Marhaba Palace 5*– Atsauksmes

15
Novērtējums 8.210
№2 viesnīcas reitingā Port El Kantaoui
8.9 Numurs
8.4 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.3 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 9 km attālumā no Susas pilsētas centra, Port El Kantu zaļās zonas centrālajā daļā. Netālu atrodas golfa klubs. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 1987. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2011. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan ģimenes atpūtai, gan romantiskiem vai individuāliem ceļojumiem.Vairāk →
аватар _314878
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2019.  gada septembra pirmajā pusē atpū tos kopā ar sievu viesnī cā Marhaba Palace. Biļ etē bija norā dī ts standarta numurs ar skatu uz jū ru. Reģ istratū rā viņ i teica, ka nav nevienas istabas ar skatu uz jū ru (es pat nebiju pā rsteigts . … Tomēr ▾ 2019.  gada septembra pirmajā pusē atpū tos kopā ar sievu viesnī cā Marhaba Palace.

Biļ etē bija norā dī ts standarta numurs ar skatu uz jū ru. Reģ istratū rā viņ i teica, ka nav nevienas istabas ar skatu uz jū ru (es pat nebiju pā rsteigts ...Es daudz lasī ju par š o taktiku atsauksmē s). Tipa jā gaida diena (vē l viena), bet pagaidā m pagaidā m piedā vā ar skatu uz dā rzu. Mē s tur devā mies . . nekas tā ds kā istabiņ a, normā la, vienistaba. Gandrī z gribē jā s vienoties, bet 10 eiro, ko piedā vā ja Reģ istratū ras darbiniecei, radī ja brī numu : ) - superior istabiņ a ar skatu uz jū ru, divas istabas, divi televizori (lai gan mums ir vienalga par diviem?.. ), divi skaisti balkoni ( bija ē rti ž ā vē t peldbikses... ), grezna divguļ amā gulta, trī s vienvietī gā s gultas ar bē rnu gultiņ u (š ī ir pirmajā istabā ). Nu, duš as telpa, tualete, ledusskapis un seifs (bez maksas) - tas pats par sevi saprotams.

Mū su draugiem arī iedeva skatu uz dā rzu, nevis istabu ar skatu uz jū ru. Bet viņ i nepiedā vā ja 10 eiro, tā pē c viņ i palika tur.
Istabenei katrai atstā ja pa vienam dinā ram (daž reiz pusdinā ram). Nā kamajā dienā izlozē ja divus pā rus č ī bu, divus peldmē teļ us un papildus treš o duš as dvieli. Maniem draugiem nekā no tā nebija (uzminiet, kā pē c). Ikdienā mums tika vestas visā das ž elejas, š ampū ni, ziepes.

Jū rā silts, 26-27 grā di. Lieliski! Ar gultā m problē mu nebija. Tikai pē dē jā dienā medū zas man nodarī ja . . kā jā , sieva dabū ja pa seju (nu ne acī s! ). Man tas prasī ja pusi dienas, sievai divas dienas. Sajū tas: kā ds kā . . kā ds, kā saputota nā tre, kā ds - kā dubultā lapsenes dzē liens! Mē s devā mies uz baseinu. Tur normā li divi baseini: ar jū ru un saldū deni. Kā du dienu pusi dienas lija lietus. Viss applū da. Jū s nevarat staigā t pa ielā m, veselā m upē m. Elements...Nā kamajā dienā viss bija kā rtī bā.

Restorā nā bija no kā izvē lē ties. Kā du dienu garneles atradā s uz grila. Ņ ammī gs! Viesmī ļ a apkalpoš ana bija nedaudz kaitinoš a.
Dzē rienus parasti lē ja tikai ar naudas stimuliem (Iepriekš ē ji! ). Ir aizliegts ieliet sevi (no rī ta jū s varat ... ). Vakariņ ojā m otrajā maiņ ā - no 20:00 lī dz 21:30. Labā k par pirmo...izdevā s izsalkt. Tam bija pievienota noteikta tabula. Tiesa, brokastī s un pusdienā s viņ i spē lē ja “spē li” – kurš pirmais ņ ems mū su galdu: mē s vai tie, kas vakariņ ā s pirmajā maiņ ā.

Tā kā viesnī cā ir daudz vā cieš u un angļ u, tad visi bā rmeņ i gaida uzmundrinā jumu (protams ar naudu: ) ). Tas bija saspringti. It ī paš i, kad tu pieej pie stieņ a, un viņ i klusī bā piespiež tev pretī š ķ ī vi, kur liek dinā rus. Un tas ir ar All Inclusive! Un ar katru pieeju bā ram. Tā pē c vā cieš i uzreiz paņ ē ma 6 aliņ us : ). Š ā da mī lestī ba pret kukuļ iem ļ oti mazinā ja iespaidu par pā rē jiem.

Bija veikalā MG (General). Tur ir interesanti, bet lē tā k ir nopirkt alkoholu beznodokļ u rež ī mā (dutik bija patī kams pā rsteigums). Es biju ļ oti apmierinā ta ar Ali Baba veikalu. Ejiet 30-35 minū tes pa labi no viesnī cas. Ar taksometru - 3 minū tes par 3 dinā riem (viens eiro).
Cenas ir lē tā kas nekā jebkur citur, kur esam bijuš i. Labi dvieļ i, suvenī ri, kafija, eļ ļ a...Uz Medī nu arī braucā m ar taksi par 10 dinā riem. Neiespaidoja. Vai varbū t slikti tirgojamies : )...lai gan no 110 dinā riem nokrita uz 30 dinā riem. : ) Pretī ieejai Medī nā ir veikals - ar fiksē tā m cenā m. Diezgan augstas cenas.

Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti. Ja nebū tu viesnī cas darbinieku pastiprinā tā s mī lestī bas pret kukuļ iem, tad bū tu vē lme atgriezties.
аватар auto-soft2012
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kš u ar transfē ru, pareizā k sakot ar JoinUp tū roperatora tū ristu maldinā š anu. Viņ i solī ja cienī gu Boeing un SkyUp aviopā rvadā tā ju, bet galu galā dienu vai divas pirms izlidoš anas pā rsē dā s uz Bukovinu ar 20 gadus veciem MacDouglas MD80, ar kuriem pat viņ u stjuartes baidā s lidot (es to izdarī š u). … Tomēr ▾ Sā kš u ar transfē ru, pareizā k sakot ar JoinUp tū roperatora tū ristu maldinā š anu. Viņ i solī ja cienī gu Boeing un SkyUp aviopā rvadā tā ju, bet galu galā dienu vai divas pirms izlidoš anas pā rsē dā s uz Bukovinu ar 20 gadus veciem MacDouglas MD80, ar kuriem pat viņ u stjuartes baidā s lidot (es to izdarī š u). t nosauc vā rdus acī mredzamu iemeslu dē ļ ). Par tū res atcelš anu pirms izbraukš anas attiecī gi tiek piemē rots 100% naudas sods, un nabaga tū ristiem nekas cits neatliek kā lidot ar š o veco "kukurū zu" uz savu sapņ u valsti - Tunisiju. . ((Kā vē lā k uzzinā ju no JoinUp no plkst. Ļ vova, tā ir ierasta prakse. Nav ē rta lidmaš ī nas kabī ne , no ventilā cijas restē m pū š vai nu auksts, vai karsts, vai pat kautkā ds novecojis gaiss. Kabī nē liels troksnis no dzinē jiem, spā rniem un ķ ermeņ a č ī kstē š ana katra manevra laikā , turbulence ir jū tama daudz vairā k, salī dzinot ar Boeing. McDouglas kopš.2000. gada.
pā rtraukta, un lielā kā daļ a aviokompā niju tos ir norakstī juš as palielinā ta degvielas patē riņ a un zemā s uzticamī bas dē ļ . Lidmaš ī na lido un nolaiž as, tikai pateicoties visu pasaž ieru kopī gajā m lū gš anā m. Kam mā jā s pietrū kst ekstrē mo sporta veidu, laipni lū dzam uz "Bukovyna" klā ja! ))) Es arī aizmirsu pateikt, ka reiss tika pā rcelts pā ris reizes, nav skaidrs kā pē c, bet es domā ju, ka pē c tech. iemeslus.

Kaut kā aizlidojā m uz Tunisiju, Monastiras lidostu, tik sirsnī gus aplausus pē c nosē š anā s un prieka saucienus no pasaž ieriem nebiju dzirdē jis, lai gan jau pā ris reizes biju lidojis uz Ē ģ ipti un Turciju... Atveda uz viesnī cu 15.20 minū tes . , Marhaba pils ir pirmā ceļ ā no lidostas. Viesnī cas skaistā galvenā ē ka arā bu stilā , astoņ i stā vi, 4 lifti (viens no tiem reizē m ir bagijs un nereaģ ē uz pogu nospieš anu). Ieradā mies pē cpusdienā , iekā rtojā mies ļ oti ā tri, viesnī cas darbiniece mani pavadī ja uz numuriņ u piektajā stā vā ar skatu uz jū ru, kā prasī ju.
Parasti slā vi ir apmetuš ies ar skatu uz pilsē tu, neskopojas un, reģ istrē joties reģ istratū rā , pasē ielieciet pā ris mū ž zaļ us. Š eit darbiniekiem ļ oti patī k š is bizness, nu, kā jau visur citur, laikam . . ))) Istaba bija diezgan pieklā jī ga, nav nokauta, ir ledusskapis, seifs, 23" plazmas televizors, tē jas komplekts, a normā la vannasistaba, ziepes, fē ns, visā di š ampū ni, dusas ž elejas, dvieļ i lieli un mazi, halā ts(tur nebija č ī bas). Viss tī rs, kopts, istabā patī kama smarž a. Tī ra katru dienu, diezgan labi , papildinā ja to, kas bija beidzies, dobu izdekorē ja ar svaigā m ziedu ziedlapiņ ā m. Apkopē jas centā s, pat ja neatstā ja "bakš ī ". Personā ls draudzī gs, viesmī ļ i restorā nā pieklā jī gi(lielā kā daļ a), bet bija arī pā ris kaitī gie, tad vienkā rš i nesē dos par viņ u restorā na sektoru. Ē diens diezgan labs, bet jū ras veltes par maz, ē dienu klā sts nav ī paš i liels, bet noteikti nav izsalcis uzturē š anā s, negaidiet ī paš u delikateses, garneles bija tikai reizi 10 dienā s piemē ram.
Dreskoda nav, dzī vā mū zika bija tikai vienu reizi vakariņ ā s. Viesmī ļ i pastā vī gi skrien, pā rklā j, tī ra, nes dzē rienus ikvienam, kurš vē las. Mani pā rsteidza tikai tas, ka vakariņ ā s nebija kafijas un tē jas, lai gan kū ku bija daudz. Uzdodot atnest, atbild ē st bā rā. . )) Brokastī s un pusdienā s vari apsē sties kur vē lies, vakariņ ā s tikai pie sava numura galdiņ a, ko saņ ē mi, kad pirmo reizi apmeklē ji restorā nu vakariņ ā s, š ī nozī me procedū ra palika noslē pums (brokastī s un pusdienā s problē mas ar nebija galdiņ u). Man nebija kuņ ģ a problē mu, bet mani draugi cieta, ka viņ i neatcerē jā s, ko viņ i ē da, bet viņ i man kaut ko droš i pateica restorā nā , nevis pilsē tas kafejnī cā . Starp citu, viņ iem istabā bija daudz odu un pa nakti gā ja sū dzē ties uz reģ istratū ru un tad indē ja lī dz rī tam. Nez kā pē c manā istabā nebija odu. . )) Animā cija bija kvalitatī va, puiš i mē ģ inā ja izklaidē t cilvē kus pie baseina, pludmalē , sarī koja vingrinā jumus, dejas, sacensī bas, spē les, labi darī ts!
Neuzskaitī š u visus pē c vā rdiem kā pasū tī juma apskatos (skat. iepriekš ē jo apskatu) Pludmale laba, smilš aina, irdena, nav samī dī ta, tī ra, gandrī z baltas smiltis, daž kā rt plū dmaiņ as atnes aļ ģ es, bet pludmale periodiski tiek attī rī ta no tā m un gruveš i. ja jums nav brokastis ļ oti ilgu laiku, jums var bū t laiks izmantot sauļ oš anā s krē slu. Maiga ieeja jū rā , tī rs, dzidrs ū dens, brī ž iem peld medū zas. Man istabā bija problē mas ar televizoru, es nerā dī ju kanā lus, pē c sū dzī bas reģ istratū rā viņ i nekavē joties atnesa jaunu televizoru. Pā rskatos cilvē ki rakstī ja, ka pazuduš as lietas un pat no seifa, nezinu, man nekā netrū ka. Varbū t mums paveicā s ar apkopē ju, viņ š vienmē r tī ra vienu un to paš u, tā pē c varat uz viņ u norā dī t kaut ko. Blakus ir skaista pilsē ta, veikali, kafejnī cas, osta, netā lu no tā s krā sainas mū zas. strū klakas. Š ovakar noteikti apmeklē jiet! Kopumā viesnī ca laba, kaut kas pa vidu, starp Turciju un Ē ģ ipti. Iesaku relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m vai blakus esoš ā Concorde zaļ ā parka pils (tā bū s jaunā ka)
аватар EduardL
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No pozitī vajiem un plusiem. Viesnī ca patieš ā m ir č etras zvaigznes, un tā sevi piesaka visos prospektos, uzrakstos uz rokassprā dzes un cenrā ž iem. Bet es liktu č etrus ar pieciem plusiem. Pirmā ir tī rī ba lī dz fanā tismam. Istabā s, tualetē s, pie baseina. … Tomēr ▾ No pozitī vajiem un plusiem. Viesnī ca patieš ā m ir č etras zvaigznes, un tā sevi piesaka visos prospektos, uzrakstos uz rokassprā dzes un cenrā ž iem. Bet es liktu č etrus ar pieciem plusiem.
Pirmā ir tī rī ba lī dz fanā tismam. Istabā s, tualetē s, pie baseina. . . Pludmalē , lai uzkā ptu uz baltajā m smiltī m, tu novelc č ī bas un uzliec uz grā matu skapja, tad aizved. Ar dvieļ iem: reģ istratū rā apmainī tā jā iedod 20 dinā rus (kurus tur maina no dolā riem), saņ em 2 plastikā ta kartes, uz tā m - dvieļ us. Beigā s - jū s to atdodat un atdodat savus dinā rus. Jū ra ir ļ oti tī ra, medū zu nav vispā r. Bet reizi nedē ļ ā - paisums, aļ ģ es. Ja š oreiz gaidī siet jū ras ū dens baseinā - bez raizē m un problē mā m.
Otrkā rt. Ē diens ir lielisks. Ir viss. Ī sta gaļ a, grilē ta, augļ i visu laiku, garneles 2-3 reizes nedē ļ ā . Saldē jums 2 reizes dienā . Galdi ir personiski. Pusdienā s un vakariņ ā s viesmī lis ielej vietē jo vī nu tieš i pie jū su galda.
Treš ais - krievu valodas kanā li 5. -6. Tiesa, visi slē pj, cik Ukraina ir veltī ga. Personā lam nav izdevies tikt vaļ ā no krievu neķ ī trā s uzvedī bas gadī jumiem viesnī cā , tač u kopumā viss ir pareizi. Tunisieš i (tunisieš i) nav tik uzmā cī gi ķ ekatnieki kā ē ģ iptieš i.
Ceturtā – laikapstā kļ u – klase. Jū ra ir brī niš ķ ī gi silta.
Piektkā rt – ir iespē jas bē rniem – no atseviš ķ iem krē sliem ē damistabā lī dz rotaļ u istabā m.
Bija tikai viens mī nuss: viņ i ieradā s un izbrauca vē lu vakarā no Tunisas lidostas (150 km), tač u tā vairā k ir Oasis tū risma operatora problē ma.
Piektais. Paņ ē mu biļ eti aģ entū rā "Top-travel". Darbiniece Ž anna vadī ja un pavadī ja no pā rdoš anas brī ž a un lī dz pat izbraukš anas brī dim no Tunisijas, viņ a izskaidroja visas nianses.
Secinā jums: uz Tunisiju brauktu vē lreiz – atbilde ir "Jā ". Konkrē ti atkal š ajā viesnī cā - atbilde ir "Jā "!
Туристическая полиция штрафует незаконно торгующего на пляже
аватар lika1451
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Mē s devā mies ceļ ojumā no Anex-tour. Esam 3 pieauguš ie, rezervē jā m 3 gultas. Enfidhā ieradā mies agri no rī ta, un lidostā mū s sagaidī ja tū roperatora pā rstā vji. Uzreiz jā saka, ka ar Anex-tour atpū tos pirmo reizi. … Tomēr ▾ Sveiki! Mē s devā mies ceļ ojumā no Anex-tour. Esam 3 pieauguš ie, rezervē jā m 3 gultas. Enfidhā ieradā mies agri no rī ta, un lidostā mū s sagaidī ja tū roperatora pā rstā vji. Uzreiz jā saka, ka ar Anex-tour atpū tos pirmo reizi. Bet sū dzī bu nebija. Visas problē mas tika atrisinā tas un diezgan ā tri. Ceļ vež i ir lieliski! Viesnī cā ieradā mies ap 7 no rī ta. Iepazī stoties ar atsauksmē m, ka, reģ istrē joties, viņ i vienmē r ievieto sliktā istabā un tā dē jā di izspiež naudu, mē s nekavē joties iedevā m 10 $, lai apmestos labā.3 vietī gā numurā . Bet mū s ieveda 2-vietī gā istabā un teica, ka atvedī s 3. gultu, no kā mē s kategoriski atteicā mies, jo. 3 pieauguš ie divvietī gā istabā - š ausmī gi pā rpildī ts! Izrā dī jā s, ka vī rs viņ iem reģ istratū rā iedeva papildus 10 eiro un rezultā tā viņ i neiedeva nekā du 3-vietī go numuru. Biju saš utis: kā pē c tad ņ ē ma 10 dolā rus + 10 eiro? Manuprā t, tā ir reģ istratū ras personā la nekaunī ba! Pē c lielas ķ ī vē š anā s mums iedeva lielu 2 istabu apartamentu ar 2 balkoniem, 2 televizoriem, 2 lielā m gultā m 1 istabā , 2 atseviš ķ ā m gultā m un dī vā nu otrajā istabā . Ī sā k sakot, istaba ir š ika, bet man bija jā uztraucas! Tas ir vienī gais negatī vais punkts visā brī vdienā . Viss pā rē jais ir tikai augstā kā lī meņ a!
Ē diens ir izcils! Viss garš ī gs un daudzveidī gs. Daudz augļ u, dā rzeņ u, vienmē r ir zivis, gaļ a, konditorejas izstrā dā jumi ir garš ī gi! Restorā nā katrā istabā ir savs vakariņ u galds. Nav skaidrs, kā pē c viņ i to izdarī ja, jo. tas tikai izraisa liekus konfliktus ar citiem tū ristiem un viesmī ļ iem, kad atbrauc, un kā ds jau sē ž pie tava galda un ē d. Mums tas ir bijis tikai divas reizes, bet tas joprojā m nav patī kami. Restorā ns ir liels, nū ju pietiek visiem, nav jā labo.
Baseins ir brī niš ķ ī gs! Baseina bā rs ir atvē rts no pulksten 10:00. Alkoholiskie dzē rieni ir pieklā jī gi. Visa vietē jā raž oš ana. Pludmale lieliska, baltas smalkas smiltis, maiga ieeja jū rā . Vienmē r visiem pietika sauļ oš anā s krē slu, nebija nepiecieš ams tos ņ emt iepriekš .
Atseviš ķ i teikš u par animā ciju: Puiš i ir vienkā rš i super! ! ! Tū risti tiek izklaidē ti no rī ta lī dz vakaram: boč ija, ū denspolo, loka š auš ana, zumba, ū dens aerobika, dejas un vakara š ovs. Ī paš i vē los pieminē t animatoru vadī tā ju Mido un animatoru Djego! Patika smieklī gā Pikač u! Liels paldies puiš i! Man ļ oti patika atpū ta Marhabas pilī! ! ! Tunisijā esam pirmo reizi, bet es iemī lē jos š ajā valstī uz visiem laikiem un noteikti braukš u š eit vē l! ! ! Tunisieš i ir ļ oti draudzī gi un viesmī lī gi, veikalos viņ us neuzspiež , kā tas ir Ē ģ iptē .
No ekskursijā m paņ ē mā m Dugga-Zaguan un 2 dienu ekskursiju uz Sahā ru. Abas ekskursijas atstā ja daudz pozitī vu emociju un daudz iespaidu! Ļ oti iesaku!
Ī paš s paldies viesnī cas gidam no Anex Tour Maria! Bija pā rklā jums ar tū ri, viņ a visu atrisinā ja ļ oti ā tri un visaugstā kajā lī menī !! !
Kurš izvē lē jā s Marhaba Palace - jū s to nenož ē losit!
Пляж С шефом аниматоров Мидо
аватар _788892
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ā tri iekā rtojā s. Istaba laba. tī rī t katru dienu. Ē dienreizes 5. Pilns ar augļ iem, saldē jumu un visā diem saldumiem. Animatori ir vienkā rš i lieliski! Š eit jū s gaida joga, steps, futbols, volejbols, zumba, bē rnu diskotē ka, katru vakaru izrā de un diskotē ka pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Ā tri iekā rtojā s. Istaba laba. tī rī t katru dienu. Ē dienreizes 5. Pilns ar augļ iem, saldē jumu un visā diem saldumiem. Animatori ir vienkā rš i lieliski! Š eit jū s gaida joga, steps, futbols, volejbols, zumba, bē rnu diskotē ka, katru vakaru izrā de un diskotē ka pieauguš ajiem. Viņ i dejo vienkā rš i lieliski. Smieklī gi un laipni puiš i. Apkalpoš ana ir lieliska.
бассейн . их на улице два
аватар gajiyn
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliski 4+. Atraš anā s vieta: 5 minū š u gā jiens lī dz ostai, katru vakaru gā jā m uz tirgu, tad iepirkties. Serviss labs, komentā ru nebija: kondicionieris nestrā dā ja, viss tika salabots 10 minū š u laikā . Ē diens izcils: pietika ar augļ iem, zivī m, gaļ u. … Tomēr ▾ Lieliski 4+. Atraš anā s vieta: 5 minū š u gā jiens lī dz ostai, katru vakaru gā jā m uz tirgu, tad iepirkties. Serviss labs, komentā ru nebija: kondicionieris nestrā dā ja, viss tika salabots 10 minū š u laikā . Ē diens izcils: pietika ar augļ iem, zivī m, gaļ u. Ļ OTI GARDS SALDĒ JUMS! . Kopumā iesaku viesnī cu
No Ekskursijā m greznā kā , protams, ir Sahā ra uz 2 dienā m, nenož ē losiet. Iespaidu, emociju jū ra, 2 dienā s izbraukā jā m visu valsti, bijā m ļ oti apmierinā ti. !
Kas brauks, lai jaukas brī vdienas!! ! ! Domā ju, ka Marhaba Palace 4* neliks vilties
Отличный бар, в холле где каждый  вечер живая музыка море:))))))) дорога к пляжу вид с балкона 7-го этажа ночной вид с номера 7-го этажа (дух захватывает), миллион разноцветных огоньков)))))) море, пляжжжжж)))))))))))) Порт в 5-ти мин ходьбы от отеля
аватар Vernudinanv
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2012. gadā atpū tā s kopā ar ģ imeni. Mē s dzī vojā m bungalo netā lu no baseina. Atmiņ as ir vissiltā kā s. Bungalo super, personā ls pasakains, teritorija ļ oti labi kopta, liela un skaista. Uz Tunisiju noteikti dosimies vē l un uz to paš u viesnī cu. … Tomēr ▾ 2012. gadā atpū tā s kopā ar ģ imeni. Mē s dzī vojā m bungalo netā lu no baseina. Atmiņ as ir vissiltā kā s. Bungalo super, personā ls pasakains, teritorija ļ oti labi kopta, liela un skaista. Uz Tunisiju noteikti dosimies vē l un uz to paš u viesnī cu. ES iesaku.
аватар kazakova1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kā viesnī ca! Tā nav tikai viesnī ca, tā ir GRĀ fa-MARHABAS PILS! Š ī s nedē ļ as laikā piedzī vojā m vispozitī vā kā s emocijas, pasakainā kā s atmiņ as un lielu vē lmi atgriezties š ajā debesu vietā ! Lidostā ieradā mies agri no rī ta, pē c 20 minū tē m mū s ar autobusu aizveda uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Labā kā viesnī ca! Tā nav tikai viesnī ca, tā ir GRĀ fa-MARHABAS PILS! Š ī s nedē ļ as laikā piedzī vojā m vispozitī vā kā s emocijas, pasakainā kā s atmiņ as un lielu vē lmi atgriezties š ajā debesu vietā ! Lidostā ieradā mies agri no rī ta, pē c 20 minū tē m mū s ar autobusu aizveda uz viesnī cu. Mū s sagaidī ja ļ oti laipni. Par 20 dolā riem mē s paš i izvē lē jā mies satriecoš u istabu 3. stā vā ar skatu uz jū ru un baseinu. Numuri ir lieli, tī ri un ļ oti ē rti. Tī rī š ana katru dienu, veļ as maiņ a divas reizes nedē ļ ā . Ē diens ir laizī t pirkstus. Milzī gs ē dienu klā sts. Personā ls ir neticami pozitī vs, laipns, kvalificē ts un ļ oti sirsnī gs. Baseins milzī gs, tī rs, pludmale ļ oti skaista, jū ra samtaina, saule patī kama..... Viņ i mū s izklaidē ja dienu un nakti. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , netā lu no Marinas ostas. Ļ oti skaists. Aizbraucā m uz Medī nu pē c suvenī riem, tur tieš ā m lē ti, bet š ausmī gi-TIRGUS vien. Es iesaku š o viesnī cu visiem. Es pats tur braukš u vē lreiz un ne reizi =)))))))
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Marhaba Palace - agrā k, š ķ ietami, grezna, bet tagad nedaudz noplukusi, bet diezgan pieklā jī ga viesnī ca ar atvē rtu (kurā katru dienu 17.30 tiek ielieti 2 spaiņ i balinā tā ja) un iekš telpu baseiniem, nelielu, bet mā jī gu teritoriju un ļ oti sliktu servisu. … Tomēr ▾ Marhaba Palace - agrā k, š ķ ietami, grezna, bet tagad nedaudz noplukusi, bet diezgan pieklā jī ga viesnī ca ar atvē rtu (kurā katru dienu 17.30 tiek ielieti 2 spaiņ i balinā tā ja) un iekš telpu baseiniem, nelielu, bet mā jī gu teritoriju un ļ oti sliktu servisu. . Pat nevarē tu teikt, ka pakalpojums ir slikts. Vienkā rš i visi viesnī cas darbinieki nemitī gi izspiež dzeramnaudu. Pludmalē kā ds ir privatizē jis sauļ oš anā s krē slus un iedos tikai par dinā ru. Istabene cenš as ielauzties istabā , kad ir viesi, lai saņ emtu savu dinā ru vai dolā ru. Restorā nā uz tevi neskatā s, un pat mū s padzina no galda, ja tu nedevi dzeramnaudu. Mē s bijā m pilnā pansijā . Lielā kā daļ a atpū tnieku izmanto puspansiju. Tas ir pilnī gi pietiekami. Ē diens, manuprā t, normā ls, bet, kā jau citur viesnī cā s, kaut cik vienmuļ š . Dzē rieni restorā nā (ieskaitot dzeramo ū deni) pusdienā s un vakariņ ā s tiek apmaksā ti. Brokastī s ir arī svaigs apelsī ns par 2.5 dinā riem. Cenas viesnī cā kā Eiropā . Gandrī z bez animā cijas. Visas izklaides Porto el Kantaoui, kas atrodas 150 m attā lumā . Viesnī cas pludmalē standarta ū dens izklaides - banā ns, izpletnis, dī vā ns utt. . Bijā m ar bē rniem 5 un 7 g. . Mē s nopirkā m viņ iem bumbu un rotaļ lietas ū denim un smiltī m, un ar to pietika. Rotaļ u laukums ir sliktā ks nekā mū su pagalmā , jo, iespē jams, es tur neredzē ju nevienu bē rnu. Kondicionieris istabā netika galā ar mū su tilpumu - mums bija istaba ar arkveida jumtu. Un gaisa kondicionieris darbojas tikai tad, kad atrodaties istabā ar ievietotu atslē gu. Ja iespē jams, jums ir jā izņ em atslē ga no met. pamatni un aizveriet kontaktu ar š o pamatni. Tad gaisa kondicionieris darbosies arī tad, kad neatradī sities istabā . Viesi viesnī cā – gandrī z visi no Eiropas: Anglijas, Vā cijas, Francijas un Polijas. Mū su bija maz, un pā rsvarā no Urā liem. Ceļ ojis ar Biblioglobusu. Nav pretenziju. Mē s viņ us neaiztikā m, viņ i, kad mē s atteicā mies no ekskursijā m, zaudē ja interesi par mums. Atceļ ā transfē rs nedaudz kavē jā s, tač u ar Larisas palī dzī bu no Biblioglobusa viss tika nokā rtots pa telefonu. Telefons darbojā s kā automā ts: varē jā m sazvanī t, bet ne. Internets tikai kiberkafejnī cā - 4 dinā ri uz pusstundu (Turcijā visur WiFi hallē s). Vispā r, salī dzinot ar Turciju, ļ oti daudz zaudē servisā , bet visu kompensē caurspī dī gā jū ra, baltas smiltis un Ā frikas sajū ta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
viesnī ca veciem ļ audī m - nav diskotē kas vai animā cijas vakarā nav kur aiz garlaicī bas iet, ar bē rniem neiesaku - rotaļ u laukumu nav vispā r Futbola laukuma teritorijā . bet mū s tur nelaida pat par naudu! Viesnī ca pasī vai atpū tai Š ausmī gi smirdī gi dvieļ i - nopirku savus. … Tomēr ▾ viesnī ca veciem ļ audī m - nav diskotē kas vai animā cijas vakarā nav kur aiz garlaicī bas iet, ar bē rniem neiesaku - rotaļ u laukumu nav vispā r Futbola laukuma teritorijā . bet mū s tur nelaida pat par naudu! Viesnī ca pasī vai atpū tai Š ausmī gi smirdī gi dvieļ i - nopirku savus
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в 9 км от центра города г. Сусс, в центральной части зеленой зоны Порт-Эль-Кантуи. Поблизости находится гольф-клуб. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1987 году, а последний ремонт проведен в 2011 г. Отель идеально подойдет для семейного отдыха, а также для романтических или индивидуальных поездок.

Atrašanās vieta Аэропорт Туниса находится в 144 км от отеля, Энфиды – в 41 км, Монастира – в 26 км.
Pludmales apraksts Собственная зона песчаного пляжа, расположенного в пешей доступности от отеля. Длина пляжной полосы 300 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории есть магазин и открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно. К услугам гостей камера хранения багажа. Специальные диетические меню (по запросу). Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-гольф, стрельба из лука.
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 332 номеров.

Istabās

В номерах представлено: ванна/душ, фен, кондиционер, ТВ, мини-бар, телефон, чайник, Wi-Fi, сейф (бесплатно), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese BP 120 4089 Port El Kantaoui Sousse Tunisie
Tālruņi: +216 73 347 076
Tīmekļa vietne: Marhaba Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, сквош, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).