Ruspina Hotel 4*– Atsauksmes

37
Novērtējums 5.410
№9 viesnīcas reitingā Monastira
6.0 Numurs
6.2 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.3 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 1970. gadā un katru gadu tiek pakāpeniski atjaunota. Tas sastāv no galvenās 3 stāvu ēkas un 2 stāvu bungalo kompleksa. Atrodas jūras krastā, dažu minūšu brauciena attālumā no Monastiras starptautiskās lidostas. Viesnīcā ir liela teritorija ar zaļu dārzu, neliels ūdens parks, smilšaina pludmale un aktīva animācija. Piemērots ģimenēm ar bērniem, kā arī aktīvai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар mathe
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tunisijā biju pirmo reizi un domā ju, ka pē dē jo. Sliktā ku viesnī cu neesmu redzē jis. Uz gultas mū s sagaidī ja tarakā ns. Dvieļ i parasti ir atseviš ķ a problē ma, kad un kā tie mainā s. Tu nā c no pludmales nav dvieļ u, nav dvieļ u, ko mazgā t, vī rs iziet no istabas un meklē apkalpotā jus, kas tī ra un stulbi ņ em no viņ iem dvieļ us, var atnest 13:00. … Tomēr ▾ Tunisijā biju pirmo reizi un domā ju, ka pē dē jo. Sliktā ku viesnī cu neesmu redzē jis. Uz gultas mū s sagaidī ja tarakā ns. Dvieļ i parasti ir atseviš ķ a problē ma, kad un kā tie mainā s. Tu nā c no pludmales nav dvieļ u, nav dvieļ u, ko mazgā t, vī rs iziet no istabas un meklē apkalpotā jus, kas tī ra un stulbi ņ em no viņ iem dvieļ us, var atnest 13:00.14:00. Mū s atpū tinā ja 4 cilvē ku ģ imene, un vienmē r tika atnesti 2 dvieļ i, lai arī cik prasī ju reģ istratū rā , cik nepierā dī ju, ka 4 cilvē ki nevar noslaucī t sevi ar diviem dvieļ iem.
Restorā ns nav restorā ns, tas pat neizskatā s pē c ē dnī cas. Rindas tā das, ka neatceros, kad vispā r tajā s stā vē ju. Viņ iem pat izdevā s pagatavot parastos vermicelli tik garš ī gus, ka tos neē da neviens bē rns. Nevienu tī ru karoti, dakš iņ u, š ķ ī vi, vispā r tī ru glā zi un pat netī ru nevarē ja paņ emt. Personā ls un visur, restorā nā , bā rā , sazinā s tikai ar arā biem, daž reiz ar vā cieš iem un poļ iem, viņ i nemaz nevē las runā t ar ukraiņ iem un krieviem.
Pludmale ir netī ra, istabas, gultas veļ a un dvieļ i neatš ķ iras no pludmales. Vispā r nauda tiek izmesta miskastē . Manuprā t, tik š ausmī gi Ukrainā nebiju atpū ties sen.
аватар novsergei
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirms tam Tunisijā atpū tos tikai 5-ka, bet selyavi. Ruspinā ir lieliska pludmale, tirkī za jū ra, saule spī d vienā di visiem. Tajā paš ā laikā salauztas gultas ar nolietotiem matrač iem. Ē damzā lē lē ts, bet no vī nogā m gatavots vī ns, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, tī tara gaļ a, krabji, risoto, novecojuš i sildī ti kruasā ni, daž i augļ i, pavā ri spē j pagatavot kuskusu un nacionā los ē dienus, labu franč u maizi. … Tomēr ▾ Pirms tam Tunisijā atpū tos tikai 5-ka, bet selyavi. Ruspinā ir lieliska pludmale, tirkī za jū ra, saule spī d vienā di visiem. Tajā paš ā laikā salauztas gultas ar nolietotiem matrač iem. Ē damzā lē lē ts, bet no vī nogā m gatavots vī ns, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, tī tara gaļ a, krabji, risoto, novecojuš i sildī ti kruasā ni, daž i augļ i, pavā ri spē j pagatavot kuskusu un nacionā los ē dienus, labu franč u maizi. Tī ras glā zes, karotes, š ķ ī vji ir atseviš ķ s variants, kas tiek pasū tī ts papildus š eit. Jū s vienkā rš i sakā t: "Monsieur man tī rā glā zē , š ķ ī vī utt. " Muš as netiks padzī tas - serviss cenrā dī nav norā dī ts. Uzkopš ana istabā pē c izvē les - 2-3 dinā ri. 3 dinā ru rezervā cija sauļ oš anā s krē sliem. Tu nenož ē lo baksheesh - un darbinieki aizmirst par brī vā s Eiropas iedzī votā jiem un skrien pie jums. Secinā jums: pakalpojums atbilst cenai.
аватар Vlad511396
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pamatojoties uz cilvē ka cenu, š ī viesnī ca ir pelnī jusi vē rtē jumu 7 no 10. Visi š ī s viesnī cas trū kumi paspilgtinā ja cenu. Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri, ar nelielu papildus maksu reģ istratū rā (20$) izvairī jos no nepilnī bā m istabā , bet citiem cilvē kiem bija problē mas, kuras viņ i ī sti neatrisinā ja. … Tomēr ▾ Pamatojoties uz cilvē ka cenu, š ī viesnī ca ir pelnī jusi vē rtē jumu 7 no 10. Visi š ī s viesnī cas trū kumi paspilgtinā ja cenu. Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri, ar nelielu papildus maksu reģ istratū rā (20$) izvairī jos no nepilnī bā m istabā , bet citiem cilvē kiem bija problē mas, kuras viņ i ī sti neatrisinā ja. Viesnī cas teritorija ir pā rsteidzoš a, tī ra un jauka, un arī ā rpuse bija jauka. Vienī gais slikti ir tas, ka š ī s viesnī cas pludmalē ir supermaksas iestā de ar sauļ oš anā s krē sliem. Mums pludmalē nebija bā ra, mums bija jā iet uz baseinu vai uz š o dā rgo bā ru. Ja paņ emsiet 2 klā ja krē slus ar ventilatoru un dzē rienus uz dienu - tas maksā s 150 USD, kurš to ņ ems? ! Mē s neatrodamies Maldivu salā s. Slikti organizē ts.
Interneta nav, tikko uzreiz nopirku vietē jo SIM karti. Un ē diens ir vidē js, jū ras veltes tika dotas, bet nepietiekami.
Iziet vispā r nav kur, bet blakus ir autobusa pietura un santī ma prieks kaut kur aizbraukt. Bet š ī s viesnī cas cena/kvalitā te ir laba.
аватар kves79
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Braucot uz Tunisiju, teicu ceļ ojumu aģ entei, ka man galvenā ir jū ra un smiltis, un pā rē jais man nav svarī gs. Ierodoties izrā dī jā s, ka stā vē t 25 minū tes rindā pē c olu kultenes vai arbū za, kas tika izkaisī ts 5 sekundē s, nav ī paš i jautri. … Tomēr ▾ Braucot uz Tunisiju, teicu ceļ ojumu aģ entei, ka man galvenā ir jū ra un smiltis, un pā rē jais man nav svarī gs. Ierodoties izrā dī jā s, ka stā vē t 25 minū tes rindā pē c olu kultenes vai arbū za, kas tika izkaisī ts 5 sekundē s, nav ī paš i jautri. Dakš iņ as ā tri beidzā s, ja nenā ci vakariņ u sā kumā , ē da ar karotē m. Svarī gi arī ē rti izgulē ties, š ai viesnī cai neizdevā s, visi matrač i ozolkoka.
Apkalpoš ana numurā ir briesmī ga. Vispirms netī ros dvieļ us savā c pulksten 9.00, bet tī ros atnes kaut kur ap pulksten 12.00. Tu nā c no jū ras, noskalojies, bet nav ar ko noslaucī t.
Pie ieejas pludmalē ir plaukti apaviem, kurpes tur neatstā t!
No uzkodā m tikai pankū kas, pē c kurā m ir milzī ga rinda. 15.00 iedeva arī saldē jumu un tas beidzā s pē c 20 minū tē m. Nav vē lu vakariņ u vai vē lu brokastu. Kas ierodas vē lu ē st, neceriet, viņ i neko neatstā j. Pē c pulksten 21.00 nav ē st.
Mī nusi:
zā dzī ba (pludmalē nozagtas dā rgas flipses, citiem nozagtas kedas, arī atpū tnieki stā stī ja, ka zog arī kalpones, no istabas nozaga ķ ē di un apavus);
nož ē lojamas istabas, ozolkoka matrač i, katru rī tu sā p sā ni;
beidzies š ampū ns, duš as ž eleja vai tualetes papī rs, netiks nopratinā ts;
santehnikas š ļ akatas daž ā dos virzienos; tv bez tā lvadī bas pults (par 7 atpū tas dienā m, mums teica katru dienu, rī t atvedī sim, nekad neredzē jā m), 1 krievu kanā ls.
Pludmales dvieļ us nevar apmainī t pret tī riem.
Trauki š ausmī gi mazgā ti, glā zes ar lū pu krā su.
Minibā rs istabā ir parasta ū dens pudele, nekas vairā k.
Plusi:
ē diens normā ls, gaļ as ir daudz daž ā das, zivis pā rsvarā bija mazas, kaulainas un nemizotas, kā dreiz deva krabjus.
Jū ra tī ra, sekla, lē zena ieeja, baltas smiltis, pie bojā m dziļ ums lī dz kaklam; lī dz bojā m no krasta, 100 metri.
slaidi bē rnam ir laime.
Управление кондиционером Пляж
аватар annetli87
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies 2019. gada aprī ļ a beigā s. Laiks paš am sezonas sā kumam, tā du arī gribē jā m. Atpū tnieku nav daudz, baseins tukš s, daudz sauļ oš anā s krē slu, gan pie baseina, gan pludmalē (viesnī cai ir sava pludmale), daudz ē dienu, desertu un dzē rienu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2019. gada aprī ļ a beigā s. Laiks paš am sezonas sā kumam, tā du arī gribē jā m. Atpū tnieku nav daudz, baseins tukš s, daudz sauļ oš anā s krē slu, gan pie baseina, gan pludmalē (viesnī cai ir sava pludmale), daudz ē dienu, desertu un dzē rienu. Tiesa, bija arī mī nusi - nestrā dā još i slidkalniņ i, bā rs pludmalē (atkā rtoju paš ā sezonas sā kumā , pirmajā dienā mums bija 15-17 cilvē ki). Ļ oti labi atpū tā mies, vē los izteikt pateicī bu visam personā lam, kurš izrā dī jā s ļ oti draudzī gs. Animatori ir labi puiš i, ir krieviski runā još s puisis, kurš visas situā cijas sakā rtos. Puiš i pavada daž ā das spē les, ū dens aerobiku, vingro, dejo, tiekas, izbrauc, smaida un sniedz daudz pozitī vā . Vakaros dejas, ir diskotē ka (atseviš ķ a telpa viesnī cas pagrabā ), spa, masā ž a, iekš telpu baseins, lielisks baltvī ns, kas nesā p galvu. Viesnī ca liela, redzams, ka š ā das satiksmes dē ļ ir mē beļ u nodilums, santehnika utt. , bet mums tas ir sī kums. Mē s bijā m apmetuš ies galvenajā ē kā , jo bungalo vē l nebija gatavi piegā dei. Atpū tnieki ar bē rniem, paturiet prā tā , ka labā k ir lū gt telpas tā lā k no galvenajā m kā pnē m, jo ​ ​ vakaros vestibilā skan mū zika un cilvē ki smē ķ ē (Tunisijā ir atļ auts smē ķ ē t). Paturiet prā tā , ka reģ istrē joties ir jā maksā nodoklis (kaut kā ds nodoklis), š is č ips tiek ieviests ikvienam, ko apstiprinā ja mū su gide - Anna. Ņ emiet vē rā , ka jums nav jā ņ em dvieļ i, jo viss ir istabā (š ampū ns un ž eleja ir maz), pludmales dvieļ i tiek izsniegti arī ar depozī tu USD 5. Un, aizmirsu piebilst, ka katru dienu istabā tiek ienesta liela ū dens pudele. Tī rī ts katru dienu, mainī ta veļ a. Kopumā es ieteiktu š o viesnī cu cilvē kiem bez kroņ a galvā ! Ja varē sim, noteikti atgriezī simies. Tiem, kas ceļ o uz Tunisiju pirmo reizi, ņ emiet vē rā , ka viņ iem ir ļ oti budž eta iepirkš anā s pieredze! P. S. Max-relax un Anya ; -) ??????? ? ? un vē l viena lieta: Wi-Fi ir tikai vestibilā , un tas slikti uztver. Kas ceļ o vairā kas reizes, iegā dā jieties vietē jo interneta paketi.
аватар Elena18076
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā ieradā mies 10:00.14:00 mums iedeva istabas atslē gas. Maksa par istabu galvenajā ē kā ar skatu uz dā rzu. Patiesī bā - numurs bez balkona, dā rzs ir ieeja viesnī cā . Vē lā k kļ uva skaidrs, ka krievi dzī vo vai nu istabā s bez balkona, vai bungalo. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 10:00.14:00 mums iedeva istabas atslē gas. Maksa par istabu galvenajā ē kā ar skatu uz dā rzu. Patiesī bā - numurs bez balkona, dā rzs ir ieeja viesnī cā . Vē lā k kļ uva skaidrs, ka krievi dzī vo vai nu istabā s bez balkona, vai bungalo. Par piemaksu 30 USD mū s iekā rtoja istabā ar balkonu, no kura paveras skats uz dā rzu, baseinu, restorā nu, bungalo un jū ru.
Teritorija skaista, kopta.
Telpas ir netī ras, ī paš i grī da, logi un spoguļ i. Gultas veļ a ir veca, viss spolē s. Nav segu vai segas pā rvalku. Divi palagi un spilvendrā na. Ir segas - smird.
Sameklē jā m apkopē ju, iedevā m 10 dinā rus un lū dzā m nomainī t pakaiš us pret jaunu, parā dī ja granulas. Viņ a nomainī ja...pret to paš u un jautā ja vē lreiz - atnesa atkal . . sanā ca 2 jaunas palagi. Nomazgā ja ar mums grī du - pā rcē lā m visas gultas, naktsgaldiņ us - nomazgā jā m; viņ a arī nomazgā ja mū su priekš ā spoguli un stiklus, nolika segas un gultas pā rklā jus skapī un vispā r kļ uva normā li elpot.
Istabā tiek atnesti pludmales dvieļ i, tie arī tiek mainī ti istabā , tā pē c tikā mies ar savu apkopē ju katru dienu. . gaidī jā m viņ u ar dvieļ iem.
Ē damistaba: liela, daudz vietu. Galdu tī rī ba ir atkarī ga no personas, kas uzrauga katru no zonā m. Bū tī bā atnā ksi nedaudz vē lā k par paš u sā kumu un viss - dakš iņ as, naž i, salvetes, dabū pats, pasniedz pats. Pē c pā ris dienā m visi mierī gi iekā pa skapī un izņ ē ma visu, kas trū ka uz galda. Bet ir arī atbildī gi cilvē ki. Izskatī jā m vienu - atkal iedeva 10 dinā rus un, voila! viņ a maiņ ā mū s gaidī ja ē damistabā : tī rs galdauts, skaists galda klā jums, vā ze ar ziediem, sulas glā zes!
vispā r ē damistabā ir nemitī ga problē ma ar karotē m, tasī tē m tē jai un kafijai, ar tē jas maisiņ iem. Kafijas automā ts reizē m darbojā s, reizē m nē .
Ē diens ir ok, vairā k nevaru pateikt.
Bā rs (3 gab. : ē damzā lē , pie baseina, pludmalē ) - tā ds, kā ds vienmē r ir bijis nekad. Vai nu alus nav, tad tikai sā rvī ns, sula vispā r bija reti pieejama. Fantu, kolu, sprite no krā na lej pudelē s un tad no pudeles glā zē s.
Baseins: dziļ ums 2.4 m, balinā tā js ir optimā ls, darbojas slidkalniņ i. Pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Pludmale ir skaista. Smiltis ir baltas un smalkas. Jū ra ir lieliska! Pietiek arī ar zviļ ņ iem.
Animā cija Izklaide: nav krieviski runā još u puiš u. Viņ i cenš as. Ū dens aerobika, vingroš ana pludmalē , pie baseina, solis, dejas - tas arī viss, un niecī go ē dienu uzskatī jā m par plusu, jo ieradā mies bez liekiem kilogramiem un pat mazliet aizbraucā m.
SPA salons viesnī cā - Š Ķ IRIES! ! ! Dā rgi! Nož ē lojami! Netī rs! Neprofesionā li! Deklarē tā s 2 stundas var viegli pā rvē rsties minū tē s 40. Atlikuš o laiku pavadi dzerot tē ju. Mū s pieķ ē ra, ticē ja viesnī cas gidam. Pē dē jā Tunisijas apmeklē juma reizē mē s ā rstē jā mies Thalasso centrā Susā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t.
Ā rpus viesnī cas: Man patika Kantaue osta, Pirā tu restorā ns Monastirā . Lī dz El Kantaue ostai un atpakaļ (+ 1.5 stundas tur) 25 dinā ri. Monastirā - 5-7 dinā ri. Eļ ļ a un viesnī cā un pilsē tā.7-10 dinā ri litrā . Dateles skaistā s kastī tē s lielveikalā Monastirā ) no 3 lī dz 12 dinā riem, atkarī bā no svara.
Secinā jums: kopumā labi atpū tā mies. Bija patieš ā m grū ti paciest tikai gultu un matraci. Mē s kaut kā pieradā m pie pā rē jā un centā mies uz visu reaģ ē t ar humoru. Un tad par biļ eti samaksā jā m 53 tū kstoš us rubļ u. diviem, tā pē c principā brī numi nebija gaidī ti. Jū ra un smiltis vien ir naudas vē rta – mū su viedoklis. Viesnī cā nav nekā briesmī ga! Jū s varat doties š eit, ja zinā t mī nusus un iekš ē ji tos pacietī siet. Lai laba atpū ta!
аватар KarinaD
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā ieradā mies dienu vē lā k nekā bija paredzē ts, bet tas vairā k ir Pegasus jautā jums, nevis viesnī cai. ieradā s naktī , noguris. vispirms izkā rtojā mies ar bē rniem, tā pē c pacietī gi gaidī jā m savu kā rtu. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies dienu vē lā k nekā bija paredzē ts, bet tas vairā k ir Pegasus jautā jums, nevis viesnī cai. ieradā s naktī , noguris. vispirms izkā rtojā mies ar bē rniem, tā pē c pacietī gi gaidī jā m savu kā rtu. Rezervē ts bungalo ar skatu uz dā rzu. izrā dī jā s, ka viņ i nezaudē ja. mū su bungalo atradā s praktiski paš ā viesnī cas malā . visu dienu klusums un miers, ko lauza tikai cikā ž u nomierinoš ā č ivinā š ana. vienī gais vakara noslē gums bija animā cija. bet 22, maksimums 23 viss nomierinā jā s. labi iztī rī ja istabu. viņ i nā ca no pludmales, viss jau bija tī rs, š ampū ni un ž elejas vannas istabā tika atjauninā tas. pirmā s dienas nebija dokstacijas ar dvieļ iem. tie tiek mainī ti katru dienu. un izrā dī jā s, ka atgriež oties no pludmales, viņ i gribē ja ieiet duš ā , un dvieļ i tika paņ emti lī dzi maiņ ai. atgriezā s pusdienlaikā . bet pē c pā ris dienā m viss atgriezā s normā lā stā voklī . teritorija ir tī ra un labi kopta. viņ i neatpū tā s pie baseina, bet tur vienmē r bija daudz cilvē ku, gan eiropieš u, gan arā bu (gandrī z visi bijā m pludmalē )))), likā s, ka vietas pietiks visiem. ē diens nav slavē jams, katrai gaumei. pusdienā s vai vakariņ ā s vienlaikus bija gaļ a un putnu gaļ a un kaut kas zivs. garš ī gi deserti, konditorejas izstrā dā jumi brokastī s. ir ē diens arī bē rniem. pie baseina var paņ emt lī dzi š okolā des pankū kas vai virtuļ us. Pludmalē arī visā das uzkodas. pludmale bija prieks. mī kstas, baltas smiltis, dzidra jū ra ar gludu ieeju. kas ceļ o ar maziem bē rniem, ļ oti iesaku, viesnī ca iepriecinā s. tirgotā ji staigā pa pludmali, bet atpū tniekiem netuvojas, jo viesnī cas darbinieki viņ us nemitī gi uzrauga un zvē r, ja kaut kas noiet greizi. ja kaut ko vē lies, vienkā rš i nā c viņ iem tuvā k jū rai. kaulē ties!! ! zvaniet par debeš ķ ī gā m cenā m. tā pē c es nomainī ju sev tuniku. pa dienu negribē ju pā rdot par savu cenu, pagriezos un aizgā ju, un vakarā viņ š sā ka man vicinā t, ka piekrī tu, ņ em. iepirkš anā s Tunisijā noteikti nav kā Turcijā . neko ī paš i nepirku. viesnī cā ir kosmē tikas nodaļ a, bet....mī ļ ā s dā mas, ņ emiet vē rā , ka uz krē mu burciņ ā m nav sastā va, derī guma termiņ a un viss ir rakstī ts krievu valodā . ī paš i mums tū ristiem. kas tur jaukts, kas zin? piedā vā s bezmaksas braucienu uz kosmē tikas centru, vispā r sū dī gi. atnesī s uz mazo tumš o veikaliņ u no vienas istabas, kur gar sienā m ir plaukti, uz kuriem ir krē mi nobruž ā tā s burciņ ā s, un garš vielas, un olī veļ ļ a. pirkumi tika veikti Monastirā pie medī nas. tur ir viņ u GENERAL lielveikals, netā lu no ieejas, aiz neuzkrī toš ā m stikla durvī m. jautā jiet ceļ vedim viesnī cā , lai iegū tu sī kā ku informā ciju. Anna ļ oti palī dzē ja š ajos jautā jumos. liels paldies viņ ai. lielveikalā var nopirkt ļ oti lē tus dateles, to vietē jo superī go adž ika-harisu, halva, garš vielas, eļ ļ u. Es atkā rtoju, daudz lē tā k nekā jebkur citur. cilvē ki ir draudzī gi, visi mums smaidī ja un pat palī dzē ja izvē lē ties. tur sazinā jā s jauktā angļ u-franč u-arā bu valodā )))) vispā r, ja vē laties, jū s atradī sit sapratni. un tomē r jū s atrodaties sveš ā , musulmaņ u valstī . kā zinā ms, viņ i nedodas uz sveš u klosteri ar savu hartu. tā pē c cieniet citas kultū ras un reliģ ijas. aizbraucot uz pilsē tu, jaunkundzes, nomainiet ī sos š ortus pret pusgarajā m biksē m, bet topiņ u ar T-kreklu, un tad nedzirdē siet apvainojoš us saucienus un piedā vā jumus savā virzienā . uz pilsē tu devā mies ar taksi, kas vienmē r atrodas pie viesnī cas. maksā.6-8 din. pā ris reizes atstā ja 1 din apkopē jai. jauka sieviete, vienmē r tā pati. mums 20 rubļ i ir kaut kas, bet cilvē ks ir apmierinā ts. vispā r viesnī ca atstā ja tikai patī kamas atmiņ as. Protams, ā rpus teritorijas nav ko darī t, nav kur staigā t un ir ļ oti netī rs. gā jā m peldē ties, sauļ oties un gulē t. mums izdevā s DESSOLE RUSPINA. tie, kas vē las tusē t, droš i vien arī viesnī ca ir piemē rota. ir arī animā cija pie baseina, dejas, komandu spē les un vakarā diskotē ka.
медуза. кто летит в августе-сентябре, берите фенистил гель. моментально помогает от ох ожегов. пляж Сиди-бу-Саид - бело-голубой город Корфаген развалины Корфагена зеленая территория
аватар nick_lolly
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca vienkā rš i pretī ga! ! Ja, protams, cilvē ki savā dzī vē neko nav redzē juš i un dodas atpū sties pirmo reizi, tad varbū t viņ i tur bū s sajū smā , bet mē s bijā m vislielā kā vilš anā s! ! Svarī gi atzī mē t - viesnī cā TIKAI KRIEVU !!! ! Naktsmī tnes: Dzī vojā m bungalo (par ē ku neko nevaru pateikt - tur pieklā jī gi saka), bet bungalo ir klusas š ausmas. … Tomēr ▾ Viesnī ca vienkā rš i pretī ga! ! Ja, protams, cilvē ki savā dzī vē neko nav redzē juš i un dodas atpū sties pirmo reizi, tad varbū t viņ i tur bū s sajū smā , bet mē s bijā m vislielā kā vilš anā s! ! Svarī gi atzī mē t - viesnī cā TIKAI KRIEVU !!! !

Naktsmī tnes:
Dzī vojā m bungalo (par ē ku neko nevaru pateikt - tur pieklā jī gi saka), bet bungalo ir klusas š ausmas. . nobruž ā tas sienas ar š ķ eltiem apmetuma gabaliem, vanna, kurā pretī gi kā pt, ar rū su. un š ķ eldota emalja. .
Uzturs:
Katru dienu viens un tas pats - kartupeļ i, makaroni, tī tara un liellopa gaļ a, nu, svaigi dā rzeņ i. . nekā das š ķ irnes, nav izvē les, un viss ir baigi bezgarš ī gs. . jā , bija garneles, bet tā s smirdē ja uz viesnī cas grī das, un garš oja tie bija tā di paš i kā smarž a . . gā ja ar kompā niju - VISI piedzī voja problē mas ar vē deru un KATRU DIENU ! !
Apkalpoš ana:
Cilvē ki ir dusmī gi. . personā ls (bā rmeņ i pludmalē un pludmales darbinieki) katru dienu uzskatī ja par savu pienā kumu vismaz uz kā du kliegt....sā kumā domā jā m, ka varbū t neiznā cā m ar sejā m, bet tad ieraudzī jā m ka nebijā m vieni. . ; )) reģ istratū rā arī pā ris reizes bija rupji. . Ko lai saka par vietē jiem, pat ja viesnī cā Pegasus pā rstā ve krievu gide Olga paspē ja bū t rupja..... ((
Vienī gā s, kurā m tieš ā m nebija pretenziju, bija apkopē jas! ! katru dienu dvieļ i ir tī ri, un gultas veļ a, un visas tā s tik mī ļ ā s dzē rves ziedos; )) un tā das pieklā jī gas, mī ļ as, visu laiku smaidī ja))
Labi paveikti animatori! ! dejotā ji visi ir profesionā li, acī mredzot, un labi izklaidē jas, it ī paš i vakaros ar savā m dejā m! !
Pludmale:
Jaukas, tī ras, pā rsteidzoš as smiltis - baltas, samta, sauļ oš anā s krē sli, matrač i un lietussargi ir bez maksas! ! tikai mazais - cilveks uz cilveka)) un nezinu ka kads, bet man nepatika ka jra maksimlais dziums lidz bojm ir lidz kaklam. . un peldet nevar aiz bojā m - ļ oti aktī va kustī ba visā du sporta veidu . . nojauks galvu - nepamanī s! ! tā pē c man ī stenī bā bija jā peldā s bradā š anas baseinā . . )) JĀ , un, starp citu, ir visā das pludmales izklaides vairumā - un izpletņ i, un siera kū kas, un banā ni, un slē pes, un tā tā lā k !!! !
Vienī gais, kas mani patiesī bā izglā ba bija draugu grupa! ! Ja es un mans vī rs tiktu tur kopā , es domā ju, ka pā rē jais bū tu zaudē ts! . .
аватар Sveto4chka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
1. Viesnī ca izvē lē ta pē c tū risma aģ entū ras "39 ​ ​ tours" vadī tā ju ieteikuma un atsauksmē m internetā 2. Man ļ oti patika viesnī ca, paņ ē mā m bungalo - liela istaba, milzī ga vannas istaba, skaists skats. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca izvē lē ta pē c tū risma aģ entū ras "39 ​ ​ tours" vadī tā ju ieteikuma un atsauksmē m internetā
2. Man ļ oti patika viesnī ca, paņ ē mā m bungalo - liela istaba, milzī ga vannas istaba, skaists skats. Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela un skaista, skaista tī ra pludmale.
3. Vietē jais alkohols nepatika, izņ emot dateļ u liķ ieri, bet tas bija gaidā ms.
4. Ģ imenei draudzī ga viesnī ca, lieliska animā cija, izcila virtuve.
аватар popova-71
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembrī atpū tā mies, viesnī cai ļ oti patika pamatī gs č etrinieks ar plusu. Viesnī cas teritorija sakopta, zaļ a, tī rī ba visapkā rt: pludmalē , pie baseina utt. Ē dienu klā sts ir daudzveidī gs: garš ī gi bija salā ti, gaļ a, zivis, jū ras veltes, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā mies, viesnī cai ļ oti patika pamatī gs č etrinieks ar plusu. Viesnī cas teritorija sakopta, zaļ a, tī rī ba visapkā rt: pludmalē , pie baseina utt. Ē dienu klā sts ir daudzveidī gs: garš ī gi bija salā ti, gaļ a, zivis, jū ras veltes, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi. Istabu tī rī ja katru dienu un katru dienu mainī ja arī dvieli, istabenes bija apzinī gas un č aklas. Man patika animā cija, labi darī ti puiš i visu laiku mē ģ ina uzmā cī gi nepiesaistī t atpū tniekus piedalī ties daž ā dā s sporta spē lē s. Jauka smilš u pludmale, sauļ oš anā s krē sli, nojumes, vietas pietika visiem. Viesnī cas vestibilā pastā vī gi atradā s pā rstā vji no Pegasus, par jebkuru jautā jumu varē ja konsultē ties. Pie viņ iem pasū tī tas ekskursijas, tik uzticamas. Pā rē jais man ļ oti patika un iesaku visiem apmeklē t š o viesnī cu, nenož ē losiet!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Sportivnaya
Puiši. pastāstiet man, vai viesnīcā ir vindsērfinga noma
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums osinnikovamarin
Pastāstiet man, kad beidzas viesu uzņemšana, un saistībā ar to tiek ierobežota visa infrastruktūra viesnīcā desol ruspina Monastirā, Tunisijā. vai ir iespējas pēdējā brīža ekskursijām uz šo viesnīcu laika posmā no 20.09 līdz 11.10, ceļo divi pieaugušie un 8 gadus vecs bērns?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums igor664
Sveiki. Mēs dosimies uz šo viesnīcu septembra sākumā uz divām nedēļām. Būsim pateicīgi par jaunākajām atsauksmēm.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums igor664
Sveiki. Mēs dosimies uz šo viesnīcu septembra sākumā uz divām nedēļām. Būsim pateicīgi par jaunākajām atsauksmēm.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums igor664
Sveiki. Mēs dosimies uz šo viesnīcu septembra sākumā uz divām nedēļām. Burtiski viss interesē, būsim pateicīgi par svaigām atsauksmēm.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель был открыт в 1970 году, ежегодно проходит поэтапная реновация. Состоит из главного 3-х этажного здания и комплекса 2-х этажных бунгало. Расположен на самом берегу моря, в нескольких минутах езды от международного аэропорта города Монастир. Отель отличается большой территорией с зеленым садом, мини-аквапарком, песчаным пляже и активной анимацией. Подходит как для семейного отдыха с детьми, так и для активного молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 4 км от аэропорта г. Монастир (им. Хабиба Бургибы) и в 10 км от центра г. Монастир. Расстояние до аэропорта Картаж: 170 км, до аэропорта Энфида: 60 км, до центра города Сусс: 15 км.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы: 270 м. Вход в море: пологий, песчаный.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, улуги консьержа, магазины, Wi-Fi: бесплатно на всей территории отеля, 1 конференц-зал вместимостью до 200 человек, 2 открытых бассейна: 25-метровый бассейн для взрослых, бассейн с горками для взрослых (3 водные горки), 1 крытый бассейн с подогревом в СПА-центре (небольшой площади).

The Panorama Restaurant — главный ресторан, шведский стол: завтрак (06:00-10:00), обед (12:00-14:00), ужин (18:00-19:30 и 20:00-21:30).

Snack Restaurant — ресторан-закусочная: поздний завтрак (10:00-11:00), легкий обед (12:30-14:00), блинчики и мороженое (15:00-17:00).

Le Tunisien Restaurant — a la carte ресторан тунисской кухни: ужин. Одно бесплатное посещение на протяжении отдыха, по предварительной резервации.

Reception Bar — лобби бар (10:00-00:00).

Snack Bar — бар у бассейна (10:00-22:00).

Lounge Beach Bar (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна и 3 детские водные горки, мини-клуб для детей от 4 до 12 лет, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Амфитеатр, дневные спортивно-развлекательные программы, вечерние программы / шоу, бочче, живая музыка, водное поло, волейбольная площадка на пляже, пляжный футбол, корт для игры в петанк, дартс, мини-гольф, стрельба из лука, 4 теннисных корта, уроки танцев, 6 водных горок: 3 горки для взрослых, 2 горки для детей, аква-центр: платно, массаж: платно, игровая комната.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 301 номер.

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (ежедневное пополнение водой), ванна / душ, фен, терраса / балкон, ежедневная уборка номера, room service.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Zone Touristique Dkhila, Monastir 5000, Tunisie
Tālruņi: Tel: +216 73 521 360
Fax: +216 73 521 599
Tīmekļa vietne: Ruspina Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, гольф (платно), волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).