Thalassa Village Skanes 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 5.610
№15 viesnīcas reitingā Monastira
6.4 Numurs
5.6 apkalpošana
5.5 Tīrība
7.4 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca tika dibināta 1967. gadā un pēdējo reizi atjaunota 2010. gadā. Teritorijas kopējā platība 150 000 kv.m. Pieder labi zināmajai ķēdei Thalassa.Vairāk →
аватар glyanceviy_mir
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sā kumā , ierodoties Enfidas lidostā , mū su tikš anā s puse mums pavē stī ja "labas ziņ as", ar vā rdiem "jums ir ļ oti paveicies" mū s iekā rtoja 5* viesnī cā uz vienu nakti ar tiesī bā m tur palikt lī dz gada beigā m. … Tomēr ▾ Sā kumā , ierodoties Enfidas lidostā , mū su tikš anā s puse mums pavē stī ja "labas ziņ as", ar vā rdiem "jums ir ļ oti paveicies" mū s iekā rtoja 5* viesnī cā uz vienu nakti ar tiesī bā m tur palikt lī dz gada beigā m. ceļ ojums, ja mums tas patī k. protams, bijā m sajū smā , BET, atgriež oties pie Thalassa Village Skanes 4 * viesnī cas apskata, viņ i bija vainī gi, ka ieraš anā s dienā mums netika rezervē ts numurs. Nā kamajā dienā solī jumi par iespē ju apmesties pirmajā viesnī cā tika kliedē ti un mū s kopā ar vē l 10 tū ristiem atveda uz š o viesnī cu. Godī gi sakot, pirmā s 2 dienas viss gā ja labi, bet pamazā m sā kā m pamanī t, ka serviss viesnī cā nav labs.
Pirmkā rt, daž i viesmī ļ i valkā parastos T-kreklus ar viesnī cas logotipu, daž i baltos kreklos, bet abi ir netī ri, notraipī ti, es pat nevē los iedomā ties to smaku ...(
Otrkā rt, sistē ma "viss iekļ auts" nedarbojā s visā viesnī cā.
Brokastu, pusdienu un vakariņ u laikā , lai izdzertu slī pē tu GLĀ ZI vī na (ņ emiet vē rā , ka glā zes un citi atbilstoš ie trauki netiek nodroš inā ti), bija jā gaida pusstundu, lī dz viesmī lis pienā ca pie jums un viņ a ielē ja vī nu par 2 dinā ri. Bija arī bezmaksas vī ns - pusglā ze, un, lai dabū tu piedevu, jā dzen viesmī lis un jā skatā s, kā viņ š ar neapmierinā tu seju lej vī nu, izlejot to uz galdauta.
Treš kā rt, sā li un piparus. š ie divi nesarež ģ ī tie produkti nebija uz visiem galdiem, tū risti, un mē s, cita starpā , staigā jā m starp galdiem un lū dzā m atpū tniekiem sā li un piparus uz pā ris minū tē m.
4- jū s nevarat sē dē t pie katra galda. Ja redzi galdu, uz kura visi galda piederumi, uzkodas, salvetes, ir ū dens pudele un netā lu ganā s oficiants ar dvieli uz rokas, tad kā ds par to samaksā ja no 3 lī dz 5 dinā riem. Un tas ir ar sistē mu viss iekļ auts.
5 - arī ne bez starpgadī jumiem.
5 reizes kliedzu viesmī lim, lai atnes vismaz salveti, nu vienam viņ š ielē ja vī nu, pē c 20 minū š u gaidī š anas atvē ra man deguna priekš ā vī na pudeli un nolika uz galda ar tā du spē ku, ka es domā ja, ka pudelei nolū zī s dibens. Dabiski, ka daļ a dzē riena izlijusi uz "sniegbaltā " galdauta. Par š o tē mu runā jā m ar administratoru. Viņ u aizstā vī bai tika teikts, ka š odien viesmī ļ u ir maz un viņ iem nav laika visus apkalpot. Tajā paš ā laikā š is rupjais viesmī lis peldē ja pa zā li, piegā ja pie skaistas meitenes, sā ka masē t viņ as plecus, kamē r viņ a ē da, runā ja ar kaut kā du arā bu bē rnu, veda viņ u ekskursijā pa zā li, kamē r viņ a vecā ki pabeidza vakariņ as. ...š ausmī ga uzvedī ba... Es pat nezinu, ko piebilst.
6- viesnī cas teritorijā ir 4 restorā ni (itā ļ u virtuve, tunisieš u virtuve, Eiropas virtuve un zivju restorā ns).
Vē los atzī mē t, ka, lai gan viesnī cā ir sistē ma "viss iekļ auts", visa ceļ ojuma laikā varat ē st tikai 2 no č etriem restorā niem un pē c tam steidzieties reģ istrē ties atvaļ inā juma pirmajā dienā , jo vietas ir ā tri izjaukts. Viesnī cas vestibilā sē ž zē ns, kurš to visu var izdarī t. Tač u esiet pacietī gi, jo, lai arī darba laiks ir norā dī ts, uz vietas viņ u diez vai atradī sit - viņ š flirtē ar tū ristiem un uz darbu nesteidzas. Paspē jā m pē dē jā dienā pierakstī ties uz vakariņ ā m itā ļ u restorā nā (pā rē jos vietu nebija)
7-Itā ļ u restorā ns ir atseviš ķ s mū su ceļ ojuma stā sts. Š ī ir brī vdabas ē dnī ca, kur pavā rs netī rā ķ ī lī ar rokā m bez cimdiem liek salā tus uz š ķ ī vjiem! ! ! to redzot, es nepieskā ros salā tiem. Otrais ē diens ir makaroni. Un patiesī bā makaroni ar tomā tu pastu, pat bez garš vielā m un bez jebkā dā m piedevā m. Tikko izmē ģ inā ju š o ē dienu un noliku malā . Un es pabeidzu š ī s "š ikā s vakariņ as" ...es pat nezinu, kā to nosaukt. .
uz viena š ķ ī vja: nepietiekami termiski apstrā dā ti rī si, kas kraukš ķ uz zobiem, frī kartupeļ i (kas arī ir ļ oti itā liski) un nedaudz fritē tas gaļ as bez mē rces - tik vienkā rš i, sausā barī bā . Ar alkoholu tas pats stā sts: pirmā glā ze ir bez maksas, un tad sagatavo naudu.
8- Nezinu, varbū t saule uz mani dī vaini iedarbojas, bet ne es, ne mans vī rs nekad ceļ ojuma laikā neesam piedzē ruš ies, lai gan mē s varē tu izdzert 20 glā zes viskija uz vakaru uz vienu cilvē ku ...dī vaini ne- alkoholiskais alkohols.

Pievē rsiet uzmanī bu arī vietē jo iedzī votā ju punktualitā tei. Ja viņ i saka, ka autobuss pienā ks 12:00, tad labā k ir ierasties 10 minū tes agrā k, jo tas var izbraukt pirms 12:00, bet tas nebū t nenozī mē , ka jums paveiksies to paš u nesagaidī t. autobuss 20 vai pat 30 minū tes...

Protams, ir arī priekš rocī bas:
Piemē ram, viesnī cā ir ļ oti laba animā cija. Animatoru grupa strā dā no pulksten 10 lī dz 2.
Programmā ū dens aerobika, ū denspolo, gladiatoru cī ņ as baseinā , dejas, kvesti, š ova programma, karaoke, diskotē kas, putu ballī tes, joga un atseviš ķ a programma paš iem mazā kajiem.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela – ir kur pastaigā ties.
Viņ i piedā vā daudz daž ā du ekskursiju (nav ī paš i dā rgas).

Protams, viss ir atkarī gs no personī gā s uztveres par notiekoš o un apkā rtē jā s vides, tā pē c tas ir atkarī gs no jums!
Lai jaukas brī vdienas!
аватар veronikaua205
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca laba, lai arī ne jauna, bet pē c kosmē tiskā remonta. Liela zaļ a tī ra teritorija, daudz puķ u un kopti krū mi. Pareizs un izpalī dzī gs personā ls, kas ir apņ ē mī bas pilns jū s iepriecinā t, cik vien iespē jams. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, lai arī ne jauna, bet pē c kosmē tiskā remonta. Liela zaļ a tī ra teritorija, daudz puķ u un kopti krū mi.
Pareizs un izpalī dzī gs personā ls, kas ir apņ ē mī bas pilns jū s iepriecinā t, cik vien iespē jams. Daž kā rt darbinieku tolerance pret daž iem viesiem radī ja CIEŅ U! (Man bija patiess kauns par krieviem).
Animā cija ir labā kā , ko esmu redzē jis. Bija interesanti un jautri visiem!
Viņ i tiek baroti 6 reizes, bet mē s izlaidā m 2 brokastis, pē cpusdienas tē ju un vē lā s vakariņ as picā , jo tik daudz apē st nav iespē jams. Ē diens ir pā rsteidzoš i daudzveidī gs: jū ras veltes, putnu gaļ a, liellopu gaļ a, salā ti, dā rzeņ i, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, piena produkti. . .
Pludmale ir tī ra, daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu.
P. S. Ja esi noskaņ ots labā m brī vdienā m, neļ auj negatī vajā m atsauksmē m tevi biedē t! Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! ! !
аватар mckros
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies 2012. gada jū lijā Thalassa Village Skanes 4 *. Pā ris + bē rns 15 gadi. Viņ i man iedeva 4-vietī gu istabu 3. stā vā.3 stā vu ē kā , kas atrodas vistā lā k no reģ istratū ras. Gribē jā m pā rģ ē rbties, tač u, izstaigā jot teritoriju, sapratā m, ka no 1 stā va bungalo, kas veido viesnī cas galveno istabu krā jumu, pa logu jū ru nevarē s redzē t. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2012. gada jū lijā Thalassa Village Skanes 4 *. Pā ris + bē rns 15 gadi. Viņ i man iedeva 4-vietī gu istabu 3. stā vā.3 stā vu ē kā , kas atrodas vistā lā k no reģ istratū ras. Gribē jā m pā rģ ē rbties, tač u, izstaigā jot teritoriju, sapratā m, ka no 1 stā va bungalo, kas veido viesnī cas galveno istabu krā jumu, pa logu jū ru nevarē s redzē t. Turklā t telpas tur izrā dī jā s daudz mazā kas nekā mū sē jā s, un terases ar galdiem-krē sliem un veļ as auklā m devā s tieš i uz ielu, kur cilvē ki staigā un klī st. Tā pē c bijā m apmierinā ti ar savu kluso un mierī go istabiņ u, no kuras nebija dzirdama nakts diskotē ka. Un pastaigā ties brokastī s vai uz pludmali pa lī kajā m ieliņ ā m starp bungalo, kas izklā ta ar ziediem un palmā m, ir tikai prieks. Viesnī cas teritorija tiek uzraudzī ta, viņ i cenš as, bet vietē jā klimatā acī mredzot tas neizdodas perfekti. Zā le zā lienos ir apdegusi, lai gan krū mi, palmas un ziedi vairā k vai mazā k rada skaistumu un komfortu.
Pati viesnī ca atrodas kaut kur pa vidu starp Susu un klosteri. Blakus tikai kaimiņ u viesnī cas, nav kur iet. Ar taksometru lī dz Susai 8-15 dinā ri, uz klosteri - 5-10 (kā kaulē jat). Viesnī cā ir daudz franč u, itā ļ u, poļ u, angļ u. Daž i vā cieš i, krievi, č ehi. Arā bu un melnā daino ļ oti maz. Personā ls sazinā s arā bu/franč u valodā (obligā ti), bā ros un reģ istratū rā saprot angliski, apkopē jas vispā r nesaprot angliski. Ī paš as problē mas tas nesagā dā ja: smaidi, ž esti, internacionā li vā rdi un vē lme atrast kopī gu valodu izš ķ ir visu. Iemā cieties daž us vā rdus arā bu valodā , un jū s uzreiz izturē sities savā dā k. Animatori runā visā s valodā s, izņ emot krievu. Pat poļ iem ir atseviš ķ i animatori. Ī paš i tas attiecas uz bē rniem. Viesnī cā ir bē rnu klubs, atseviš ķ as ē dienreizes, peldbaseins un animā cija mazā kajiem. Tā pē c š eit atpū š as daudz ģ imeņ u. Ir sporta un spē ļ u animā cija.
Mums bija pietiekami daudz vakara deju un š ovu (š eit valoda gandrī z nav vajadzī ga).

Dzeramnauda ir ieteicama, bet nav obligā ta. Bet, ja pabarosiet personā lu, tad pā rē jais bū s daudz patī kamā ks. Tā tad par 2-4 dinā riem dienā jau bija klā ts galds pusdienā m un vakariņ ā m, vī ns, ū dens, sula, alus parā dī jā s, tiklī dz prasī jā m. Viesmī lis nemitī gi piedā vā ja istabā vī nu (mē s atteicā mies, kas viņ u ļ oti pā rsteidza), un atvadoties pasniedza mums vī na pudeli sev lī dzi kā suvenī ru. Tī rī š ana tika veikta tikai tad, ja atstā ja dinā rus uz naktsskapī š a un piekarina pareizo zī mi pie durvī m. Citas kombinā cijas nederē ja)) Istabā nekā netrū ka. Dvieļ i tika mainī ti pā ris reizes.

Pludmale tiek noņ emta. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un matrač u, bet tie jau ir veci, salū zuš i un vietā m nolietoti. Bet viss ir bez maksas. Tā pat kā Fanta Cola Sprite pludmales bā rā . Pati pludmale ir diezgan plaš a. Vienmē r varē ja atrast vietu. Iespē jams, tā pē c, ka ā rzemnieki gandrī z visi tusē jā s pie baseiniem.
Š eit pat no rī tiem liela problē ma ir sauļ oš anā s krē slu uzņ emš ana un pat zem lietussargiem. Baseini ir mazi, bez slidkalniņ iem. Viens paredzē ts aktī vai peldē š anai, nirš anai un ū dens aerobikai, otrs mazā ks bē rniem un ģ imenes plunč oš anai. Ir arī pā ris varž u. Blakus baseina bā rs ar atš ķ aidī tiem bezmaksas dzē rieniem. Vispā r es nesapratu, kur viņ i var nopirkt dzē rienu. Viss tika iebē rts bļ odā . Bet jū s varat atstā t dzeramnaudu, un tad kokteilis jums tiks sajaukts labā k.

Ī paš a uzmanī ba tiek pievē rsta sporta un deju animā cijai. Vakaros pā rsvarā dejojā m un skatī jā mies deju š ovus. Animā cijas komanda - kolorī ti daž ā du tautī bu puiš i 20-30 gadus veci. Meitenes, dā mas un mā miņ as ir sajū smā ! Vī rieš i atpū š as, kamē r viņ u pusī tes dejo ar profesionā ļ iem)) Puiš i ir ļ oti draudzī gi, gudri, dzī vespriecī gi. Viss ir viegli, ar humoru, neuzkrī toš i. Ja tu nevē lies, viņ i tevi neaiztiek. Jū s varat atpū sties, kā vē laties.

Atseviš ķ i daž i vā rdi par krieviem.
Š ķ iet, ka viņ iem tur nepatī k. Ne tikai viesnī cā , vispā r Tunisijā . Un principā tos var saprast. Viesnī cā mierī ga, viss lē ni, ar smaidu, neuzkrī toš i. Bet, ja mē s dzirdē jā m kliedzienus, skandā lus, piedzē ruš ā s balsis, kā rš u izrē ķ inā š anos ar administrā ciju vai viesnī cas gidu - tas viss bija, uzminiet, kā dā valodā ? ((Par mū sē jiem kļ uva nedaudz kauns. Vairā kas reizes, kad arā bi atklā ja mū su krievu valodu, vienī gais, kas glā ba situā ciju, bija skaidrojums, ka esam no Ukrainas un runā jam angliski. Mū su acu priekš ā attieksme mainī jā s. Nevienam nepatī k bū ri un ķ ildnieki. Tad izdariet savus secinā jumus. Vispā r Tunisijā cilvē ki ir ļ oti draudzī gi.

Kopumā mums viss patika. Vai varē ja bū t labā k? Droš i vien jā , bet mē s to nenož ē lojam. Atvaļ inā jumā galvenais ir noskaņ ojums un nevajag sevi sasprindzinā t par sī kumiem. Ieteikt? Noteikti.
Бунгало Ресторан а-ля карт Улочки между бунгало Бассейн Пляж Ресторан а-ля карт Вид из номера 3-го этажа
аватар gavrilov2
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca. Pē c ieraš anā s (viesnī cā ieradā mies vakarā ap 1-00 no rī ta) tikā m ā tri ievietoti ē kā , bet sievai numuriņ š nepatika un naktī devā mies uz reģ istratū ru par pieticī gu atlī dzī bu, bijā m izmitinā ti. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Pē c ieraš anā s (viesnī cā ieradā mies vakarā ap 1-00 no rī ta) tikā m ā tri ievietoti ē kā , bet sievai numuriņ š nepatika un naktī devā mies uz reģ istratū ru par pieticī gu atlī dzī bu, bijā m izmitinā ti. bungalo. Ē diens diezgan pieklā jī gs, visiem pietika un katrs atrada ko ē damu, bija pat grilē ts tuncis. Klusas un relaksē još as brī vdienas. A la carte restorā nus nevar apmeklē t, jo ē dienkarte ir tā da pati kā vispā rē jā restorā nā . Animā cija gan franč u valodā bija topā . Bet tī rī š ana nav ļ oti laba. Dī vaini, bet taisnī ba, viņ i atstā ja dolā ru, viņ i to neizņ ē ma un dolā rs iztvaikoja, viņ i neatstā ja dolā ru, viņ i arī to nenoņ ē ma, viņ i aizmirsa ielikt papī ru, dvieļ us, duš as ž elejas. Reizē m poļ i bija trokš ņ aini, Bet kopumā viesnī ca nav slikta.
аватар 123596
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2011. gada 25. jū nija lī dz 9. jū lijam. ar tū risma operatoru Newstravel. Tū roperators ir slikts, neviens mū s nesagaida, un tū roperators Tui mū s aizveda uz viesnī cu. Turklā t lidmaš ī na (Tunisian Airlines) barojā s pretī gi. … Tomēr ▾ Sveiki! Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2011. gada 25. jū nija lī dz 9. jū lijam. ar tū risma operatoru Newstravel. Tū roperators ir slikts, neviens mū s nesagaida, un tū roperators Tui mū s aizveda uz viesnī cu. Turklā t lidmaš ī na (Tunisian Airlines) barojā s pretī gi. Tā pē c, ja iespē jams, paķ er kaut ko ē damu. Ierodoties bijā m patī kami pā rsteigti par ierastā s birokrā tiskā s birokrā tijas neesamī bu uz robež as, mū s ielaida valstī ā tri, bez maksas un patī kami. Nu ko, sā ksim ar paš u svarī gā ko – jū ru!
Jū ra nav ļ oti silta un netī ra. Pirmajā s divā s dienā s jū ra bija ļ oti skarba un dubļ aina. Pē c tam viss atgriezā s savā s sliedē s, bet ceļ ojumu aģ entū rā solī tais tirkī zzilais ū dens nekad netika redzē ts, izņ emot 6 no rī ta vairā kas dienas (š ajā laikā jū ra ir tī ra un mierī ga). Pē c pusdienā m peldē ties nav iespē jams: peld aļ ģ es, paceļ as vilnis un paceļ as smiltis, lī dz ar to jū ra kļ ū st brū na, un pie krasta ir blī va “necaurlaidī gu” jū raszā ļ u josla. Vē l viena svarī ga detaļ a: visi saka, ka medū zu sezona sā kas jū lija beigā s, BET mē s pamanī jā m medū zas (gan mazas, gan lielas), kuras ļ oti sā pī gi dzeļ . Manam bē rnam 2 reizes iedzē la medū za, uzlē ca balti tulznas, bet pē c tam, kad svaidi ar ziedi un izdzer antihistamī na lī dzekli, viss pā riet stundas laikā . Vietē jie iesaka ierī vē t kodumu ar tomā tu un uzklā t ledu, bet mē s to nedarī jā m, tā pē c nezinā m, vai tas palī dz vai nē . Liels pluss ir lī dzenais smilš ainais dibens un mē rens dziļ ums, š ajā ziņ ā ir ē rti peldē ties. Jū rā ir optimā la temperatū ra, kad saule ir 50 C, jū ra ir ļ oti atsvaidzinoš a.
Pludmale. Liels, tī rs, pastā vī gi tī rī ts. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, bet, ja gribas gulē t pie jū ras, tad jā ierodas ap 6.00-7.00 no rī ta. Pludmales darbinieks agri no rī ta paņ em sauļ oš anā s krē slus, un tad, kad ā rzemnieki nā k 10.00-11.00 no rī ta, piedā vā , protams, par maksu! ! ! Bet pludmalē vietas pietika visiem jebkurā laikā . No 10.00 pludmalē sā ka strā dā t bā rs ar standarta komplektā ciju.
Telpas nav vecas, bet ne jaunas - normā las. Publicē ts bez papildus samaksu, lai gan numurs bija tā lu no civilizā cijas, viņ i uzreiz bija satraukti, un tad viņ i saprata, ka tas ir labā k. disko grabē un cilvē ki iet visu nakti (aiziet, tad nā k). Vismaz mums tā nebija, bet pā ri ž ogam bija kaut kā da komerciā la diskotē ka, kur visu nakti skanē ja mū zika. No mū sē jiem, t. i. pē dē jā istaba uz reģ istratū ru iet apmē ram 5 minū tes, un lī dz pludmalei 7-10 minū tes. UZMANĪ BU! Paņ emiet lī dzi duš as ž elejas un š ampū nus. š ī greznī ba tiek ievietota istabā tikai vienu reizi reģ istrē joties!! ! ! Istabā ir fē ns, bet tas darbojā s ar pā rtraukumiem: pā rkarsa - nedarbojā s; tad atkal strā dā ja.
Uzturs. Labs, daudzveidī gs un svaigs. Brokastis pā rsvarā vienmuļ as, parastas brokastis kā viesnī cā s Turcijā un Ē ģ iptē , bet pusdienas un vakariņ as neatkā rtojā s vienas nedē ļ as laikā . Katrā s pusdienā s un vakariņ ā s tiek pasniegti divi nacionā lie ē dieni. Par viesmī ļ iem: nekavē joties jā atrod kontakts ar viesmī li (iedevā m 1 dolā ru), tad vienmē r uz galda bū s tas, ko parasti dzerat. Vispā r sistē ma ir tik tā , jo vī nu lej pusglā zē un vispā r visus dzē rienus pasniedz glā zē s. Restorā ns ir liels ar vairā kā m zā lē m, tā pē c vietas pietiks ikvienam jebkurā laikā . Ū deni izsniedz uz kartē m (1 pudele uz 1 istabu), ierodoties tiek izdalī tas 7 kartī tes, tad, kad beigsies kartes, tad reģ istratū rā bez problē mā m iedos vē l 7, vienalga uz cik ilgu laiku ieradies. 10 vai 14 dienas. Turklā t ū deni var iegā dā ties viesnī cas veikalā .
Jū s varat nokļ ū t Susā un Monastirā ar taksometru vai autobusu. Taksometrs maksā.8 dinā rus (1 dolā rs = 1.36 dinā ri), autobuss 1 vai 1.5 dinā rus. Taksometrs ir absolū ti droš s, norunā tajā vietā gaidī s š oferis, veiks nelielu ekskursiju, bet uzreiz vienosies par cenu. UZMANĪ BU! Uz š ī m pilsē tā m jā dodas pirms vai pē c pusdienā m. 20.00 viss ciet, arī tirgus un veikali, BET Port El Kantaoui (taksometrs turp un atpakaļ maksā.36 dinā ri) jā brauc tikai pē c vakariņ ā m, tur aktī vā dzī ve sā kas tikai 19.00. Valū tas maiņ a tiek veikta viesnī cā . pilsē tā to izdarī t ir problemā tiski. Maina lielos veikalos, bet neņ em lī dz 2000. gada izdotā s banknotes, viesnī cā tā du problē mu nav. Porto El Kantaoui ir interesanta dziedoš a strū klaka ar krā sainu mū ziku un atrakciju parks (š eit ir interesants panorā mas rats, bet labā k ar to braukt, kad ir gaiš s, lai apskatī tu pilsē tu, bet nenā ciet pirms 17:00, jo atrakciju parks joprojā m ir slē gts). Pē rciet suvenī rus pilsē tā s, jo beznodokļ u veikalos visas tū risma preces ir daudz dā rgā kas.
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus! ! !
аватар marusya41
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! 2011. gada maijā atpū tā s Tunisijā . Monastirā Thalassa Village Skanes viesnī ca. Patika viesnī ca, teritorija kopta, skaista, mē beles istabā nedaudz vecas. . . bet ņ emot vē rā , ka visu laiku pavadi pludmalē , un tu tikai gulē t istabā , tad es domā ju, ka tas nav nā vē još s. … Tomēr ▾ Sveiki! 2011. gada maijā atpū tā s Tunisijā . Monastirā Thalassa Village Skanes viesnī ca. Patika viesnī ca, teritorija kopta, skaista, mē beles istabā nedaudz vecas. . . bet ņ emot vē rā , ka visu laiku pavadi pludmalē , un tu tikai gulē t istabā , tad es domā ju, ka tas nav nā vē još s. Jū ra un pludmale ir ļ oti skaista, pludmale ir tī ra. Ē diens bija daudzveidī gs, tikai daudz, zemeņ u jū ra un saldē jums, bē rni bija ļ oti priecī gi. Vienī gais mī nuss bija tas, ka istabā nebija ledusskapja. Un tā pē c man ļ oti patika pā rē jais...viesmī ļ i ir ļ oti draudzī gi, un par krievu degvī na pudeli viņ i jums uzklā s galdus un paš i atnesī s ē dienu ! ! ! Tunisija man patika vairā k nekā Turcija, kur jū ra ir savā dā ka. Jū ra ir vienkā rš i super bē rniem, 150 metrus tā ir sekla un ļ oti skaista. Protams, jautā juma cena ir, kurš cik maksā ja par ekskursijā m, varbū t, ja es par ekskursijā m samaksā tu kā dus 100 tū kstoš us rubļ u, es meklē tu nepilnī bas, bet par mē renu summu vienkā rš i super!! ! "
аватар olusechka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Thalassa Village Skanes viesnī ca, protams, nevelk 4 zvaigznes. Istaba vienkā rš a, vannasistaba noklā ta ar dzeltenu eļ ļ as krā su: ) ejot duš ā nokrita jaucē jkrā ns: )) Ja vē laties seifu - maksā jums ir 35 dinā ri par 12 dienā m, depozī ts par atslē gu ir 20 dinā ri. … Tomēr ▾ Thalassa Village Skanes viesnī ca, protams, nevelk 4 zvaigznes.
Istaba vienkā rš a, vannasistaba noklā ta ar dzeltenu eļ ļ as krā su: ) ejot duš ā nokrita jaucē jkrā ns: ))

Ja vē laties seifu - maksā jums ir 35 dinā ri par 12 dienā m, depozī ts par atslē gu ir 20 dinā ri.
Ja vē laties pludmales dvieli - depozī ts 10 dinā ri.
Ja vē lies tā lvadī bas pulti kondicionierim - depozī ts 10 dinā ri.
Ja vē lies TV pulti - depozī ts 10 dinā ri.
Nav mini bā ra.
Ledusskapis - 5 dinā ri dienā.

Ē diens ir slikts, ļ oti vienmuļ š , "svaigi" dā rzeņ i smarž o pē c sā rta, gremoš anas traucē jumi man kļ uvuš i par ikdienas realitā ti. Gardi bija tikai arbū zi : )))) bet mums arī tie ir santī ma vē rti.

Katru dienu bija zivis (ļ oti kaulainas, man teica, ka sarkanā kefale), bet jū ras veltes ar to beidzā s.

Dī vaini tī rī ja istabas, katru dienu skrē ju pē c tantē m pē c dvieļ iem - istaba tiks iztī rī ta, aiznesī s 3 tī rus nelietotus dvieļ us, bet jaunus neliek. Ietaupiet uz gē liem un š ampū niem.
Dienas atpū tas laikā pie bungalo durvī m piekā ru zī mī ti "Netraucē t" 5 valodā s, sā kot no arā bu - tantes nelasa: )) klauvē: ))

Parks skaists, zied oleandri, vē l daž i krū mi, naktī smarž o jasmī ns (zied naktī ), skaistas palmas.

Pludmale nav nekas, bet es to saņ ē mu ā rpus sezonas - augustā , medū zu sezona, kas vienkā rš i ir tumš a un sā pī gi smeldz. No 12 dienā m viņ a peldē ja 2 dienas, pā rē jā s dienas iegā ja jū rā lī dz kauliem, maksimums lī dz ceļ iem un apš ļ akstī jā s ar jū ras ū deni. Krastā tika nesti ne tikai metri netī ro aļ ģ u, bet arī atkritumi - salvetes, maisi, iesaiņ ojumi un lī dz tī ram ū denim (bet ar medū zā m !!! )

Un par pludmali - 150 metru josla, pa to vienā failā ar 5-10 metru intervā lu staigā.5 arā bi un agresī vi kliedz "Halyo - halyo - halyo - pare-o - pareo - halyo - halyo !! ! ! ”, no stundā m lī dz 6 vakariem.
Viņ i regulā ri dzenā kamieļ us, kas ļ oti labi smarž o, dzenā zirgus, jā j ar zirgiem un kas paliek pē c zirgiem? Pareizi, ko. Un ko viņ i ar ko dara? Pareizi, ļ aujiet melot.

Tā pē c lielā kā daļ a tū ristu atpū tā s pie baseina - 06:30 jau bija grū ti paņ emt sauļ oš anā s krē slu pie baseina lietussarga. Lū dzu, ņ emiet vē rā.
Pludmalē plkst. 7 puse sauļ oš anā s krē slu bija aizņ emti ar dvieļ iem, tač u cilvē ki pie tiem airē ja lī dz pulksten 11, nevis agrā k.

Bet animā cija darbojā s labi, cilvē ki tika izklaidē ti, notika konkursi, dziesmas un dejas - tā pē c, ja jū s dodaties atpū sties Tunisijā animā cijas dē ļ , jums tas patiks. Bet krievu valodu tur neviens nezin : ) labā k runā t franciski, lai gan daž i darbinieki pat zina pā ris frā zes angliski.
Ja vē laties, viņ i jums uzzī mē s hennas tetovē jumu.
Bija ū dens aerobika.

SPA centrs ir sū dī gs. Nekā das masā ž as, nauda ā rā.

Internets, 5 dinā ri par pieeju (5 minū tes vai stunda - vienalga) nestrā dā - slinkie arā bi stulbi neimportē pieejas kartes : )))
Darbinieki atklā ti ļ oti vē las vai nu pē c seksa, ja esi meitene, vai naudu par visu, ja esi vī rietis: )))
Priekš stati par laiku, darbu un maksas pakalpojumu kvalitā ti mums un arā biem ļ oti atš ķ iras. Pagaidiet vienu minū ti - pagaidiet vienu minū ti - parasti ilgst 15-20 minū tes.

Uz Susu un Monastiru vispā r nav jā brauc ar taksi - lī dz vē lai naktij, izņ emot no 18 lī dz 21 Ramadā nā , mikroautobusi kursē ļ oti labi, cena 1 dinā rs. Bet reģ istratū rā par to nestā stī s: ))) Palī dzē s pat sazvanī t - uz Monastiru 10-12 dinā ri, uz Susu lī dz 15 dinā riem.

Izvē le ir tava.

Veiksmi visiem! ! !
аватар ostrov
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Plusi: jū ra un brī niš ķ ī ga smilš u pludmale. Mī nusi: 4 * viesnī ca - pilnī ga neatbilstī ba deklarē tajai kategorijai. - viesnī ca ir veca un nobruž ā ta - bez fē na, minibā ra, televizora pults tikai pret droš ī bas naudu - vecas, saplē stas mē beles, arā bu bidē , kā lietot un neizdomā ju - gultas veļ a un dvieļ i - tumš i pelē ki, balti nekad neredzē ti - pludmalē , vietē jie iedzī votā ji - tuvumā atpū š as teltī s, veselas nometnes - pā rdevē ji pludmalē - kaitinoš i piedā vā jums augļ us (Krievijai visparastā kos par nekaunī gā m cenā m), pareo un visā das blē ņ as, gribē ju uz tualeti - uzreiz apsē ž os blakus viesnī cas ž ogam netā lu no tu - tā lu no draudzī gā personā la reģ istratū rā , restorā nā - vienmuļ as brokastis - netā lu no lidostas lidmaš ī nas paceļ as un nolaiž as 24 stundas diennaktī. … Tomēr ▾ Plusi: jū ra un brī niš ķ ī ga smilš u pludmale.
Mī nusi: 4 * viesnī ca - pilnī ga neatbilstī ba deklarē tajai kategorijai.
- viesnī ca ir veca un nobruž ā ta
- bez fē na, minibā ra, televizora pults tikai pret droš ī bas naudu
- vecas, saplē stas mē beles, arā bu bidē , kā lietot un neizdomā ju
- gultas veļ a un dvieļ i - tumš i pelē ki, balti nekad neredzē ti
- pludmalē , vietē jie iedzī votā ji - tuvumā atpū š as teltī s, veselas nometnes
- pā rdevē ji pludmalē - kaitinoš i piedā vā jums augļ us (Krievijai visparastā kos par nekaunī gā m cenā m), pareo un visā das blē ņ as, gribē ju uz tualeti - uzreiz apsē ž os blakus viesnī cas ž ogam netā lu no tu
- tā lu no draudzī gā personā la reģ istratū rā , restorā nā
- vienmuļ as brokastis
- netā lu no lidostas lidmaš ī nas paceļ as un nolaiž as 24 stundas diennaktī
аватар fhks_jld
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mans viedoklis par viesnī cu ir subjektī vs, jo pirmo reizi Tunisijā un pirmo reizi 3 * viesnī cā . Bija 15 dienas VISS inc / Ē dinā š ana: brokastis 2 nedē ļ as ir vienā das: olas var. , desiņ as, kartupeļ i var. , piena rī si. putra ar rozī nē m, 2 veidu jogurti, musli, siers un desiņ as, kruasā ni un maizī tes, plū mju sviests, 3 veidu ievā rī jumi, piens, tē ja, kakao, kafija, fantas dzē rieni, citrusaugļ i, dateles. … Tomēr ▾ Mans viedoklis par viesnī cu ir subjektī vs, jo pirmo reizi Tunisijā un pirmo reizi 3 * viesnī cā . Bija 15 dienas VISS inc / Ē dinā š ana: brokastis 2 nedē ļ as ir vienā das: olas var. , desiņ as, kartupeļ i var. , piena rī si. putra ar rozī nē m, 2 veidu jogurti, musli, siers un desiņ as, kruasā ni un maizī tes, plū mju sviests, 3 veidu ievā rī jumi, piens, tē ja, kakao, kafija, fantas dzē rieni, citrusaugļ i, dateles. Man patika pusdienas - 1 veida zupa, 2 veidi gaļ a, 2 veidi zivis, makaroni, rī si, frī kartupeļ i, 2 veidi sautē ti dā rzeņ i, svaigie salā ti varē tu bū t daudzveidī gā ki: tomā ti, gurķ i, sī poli, kā posti, burkā ni, pā rē jais nav priekš krieviem, olī vas, olī vas nav garš ī gas, mē rces maz. Vienmē r mainī ts viens augļ u veids: bumbieri, melones, ā boli, persiki, vī nogas, arbū zs. 2 veidu saldumi. Vakariņ as, zinā mā mē rā , atkā rtotas pusdienas. Bija vairā k desertu. Vakariņ ā s viņ i deva garneles, kalmā rus, astoņ kā jus, vairā k zivju. BET, kopumā man vakariņ as patika mazā k. Nebija svē tku sajū tas.
Restorā nā vienkā rš i nav apkalpoš anas - neredzē ju vadī tā ju, kas uzraudzī tu savlaicī gu trauku maiņ u bufetē , ē dienu pieejamī bu. Tā pē c nemitī gi veidojā s rindas un tika atsauktas padomju ē dnī cas. Uz 400 atpū tniekiem saskaitī ju veselus 6 viesmī ļ us. Mū su atvaļ inā juma beigā s lielā kā daļ a tū ristu aizbrauca, palika % 50 - visa pietika visiem.

Galvenajā bā rā galdi netika tī rī ti, galdi uz terases pat no rī tiem vakarā palika netī ri.

Istaba tika iztī rī ta labi - viņ i atstā ja 1 dinā ru 1 reizi 3 dienā s. Apkalpoš ana viesnī cā ļ oti atgā dinā ja pā rē jo labajos padomju laikos - (jā bū t laikā , citā di nesanā ks - atklā ti sakot radrazhalo) tie, kas vē las, var iekost !!!

Pludmale ir viena no labā kajā m SKANES reģ ionā , BET JŪ RA UN PLUDMA nav labā ka un varbū t sliktā ka par Odesas un Odesas reģ iona pludmalē m, kur vasarā pat pē c vē tras nav tik daudz aļ ģ u. jū ra.
Apakš ē jā lī nija: izvē lieties bungalo tipa viesnī cu Souss el Kataoui rajonā ar visu inc / kur varat doties uz pilsē tu. Skanesā var staigā t tikai gar krastu Monastiras virzienā un Susas virzienā.
Tunisija man patika, iesaku, izlemiet paš i par viesnī cu.
аватар fjs
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca patiks tiem, kuri ir pieraduš i atpū sties 3 *, jauniem un ne pā rā k prasī giem. Es neiesaku tiem, kas Ē ģ iptē un Turcijā ir pieraduš i pie 4 * bungalo tipa - jū s bū siet vī luš ies. Teritorija tieš ā m zaļ a kā parkā , bet ziedoš u dā rzu ar jasmī na smarž u te neredzē siet. … Tomēr ▾ Viesnī ca patiks tiem, kuri ir pieraduš i atpū sties 3 *, jauniem un ne pā rā k prasī giem. Es neiesaku tiem, kas Ē ģ iptē un Turcijā ir pieraduš i pie 4 * bungalo tipa - jū s bū siet vī luš ies. Teritorija tieš ā m zaļ a kā parkā , bet ziedoš u dā rzu ar jasmī na smarž u te neredzē siet. Pirmais iespaids ir tipisks padomju laika 70-80. gadu pansionā ts. Viss pavisam vienkā rš i un bez raibā m. Maljorkas numurs 1 ielika 5 - labā k nekā.4 * Ē ģ iptes un Turcijas bungalo. Animā cija - ne profesionā ļ i, bet puiš i strā dā visu dienu, izklaidē - jaunieš iem tas ir visvairā k.
Ē dienu organizā cija mū s pievī la-pavā rs labi gatavo, bet visu laiku kaut ko gaidi-gaļ a beigusies, tad salā ti. Nepietiek trauku, tasī š u, glā ž u, karotī š u. , izcils espresso un kapuč ī no, tikai pasniedz , diemž ē l, plastmasas glā zī tē s. Jū ra septembrī ir ļ oti baisa, peldē jā mies baseinā , pludmale ir sakopta, diezgan tī ra, bet ir daudz cilvē ku. Tunisija man ļ oti patika, pateicoties ekskursijā m uz Sahā ru un Tunisiju-Kartā gu.
Un tā pē c es domā ju, ka Tunisija septembrī nav piemē rota pludmales brī vdienā m.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель основан в 1967 году, последний ремонт проводился в 2010 году. Общая площадь территории составляет 150 000 кв.м. Принадлежит известной сети Thalassa.

Atrašanās vieta В 1,5 км от аэропорта Монастир в 175 км. от аэропорта Туниса, старая медина Сусса в 11 км. 12 км до парка аттракционов Adam Park, в 1 км расположен картинг-клуб, в 3 км поле для игры в гольф Flamingo, в 1 км поля для игры в гольф Palm Links.
Pludmales apraksts Собственный пляж на территории общественного, первая береговая линия. Полотенца за депозит. Протяженность пляжа – 300 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

5 ресторанов (а’ля карт), 8 баров, 3 бассейна (1 крытый с 2 джакузи), почтовые услуги, сейф на ресепшн, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн, мини-клуб (возраст 4-10 лет), развлекательные программы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бальнеологический центр. Бесплатно: 8 теннисных корта (с жестким покрытием), теннисные мячи и ракетки, дартс, шахматы, мини-гольф, водное поло, стрельба из лука. Платно: сауна, турецкая баня, уроки тенниса, бадминтон, водные лыжи (с лицензией), парашют (с лицензией), катамаран, видеоигры.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Main building – три 2-этажных корпуса. Bungalow – триста девяносто шесть 1-этажных коттеджей. 90 standard room, 396 bungalow.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Hôtel Thalassa Monastir Route Touristique Skanès BP 75 - 5060 Monastir Rep. Tunisie / Tunisia
Tālruņi: Tel : (+216) 73 520 520
Fax : (+216) 73 520 511
Tīmekļa vietne: Thalassa Village Skanes
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).