El Mouradi Club Selima 3*– Atsauksmes

29
Novērtējums 7.510
№4 viesnīcas reitingā Port El Kantaoui
7.3 Numurs
7.8 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.8 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 9 km attālumā no Susas centra, Port El Kantaoui. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 1983. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2010. gadā. Tā ir daļa no El Mouradi Hotels ķēdes. Viesnīca ir piemērota ģimenes vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар ludabr1997
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s devā mies uz El Mouradi Club Selima 3 *, reģ istrē š anā s gā ja ļ oti slikti, viņ i iedeva pretī gu mā ju, tur nedarbojā s slē dzene, bija netī rs, nebija kā rtī gs, kaut kas tek no griestiem, kondicionieris nedarbojā s strā dā t. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz El Mouradi Club Selima 3 *, reģ istrē š anā s gā ja ļ oti slikti, viņ i iedeva pretī gu mā ju, tur nedarbojā s slē dzene, bija netī rs, nebija kā rtī gs, kaut kas tek no griestiem, kondicionieris nedarbojā s strā dā t. Ē diens ir ok, lai gan nav daudzveidī gs. Pludmale ir laba, apkā rtne nav slikta, un tā pē c visam ir nepiecieš ams kapitā lais remonts. Saulriets jū rā ir labs, pludmale ir sakopta. Ā rpus viesnī cas 3 minū š u gā jienā lielveikals, ir gan produkti, gan suvenī ri, pā ris veikali nav lieli. Viesnī ca pā rā k standarta, animā cija bija, bet katra diena vienā da. Viesnī ca ir ļ oti pieticī ga. Ceļ vedis labs.
аватар GgKate2019
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es nezinu, no kurienes nā k š ī s pozitī vā s atsauksmes. Uzreiz jā saka: neļ aujiet sevi apmā nī t ar fotogrā fiju viesnī cas sludinā jumā un ticiet man, Tunisijā ir brī niš ķ ī gas 3 zvaigž ņ u viesnī cas! Rakstu bez aizspriedumiem, noņ emu visas savas negatī vā s emocijas un veltu š o apskatu cilvē kiem, kuri kaut nedaudz ciena sevi. … Tomēr ▾ Es nezinu, no kurienes nā k š ī s pozitī vā s atsauksmes. Uzreiz jā saka: neļ aujiet sevi apmā nī t ar fotogrā fiju viesnī cas sludinā jumā un ticiet man, Tunisijā ir brī niš ķ ī gas 3 zvaigž ņ u viesnī cas!
Rakstu bez aizspriedumiem, noņ emu visas savas negatī vā s emocijas un veltu š o apskatu cilvē kiem, kuri kaut nedaudz ciena sevi.
Neviens no vispā rpieņ emtajiem atpū tas kritē rijiem š ajā viesnī cā nav pelnī jis pat 1 vē rtē jumu!
Proti:
- antisanitā ri apstā kļ i (virtuve, istaba, pludmale);
- nav savienojuma, wi-fi vispā r nedarbojas;
- "Viss iekļ auts" - bez ū dens (maksas), kafijas pulveris, bez tē jas;
- netī ra veļ a, netī ri dvieļ i;
- izslē dza ū deni;
- nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu;
- 15 minū š u rinda pē c ē diena;
- ē damistabā nav brī vu galdu;
- pludmalē nav krā na pē du skaloš anai, ir kopē ja peļ ķ e;
- jū rā ne tikai aļ ģ es, bet arī atkritumi;
- animā cija ir vā ja;
- viesnī cai nepiecieš ams kapitā lais remonts;
- sā ka lī t - istaba applū da;
- telpā tarakā ni, skudras un ķ irzakas;
- viesnī cas gids no Pegasus ir rupjš pret vecā kiem tū ristiem;
Kur vien skaties, visur ir netī rumi!
Maz?? ?
Tā lā k:
Ē damzā le: par maz š ķ ī vju, plastmasas glā zes, pirmajā dienā kā dam iedeva nazi un dakš iņ u keč upā , maize guļ pie sienas uz galda ar galdautu, š ķ ī vji taukaini + netī ri. Visi trauki netī rā s, sapelē juš ajā s, sapuvuš ā s plastmasas kastē s. Kopē jos š ķ ī vjos ar mē rcē m ir karotes. "Ē dienu" nepietiek – visiem nepietiek.
Atraš anā s š ajā viesnī cā ir slikta dū š a, pretī gi, nekur negribas bū t. Laipni lū dzam El Mouradi klubā Selima 3)! Saglabā jiet savu prā tu!
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š is ir pirmais jū ru ceļ ojums uz Tunisiju, gribē ju izmē ģ inā t ko jaunu. Š ī viesnī ca man ļ oti nepatika, lai gan ceļ ojumu aģ ente to uzslavē ja. Vienī gais, kas tur ir lieliski, ir pludmale un jū ra. Skudras viesnī cā . … Tomēr ▾ Š is ir pirmais jū ru ceļ ojums uz Tunisiju, gribē ju izmē ģ inā t ko jaunu. Š ī viesnī ca man ļ oti nepatika, lai gan ceļ ojumu aģ ente to uzslavē ja. Vienī gais, kas tur ir lieliski, ir pludmale un jū ra. Skudras viesnī cā . Es nevienam neiesaku tur doties. Ja es bū tu zinā jis, ka tas notiks, es bū tu devies uz pā rbaudī to Ē ģ ipti vai Turciju.
аватар __892582
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mans vī rs man uzdā vinā ja atvaļ inā jumu š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā , tas man bija pā rsteigums, jo nezinā ju, kur mē s lidojam. Mums š eit patika viss: ē dinā š ana, serviss, naktsmī tnes, iekā rtojums, ļ oti uzmanī gs personā ls, daudz izklaides gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. … Tomēr ▾ Mans vī rs man uzdā vinā ja atvaļ inā jumu š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā , tas man bija pā rsteigums, jo nezinā ju, kur mē s lidojam. Mums š eit patika viss: ē dinā š ana, serviss, naktsmī tnes, iekā rtojums, ļ oti uzmanī gs personā ls, daudz izklaides gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Nolē mā m, ka septembrī lidosim uz š ejieni ar bē rniem. Iesaku visiem palikt š ajā viesnī cā .
аватар Michale
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s bijā m 4.2 pieauguš ie un 2 bē rni 14 un 2 gadus veci. Ieradā mies ap 23:00 un policijas automaš ī nas pavadī bā ar bā kugunī m tikā m nogā dā ti viesnī cā . Pa ceļ am gandrī z katrā krustojumā sastapā s vienas un tā s paš as policijas maš ī nas un policisti ar lož metē jiem. … Tomēr ▾ Mē s bijā m 4.2 pieauguš ie un 2 bē rni 14 un 2 gadus veci. Ieradā mies ap 23:00 un policijas automaš ī nas pavadī bā ar bā kugunī m tikā m nogā dā ti viesnī cā . Pa ceļ am gandrī z katrā krustojumā sastapā s vienas un tā s paš as policijas maš ī nas un policisti ar lož metē jiem. Tikā m ā tri nokā rtoti, jo bija jau pē c pusnakts, brī dinā ja, ka visas problē mas ar izmitinā š anu tiks atrisinā tas no rī ta.

Istabā mū s gaidī ja 4 gultas un 3 gultas veļ as komplekti. Ceturtajā gultā nebija ne spilvena, ne segas, un, kā izrā dī jā s, š ajā viesnī cā tos dabū t nebija nemaz tik vienkā rš i. Divas dienas devos uz reģ istratū ru, pē c tam pie Pegasus pā rstā vjiem un prasī ju mums uzlikto spilvenu un segu, bet beigā s tikai personī gais kontakts ar apkopē ju deva vismaz kaut kā du rezultā tu.
Ieejot istabā , uzreiz apņ em kaut kā da nostalģ ijas sajū ta, it kā viņ š bū tu ieradies nevis Tunisijā , bet gan Azovas vecajā atpū tas centrā kaut kā dā Berdjanskā vai Kirilovkā.
Nodiluš as gultas un citas mē beles, to paš u gadu TV un kondicionieris, tā pati santehnika. Un, ja pirms kā diem 25 gadiem Sony trinitron televizors un Mitsubishi gaisa kondicionieris bija š iki un grezni, tad 25 gadus vē lā k tie pieder tikai sadzī ves tehnikas poligonam. Pē c 10-15 minū š u darbī bas TV apduļ ķ oja un izslē dzā s pats, rozetes izkrita, saplī susi duš as š ļ ū tene, no kuras ū dens plū st uz visā m pusē m, kaut kā brī numainā kā rtā izdzī voja lī dz mū su izbraukš anai, nenolū stot lī dz galam. Bet priekš pē dē jā dienā jaucē jkrā na/duš as ū dens slē dzis izjuka un kļ uva pilnī gi neiespē jami pā rslē gt ū deni uz duš u, jo mē ģ inot to izdarī t, slē dzis vienkā rš i š auj griestos un ū dens spiediens trā pa tiem paš iem griestiem. Godī gi sakot, nož ē loju, ka ceļ ojumā nepaņ ē mu lī dzi koferi ar instrumentiem. Starp citu, instrumenti nav vienī gais, kas nepiecieš ams š ajā viesnī cā . Dodoties uz turieni, neaizmirstiet paņ emt lī dzi labus kukaiņ u atbaidī š anas lī dzekļ us, jo.
Kopā ar jums istabā dzī vos skudru bari, kā arī tarakā ni. Un tie nav mazi krievu tarakā ni, kurus mē s visi jau esam aizmirsuš i, viņ u Ā frikas radinieki ir daudzkā rt lielā ki! Tie 2, kurus es nogalinā ju savā istabā , bija 6-7 centimetrus gari.

Ē diens viesnī cā sā kumā mū s brī dinā ja par visai niecī gā m brokastī m, tač u pusdienas un vakariņ as iespaidu laboja. Ē dienā ir diezgan daudzveidī gi augļ i/dā rzeņ i vista, liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, zivis, garneles. Turcijas 3 zvaigž ņ u viesnī cā s neesmu bijis, bet ē dinā š anas ziņ ā š eit noteikti nav sliktā ks un salī dzinot ar lielā ko daļ u pat labā k nekā.4-5 zvaigž ņ u viesnī cā s Turcijā vidē jā cenu kategorijā . Vienī gais, kas mani nedaudz traucē ja, bija garie intervā li, kad, gaidot pusdienas vai vakariņ as, vienkā rš i nebija kur bē rnu ar kaut ko pabarot. Tas ir, no 9 lī dz 12.30 ir bā ri, kas piedā vā tikai dzē rienus, un, ja bē rnam bija sliktas brokastis, tad viņ am nav kur ē st.
Lī dzī ga situā cija ir ar vakariņ ā m, kad no 16 lī dz 18.30 arī nav kur ē st. Bet tā ir problē ma tikai maziem bē rniem un viņ u vecā kiem, pā rē jos tas nekā di neierobež os. Starp citu, restorā ni, š ķ iet, ir vienī gā vieta, kur ir atjauninā tas mē beles.

Pludmale lieliska, tī rā kā s gaiš i dzeltenā s smiltis, tā da pati dzidra jū ra, kur piepeldē jot lī dz bojā m, joprojā m redz dibenu. Ū denī nav duļ ķ ainī bas un krasta tuvumā ir daudz atpū tnieku. Kaitina tikai viesi, kuri paņ ē muš i sauļ oš anā s krē slus un nav tur uz pusi dienas, viņ u dē ļ ir vesela problē ma atrast brī vu sauļ oš anā s krē slu. Pē dē jā s 2 dienā s uz pludmali peldē ja zilas medū zas ar kupolu 30 centimetru diametrā . Viņ i kuģ oja abas dienas vē lā pē cpusdienā , kad ū dens krasta tuvumā labi sasila.
Baseini nav slikti, lai gan tagadē jā modē vecmodī gi - klasiski taisnstū rveida. Tikai bē rnu kā rta ir izsista no viņ u stila.
Mani iepriecinā ja ap baseiniem guļ oš ā flī ze, tā ir no ceptas keramikas bez pā rklā juma, tā pē c nemaz nav slidena. Apmē ram puse no sauļ oš anā s krē sliem pie baseiniem ir reti eksemplā ri uz tē rauda rā mja.

Viesnī cas teritorija ir milzī ga, bet ne tī ra. Š ķ iet, ka viesnī cas personā ls nav mazs un visu laiku skraida pa teritoriju, tač u viņ u darba rezultā ts, maigi izsakoties, atstā j daudz ko vē lē ties. Tajā s paš ā s Turcijas viesnī cā s ar mazā ku darbinieku skaitu kā rtī ba ir daudz pamanā mā ka. Ap mā jā m aug koki, uz kuriem jū s redzē siet olī vas, granā tā bolus, citronus. Daudz palmu un koš umkrū mu. Blakus centrā lajam restorā nam ir rotaļ u laukums, tač u aprī kojums uz tā jau ir diezgan nobruž ā ts, un daž i no tiem karā jas tikai izrā dī š anai un nav izmantojami nepareizas uzstā dī š anas dē ļ.

Animatori ir lieliski, pastā vī gi aicina uz daž ā diem pasā kumiem, noteikti neļ aus garlaikoties neko darī t.
Bē rni krā sojas mini klubā . Vakarā tā pati bē rnu diskotē ka ar tā dā m paš ā m melodijā m kā Turcijā pē dē jos 10 gadus.

Tiem, kam nepiecieš ams internets, it kā ir tikai reģ istratū rā , bet pieslē gties gribē tā ju skaits ir tik liels, ka rezultā tā tā ā trums nokrī tas gandrī z lī dz nullei. Ja jums tas joprojā m ir nepiecieš ams, tad izvē lieties laiku, kad lielā kā daļ a cilvē ku atrodas pludmalē (no 10 lī dz 11) vai pusdienu un vakariņ u vidū , kā arī naktī .
аватар apm7042
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es dabū ju visu, ko gribē ju. Skaista pludmale ar brī niš ķ ī gu jū ru pie jums, skaista ainava, garš ī gs ē diens, ē rta atraš anā s vieta. Istabas vidē ji, bet istabu redzē ju tikai naktī . Ir gan vecmā miņ as ar bē rniem, gan jauni pā ri. … Tomēr ▾ Es dabū ju visu, ko gribē ju. Skaista pludmale ar brī niš ķ ī gu jū ru pie jums, skaista ainava, garš ī gs ē diens, ē rta atraš anā s vieta. Istabas vidē ji, bet istabu redzē ju tikai naktī . Ir gan vecmā miņ as ar bē rniem, gan jauni pā ri. lieliski animatori.
аватар profcom104
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Paldies, ka ieteicā t mums š o viesnī cu. Brī niš ķ ī ga zaļ ā zona, pieticī ga, sakopta istaba, normā li ē dieni un dzē rieni, viss, ko sirds kā ro. Un arī glā bē ju godbijī gā kā attieksme pludmalē : vienu dienu bija vē jš , viļ ņ i, tā pē c glā bē ji ne sekundi neievē roja piekrastes joslu. … Tomēr ▾ Paldies, ka ieteicā t mums š o viesnī cu. Brī niš ķ ī ga zaļ ā zona, pieticī ga, sakopta istaba, normā li ē dieni un dzē rieni, viss, ko sirds kā ro. Un arī glā bē ju godbijī gā kā attieksme pludmalē : vienu dienu bija vē jš , viļ ņ i, tā pē c glā bē ji ne sekundi neievē roja piekrastes joslu. Tas ir, viņ i vienmē r ir tur, tikai tajā dienā viņ i pat neapsē dā s, lai gan visi bija ū denī un nebaidī jā s no viļ ņ iem. Bezmaksas katamarā ni, kajaki, kā arī jū s tiekat rū pī gi uzraudzī ti, un, ja viņ iem ir kā das baž as, viņ i nekavē joties brauc uz laivas. Animatori ir sirsnī gi dzī vespriecī gi jaunieš i. No tavas attieksmes ir atkarī ga pavadoņ u attieksme – labvē lī ga, pieklā jī ga, un, ja atstā si dzeramnaudu, tu bū si viņ iem “priekš nieks”. Ja neaizej, tad vienkā rš i: "Sveiks! Kā iet! " Vispā r, kas kaut ko gaida, tas noteikti dabū s. Kopā ar vā cieš iem bija apmē ram puse atpū tnieku un vē l daž i. Jā , attieksme pret vā cieš iem ir labā ka, bet viņ i arī met dzeramnaudu. Bet es atkā rtoju, ka apkalpotā ji jums un vā cieš iem nepā rkā pj pieklā jī bas robež u. Un tie, kas ieradā s ar bē rniem, bija Ļ OTI apmierinā ti ar bē rnu klubiņ u. Mums patika nā kt uz bē rnu diskotē ku. Maigums un labs garastā voklis jums garantē ts. It ī paš i, ja ir iekļ autas krievu bē rnu dziesmas. Un arī gatavojieties nogarš ot viesnī cas teritorijā augoš o sulī go zaļ umu aromā tus.
Pludmale ir baltu smilš u, tī ra.
аватар Tumbusova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es ceļ oju kopā ar savu vī ru un 12 gadus vecu bē rnu. Attieksme pret krieviem ir vairā k kā pretī ga, apkalpojoš ais personā ls bez dinā ra pat nepaskatī sies tavā virzienā , un bā rā pretī reģ istratū rai pie mums bā rmenis izlū dzā s dzeramnaudu no laulā ta pā ra par kafijas tasi. … Tomēr ▾ Es ceļ oju kopā ar savu vī ru un 12 gadus vecu bē rnu. Attieksme pret krieviem ir vairā k kā pretī ga, apkalpojoš ais personā ls bez dinā ra pat nepaskatī sies tavā virzienā , un bā rā pretī reģ istratū rai pie mums bā rmenis izlū dzā s dzeramnaudu no laulā ta pā ra par kafijas tasi. . Jū rā bija divu veidu medū zas. Tā s dzelž neprā tī gi sā pī gi. Meitene zaudē ja samaņ u no medū zas kodumiem jū rā , nu tur tuvumā bija stipri vī rieš i, viņ i nesa viņ u rokā s. Piekraste tika tī rī ta katru dienu, bet atkritumi tika izmesti jū rā . Runā jot par pā rtiku, varu teikt tikai vienu: garš ai un krā sai nav biedru! Nometu 5 kg, jo varē ju ē st tikai baltos un sarkanos kā postus, un augļ us. Bija daudz animā ciju, bet tikai pieauguš ajiem un bē rniem. Mans dē ls nedrī kstē ja iet pie pieauguš ajiem, bet viņ š pats negribē ja iet pie bē rniem. Viņ š uzjautrinā jā s, teritorijā tiek izsniegts sporta inventā rs.
Kopumā š ī s ir tā das brī vdienas, kuras jū s pat nevē laties atcerē ties. Nevienam neiesaku, jo par mū su samaksā to naudu (13.000 rubļ i uz 3 personā m) varē ja daudz labā k atpū sties citā s valstī s
аватар ladanova1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es ļ oti ilgi gribē ju apmeklē t Tunisiju, bet tas nepavisam neizdevā s) un beidzot sanā ca) Es izvē lē jos viesnī cu ļ oti ilgu laiku, godī gi sakot, es salauzu galvu.... jo. bija paziņ as 5 * (Orient 5 *), viņ i spļ ā va, 4 * nebija pietiekami daudz š ķ ī vju-dakš iņ u . … Tomēr ▾ Es ļ oti ilgi gribē ju apmeklē t Tunisiju, bet tas nepavisam neizdevā s) un beidzot sanā ca) Es izvē lē jos viesnī cu ļ oti ilgu laiku, godī gi sakot, es salauzu galvu.... jo. bija paziņ as 5 * (Orient 5 *), viņ i spļ ā va, 4 * nebija pietiekami daudz š ķ ī vju-dakš iņ u . . izvē le krita uz Club Selima / izlasī ju visas atsauksmes daudzā s vietnē s un nolē ma, ka tā bū s)) ) Pirmo reizi devos uz "troiku" uz arā bu valsti.
Mū su reiss, protams, aizkavē jā s, un tā pē c viesnī cā nonā cā m vē lu, reģ istrē jā mies vē lu. . vakariņ as jau bija beiguš ā s
Mū s izmitinā ja 30. mā jā , 3008. istabiņ ā . Mazs, bet ir viss nepiecieš amais - dvieļ i, balkons, televizors. . . ž ē l, ka nebija ledusskapja0 - daž reiz ļ oti gribē jā s atvē sinā t ū deni un paslē pt persikus)) ))
Zinā ju, ka nav fē na, tā pē c paņ ē mu ceļ ojumu, un vienmē r lī dzi ir gludeklis, jo. gludinā š ana viesnī cā s nav lē ta.
Uzreiz devos ar vī ru uz ar. . dabiski))) tikko tikā m uz vakara izrā di, biju ļ oti pā rsteigta) pa ceļ am atradā m picē riju kas strā dā no 22 lī dz 24 - var ē st, kam nebija laiku, par ko bijā m ļ oti priecī gi.
Un tagad es varu pastā stī t vairā k par viesnī cu
- brokastis no 6:00 lī dz 9:30
brokastis diezgan pieticī gas, bet katru dienu kaut kas savā dā ks, tad omlete, tad cepta ola, tad cepts virtulis. . . un tā desa-siers)))
vē lā s brokastis 9:30-11:00
diezgan pieticī gi)))
-pusdienas 12:00-14:00
sā tī gā kas pusdienas, jau kartupeļ i, makaroni, gaļ a.... kū kas saldumu cienī tā jiem (neesmu fane, tā pē c 10 dienā s nesanā ca nogarš ot))))
picē rija 14:00-16:00
kartupeļ i, pica, makaroni
-vakariņ as no 19:00 lī dz 21:00
te ir lielā ks sortiments - un cepta zivs, tuncis biež i bija (ļ oti garš ī gs), deva vā rī tas garneles. Pat č ipsus taisī ja! kuskuss-vietē jais ē diens (starp citu, ļ oti labs), salā ti utt.
Vispā r no gaļ as – liellopa, tī tara, vistas, jē ra
Turcijā -Ē ģ iptē ir nedaudz lielā ka izvē le pā rtikai, bet š eit vienkā rš i nav 5 veidu makaroni, kartupeļ i, bet, piemē ram, 2))))
Tomā ti man visu laiku š ķ ita skā bi ((((
Augļ i vienmē r ir persiki, vakarā bija arbū zi, melone, plū me
alkohols
te izpaudā s "troika" - neliels sortiments - vī ns, alus, Bukh degvī ns (vietē jais, smarž a ir alvas! ), parastais degvī ns "Nataš a")) un Orlovs. Viskijs ir tik dī vains...
Alus viegls, patī kams), mani pā rsteidza tas, ka tu atnā c pusdienā s vai vakariņ ā s, tev atnes 1.5 litru ū dens pudeli jeb sprite fanta un pudeli 0.7 vī na (baltā , rozā , sarkanā ), t. i. nav jā skrien pie bā ra par katru glā zi.
Pludmalē katru dienu kustinā tā js))) izņ em kolonnas un sā c))): vingroš ana, pē c tam ū dens aerobika jū rā ! , š autriņ as (un katru dienu tas tiek likts citā vietā , kas padara to vē l interesantā ku ), volejbols. tad komandas spē les ar animatoriem. Un noslē gumā - viesnī cas deja jū rā pirms vakariņ ā m))))
Pludmale ir tī ra, protams, ne bez izsmē ķ iem, bet normā li))) aļ ģ es ū denī parā dī jā s tikai vē lā pē cpusdienā , un tad diezgan daudz
Arī katamarā ni ir bezmaksas, kajaki (kajaki) ir bezmaksas! , sē rfoš ana ar buru))) Es neatceros nosaukumu, tas ir arī bezmaksas!
Mums vienmē r bija pietiekami daudz estakā des gultu, š eit ir ē nas zem lietussargiem, ja atnā cā t vē lu, tad ne vienmē r, bet pē c vakariņ ā m vienmē r bija brī vi lietussargi.
Viesnī cā ir pieejams galda teniss, futbols, ū dens polo pie baseina. un arī -teniss-par velti!! !
Vestibilā , pludmalē (sveiciens bā rmenim Mā rvenam))) un amfiteā tra zonā ir bā rs.
baseina bā rā bezalkoholisks un praktiski paš apkalpoš anā s)
Animā cija-SUPER! SUPER! SUPER!
Viss ir neticami! jau 10 dienas vakara š ovs nekad nav atkā rtojies, spē les pludmalē vienmē r daž ā das, puiš i gudri! viņ i zina, kā piesaistī t pū li, viņ i paceļ lielā ko daļ u viesnī cas dejot! vienmē r draudzī gi, smaidī gi, sadraudzē jā mies ar daudziem, ar Aleksu, Gasinu un citiem
Bē rnu animā cija - vakarā visi bē rni no visā m pusē m skrien dejot, pa dienu tiek organizē ti daž i meklē jumi ap viesnī cu, viņ i organizē tā pulkā dodas uz pludmali no bē rnu kluba)))
Visi saprot krievu valodu, daž reiz viņ i pievienoja vienkā rš ā ko tū ristu angļ u valodu)))
Pulksten 23 sā kā s diskotē ka, 3-4 reizes mē s to tur aizdedzinā jā m))))
istaba vienmē r bija tī ra - atstā ja katrs 1 dinā rs, gultas veļ a vienmē r bija kraukš ķ ī ga - š ķ iet, ka palagus, ar kuriem viņ i pā rklā jā s, mainī ja gandrī z katru dienu
Mē s devā mies ekskursijā tikai uz Sahā ru uz 2 dienā m, un vienu vakaru devā mies uz ostu paskatī ties))) bet es vienkā rš i negribē ju nekur braukt, jo. viss bija pietiekami, un komunikā cija, un izklaide viesnī cā )))
Ar prieku es atkal doš os uz Tunisiju un, visticamā k, uz El mouradi tī klu, jo viņ i parā dī ja sevi no labā kā s puses)))
отсутсвие холодильника сказывалось)))Автор идеи-Вова из Питера))) дорога к номерам)))
аватар ira-fea
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atbraucu ar savu dē lu no Tunisijas. Pirmo reizi tur, cerams, ka ne pē dē jo. Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, man patika viss: no personā la attieksmes lī dz animā cijai. Puiš i tikai plē š no rī ta lī dz vakaram. … Tomēr ▾ Tikko atbraucu ar savu dē lu no Tunisijas. Pirmo reizi tur, cerams, ka ne pē dē jo. Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, man patika viss: no personā la attieksmes lī dz animā cijai. Puiš i tikai plē š no rī ta lī dz vakaram. Ē diens lielisks, pludmale laba, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem. Atpū ta bija tikai nodarbī ba. Nedomā jiet, ka, tā kā tas ir 3 *, tas ir murgs, pieņ em manu vā rdu, tas nepavisam tā nav. Es ļ oti iesaku. Ē ģ ipte nav tuvu. Bū s jautā jumi, atbildē š u visiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums -mALsr-
Ko var droši lietot no "viss iekļauts", kā arī interesēties par to, kas ir iekļauts no alkohola un kādā apjomā - mēs ejam ar uzņēmumu)))
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Sportivnaya
Puiši, pastāstiet man, vai viesnīcā ir vindsērfings
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums gjgeufq
Es šogad došos atpūsties Tunisijā....bet jūtos nedaudz neērti, ka braucu viena.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 25 atbildes
iemiesojums belskaya
Vispār, vai ir vērts lidot uz šo viesnīcu vai maksāt nedaudz papildus un izvēlēties 4*?
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
iemiesojums stupenka
Коллега заказала привезти ей палантин из Туниса, она была там несколько лет назад и привезла себе. Говорит они там супер-хорошего качества. Подскажите, где их лучше покупать? И может кто-то сориентирует по цене, из тех,кто недавно вернулся оттуда.. Буду очень признательна за ответы.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в 9 км от центра г. Сусс, в Порт-эль-Кантауи. Впервые гостиница распахнула свои двери гостям в 1983 году, а последняя реновация проведена в 2010 г. Входит в сеть отелей El Mouradi Hotels. Гостиница подойдет для семейного или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 36 км от международного аэропорта г. Энфида.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 176 м. Полотенца – за депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории есть магазины. Есть камера хранения багажа. Гости могут посетить ресторан Yasmine, работающий по системе «шведский стол», или пиццерию Elmouradi. В отеле также открыты 4 бара, мавританское кафе и ночной клуб.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская коляска (по запросу).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, шахматы, поле для мини-футбола, мини-гольф, каноэ, освещение теннисного корта (платно), уроки тенниса (платно).
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 572 комфортабельных номера.

  • vanna/duša
  • fēns $
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Zone Touristique El Kantaoui, 4089, Sousse, Tunisia
Tālruņi: Tel : +216 73 24 61 20
Fax: +216 73 24 63 11
Tīmekļa vietne: El Mouradi Club Selima
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.