies pastaigā pa pilsē tu. … Tomēr ▾ un tā mē s lidojā m uz Tunisiju))) pē c mū su draugu teiktā , pē c visā m atsauksmē m, mē s devā mies uz stulbā ko viesnī cu visā Tunisijas valstī )), bet tas mani neapbē dinā ja, man vissvarī gā kais ir Saule jū ra)) pē c ieraš anā s mē s nekavē joties iedeva man istabu (istaba bija grezna, viss bija ļ oti tī rs) Tā kā ieradā mies vē lu, uzreiz devā mies pastaigā pa pilsē tu. . . no rī ta, protams, pā rgulē jā m brokastis, tie ir krievi, piecē lā mies un devā mies uz jū ru. . . jū ra ir tī ra, ļ oti silta)) dievī ga vieta))) Neteikš u cilvē kiem, ka bija tumsa, sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir brī vi, no rī ta, pē cpusdienā )) pludmale ir tī ra)) apkalpoš ana hotelis plus 5))) baro kauš anai, katra ē dienkarte diena bija savā dā ka, bet protams tas bija kaut kas atkā rtojā s! bet mē s tur nenā cā m ē st, un nebijā m pā rgalvī gi))viss bija tikai tici gu ))) Es varu teikt vienu lietu, ka istabene viņ ai ļ oti pateicas, viņ a mū s vienkā rš i izdrā zī ja))) katru dienu tī rī ju, katru dienu mainī ju veļ u, dvieli) liels paldies)) mē s to negaidī jā m) ) viesnī cā s viss ir kā rtī bā , protams ne pirmā lī nija lī dz jū rai, bet 3-5 minū tes staigā t mierī gā tempā , pa labu ceļ u un nekas nesmird) ) visiem, kas vē l kā ds domā , noteikti apmeklē jiet Tunisiju , un š ī viesnī ca))) patī kamu uzturē š anos))) Vinca, mē s atgriezī simies)))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums margusha7474
Sveiki visiem!Tunisijā pirmo reizi,pirmo reizi Ramadānā.Gribētu uzzināt kā šajā laikā ir atpūsties? Veikali vakarā līdz kuram laikam ver vaļā (un vai vispār strādā)?Kur ir Porto bezmaksas pludmales?Kādi augļi būs jūnija otrajā pusē.Paldies
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 21 atbildi
iemiesojums kisik303
Iegādājoties ALL INCLUSIVE jūsu viesnīcā, vēlos uzzināt, kādus pakalpojumus varam izmantot bez maksas. datumi no 2014. gada 2. septembra.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums olechka2505
Mēs ar vīru pirmo reizi lidojam atpūsties septembrī. Mēs vēlamies uzzināt vairāk informācijas no tūristiem par šo kūrortu, par viesnīcu. Vai man vajadzētu izmantot All Inclusive?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в нескольких минутах ходьбы от пляжа в городке Порт-эль-Кантауи. Построен в 2002 году, последняя реновация проведена в 2015 году. Общая площадь территории отеля составляет 9000 квадратных метров.

Atrašanās vieta 350 м от Порта Эль-Кантауи. 23 км от аэропорта г. Монастир. 41 км от аэропорта Энфиды. 145 км от аэропорта Туниса.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 347 номеров, расположены в трёх 4-этажных корпусах.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • virtuve / virtuvīte
  • balkons/terase
Adrese Boulevard du 14 Janvier 2011 El Kantaoui, Hammam Sousse, Tunisia
Tālruņi: +216 73 346 800
Tīmekļa vietne: El Kantaoui Center
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.