Palmyra Aqua Park El Kantaoui 3*– Atsauksmes

29
Novērtējums 4.410
№16 viesnīcas reitingā Port El Kantaoui
4.0 Numurs
4.3 apkalpošana
4.6 Tīrība
5.7 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Port El Kantaoui kūrorta zonā, 7 km attālumā no Susas vēsturiskā centra. No šejienes jūs varat viegli sasniegt galvenās reģiona apskates vietas. Viesnīcas Soviva bijušais nosaukums, viesnīcu komplekss tika atklāts 1993. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un romantiskiem ceļojumiem.Vairāk →
аватар prokhorenkovakat
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es pat nezinu kā izteikt savas dusmas!! ! Es nekad mū ž ā neesmu rakstī jis recenziju, bet š ī ir emociju pā rpildī ta. Atvaļ inā jumā ar vī ru un bē rniem. Š ī ir sliktā kā atvaļ inā juma iespē ja iedomā ties. … Tomēr ▾ Es pat nezinu kā izteikt savas dusmas!! ! Es nekad mū ž ā neesmu rakstī jis recenziju, bet š ī ir emociju pā rpildī ta. Atvaļ inā jumā ar vī ru un bē rniem. Š ī ir sliktā kā atvaļ inā juma iespē ja iedomā ties. Esam ieraduš ies. Reģ istratū rā neapmierinā ts onkulis iemeta mums istabas atslē gas. Kurp doties, nav zinā ms. Paldies laipnajai apkopē jai, kura mū s pavadī ja uz istabu, kura atradā s pavisam citā ē kā.

Viesnī ca ir š ausmī ga: pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i, netī rī ba, milzī gs skaits alž ī rieš u, kas slauka visu un visus savā ceļ ā . Personā la attieksme pret viņ iem ir lieliska. Nodomā ju, labi, jā meklē visā pozitī vais, esam atvaļ inā jumā . Bet cik es kļ ū dī jos. Istabā mū s gaidī ja brī niš ķ ī gi kaimiņ i - skapī skudru pulks. Viņ u bija daudz! Skrienam uz reģ istratū ru. Mums teica: "Atvainojiet. 5 minū tes. " Mē s apstrā dā jā m istabu ar smirdī gu vircu un voila, nā kamajā rī tā tā pati bilde.
Ī sā k sakot, tad katru dienu mū s vajā ja š o kū tsmē slu smaka. Izrā dī jā s, ka viņ i viņ ai pat apstrā dā traukus.

Lai iekļ ū tu restorā nā , jums ir jā iziet sava veida meklē jumi: stā viet rindā restorā na priekš ā , stā viet rindā pē c š ķ ī vjiem, tad pē c ierī cē m, tad tieš i pē c ē diena. Un vē l vajag paņ emt galdiņ u, citā di var stā vē t un gaidī t, kamē r kā ds atbrī vos. Mani visvairā k nogalinā ja tas, ka salvetes izsniedz tikai pē c cilvē ku skaita: bijā m trī s, tā tad mums iedeva 6 papī ra salvetes, ne vairā k!! ! Un alž ī rieš i var izmē ģ inā t ē dienu no parastajā m paplā tē m. Viņ i bija liecinieki tam, kā sieviete ar viņ iem lamā jā s, jo alž ī rietis ē da no kopī gas paplā tes ar kopē jo karoti !! ! Tas ir murgs: labi, ka viņ i paņ ē ma lī dzi aktī vo ogli, Enterofuril un Enterosgel, tie š ajā viesnī cā ir vienkā rš i nepiecieš ami.

To, ko ē da brokastī s, pē c tam pasniedza pusdienā s un vakariņ ā s, maskē ja tikai š ausmī gi asā s mē rces vai dā rzeņ i.
Salā tos ar tomā tiem, gurķ iem, baklaž ā niem varē tu atrast sabojā tus persikus, melones vai vī nogas, bet neizmetiet!! ! Savdabī ga š efpavā ra kaprī ze. Bē rnu ē dienkarte ir š ausmī ga: bā rbekjū spā rniņ i, pikanti lī dz vā jprā tam, tā s paš as kotletes, desiņ as. Nu varbū t kā dam bē rni to var apē st.

Visur netī rumi, atkritumi, tarakā ni, skudras.

Es domā ju, ka vismaz jū ra izglā bs situā ciju, bet ...es ļ oti kļ ū dī jos. Ceļ š uz jū ru vijas cauri nostū riem, bet vislielā kā bauda ir CAUR BLĪ VI!! ! Smarž a ir vienkā rš i vā rdos neaprakstā ma. Ejiet 500 metrus lī dz jū rai. Tā ir ne tikai sekla (kaut kur lī dz ceļ iem), lai ieietu vismaz 50 metrus lī dz pleciem, bet arī netī ra (pudeļ u korķ i, atkritumi, somas, apavu zolī tes, iesaiņ ojumi, plastmasas pudeles un brilles). Bet trakā kais ir tas, ka pilsē tas kanalizā cijas noteka iet tieš i jū rā . Pludmale netī rī ta, pā rpildī tas miskastes, viss izkrī t un protams jū rā . Smird, apkā rt muš as, skudras un citi kukaiņ i.
Mē s devā mies atpū sties uz jū ru, bet pē c veltī giem mē ģ inā jumiem redzē t to tī ru, viņ i pat pā rtrauca iet uz to.

Viesnī cas teritorijā atrodas akvaparks, kas sastā v no 3 slidkalniņ iem, bet no tiem darbojā s tikai 2. Ar slī dkalniņ iem jā bū t uzmanī giem, jo ​ ​ var tikt sabojā ti. Viņ iem ir vismaz 10 gadi. Slaidi strā dā ja vairā kas stundas dienā . 2 stundas pirms pusdienā m, labi, kaut kur tas pats pē c pusdienā m.

Atkal rinda, BET ...uzmanī bu !!! ! Alž ī rieš i varē ja paiet, kad gribē ja, un nestā vē t tajā . Bē rns veselam apmē ram č etrdesmit gadus vecam ONKULIM nepierā dī s, ka onkulis mē ģ ina izlaist rindu.

Baseins netika tī rī ts pat reizi 10 dienā s. Baseina dibenā izveidojā s neizprotamas krā sas gļ otains pā rklā jums. Lī dz vakaram, kad visi netī rumi tika nocelti no apakš as, ū dens kļ uva vienkā rš i duļ ķ ains.

Protams, varbū t kā dam liksies, ka atrodu vainu, bet starp cilvē kiem, ar kuriem tikā mies, lielā kā daļ a ir saš utuš i un neapmierinā ti.
Mē s devā mies uz pozitī vo, bet saņ ē mā m vienu nepā rtrauktu negatī vu. Ž ē l un kauns, bet pē c tā das atpū tas uz Tunisiju vairs nebrauksim. Runa pat nav par jū ru vai pā rtiku, bet gan par attieksmi. Ikviens, kurš nav alž ī rietis, š eit tiek vienkā rš i ignorē ts. Tikai gandrī z katrs otrais darbinieks jautā : "Nav naudas ??? ", t. i. , "Nav naudas ??? ".

Kopumā , ja jū s joprojā m nolemjat doties š eit, krā jiet tabletes, antibakteriā lo ž eleju un pacietī bu.
аватар ledi.lana
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Iespaidi ir ļ oti neviennozī mī gi, bet drī zā k ar mī nusa zī mi. Vienkā rš i gribu pateikt paldies visiem, kas rakstī ja negatī vas atsauksmes. Pateicoties jums, nebija veltu cerī bu un vilš anā s, paldies par pilnī go un detalizē to atsauksmi. … Tomēr ▾ Iespaidi ir ļ oti neviennozī mī gi, bet drī zā k ar mī nusa zī mi.
Vienkā rš i gribu pateikt paldies visiem, kas rakstī ja negatī vas atsauksmes. Pateicoties jums, nebija veltu cerī bu un vilš anā s, paldies par pilnī go un detalizē to atsauksmi.
Ieradā mies pē c 6 no rī ta, aizpildī jā m kartes, samaksā jā m nodokli un tikā m nosū tī ti brokastī s. Reģ istrē jies pē c pulksten 12:00. Korpuss A-B, pie mazā baseina, 2024. kab.
Dabū ju trī svietī gu istabiņ u diviem (ar durvī m uz blakus istabu)) Mē beles vecas, ledusskapis tek, televizors vecs (ir krievu kanā ls), liels skapis ar seifu (nebija paņ em seifu, č emodā nu ar kombinē to slē dzeni)) Principā viss strā dā ja, istaba tika iztī rī ta . Vannas istabā bija fē ns, pā ris ziepju gabaliņ i un 4 pudeles duš as ž elejas (š ampū ns nebija), kuras 12 dienas netika papildinā tas, bet atnesa tualetes papī ru)) Logi un balkons pavē rā s skats uz kaimiņ u viesnī cu un Es bū š u ar zaļ umiem. Pē c vakariņ ā m mums istabā bija ē na un nedzirdē jā m nekā du diskotē ku vai animā ciju – klusums, tā pē c nekas netika mainī ts. Tī rī š ana ir nosacī ta. Atkritumus iznesa, bet pelnu trauku uz balkona neaiztikā m bija 2 vannas dvieļ i un divi mazi (ja gribi - sejai, ja gribi - kā jā m)). Gultasveļ a uz 11 naktī m netika mainī ta NEKAD, iztaisnota tikai augš ē jais palags.
Uzturs. Galdauti - nav dzirdē ts. Salvetes - 1 uz rokas.
Brokastis: vienmuļ as - olas, olu kultenis (nez kā pē c pusš ķ idras), pā ris veidu brokastu pā rslas, desu gabaliņ i, sautē ti ar vakardienas dā rzeņ iem (pā ris reizes bija skā bi), kruasā ni, vairā ku veidu kaut kas tml. jogurts, medus, halva, tē ja, kafija.
Pusdienas un vakariņ as - visu manu brī vdienu sā pes! Visi jau ir rakstī juš i, bet administrā cija spī tī gi nereaģ ē . Pusdienas un vakariņ as: rinda bija jau 15 minū tes pirms atvē rš anas! Lai tiktu iekš ā , jā pastā v ā rā.15-20 minū tes (ja paveicas - zem lietussarga, ja nepaveicas - zem svelmes saules). Ieejam - rinda pie š ķ ī vjiem (š ķ ī vji ar č ipsiem, bet vē l jā saņ em), gaidī jā m š ķ ī vjus - apstā jieties un gaidam dakš iņ as-naž us (kamē r viesmī lis nesa dakš iņ as, viens nokrita, paņ ē ma augš ā no grī das un iemeta to vispā rē jā kaudzē ). Un tad vai nu meklē brī vu galdiņ u, ņ em to un ej rindā pē c ē diena, vai arī paņ em ē dienu un tad meklē brī vu galdiņ u. Tad rinda pie piedevas, gaļ as, salā tiem. . .
Ē dienu izvē le nav slikta: vienmē r bija kartupeļ i, rī si, spageti, pā ris reizes bija kuskuss. No gaļ as: vista, zivis un vai nu liellopa gaļ a, vai tunč a steiki, vai aknas (vistas). Viņ i vienmē r kaut ko grilē ja, bet man vairs nebija vē lē š anā s tur stā vē t rindā . Sautē tu dā rzeņ u asorti var bū t pikanti, ī paš i mē rcē . Pā ris reizes bija garneles (5 gabali uz š ķ ī vja - porcijā s), pā ris reizes bija krabji (2 lieli - porcijā s), bet č aumala ir cieta, un tajā s ir maz gaļ as. Ne pā rtika, bet drī zā k kā piedeva. Dā rzeņ u ir maz: tomā ti, gurķ i (vai cukini), kā posti, pikanta marinē ta plate un pā ris reizes bija bietes. Divu veidu augļ i: arbū zs un vai nu melone, vai plū me, vai persiki, vai vī nogas. Ē damzā lē ir bā ra lete (vī ns, fanta, kola, sprite), tač u arī tur ir rinda. Atvē rtajā terasē vakaros ir saldē jums, bet atkal rinda!
Ir 2 ē dinā š anas lī nijas, viena slē gtā zā lē , otra atklā tā terasē (tur no rī tiem cep pankū kas, vakariņ ā s tiek pasniegta pica), bet ieeja ē damzā lē ir kopī ga. Terasē sadale tiek slē gta ap pulksten 14, pat ja ā rā ir rinda arī pē c pulksten 20.
Mē s nā cā m daž ā dos laikos, bet vienmē r bija rinda! Pat 13.45 (un pusdienas lī dz 14.00) bū s rinda! Viesnī ca NAV paredzē ta tā dam viesu skaitam! Viesmī ļ i godī gi cenš as: iztukš o galdus, tī ra traukus, bet fiziski netiek galā !
Peldbaseins: nepeldē jā mies, jo tur nav iespē jams nopeldē ties (pā rā k daudz cilvē ku), bet bē rniem patika. Sauļ oš anā s krē sli veci (koka), matrač u visiem nepietiek.
Pludmale: 5 minū š u gā jiens pa netī ru ielu (pagriezienā ir veikals ar suvenī riem, somā m, flip flops un citā m lietā m). Ja ierodaties 7 - 7.30 no rī ta, varat apsē sties zem lietussarga, paņ emt sev lī dzi sauļ oš anā s krē slu, varat paņ emt sev matraci. Kaut kur ap 9iem beidzas lietussargi un matrač i, un pē c 10 brī vu sauļ oš anā s krē slu vairs nav. Sauļ oš anā s krē sli ir plastmasas, matrač i pē c lietus ir slapji (vakarā tiek sakrauti viens uz otra, tā pē c nav iespē ju izž ū t). Pludmalē ir lete ar ķ ī miskajiem dzē rieniem, kafiju, tē ju, ū deni, fantu, kolu, sprite. Pludmalē nav uzkodu (tiem, kam ir bē rni, tas var bū t svarī gi). Ir kafejnī ca, bet tā strā dā ja tikai vakaros un par to maksā . Viņ i izlikā s, ka pludmalē tī ra jū raszā les, bet ne uz ilgu laiku.
Animā cija: bē rni ir sajū smā par mini diskotē ku (lai gan daž reiz tur skanē ja 80. un 90. gadu hiti)). Pieauguš ajiem – standarts: Mr. Hotel, Mrs. Hotel, Pā ru sacensī bas, dejo animatori. Bet atkal visiem vietas nepietiek, no pieņ emš anas zā les tiek vilkti galdi un krē sli, bet ar to ir par maz.
SPA-salons: pa kreisi no lifta (ja vē rsts), nolaiš anā s pagrabā . Ir turku pirts, sauna, masā ž a. Cenas mē renas (hammam - 10 dinā ri, hammam + pī lings + ietī š ana - 45 dinā ri, masā ž as kurss 5 x 30 minū tes - 200 dinā ri). Veicu masā ž u, man patika.
Bā ri: ir 2 no tiem - pie reģ istratū ras un pie baseina. Vī ns (balts, rozā , sarkans). Kokteiļ i - amatierim (man patika dž ins ar toniku un mohito)), alus (pā rsvarā viņ i to ņ em), degvī ns, dž ins, rums, viskijs (nemē ģ inā ju), fanta, kola, sprite (no pudelē m)
Pie baseina ir uzkodas: pica un hotdogi, tač u bū s arī rinda. Pē c tū ristu domā m, kvalitā te ir tik tik . .
Wi-Fi tikai reģ istratū rā vai tieš ā tuvumā . Pietiekami, lai nosū tī tu fotoattē lus un ziņ as. notiek ar pā rtraukumiem.
Teritorija sakopta, zaļ a, liela. Aiz ē kas ar nelielu baseinu atrodas franč u stila restorā ns (jauks)), bet izskatā s, ka tas pieder blakus viesnī cai.
Pa labi no viesnī cas atrodas aptieka, 5 minū š u gā jiena attā lumā (krieviski nerunā ). Pa kreisi no viesnī cas atrodas lielveikals Ali Baba ar labu preč u izvē li (pa labi un pa kreisi ir nogā zes uz apakš ē jā m hallē m, uzreiz neatradā m)), Hawaii lielveikals, arī.5. -7. minū tes kā jā m. Osta - 40 minū tes ar kā jā m vai ar taksometru 5 dinā ri vienā virzienā . Ir atrakciju parks un iepirkš anā s centri (trauki, somas, suvenī ri, kafejnī cas . . )
Kopumā viesnī cai ir potenciā ls, var uztaisī t labu č etrinieku, bet ī paš nieki nevē las investē t, izspiež ot to, kas paliek. Viņ i pat nevē las tē rē t naudu jauniem š ķ ī vjiem un galda piederumiem. Lielā kā daļ a atpū tnieku ir krievi un arā bi, daž i baltkrievi un ukraiņ i, diezgan daudz poļ i, vā cieš i, franč i.
Kopumā uzturē š anā s bija laba, bet viesnī cas nopelns nav tajā . Vai es atgriezī š os š eit? Noteikti - nē . Paziņ as nekonsultē š u, nu, ja tā ir ļ oti, ļ oti lē ta ekskursija, bet iesaku noteikti informē t tū ristus par viesnī cas “ī paš ī bā m”, lai vē lā k nebū tu neapmierinā to.
аватар Pantera2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labdien visiem! Pirmā lieta, ko es gribu teikt, viesnī ca ir vienkā rš i š ausmī ga! Arī Tez-Tour biroja darbinieki, Upes stacijā , tirdzniecī bas centrā "Pie upes". Viņ i vienkā rš i pā rsteidz ar savu neprofesionalitā ti, sū tot mani uz š ā du viesnī cu. … Tomēr ▾ Labdien visiem!
Pirmā lieta, ko es gribu teikt, viesnī ca ir vienkā rš i š ausmī ga!
Arī Tez-Tour biroja darbinieki, Upes stacijā , tirdzniecī bas centrā "Pie upes".
Viņ i vienkā rš i pā rsteidz ar savu neprofesionalitā ti, sū tot mani uz š ā du viesnī cu.
Viņ i runā ja par 4 zvaigznē m, 3+, patiesī bā miruš ā m trī s!
Rakstī š u haotiski, piedodiet.
Tas ir tikai mans personī gais viedoklis!! !
Atvaļ inā jums sabojā ts, viesnī ca briesmī ga! Pirmā lieta, kas nā k prā tā , ir antisanitā ri apstā kļ i visur.
Ja vē lies 25 minū tes karstumā stā vē t rindā s, tad esi š eit. Un tā visur! Ieeja ē damzā lē.25 minū tes gaidī š anas. Kafija 20 minū tes gaidī š anas, ja gribi dakš iņ u, karoti, š ķ ī vi, gaidi.
Š ķ ī vji gandrī z visi saplī suš i, krū zes arī . Galdi ir netī ri, nav laika noslaucī t vai traipus no lupatas. Ē d kā cū kkū tī . Salvetes nav, sā ls un pipari, jā skatā s.
Bet franč iem ir viss! Un pret alž ī rieš iem ir cita attieksme, lai gan krievi ir š ī s viesnī cas mugurkauls.
Bet pret mums š eit izturas kā pret ha . . nu!
Viesnī ca ir nozagta, tā pē c slē dzenes visā m jū su mantā m ir obligā tas! Neviens neatrisinā s jū su problē mas, ja ar jums kaut kas notiks.
Reģ istratū rā viņ i uzreiz aizmirsī s krievu un angļ u valodu. Tā kā nav elektroniskā s atslē gas, lai iekļ ū tu telpā , neviens neatradī s, kas jums ir nozadzis. Jā , un neizskatī sies! Un arī tū ristu policija jautā jumu neatrisinā s, runā tikai arā bu valodā .
Seifs reģ istratū rā ir tā ds pirmsū dens, kameru nav, ar pirkstu kā ds atvē rs.
Tī rī š ana ir pretī ga, nedē ļ u, ne reizi nemazgā ja izlietni, spoguli, nemainī ja dvieļ us, lai gan prasī ju. Pat uz tē ju! Tikai savi dvieļ i!
Ja nevē laties problē mas, pabarojiet apkopē ju, mū su š okolā des iet labi un nauda.
Koka sauļ oš anā s krē sli visi ir salauzti! Mī kstie spilventiņ i apakš ā ir netī ri un nobruž ā ti!
No š ī s viesnī cas jū rā nav sauļ oš anā s krē slu! Viss pā rē jais, ko viņ i raksta, ir meli! Ir krieviski runā još s personā ls, neticiet atsauksmē m! Visi dodas uz tuvē jo pludmali. Jū ra salī dzinoš i tī ra, aļ ģ es, bet to ir maz.
Personā ls nedraudzī gs, tikai alž ī rieš iem savē jie!
Reģ istratū rā plikpauris, viņ am pilnī gi vienalga, jauns puisis, viņ š var kaut ko izlemt par naudu. Meitene cenš as, bet tā kā visur ir bardaks, tad viņ a gū st daudz punktus! Nav nozī mī š u vai vā rdu, es nezinu. Viņ iem nav nekā .
Reģ istratū rā vispā r nav dzī vokļ u. Ē damzā lē arī . Sē di un svī st. Lai neraksta, vai saglabā un neieslē dz!
Wifi ir vienkā rš i briesmī gs!
Istabas - ak jā ! Tas pat nav Anapa 90 vā rti. Viss ir tik miris, sapuvis, sarū sē jis, viss salauzts! Netī rumi, vecs dzī voklis, kas knapi strā dā un taisa troksni, ka nevar gulē t. Ledusskapis vecs, televizors tik-tā , 1 krievu kanā ls 1st. Balkona krē sli un galds ir sapuvuš i.
Slī dkalniņ i visi atrodas bedrē s, uz tiem roku salauzt nav problē ma. Es runā ju par zilajiem slidkalniņ iem. Baisi iedomā ties, ka slē gtā . (Viņ a strā dā viena)Visi darbinieki nemitī gi grib naudu. Beidzot visu saprotu, ka tā ir Ā frika, arā bi, bet tas jau ir par daudz! Diskotē ka - neviens nekontrolē , kurš atnā ca un kurš aizgā ja.
Un darbinieki iet un vietē jie, tā pē c viņ i nogalinā s un neviens neko nedarī s.
Var iziet ā rpus teritorijas, arī vakarā , bet ir veidi.
Tuvā kais centrs "Ali Baba" - tur var nopirkt daudz! Un suvenī ri arī . Cenas ir fiksē tas. Ā da, dateles, kafija u. c.
Animā cija ir viduvē ja, viss ir pa vecam. Nekas ī paš s uz ko skatī ties! Arkems ir labs puisis, arkli uz bē rnu animā cijas trim!
Ē dieni un dzē rieni biež i vien ir a la carte!
Ē diens: Brokastu olas katru dienu, tad uz tā m nevar pat skatī ties!
Jū s nevarat dzert tē ju brokastī s. Tā s ir tikai muļ ķ ī bas!
Un ē damā ir tik daudz, ē diens daudzveidī gs, izsalcis nepaliksi. Krabjus noteiktā s dienā s dod ā rā , arī ar garnelē m. Biež i vien neparakstī ts, mē ģ ini uzminē t, man ir pā rtikas alerģ ija, tā pē c man bija ļ oti jautri!
Puisis, kurš pie baseina taisa picas un hamburgerus. Viņ š vienmē r ir ar visu neapmierinā ts, ar rokā m bez cimdiem, tvē rienu ar kā du picu dabū , noliek kaut kur netī rumos. Vienkā rš i š ausmī gi!
Vakara izrā dē krē sli biež i ir salū zuš i, tač u to ir par maz, ieņ emiet vietas jau iepriekš . Pretē jā gadī jumā jū s sē dē sit uz grī das. Mē beles foajē , visas nolietotas un netī ras, pretī gi sē dē t.
Viesnī cā ir siltummainis.
Kopumā : murgs un klusas š ausmas.
Nevis viesnī ca, bet izgā ztuve!
Miramistin, lai jums palī dzē tu!
Вот такое ведро в ванной! Пятна в ванной,отмыть не могут. Шикарный стул на балконе. Слов нет! Штора прожжена сигаретой. Вся посуда в отеле битая!
аватар Yuliia9999
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Runā jot par paš u viesnī cu, ir plusi un mī nusi. Viesnī cas teritorija liela, skaista, liels baseins, slidkalniņ i, WiFi ķ er tikai reģ istratū rā normā li. Ē dienam: viss bija ļ oti garš ī gs, liela izvē le, daž ā das gaļ as, zivis, kū kas, saldumi, vakariņ ā s saldē jums bez maksas. … Tomēr ▾ Runā jot par paš u viesnī cu, ir plusi un mī nusi. Viesnī cas teritorija liela, skaista, liels baseins, slidkalniņ i, WiFi ķ er tikai reģ istratū rā normā li.
Ē dienam: viss bija ļ oti garš ī gs, liela izvē le, daž ā das gaļ as, zivis, kū kas, saldumi, vakariņ ā s saldē jums bez maksas.
Alkoholam: baseina bā rs no 10 lī dz 17 - bezalkoholiskie dzē rieni + vī ns un alus, bā rs ē damzā lē - lī dz ē damistabas slē gš anai, arī bezalkoholiskie dzē rieni un vī ns, alus. Bā rs reģ istratū rā , no 10:00 lī dz 12:00, daž ā di alkohola veidi, kokteiļ i. Tas ir, ar pā rtiku un alkoholu viss ir kā rtī bā , vienī gais mī nuss ir tas, ka, tā kā viesnī ca bija pilna, cilvē ku bija daudz un periodiski veidojā s rindas ē damzā lē un pie bā ra.
Viesnī ca atrodas otrajā pludmales lī nijā , lī dz jū rai 5-7 min gā jiens, sava pludmale, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi par brī vu, pie jū ras tiem vienmē r pietika, atš ķ irī bā no baseina, kur sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti no nakts, bet tā kā mū s vairā k interesē ja jū ra, nevis baseins , tas mani netraucē ja. Pludmalē bija arī bezalkoholiskais bā rs.
Viesnī cā ļ oti labi ar animā ciju, animatori lieliski puiš i, nemitī gi dejo, ū dens aerobika, der visiem, ar visiem komunicē , katru vakaru ap pē c vakariņ ā m un lī dz 23.00 viesnī cā bija kaut kā da programma: mis viesnī ca, mister viesnī ca, putu ballī te, karaoke un tā tā lā k. Ļ oti interesantas, jautras, forš as vakara programmas bija.
No 12 pusnakts un apmē ram 2 naktis klubs strā dā ja viesnī cā bez maksas, bā rs tika apmaksā ts klubā .
Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja, bet mī nuss, ledusskapja istabā nebija, solī ja atnest, atgā dinā ja 2 dienas, bet nekad neatnesa.
Un tā paš ā pilsē tā ielas nav ī paš i tī ras. . . Tas ir, ja jū s dodaties uz Tunisiju, tad š ī ir tikai pludmale, peldbaseini, atpū ta viesnī cā .
Kopumā š ī viesnī ca ir ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem.
аватар lyfar.oksana
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Lai gan viesnī ca aprakstā ir pē c remonta, š ie numuriņ i nav domā ti mums. Visu to labā ko jū su vietē jiem musulmaņ iem. Nav mans pirmais brauciens, bet tā du attieksmi nebiju sastapis !!! ! ! Un pirmā s divas dienas biju š okā . . tad pieradu. … Tomēr ▾ Lai gan viesnī ca aprakstā ir pē c remonta, š ie numuriņ i nav domā ti mums. Visu to labā ko jū su vietē jiem musulmaņ iem. Nav mans pirmais brauciens, bet tā du attieksmi nebiju sastapis !!! ! ! Un pirmā s divas dienas biju š okā . . tad pieradu. Pilnī ga Ignorē t! ! ! uz pieprasī jumiem! Neesmu izvē lī ga un palasot atsauksmes nospriedu, ka varbū t tie visi ir tie paš i cilvē ki - garlaicī gi, viņ i visā saskata mī nusus. . galvenais ir jū ra un pozitī vais. Š ajā viesnī cā jū s nenoķ ersit pozitī vo, tas ir skaidrs.
Viņ i mū s - mani un manu dē lu - iekā rtoja istabā (balkons neaizveras, televizors, ledusskapis nedarbojas), bet tas nav svarī gi)) Es nolē mu! un skrienot uz jū ru...vakarā gulē t . . un sā kā s . . vispā r pilsē tas restorā nā , kas atrodas pretī pā ri ceļ am, mū zika sā kas 24:00 un beidzas 05:00 no rī ta, tieš i tā . Nezinu, kā da viņ iem aparatū ra, bet skaļ ruņ i rū c tā , ka galva neiztur. . (APSKATS LASĪ JU PAR KLIEDZAMĀ MŪ ZIKA, BET NEPIEVĒ RU UZMANĪ BU, BET Ļ OTI velti) aizgā ja lū gt nomainī t numuru . . viņ i mani neredz !!! ! ! lī dz asarā m!! ! ! Mario labi uzminē ja, lai pastā stī tu mū su gidam . . viņ š zvē rē ja ar administratoru apmē ram 15 minū tes! Liels paldies viņ am! Admins uz mani iebļ ā va NEST BAGĀ Ž U . . tā ir tā da komunikā cijas kultū ra. .
Mū s pā rcē la. Bet! ! ! *smaidi ar ironiju* kondicionieris tur nestrā dā ja!! ! ! atnā ca meistars . . lā pī ja, bet neko nevarē ja salabot . . es neuzdroš inā jos mainī t, lai nebū tu sliktā k iziet "UZ MŪ ZIKAI" Pat pie manis atnā ca vī rietis un ļ oti skaļ i lamā jā s, viņ a saš utumam nebija robež u ! ! Viņ a ģ imene apmetā s istabā ar vienu gultu un divstā vu-pusaudž u istabu (š ajā ģ imenē ir divi zē ni, viens no viņ iem ir 19 gadus vecs un viņ š ir zem diviem metriem), tā pē c iedomā jieties, kā viņ š var gulē t uz š ī s gultas? ???? ? ? Un viņ i atsakā s mainī ties par griezumu! Es pat nezinu, kā tas beidzā s.
Ē diens pā rsteidzoš i 4+. Garš ī gi, daudzveidī gi! Bet! Ē dinā š ana nav organizē ta, pastā vī gas rindas, izlaiž un izlaiž mazā s cilvē ku partijā s. Dzī voju Kubā viesnī cā kur ir 34 ē kas !! ! ! un nekad nebija nevienas rindas! Secinā jums - slikti organizē ts. Jū ra silta. Tas ir visi plusi. . Visur viesnī cā un pilsē tā smarž o pē c kanalizā cijas. Viesnī cā ir slikti slī dkalniņ i, dē ls uzreiz atteica, viegli sā p muguru.
Un tomē r, nepaļ aujieties uz labu numuru, viņ i jums dos vai nu ar piekļ uvi ceļ am, kur skan mū zika, vai arī tehnisko pusi, kur rū c kaut kā das turbī nas. . paš u labā ko. Gan Ē ģ ipte, gan Kuba atpū tā s ne reizi vien. . velns mani vilka lidot uz š o viesnī cu. . Ja jau esi nolē mis lidot uz Tunisiju, tad tikai ne š o, NOTEIKTI. Jums bū s Ļ OTI ž ē l. Es pat negribē ju atcerē ties viesnī cu ierodoties, pagā jis mē nesis, es nolē mu rakstī t visu to paš u, lai cilvē ki zinā tu !! !
Neesmu redzē jusi tā du negatī vismu, tas bija neslē pts, ļ auns, pazemojoš s, nekulturā ls. . Tā da attieksme bija manā ma attiecī bā pret visiem mū su tū ristiem. Ja nebū tu ekskursija, man ļ oti patika!! ! ! Š ī s nav brī vdienas, kuras jū s gaidā t reizi gadā . .
аватар awas64s
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tunisijā tā nebija pirmā reize. Vē lē jos uz to paš u Elmoradi 4 * viesnī cu, bet kamē r gaidī ju apstiprinā jumu ekskursijai, nedē ļ as nogalē cena pieauga par 30t. r. koferi bija sakravā ti un ģ imene jau bija noskaņ ojusies atpū tai, izvē lē jā s no lē tā kā un apstā jā s š ajā viesnī cā , jo. … Tomēr ▾ Tunisijā tā nebija pirmā reize. Vē lē jos uz to paš u Elmoradi 4 * viesnī cu, bet kamē r gaidī ju apstiprinā jumu ekskursijai, nedē ļ as nogalē cena pieauga par 30t. r. koferi bija sakravā ti un ģ imene jau bija noskaņ ojusies atpū tai, izvē lē jā s no lē tā kā un apstā jā s š ajā viesnī cā , jo. Atsauksmes nebija pietiekami sliktas.
Viesnī cā nonā cā m 22 pē c vietē jā laika, un pirmais iespaids bija š ausmī gs. Ir karsts, un reģ istratū rā nedarbojas kondicionieris, viesnī cas seja, mū zika kliedz, pirmais iespaids ir, ka š ie ir vā rti uz elli. Runā jot par reģ istrē š anos, stā vē ja rinda ar tiem, kas vē lē jā s mainī t istabu. Pirms reģ istrē š anā s viņ i pieprasa maksu USD 5 no cilvē ka, kuram nav istabas. . Izrā dī jā s, ka nav iespē jams nemaksā t ar karti, neizņ emt, lai gan vestibilā ir banka valū tas maiņ ai. . Ī sā k sakot, viņ i mums iedeva atslē gas, š veicars, kurš ā tri ieveda mū s istabā . Bijā m 4 cilvē ki, istabiņ ai jā bū t ģ imenes numuriņ am, kas atvests pē c standarta ar 3 gultā m un 2 dvieļ iem. Viņ i teica, ka bū s iespē jams mainī t rī t pē cpusdienā . No rī ta pē c sarunas ar krieviem. (Viesnī ca tiek uzskatī ta par krievu, jo 60-70% ir ukraiņ i, baltkrievi, krievi, un pludmalē visi radinieki ir kā Anapā . ) Ī si parunā jot sapratā m, ka esam iekā rtoti "melnajiem", kaimiņ iem paredzē tā s istabiņ ā s. bija trokš ņ aini un dusmī gi alž ī rieš i . Viņ i mums piedā vā ja citu istabu, tieš i tā du paš u, bet ar 2 divstā vu gultā m. Labas istabas pat atteicā s par piemaksu. Bet mē s lidojā m nevis sē dē t istabā s, bet gan pie jū ras. Palika manā istabā ar odiem un skudrā m. Cilvē ki velk ē dienu uz istabā m un jebkurā viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jumā ir skudras. (Bū tu kaut nedaudz pazinis "Maš enku" vai ko vē l nopirku pret kukaiņ iem). 144. numurs izrā dī jā s jautrs, 5 dienas pē c 17 nebija gaismas. No rī ta atstā jam pieprasī jumu, pē cpusdienā ieslē dz gaismu, tad izslē dz. Mē s grē kojā m darbiniekiem, ka neatstā jā m viņ iem dzeramnaudu par istabu. Bet izrā dī jā s, ka tie nebija. 4 cilvē kiem, 3 spilveni, 2 dvieļ i, viņ i atstā ja zayak, vispā r visus dvieļ us atņ ē ma un atkal iedeva tikai ar kā rš u palī dzī bu.
Ir elliš ķ ī gi slidkalniņ i, kad noripojies, tu nosit sev visu, ī paš i astes kauli. Ir pī pe, nu, tur vē l pā ris reizes var ripot. Viņ iem patī k izmantot sauļ oš anā s krē slus agri no rī ta. Tu ej uz baseinu tur nav neviena, tikai dvieļ i, vakariņ ā s visi sauļ oš anā s krē sli aizņ emti.
10 minū tes lī dz jū rai, pie jū ras ir privā ta kafejnī ca, kur par naudu var paē st un dzert, ir stū rī tis ar ū deni, var iedzert bezalkoholiskos dzē rienus. Ir sauļ oš anā s krē sli, bet no viesnī cas ir trī s nojumes, pā rē jā s ir no privā tas kafejnī cas. Pludmale robež ojas ar vietē jo pludmali vietē jiem iedzī votā jiem. Ū denī ieauguš i, bet lī dz bojā m var staigā t. Var doties tā lā k, uz citu viesnī cu pludmalē m, kur tiek noņ emtas aļ ģ es un ir nojumes un sauļ oš anā s krē sli. Bet, ja apsargs ierauga tavu rokassprā dzi, viņ š tevi nekavē joties izsitī s. Mē s atradā mies netā lu no ū dens bez sauļ oš anā s krē sla.
Ū dens ir tī rs, kad ir mierī gs, vē trā izceļ atkritumus no apakš as, peldē ties miskastē kaut kā nav ī paš i labi.
Ē dinā š ana: viesnī ca tiek uzskatī ta par krievu, tad kā pē c neviens neaicina atbilstoš o pavā ru? Nav zupas, ir kaut kā da neē dama virca. Putras nav, bē rnu galdā frī kartupeļ i un negarš ī gas kotletes. Liels rindu trū kums, galdu, trauku trū kums. Vajag staigā t pū lī , viens galdiņ š aizņ emts, tur velk ē dienu, tad stā v rinda, lai paņ emtu ko dzeramo. Piekrī tu, lai bā rmenis ieber alkoholu, bet vienkā rš us dzē rienus, par tiem var nostā vē t 10 minū tes un vairā k. Parasti ē dieni un dzē rieni atrodas daž ā dos galos. Kā pē c visu nevar izdarī t vienuviet?
Wi-Fi praktiski nav, jā dodas pa labi no viesnī cas kā di 100 metri, tur var nopirkt SIM karti par 10 dinā riem, tas ir apmē ram 250 rubļ i un paņ emt 1GB internetu vai zvanus, BET ar pasi. Pretī ir arī bankomā ts. Nedaudz tā lā k interneta kafejnī ca, tur var dabū t Wi-Fi.
Turklā t mū zika ir skaļ a, ar maziem bē rniem istabā s ar skatu uz baseinu nav ī paš i ē rti. , un pat kaimiņ u viesnī cā s diskotē kas ir lī dz rī tam, tā pē c miers un klusums tikai no rī ta.
аватар yourkevich
Mē s ieradā mies viesnī cā ar 3 gadus vecu bē rnu 7:00 pē c vietē jā laika, lī dz 8 mē s iekā rtojā mies 3 no piedā vā tajiem numuriņ iem, pā rģ ē rbā mies un devā mies brokastī s, viesnī ca bija puspilna, kad mē s reģ istrē jā mies, un nebija rindu, olu kultenis, pankū kas un standarta ē diens, tad jū ra. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies viesnī cā ar 3 gadus vecu bē rnu 7:00 pē c vietē jā laika, lī dz 8 mē s iekā rtojā mies 3 no piedā vā tajiem numuriņ iem, pā rģ ē rbā mies un devā mies brokastī s, viesnī ca bija puspilna, kad mē s reģ istrē jā mies, un nebija rindu, olu kultenis, pankū kas un standarta ē diens, tad jū ra. Protams jā iet, bet ne mega kritiski, jū ra vai nu ļ oti tī ra, vai neiespē jami netī ra, un kas pats interesantā kais kaimiņ u 5 zvaigznē s ir tas pats, pusdienas un vakariņ as ļ oti iepriecinā ja ar gaļ as ē dieniem, piedevā m, daž ā di dā rzeņ i un pats interesantā kais katru vakaru ir jū ras grils - mī dijas, garneles, krabji, zupas pusdienā s un vakariņ ā s, 3-4 gaļ as veidi, izsalcis noteikti nepaliks. animā cija darbojas gan bē rniem, gan pieauguš ajiem bez pretenzijā m. sauļ oš anā s krē sli pie baseina un jū ras. Kurš sū dzē jā s par alkoholu, dvieļ u trū kumu un sliktu tī rī š anu. Mums laikam ir paveicies. Viņ i nemaksā ja ne santī ma, istaba bija tī ra, bija 2 dvieļ i ar rezervi, ikdienas tī rī š ana un ziepju papildinā š ana, viņ i neizmantoja debesis un nekā netrū ka, neviens neņ ē ma dinā rus no galda.
Istaba bija galvenajā ē kā ar skatu uz skatuvi un baseinu, animā cija bija trokš ņ aina, bet...Re gulē ja bez problē mā m.
Mē s devā mies uz zoodā rzu, Sousse, ostu.
Š ī ir Tunisija, Ā frika
A priori netī ri, nabagi, cilvē ki nesteidzas
Viņ i ļ oti mī l bē rnus, nabaga bē rnu vaigus un zobus no kā rumiem,
Vietē jo iedzī votā ju mū ž ī gais smaids
Draudzī gs personā ls
Viesnī ca diezgan tī ra, no 3 gaidī ju daudz mazā k, lai gan vairā k bija neapmierinā tie ar mū su ieraš anos nekā apmierinā ti
Atkal Tunisija? Jā , tas ir diezgan
Izmantojot wi-fi, ja neesat to noķ ē ruš i, izejam no viesnī cas un ieslē dzam wi-fi La Terrace (kaimiņ u kafejnī cā ), signā ls ir lielisks
Viesnī cā s tas notiek ā rkā rtī gi reti.
SIM kartes par 20 dinā riem ar ceļ vedi 3 GB vai 8 dinā ri tikpat daudz orido tī klā.0, 5 km pa labi no viesnī cas
Un neaizmirstiet, ka fiksē tā cena ir retums, mē s visur kaulē jamies.
Lai visiem jaukas brī vdienas
Ванная Туалет Вид санузла Номер
аватар Victorya22
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū s uzreiz sagaidī ja, kamē r aizpildī jā m dokumentus, piedā vā ja aiziet uz restorā nu paē st, atnesa kokteiļ us. Ā tri nokā rtots, lietas aiznestas. Istaba bija jauka. Ē diens izcils, daudzveidī gs. Ļ oti tī ra un skaista teritorija, viss ir apgriezts. … Tomēr ▾ Mū s uzreiz sagaidī ja, kamē r aizpildī jā m dokumentus, piedā vā ja aiziet uz restorā nu paē st, atnesa kokteiļ us. Ā tri nokā rtots, lietas aiznestas. Istaba bija jauka. Ē diens izcils, daudzveidī gs. Ļ oti tī ra un skaista teritorija, viss ir apgriezts. Pat tū risti ar mazuļ iem tur atpū tā s un bija ar visu apmierinā ti. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , bet ir patī kami uz turieni doties, caur vietē jiem veikaliem. Pludmalē ir bezmaksas bā rs, bet ir tikai ū dens, fanta, kola, sprite. Ja nirst ar masku, var redzē t skaistas zivis. Ja braucat 100 metrus tā lā k, pludmale ir lieliska, ū dens tī rs, smiltis. Pludmalē ir viesnī cas apsardze. Man viss ļ oti patika, š ī viesnī ca ir daudz labā ka par turku piecinieku.
аватар Larek1964
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lidojā m atpū sties, kad Nabeul applū da, ilgi domā jā m lidot vai mainī t virzienu, kā rezultā tā devā mies. Kad iereģ istrē jā mies viesnī cā iedeva 10$ un staigā ja pa ē kā m un apskatī ja istabas. Izvē lē jā mies istabiņ u galvenajā ē kā ar skatu uz baseinu, divas naktis negulē jā m ballī š u dē ļ lī dz 1-2, naktis pieradā s. … Tomēr ▾ Lidojā m atpū sties, kad Nabeul applū da, ilgi domā jā m lidot vai mainī t virzienu, kā rezultā tā devā mies. Kad iereģ istrē jā mies viesnī cā iedeva 10$ un staigā ja pa ē kā m un apskatī ja istabas. Izvē lē jā mies istabiņ u galvenajā ē kā ar skatu uz baseinu, divas naktis negulē jā m ballī š u dē ļ lī dz 1-2, naktis pieradā s. Sā kumā viesnī ca mums likā s ļ oti netī ra, tad tika mazgā ta viss lī dz spī dumam. Mums patika pā rē jais, ļ oti skaista, zaļ a zona, viss personā ls pieklā jī gs. tie arī ir nieki. Mī nusus vienmē r var atrast pat 5*viesnī cā s. Viesnī cu iesaku kā.4*.
Территория отеля , бассейн
аватар dimitrysurikov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Par visiem jautā jumiem, lū dzu, sazinieties ar dimitrysurikov@gmail. com Vai zvaniet uz Viber 79531213400 Izraksts no sū dzī bas par ANEX TOUR "08.30. 2018 mana draudzene parakstī ja lī gumu par tū risma preces "Tunisija, viesnī ca SOVIVA RESORT 3 *, 10d / 9n, tū roperators ANEX TOUR" pā rdoš anu, ekskursijas izmaksas 2 personā m bija 69291 rub. … Tomēr ▾ Par visiem jautā jumiem, lū dzu, sazinieties ar dimitrysurikov@gmail. com
Vai zvaniet uz Viber 79531213400

Izraksts no sū dzī bas par ANEX TOUR

"08.30. 2018 mana draudzene parakstī ja lī gumu par tū risma preces "Tunisija, viesnī ca SOVIVA RESORT 3 *, 10d / 9n, tū roperators ANEX TOUR" pā rdoš anu, ekskursijas izmaksas 2 personā m bija 69291 rub. 00 kapeikas. .
Saskaņ ā ar aprakstu no oficiā lā s vietnes https://www. anextour. com/tunisia/hotel/soviva-sousse - lielā kā daļ a pakalpojumu nav patiesi:
PAKALPOJUMI
• valū tas maiņ a - jā
• veļ as mazgā š ana (par papildu samaksu) - jā
• 3 tenisa korti - NĒ!
• trenaž ieru zā le – NĒ!
• SPA centrs (par maksu) - jā (bet pē c atsauksmē m pastā v risks iegū t lū zumu vai infekciju)
• Wi-Fi vestibilā un pie lielā baseina (bez maksas) - pieslē gums iespē jams tikai reģ istratū rā un nav paredzē ts apmeklē tā ju skaitam, reā la izmantoš ana NEIESPĒ JAMA!
• Ū dens aerobika – NĒ!
• pludmales volejbols - NĒ!
• Basketbols – NĒ!
• seifs reģ istratū rā (par papildus samaksu) - jā.

ISTABAS
Viesnī cā ir 513 numuri.
Numurā ietilpst:
vanna / duš a - jā
kondicionieris, - (darbojas tikai kā vē ja pū tē js)
TV, - jā (darbojas tikai 2 kanā li, un tas ir ar satelī ta TV)
tā lrunis, - ir tikai telefons, kas NAV PIESLĒ GTS nekam!
mini bā rs (par papildus samaksu) - NAV IEKĀ RTĀ!
balkons/terase. - jā , klā tbū tne var bū t traumatiska, jo ž ogs nav pieskrū vē ts.

Telpu kategorijas:
• Standarta numurs (20 kv. m. ) ar skatu uz dā rzu vai baseinu – patiesī bā skats uz blakus esoš ā s viesnī cas ž ogu.
Reģ istrā cijai numuriņ os bija jā notiek 14:00, viesnī cā ieradā mies 18:00, tomē r tikš anā s gids no ANEX mū s tikko izlaida pie ieejas un devā s prom, nepā rbaudot atpū tnieku reģ istrē š anos. . Pievē rš oties reģ istratū rā , viņ i mums paskaidroja, ka viesnī ca ir pilna un viņ i vienkā rš i nav gatavi uzņ emt viesus. Pē c pusstundas mums iedeva 1001. istabu blokā A. kvartā la koridors nav aprī kots ar apgaismojumu (1 lampa uz visu gaiteni 30 metru garumā ), telpa nav iztī rī ta (izsistos glā zes, netī ri paklā ji, atkritumi, pā rtikas atlikumi).
Pati istaba izrā dī jā s ne ar ko labā ka - netī rumi uz sienā m, griesti, nemazgā tas grī das, netī ra gultas veļ a un dvieļ i, putekļ i uz visā m virsmā m, pliki vadi no sienā m. Viņ i solī ja nā kamajā rī tā mainī t istabu.
10.09 rī tā . 2018. gadā vē rsā mies pie ANEX viesnī cas gides, kura mū s iepazī stinā ja ar Nadež du, par ekskursijas neatbilstī bu un nepiemē rotī bu dzī voš anai š ajā numurā , kurai viņ a atteicā s palī dzē t un paskaidroja, ka mums ir jā atrisina visas problē mas saistī bā ar izmitinā š anu plkst. mū su paš u. Vē rš oties uz reģ istratū ru, lū dzā m mainī t istabu, mums neatteica, bet apstā kļ i ī paš i neuzlabojā s, bija 3 š ā das telpu maiņ as, bija jā izvē las mazā k netī rs un veselī bai droš ā ks - 2020.
Gultas paklā jiņ u nav, vannasistabā stikls balstā s uz 2 skrū vē m, poda nemitī gi tek, putekļ i, terasē nolauzts ž ogs, netī ri dvieļ i ar tikai 1gb uz diviem cilvē kiem, š ampū nu un ziepju trū kums, liela prusaku un skudru skaits. Darbinieki uz komentā riem nereaģ ē . Istabas uzkopš ana sastā v tikai no personī gā s mantas nozagš anas (2 telefona lā dē tā ji) un naudas izņ emš ana no drē bju kabatas kopā.50 dinā ru apmē rā . Atkal vē rsā mies pie reģ istratū ras un pie atseviš ķ a gida – nekā das darbī bas netika veiktas. Tika atteikts arī zvans uz uzticī bas tā lruni ROSTURISM.
UZTURA JĒ DZIENS
AI — viss iekļ auts
Restorā ns-bufete Soviva - brokastis, pusdienas, vakariņ as, grils, vietē jā s raž oš anas bezalkoholiskie un alkoholiskie dzē rieni visas dienas garumā
A'la carte restorā ni: viena bezmaksas pusdienu vai vakariņ u ieeja vienā no restorā niem, iepriekš rezervē jot (24 stundas iepriekš ) un atkarī bā no pieejamī bas
• Pekinas dā rzs – Ā zijas virtuve
• La Regina – itā ļ u virtuve
Bā ri:
• Vestibila bā rs - no pulksten 8:00 lī dz 00:00
• 2 baseina bā ri - no pulksten 10:00 lī dz 00:00
• Pludmales bā rs - 10:00-17:00
Personā la necienī ga attieksme pret Krievijas viesiem. Piemē rs: kad es palū dzu bā rā kolas dzē rienu, viņ i man atteica, sakot, ka dzē riens ir beidzies. Aiz manis rindā stā vē ja ciemiņ š no Alž ī rijas, viņ š pasū tī ja kolu un tā viņ am uzreiz tika sagā dā ta. Es nekavē joties pieteicos vē lreiz, kas atkal tika atteikts. Restorā na zā lē , kā arī "bufetē " valda pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i, milzī gs skaits muš u, tarakā nu un skudru, kas arī brī vi pā rvietojas pa ē dienu. Krū zī tes ir vienreizē jā s, kuras pē c tam noskalo un dod nā kamajam viesim. Plā ksnes ir stikla, bet tā m ir plaisas un š ķ embas. Dienu pē c reģ istrē š anā s bija dzē rienu trū kums. Trī s dienas vē lā k stopē š anas sarakstā tika iekļ autas sulas, alus, viskijs utt. . Bā rs var nodroš inā t tikai spritu, sarkanvī nu un jin.
Ceturtajā dienā ū dens dzerš ana beidzā s (lej pa daļ ā m). Faktiski jē dziens "viss iekļ auts" neatš ķ iras no "puspansijas"
Pludmale
Sauļ oš anā s krē sli ir salauzti, jū raszā les nav izvestas no jū ras (lai gan kaimiņ u viesnī cas to uzrauga), izsmē ķ i, maisi un citi atkritumi ir izkaisī ti pludmalē.
Sū dzī ba
Uzskatu, ka ANEX TOUR sniedza apzinā ti nepatiesu informā ciju par pareizo ceļ ojumu. Viesnī cas gids nav kompetents un koncentrē jas tikai uz ekskursiju preč u pā rdoš anu, nevis uz atbraukuš o viesu (kopā ap 30 krievu tū ristu) komfortu un pieredzi. Lielā kā daļ a ekskursijā norā dī to pakalpojumu netiek sniegti. Istabu uzkopš ana un dvieļ u, gultas veļ as maiņ a - arī pē c pieprasī juma netiek veikta. Ī paš uma zā dzī ba. Viss iekļ auts komplekts neatbilst standartam. Š ī ekskursija ir nepā rprotami pā rā k dā rga. "
Parādīt vairāk »


iemiesojums alexandr-ne
Es nevaru atrast atsauksmes par šo viesnīcu par 2012. gadu, un man ir ekskursija uz turieni no 28.07.12.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в курортной зоне Порт Эль Кантауи, в 7 км от исторического центра Сусса. Отсюда легко добраться до главных достопримечательностей региона. Бывшее название отеля Soviva, комплекс отеля был открыт в 1993 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Отель подойдет для семейного отдыха и романтического путешествия.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Тунис-Карфаген составляет 140 км, а до аэропорта г. Монастир – 30 км.
Pludmales apraksts Протяженность – 300 м. Пляжные полотенца предоставляются за депозит.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. Оборудованы места для курения. На территории есть магазины.

Каждое утро в отеле сервируется континентальный завтрак.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, петанк.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

Отель предлагает 513 комфортабельных номеров: Standard room, Apartment, Family suite, удобства для людей с ограниченными возможностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese El Kantaoui, Hammam Sousse, Tunisie.
Tālruņi: +216 73246146
+216 73246158
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.