Magic Caribbean Monastir 4*– Atsauksmes

62
Novērtējums 5.910
№3 viesnīcas reitingā Monastira
6.5 Numurs
6.2 apkalpošana
6.8 Tīrība
7.0 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 14 km attālumā no Monastiras centra un 15 km attālumā no Susas. Viesnīca tika uzcelta 1985. gadā un pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes brīvdienām, individuāliem braucieniem vai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар 1983katya
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nopirkā m biļ etes uz Tunisiju, jo tā s bija krietni lē tā kas par to paš u Turciju. Pē c atsauksmju izlasī š anas sagatavojies š ausmī gā m š ausmā m. Bet vai nu mē s tikā m lī dz sezonas beigā m (viesnī ca bija nepilna puse pilna), vai arī citiem kaut kā nepaveicā s. … Tomēr ▾ Nopirkā m biļ etes uz Tunisiju, jo tā s bija krietni lē tā kas par to paš u Turciju. Pē c atsauksmju izlasī š anas sagatavojies š ausmī gā m š ausmā m. Bet vai nu mē s tikā m lī dz sezonas beigā m (viesnī ca bija nepilna puse pilna), vai arī citiem kaut kā nepaveicā s. Tā tad reģ istrē š anā s noritē ja labi. Mē s bijā m divi č etri pieauguš ie un bē rns. Tuvumā esoš ajā m istabā m lū dza piemaksā t 20 USD. Numuri galvenajā ē kā . Parasta, standarta, tī ra. Viesnī ca ir veca, bet ļ oti tī ra. Gaisa kondicionieris strā dā ja labi.
Kas attiecas uz pā rtiku, tad arī š eit nav nekā du pretenziju. Katru dienu liellopu gaļ a, tī tara gaļ a, vistas gaļ a. Piedevas - makaroni, kartupeļ i, sautē ti un cepti dā rzeņ i. No svaigiem dā rzeņ iem – zaļ umiem, tomā tiem, gurķ iem, salā tiem. Saldumu nav daudz, bet pā rsvarā viss ir garš ī gs. Augļ i - arbū zs, melone, persiki, plū mes, bumbieri, vī nogas. Parasti nav izsalcis. Atsauksmē s lasī ju, ka daž i ē dieni tiek pasniegti porcijā s. Un viņ i to dara pareizi), jo reiz viņ i mums uzlika grildesas, tā pē c cilvē ki paš i sā ka krā vē t gandrī z kilogramu, un tad tas viss bija š ķ ī vjos un palika uz galdiem.
Tī rī ts katru dienu, mainī ti arī dvieļ i. Gulta tika mainī ta divas reizes 10 dienu laikā . Baseini ir tī ri. Jā , ū dens ir ļ oti sā ļ š . Ja tas nokļ ū st acī s, tas cepas ilgu laiku. Jū ra ir pasaka) silts, tī rs. Vienu dienu bija medū zas, nav lielas, bet var iedzelt. Paņ emiet lī dzi hidrokortizona ziedi, tā uzreiz atvieglos apdegumu. Viesnī cas mī nuss ir tas, ka ā rpus teritorijas nav kur iziet. Netā lu viens mazs tirdzniecī bas centrs un viss. Bet mē s necietā m. Nu, vienī gais, kas kaitinā ja, bija tirgotā ji pludmalē , kamieļ u izjā des un zirgu izjā des arī pludmalē . Bē rns spē lē jas smiltī s pie jū ras, un es visu laiku skatī jos, kad gar krastu staigā kamielis vai zirgs. Un tad nedod Dievs, skrien zem nagiem)))
Vispā r normā la viesnī ca ar labu personā lu. Jū su naudas vē rts. Iesaku braukt septembrī - cilvē ku maz.
Пляж Столовая, открытая часть Вид из номера Большой соленый бассейн Пляж Номер
аватар natali1407
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Diemž ē l viesnī ca nebija tā optimistiskā kā pieredze. Tiklī dz viņ i iekā rtojā s istabā un iegā ja vannas istabā , viņ u acis kļ uva milzī gas, no cauruma sienā uzrā pā s spā rnotu skudru bars. Telpas tī rī ba atstā ja daudz vē lamo, tā pat kā dvieļ u baltums, kas vienmē r bija daž ā dos daudzumos, bet mazā k nekā nepiecieš ams. … Tomēr ▾ Diemž ē l viesnī ca nebija tā optimistiskā kā pieredze. Tiklī dz viņ i iekā rtojā s istabā un iegā ja vannas istabā , viņ u acis kļ uva milzī gas, no cauruma sienā uzrā pā s spā rnotu skudru bars. Telpas tī rī ba atstā ja daudz vē lamo, tā pat kā dvieļ u baltums, kas vienmē r bija daž ā dos daudzumos, bet mazā k nekā nepiecieš ams. Restorā nā , lai gan skaļ i saka, vienmē r pietrū ka galda piederumu, ar glā zē m un karotē m vispā rē jā spriedzē . Ē diens ir tik tā ds. Internets ir tikai reģ istratū rā , un tad ļ oti slikti ķ er, varē tu teikt, gandrī z neķ er. Pludmale vispā r ir dziesma: sauļ oš anā s krē slu ir maz, puse no tiem ir salauzti un pā rklā ti ar kaut kā du tī klu; pati pludmale ir maza un nesaņ em visus viesus, kurš agrā k cē lā s, tas dabū ja. Vislielā kā vilš anā s ir jū ra - NETĪ RĀ . Blakus ir kaut kā da rū pnī ca un no rī ta 4:00 virs viesnī cas pastā vī gi stā v smogs. Un paš ā jū rā ir aizdomas, ka peld kaut kā di raž oš anas atkritumi.
аватар vera.mozhegova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
1. nopirkā m biļ eti tū risma aģ entū rā TUREXPERT Siktivkarā , tū roperatori izdala 4*, bet ierodoties redzē jā m, ka bija 3*, zī me karā jas aiz liela koka un gandrī z nav redzama !! ! 2. atpū tā s 10 dienas: viņ i apmetā s pirmajā istabā , mē s bijā m š ausmā s, istaba bija netī ra; tualete bija netī ra, skaloš ana nedarbojā s, tur gulē ja izsmē ķ is; no gaisa kondicioniera tecē ja ū dens. … Tomēr ▾ 1. nopirkā m biļ eti tū risma aģ entū rā TUREXPERT Siktivkarā , tū roperatori izdala 4*, bet ierodoties redzē jā m, ka bija 3*, zī me karā jas aiz liela koka un gandrī z nav redzama !! !
2. atpū tā s 10 dienas: viņ i apmetā s pirmajā istabā , mē s bijā m š ausmā s, istaba bija netī ra; tualete bija netī ra, skaloš ana nedarbojā s, tur gulē ja izsmē ķ is; no gaisa kondicioniera tecē ja ū dens. BET devā mies uz reģ istratū ru, uzreiz tika mainī ta istabiņ a, par ko bijā m ļ oti apmierinā ti, ka nebija ilgi jā gaida!
Istaba tika tī rī ta katru dienu, noteikti nebija ideā la, uz grī das bija mati; vē rpj gulbjus no dvieļ iem! Dvieļ us nav kur ž ā vē t, jumta arhitektū ra nesaprotami perforē ta, pē c kā rtē jā s lietusgā zes nevarē ja izž ā vē t veļ u, elementā rā vannasistabā nav izlietnes!
3. ē damistabā : muš as, kas sē dē ja uz ē diena, kas nav ī paš i patī kami! rindas ir milzī gas, nekaunī gi arā bi ar saviem bē rniem, kuri uzvedas kā saimnieki; karotes nebija pietiekami daudz, vai arī tā s vispā r nebija, tā s bija jā lū dz! no augļ iem bija tikai melones, arbū zi un vī nogas, nebija persiku un citu augļ u!
4. jū ra: silta, kā svaigs piens, BET medū zas, kas smeldz sliktā k nekā nā tres, no visur peldē ja atkritumi: konfekš u papī ri, plastmasas maisiņ i, plastmasas mē teļ u pakaramie, bē rnu š orti, ū dens glā zes utt.
5. nebija bē rnu animā cijas, tikai pie baseina knā bā ja mū zika un viss....gā jā m ar bē rnu uz bē rnu diskotē ku un gaidī jā m 40 min, bet viņ i vienkā rš i ieslē dza mū ziku un aizgā ja, lai gan ekskursija operatore paziņ oja, ka bū s krievvalodī gie animatori!
6. Pati pilsē ta ir pilnī ga atkritumu izgā ztuve: visur ir smirdoņ a, atkritumi, pudeles utt.
7. WI-FI ķ er ļ oti slikti un tad tikai pie reģ istratū ras, vakarā un pusdienlaikā nav iespē jams pieslē gties internetam, jo ​ ​ tur sē ž.50 cilvē ki, vairā k vai mazā k no rī ta...aizbrauc no lidostas, aizbrauc no ekskursijas atstā t istabā.. .
аватар curt_al
Pirms ceļ ojuma lasī ju atsauksmes par netī rumiem, muš ā m, skandā liem ar ciparu nomaiņ u, garī gi gatavs to visu sagaidī t pē c ieraš anā s. Mē s esam č etri: mans vī rs un divi bē rni (3 un 9) ir kopā ar mani. Dodoties no lidostas, Enfidha bija pā rsteigta par atkritumu KALNIEM burtiski visur. … Tomēr ▾ Pirms ceļ ojuma lasī ju atsauksmes par netī rumiem, muš ā m, skandā liem ar ciparu nomaiņ u, garī gi gatavs to visu sagaidī t pē c ieraš anā s. Mē s esam č etri: mans vī rs un divi bē rni (3 un 9) ir kopā ar mani. Dodoties no lidostas, Enfidha bija pā rsteigta par atkritumu KALNIEM burtiski visur. Tajā tika aprakts viss, kas tika novē rots no autobusa loga. Gan uz š osejas, gan Susas pilsē tā (lai gan viņ i brauca pa tā s nomali, bet gandrī z visas viņ u pilsē tas izskatā s š ā di, kā liecinā ja tā lā kais brauciens pa valsti). Personī gi man nepatī k redzē t š ī s ainavas. Bet, spriež ot pē c vietē jo iedzī votā ju uzvedī bas, tas viņ us netraucē un neaizkustina. LABI.
Viesnī cā ieradā mies 20:00. Kā jau citos apskatos minē ts, mū s uzreiz sū tī ja vakariņ ā s, apmetā s pē c. Personī gi mē s BEZ PROBLĒ MĀ M. Lai gan ar mani 3 ģ imenes reģ istratū rā zvē rē ja par sliktā m istabā m. Es nezinu patieso iemeslu. Es saprotu, ka cilvē kiem var bū t daž ā di pieprasī jumi un daž ā das cerī bas š ajā sakarā . Tū risti, starp citu, ieradā s katru dienu, telpas, domā jams, nebija dī kā . STANDARTA istaba tika saņ emta blakus ē kā no administratī vā s ē kas ar skatu uz baseinu. Animā cija tur stoker no 10 lī dz 17 diezgan skaļ i. Bet mū su jaunā kais bē rns dienas laikā netraucē ja gulē t. Viss bija kā rtī bā (ledusskapis, dzī voklis, fē ns, vannas istaba, TV), diezgan plaš s. Uzkopš ana katru dienu, kā arī dvieļ u maiņ a. Tī rī š ana ir tik un tā : balkona stikla durvis, notraipī tas ar plaukstā m, netika noslaucī tas pat vienu reizi, tā pat kā izlietne (dī vaini), grī da kļ uva netī ra ļ oti ā tri, bija kaut kā du matu paliekas (noteikti ne mū su). Bet mē s uz to visu pievē rā m acis - ne jau tā pē c, nevis ar pā rbaudi, mē s š eit ieradā mies. Veļ a tika mainī ta ik pē c 5 dienā m. Š ampū ns un ziepes mums tika atjaunotas tikai 2 dienas pirms izlidoš anas. Dā ma, kas uzkopa, bija ļ oti jauka un draudzī ga. Par atstā tajiem dzeramiem viņ a smuki salocī ja dvieļ us un mū su drē bes, ja atstā ja uz gultā m, rotā ja ar ziedlapiņ ā m.
Ē dinā š ana ē damistabā pikantas virtuves cienī tā jiem, piemē ram, mū su tē tim. Bē rnus bija grū ti pabarot. Bet pacieš ama zupa un makaroni izglā bti, mū su jaunā kā ļ oti izvē lī ga ē dienam, pat arbū zu negribē jā s. Man patī k kā rtot dā rzeņ us salā tos ar to mē rcē m. Rindā s nestā vē ju, izņ emot pankū kas un č urros (yum-yum). Un bija rindas, vē l daž as. Es mē ģ inā ju paņ emt to, kas bija pieejams. Un ē da gaļ u un zivis. Š ajā gadī jumā es neesmu pretenciozs. Bet saldos arbū zus ē dā m daudz. Ž ē l, ka nebija daudz persiku. Arā bu pā rdroš ī ba, par kuru viņ i rakstī ja zemā k, neuztvē ra. Es biju draudzī gs ar visiem, gan ar viesiem, gan ar personā lu, man atbildē ja. Jā , ē damistabā ir netī rs, jā , daudz cilvē ku, bet darbinieki tieš ā m smagi strā dā ja. Trauki tika ā tri noņ emti no galda, un arī atkritumi no grī das tika uzreiz savā kti kausiņ ā s. Reizē m nā cā s meklē t galda piederumus vai glā zes vai sā lstrauku, bet tas viss aizņ ē ma nepilnu minū ti. Man ir ar ko salī dzinā t virtuvi un interjeru, š ī viesnī ca zaudē tai paš ai Bulgā rijai, Krē tai un Turcijai. Bet tas viss mū su kopē jo noskaņ ojumu nesabojā ja. Varbū t tā pē c, ka viņ i sen nekur nav devuš ies.
Muš as ir neatņ emama valsts sastā vdaļ a, jo tur ir daudz atkritumu, arī pā rtikas. Sā kumā tas bija kaitinoš i, bet pē c tam pieradā t. Odi ē da bē rnus, pirka no viņ iem pā rtiku. Tas palī dzē ja. Nu, naktī balkons tika slē gts, pirms gulē tieš anas skraidī ja pa istabu ar briesmī gu č ī bu)
Teritorija ir ļ oti liela. Daļ ā ar bungalo ir daudz apstā dī jumu, ar to viņ iem paveicā s. Mē s esam nož ē lojami un mums nepietiek.
Viesnī cas arhitektoniskais dizains nepavisam neparedzē ja spē cī gas lietusgā zes, kuras 14 dienu laikā sastapā m 5-6 reizes. Milzī gas peļ ķ es uz nelaimī gajiem tenisa kortiem, piemē ram, ezeri. Bet tas ir muļ ķ ī bas, salī dzinot ar istabu applū š anu bungalo (tiem ir atvē rti balkoni bez nojumes, ū dens pā rplū st telpā ) un daž as istabas standarta. Mū sē jais atradā s pretī koridora logam. No zem rā mja ū dens ar pienā cī gu spiedienu nonā ca mū su istabā (nav sliekš ņ u). pā ris reizes ar mums tā gadī jā s, pludmales dvieļ i mū s izglā ba. Reģ istratū rā pie ē damistabas ū dens lija kā ū denskritumā tieš i no ventilā cijas. Tomē r viesuļ vē tras / pē rkona negaisa skats ir skaists))) naktī ir daudz zibeņ u un zibens.
Par animā ciju daudz nerakstī š u, es to neizmantoju.
Jū ra ir silta un skaidra. uztraukums bija dubļ ains, bet tas ir saprotams, pludmale ir smilš aina. Atkritumi nā ca pā ri, aļ ģ es pastā vī gi. Bet ne kritiski. Smiltis ir krā š ņ as, kā ciete. Bet, diemž ē l, netī rs. Medū zas svē tku sā kumā sakoda bē rnus. Uz viļ ņ iem atgriezā mies svē tku beigā s. Ir viļ ņ i – medū zu nav – visi priecī gi. Baseins ir patieš ā m milzī gs, palī dzē ja lielā koties. Ū dens ir sā ļ š , kas, manuprā t, palī dzē ja mazā kajiem ā trā k iemā cī ties peldē t un spē t aizvē rt acis, kad no kaimiņ iem lido š ļ akatas. Diezgan kodī gs ū dens.
Bet tas, kas ī sti padarī ja mū su brī vdienas, pē c kurā m viss iepriekš aprakstī tais pā rvē rtā s putekļ os, bija 2 dienu ekskursija uz Sahā ru! Tā ir mū ž a pieredze! Brauciens nav viegls: agri celš anā s (pirmajā dienā izbraukš ana no viesnī cas 6 no rī ta un otrajā.4:15), garš brauciens ar autobusu (gandrī z visa valsts riņ ķ ī ). Bet! Tas ir tā vē rts. Pieturas pilsē tā s un ciemos, iepazī š anā s ar seno kolizeju, vietē jo (berberu) dzī vojamajā m alā m, pirmā s kamieļ u izjā des dienas vakarā paš ā Sahā rā! ! ! Neaprakstā mas sajū tas. Š ie dzī vnieki ir tik mī ksti, mierī gi, silti un izturī gi! Viņ i nespļ auj, bez purniem) Saulrieta sagaidī š ana smiltī s, tajā paš ā vietā ! ! Skaistums! Nakš ņ oš ana oā zes viesnī cā , diezgan autentiska. Jaunas dienas rī tausmu jau sagaidī jā m lielā kajā izž uvuš ajā sā lsezerā . Š is plakanais plaš ums ir neierobež ots. Vē jš uzpū š drē bes un samazina dzirdamī bu, jū s neviļ us paceļ at rokas kā spā rnus. . apbrī nojama sajū ta. Vietē jā zoodā rza apmeklē jums ar nelielu rā puļ u š ovu. Tad Atlasa kalni! Pē c tam neaizmirstami braucieni ar dž ipu tuksnesī , kur savā m acī m var redzē t liela mē roga mirā ž as. Ja uz dž ipiem tiek veikti neticami triki ar pagriezieniem, tas ir elpu aizraujoš i. Tad viņ i to nogā dā Zvaigž ņ u karu dekorā cijā s. Daudz iespaidu un pozitī vu emociju. Ja ģ imenē bē rni ir mobili un vē laties redzē t jaunas lietas, iepazī t valsti plaš ā k, tad ļ oti iesaku š o ekskursiju.
Izgā ju 6 dienu spa kursu. Ā da pē c tā s ir lieliska, paš sajū ta arī , masā ž as brī niš ķ ī gas. Bet tas viss tiek darī ts, rupji sakot, š ķ ū nī . Zem Royal Spa reklā mkaroga))) Personā ls ir ļ oti uzmanī gs un smaidī gs.
Neskatoties uz visu, mani nekad nekas nav apbē dinā jis. Man nebija jā cī nā s skaita un citu lietu dē ļ . Varbū t paveicies. Viņ i gribē ja atpū sties un atpū sties, uzlā dē ti ar pozitī vu.
Rezumē jot: es neiesaku š o viesnī cu. viņ š ir vienkā rš i pacieš ams. Tā ir Ā frika, tā ir Tunisija – nevis attī stī tas civilizā cijas. Es pats š eit vairs neatgriezī š os. Vienkā rš i negaidiet "wow", dodoties uz š o vietu. Kopumā jū s varat nekavē joties apsvē rt viesnī cas oā zē s valsts dienvidos un baudī t tur krā su, ja jū ra ir nogurusi)
аватар galinariya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cā ieradā mies 20:00, brī vu numuriņ u nebija, aizsū tī jā m vakariņ ā s. Izgā jā m cauri tū roperatoram Anex Tour. Ē damzā lē sastapu izgarojumus, smaku un muš as. Vē lā k izrā dī jā s, ka viesnī ca ir pilna (overbooking) un lī dz rī tam brī vu numuriņ u nebū s!! ! ! Reģ istratū rā visi izlikā s, ka neko ī sti nesaprot, lī dz brī dim, kad sā kā m zvanī t uz tū roperatora uzticī bas tā lruni un vē stniecī bu. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 20:00, brī vu numuriņ u nebija, aizsū tī jā m vakariņ ā s. Izgā jā m cauri tū roperatoram Anex Tour. Ē damzā lē sastapu izgarojumus, smaku un muš as. Vē lā k izrā dī jā s, ka viesnī ca ir pilna (overbooking) un lī dz rī tam brī vu numuriņ u nebū s!! ! ! Reģ istratū rā visi izlikā s, ka neko ī sti nesaprot, lī dz brī dim, kad sā kā m zvanī t uz tū roperatora uzticī bas tā lruni un vē stniecī bu. Pē c pusstundas ieradā s gide un aicinā ja mū s (4 pieauguš os un 4 bē rnus) pā rnakš ņ ot istabā s, kur notiek remonts. Citas izejas nebija, un 4os no rī ta devā mies uz savā m istabā m ar izvilktu vadu, balinā š anu un citiem remonta atribū tiem. Gids (Madž i) zvē rē ja, ka no rī ta mū s pā rcels uz labā kajā m istabā m. Viņ š turē ja savu solī jumu, un mums tika pieš ķ irtas 3 istabas ar tieš u skatu uz jū ru galvenajā ē kā . Ar to mū su cieš anas nebeidzā s. Reiz vannas istabā atrada milzī gu tarakā nu, Krievijā tā du nav. Kondicionieris strā dā ja katru otro reizi, internets ķ ē rā s tikai reģ istratū rā un pē c tam katru otro reizi. Ē dnī ca - savā dā k nevar teikt - atseviš ķ s jautā jums. Vienmē r netī ri galdauti, cilvē ku pū ļ i, kilometru garas rindas pie jebkura ē diena, netī rumi visapkā rt, izgarojumi un smakas no ē diena gatavoš anas, plastmasas karotes, muš u mā koņ i - tā ir vienkā rš i elle! ! ! š ajā periodā daudz arā bu atpū tā s, viņ i ir tik augstprā tī gi, ka viņ iem vajadzē ja izcī nī t jū su tiesī bas. Viņ i negribē ja stā vē t rindā ar visiem. Personā ls viņ iem deva priekš roku it visā . Ē dienus no gaļ as vai zivī m deva ierobež otā daudzumā , nevis tik, cik gribi, bet tik, cik tev iedos. Ū dens dzesē tā jā (kas biež i sabojā jā s) nav vā rī ts, jū s pat nevarat pagatavot tē ju. Mē s devā mies uz pilsē tu uz Carrefour pē c pā rtikas precē m. Bā ros visur izkā rtnes 2 glā zes rokā . ē dienu izvē le ir ļ oti garlaicī ga, brokastī s nav pā rslu, tikai cieti vā rī tas olas vai pā rceptas ceptas olas. Vakarā pē c saldē juma bija milzī gas rindas, pietika tikai bē rniem. pludmale netī ra, klā ta ar aļ ģ ē m, sauļ oš anā s krē sli veci, salū zuš i, no rī ta neviens nemazgā ja. jū ra arī netī ra, ar medū zā m, kas neizskatā s pē c mums pierastā m medū zā m un ļ oti sā pī gi kož . Baseinā ar slī dkalniņ iem ū dens ir tik sā ļ š , ka bē rni tur nevarē tu bū t (Ū dens nav jū ras ū dens, bet gan speciā li sā lī ts dezinfekcijai, nevis balinā tā js). bū tī bā visi arā bi tur peldē jā s, viņ i vienkā rš i netika no turienes ā rā . baseins pie jū ras ir vienī gā vieta, kur bē rni varē ja peldē ties, bet neviens to netī rī ja, pat pē du nemazgā ja pē c pludmales. ā rpus viesnī cas ir netī rumi, pamesta bū vlaukums un veikali. 5:00 mē s pamodā mies ar aicinā jumu uz lū gš anu. . . netā lu no moš ejas. Viens pluss no viesnī cas ir laba animā cijas komanda, puiš i apgaismoja visu dienu. Vispā r pā rē jais bija izpostī ts, nevienam neiesaku š o viesnī cu. Varu nosū tī t visu š ausmu un murgu fotogrā fijas. ī paš s paldies viesnī cas gidam par palī dzī bu, viņ š centā s visu iespē jamo gan sev, gan Anexam... .
аватар dv_zaval
Labs laiks visiem. Mē s atgriezā mies (08/09/2018) Vē los uzrakstī t atsauksmi. Jau iepriekš atvainojos, ja mani vā rdi kā du aizskar, bet es tieš ā m skatos uz lietā m un tā s ir atsauksmes par to, cik š ī viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. … Tomēr ▾ Labs laiks visiem. Mē s atgriezā mies (08/09/2018) Vē los uzrakstī t atsauksmi. Jau iepriekš atvainojos, ja mani vā rdi kā du aizskar, bet es tieš ā m skatos uz lietā m un tā s ir atsauksmes par to, cik š ī viesnī ca ir brī niš ķ ī ga....
Tā tad, mē s lidojā m ar Azur, bez sū dzī bā m. Satikā s Anex pā rstā vji. Viss skaidrs, nekā du sū dzī bu.
Pirmā lieta, kas jū s sagaidī s pie ieejas, kad tiks atvē rtas viesnī cas durvis, ir briesmī ga smaka. Pat nezinu, kā to precī zā k aprakstī t. . . Sasmē rē jusies, mitra smaka, kas daļ ē ji atgā dina tualetes smarž u. Viņ š ir visur viesnī cā . Atliek tikai nopū st vē jiņ u un viss – smaka izplatā s pa gaisu. Un pie baseina, un pie jū ras, un reģ istratū rā . Acī mredzot tā ir valsts specifika, tā s smarž a.
Norē ķ ins. Viņ i jau no otrā s reizes iekā rtojā s normā lā istabā (bez papildus maksas), lai gan laikam ar to rē ķ inā jā s. Istaba ir standarta, mē beles vecas, santehnika, elektrī ba, jauns TV, darbojā s kondicionieris (dzī vojā m pirmajā ē kā ), ko par pā rē jo nevaru pateikt.
Vispā r viesnī ca ir izremontē ta, saimnieks it kā mainī jies, bet KOSMĒ TIKAS remonts ar sienu pā rkrā soš anu no dzeltenas uz baltu.
Mū su logi pavē rā s uz labo, pamesto viesnī cas pusi tuvā k jū rai, pirmā ē ka (jū ra bija aiz stū ra) Mums nebija vajadzī gs skats uz jū ru, mums bija divi bē rni 3-8 gadus veci (tie, kas zinu sapratī s)))
Tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu. Kalpones ir adekvā tas.
Restorā ns. Ē diens.........man un manai ģ imenei ir skumjā kā tē ma. Pē dē jo divu gadu laikā mums izdevā s apmeklē t 2 Turcijas 5 zvaigž ņ u viesnī cas ar ultra all inclusive. Varbū t š is fakts ietekmē ja manu redzē jumu par š o problē mu. Sā kš u ar brokastī m. Tas, ka brokastis nav daudzveidī gas visā s viesnī cā s, nav jaunums. Te ir tā pat - desiņ as, vā rī tas olas, sagriezti kartupeļ i, rullī š i, sagrieztas pā rslas, rī si ar pienu. Bet, lai dabū tu olu kulteni vai olu kulteni, jā stā v rindā . Vidē ji tur parasti ir 20-30 cilvē ki. Varbū t kā dam ir vē lme stā vē t rindā pē c nevā rī tas omletes))) Nā kamā rinda 20-30 cilvē ku sastā vā ir rinda uz ceptiem virtuļ iem....Skumji skatī ties, pat pazemojoš i, kā mū sē jie jaucā s. ar arā biem (kuri, starp citu, uzvedas nekaunī gi, iegū stot daudz ē diena un to neē dot) mocā s aiz ceptas mī klas gabala. Uz viena š ķ ī vja izņ em 10 un visiem nepietiek. Rinda nepazū d.
Par arā biem un rindā m ē dnī cā : divdesmit auni gaida vienu aunu, lī dz viņ š izceps aunu)
Lai nesabojā tu garastā vokli un netē rē tu laiku, nestā vē jā m rindā s un izvē lē jā mies to, kas bija brī vi pieejams. Rezultā tā ē diens nā ca ā tri.
Pusdienas un vakariņ as arī bija gandrī z vienā das. Piedevas VIENMĒ R ir vienā das, bez izdomas: rī si, makaroni, kartupeļ u š ķ ē les, vā rī ti dā rzeņ i (vai vā rī ti, sautē ti, kastrolis). Gaļ a, piemē ram, gulaš s (liellopu gaļ a), sautē ta vista, zivs 10 dienā s, divas š ķ irnes (mī klā un cepta), divu veidu zupas-biezenis. Š ausmī gas kvalitā tes dā rzeņ i un augļ i. Valstij, kurā lauksaimniecī ba ir vadoš ā nozare, dzeltenie sausie gurķ i un vī nogas, kas "aizvakar nomira". Ja neesi gardē dis un esi pieradis katru dienu ē st vienu un to paš u, tad tu esi š eit. Cilvē ki raksta, ka viņ i vienkā rš i ē da. Mē s esam pieraduš i ē st garš ī gus un daudzveidī gus labas kvalitā tes ē dienus. Visi nesā lī tie ē dieni (viena sā lstrauks ar sā li un rī siem uz pieciem galdiem) garš o vienā di. Ē d tikai to, ko vajag ē st. Augļ us cilvē ki (ī paš i arā bi, kuru teritorijā no piektdienas lī dz pirmdienai ir daudz cilvē ku) ņ em ar rokā m. 10 persikiem ir ķ epas, lai paņ emtu 1 vienu un nepabeigtu to. Tauta uzvedas kā lopi. Visi kaut kur kā pj, grā bj, baidā s, ka nedabū s....Kontingents viesnī cā (negribu nevienu aizvainot, bet tas ir fakts) ļ oti savdabī gs. Ja ir kū ka, tad vajag nogriezt pusi, sasmalcinā t, neē st, bet ja nu vienī gi citiem nesanā k. Centā mies ā tri paē st un aiziet, lai neredzē tu visu š o cirku (((
Tē ja, kafija - Tunisijas tē ja un kafija izmē ģ inā t (maigi izsakoties) neizdevā s, ir tikai viens kafijas automā ts Kā rlis, VIENS milzī gā viesnī cā ))) un tas ē damistabas laikā , labi, pat vestibilā bā rā var pagatavot kafiju, divus biroja dzesē tā jus (viena ē damistaba, tikai ē damistabas laikā ) visai viesnī cai, uzvā rī t tē ju (maisos) un tas viss vienreizē jā s krū zē s. Cilvē ki, kuri ir bijuš i ciemos pie turkiem, mani sapratī s: kafijas automā ti katrā , KATRĀ MMM viesnī cas istabā...kā da turku kafija....
Rezultā ts nav garš ī gs, rindas, visur lido, netī ri (trauki nav mazgā ti)
Ē damistabas personā ls ir nekopts, drē bes novalkā tas, apavi nolietoti, bet kopumā pieklā jī gi un draudzī gi.
Trauku pasniegš ana - apskatī ja 2013. gada foto. no š ī s viesnī cas VK grupā uz galdiem tie paš i galdauti Kā rlis, tie paš i galdauti, bordo sarkani ar dzeltenu gultasveļ u))) (varbū t tā s ir nacionā lā s krā sas? ))) Tie tī ra galdus! Nē , viņ i to netī ra))) viņ i apgriež pakaiš us un notī ra drupatas, ē diena atlikumus uz grī das, un pat tad ne vienmē r, bū tī bā tas derē s)))
Trauki - viesnī cā katastrofā li nepietiek karotes, tu sē di ē d zupu vai jogurtu, viesmī lis pienā k un pieklā jī gi, tā pē c pieklā jī gi piedod savai karotei, kad tev atsaka, stā v malā un pieskata tevi) un tavu karoti))) nepietiek glā zes, glā zes, kafijas tases, Visi dzē rieni tiek pasniegti vienreizē jā s lietoš anas traukos.
Teritorija un ū dens atrakciju parka klā tbū tne ir viesnī cas pozitī vie aspekti. Teritorija liela, bet 30-40% no tā s vienkā rš i netiek izmantota, maz zaļ umu (liekas, ka ir, bet nokaltis, izkaltis, dzeltens, skumjš izskats) kā di astoņ i veci puspamesti tenisa korti (dabū ju iespaids, ka viņ i mē dza sevi pozicionē t kā tenisa bā zi)
Viesnī ca ir sadalī ta 2 zonā s, ir 2. reģ istratū ra, kur viņ i apmetas bungalo, kur ir arī cits restorā ns (par to vē lā k), tai ir savs saldū dens baseins un savs amfiteā tris.
Baseini ir viesnī cas pozitī vā puse, viņ i š ajā jautā jumā nepievī la, Lielais baseins ar sā ļ u jū ras ū deni (kas bija patī kams pā rsteigums) Akvaparks ir labs.
Animā cija - arī man ir mierī ga attieksme pret animā ciju "ciema kluba dā vanas" stilā . Salī dzinot ar Turcijas viesnī cā m, kur animā cija ir stiprā puse, nebija vē lmes skatī ties uz daž ā dā s drē bē s ietē rptiem animatoriem (atkarī bā no programmas), devā mies uz mini diskotē ku (kas arī ir vecs uzlauzts ieraksts riņ ķ ī katru reizi vakars) gā ja EKSKLUZĪ VI BĒ RNIEM
Jū ra...kuras dē ļ mē s braucā m, mē s nebijā m ī paš i apmierinā ti. Ja kā dreiz esat atpū ties Anapas centrā lajā pludmalē , tad jū s mani sapratī sit. Š eit ir apmē ram tas pats. Dubļ i ū denī nav ī stais vā rds. Pie krasta peld biksī tes, autiņ biksī tes, somas, somas, pudeles, kas sajauktas ar zā li, kuras neviens neizņ em no ū dens. Cilvē ki nepievē rš uzmanī bu, š ķ ē rso atkritumu kaudzi un kā pj ū denī . Viņ i nonā ca pie jū ras. Nu medū zas bija, bet ne daudz. Ū dens ir ļ oti silts. Skats uz jū ru bija burvī gs, (no tā lienes) baltas smiltis, zils ū dens, bet patiesī bā tā ir ilū zija, kā jau tik daudz š ajā viesnī cā .
Pludmale ir laba "ar tuksneš a bē rniem nepietiek" viņ i ē da maizi nevis jū ru vē lā k)
Vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, ietekmē to baseinu skaits, iespē jams, medū zas)
Tirgotā ji pludmalē MINUS VIESNĪ CA, ar viņ iem neviens neko nevar un negrib darī t, tie ir reti urbumi, dabū par statī va cenā m ar savā m patē riņ a precē m, dī vaini, bet es visus zinu pē c vā rda)) ) (kā viņ i to ieguva) katru dienu viņ i š ķ endē jas, noliecas pie sauļ oš anā s krē sla, pē rk, pē rk, pē rk. Reizē m sveicu Leš u Vitamī nu-bankrotē ju)))
Laikapstā kļ i - Interesantā kais ir tas, ka pē c ieraš anā s viesnī cā pē c divā m dienā m sā kā s lietus, kas ar pā rtraukumiem ilga 4 dienas, tā pē c pauzē s visi gā ja ā rā peldē ties.
Arī viesnī cas kļ ū da, jo sliktos laikapstā kļ os tur nav ko darī t. Ir veca - izjaukta spē ļ u automā tu zā le, bet ir 2 biljarda galdi un 2 gaisa hokejs (iemetu dinā ru divus vā rtus un piekā ros)
Es saprotu, ka š ī ir nabadzī ga valsts un 4 zvaigž ņ u viesnī ca. Un daudzi rakstī s, ka maksā vairā k un izbaudi atvaļ inā jumu. Un slikti laikapstā kļ i nav atkarī gi no viesnī cas ī paš nieka. . . Es to visu saprotu. Mani vienkā rš i pā rsteidz tā das atsauksmes kā "tas ir gandrī z 5 zvaigznes", "neaizmirstama atpū ta un garš ī gi ē dieni". Uz lietā m jā skatā s reā li. Tas nav 4 zvaigznes, bet 3, un tad ar stiept. Viesnī cas ī paš nieks ļ oti ietaupa uz biznesu, pē rkot ē damistabai zemas kvalitā tes izejmateriā lus, algojot neprofesionā lus darbiniekus, nepū las ar istabu aprī kojumu. Ja esat gatavs tam pievē rt acis un maksā t naudu, tad uz priekš u un veiksmi.
Novē lu ikvienam kaut reizi dzī vē pavadī t neaizmirstamas brī vdienas 5 zvaigž ņ u viesnī cā , nevis doties uz tā dā m atkritumu izgā ztuvē m kā š ī !
аватар Anna.anna2018
Kad ieradā mies, mū s nepatī kami pā rsteidza netī rumi ē damistabā . Tad izrā dī jā s, ka viesnī ca nesen bija ieņ ē musi 1 zvaigzni. Pā rsteigums: Anex tour pā rdod trī skā rš us č etriniekos. . . Viesnī cu un ceļ ojumu aģ entū ru darbinieki smaida un izliekas, ka viņ iem tas rū p, bet viņ i rausta rokas par sū dzī bā m par nestrā dā još o kondicionieri (lai gan pē rkot piemaksā ja par istabu) un netī rumi virtuvē : saka, te Kā di viņ i ir, Tunisijas iedzī votā ji. … Tomēr ▾ Kad ieradā mies, mū s nepatī kami pā rsteidza netī rumi ē damistabā . Tad izrā dī jā s, ka viesnī ca nesen bija ieņ ē musi 1 zvaigzni. Pā rsteigums: Anex tour pā rdod trī skā rš us č etriniekos. . . Viesnī cu un ceļ ojumu aģ entū ru darbinieki smaida un izliekas, ka viņ iem tas rū p, bet viņ i rausta rokas par sū dzī bā m par nestrā dā još o kondicionieri (lai gan pē rkot piemaksā ja par istabu) un netī rumi virtuvē : saka, te Kā di viņ i ir, Tunisijas iedzī votā ji. . . Bū tu negodī gi nepieminē t plusus: labiekā rtota teritorija ap viesnī cu, mē ģ ina animā cija (pieauguš ajiem), slaidi, varbū t kā ds cits atradī s. . . Bet š ī s bezgalī gā s muš as un netī rie (resnie, lipī gie) galdi un mini plastmasas krū zes bā ros sabojā visu iespaidu. Un pā ris vā rdu personā la aizstā vī bai: strā dā č etri, bet administrā cija taisnojoties saka, ka visiem nepietiek. Labs attaisnojums : -) Un uz jautā jumu, kā pē c viņ i pā rdod trī szvaigž ņ u, kā č etras Anex tū res, viņ i atbild, ka, sak, ir sliktā ki piecinieki : -) Vispā r esiet uzmanī gi ar viesnī cas izvē li.
аватар si__Nast_s
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieradā mies pulksten 17, tā pē c momentā iekā rtojā mies, ē ka paš ā krastā , numurs 1111. Tā tad sī kā k: Numurs: Plusi: Ļ oti laba atraš anā s vieta, 30 sekundes lī dz jū rai, minū te lī dz baseinam, 1. … Tomēr ▾ Ieradā mies pulksten 17, tā pē c momentā iekā rtojā mies, ē ka paš ā krastā , numurs 1111. Tā tad sī kā k:
Numurs:
Plusi: Ļ oti laba atraš anā s vieta, 30 sekundes lī dz jū rai, minū te lī dz baseinam, 1.5 minū tes lī dz ē dnī cai. Pati istabiņ a vairā k kā pieklā jī ga, viss darbojā s pareizi un uzturē š anā s laikā neplī sa (fē ns, kondicionieris, TV pults). Ideā ls klusums naktī .
Mī nusi: odi. Saindē ja mū s ar mū su lī dzekļ iem un darbinieki iedeva aerosolu, sita katru vakaru pirms gulē tieš anas, bet nā kamajā dienā viņ i ir klā t, sā ciet no jauna. Balkons netika atvē rts, jo viņ i dienu un nakti plū st pret stiklu. Personā ls staigā pa ielu un indē katru otro dienu, tas palī dz, bet ne uz ilgu laiku. Un balkoni ir iekā rtoti tā , ka aizcirtot aiz sevis durvis, istabā vairs netiks. Tas ir, vakarā , nolikuš i bē rnus gulē t, nevarē jā m sē dē t uz balkona, jo pat pusotra sprauga novedī s pie bezmiega odu nakts. Un, ja aizvē rsim, tad nakš ņ osim uz ielas.
Dvieļ us mainī ja tikai tad, ja tos sakrā va uz grī das ar kalnu, un, ja tas netika darī ts, tad uztaisī ja smiltī s slapju dvieli, uzgrieza tev gulbi un veiksmī gi nolika gultā . Tī rī š ana tika veikta katru dienu no 13-14 un mū su bē rni š ajā laikā guļ , tā pē c vairā kas reizes bijā m palikuš i neiztī rī tā istabā . Un ņ emot vē rā , ka apkā rt nav smilš u un vispā r nav kur kā jas mazgā t, visi š ie smilš u kalni tiek ievilkti istabā . Turpat vannasistabā visi mazgā jā s un mazgā jā s (ļ oti brī nos, kā kanalizā cija neaizsē rē jā s, jo no mums č etriem varē ja savā kt spaini smilš u. Pat ja izž ū st, nokratī t nav iespē jams un velkas lī dzi kā jā s un č ī bā s), gultā bija smilš u kaste, basā m kā jā m kā pt uz grī das nebija reā li.
Jū ra
Plusi:
Ļ oti silts, daž reiz vienkā rš i karsts, 30 grā di. Vē jš bija pastā vī gs, tā dē ļ karstums nemaz nebija jū tams. Mē s 3 reizes braucā m kanoe laivā s bez maksas.
Mī nusi: jū ra ir brū ni zaļ a, tā pat kā Azovas jū ra. Aļ ģ es tonnā s ū denī un krastā . Lai gan ir vē tra, pat mierī gs, ū dens nav caurspī dī gs, klā ts ar gruž iem un aļ ģ ē m. Esmu visnepretenciozā kais cilvē ks pasaulē , un pat tad es nemā ku peldē t. 11 dienas 2 reizes devos uz jū ru. Abas reizes mū s ar vī ru iedzē la medū za. Sā p kā lapsenes, tad noklā jas ar tulznā m un sā p kā das 40 minū tes. Es biju ļ oti vī lusies jū rā . Devā mies uz Monastiru, kur centrā lajā pludmalē ū dens dzidrs, smaragds, kā bildē s. Arī Susā daudzi draugi atpū tā s, viņ u viesnī cā s jū ra bija lieliska. Un š eit tas izskatā s. Tas ir ļ oti mazs un viss zied, ir silti un medū zā m patī k. Mū su bē rni divā s rī klē s kliedza, ka gribot uz baseiniem un akvaparkiem, lai mē s nekā dā gadī jumā nepeldē tos jū rā , tā pē c mē s nebijā m ī paš i sarū gtinā ti.
Uzturs:
Plusi: Mū su restorā ns atradā s tieš i pludmalē , neparasts skaistums, ū dens, saulriets, brī ze! ! Katru dienu brokastī s deva vienu un to paš u, un tas ir liels pluss, jo katru dienu varē ja baudī t nesalī dzinā mas krumpetes, pankū kas un smalkmaizī tes, pā rlietas ar š okolā di, medu un ievā rī jumiem. Ceptas olas, omletes, jogurts un graudaugi. Bija vē l kaut kas, bet ar to mums pietika. Katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s tika pasniegti daž ā di ē dieni: uz grila, cepti, cepti, sautē ti, mī klā un mē rcē s, visu veidu gaļ a. Vistas fileja, jē ra gaļ a, tī tara gaļ a, liellopa gaļ a, pā rsteidzoš i gardas zivis, katru dienu daž ā dā s formā s. Viss ir ā rprā tī gi garš ī gs, interesants, daudz nacionā lo ē dienu. Ir frī kartupeļ i, tī rradņ i, pica, arī garš ī gi, laizī si pirkstus ! ! Es varu uzskaitī t bezgalī gi, cik lieliski viņ i gatavo baklaž ā nu, kaviā ru un maizi, viskraukš ķ ī gā ko un svaigā ko. Mums viss patika, visa pietika, augļ i, dateles, smalkmaizī tes, vairā k nekā č etriem!
Mī nusi: ļ oti garas rindas. No rī ta virtuļ iem un pankū kā m varat 20 minū tes dī kstā vē . Nemitī gi beidzas ū dens un piens tē jai/kafijai un arī garas rindas. Bijā m ar bē rniem, proti, bija jā stā v rindā un jā uzņ emas sevi un bē rnus, bet viņ i uz š ķ ī vja lika vienu pankū ku, maksimums divas, tas pats ar kruasā niem, tī rradņ iem utt. Visi rindā bļ auj un saš utuš i, kur jū s tik daudz airē jat? ! Un kā pē c man bū tu jā stā v ar visiem bē rniem pusstundu? Ī sā k sakot, kamē r jū s saņ emat pā rtiku, jū s saņ emat pienā cī gu stresu. Bet tas tā ir labā dienā...Un, ja lī st lietus un visi, kas iepriekš bija izlikti uz ielas, steidzas iekš ā , sā kas patiesa slaktiņ a. Ne vienmē r galdiņ u pietika, reizē m nā cā s pagaidī t, kamē r netī ros galdus kaut kā novā c un varē ja apsē sties. Un ja lī st lietus, tad...pat vā rdos neizsakā ms.
Frī kartupeļ i un daž i ē dieni tika izkaisī ti 10 sekundē s, un nā kamā porcija tiek atnesta pē c 10 minū tē m. . Desa, siers un dzē rieni nav ē dami. Reiz gar leti rā poja piecus centimetrus garš tarakā ns. Mē s tajā dienā devā mies prom, un es biju laimī gs, ka nebiju viņ u redzē jis agrā k))
Baseini un akvaparks
Plusi: Blakus mū su ē kai bija saldū dens baseins, sekls un dziļ š , no rī ta tī rs, vakarā pilns ar smiltī m. Bē rniem tur patika, un mums arī . Akvaparkā ir pieauguš o un bē rnu slidkalniņ i, viņ i drī kst braukt no trī s gadu vecuma lī dz pieauguš ajiem! ! (tikai apdroš inā š ana nesedz traumas). Manam vecā kajam ir 9, bet viņ š ir mazs, Krievijā viņ u nelaiž uz tā dā m atrakcijā m, bet š eit viņ am bija svē tki. Viņ š bezgalī gi brauca trī s dienas. Tur grafiks ir no 10 lī dz 12:30 un no 14 lī dz 17:30. Var teikt, ka rindu nav. Nedaudz sā p locī tavā s, paklā jiņ u nav, bet ne kritiski. Kur ir sā ļ ie baseini, katru dienu notiek animā cija, ū dens aerobika, putu ballī tes, arā bu vakari. Ļ oti jautri, vienmē r mū zika un dzī va.
Mī nusi: baseinus sā k tī rī t 9:00, kad visi jau aktī vi vē las peldē ties. Sā lsū dens dzē š bē rniem acī s un nā ksies klausī ties viņ u nepatikā . Visas ū dens animā cijas aktivitā tes sā kas pulksten 12, paš ā karstumā .
Animā cija
Plusi: Animā cijas programmas gan bē rniem, gan pieauguš ajiem tiek rī kotas katru dienu un dienu un vakaru un nakti. Bē rniem ir mini klubs, kurā viņ i spē lē jas ar viņ iem, nodarbojas ar rokdarbiem, dodas uz pludmali un kaut kā izklaidē jas baseinā . Vakarā no 20:30 lī dz 21 mini diskotē ka, visi bē rni dejo, vecā ki filmē jas. Pieauguš ajiem ir olimpiā des, pē c tam parā des, dejas un uguns š ovi, viesaktieri un vietē jā animā cija. Trokš ņ ains, jautrs, brī ž iem izskatā s pē c pionieru nometnes, kad viens pasā kums pē c otra, visi tiek iesaistī ti, garlaicī gi nav. Un viss nav uzbā zī gs, ja gribi piedalī ties, ja gribi skatī ties, tevi neviens aiz rokas nevelk.
Mī nusi: Manam bē rnam ir 3 gadi, un mini klubs ir no 4 gadiem. Es nevarē tu atstā t savu bē rnu, pretē jā gadī jumā tas man bū tu izmaksā jis 15 USD stundā ! Pats miniklubs ir 3 ar pusi š ū poles, izgrauzts un nobruž ā ts. Rotaļ lietu istabā ir vairā kas kastes ar puzlē m un zī muļ iem (nav papī ra). Man reizē m bija ž ē l animatoru, kā bez improvizē tiem lī dzekļ iem izklaidē t 30-50 bē rnus. Vakarā bē rnu diskotē kā katru dienu vienas un tā s paš as dziesmas.
Secinā jums: Kopumā viesnī ca mums bija piemē rota. Viņ i tevi garš ī gi paē dinā ja, iztī rī ja tavu istabu, nomazgā ja traukus, izklaidē ja tevi un bē rnus, iedeva padzerties, dejoja)) Mē s iepazinā mies ar daudzā m citā m ģ imenē m, ļ oti sadraudzē jā mies un bija jautri, interesanti, atpū tā mies no sirds un atveda daudz pozitī vu emociju. Es raudā ju un negribē ju iet prom, jo ​ ​ divu bē rnu mammai, š ausmī gi noguruš ajai no ikdienas, bija laba atpū ta. Un cena pieņ emama, 11 dienas Tunisijā par nedē ļ as cenu Turcijā !
Bet ja ne ar vienu nedraudzē sies, tad var ļ oti bē dā ties, jo vakarā nav kur staigā t, teritorija neļ auj. Ā rpus tā s ir 2 veikali, tač u katru dienu uz turieni neapmeklē siet. Jā , un odi ā rpus viesnī cas ē d lī dz š ķ embā m.
Tā tad, ja uzņ ē mums, tas bū s lieliski! Un, ja jū s to darā t, tad jums rū pī gi jā pā rdomā izvē le.
номер 1111 Соленый бассейн Соленый бассейн медуза
аватар a.veresina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Viesnī ca mums kopumā patika. Liela teritorija, skaisti labiekā rtota. Mē s dzī vojā m bungalo. Mū su teritorija atrodas tā lā k no jū ras 5-7 minū tes. Lai gan es to neuzskatu par trū kumu. Pastā vī gā s atpū tas periodā pastaigā lī dz jū rai ir pat plusi. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums kopumā patika. Liela teritorija, skaisti labiekā rtota. Mē s dzī vojā m bungalo. Mū su teritorija atrodas tā lā k no jū ras 5-7 minū tes. Lai gan es to neuzskatu par trū kumu. Pastā vī gā s atpū tas periodā pastaigā lī dz jū rai ir pat plusi. Bungalo ē damistaba ir labā ka nekā centrā lā . Mazā k cilvē ku un kaut kā ē rtā k nekā centrā lajā . No mī nusiem ē damistabā bija MUSAS, kuru daž kā rt bija daudz.
Animā cija ir laba. Krievu animatori ir vienkā rš i super. Manai meitai ļ oti patika animatore Yana no mini kluba.
Kopumā tunisieš i ir ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi cilvē ki. Bet starp krieviem daž kā rt bija arī než ē lī gas personī bas.
Viņ i nav ī paš i labi mā jturī bā . Daž reiz jums bija jā lū dz tī rī š ana, jo viņ i varē ja vienkā rš i aizmirst par jums. Mū su istaba bija pē c remonta. Viss tī rs, jauna veļ a utt. Gaisa kondicionieris atradā s koridora griestos, š ķ ietami vecs. Sā ka tecē t pē c dienas. Uz griestiem un sienā m bija dzelteni plankumi. Vannas istabas durvis pā rstā ja aizvē rties, jo durvju rā mis bija pietū kuš as. Treš ajā dienā atlū za balkona durvis. Tad aizkari pā rstā ja kustē ties un iestrē ga vienā pozī cijā . Televizors pirmā s 2.3 dienas strā dā ja bez traucē jumiem, pē c tam nebija iespē jams skatī ties, varē ja tikai klausī ties. Parasti lī dz mū su brī vdienu beigā m. Mū su istaba sabruka mū su acu priekš ā . Viņ i biež i neienā ca istabā tikai gulē t un pā rģ ē rbties, tā pē c tas mū s ī paš i netraucē ja, bet es noteikti negribē tu zvanī t š ā dā istabā pē c mū su atvaļ inā juma.
Jū ra katru dienu ir atš ķ irī ga. Tā ir kā asara, tī ra un skaista. Ka dubļ ains un ar aļ ģ ē m, un daž reiz pat ar medū zā m.
Starp citu, ceļ vež i stā sta, ka medū zu sezona sā kas augustā . Pē dē jo reizi jū rā bijā m 30. jū lijā , tieš i š ajā dienā pamanī jā m, ka medū zu ir daudz vairā k!
WI FI viesnī cā nedarbojas labi. Tā tad, kam ir apnicis internets un sī krī ki, tas ir jā apmeklē š ī viesnī ca.
ES GRIBU ATGRIEZTIES! ATPŪ TIES!
аватар id72760834
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ierodoties viesnī cā , bijā m ā tri iekā rtojuš ies, cilvē ku nebija daudz. Administrā cija pat sū dzē jā s, ka krievu esot maz. Kopumā viesnī cā.90% tū ristu ir krievi. Istaba atradā s pirmajā stā vā ē kā netā lu no akvaparka. … Tomēr ▾ Ierodoties viesnī cā , bijā m ā tri iekā rtojuš ies, cilvē ku nebija daudz. Administrā cija pat sū dzē jā s, ka krievu esot maz. Kopumā viesnī cā.90% tū ristu ir krievi. Istaba atradā s pirmajā stā vā ē kā netā lu no akvaparka. Normā la istaba, viss darbojā s, pat moderns televizors ar 5 krievu kanā liem. Bet tur bija odu bari, fumigators bija labs, izņ ē ma 3 pudeles š ķ idruma)), katru rī tu visi stā vi bija lī ķ os)). Tī rī š ana katru dienu. Dvieļ i tika mainī ti pē c 2 dienā m, daž reiz viņ i aizmirsa atnest tī rus, es gā ju pats, tas pats notika ar palagiem)) Tajā paš ā laikā es katru dienu atstā ju 2 dinā rus))). Tiesa, pē dē jā nedē ļ ā viņ i piepildī jā s ar dvieļ iem. Acī mredzot viņ i tur apnika)) Cond-ry nedarbojā s, bet vienkā rš i zumē ja, par vē sumu nebija ne runas. Nu iela nebija raksturī ga jū nija beigu karstumam. . . Ē diens ir daudzveidī gs, lai gan viss jau pazī stams. . . Mī nuss ir tas, ka biež i vien ir pikants, bija ž ē l vecā ku, kuri nevarē ja pareizi pabarot savus bē rnus un tū ristus ar slimiem vē deriem. Kā pē c visu piparot? ! Sā kumā pludmalē vietas pietika visiem, bet uz jū nija beigā m bija vairā k tū ristu un viss - nav ne sauļ oš anā s krē slu, ne lietussargu. . . 3 dienas pirms izlidoš anas viņ i pludmalē sā ka uzstā dī t lietussargus un dabū t sauļ oš anā s krē slus, pamodā s. . . Tā pat ir ar ē damistabu (par restorā nu to nevar nosaukt), cilvē ku ir daudz, bija jā ķ er laiks, lai paņ emtu galdiņ u. Tiem, kas dzī voja bungalo, vajadzē ja strā dā t restorā nam, tač u viņ iem nebija laika to atvē rt. Ī sā k sakot, viņ i tur ir lē ni)). A la carte restorā nos tas pats ē diens, kas ē damistabā , viens pluss - nav jā steidzas. Pē c saldē juma uz ielas ir tā da rinda kā mauzolejā , pē dē jā s 3 dienas vispā r nebija, laikam beidzā s)). Milzī gs baseins akvaparkā ar ļ oti sā ļ u ū deni. Tie, kas brauca ar slidkalniņ iem, biež i valkā ja maskas, jo ū dens visu sarū sē ja. Pagā juš ajā gadā atpū tā mies 3 *, š ogad paņ ē mā m 4 *, bet tie neatš ķ ī rā s viens no otra, izņ emot pē dē jo plaš o teritoriju. Tos saglabā tikai animā cija. Puiš i strā dā labi, bē rni no viņ iem č ī kst. Dejas, ū dens aerobika, polo - viss ir izdarī ts. Izrā des teā trī reizi nedē ļ ā bija diskotē ka. Protams, konkursi ir novecojuš i un jau sen redzē ti tajā paš ā Turcijā , bet puiš i centā s un kaut kā nā cā s izklaidē ties. Atseviš ķ ā viesnī cas zā lē , sē ž ot pie lielā ekrā na, mē s atbalstī jā m Krieviju. Š eit viņ i ir labi padarī ti, sagatavoti. Wi-fi tikai reģ istratū rā , ja to noķ er. . . Labā k ir nekavē joties iegā dā ties vietē jo SIM karti. Viesnī cā ir veikals, tur viss ir dā rgā ks nekā tuvē jos tirdzniecī bas centros, bet kaulē ties var vē l nekaunī gā k)). Kopumā tas bija atvaļ inā jums par salī dzinoš i nelielu cenu, kas atbilda kvalitā tei, bet tie, kas ieradā s par daudz lielā ku naudu, bija nedaudz š okē ti par 4 * viesnī cu. Protams, nav ko salī dzinā t ar turku. Vienmē r dodamies atvaļ inā jumā ar pozitī vu, ne pirmo reizi Tunisijā , bet š oreiz neesam laimī gi. Vietē jiem viesnī cu ī paš niekiem un arī mū su operatoriem ir jā strā dā vairā k un labā k.
номер номер балкон ванная корпус у аквапарка горки большие в аквапарке территория аквапарка
Parādīt vairāk »


iemiesojums Xsuvenir
4 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums olgusha6583
Bija 2010. gadā - nebija. Paldies par atbildēm!
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums cn.oksana
Dodamies uz šo viesnīcu ar izmitināšanu bungalo. Pastāsti man, kur un kā sauc bungalo pie jūras un tālāk no jūras. Kuras istabas būs labākas ar bērnu un kuras labākas?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в 14 км от центра города Монастир и в 15 км от г. Сусс. Отель был построен в 1985 году, а последняя реновация проходила в 2018 году. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха, индивидуальных поездок или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta Отель находится в 6 км от аэропорта города Монастир.
Pludmales apraksts Песчаный пляж находится в 150 м от ресепшена отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории есть магазины. Предоставляются услуги по глаженью одежды. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-гольф, ныряние с маской и трубкой.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 610 комфортабельных номеров.

Istabās

В номерах представлено: ванна/душ, фен, кондиционер, телефон, ТВ, сейф (платно), мини-холодильник, балкон/терраса, вид на сад/бассейн/море.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Zone Touristique Dkhila, B.P. 5 Sahline, Monastir, Tunisie, 5012, Monastir, Tunisie
Tālruņi: +216 36 40 47 00
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).