Lieliska viesnīca par jūsu naudu

Rakstīts: 8 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 23 septembris — 3 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 4.0
Nopirkā m biļ etes uz Tunisiju, jo tā s bija krietni lē tā kas par to paš u Turciju. Pē c atsauksmju izlasī š anas sagatavojies š ausmī gā m š ausmā m. Bet vai nu mē s tikā m lī dz sezonas beigā m (viesnī ca bija nepilna puse pilna), vai arī citiem kaut kā nepaveicā s. Tā tad reģ istrē š anā s noritē ja labi. Mē s bijā m divi č etri pieauguš ie un bē rns. Tuvumā esoš ajā m istabā m lū dza piemaksā t 20 USD. Numuri galvenajā ē kā . Parasta, standarta, tī ra. Viesnī ca ir veca, bet ļ oti tī ra. Gaisa kondicionieris strā dā ja labi.
Kas attiecas uz pā rtiku, tad arī š eit nav nekā du pretenziju. Katru dienu liellopu gaļ a, tī tara gaļ a, vistas gaļ a. Piedevas - makaroni, kartupeļ i, sautē ti un cepti dā rzeņ i. No svaigiem dā rzeņ iem – zaļ umiem, tomā tiem, gurķ iem, salā tiem. Saldumu nav daudz, bet pā rsvarā viss ir garš ī gs. Augļ i - arbū zs, melone, persiki, plū mes, bumbieri, vī nogas. Parasti nav izsalcis. Atsauksmē s lasī ju, ka daž i ē dieni tiek pasniegti porcijā s. Un viņ i to dara pareizi), jo reiz viņ i mums uzlika grildesas, tā pē c cilvē ki paš i sā ka krā vē t gandrī z kilogramu, un tad tas viss bija š ķ ī vjos un palika uz galdiem.
Tī rī ts katru dienu, mainī ti arī dvieļ i. Gulta tika mainī ta divas reizes 10 dienu laikā . Baseini ir tī ri. Jā , ū dens ir ļ oti sā ļ š . Ja tas nokļ ū st acī s, tas cepas ilgu laiku. Jū ra ir pasaka) silts, tī rs. Vienu dienu bija medū zas, nav lielas, bet var iedzelt. Paņ emiet lī dzi hidrokortizona ziedi, tā uzreiz atvieglos apdegumu. Viesnī cas mī nuss ir tas, ka ā rpus teritorijas nav kur iziet. Netā lu viens mazs tirdzniecī bas centrs un viss. Bet mē s necietā m. Nu, vienī gais, kas kaitinā ja, bija tirgotā ji pludmalē , kamieļ u izjā des un zirgu izjā des arī pludmalē . Bē rns spē lē jas smiltī s pie jū ras, un es visu laiku skatī jos, kad gar krastu staigā kamielis vai zirgs. Un tad nedod Dievs, skrien zem nagiem)))

Vispā r normā la viesnī ca ar labu personā lu. Jū su naudas vē rts. Iesaku braukt septembrī - cilvē ku maz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu