Royal Thalassa Monastir 5*– Atsauksmes

14
Novērtējums 5.310
№16 viesnīcas reitingā Monastira
6.2 Numurs
4.9 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.9 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Royal Thalassa Monastir atrodas 8 km attālumā no Monastiras centra, Skanes rajonā. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 1999. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2008. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenei vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар ruoksana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tunisija 2 reizes, bet tad bijā m Susas pilsē tā . Lidojā m labi bez kavē š anā s, jo uz Tunisiju lido tikai regulā ri reisi un tas ir liels pluss. Ierodoties viesnī cā , ā tri vien tikā m nokā rtoti jebkur, bet no rī ta ar piemaksu nomainī jā m istabiņ u uz lielā ku un mums viss tika salabots. … Tomēr ▾ Tunisija 2 reizes, bet tad bijā m Susas pilsē tā .
Lidojā m labi bez kavē š anā s, jo uz Tunisiju lido tikai regulā ri reisi un tas ir liels pluss. Ierodoties viesnī cā , ā tri vien tikā m nokā rtoti jebkur, bet no rī ta ar piemaksu nomainī jā m istabiņ u uz lielā ku un mums viss tika salabots. Reģ istratū rā viens cilvē ks runā krieviski, un tad viņ š ne vienmē r saprot vai negrib, un viņ š nav pastā vī gi maiņ ā . Istaba nebija slikta, salī dzinoš i tī ra, bet viss jau prasa remontu. Dvieļ i un gultas veļ a Noguris. Ledusskapī
Bija tikai 1.5 litru ū dens pudele, un tā ir paredzē ta 3 cilvē kiem. Un sā kumā tas netika visu laiku atjauninā ts, lī dz viņ i jautā ja reģ istratū rā . Ū dens spiediens Tunisijā! ! ! Seifs (30 din) un pludmales dvieļ i (25 din) pret droš ī bas naudu. Š ķ iet, ka viesnī ca kā dreiz bija laba un tai ir nepiecieš ams remonts.
Viesnī cā atpū š as lielā kā daļ a vietē jo arā bu, franč u, krievu un ukraiņ u, un arī tad maz.
Ļ OTI VISUR NETĪ RĪ GI!! !
Uzturs:
Ē dā m restorā nā , bet š is jau sen nav restorā ns, bet parasta ē dnī ca. Galdi ir netī ri. Dakš as ar naž iem guļ uz netī rā m lupatu salvetē m, papī ra salveš u nav. Galdauti netiek mainī ti. Visus netī rumus no galdiem nokrata viesmī ļ i uz grī das. Aizsargstikli pie traukiem ir netī ri visos pirkstos. Plā ksnes ir ļ oti netī ras. Muš u bija daudz, bet tad tā s kaut kā lika muš ķ ē rā jus. Ar ū deni atkal problē ma, ilgu laiku nā cā s lū gt viesmī lim ieliet glā zē vismaz ū deni. Viņ i paš i gā ja uz bā ru pē c ū dens, un bā rmenis atnā ca mums lī dzi uz ē dnī cu un lamā jā s ar viesmī ļ iem, kā pē c viņ i š eit nelej ū deni!
Ē dienu izvē le nav liela. Nav labi sagatavots! ! ! Viss pikants nav iespē jams, bet, kā visi raksta atsauksmē s, ko var atrast, bet mē s nenā cā m pā rtikas meklē jumos ! ! ! Garneles tika dotas, bet tā s nevar ē st to smirdī gā s smakas dē ļ . No rī ta virtuļ i un pankū kas bija garš ī gi. Uz ielas grils tik ļ oti smirdē ja visā teritorijā , ka ē st vairs negribē jā s. Augļ u bija maz, tikai arbū zi, melones, zaļ ie ā boli, retā k plū mes un vī nogas, kas visas bija bezgarš ī gas. Vienmē r bija saldē jums. Deserti nebija lieliski.
A la carte restorā ns nav nekas! Mē s ilgi gaidī jā m pasniegš anu un rezultā tā zupas biezeni, salā tus un zivis, starp citu, viss bija normā li un ne pikanti, bet tas arī viss)))
Uzkodas nekur nav! Jū ras krastā redzē tais bā rs kā dreiz bija paredzē ts uzkodā m, un tagad tur ir maksas ē dnī ca vietē jiem arā biem, kuri iegriež as nedē ļ as nogalē no piektdienas lī dz pirmdienai. Tā ir skā rda, kas mū sdienā s notiek viesnī cas teritorijā - pie bā riem rindu par maz, ē dnī cā , pie baseina nepietiek sauļ oš anā s krē slu! Un neviens par to recenzijā s nerakstī ja!
Š ķ iet, ka baseins ir tī rs, bet mē s neesam ū dens ar balinā tā ju fani. Un ar tā du jū ru ir grē ks sē dē t baseinā .
Jū ra ir kaut kas neticams! Silti, tī ri, caurspī dī gi un super bē rniem! ! ! Bet tur nav lielas medū zas, mū s brī dinā ja, ja viņ a par tevi apž ē losies, tad nekavē joties berzē jiet to ar smiltī m vai paņ emiet laimu vai tomā tu uz stieņ a un berzē jiet to vietu un viss iet prom)) Smiltis ir labi, balts. Lē na smilš aina nogā ze.
Sauļ oš anā s krē sli vienmē r bija bez maksas.
Bā rs pie jū ras: viņ i deva kolu, sprite, fanta, yupi un vietē jo alu. Kokteiļ us taisī t neprot vai negrib, bet laikam otrs, jo arī arā biem taisī ja mohito utt.
Bā rs pie ē dnī cas: neko nevar jautā t un vienmē r ir rinda! ! ! Ja tuvojas arā bs, viņ u izlej ā rpus rindas, un nav svarī gi, ka tu stā vi ar bē rnu pie kolas glā zes. Grū ti nosaukt par glā zi, tā bija 100 ml glā ze, kas ir vienā da ar viskiju, brendiju un ū deni. Viss ir ekonomiski!
Animatori nav uzbā zī gi, vienmē r griezā s pie mums un interesē ja, kā mē s atpū tā mies, un, kad ē dnī cā bija atgadī jums ar ū deni, viņ i bija pirmie, kas pieskrē ja un visu izlē ma ! ! ! Vakaros izklaidē ja un skaidrs, ka cenš as.
Tī rī š ana ir laba, gudras meitenes! Vienī gā problē ma ar ziepē m un mazgā š anas lī dzekļ iem ne vienmē r bija pieejama, tā pē c meitenes ņ em jū su š ampū nus un matu kondicionē tā jus.
Wifi nedarbojā s ļ oti labi.
Negā jā m uz spa un ir tik karsti!! !
Mū zika ir gandrī z arā bu, retā k eiropeiska, bet par krievu vai ukraiņ u vispā r klusē ju! Ja jū s aicinā t tū ristus no visas pasaules, kā jū s varat padarī t savu brī vdienu patī kamu visiem!! !
Viesnī cas tuvumā nekā nav! Uz Monastiru braucā m ar mikroautobusu pa 2 dinā riem, bet teikš u, ka tā dā karstumā ir ļ oti grū ti atrasties pilsē tā , kad ā rā ir 40 grā di!
Ekskursija viņ iem nebija ī paš i karsta, un nav daudz, kur doties uz zoodā rzu, Sahā ras tuksnesi un pilsē tā m...
Mē s dotos uz Tunisiju, teikš u jā , bet ne jau uz š o viesnī cu !! !
Jā un vē l aizmirsu uzrakstī t, ka neceļ ojā m vieni ar mums bija dzimš anas dienas meitene, kuru viesnī ca pat neapsveica ar kū kas gabaliņ u, lai gan visur bija norā dī ts, ka cilvē kam ir jubileja un 2 rož u puš ķ i tika iepriekš pasū tī ti reģ istratū rā ! Tas ir kauns ((. Turcijā vienmē r ir kompliments no viesnī cas ar kū ku un augļ iem istabā , un Ē ģ iptē kū ka ar svecē m restorā nā ar dziesmā m un dejā m))
аватар vokin88
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i, bet pē c vadī tā ja ieteikuma, lai atpū stos. Viesnī ca klusa, mierī ga, nekas kaitinoš s, daudz ā rzemnieku, pā rsvarā franč i. Viņ i cenš as tī rī t pludmali, labi organizē ta ar droš ī bu, sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir vienkā rš as plastmasas, pie baseiniem ir koka ar normā liem matrač iem, baseini tiek tī rī ti katru dienu, pludmale ir labā kā piekrastē , mē s gā jā m pietiekami tā lu abos virzienos - pā rē jā s pludmales atstā j daudz vē lamo, netiek tī rī tas. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i, bet pē c vadī tā ja ieteikuma, lai atpū stos.
Viesnī ca klusa, mierī ga, nekas kaitinoš s, daudz ā rzemnieku, pā rsvarā franč i.
Viņ i cenš as tī rī t pludmali, labi organizē ta ar droš ī bu, sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir vienkā rš as plastmasas, pie baseiniem ir koka ar normā liem matrač iem, baseini tiek tī rī ti katru dienu, pludmale ir labā kā piekrastē , mē s gā jā m pietiekami tā lu abos virzienos - pā rē jā s pludmales atstā j daudz vē lamo, netiek tī rī tas.
Personā ls ir lielisks, ļ oti uzmanī gs, draudzī gs, pieklā jī gs, ļ oti gribu viņ iem dot dzeramnaudu (pateikš u uzreiz, neviens dzeramnaudu neprasa), bet ticiet man, papildu pateicī bas labi noformē s jū su atvaļ inā jumu (cena un kvalitā te ir patī kami).
Istabas ir diezgan plaš as, uzkopjot katru dienu pā ris dolā ru dzeramnaudā , bū s iespē ja izmantot jaunus dvieļ us), un nav noguris, kā biež i rakstī ts atsauksmē s.
SPA ir lielisks viesnī cas papildinā jums, pakalpojumi ir vislabā kajā lī menī , nā kotnē ir vē lme apvienot atpū tu š ajā viesnī cā ar SPA procedū rā m, labā k ņ emt kompleksus 4-6 dienas.
Ē diens ir diezgan daudzveidī gs, daudzi vietē jie ē dieni vienkā rš i nesaprata, kā un ar ko, bet pavā ri labprā t paskaidro. daudz desertu. augļ i visu laiku, vietē jā shawarma ar teļ a gaļ u ir vienkā rš i super - paņ ē mu paraugam un ļ oti patī kami pā rsteidza gaļ as garš a. pavā ri patieš ā m cenš as un priecā jas, redzot apmeklē tā ju prieku. bija vairā ki cilvē ki, kas baroš anā redzē ja tikai kartupeļ us un bija saš utuš i par to. MĒ S redzē jā m garneles, krabjus, kalmā rus, jū ras velš u ē dienus, zupas, kuskusu daudzveidī bā , Eiropas virtuvi daudzveidī bā , vietē jo virtuvi un galvenais garš ī gi. Apturē ju sevi, lai nepieņ emtos daudz lieko kilogramu. Vī ns - ar rokas mā jienu)
Lasī ju negatī vas atsauksmes par š o viesnī cu - tā teikš u, ja nā k slikts garastā voklis, lai pieķ ertos pie katra sī kuma - labā k neiet vai ņ emt 3x dā rgā ku viesnī cu, lai vienkā rš i pacieš .
Viesnī cā ieradī simies vē l, mē renais klimats mū s iepriecinā ja!
аватар kravchenko7901
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Royal Thalasso Monastir 5 *. Izvē lē ts pē c vadī tā ja ieteikuma. Pilnī ga relaksā cija un miers. Jū ra ir maģ iska. . . smilš u pludmale ir aprī kota. Gultas pietika visiem. Blakus bā ram, ū denspī pe. Noteikti apmeklē jiet spa - tas ir kaut kas! ! ! Par piemaksu 20 USD mums iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Royal Thalasso Monastir 5 *. Izvē lē ts pē c vadī tā ja ieteikuma. Pilnī ga relaksā cija un miers. Jū ra ir maģ iska. . . smilš u pludmale ir aprī kota. Gultas pietika visiem. Blakus bā ram, ū denspī pe. Noteikti apmeklē jiet spa - tas ir kaut kas! ! ! Par piemaksu 20 USD mums iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru. Paņ emiet to, jū s to nenož ē losit. Restorā nā pusdienā s un vakariņ ā s viesmī lis piegā dā dzē rienus - dzeramnauda dara brī numus, neko nevar pateikt. Uz pilsē tu devā mies ar taksi. Varbū t kā ds atradī s kā dus trū kumus, bet mums patika. Vā rdu sakot, ceļ ojiet!
аватар Burevestnik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
nebrauciet bē rnus uz Ā friku pastaigā ties....Jū s zinā t, jebkurā viesnī cā jū s varat atrast daž as kļ ū das, neviens nav no tā pasargā ts, bet viesnī cai, kas pozicionē sevi kā.5 *, ir pienā kums š ī s kļ ū das samazinā t lī dz neko. … Tomēr ▾ nebrauciet bē rnus uz Ā friku pastaigā ties....Jū s zinā t, jebkurā viesnī cā jū s varat atrast daž as kļ ū das, neviens nav no tā pasargā ts, bet viesnī cai, kas pozicionē sevi kā.5 *, ir pienā kums š ī s kļ ū das samazinā t lī dz neko. Bet tā nebija, tā vietā , lai mierī gi pavadī tu atvaļ inā jumu, samaksā jot ne mazos 169 € par istabiņ u, tu nodarbojies ar nakš ņ oš anas problē mā m, tad TV, tad internets, tad 17.00 nez kā pē c tī ri pankū ku, bet lielā kā daļ a no visiem pabeigta, slikta dzesē š anas gaisa kondicionē š ana, š ī problē ma aizē noja visu pā rē jo. Un vadī bai ir pilnī gi vienalga. Tas nedaudz palī dzē ja, aukstums)) kļ uva patiesi priecī gi dzī vot....Ja, godī gi sakot, viesnī ca ir nogurusi, salī dzinu ar pirmo apmeklē jumu, istabā s, izņ emot kondicionieri, viss it kā normā li (esmu redzē jis arī sliktā k), bet teritorijā visu sauļ oš anā s krē slu nomaiņ a, lietussargi, pludmales dvieļ i ir vienkā rš i nepiecieš ami....Š ogad viņ i tos pabeidza, lai mainī tu dvieļ us istabā s....un nekas vairā k. Ē diens ir sabojā jies, pat salī dzinot ar iepriekš ē jiem gadiem, tik daudz vistas, neesam ē duš i vairā k kā vienā viesnī cā , vai tā bū tu 4* vai 3*. . . Protams, izsalcis nepaliksi, tač u ē diens nav 5* lī menī , neskatoties uz to, ka konditorejas izstrā dā jumi un konditorejas izstrā dā jumi nav slavē jami. Bojā ts augļ u galds, kur ir vī ģ es, dateles, ar kurā m Tunisija ir tik slavena ? ? Reizē m bija slikti pagatavotas grilē tas zivis, gumijas kalmā ri un ļ oti mazas garneles, kaut kā nesanā ca tuncis, lai gan citi teica, ka tā bija). Deklarē tā viss iekļ auts sistē ma, parastais pansionā ts, ar ē dinā š anu pē c grafika....vienī gais, swill, citā di to nevar nosaukt, lej no 10.00 lī dz 24.00 Ha ha ha, un tas it kā viss iekļ auts))) Saimnieks taupa uz visu, sā kot ar sā li uz galdiem, zobu bakstā majiem. . . Pludmale ik pa laikam tiek iztī rī ta, bet nez kā pē c tikai piekrastes josla, un smiltis netī ras, izsmē ķ i smiltī s, visnekaitī gā kie atkritumi. . . Jā , un nenā ktu par ļ aunu pludmali aprī kot ar kā pnē m, kā citā s viesnī cā s, ejot no krasta uz duš ā m, un smiltis bū tu mazā k nolietotas un kā jas neapdegtu smiltī s....bet tas, no fantā zijas pasaules)) Nopelnī jis pludmales bā ru, atjaunots))) pagā juš ajā gadā....... bā rmeņ u attieksme pret krievvalodī gajiem ir vienkā rš i pretī ga. . . visi stā v rindā pie bā ra, bet pirmos apkalpo poļ i un vā cieš i....slikta sajū ta pret mū su cilvē kiem....Poļ i ņ irgā jas, smejas, apsaukā.....Š eit jums ir demokrā tija. . . ((Pretī gi....Pludmales kafejnī ca pā rvē rtā s par jū ras restorā nu, atkal pē c citu tū ristu domā m. Š ogad viesnī ca aktī vi uzņ em vietē jos iedzī votā jus), daž reiz pie baseina tū ristiem nav sauļ oš anā s krē slu, bet vietē jā m pludmales cī ņ ā m viņ i atrod gan sauļ oš anā s krē slus, gan divus dvieļ us, un laizī t, laizī t))) Starp citu, padomi nav spē lē jebkuru lomu servisa uzlaboš anā , labi, varbū t biež ā k) viņ i tev smaida))) Baseins viesnī cā ir grandiozs, pē c Tunisijas standartiem, skaists, vakarā apgaismots, vienī gais, kas to aizē no, ir spļ audī tā ji ((spļ aujas, nobā ž degunu galvenokā rt vietē jie iedzī votā ji, acī mredzot franč u ē tika atļ auj) Š ogad relaksā cijas viesnī ca pā rtapusi par starptautisku bē rnudā rzu)) ar vienmē r kliedzoš iem bē rniem ((Teritorija kompakta, vidē ji zaļ a, bet nav kur apsē sties vakarā pie bā ra dī vā ni nav gumijas. . lai taisī tu parku, bet ak vai. . . Jā , viesnī cā ir lidojoš i dzī vnieki)) daž i no tiem ik pa laikam tiek baroti)) ar indi, š ķ iet, ka kļ ū st mazā ks, bet cī ņ a ar kaitinoš ajā m muš ā m netiek tik daudz veikta ((nav daudz tos, bet tie ir sā pī gi lipī gi. . . Tā tad fumigatori un repelenti jums palī dzē s. . Liels paldies gidē m Corola, Jekaterina, palī dzē ja, kā varē ja, bet skaidrs, ka gidiem nav spiediena uz viesnī cas vadī bu....Tomē r krievi atjē dza apkalpojoš o personā lu, sā kā s izmaiņ as, kas nedaudz uzlaboja pā rē jo)). Un no patī kamā.... bet nav saistī ts ar viesnī cu)). Zilas debesis, smaragda ū dens, kaut arī auksts ((. . . un karsts))).
аватар Burevestnik
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmo reizi negribas neko rakstī t....Viesnī ca Royal Thelasso Monastir it kā.5 *) Nu, sā ksim ar lidojumu....ar nepazī stamu un diezgan dī vainu Metrojet aviokompā niju, serviss uz klā ja ir kā č ā rterā , un ē diens ir pilnī gi trash - plī š a bulciņ a un siers iekš ā , siltā ē diena nav vispā r, ū dens utt. … Tomēr ▾ Pirmo reizi negribas neko rakstī t....Viesnī ca Royal Thelasso Monastir it kā.5 *) Nu, sā ksim ar lidojumu....ar nepazī stamu un diezgan dī vainu Metrojet aviokompā niju, serviss uz klā ja ir kā č ā rterā , un ē diens ir pilnī gi trash - plī š a bulciņ a un siers iekš ā , siltā ē diena nav vispā r, ū dens utt..... ļ oti maz vietas starp sē dekļ iem. Un š eit tā ir Tunisija, Enfidas lidosta, Coral Travel tikš anā s puse. viss ir ā tri, efektī vi un informatī vi, par ko ī paš s paldies tikš anā s gidei Jekaterinai) Ļ oti pozitī va persona, kas daudz zina par valsti, viņ ai jā mā cā s no daudziem vadoš o tū risma operatoru gidiem. Pa ceļ am kā das 50 minū tes, un tagad, viesnī ca ar labu izskatu....un lū k, nievā još a attieksme pret krievvalodī gajiem tū ristiem pie reģ istrā cijas bildes mā jaslapā s par viesnī cu, Standard Garden View Room, un tā pē c lū k bildes atbilst Standard Sea View istabiņ ai, par kuru nebija jē gas pā rmaksā t. Nā kamajā dienā ar grū tī bā m nomainī ja uz treš o stā vu ar skatu uz it kā dā rzu un ar remontu. Pirmajā stā vā ir labi, ja nepievē rš uzmanī bu iereibuš iem tautieš iem, kuri nez kā pē c pirmajā naktī mē ģ inā ja tevī iekļ ū t pa balkonu. Ļ oti interesanta š ī s viesnī cas ī patnī ba ir tā , ka ziepes un ū deni liek tikai ieraš anā s dienā , nerunā jot par matu cepurē m, vates tamponiem. Š ampū ns, ziepes. . . un KA VIŅ I SAUC PAR PIECĀ M ZVAIGZNĒ M (((. Pati viesnī ca ir kompakta, viesnī cas teritorija maza, pē c vakariņ ā m promenā de ap bosainu....un tas arī viss) Pludmale puscepta, ar tirgotā jiem, kamieļ iem un zirgiem ejot turpat) ieeja jū rā ļ oti maiga, sauļ oš anā s krē sli pilni, bet apkalpoš ana klibo kā vienmē r, skrien ar dvieļ iem pie vā cieš iem, franč iem, tevi nemanot ((. Ē dieni-ē dienu jē dziens uz sistē ma * viss iekļ auts *, godī gi sakot, produktu kvalitā te ļ oti klibo, brokastis nav mainī juš ā s ne reizi 22 dienā s ( (vakariņ as bija bagā tī gas, kamē r ā rzemnieki bija viesnī cā , bet pē c terorakta, un visi, izņ emot krievvalodī gos, daž ā dī ba ir ļ oti, labi, vienkā rš i krita daudz (. Viesnī cā ir labs talaso centrs, ir daudz procedū ru, bet kvalitā te nav laba, un izmaksas ir pieklā jī gas) Kalpones bija tā das) mē s nepamanī jā m, kad bija tī rī š ana / dvieļ u maiņ a un gultas izlī dzinā š ana / , uzturē š anā s laikā gulta mainī ta tikai vienu reizi. Numurā nav tē jas un kafijas komplekta, bezmaksas ū dens tiek nodroš inā ts tikai tiem, kas ir *viss iekļ auts* sistē mā , kas ir ļ oti dī vaini š ī s kategorijas viesnī cai. Internets viesnī cā darbojas pat pludmalē , ā trums pieklā jī gs, daž iem televizoriem ir USB ieejas, ar iespē ju pieslē gt ā rē jos cietos diskus. Jū nija beigā s parā dī jā s odi, it kā saindē ti, bet uzlidoja uz treš o stā vu. Par telpu izvē li jautā jiet augstā k, tur ir ar remontu). Lai visiem laba atpū ta. Un viesnī ca nenodroš ina sausā s dzerš anas tvertnes ne agrā m ekskursijā m, ne izbraukš anas laikā .
отель так называемый сад) номер балкон в номере номер сад номер номер
аватар svbir
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tunisijā ir kaut kas, kas liek jums tur atgriezties! Piemē ram, talaso terapija! Mē s devā mies speciā li uz talaso terapiju, ko gribē jā m - dabū jā m pilnī bā , un vē l vairā k! Talaso centrs ir jauns, labā kais visā Monastirā , franč u valodā ! Aparatū ra ir vismodernā kā , viņ i strā dā uz franč u kosmē tikas. … Tomēr ▾ Tunisijā ir kaut kas, kas liek jums tur atgriezties! Piemē ram, talaso terapija! Mē s devā mies speciā li uz talaso terapiju, ko gribē jā m - dabū jā m pilnī bā , un vē l vairā k! Talaso centrs ir jauns, labā kais visā Monastirā , franč u valodā ! Aparatū ra ir vismodernā kā , viņ i strā dā uz franč u kosmē tikas. Cenas nav vā jas, pat daudz dā rgā kas nekā lī dzī gos talaso centros Hammametā un Susā . Bet variantu nav. Visā rajonā ir tikai viens š ā ds centrs. Nav konkurentu, nav kur skriet! Atlaides netiek nodroš inā tas. Viss par fiksē tu cenrā di. 4 dienas Thalasso, 4 procedū ras dienā - 600 $. Jū s varat veikt procedū ras a la carte vai iepakot. Pakas ir izdevī gā kas. Bū s lē tā k. Kā bonuss kompleksajā m programmā m - bezmaksas piekļ uve iekš telpu baseinam ar jū ras ū deni, hammam, saunas un trenaž ieru zā les izmantoš ana. Augstā kā lī meņ a sporta centrs. Apmaksā ts. Bez maksas tikai talaso centra klientiem un sporta apavu klā tbū tnē . Ir arī skaistumkopš anas centrs. Tur tevi nogriezī s, krā sos, liks. Par cenu nezinu - neesmu lietojis. Zinu tikai, Shellac: rokas 29 €, kā jas - 30. Ja no nemitī gas uzturē š anā s ū denī nolobī sies, par mē renu samaksu atjaunos. Ja jums ir nepiecieš ams jū su konkrē tais tonis, ņ emiet tikai savu laku, jo to palete nav ļ oti plaš a. Pirms procedū rā m talaso, obligā ta ā rsta apskate. Nepiecieš amī bas gadī jumā tiks izvē lē ta vajadzī gā programma, kas atš ķ iras no gatavajā m, ņ emot vē rā individuā lā s ī patnī bas.
Baro, lai nogalinā tu! Es pat nezinu, kas notika! Vai tā s ir kolibri kā jas un putna piens! ))) Bijā m arī uz a la carte restorā nu, arī bija ļ oti garš ī gi! Pakalpojums nav slavē jams! Ļ oti jauki cilvē ki! Visi smaida, sā kot no istabenē m un beidzot ar vadī tā jiem. Jebkurš jautā jums, jebkurš pieprasī jums tiek atrisinā ts uzreiz!
Viesnī cas teritorija ir pilnī gi pietiekama, lai tajā ē rti uzturē tos un neviens nesadurtos frontā li! Bet ne milzī gs, kā Turcijas viesnī cā s-pilsē tā s. Bet viss ir pastaigas attā lumā . Viesnī ca atrodas 3 min. braucienā no Monastiras lidostas, praktiski pretī . Laba lidosta, daudz ē rtā ka par jauno Enfidā . Bet, protams, to galvenokā rt izmanto tie, kas atpū š as Monastirā un Susā . Kamē r Enfidā netika uzbū vē ts jauns, tas nevarē ja tikt galā ar slodzi. Bet tagad klusums un ž ē lastī ba! Bagā ž as izsniegš ana ir tū lī tē ja! Kafejnī cā s un veikalos, teritorijā pē c pasu kontroles (pē c doš anā s uz gaidī š anas zonu) pieņ em dinā rus. Tā tad jū s varat viegli un patī kami tē rē t pā rē jo vietē jo valū tu.
Monastiras pludmales ir lieliskas! Jū nijā gaisa temperatū ra bija ļ oti komfortabla, ū dens jū rā vē l nebija iesilis. Jū ra ir tī ri tī ra un sekla-sekla. Peldē š anas cienī tā jiem nā ksies tā lu staigā t. Pludmale ar greznā m baltā m smiltī m, kas atgā dina miltus.
Mē s ieradā mies pē c 14:00 un nekavē joties tikā m apsē duš ies. Reģ istratū ras darbiniece Kamila labi runā krieviski, uzmanī gi uzklausī ja mū su vē lmes un piedā vā ja lieliskas telpas. Un tad viņ š atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem, vienmē r smaidī ja un jokoja, sniedza noderī gus padomus un ieteikumus.
Kopumā viss viesnī cas personā ls ir lieliski, laipni, uzmanī gi cilvē ki. Jū s jū taties kā ģ imenē ! Atmosfē ra ļ oti patī kama! Es pat teiktu dvē seliski!
Viesnī cā ir animatori. Viss viņ u darbs tiek samazinā ts lī dz dienas sporta aktivitā tē m (aerobika, ū dens aerobika utt. ). Reiz bijā m uz ū dens aerobiku – kļ uva smieklī gi. Nolē mā m vairs netē rē t laiku. Vakaros daž reiz dzī vā mū zika baseina bā rā . Un tā ir visa izklaide. Tā tad, kurš meklē aizdedzinoš u atvaļ inā jumu - jū s š eit neesat. Ir pilnī ga relaksā cija. Sacensī bu beigā s manas smadzenes tik ļ oti izslē dzā s, ka sā ku zaudē t visu. Pē kš ņ i aptvē ra izklaidī ba. Cilvē ki paš i izklaidē jas, kā mā k! Viesnī ca tiek pozicionē ta kā relaksē još a viesnī ca, tā pē c tā ir klusa un mierī ga. Attā ls kū rorts. Piemē rots tiem, kuri neplā no izkļ ū t no viesnī cas. Apkā rt nav infrastruktū ras. Lai iepirktos un pastaigā tos, jums jā dodas uz Susu vai Monastiru. Naktsdzī ve Susā . Brauciet 20 minū tes ar taksometru. Bet forš ā kais klubs Bora Bora joprojā m bija slē gts. Atvē rs pē c Ramadā na. (((Nekā das nepilnī bas nepamanī jā m. Varbū t citi teiks: animā cijas trū kums? Nobeigumā teikš u, ka š is ir mans pirmais atvaļ inā jums, kurā beidzot atpū š os. Pirms tam atvaļ inā jumā aizdedzinā ju, bet jau mā jā s, attapos pē c ieraš anā s! ))) Lieliska viesnī ca! Visi ir laimī gi!
аватар polina348
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā : 1) reģ istrē joties viņ i krā pā s ar numuru mē s speciā li piemaksā jā m par skatu uz jū ru un divā m atseviš ķ ā m gultā m istabiņ a tika dota ar skatu uz baseinu (saka, ka skats uz jū ru) un ar vienu gultu, ņ emot vē rā to, ka gā ju atpū sties pie vī ramā tes, tas mums ir ā rkā rtī gi neē rti. … Tomēr ▾ Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā :
1) reģ istrē joties viņ i krā pā s ar numuru
mē s speciā li piemaksā jā m par skatu uz jū ru un divā m atseviš ķ ā m gultā m
istabiņ a tika dota ar skatu uz baseinu (saka, ka skats uz jū ru) un ar vienu gultu, ņ emot vē rā to, ka gā ju atpū sties pie vī ramā tes, tas mums ir ā rkā rtī gi neē rti. Uz jautā jumu, kā ir, administratore teica, ka viesnī ca ir pilna, tā pē c priecā jieties, ka tā . Attieksme ir galī gi niķ ī ga, pē c gida piesaistī š anas teica, ka nā kamajā dienā varē tu mū s pā rcelt. Ņ emot vē rā to, ka atbraucā m tikai uz 6 naktī m, nakš ņ oš ana uz koferiem optimismu nemaz nedod.
2) mē beles istabā s ir vecas, istaba netī ra (neskatoties uz to, ka par ē rtā ku piemaksā jā m)
3) viesnī cas teritorija nav tikai maza, bet trū cī ga, izņ emot baseinu un pā ris palmas, nav nekā
4) pā rtika arī atstā j daudz vē lamo
Š ī viesnī ca nav pat tuvu 5 zvaigznē m! Netē rē jiet savu laiku un naudu!
Par to, ka visā s istabā s ir internets, arī ir meli!
аватар tanya89
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ceļ ojis ar bē rniem vecumā no 5 un 2 gadiem. Jū ra bija brī niš ķ ī ga, bē rniem vispā r super! Smiltis sniegbaltas! Karstumu izturē ja viegli (plkst. 12 izgā jā m no pludmales, tad devā mies pē c 17:00)Pludmale normā la! (Forš i, ka no rī ta uz sauļ oš anā s krē sliem noliek dvieļ us). … Tomēr ▾ Ceļ ojis ar bē rniem vecumā no 5 un 2 gadiem. Jū ra bija brī niš ķ ī ga, bē rniem vispā r super! Smiltis sniegbaltas! Karstumu izturē ja viegli (plkst. 12 izgā jā m no pludmales, tad devā mies pē c 17:00)Pludmale normā la! (Forš i, ka no rī ta uz sauļ oš anā s krē sliem noliek dvieļ us). Jums nav nepiecieš ams apsē sties! Viesnī ca pati par sevi ir klusa, viss ir relaksē ts. . . nav animā cijas. Viesnī ca nav liela, mā jī ga, numuriņ i normā li. Kurš paē d, uzreiz samainiet naudu pret saviem dinā riem, un vismaz 2 dinā rus atstā jiet uzkopš anai, restorā nā arī.2-4 dinā rus, citā di dzē rieni (vī ns, alus u. c. nesagaidī s) ! ! ! Ē diens nav super, bet izsalcis noteikti nepaliksi. Arī bē rni var izvē lē ties un kaut ko ar kaut ko kombinē t.
аватар Katya_Classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē kas fasā de ar kolonnā m drī zā k atgā dina teā tri, nevis viesnī cu, un iekš pusē - tradicionā la Tunisijas smilš u balta ē ka ar peldbaseiniem, sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Numuri ir pilnī gi jauni, ar mū sdienī gu, eiropeisku remontu. … Tomēr ▾ Ē kas fasā de ar kolonnā m drī zā k atgā dina teā tri, nevis viesnī cu, un iekš pusē - tradicionā la Tunisijas smilš u balta ē ka ar peldbaseiniem, sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem.
Numuri ir pilnī gi jauni, ar mū sdienī gu, eiropeisku remontu. Visiem numuriem ir balkoni. Man bija istaba 1. stā vā , un bija iespē ja izkā pt pā ri balkonam un iziet no istabas uz viesnī cas teritoriju. Papildus lielajai ē rtajai gultai istabā ir dī vā ns atpū tai, spogulis un moderns televizors, kas Tunisijas viesnī cā s ir retums (pat 5 *). Ē diens izcils, daudzveidī gs - labi pavā ri! Vakaros varat pusdienot restorā na atvē rtajā daļ ā dzī vā s mū zikas skaņ ā s un skaista apgaismojuma staros.
Viesnī ca Tunisijai nav lielā kā teritorija. Bet tas ir ļ oti labi kopts, zaļ š un tī rs, ar grezni veidotiem baseiniem divos lī meņ os un tiltiņ u, kas iet no apakš ē jā baseina uz augš ē jo.
Viesnī cas ē ka atrodas paš ā jū ras krastā . Pludmalē ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Ieeja jū rā sā kumā ir sekla, kā dē ļ jau maijā ū dens ļ oti labi sasilst, tā pē c var droš i peldē ties! Pludmalē ir volejbola laukums. Volejbola komandas regulā ri tiek komplektē tas no atpū tniekiem un sauļ oš anā s tū ristiem. Vē l viens punkts, kas jā patur prā tā , apmeklē jot š o viesnī cu. Viesnī ca atrodas netā lu no Monastiras lidostas. Habib Bourguiba, 5 minū š u attā lumā , lai jū s varē tu redzē t lidmaš ī nas, kas lido no pludmales. Tas nekā dā gadī jumā nav mī nuss un absolū ti neviens netraucē atpū sties. Viesnī cā ir liels talaso centrs, dzirkstoš s ar jaunumiem, moderns, tā pat kā viss viesnī cā . Procedū ras neņ ē mu, gā ju tikai uz iekš telpu baseinu. Rezumē jot, varu teikt, ka š ajā viesnī cā var lieliski atpū sties klusā , mierī gā vidē , bez intensī vas animā cijas. Man ļ oti patika š ī viesnī ca, kas ir Tunisijas 5 zvaigž ņ u cienī ga…
аватар Danger.blonde
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca noteikti nav piecinieks. Ē diens ir ā rkā rtī gi vienmuļ š un ļ oti bezgarš ī gs. Dā rzeņ i ir letarģ iski un novecojuš i, brokastī s vispā r nav nekā , tikai olu kultenis un maizes konsoles. Servisa kā klases trū kst, vienkā rš i PRETĪ GI! Netā lu no pludmales ir tikai viens pusdienu restorā ns. … Tomēr ▾ Viesnī ca noteikti nav piecinieks. Ē diens ir ā rkā rtī gi vienmuļ š un ļ oti bezgarš ī gs. Dā rzeņ i ir letarģ iski un novecojuš i, brokastī s vispā r nav nekā , tikai olu kultenis un maizes konsoles. Servisa kā klases trū kst, vienkā rš i PRETĪ GI! Netā lu no pludmales ir tikai viens pusdienu restorā ns. Izvē les praktiski nav. No izmē ģ inā tajiem ē dieniem: Cē zars - nokaltuš as salā tu lapas, novecojuš i tomā ti, kā da auksta gaļ a un nejauka mē rce; Makaronos ar jū ras veltē m ir daudz garš vielu, picā ar jū ras veltē m vē l mazā k, zivs arī nav fantastiska. Vienī gā vakara izklaide ir pulcē š anā s bā rā pie baseina vai netā lu no pludmales. Apkalpoš ana ir mega lē na, vienkā rš i gliemež i. Ū denspī pei viens no vā ciņ iem ir dots iepakojumā , un otrs vienmē r ir atvē rts, ir bail iedomā ties, kurš to kū pinā ja pirms tevis. Un tas ir pirmajā pieciniekā ! Koferus pat nepiedā vā izņ emt un nest. Nav peldmē teļ a vai č ī bu. Tī rī š ana klauvē pie durvī m pulksten 9. Jū ra laba, pietiekami sekla, ī paš i laba bē rniem. Pludmale ir tī ra, vienmē r ir pieejami dvieļ i un sauļ oš anā s krē sli. Atseviš ķ i jā atzī mē spa talaso centrs. Principā labi. Bet, ja spa ir jū tama apkalpoš ana, tad talaso viss ir straumē , kas š ā da veida servisā ir nepatī kami un negaidī ti. Arī spa organizā cija atstā j daudz ko vē lē ties. Pirms vizī tes deklarē tā nepiecieš amī ba apmeklē t ā rstu. Tomē r tas ir tī ri nominā ls. Viņ i ļ auj aizpildī t anketu un neatkarī gi no tā , ko jū s rakstā t, neviens to nelasa (piemē ram, es godī gi rakstī ju par operā ciju klā tbū tni, bet neviens pat nejautā ja 4 dienas, kas ir daba).
Parādīt vairāk »


iemiesojums zxvi3tpq
Vai standarta numurā ir tējkanna vai kafijas automāts, vai ir bezmaksas ūdens?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums olechka_84
Interesē jautājums, vai šajā viesnīcā ar bērniem ir garlaicīgi? Vai ir animācija bērniem, vismaz mini diskotēka. Cik tālu ir viesnīca no Monastiras lidostas?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Royal Thalassa Monastir расположен в 8 км от центра г. Монастир, в районе Сканес. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1999 году, а последний ремонт произведен в 2008 г. Отель подойдет для семейного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта г. Монастир составляет 1 км, до Энфиды – 63 км, до Туниса – 171 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает по сезонам), крытый бассейн с подогревом (работает круглый год), терраса для загара, рестораны Chef’s Market, Mona и La Voile, бары Randez Vous и Barbecue, кафе Moorish.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб для детей от 4 до 10 лет, мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Пляжный футбол, дартс, водная аэробика, каноэ. Недалеко от отеля есть водные виды спорта (платно): катамаран, водные лыжи, виндсерфинг, дайвинг, сейлинг.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 280 комфортабельных номеров таких категорий: Standard Room, Superior Room, Junior Suite, Presidential Suite, Spa Suite.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, кондиционер, телевизор, мини-холодильник, сейф, Wi-Fi.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Route Touristique Skanes - BP 75 - 5060 Monastir - Tunisie, 5060 Монастир, Тунис.
Tālruņi: +216 73 520 520
Tīmekļa vietne: Royal Thalassa Monastir
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.