Palmyra Golden Beach 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 3.710
№22 viesnīcas reitingā Monastira
4.3 Numurs
3.6 apkalpošana
3.8 Tīrība
4.3 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 7 km attālumā no Monastiras centra un 16 km attālumā no Susas. No šejienes jūs varat viegli sasniegt galvenās reģiona apskates vietas. Viesnīca pirmo reizi vēra durvis viesiem 1996. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes brīvdienām vai ceļojumiem ar draugiem.Vairāk →
аватар 2001ira
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ceļ ojis ar trī s cilvē ku ģ imeni! Lī dz viesnī cai vajadzē ja stundu, neizvē laties Enfid lidostu, daudzi izvē las pretī viesnī cai - Habib. Reģ istratū rā viņ i pieprasa $ par labu reģ istrē š anos, tač u tas to nepadarī s labā ku. … Tomēr ▾ Ceļ ojis ar trī s cilvē ku ģ imeni! Lī dz viesnī cai vajadzē ja stundu, neizvē laties Enfid lidostu, daudzi izvē las pretī viesnī cai - Habib. Reģ istratū rā viņ i pieprasa $ par labu reģ istrē š anos, tač u tas to nepadarī s labā ku. Telpā nedarbojā s jaucē jkrā ns, fē ns, televizors. Citam cilvē kam dvieļ u nebija. Pē c 3 dienu braucieniem uz reģ istratū ru visas problē mas tika novē rstas.
Pludmale. NAV pareizi aprī kots. Sauļ oš anā s krē sli ir veci un pazuduš i.
Restorā ns. Ē diens ir pretī gs. Salā tus gatavo no produktiem, kas palikuš i pā ri no iepriekš ē jā s ē dienreizes. Viss bija nesā lī ts, garš oja kaut kā nelā gi un daudzi ē dieni tika atvesti nepilnī gi (dā rzeņ i, atseviš ķ i cukini, kartupeļ i). Krabji un garneles tikai fotosesijai. Vola ar garš u. Es nekad neesmu garš ojis labā ku tē ju un kafiju. Viens yupi, alkohols tiek atš ķ aidī ts tiktā l, ka tas zaudē garš u. Augļ u nav. Š ajā rygalovkā netī rumi, muš as, trauki un ierī ces ir slikti mazgā tas.
Istabas. Istabu skaits ir vecs. Visas mē beles nobruž ā tas, segas un matrač i notraipī ti. Veļ a dzeltena, dvieļ i nav mazgā ti.
Animā cija. Viņ i saka, ka animā cijas grupā ir 8 cilvē ki. Viņ š š ajā viesnī cā nestrā dā , bet atpū š as. No rī ta JOGA, AQUA aerobika (Daž reiz) un STEP vadī ja Ali (TĀ DS VIŅ A VĀ RDS, ES DOMĀ JU). Vakarā iekļ ā va 4 krievu dziesmas, pē c bē rnu animā cijas - lū k! 10 dienas bija putu ballī te. Vispā r viņ i tur gandrī z nomira no garlaicī bas, ņ emot vē rā , ka infrastruktū ra tur nav attī stī ta. VIESNĪ CA IR UZ CEĻ A. STAIGĀ T JEBKUR! ! ! Vispā r tikai jū ra un prieks!
Pati VIESNĪ CA veca, netī ra, visi segumi un mē beles notraipī tas un neviens neatbruņ o un netī ra! ! ! Skats š ausmī gs.
JA VĒ LATIES SPĀ NIJAS ILGI GAIDĪ TO BRĪ VDIENU, TEV JĀ DOD UZ Š O VIESNĪ CU! !
аватар Marina_Pavroz
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tos š ajā viesnī cā ar 7 gadus vecu bē rnu, nekad nerakstī ju atsauksmes, lai gan esmu pateicī ga cilvē kiem, kas viņ us atstā j, bet š oreiz nolē mu uzrakstī t. 1. Viesnī cā mū s sagaidī ja ar aizdedzinoš ā m dejā m - animatoriem, tas mū s nedaudz uzmundrinā ja. … Tomēr ▾ Atpū tos š ajā viesnī cā ar 7 gadus vecu bē rnu, nekad nerakstī ju atsauksmes, lai gan esmu pateicī ga cilvē kiem, kas viņ us atstā j, bet š oreiz nolē mu uzrakstī t.
1. Viesnī cā mū s sagaidī ja ar aizdedzinoš ā m dejā m - animatoriem, tas mū s nedaudz uzmundrinā ja. Tad mū s aizveda uz ļ oti netī ru aktu zā li, piedā vā ja grā dī gos dzē rienus, kur nosē dē jā m 2.5 stundas gaidot istabiņ u, viesnī ca, redz, nebija gatava uzņ emt tik lielu cilvē ku skaitu. Man paveicā s ar numuru, tie visi ir standarta, bet man bija kanalizā cija un ū dens, daudziem paveicā s mazā k.
2. Reģ istratū rā visi smaida, klausā s uzmanī gi, pieraksta un viss, prasī ju segu uz divā m dienā m, un saņ ē mu tikai 3dien, kad nostā vē ju pie viņ iem kā das 40 minū tes. Neviens nesteidzas un nerada aktivitā š u vē tru.
3. Restorā na ē diens garš ī gs, svaigs, katru dienu bija gaļ a (vista, jē rs, tī tars), mē ģ inā ju pirms slē gš anas izstaigā t, lai nestā vē tu rindā s un mierī gi apsē stos pie galda. Ļ oti kaitinā ja, ka nemitī gi jā skrien pē c viesmī ļ a, jā prasa dakš iņ as, karotes, salvetes, tā s nebija brī vi pieejamas. Pateicoties š efpavā riem un viesmī ļ iem, š ie puiš i strā dā ja par 100%. Bā rā pa dienu un pē c vakariņ ā m vienmē r varē ja uzkost vai nu bulciņ as vai picu, arī bā rmeņ i lieliski!! !
4. Jū ra tī ra, sekla, mū su atvaļ inā juma pirmā s trī s dienas auksts, pē c tam izcils, vienī gā piekrastē , bija mazas zivtiņ as, sā pī gi iekoda, bet parā dī jā s vē lā pē cpusdienā . Smiltis ir irdenas, var rakt un nospļ auties. Ir ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu, daudzi gulē ja uz smiltī m.
5. Animatori-labi darī ti puiš i!! ! ! Trenē jies uz 100% (joga, ū dens aerobika, steps, diskotē ka).
6. Iesaku spa salonu, meitenes veic masā ž u uz 5+, rokas ļ oti spē cī gas, trenē katru ķ ermeņ a daļ u. Ī paš s paldies Ali, ļ oti patī kamam jaunietim, viņ š labi saprot krievu valodu, vienmē r pamudinā s un palī dzē s.
7. ZĀ GŠ ANA paliek viesnī cā , paņ emiet seifus vai piekaramā s slē dzenes uz koferiem, kas nav universā li, lai viņ i nevarē tu paņ emt atslē gu. Man personī gi nozaga 100$, reģ istratū rā neviens nekustas, viņ iem arī likā s smieklī gi, ka dabū ju labu zagli, jo visu nepaņ ē mu. Dabiski, ka neviens man neko neatdeva.
8. Atseviš ķ i es gribu uzrakstī t par mū su gidu Vladimiru, tas ir kick-ass, es nekad neesmu satikusi tā du gidu. Viņ u interesē tikai SIM karš u tirdzniecī ba, braucienu organizē š ana uz saviem veikaliem, no kuriem viņ am ir procents, citas aktivitā tes un noderī gas informā cijas nav.
Nu kaut kā principā viesnī ca cenš as sasniegt lī meni, bet jā strā dā , ja nebū tu naudas zagš ana, tad ar atvaļ inā jumu esi apmierinā ts. Ņ emot vē rā visas nianses, jū s varat droš i doties uz š o viesnī cu, kas nav slikti bē rniem.
аватар Maks718417
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vietnē viesnī cas vē rtē jums ir 3 no 10, domā jā m, ka bū s slikti, bet viss izrā dī jā s kā rtī bā . Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i. Reģ istrē š anā s bija ā tra, personā ls draudzī gs, istaba tī ra un jauka. … Tomēr ▾ Vietnē viesnī cas vē rtē jums ir 3 no 10, domā jā m, ka bū s slikti, bet viss izrā dī jā s kā rtī bā . Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i. Reģ istrē š anā s bija ā tra, personā ls draudzī gs, istaba tī ra un jauka. Pludmales tur tī ra, bet jū ra pā rā k ā tri atnes aļ ģ es. Ā rpus teritorijas netī rs, teritorijā viss kā rtī bā . Wifi tikai vestibilā . Ē diens izcils, garš ī gs.
аватар vega610
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ģ imenes brī vdienas 2018. gada augustā , divi pieauguš ie, divi bē rni. Mums iedeva istabiņ u 3. stā vā paš ā gaiteņ a galā ar skatu uz kaimiņ u viesnī cu un akumulatoriem, bet tas nekas, pati istabiņ a ir labs kondicionieris, santehnika arī . … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas 2018. gada augustā , divi pieauguš ie, divi bē rni.
Mums iedeva istabiņ u 3. stā vā paš ā gaiteņ a galā ar skatu uz kaimiņ u viesnī cu un akumulatoriem, bet tas nekas, pati istabiņ a ir labs kondicionieris, santehnika arī . Neskatoties uz to, ka istabiņ ā dzī vo 4 cilvē ki, mums vienmē r iedeva dvieļ us uz trim, un pā rē jā beigā s visu paņ ē ma, teica, ka visiem nepietiek un izsniedza tikai divus. Telpu uzkopš ana NAV.
Mū su atvaļ inā juma nedē ļ a pagā ja ļ oti labi, jū ra pasakaina, ē diena daudz, restorā nā rindu nav, saldē jums katru dienu, arbū zi, melones, bet tad sā kā s kaut kā da elle. Visu viesnī cu nokā rtoja arā bi un tad sā kā s: pusdienlaikā uz sadali aiziet nevarē ja, arā bu pū lis, kas nestā vē ja rindā , bet kā pa pa priekš u, visi galdiņ i restorā nā bija aizņ emti, bija gara rinda. brokastī s olu kulteni, kas kustē jā s ļ oti lē ni, baseinā bija Ļ OTI daudz bē rnu , un personā la attieksme pret viņ iem ir daudz labā ka nekā pret krieviem. Mū su acu priekš ā pludmalē strā dnieks noņ ē ma dvieļ us no krievu aizņ emtajiem sauļ oš anā s krē sliem un iestā dī ja savus arā bus, tikai paraustī ja plecus mū su saš utumu.
PRIEKŠ LIKUMS: ļ oti tī ra, silta jū ra 50m no viesnī cas un labs ē diens uz visu brī vdienu nebija nekā du vē dergraiž u.
Devā mies uz tuvē jā m pilsē tā m Susu un Monastiru. Uz Monastiru devā mies ar autobusu 20 minū tes, un uz Susu ar vilcienu man ļ oti patika ē rtais ar kondicionieri.
Uz jū ras solā riju visiem nepietiek, no rī ta vajag aizņ emties.
Pirms doš anā s uz š o viesnī cu lasī ju atsauksmes, bet neviens nerakstī ja par arā bu dominē š anu viesnī cā , nav skaidrs, kā varē ja par to nerakstī t jo viņ u ir daudz, stā vvieta pie viesnī cas viss ir iepakots. Cilvē kiem, kas ierodas viesnī cā , ir jā zina, ar ko viņ iem nā ksies kaimiņ os.
ZĀ GŠ ANA VIESNĪ CĀ . Mū su atvaļ inā juma laikā no istabā m nozagti č etri krievi, no trim nozagti mobilie telefoni, no viena nauda. Mums nekas netika nozagts tikai tā pē c, ka visu nē sā jā m lī dzi.
аватар akosseyan
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cu izvē lē jos caur vietni fly. ru. Patika atraš anā s vieta netā lu no lidostas Monastirā . Atrodas starp abā m pilsē tā m Monastiru un Susu. Diezgan pieklā jī ga viesnī ca priekš troikas. Ē diens ir labs katrai gaumei. Viesmī ļ i labi apkalpo. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos caur vietni fly. ru. Patika atraš anā s vieta netā lu no lidostas Monastirā . Atrodas starp abā m pilsē tā m Monastiru un Susu. Diezgan pieklā jī ga viesnī ca priekš troikas. Ē diens ir labs katrai gaumei. Viesmī ļ i labi apkalpo. Viņ u numuri ir standarta ar balkonu. Istabā pavadī jā m tikai nakti. Baseins vienmē r tī rs, 4 glā bē ji var nomierinā t jū su bē rnus. Jū ra vienkā rš i pā rsteidzoš i balta smiltis un dzidrs ū dens. Bet visvairā k mums patika animā cija. Tikai augstā kā klase. Katru dienu jauna programma. Paldies puiš iem Nappa, Ben, Mimi, Sarah DJ un pā rē jie puiš i. Es iesaku š o budž eta klases viesnī cu ģ imenē m. Paldies Napai, Benam, Mimī , Sā rai Di-J un Ā menam par neaizmirstamajā m brī vdienā m. Mē s bijā m ļ oti priecī gi un patī kami pavadī t laiku kopā ar jums. Ceru, ka tiksimies vē lreiz.
аватар sharajelena
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā s ar 6 gadī gu bē rnu, mammu un draudzeni. Sliktā ku viesnī cu neesmu redzē jis! Es parasti atpū š os 3 *, bet š eit nav elementā ru lietu. Apmetā s apzinā ti netī rā s telpā s ar skatu uz saimniecī bas telpu. Lai nekaunī gi mainī tu istabu, prasiet 20 dolā rus. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar 6 gadī gu bē rnu, mammu un draudzeni. Sliktā ku viesnī cu neesmu redzē jis! Es parasti atpū š os 3 *, bet š eit nav elementā ru lietu. Apmetā s apzinā ti netī rā s telpā s ar skatu uz saimniecī bas telpu. Lai nekaunī gi mainī tu istabu, prasiet 20 dolā rus. Un ja caur krievvalodī go Tatjanu, kura ir viesnī cā , lai palī dzē tu tū ristiem, tad 30. Bet par viņ u atseviš ķ a tē ma. Mē s uzreiz ieguvā m tī ru istabu ar strā dā još u gaisa kondicionieri. Mē s bijā m priecī gi! )))) Bet. . . nebija dvieļ u. Viņ iem bija ilgi jā jautā . Viesnī cā vispā r pieņ emts ņ emt lī dzi mazgā š anai dvieļ us, bet nenest tī rus. TRĪ S DIENAS gā ju uz reģ istratū ru un pie tā s paš as Tatjanas izlū gties dvieļ us. Nulle reakcijas! Viesnī cas teritorija ir diezgan kopta. Tas, iespē jams, ir vienī gais pluss. Pludmale arī ir laba, bet nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Ja atnā kat pē c brokastī m, viņ i jau ir prom. Mē s lū dzā m pludmales darbinieci, lai viņ š atnes mums sauļ oš anā s krē slu. Tā pē c kā ds cits strā dnieks sā ka par to nekaunī gi pieprasī t naudu un piedā vā t seksu. Esmu š okā ! Nā cā s izlikties, ka nesaprotu angļ u valodu, lai gan runā ju perfekti. Jū ra laba, bet medū zu bija daudz. Uzturs..... tas ir š ausmī gi atcerē ties! Stā vē jā m rindā s pē c: dakš iņ ā m, š ķ ī vjiem, glā zē m, galdiem un tikai tad pē c paš a ē diena. Galdauti bija netī ri, viesmī ļ i nokratī ja no tiem drupatas tieš i zem kā jā m un apgrieza. Es saprotu, ka tas ir 3*, bet viena veida cieta gaļ a, brē tliņ u veida cepta zivs, jē li rī si, auksti makaroni, ne salā ti, izņ emot tos, kas gatavoti no makaroniem ar gurķ iem..... tas ir par daudz! ! ! Arbū zus izdala 2 gabaliņ os uz rokas. . animatori! Un tas nekas, ka esam č etri! )))) Viesmī ļ i ir netī ri, nosvī duš i, nemitī gi sit traukus, izmet ē diena paliekas tieš i zem kā jā m pie sava galda. Sā pī gs skats! Bā rmeņ i ir š ausmī gi! Kokteiļ us taisa tā : pilna glā ze ledus, 2 cm spirta, viss pā rē jais ir spraits. Jū s varat dzert pat bē rnu! )))) Ū dens aparā tā ar balinā tā ju. Vakarā viena pudele tiek izsniegta reģ istrā cijai! Krievvalodī gā Tatjana visu dienu sē ž reģ istratū rā , skatā s telefonā un iet ē st ē dnī cā (tas nav restorā ns! ). Nekā das palī dzī bas no viņ as puses! ja tu griezies pie viņ as ar lū gumu, viņ a atgrū ž viņ u ar rokā m un uzsit. Animā cija....tas ir pips! Pē cpusdienas vingroš ana pludmalē.10 minū tes, ū dens aerobika 10 minū tes un viss! Vakarā ir minidiskotē ka, pē c kuras nez kā pē c 40 minū tes tikai bļ auj mū zika, š ajā laikā raidī juma vadī tā js kaut ko bļ auj mikrofonā , maliņ ā smē ķ ē jot. Tad sā kas stulbi konkursi starp tū ristiem, pionieru nometnes lī menī . Diskotē kā neviens nepaliek. Visu dienu piedzē ruš ies animatori slī gst pa viesnī cu ar dusmī gā m sejā m. Bē rnu klubs ir š ķ ū nis, kurā nav nevienas rotaļ lietas un smarž o pē c mitruma. Š ī s viesnī cas svarī gā kā ī paš ī ba, kas jau visiem zinā ma ir zā dzī ba! ! ! Tā te ir normā la parā dī ba, neviens neko nesaprot un nedara. Mē s visu laiku nē sā jā m lī dzi dokumentus, naudu un tā lruņ us. Uz koferiem bija piekaramā s atslē gas! Alva! Turpat arī bija paslē pti dvieļ i, lai tos neaiznestu mazgā š anai. . ))) Centos tam visam nepievē rst uzmanī bu, tā kā esam nepretenciozi, bet tā dus dubļ us nekur neesmu redzē jis! Ierodoties mā jā s, viņ a nekavē joties informē ja savu tū risma aģ entū ru par visu svē tku "š armu" un teica, ka viņ i nekad nevienam nepā rdos biļ etes uz š o viesnī cu! Protams, nopeldē jā mies, sauļ ojā mies, devā mies 4 ekskursijā s, dabū jā m saules lā diņ u nā kamajam gadam. Bet es nekad vairs neieš u uz š o viesnī cu ne par kā du naudu!!!! ! !
аватар o.rus791
BRĪ DINĀ JUMS: zā dzī bas, prostitū cija, narkotikas. Es paliku š ajā viesnī cā vasaras vidū un veicu savu izpē ti un novē rojumus. Viesnī ca: netī rumi, pretī gi, netī riet vai nelejiet netī ro ū deni uz grī das un smē rē jiet. … Tomēr ▾ BRĪ DINĀ JUMS: zā dzī bas, prostitū cija, narkotikas.
Es paliku š ajā viesnī cā vasaras vidū un veicu savu izpē ti un novē rojumus.
Viesnī ca: netī rumi, pretī gi, netī riet vai nelejiet netī ro ū deni uz grī das un smē rē jiet. Gultas veļ a netiek mazgā ta vai mainī ta. Zā dzī ba ir visur. Izmantojiet tikai seifus.
Personā ls: ragaini netī ri arā bi. Augstprā tī gie rū ķ i, kas skatā s uz krieviski/ukraiņ u valodā runā još ajiem no augš as. Katru reizi, kad viņ i cenš as sajust, izstiepiet savas netī rā s rokas, iebā ziet savu numuru, un viņ i neapstā jas pie tevis un jū su vī ra. Viens no animatoriem pat mē ģ inā ja viņ u aizvilkt uz savu istabu, viņ us izglā ba garā mejoš i cilvē ki.
Animatori: kā visi raksta, tie ir piedzē ruš ies dī kdieņ i, kuri ī sti neko neprot, mū su lā č i labā k dejo. Un pats galvenais, viņ i sevi uzskata par zvaigznē m un var nekaunī gi pieprasī t, lai tu viņ iem atnes alu. Vispā r, ak...e radī š ana. Vā rdu sakot, narkomā ni un prostitū tas.
Kontingents: TAS IR VISINTERESANTĀ KAIS! ! ! krē slā viss arā bu draņ ķ is ir piesprausts, tur pat policija vakaros vazā jas. Viņ i smē ķ ē zā lī ti. Viņ i satī tas visiem, sakot, ka "jū s esat brī vs, un neviens neko nezinā s". Un brī vdienā s tur ierodas arī vietē jie š vaki no kaimiņ u pilsē tā m, lai izdrā ztu mū su meitenes. Jū s nevarē siet tur vienkā rš i sē dē t, dzert un atpū sties, š ie briesmoņ i turē sies kā muš as.
SVARĪ GĀ KAIS: dā rgie vecā ki ar pusaudž iem (meitenē m) un vienkā rš i meitenē m, es gribu jū s brī dinā t, ka š ie frī ki gulē s ar jums, padarī s jū s par bē rnu un uz jū su rē ķ ina aizbrauks uz savu valsti un sē dē s jums uz kakla (es jau zinu vairā k nekā viens stā sts). Gandrī z visi animatori ir precē juš ies ar sievietē m, kas ir daudz vecā kas par sevi. Sievas aizgā ja un viņ ā m kā ds dzemdē ja bē rnu, un viņ as strā dā viesnī cā (jo bez 1.000 dolā ru summas nedrī kst vienkā rš i aizbraukt) un turpina griezties ar citā m meitenē m katru vakaru. Un katra sacī kste ir jauna.
Bet manas izmeklē š anas zvaigzne, viņ u sauc Sami Mzali (pievienoš u foto), viņ š ir viesnī cas ī paš nieka radinieks, viņ š ir arī ž igolo un mač o (š muks). Gandrī z nemitī gi vakaros tusē jas kafejnī cā , stā sta aizkustinoš us stā stus par savu pirmo mī lestī bu un piedā vā braukt ar savu forš o melno auto pa pilsē tu. Bet kā viņ a teica, meitene sarakstē (viņ a rā dī ja viņ a profilus arī feisbukā ) viņ š izskaloja smadzenes vienai itā lietei, viņ a nā ca pie viņ a, lai celtu mī lestī bu par pē dē jo naudu, bet izrā dī jā s mā jas verdzene vairā kus gadus, lī dz viņ a aizbē ga. Vairā ki cilvē ki arī apstiprinā ja, ka viņ š piedā vā ja nā kt pie viņ a dzī vot un veidot attiecī bas, tač u jā ierodas par saviem lī dzekļ iem un jā dzī vo tā pat par saviem lī dzekļ iem. Lū k, tā da mī lestī ba! Kozlins reti, pā ris reizes redzē ts. Viņ š uzdodas par eiropieti, bet patiesī bā joprojā m ir arā bu ķ ē ms.
Tas ir viss. Esi uzmanī gs! Rū pē jieties par bē rniem!
Sami Mzali местный мачо(чмо) Sami Mzali местный мачо(чмо) Sami Mzali местный мачо(чмо)
аватар Baylara
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Laba diena! "Atpū ta" Tunisijā , viesnī ca bravo monastir no uzņ ē muma anex tū res. Attieksme ir vienkā rš i pretī ga, pirmā s 3 dienas vienkā rš i neiznā ca reģ istratū ra, tad nav ū dens ne silts, ne auksts, kondicionieris nedarbojas, 3dien istabā vispā r nav gaismas. … Tomēr ▾ Laba diena! "Atpū ta" Tunisijā , viesnī ca bravo monastir no uzņ ē muma anex tū res. Attieksme ir vienkā rš i pretī ga, pirmā s 3 dienas vienkā rš i neiznā ca reģ istratū ra, tad nav ū dens ne silts, ne auksts, kondicionieris nedarbojas, 3dien istabā vispā r nav gaismas. Ar bē dā m visu izdarī ja uz pusē m, š odien ir 5diena, atkal problē ma ar kondicionieri, lū dzam nomainī t numuru-atteikums, domā jams problē mu atrisinā s tehniķ is ! ! ! Bet cik var? ! Viesnī cas gidam vienalga, tirgo tikai ekskursijas, krievvalodī gais personā ls arī neko nevar izdarī t! Ejam un prasā m kā ubagi!! ! ! Bet mē s atbraucā m atpū sties, un ne par mazu naudu! Viesnī ca ir pretī ga, netī ra, personā ls niķ ī gs, ī paš i restorā nā (tā ds nosaukums) netī ra galdus, vienmē r nav glā ž u, galdauti netī ri, pelē kā veļ a nav nomainī ta plkst. viss 5dienā s, dvieļ i ir š ausmī gi, liekas, ka tie ir pā rvietoti no istabas uz istabu !! ! ! Reģ istratū rā meitene ir vienkā rš i rupja, bez nozī mī tes, viņ a nedod vā rdu, tikai aizver muti, ilgi runā pa telefonu un viņ ai nav emociju ! ! ! Tū ristiem vienkā rš i ir vienalga!! ! ! Ja gribi taupī t savus nervus, naudu un sirdsmieru, nekad nebrauc uz š o viesnī cu, tikai kaut kā ds negods!!!! ! !
аватар sergey.karashch
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā atpū tā mies, nokļ uvā m viesnī cā uz bingo noteikumiem. Kopumā no 10 ballē m viesnī cai dā mas jū tas brī vi lī dz 8+ bet ir vairā ki trū kumi, kuru dē ļ š is pluss arī drosmī gi pā rvē rš as par mī nusu, proti: brilles visur viesnī cā tikai atkā rtoti lietojama plastmasa Duš as galva vannas istabā ir jā saglabā veļ a netika mainī ta uzkopš anas laikā istabā s, bet tikai nedaudz iztī rī ta un mainī ti dvieļ i (pret salī dzinoš i tī riem) Kopumā viesnī ca bija apmierinā ta. … Tomēr ▾ Kopā atpū tā mies, nokļ uvā m viesnī cā uz bingo noteikumiem. Kopumā no 10 ballē m viesnī cai dā mas jū tas brī vi lī dz 8+
bet ir vairā ki trū kumi, kuru dē ļ š is pluss arī drosmī gi pā rvē rš as par mī nusu, proti:
brilles visur viesnī cā tikai atkā rtoti lietojama plastmasa
Duš as galva vannas istabā ir jā saglabā
veļ a netika mainī ta uzkopš anas laikā istabā s, bet tikai nedaudz iztī rī ta un mainī ti dvieļ i (pret salī dzinoš i tī riem)
Kopumā viesnī ca bija apmierinā ta.
atpū ta Tunisijā pirmo reizi un rudens sezona ir ļ oti vienmē rī ga.
Uzmanī bu: uzmā kļ i uz ielas pilsē tā s ir ļ oti viltī gi un ar jebkā du ieganstu cenš as vairoties, pat visgodī gā kā izskata.
Un hennas tetovē tā js viesnī cā (kuru pā rstā v Kamels) audzē : viņ am tetovē jums nonā ca trī s dienu laikā , lai gan viņ š solī ja, ka ar trim pieteikumiem tas ilgs apmē ram mē nesi.
Sī kā ka informā cija:
Laikapstā kļ i: no septiņ ā m dienā m 4. ir virs 35 grā diem un jū ra ir mierī ga; Pā rē jā s trī s dienas vē jš bija ap 25 grā diem un neliels vē trains.
Jū ra: ļ oti tī ra un mierī ga, Maiga smilš aina ieeja gar visu piekrasti, apmē ram simts metru jā iet, lai pilnī bā iegremdē tos.
Pludmale: smilš aina ar bezmaksas saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem (matrač i uz tiem par papildu samaksu)
Istaba: plaš a un viss darbojā s (izvē lī gajam var š ķ ist nobruž ā ts)
Viesnī ca: Neatceros, kurā gadā , skaidrs, ka laika un tū ristu nolietots, bet ja kopumā viss ir cienī gs, salabots un atsvaidzinā ts. Teritorija nav liela, bet zaļ a un mā jī ga.
Baseins ir neapsildī ts, vidē ja izmē ra, pilnī bā aizstā j jū ru, kad tur ir vē ss.
аватар paura10
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
ESMU NEDRAUDZĪ GS CILVĒ KS. Atpū ta daž ā dā s viesnī cā s un arī.3. Bet š ī s "zvaigž ņ u" š ausmas nevar aprakstī t ar vā rdiem. Es pat nezinu, ar ko sā kt. No krā saina pieskā riena – mū su acu priekš ā viesmī lis, apkalpojot galdu, nometa dakš iņ u uz grī das. … Tomēr ▾ ESMU NEDRAUDZĪ GS CILVĒ KS. Atpū ta daž ā dā s viesnī cā s un arī.3. Bet š ī s "zvaigž ņ u" š ausmas nevar aprakstī t ar vā rdiem. Es pat nezinu, ar ko sā kt. No krā saina pieskā riena – mū su acu priekš ā viesmī lis, apkalpojot galdu, nometa dakš iņ u uz grī das. Viņ š to pacē la un nolika atpakaļ uz galda, kur kā ds gatavojā s ē st.
Netī rumi - neizbraucami, lido visapkā rt. Ordas - kā kautuvē .
Ē diens ir neaprakstā ms haoss. Izvē les praktiski nav. Kā viens no piedevā m (un tā di bija 2-3) vienmē r bija klā t sautē ti sī poli. Gaļ as nebija vispā r, izņ emot gaļ as apgrieš anu suņ iem.
Ū dens netiek nodroš inā ts. Restorā ns neļ auj pildī t pudeles ar todž e.
Pa dienu bez uzkodā m un gandrī z nekā du dzē rienu. Tas, kas tiek pasniegts alkohola aizsegā , ir nekaitī gs ū dens. To var dot pat bē rniem un dzī vniekiem – nekā da ļ aunuma nebū s.
Pludmalē - slaktiņ š sauļ oš anā s krē sliem. Zā dzī ba plaukst. Tas nav pā rsteidzoš i, ja ņ em vē rā , ka cilvē ki guļ viens otram uz galvas.
Serviss ir sū dī gs. Visbeidzot, š eit spē lē gide Ludmila. Reti uzlauzt. kaudzes iereibuš u animatoru klī st pa viesnī cu, nezinot, kur sevi pabā zt. Viņ i ir lī dzvē rtī gi atpū tniekiem - kopā ar viņ iem mazgā jas, ē d, guļ uz sauļ oš anā s krē sliem, ar ko tū ristiem nepietiek.
Reiz viesnī cā bija kā zas - mū zika - arā bu - dā rdē ja, noslā pē jot lidmaš ī nas, kas lido virs viesnī cas lī dz 2 naktī . Visa viesnī ca bija uz ausī m.
Ap kaut kā diem invalī diem un debī liem. Jū s jū taties nemierī gs. Acī mredzot rietumos tā ir kaut kā da nedā rga sociā lā viesnī ca, kur cilvē kus ar invaliditā ti sū ta par brī vu vai par nelielu samaksu. Un Krievijā viņ š tiek pozicionē ts kā forš s.
Esmu 3 reizes Tunisijā . Un es domā ju, ka pē dē jais
Parādīt vairāk »


iemiesojums orxidea007
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Kyslytskyi
Interesanti, vai viesnīcā ir bezmaksas Wi-Fi? ja maksā - cik?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в 7 км от центра г. Монастир и в 16 км от г. Сусс. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей региона. Отель впервые распахнул свои двери гостям в 1996 году. Гостиница подойдет для семейного отдыха или для поездок с друзьями.

Atrašanās vieta Аэропорт имени Хабиба Бургибы находится в 1 км от гостиницы.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории есть магазины. Есть камера хранения багажа. К услугам гостей открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно. Оборудованы места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гольф поле недалеко от отеля.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 262 комфортабельных номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Zone Touristique, Skanes, 5000 Монастир, Тунис
Tālruņi: Телефон: +216 (73) 52-10-10
Факс: +216 (73) 52-10-13
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.