Palm Beach Skanes 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.010
№8 viesnīcas reitingā Monastira
5.4 Numurs
6.1 apkalpošana
5.9 Tīrība
7.6 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 11 km attālumā no Monastiras centra un 18 km attālumā no Susas centra. No šejienes jūs varat viegli sasniegt galvenās reģiona apskates vietas. Viesnīca pirmo reizi vēra durvis viesiem 1994. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes atpūtai ar bērniem, romantiskai atpūtai vai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар Aliseman
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz Tunisiju devā mies nejauš i. 128 tyr. č etriem (puse uz kredī ta). Nosit Fortū nu. Uzreiz gribu teikt: mē s esam nepretencioza tauta. Daž as dienas pirms izlidoš anas bija ļ oti nervozas, jo "Anex" nevarē ja apstiprinā t lidojumu uz Turciju, pē c tam pieprasī ja piemaksā t par Tunisiju. … Tomēr ▾ Uz Tunisiju devā mies nejauš i. 128 tyr. č etriem (puse uz kredī ta). Nosit Fortū nu.
Uzreiz gribu teikt: mē s esam nepretencioza tauta. Daž as dienas pirms izlidoš anas bija ļ oti nervozas, jo "Anex" nevarē ja apstiprinā t lidojumu uz Turciju, pē c tam pieprasī ja piemaksā t par Tunisiju. Tā pē c devā mies ar noskaņ ojumu, ka izbaudī sim katru tur pavadī to mirkli.
Reģ istrē ties:
Diezgan ā tri iekā rtojā mies. Pasē tika pieņ emti 10 dolā ri ar uzrakstu "Paldies". Reģ istratū rā sieviete diezgan pacieš ami runā krieviski, nedaudz runā arī bargā izskata vī rietis. Jauns puisis ar brillē m nesazinā s krieviski. Tū lī t pabrī dinā š u: Tunisijā iekasē s tū risma nodokli : ) Kopā no mums č etriem tika iekasē ti ap 1200 rubļ iem. Reģ istrē jies ar š veicaru. Tas ir, viņ š atnesa uz istabu, visu izstā stī ja, nesniedza mā jienu par dzeramnaudu. Stundas laikā mums atnesa vē l divas gultas, pielika dvieļ us.
Istabas:
Mē s saprotam, ka visi numuri viesnī cā - ar balkoniem. Viņ i saka, ka ir vecs fonds un ir jauns. Vecais fonds ir treš ā ē ka (kurā dzī vojā m), jaunais ir otrā . Ar vienu aci redzē jā m otrā s ē kas numurus. Tie tieš ā m ir - ar lielu plazmu pie sienas, modernā m stikla durvī m uz balkonu. Viņ i saka, ka ir duš a. Bet mē s arī nesū dzē jā mies. Mums bija vanna, mazs TFT televizors pie sienas, kur bija pat TNT (bet mē s to neskatī jā mies). Mī kstas gultas, blā va gaisma, centrā lais kondicionieris (vairā k nekā pietiekami). Izeja uz balkonu pa koka durvī m, kuras bija aizvē rtas ar aizbī dni.
Skats no balkona - uz pagalmu ar diskotē ku. Naktī bija skaļ š . Bet skats skaists. Koka mē beles, grebtas. Jā , varē tu atzī mē t, ka vanna lobā s, duš as turē tā js neturas, skrū ves kaut kur nav pievilktas, vannas istabā kanalizā cija nestrā dā labi. Bet tie ir tā di sī kumi. Istabā ieeja ar digitā lo karti, kuru ievieto kabatā (un tikai pē c tam iekš ā darbojas elektrotī kls, ieskaitot konderu). Ir maksas seifs. Wi-Fi daž reiz pat beidzas uz balkona, tā pē c mē s daž reiz sē dē jā m uz krē sliem uz balkona ar galdu.
Ē diens:
Tas ir tas, par ko mē s bijā m sajū smā – tas ir ē diens. Mē s tikko paē dā m. Jā , lī dz desmitā s dienas beigā m ē diens sā ka kļ ū t garlaicī gs, tač u vienmē r bija daž ā dī ba. Bija krabji, ceptas zivis, daudz veidu piedevas, vienmer pica, virtuļ i no rī tiem, visā di marinē ti gurķ i, jogurts, divu veidu zupas, no kurā m viena zupa ir nacionā lā č orba (es ē du tikai to). Restorā nā vienmē r varē ja paņ emt lī dzi baltvī nu, alu, sprite-cola-fanta. Vienmē r bija vī nogas, arbū zs, melone, viņ i deva persikus, plū mes, pat ā bolus. Saldumi ir visaugstā kajā lī menī . Piecas dienas pē c kā rtas bija saldē jums. Daž i galdiņ i atradā s ā rā – daž reiz viņ i tur pusdienoja. Zem galdiem metā s jauki kaķ i. Jā , reizē m (reti) vietu nepietika, bet vietē jie centā s ar š o jautā jumu ā tri tikt galā .
Animā cija:
Pā ri visam slavē š ana. Animā cijas komanda paveica lielisku darbu. Visu dienu. Un ū denspolo, un joga, un vingroš ana. Un jaucā s ar bē rniem. Vakara programma tika izstrā dā ta kopumā . Bija pat ū dens š ovs (atgā dina mū su "Neptū na dienu"). Un viņ i paš i ir burvji, un jogi, un faķ ī ri, un dziedā tā ji, un akrobā ti. Un pret bē rniem viņ i izturas ļ oti maigi un ar smaidu. Kopumā viņ iem visiem milzī gs paldies un CIEŅ A! Viņ i ir vienkā rš i LIELISKI!
Bezvadu internets:
Bezmaksas. Vestibilā vienmē r ir viens, bet tas ne vienmē r darbojas. Bet mums pietika.
Baseini:
Galvenais baseins nav ī paš i liels, bet mums visiem pietika. Viņ š ir ļ oti silts. Ir forš s iekš telpu baseins (bet kam tā ds vajadzī gs? : )) Ir bē rnu baseins. Ļ OTI uzmanī gi, pieklā jī gi un atbildī gi glā bē ji. Sauļ oš anā s krē sli un matrač i ir bez maksas. Jā , daž kā rt viņ u bija par maz, un man nā cā s mosties 7 no rī ta un stampā t, lai ieņ emtu labā kā s vietas (life hack! ). Ir dvieļ i, kurus var ņ emt par depozī tu (standarta - depozī ts mainā s uz karti, karte - uz dvieļ iem). UZMANĪ BU: nomainiet kartes pret ķ ī lu pirms termiņ a. Ne pirms aizbraukš anas, citā di tie var nemainī ties. Viņ iem ir ierobež ots izpildes laiks.
Pludmale:
Lī dz pludmalei dodieties apmē ram 7 minū tes pa ne pā rā k tī ru ielu. Bet mē s ne par ko nedevā mies. Reizi 45 minū tē s jū s uz turieni aizvedī s vilciens. Reizē m intereses pē c arī brauca. Pati pludmale nav ī paš i liela, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli un matrač i ir bez maksas. Pī ķ a laikos vietā m daž kā rt bija par maz. Nu, gandrī z mugura pret muguru. Ļ oti modri glā bē ji. Mū su acu priekš ā no ū dens tika izvilkts piedzē ries vī rietis. Pati jū ra ir ļ oti silta. Ieeja ir smiltis. Bet netī ri no aļ ģ ē m, visā di atkritumi joprojā m buras. Kā du dienu bija medū zas – melns aplis ar bā rkstī m. Tā s sadalā s kā nā tres. ES sapratu. Pludmalē ir bezmaksas gā zē tie dzē rieni, alus un vī ns. Pastā vī gi klī st un piedā vā izpletni, banā nu, tableti. Bet mē s nebraucā m.
Viss iekļ auts:
Kaut kā gids teica mū su tū ristiem, ka, ja tunisieš i zinā tu, cik daudz krievi ē d, viņ i nekad nebū tu izveidojuš i programmu, kurā viss iekļ auts. No alkoholiskajiem dzē rieniem bija: alus (ļ oti pieļ aujams), balts-rozā -sarkanais vī ns, sprite-cola-fanta-toniks, dž ins, rums, viskijs, alkohols (vietē jais moonshine-vodka). Viņ i to ielē ja stikla, plastmasas un kartona krū zē s. Par nelielu samaksu tika gatavotas svaigi spiestas sulas.

Pilsē tas:
Pusstunda lī dz Monastirai vienā virzienā , pusstunda lī dz Susai otrā . Autobuss ar numuru 52. Pietura tieš i pie viesnī cas. Viņ i iet ik pē c pusstundas. Maksa ir 0.66 dinā ri (aptuveni 14 rubļ i). No viesnī cas pa kreisi - Sousse, pa labi - Monastir. Iet lī dz galam. (“Medina” - gan tur, gan tur - š ī ir vecpilsē ta). Susā ir ļ oti rosī gs tirgus. Bet Sousse ir mazā ks un netī rā ks. Medī na ir lielā ka un tī rā ka, bet tirgus tur neapmierina. Iebraucam autobusā no aizmugures, tur ir kasiere, kura parasti labi runā krieviski un stā sta, kur izkā pt. Uz pilsē tu noteikti brauciet rokassprā dzē s, pases arī paņ ē mā m lī dzi. Vietē jie ir ļ oti draudzī gi. Tirgus aicina, bet bez agresijas.
Ekskursijas:
Mē s paš i negā jā m, bet cilvē ki bija zoodā rzā , Sahā rā , trī s pilsē tā s. Nav entuziasma, bet viņ i saka, ka tas ir interesanti.
Vispā rē jais iespaids:
Draugi, visas 10 dienas mē s kļ uvā m labi. Mē s atpū tā mies palmu ē nā š ajā satriecoš ajā zaļ ajā zonā . Izvilkā mies no karstā s jū ras. Mē s ē dā m ē dienu un apbrī nojā m animatoru darbu. Paldies Neroli par š o atvaļ inā jumu.
аватар elenelen123
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
par valsti vispirms: dzirdē ju par Tunisiju kā nabadzī gu un netī ru valsti, bet ziņ kā re kļ uva labā ka) Tā tad, mums valsts patika, ja visu atvaļ inā jumu neguļ vē derā , tad atvaļ inā jums var kļ ū t diezgan notikumiem bagā ts un neaizmirstams . … Tomēr ▾ par valsti vispirms: dzirdē ju par Tunisiju kā nabadzī gu un netī ru valsti, bet ziņ kā re kļ uva labā ka) Tā tad, mums valsts patika, ja visu atvaļ inā jumu neguļ vē derā , tad atvaļ inā jums var kļ ū t diezgan notikumiem bagā ts un neaizmirstams . Jā , tur ir atkritumi, bet tie nav netī rumi, bet pudeles. . . konfekš u papī rī š i . . un lielā ko daļ u no tiem, esmu pā rliecinā ts, atstā juš i mū su tū risti. Pā rsteidzoš i, ka Tunisijā ir ļ oti labi ceļ i un labi audzinā ti braucē ji, bezique pa ceļ iem neviens nedara. taksometrs nav dā rgs, bet var braukt gan uz metra, gan ar nolū ku aizvest tā lu ceļ u, vai arī bez tā , ja vienojas par fiksē tu cenu.
Braucā m Susā un Monastirā uz veikalu, kad gribē jā s garš ī gu alu, taksi 7 dinā ru robež ā s. uz zoodā rzu var braukt arī ar taksi, taksists gaidī s, vismaz 2, vismaz 3 stundas, pē c vienoš anā s. Vispā r jū ties droš i, uz ceļ iem ir daudz posteņ u ar lož metē jiem, galvaspilsē tā arī ir katrā krustojumā . Es iesaku apmeklē t ekskursiju "Kartā ga, Sidi Bou Said, Tunisija", "Kolizejs" El Dž emā . Protams, karstumā ir grū ti staigā t, bet tas ir tā vē rts. Sit boo teica mū ž ī gi manā sirdī , ja jums patī k fotogrā fijas, tad jū s noteikti esat tur. bildē jā mies uz katra stū ra.... un skats....
Esiet modrs vienmē r un visur. ejiet ar kalkulatoru un vē lreiz pā rbaudiet visu.
pat bankomā ti tur ir viltī gi, neizdod uzreiz visu summu, cerī bā , ka aizbrauksi skaitī t naudu un pē c kā da laika iznā ks atlikums. varbū t tas bija atseviš ķ s gadī jums, bet pē c tik daudziem mē ģ inā jumiem mū s apkrā pt, bankomā tu jau pierakstī ju krā pnieku rindā s.
Vai atkal lidosim uz Tunisiju? Protams, jā ! visu vē l neesam redzē juš i
Izlasī jā m labas atsauksmes un nolē mā m doties uz š o viesnī cu.
Uzreiz jā saka, ka lielas cerī bas necē lā m, sapratā m, ka viesnī ca bū s ļ oti vienkā rš a, man galvenais ir tī rī ba un labs ē diens, tas ir viss, ko gaidī jā m.
Bet tā tur nebija)
Viss sā kā s ar pieņ emš anu, kur nekaunī gais darbinieks, kurš mū s iekā rtoja, kurš , starp citu, nodarbojas arī ar valū tas maiņ u, prasī ja 20 dolā rus par labu istabu, uz ko vī rs teica, ka vispirms paskatī simies, un tikai tad pateicos, ja patika. Numurs bija standarta, 2. stā vā ar skatu uz pagalmu. Tualete tecē ja, ū dens izlietnē netecē ja stundā m ilgi, mē s visi nodevā m to viltī gajam darbiniekam reģ istratū rā , kad viņ š sā ka dot mā jienu, ka pienā cis laiks viņ am samaksā t) tā pē c, ja jū s dodaties uz š o viesnī cu , nemaksā jiet nevienam neko !!!!!!! ! ! tas pats nekaunī gais sliktais cilvē ks vairā kas reizes mē ģ inā ja mū s apkrā pt mainot valū tu, un ubagoja naudu it kā kaut kā dai istabenei, it kā viņ ai palī dz) ja tu strī dies ar viņ u, viņ š arī sā k uzvesties agresī vi, izmet visu))) viens smiekli)
serviss: Tā tur nav))) nemaz) kad iereģ istrē jies paš ā istabā , neviens tevi neved, maksimums uz liftu (kas pirmajā dienā mū s nobiedē ja lī dz nā vei)
restorā nā viesmī ļ i visu dara no nū jas apakš as, ja sā c sū dzē ties, izliekas, ka tevi nesaprot.
numurs: par antī kajā m mē belē m es visu izlasī ju iepriekš un man tas nebija pā rsteigums, man galvenais ir tī rī ba, kā jau teicu, kuras nebija (grī das tika mazgā tas katru dienu, bet tas ir netī rumu smē rē š ana uz grī das , savā dā k to nevar nosaukt) santehnika tikko noslaucī ta, jaucē jkrā ni traipos un traipos. Dvieļ i ir ļ oti nolietoti un dzelteni. Numurs ir standarta, bet nav š aurs. Garš koridors ar lielu skapi, mini ledusskapi, lielu balkonu.
ā rpus istabiņ as teritorijas, paš as viesnī cas gaiteņ os tas ir tikai skā rds) uz grī das paklā js megadirty, milzī gos punktos....smird. . kanalizā cija.
ē diens: daudzveidī gs, bet ļ oti trekns un specifisks. Nevaru teikt, ka ē diens nav garš ī gs, ļ oti garš ī gs) bet vienkā rš i peld taukos) prā tojā m ar ko pabarot bē rnus, 11 dienas ē da tikai augļ us un saldumus (nabadziņ i ((nav piemē rots ē diens) bē rniem pat makaroni. . . bija pildī ti ar eļ ļ u(putras nekā das, zupas arī nekā das. Gribu piebilst arī par netī rajiem traukiem)bija pilnī ga sajū ta, ka neviens tos nemazgā ja, bet vienkā rš i noslaucī ja ar salveti. Bet ņ emot vē rā to visu, es vē los jums apliecinā t, ka neviens no mū su ģ imenes nekad nav saindē jies, kas ir pā rsteidzoš i)
pludmale: Lasī ju, ka ā rpus viesnī cas ir atkritumi un jū ra arī atstā j daudz ko vē lē ties, bet jū ra mums nebija tik svarī ga, bē rniem ļ oti patī k baseins, kurš , starp citu, bija ļ oti tī rs.
Es neteikš u, ka jū ra ir netī ra, Anapā ir 100 reizes sliktā k) Mani apturē ja medū zas, tagad ir tā ds laiks, ka tā s ir visur (smiltis pludmalē ir ļ oti forš as, lipī gas)
Pludmalē , kā arī pie baseina nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Mē s piecē lā mies agri un ieņ ē mā m savas vietas.
Es dotos uz š o viesnī cu ar draugiem vai mā su) izklaidē ties un izklaidē ties) bē rniem arī tur ir garlaicī gi, lasī ju atsauksmē s par super animā ciju) kur tas ir ? ? ? pē c 20:00 neliela deja un viss?
lidojā m ar Azur Air, pirms izlidoš anas arī izlasī ju atsauksmes par viņ iem, kas nebija ī paš i labas, bijā m gatavi reisu kavē jumiem. Bet viss gā ja labi. Lidojā m laicī gi, lidmaš ī nas ļ oti ē rtas, kurš rakstī ja par mazajiem attā lumiem starp sē dvietā m? mums ar vī ru ir virs 175 un viss kā rtī bā . barojā s ļ oti labi. draudzī gi stjuarti) pilots mums izstā stī ja visu par to, ko mē s tur lidojā m) ja jums ir auksti, viņ i jums iedos segas) labi darī ts! Rā dī t mazā k
аватар yulya-k-2012
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tikko atgriezuš ies no atvaļ inā juma, devā mies č etri: divi pā ri. Flew Anex tū re, Azur aviokompā nija. Sū dzī bu nav, viss notiek laikā , skaidrs, pā rsē š anā s ir ē rta. Lidmaš ī nā piedā vā ja dzē rienus un pusdienu kastī tes (salami desa, prezidenta kausē tais siers, bulciņ a, mugura plus karstais un kū ka). … Tomēr ▾ Tikko atgriezuš ies no atvaļ inā juma, devā mies č etri: divi pā ri. Flew Anex tū re, Azur aviokompā nija. Sū dzī bu nav, viss notiek laikā , skaidrs, pā rsē š anā s ir ē rta. Lidmaš ī nā piedā vā ja dzē rienus un pusdienu kastī tes (salami desa, prezidenta kausē tais siers, bulciņ a, mugura plus karstais un kū ka).
Vispā r man nepatika Tunisija, ļ oti netī ra valsts.
Kas attiecas uz viesnī cu. Ā rpus teritorijas nav pilnī gi ko darī t, blakus viena viesnī ca un nepabeigtas mā jas, lī dz pilsē tai 15 km, taksis maksā ap 10 dinā riem, sā kotnē ji izmaksas ir lielā kas, jā kaulē jas. Viesnī cas teritorija zaļ a, tī ra, baseins mazs, bet labs, sauļ oš anā s krē slu par maz. Teritorijā ir arī ū denspī pes bā rs (par kvalitā ti neko nevaru teikt), var uzspē lē t gaisa hokeju un biljardu (par maksu, 1 dinā rs). Animā cija ir slikta, vienmuļ a, neinteresanta. Numuri atstā j daudz ko vē lē ties. Santehnika, kas izskatā s vai nu netī ra vai nolietota, grī das ir no ielu flī zes, viss ļ oti vecs, apgaismojuma praktiski nav, gulta sastā v no divā m kopā saspiestā m gultā m, televizors mazs, bet labi rā da, plus ir TNT. Restorā nā ir rindas uz stacijā m, katastrofā li trū kst vietu, viesmī ļ i nekopti, netī rā s drē bē s, galdi netī ri, grī das netī ras, bet visnepatī kamā kais ir netī ri trauki, taukaini, ar pā rpalikumiem ē diens. Uz grī das nokrituš ā s ierī ces tiek nodotas cilvē kiem, arī krituš ie augļ i tiek savā kti atpakaļ kopē jā grozā . Pā rtika tiek pā rnesta ar kailā m rokā m. Principā bija ko ē st, bija garš ī gi ē dieni, ļ oti labi deserti. Pie bā ra ir gara rinda, vienā rokā dod ne vairā k kā divas glā zes, glā zes ne vairā k kā.0, 2 ml.
Pludmale tieš i pie š ī s viesnī cas var redzē t, ka viņ i to tī ra, ā rpus tā ir netī ra. Daudz aļ ģ u, peldē ties nav ī paš i patī kami. Š ķ iet, ka zviļ ņ i ir pietiekami. Bā rs nav lielisks. Pludmalē piedā vā vizinā ties ar siera kū kā m, banā niem utt. , jā kaulē jas.
Bija ekskursijā s.
Man patika nirš ana, bet patiesī bā nirš ana nebija 40 minū tes, bet kaut kur ap 25. Viņ i nebaroja.
Makš ķ erē š ana. Viņ i sola makš ķ erē t tunzivis, patiesī bā viņ i noķ ē ra niecī gu dorado. Deklarē tais cilvē ku skaits bija 4-5, bija 9 plus divi eskorti, tā dam cilvē ku skaitam laiva ir ļ oti maza. Viņ i deva augļ us un dzē rienus.
Vē sturiskā ekskursija Kartā ga - Sidi Bou Said - Tunisija. Vispā r man patika. Pastaigai Tunisijā bija maz laika, nesanā ca aiziet uz medinu, gā jā m tikai pa galveno ielu. Labas pusdienas paē dā m restorā nā .
Viesnī cā ir daudz bē rnu, pā rē jais nav paredzē ts jaunieš iem. Drī zā k piemē rots nobrieduš ā kai paaudzei un ļ ooooti nepretencioziem tū ristiem.
аватар onaspb
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki. Es vienmē r novē rtē ju atsauksmes. Palī dzī ba. Un es arī rakstu. Tunisiju apmeklē ju pirmo reizi. Pirms tam jau 20 gadus ceļ oju pa pasauli. Atvaļ inā jumā ar meitu. 10 dienu / 9 nakš u tū re ar izbraukš anu no Sanktpē terburgas. … Tomēr ▾ Sveiki. Es vienmē r novē rtē ju atsauksmes. Palī dzī ba. Un es arī rakstu.

Tunisiju apmeklē ju pirmo reizi. Pirms tam jau 20 gadus ceļ oju pa pasauli.
Atvaļ inā jumā ar meitu.
10 dienu / 9 nakš u tū re ar izbraukš anu no Sanktpē terburgas.
Mē s lidojā m ar Azur ar Boeing, kurā ir 2 + 4 + 2 sē dvietas pē c kā rtas. 4 stundas ellē lidmaš ī nā , kur galds atveras tikai tad, ja neesi lielā ks par 48 izmē riem un 160 cm garš. . Pā rē jais vienkā rš i nav iespē jams. Pirmo reizi vienkā rš i nebija iespē jams kaut kā mainī t situā ciju...Mē s nomierinā jā mies. Aizmirsa..

Pirms muitas aizpildiet imigrā cijas kartes angļ u valodā (pā rliecinieties, ka karte sastā v no divā m daļ ā m. 1 tiek ņ emts turpat kontrolē , 1 atpakaļ ). Tunisieš i nesteidzas.

Ceļ š no lidostas ilga 15 minū tes. Manā praksē tas ir rekords.

Patiesī bā viesnī ca atrodas nevis pilsē tā , bet gan piepilsē tas tū risma zonā . Atš ķ irī bā , piemē ram, no Turcijas, no viesnī cas vienkā rš i nav kur doties ā rā . Labā kajā gadī jumā tuksneš i un sā lsezeri (lasi peļ ķ es). Sliktā kajā gadī jumā tie ir tikai poligoni.
Tas ir mī nuss. Priekš rocī ba ir tā da, ka teritorija ir labi un vē lams apsargā ta un neviens viesnī cā neienā ks bez rokassprā dzē m. Droš ī ba palī dz nobiedē t arī augstprā tī gos taksometru vadī tā jus, kuri praktizē jas beigā s rē ķ inam pievienot daž us dinā rus un draudī gi pieprasa jaunu summu.
Informā cija par taksometru:
1) vienoties par brauciena izmaksā m iekā pjot un apmaksā t nekavē joties. Taupiet naudu un nervus. Lai gan es dabū ju tikai vienu reizi. Pā rē jie taksometru vadī tā ji bija ļ oti draudzī gi. 2) parastā cena no viesnī cas lī dz Monastiras centram ir 5 - 6 dinā ri.
3) ja taksometrā iekā pj vairā k par 2 cilvē kiem, tad izmaksas uzreiz pieaug lī dz 7-8 dinā riem par maš ī nu.
4) taksometru depo automaš ī nas ir vecas, netī ras un putekļ ainas. Normā li nesastapā mies, pat ja zvana caur reģ istratū ru.

Dosimies atpakaļ uz viesnī cu.
Plusi:
Istabā ir viss nepiecieš amais, izņ emot matu balzamu. Lī dzi jā ņ em savs vai jā iegā dā jas vietē jais.
Uz vietas ir lielveikals.
Cenas par augstu, bet atlikuš o dinā ru var pat pazeminā t (naudu no valsts izvest nevar).
Jauks un tī rs ā ra baseins.
Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem
Pludmales dvieļ i
Ļ oti labs ē diens. Ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Sortimentā zivis, liellopu gaļ a, subprodukti, vista, jē ra gaļ a, tī tara gaļ a, kalmā ri, krabji, svaigi un daudzveidī gi dā rzeņ i, daudz augļ u: jau maijā arbū zi, melones, persiki, plū mes, aprikozes, apelsī ni . . Makaroni bū s vienmē r ar jums gatavota, pica utt. Pusdienā s un vakariņ ā s ir saldē jums. Grils daž reiz ir atvē rts vakariņ ā m uz terases.
Brokastis ir lielas. Sā tī gas (kartupeļ i, dā rzeņ i, ceptas vai sautē tas desiņ as, visā di izcirtņ i, svaigi dā rzeņ i), visdaž ā dā kā s olas, kreņ ķ i, pankū kas, konditorejas izstrā dā jumi, visā di musli un pā rslas utt.
Alkohols viesnī cā ir tikai vietē jais. Turklā t vī ns ir labs. Katru dienu jauni kokteiļ i. Firmas Neroli un Mojito ir ī paš i veiksmī gas zē niem.

Par personā lu:
Bū tī bā vienkā rš i lieliski.
Labi tī ra, daudz apsardzes, tehniķ i, dā rznieki, viesmī ļ i. . Visi jautā jumi tiek atrisinā ti ļ oti ā tri.
Viesnī cas ī paš ā vē rtī ba – animatori. Jauna starptautiska komanda. Ļ oti uzmanī gs visu vecumu viesiem. Man nepatī k stulbas spē les un konkursi. Par programmu no š ī s zonas neko nevaru pateikt. . Patika sportiskā sastā vdaļ a: pludmales volejbols pie jū ras. Un viesnī cā - ū denspolo, ū dens aerobika, joga, solis, š autriņ as, katru dienu viņ i apgū st jaunu deju, piemē ram, zumbu vai č a-č a-č a.
Reģ istrē ties visi gribē tā ji un visi ļ oti ā tri iepazī stas un sadraudzē jas. Kopumā viesnī cā valda ļ oti draudzī ga atmosfē ra.
Es joprojā m nesaprotu, kā viesmī ļ i atceras viesus. Bet jebkura frā ze
vai joks un, kad viņ i atkal tiksies ar jums, viņ i jums atgā dinā s . . Paturiet prā tā . Uzturiet labas attiecī bas ar viesmī ļ iem un bā rmeņ iem un tad ierobež ojumi attiecī bā uz glā ž u skaitu vienā rokā uz jums neattieksies..
Bet ir viens mī nuss un jā brī dina: mana meita tika maldinā ta, mainot valū tu reģ istratū rā . Viņ i palaida garā m tieš i pusi. Pusstundas laikā pamanī ju un nauda tika atgriezta. Pē c sarunā m ar citiem viesnī cas viesiem izrā dī jā s, ka tas nav bijis vienreizē js gadī jums. Vienmē r gara auguma cirtains darbinieks. Es nezinu nosaukumu. Esi uzmanī gs.
Un vē l 1 nepatī kams brī dis. Pē c ieraš anā s Anex gids izplatī ja ekskursijas cenrā di. Pē c 5 dienā m devos pirkt braucienu ar jahtu un viņ š jau izmantoja formu ar citā m cenā m, par 5 dinā riem dā rgā kas. Nav liela nauda, ​ ​ bet nepatī kama.
Vispā r vajag kaulē ties ar tunisieš iem, pazeminā t cenu 2-3 reizes un maksā t uzreiz. Tad lī gumi nedarbojas.
Tuvā kajā s apskates vietā s var nokļ ū t tikai saviem spē kiem, tā pē c, izņ emot gidu, ekskursijas nekur nevar iegā dā ties.
Suvenī ri:
Es lidoju ar tukš u koferi, atgriež os ar pilnu. Vienmē r)
No Tunisijas ir lietderī gi atvest:
Olī vju eļ ļ a. Lieliski un lē ti.
Pē rciet neapstrā dā tu eļ ļ u, skā bums nav lielā ks par 0.8%.
Kvadrā tveida sausais dezodorants. Smarž o stipri, bet ir daž ā das garš as. Es to paņ ē mu par suvenī riem. Tā izrā dī jā s lieliska lieta. No sviedru smarž as no kā jā m tas ļ oti palī dz arī kā apavu skapja aromatizē š ana.
Datumi. Neticami svaigs un garš ī gs.
Siers diapazonā ir lē ts un garš ī gs.
Nutella tipa š okolā des lazdu riekstu smē rē jums, bet vietē jais. Garš a tā da pati, cena lieliska.
Garš vielas, ī paš i safrā ns.
Matu, sejas un ķ ermeņ a kopš anas lī dzekļ i ar mā liem, uz etiķ etē m mā ls ir apzī mē ts ar "tfal". Š ampū ns aizlido.
Ignorē jiet mē mā s etiķ etes uz Tunisijas kosmē tikas. Reklā mā un popularizē š anā valsts atpaliek par 15 gadiem, bet kvalitā te ir izcila!
Ā das izstrā dā jumi ir lē ti, bet smarž o pē c kamieļ u gaļ as, raupjas mē rces un spilgtas krā sas. Ja tas atbilst jū su stilam, tad labi.
Smarž as.
Vietē jā keramika, pakaļ dzī š anā s, tuksneš a roze.
Kamieļ u vilnas gultas pā rklā ji.
Pā rē jo var nopirkt jebkur.
Un iepriekš minē tajā ir skaidra nacionā lā garš a.

Ekskursijas:
Paš i braucā m uz Susu, tur vispā r nav ko darī t. Monastiras centrs ir ļ oti gleznains un atrodas pastaigas attā lumā . Ir lieliski tur pastaigā ties pusi dienas.
Abā s pilsē tā s no viesnī cas ir 52 autobuss par 1 dinā ru vienai personai vai taksis 6 dinā ri par automaš ī nu 1-2 cilvē kiem un pā ris dinā ri vairā k uzņ ē mumam. Ē rts un, protams, ā trā ks par autobusu.
Mē s devā mies uz zoodā rzu. Lī dz Susas autoostai ar taksometru no turienes ar mikroautobusu. Ekskursijas ir 2.5 reizes lē tā kas. Jauki un var pabarot gandrī z ikvienu no ž irafes lī dz ķ enguram.
Mē s gribē jā m, bet nedevā mies uz Sahā ru, tā pē c mū su ieraš anā s grupas autobuss tika saņ emts par ķ ī lnieku. Viņ i mani turē ja 3 stundas, bet atlaida. Daž i dē monu tē riņ i, paldies Dievam, nav radikā li. Pē c š ī incidenta mē s neriskē jā m.
Vienī gā ekskursija, ko iegā dā jā mies, bija brauciens ar jahtu. Jahta bija pirā tiska, animā cijas komanda bija brī niš ķ ī ga, un notika faķ ī rs un jogas š ovs . . Dejoš ana. Smieklī gi.
Dzē rieniem ir iekļ auts tikai ū dens. Ē dienu salā ti, bulciņ a, ceptas mazas zivtiņ as, labi, jū s neejat tur ē st. Patī kami staigā t un fotografē t.
Pē dē jais padoms ir dā sni aizsargā t ā du pirmajā s dienā s un nedegties ilgā k par 15 minū tē m. Arī ē nā panā k iedegums! Daž i zem telts sadega lī dz tulznā m. Rū pē jieties par savu ā du. Ā frika)

Lai jaukas brī vdienas!
аватар pentsova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā tad, mē s atgriezā mies no atvaļ inā juma 24.08. 18. Uzreiz gribu pateikt, ka nevar izņ emt rokas bagā ž ā , nez kā pē c aizmirst par to brī dinā t ieraš anā s brī dī , pasaka tikai tad, kad jau ved autobusā uz lidmaš ī na. … Tomēr ▾ Tā tad, mē s atgriezā mies no atvaļ inā juma 24.08. 18. Uzreiz gribu pateikt, ka nevar izņ emt rokas bagā ž ā , nez kā pē c aizmirst par to brī dinā t ieraš anā s brī dī , pasaka tikai tad, kad jau ved autobusā uz lidmaš ī na. BEZ PĀ RTIKAS! Tie ir augļ i, dā rzeņ i kilogramos. Ir atļ autas tikai pā ris sviestmaizes. Nav atļ auts dzert ū deni, durt griež amus priekš metus (nagu vī les, š ķ ē res, UZMANĪ BU, stikla kolba no ū denspī pes nav atļ auta rokas bagā ž ā ). Ievietojiet visu savā bagā ž ā un nebū s problē mu. Bagā ž as svars 1 personai ir 20 kg, divā m personā m 30 kg. Jums tiks iekasē ta maksa par pā rsniegumu.
Viesnī ca atbilst 4 *, atvē rta ar jaunu ī paš nieku pirms diviem mē neš iem. Ir ā ra, iekš telpu un bē rnu baseini, SPA centrs. Viesnī cu es sauktu par krievu, 90% atpū tnieku.
Un galvenais, tu esi savas valsts seja, neskandalies, neizvirzi pretenzijas, tu neesi zemes naba, un tu esi sveš ā valstī ar viņ u noteikumiem un likumiem, ja samaksā ji lielu naudu par biļ eti tas nedod tiesī bas uzvesties kā lopiem , un visam priekš ā esoš ajam personā lam ir jā rā po uz ceļ iem, lū dzu un jā izpilda katra kaprī ze. Ne reizi vien esam bijuš i liecinieki š ā dā m ainā m, ī paš i izceļ as "neglī tie" krievi. Es vē los atzī mē t arī to atpū tnieku sievieš u daļ u, kas ieradā s no Muhosranskas un cenš as izsū knē t savas tiesī bas. Domā ju, ka piekritī si, ka savā darbā , savā kolektī vā negribē tu katru dienu, visu darba laiku atrasties tik saspringtā situā cijā , pa dienu klausī ties tikai sū dzī bas, rupjī bas utt. . Bū sim taktiski, izglī toti un nedaudz pacietī gā ks
Tagad par viesnī cu:
Nokā rtots uzreiz, ja viesnī ca nav aizņ emta iedodiet istabas, no kurā m izvē lē ties, vispirms jā paskatā s, lai neskrien ar bagā ž u. Ar eskortu pā rbaudiet, vai telpā viss darbojas. Numuri ar koka grī dā m atrodas atseviš ķ ā ē kā gar baseina perimetru. Galvenā s ē kas istabā s ir akmens grī das. Kas attiecas uz kukuļ iem par istabu, tad nedod un viss bū s labi, bet var palū gt samaksā t, dot kukuli vai nē , atkarī gs no jums. Numuri ir vē rsti uz ceļ u, un no lielā kā s daļ as paveras skats uz baseinu. Mums galvenajā ē kā bija 1208. istaba. Istabas tī rī š ana katru dienu, nepilnī ga, mā jā s arī tī rī ba nav sterila. Numuru ar skatu uz baseinu trū kums ir pastā vī ga mū zika no 10.00-19.00 (skaļ i), ja vē laties atpū sties dienas laikā , nav iespē ju. Istabu trū kums galvenajā ē kā (vismaz ar skatu uz baseinu) ir mū zika lī dz 24.00 vestibila bā rā , vakara izklaides bē rniem un diskotē ka pieauguš ajiem.
Dzirdamī ba ir kolosā la pat ar aizvē rtā m durvī m uz balkona. Izplatī ts trū kums istabā m ar skatu uz baseinu ir pulcē š anā s lī dz trijiem č etriem naktī staigā š ana, piedzē ruš ies, kliedzoš i krievu atpū tnieki, bijuš i kautiņ i, skandā li ar policijas izsaukš anu. Pē c atpū tnieku informā cijas atseviš ķ os istabiņ ā s kaut kas nestrā dā ja, pil no griestiem utt. . Ja piesakā ties reģ istratū rā , vai viesnī cā lieliski krievvalodī gie gidi no Krievijas, tas tiek likvidē ts ļ oti ā tri. Galvenais ir pareizi noformulē t savu pieprasī jumu (ū dens neplū st, bet pil no griestiem, ū dens neiet cauri, bet sifons ir aizsē rē jis utt. ). Izturieties pret to normā li, jo nav iespē jams izsekot tik daudzā m istabā m un visu salabot pirms ievā caties. Par veļ as un dvieļ u nomaiņ u lasiet viesnī cas aprakstu, dvieļ us mainī jā m katru dienu! Pludmales dvieļ i ir istabā , tie tiek mainī ti katru dienu pie baseina.
Dienas laikā pie ā ra baseina animatori rī ko daž ā dus pasā kumus, un aktī viem atpū tniekiem nav garlaicī gi. Ejiet uz pludmali apmē ram 10 minū tes nesteidzī gā solī , no izejas no viesnī cas pa kreisi pa ceļ u un taisnā lī nijā gar ž ogu lī dz pirmajam pagriezienam pa labi. Uz ž oga ir uzraksts, ka pludmale. Arī tur no viesnī cas kursē bezmaksas vagons, lielā kais, kas stā vē s pie ieejas ar sarkanu jumtu, pievē rsiet uzmanī bu, ka tā di ir vairā ki, pā rē jais tiks apmaksā ts. Uzreiz teikš u, ka nevajag tē rē t naudu, jo nav tā lu ar kā jā m. Pludmalē ar izklaidi tikai volejbols, ir tualete ar duš u, bā rs ar dzē rieniem. Ī paš i gribu atzī mē t gidi Natā liju, kura strā dā viesnī cā , meitene palī dzē s atrisinā t visas jū su ikdienas problē mas, jo pā rvalda angļ u, arā bu valodu, kā arī palī dzē s nodot informā ciju darbiniekiem, lai tā s novē rstu. Viņ a arī paskaidro, kā kur nokļ ū t, kur nopirkt utt.
viņ ai ir autobusu grafiks, kas kursē uz Monastiru un Susu (pie autobusa 52 A, 52B, 52C (burtam nav nozī mes) abos virzienos, gala pieturas. Maksa 700 melim (kapeikas), paskatieties uz dā lā ru, lai dinā ra kurss internetā (mums bija 1 $ - 2.5 TD dinā ri) Viens otram pretī atrodas divi iepirkš anā s centri. Uzziņ ai, Susā , gala pietura, ja redzat ostu no loga labajā pusē , vai drī zā k tā s beigas, pē dē jais ir ieeja Medinā (tirgū ), kas atrodas cietokš ņ a iekš ienē , nepazū diet, jo tirgus atrodas cietoksnī , tā sienas ieskauj tirgu pa perimetru. Tirgus rindas ir veidotas tā , ka, ieejot iekš ā , ejiet lī dz rindas beigā m, atsitī sities pret sienu, apgriež oties un dodoties atpakaļ kā uz autobusu (kur jū s izkā pā t), tas ir, augļ u tirgus atrodas kreisajā pusē . cietoksnis, labajā pusē ir apģ ē rbu tirgus, daudziem ir fiksē tas cenas.
Esiet modri uz augļ iem, tie var mē ģ inā t uzbriest, piemē ram, uz cenu zī mes ir rakstī ti 4 dinā ri, bet patiesī bā viņ i saka, ka cena ir par 0.5 kg, tā pē c uzreiz norā diet cenu par kg vai gabalu? Mē ģ iniet kaulē ties, tirgotā ji ir ļ oti sabiedriski un labsirdī gi. Starp citu, atcerieties, par brī vu ir tikai siers peļ u slazdā , atpū tnieki teica, ka esot uzaicinā ti, pacienā ti ar tē ju, un tad izrā dī jā s, ka par to visu jā maksā . Tagad par ē dienu restorā nā , ē dieni ir daudzveidī gi, tiek baroti kauš anai un ļ oti garš ī gi. Ikdienā ir vairā ku veidu gaļ a, salā ti, picas, saldē jums tikai pusdienā s, saldumi, kū kas, konditorejas izstrā dā jumi un citas lietas daudz un katrai gaumei. No augļ iem viņ i katru dienu deva persikus, arbū zus, melones un daž us citus eksotiskus augļ us. Ja tie ir beiguš ies vai jū s tos neredzat, pagaidiet 5-10 minū tes, un viņ i atnesī s jaunu porciju. Ja kā dam š ķ iet, ka ē diens ir slikts, vai arī nepietiek, lai uzdotu un atbildē tu uz jautā jumu, ko jū s vē lē tos, š eit ir tikai saraksts, saraksts.
Vai jums ir tā da pati izvē le mā jā s? Kad uzdevu š o jautā jumu tiem, kuri bija saš utuš i, viņ i nevarē ja saņ emt skaidru atbildi. Bet neapmierinā tī ba caur jumtu. Ē dienu ir daudz, ir daudzveidī ba, papildu mā rciņ as tiek nodroš inā tas jebkurā gadī jumā . Un jā , vakarā nav kur iet ā rā , tikai brauc uz Susu vai Monastiru, taksis pa metriem (6-7dinā ri) Un visbeidzot tavas meitenes, matadatas un vakarkleitas viesnī cā izskatā s vismaz vulgā ri, piedod , bet diemž ē l tā ir.
аватар kolyakin
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No Š eremetjevas pacē lā mies 24. augustā ar kompā niju "Ziemeļ u vē jš ". Mē s lidojā m apmē ram 5 stundas. Ierodoties Tunisijā , pie izejas no lidmaš ī nas stjuartes izsniedza migrā cijas kartes, kuras, cik vien varē ja, aizpildī ja lidostā . … Tomēr ▾ No Š eremetjevas pacē lā mies 24. augustā ar kompā niju "Ziemeļ u vē jš ". Mē s lidojā m apmē ram 5 stundas. Ierodoties Tunisijā , pie izejas no lidmaš ī nas stjuartes izsniedza migrā cijas kartes, kuras, cik vien varē ja, aizpildī ja lidostā . Lai gan, ja cilvē ciski bū tu iespē jams š ī s kartī tes iedot lidojuma laikā , tad tā s varē tu mierī gi, nekurnoties.
Ekskursija pirkta no firmas "Pegas Touristik" un tā pē c nebrī nī jā mies, ka, lidostā atraduš i savu autobusu, mums piedā vā ja paš iem iekraut koferus autobusa bagā ž as nodalī jumā . Viesnī cā nokļ uvā m ā tri, kā das 10 minū tes un tikpat ā tri paš i izkrā mē jā m mantas.
Viesnī cā , konferenč u zā lē , viņ i aizpildī ja reģ istrā cijas kartes un stā jā s rindā pie reģ istratū ras. Nostā juš ies rindā , mums uzlika rokassprā dzes, iedeva istabas un seifa atslē gas un rā dī ja aptuveno virzienu uz mū su istabu. Paņ ē muš i koferus, devā mies meklē t savu istabiņ u, kas š ajā viesnī cā nav ī paš i viegli izdarā ms.
Man bija liels prieks, ka nedarbojā s lifts (tā ir ikdienas problē ma) bija patī kami sasildī ties uz kā pnē m pē c lidmaš ī nas. Klī stot pa slimnī cas gaiteņ iem, kas š ausmī gi atgā dina 60. gadus, beidzot atradā m savu numuru (1232). Istabā ar senlaicī gā m mē belē m pavisam jauns mini ledusskapis un televizors kaut kā izskatī jā s smieklī gi. Ieslē dzot kondicionieri, pā rliecinā jā mies, ka tas jau sen neliecina par dzī vī bas pazī mē m, par ko mē ģ inā jā m ziņ ot pa nestrā dā još u telefonu. Beigā s nā cā s atlikt kofera demontā ž u un doties uz reģ istratū ru pē c demontā ž as. Tur mums teica, ka pē c 15 minū tē m pie mums atbrauks tehniķ is un visu sakā rtos. 40. gaidī š anas minū tes beigā s mums paš iem atkal bija jā dodas uz reģ istratū ru. Drī z vien mums paveicā s ieraudzī t tehniķ i. Viņ š cī tī gi noņ ē ma pā rsegu no slē dž a un sā ka ķ erties pie gaisa kondicionē tā ja rež ģ a. Vē l pē c 15 minū tē m viņ š padevā s un aizgā ja.
Kā rtē jo reizi reģ istratū rā paskaidrojot, ka mū su kondicionieris nedarbojas, viņ i nolē ma atsū tī t savu vī rieti no reģ istratū ras. Vē l pē c 20 minū tē m mē s stā vē jā m reģ istratū rā un lē mā m, ko darī t. Tā kā brī vu istabu nebija, mums lika ierasties nā kamajā dienā lī dz pulksten 8, un mē s tiksim pā rvietoti uz citu istabu. Norunā jā m nakš ņ ot š ajā istabā un nolē mā m pa ceļ am aiziet uz kā du bā ru. Nostā jusies rindā pie bā ra, uzreiz atcerē jos Gorbač ova laikus. Vakaros vienmē r tā da rinda. Tikai š eit nav tā vē rts dzē riens, kas sastā v galvenokā rt no ledus, un pā rē jais derē s pē c iespē jas vairā k. Nā kamajā rī tā.8 no rī ta jau bijā m reģ istratū rā . Ieraugot reģ istratū rā pavisam citu cā li, kura krieviski nemaz nerunā (starp citu, viņ a tur ir galvenā ), uzreiz kļ uvā m modri. Ar grū tī bā m vienam otru saprotot, viņ a lika mums ierasties rī t pulksten 8. Arī viesnī cu vadī tā ji situā ciju nav palī dzē juš i atrisinā t.
Apzinoties, ka tas varē tu turpinā ties lī dz pat atvaļ inā juma beigā m, nolē mā m izkravā t koferi un palikt š ajā istabā . Numurs bija ar skatu uz ieeju viesnī cā , kreisajā nepabeigtā ē kā . Naktī , ja neaizver balkonu, tad lī dz 3 naktī klausī sies no kaimiņ u viesnī cā m. Pirmajā dienā viesnī cā ir grū ti pierast pie balinā tā ja smakas, kas nā k no baseina, dvieļ iem, palagiem un krā na ū dens. Telpu tī rī ja un katru dienu mainī ja š ampū nus, tualetes papī ru, dzeramo ū deni. Daž kā rt pradam neizdevā s viss uzreiz, vispirms var nomainī t vienu dvieļ u komplektu, tad š ampū nus, tad ienest palagus un tā visu dienu. Man š ķ iet, ka tas ir saistī ts ar to, ka lifts pastā vī gi sabojā jas. Naktī s tualetē var atrast skudras un tarakā nus. Ja jums tas nepatī k, neejiet uz tualeti naktī . Ē diens labs, lai arī vienmuļ š . Reiz vakariņ ā s bija garneles, bet nā kamajā dienā bija putra ar garneļ u galviņ ā m. Š ajā procesā š eit nekas nav zaudē ts.
No augļ iem bija arbū zi, melones, vī nogas, ā boli. Tikai nedomā ju, ka š ā da augļ u atlase reizē . Parasti bija viena veida augļ i, varbū t divi.
Baseina bā rā tiek piedā vā ti bezalkoholiskie dzē rieni un alus. No 11:00.16:00 ir saldē jums. Animatori ir ļ oti labi. Tas ir ļ oti tuvu jū rai, var ē st arī zirgā . Pludmale ir netī ra. Daudzi teiks, ka tū risti paš i tur cū kas, bet es esmu bijis daudzā s pludmalē s un teikš u, ka tū risti visur cū kojas vienā di, tikai pludmales tiek tī rī tas daž ā di. Daž reiz aļ ģ u ir daudz, bet jums ir jā noķ er brī dis, kad to nav. Medū zas man nekad nav sakoduš as, lai gan daž iem tā gadī jā s, bet tas nav kritiski. Jū s varat paņ emt tomā tu pie bā ra un berzē t kodumu, pē c kura tas iet prom. Spriež ot pē c viesnī cu ceļ vež iem, tū risti no tiem ir tik noguruš i, ka strā dā , lai tikai atbrī votos no tū ristiem. Reiz viņ i devā s ekskursijā ar visurgā jē jiem.
Klusī bā viņ i paņ ē ma naudu, izrakstī ja kvī ti, pat nepū lē jā s paskaidrot, ko ņ emt lī dzi. un ekskursija ar angļ u tū ristiem. Ierodoties vietā , mums piedā vā ja par 3 dinā riem nopirkt pā rsē jus sejai, jo tur putekļ i ir stipri. Bet krieviem putekļ i nerū p, jo neviens nebrī dinā ja, lai naudu paņ em. ATV brauciena vidū ir pietura, kur var nopirkt ū deni par naudu, bet mē s esam krievi un neesam izslā puš i. Tā pat ceļ ojuma beigā s piedā vā iegā dā ties fotogrā fijas par 5 dinā riem, ko briti dara. Pateicoties viesnī cu gidiem, krievi, tā pat kā chmoshniki, stā v malā . Beigā s š ī s bildes jau piedā vā ja par 1 dinā ru, bet mums tā ds sī kums lī dzi nebija. Paldies viesnī cas gidiem Jaroslavai un Altynai! Sī kā k visu skaidro tiem, kas no viņ iem ņ em dā rgā kus talonus, piemē ram, uz Sahā ru, un 40 dolā ru kvadraciklu taloni viņ iem ir sī kumi, kurus nav vē rts mainī t.
Arī no viesnī cas uz Monastiras pilsē tu var doties ar taksometru vai 52. autobusu (biļ ete maksā.660 vietē jā s kapeikas). Tur jū s varat doties uz Medī nu, iepirkties, jo autobuss kursē ik pē c 30 minū tē m. Pats lepni netī rs, bet var redzē t.
Ja spriež am, ka par biļ eti diviem uz nedē ļ u samaksā ja 3.000, tad var teikt, ka atvaļ inā jums izdevā s.
аватар travelua
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2014. gada jū lijā . Paš ā Tunisijā jau treš o reizi, no kurā m otro Monastirā . Pa ceļ am jau viss skaidrs, UIA lidoja no Kijevas, respektī vi, ieraš anā s bija jaunajā Enfid lidostā , lī dz viesnī cai bija kā das 50 minū tes. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2014. gada jū lijā . Paš ā Tunisijā jau treš o reizi, no kurā m otro Monastirā . Pa ceļ am jau viss skaidrs, UIA lidoja no Kijevas, respektī vi, ieraš anā s bija jaunajā Enfid lidostā , lī dz viesnī cai bija kā das 50 minū tes. Izbraukš ana bija vē la, viesnī ca vienos naktī , reģ istratū ra tukš a, iekā rtojā s uzreiz, istabiņ a ar skatu uz dā rzu, istabā s veikts kosmē tiskais remonts, durvis uz balkonu plastmasas (daudzā s istabā s vē l koka vieni). Istaba bija absolū ti ideā la. Viss darbojā s un bija pieejams no kondicioniera lī dz bezmaksas seifam, kura atslē gu iedod uzreiz pē c ieraš anā s, ir pieejama TV pults (citā s viesnī cā s Tunisijā tas nav pieejams vai par naudu). Trī s vannas dvieļ u komplekti, mainī ti katru dienu, bija laba istabene, viņ a to vienmē r darī ja pirms mū su ieraš anā s no jū ras lī dz pulksten 12, un vispā r laba sieviete, labi iztī rī ja, vienmē r atstā ja 2 pudeles (1.5 l) ū dens, ziņ ots par ziepē m, š ampū niem un ž eleju ķ ermenim (ceļ ojumos, protams, ņ emam lī dzi, bet tik un tā ir jauki), tikai trī s pludmales dvieļ u komplekts, gulē ju vannas istabā , paš i mainī jā m, kad ieraudzī jā m istabeni uz grī das. Visas divas nedē ļ as viņ a dekorē ja istabu ar ziedlapiņ ā m vai ziediem, tas bija ī paš i patī kami bē rnam. Pirmā viesnī ca, kurā nebija izteiktas nepiecieš amī bas pē c dzeramnaudas, neviens nedeva mā jienu, neizlikā s, ka tos prasa utt. Mū su ceļ ojumu laikā mē s personī gi dzeramnaudu sniedzam istabenē m katru otro dienu un pē c tam, ja vē las, personā lam, piemē ram, š veicaram.
Viesnī ca man kopumā patika, tī ra, zaļ a, jauks baseins. Baseins nodroš ina saldē jumu un pankū kas, ir visi dzē rieni, ja nepiecieš ams kokteilis, tad galvenā s ē kas bā rā . Vietē ji raž oti dzē rieni, dzē rā m tikai kokteiļ us (kaut kur 7 veidi) un vī nus (3 veidi), kā arī dzē rā m kapuč ī no (kafijas dzē rieni ir visā di), krievi dzer tikai alu. Tū lī t pastā stī š u par š ī s viesnī cas lielo trū kumu, lai tajā vairs neatgrieztos, viesnī ca pilnī bā orientē ta uz krieviem, atseviš ķ os gadī jumos ir ukraiņ i, baltkrievi un slovā ki. Mums nebija ļ oti ē rti, š ī ir pirmā reize, kad atpū š amies viesnī cā ar tik daudz krievu, esmu pā rliecinā ts, ka š ī bija pē dē jā reize. Tas ir tikai gadī jumā , ja kā dam tas ir svarī gi.
Tā kā esam ceļ ojuš i jau treš o un pē dē jā s divas reizes, tad var teikt, ka lielā ko daļ u Tunisijas un lielā ko daļ u paš u spē kiem par izcilā m cenā m, pieņ emsim, ka Pegazs nepā rsteidza nevienu no ekskursijā m, un, skatoties uz š ī m cenas dolā ros, tu vispā r nesaproti, kas ir uz tiem piekrī t (ja kā dam vajadzī ga informā cija par cenā m no Pegasus varu uzrakstī t vai skenē t broš ū ru) Bet uzreiz varu teikt neklausieties š ausmu stā stos, ko Pegasus pā rstā vji pastā stiet (Gulč atajs un Altynai, kā es viņ us saucu, kaut kā ds ī stais vā rds : )). Pā rsteidza muļ ķ ī bas un klaji meli par Tunisiju. Tiem, kas nezina, Tunisijā revolū cija beidzā s pirms 4 gadiem, ir prezidents un š ogad ir jaunas prezidenta vē lē š anas, cilvē ki lielā koties ir draudzī gi, ī paš i mī l bē rnus, es neteiktu, ka viņ i ir kaitinoš as. Tas man Tunisijā patika, ka š eit var justies mierī gi pilsē tā un nebaidī ties. Protams, ir stā sti par to, ka rotas tiek noplē stas, nu, piedodiet, kad jaunai dā mai iet ar dziļ u kakla izgriezumu un kaklā karā jas 2-3 zelta ķ ē dī tes, turklā t plecā karā jas DSLR bez lieta, tad ko tu gribē ji! ? Manuprā t, nevajag aizmirst, ka atrodies sveš ā un pat arā bu valstī . Tā ka par pā rstā vjiem ieslē dziet savas smadzenes un vismaz izlasiet par valsti pirms dodaties uz to un neticiet visiem menedž eru stā stiem, ka viesnī cā galvenais uzdevums ir pā rdot jums ekskursijas, viss pā rē jais ir sekundā rs un vairumā gadī jumos tas viņ iem nav svarī gi (un plū sma uz viņ iem ir daudz tū ristu, kas mani pā rsteidza, par ko cilvē ki jautā un ar kā dā m problē mā m viņ i nā k, cilvē ki ieslē dz smadzenes). Droš i var iegā dā ties ekskursijas jebkurā citā vietā , protams ž ē l, ka š ai viesnī cai ir tikai viens viena operatora pā rstā vis, citā s viesnī cā s izvē lē jā mies jebkuru citu no kā da lē tā ka vai pirkā m no vietē jiem. Salī dzinā jumam, Sahā ra ģ imenei, kurā ir 2 pieauguš ie + bē rns Pegazā ir 450 USD, to paš u var nopirkt Monastirā par 250 USD, man pat izdevā s nopirkt par 180 USD, bet tas ir drī zā k izņ ē mums. Un tā it visā . Zoo, var droš i braukt ar taksi, taksometra izmaksas vidē ji 80 dinā ri + 20 dinā ri ieeja 1 pieauguš ais, braucot vienam 3 (ģ imenei) izmaksā s ap 130 dinā ru (varē tu iztikt ar 110 dinā riem, bet atkal š is ir izņ ē mums) no operatora maksā apmē ram 150-170 dolā rus. Tā tad var doties jebkur, ietaupot ļ oti lielu budž eta daļ u, mē s pat ceļ ojā m uz senajā m pilsē tā m (piemē ram, Dougga, Tuburbo Majus, Zaguan u. c. ) individuā li pa auto ar š oferi (maš ī na ar kondicionieri) mums visiem izmaksā ja 200 dinā rus, operators par š o prasī ja 600! utt. Mazliet apjucis no viesnī cas.
Turpinā š u, tā kā š ogad ekskursija mū s vairs neinteresē ja, atvaļ inā jumu veltī jā m atpū tai. Pirmo dienas pusi pavadī jā m pludmalē , mī nuss ir tas, ka viesnī ca atrodas otrajā lī nijā un jā iet uz pludmali vai arī ir pajū gs ar zirgu, kas aizvedī s lī dz jū rai bez maksas. Bū tī bā tas mani netraucē ja. Bet š ī ir pirmā reize, kad mē s ieņ ē mā m viesnī cu otrajā lī nijā , un, cerams, pē dē jā . Pludmale normā la, viss ir standarta sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, ir arī matrač i (togad atpū tā mies viesnī cā , kurā sauļ oš anā s krē sli nebija plastmasas, bet mī ksti, daudz vē sā ki, nu, tas tā ). Pludmalē vienmē r ieradā mies ap pulksten 8, tā pē c ar lietussargiem nebija nekā du problē mu, un tik un tā sauļ oš anā s krē slu un matrač u pietika visiem. Pludmalē dzē ra tā pat kā pie baseina, tuvā k vakariņ ā m ja pie baseina iedeva pankū kas ar š okolā di un saldē jumu, tad pludmalē iedeva frī ar go-suni (es teiktu, ka tas bija nož ē lojami lī dzī ba) un arbū zs vai melone. Kaut kur 12 izgā jā m no pludmales un tajā dienā neatgriezā mies. Paē dā m un pē c karstuma rimš anā s atpū tā mies un peldē jā mies pie baseina lī dz pulksten 19.
Ē diens, visa pietika, principā vē l neesmu bijusi nevienā viesnī cā , lai VISĀ varē tu palikt izsalcis. Ir gaļ a - liellopu gaļ a, tī tara gaļ a, vista, pat cū kgaļ a, jē ra gaļ a; zivis - bija tuncis, bija visā das zivis ceptas, tvaicē tas, arī sanā ca garš ī gi; piedevas - rī si, kartupeļ i, makaroni u. c. Salā ti, dā rzeņ i, siers, desiņ as (š o neē dam), zupas (2 veidi), maize, olī vas (pirmo reizi ē du tik š ausmī gas olī vas, pagā juš ajā gadā Susā viesnī cā paņ ē mu pusš ķ ī vi, tā s ir vienkā rš i pretī gi, biju pā rsteigts) , olī vas, visā di asie pipari, ķ iploki utt. Saldi, nu, varē ja bū t labā k, bet godī gi sakot, pietika, sen jau visu bija izmē ģ inā juš i un paņ ē ma tikai to, kas vairā k patika nelielā daudzumā . Mani ļ oti iepriecinā ja ļ oti sulī gas, saldas, garš ī gas melones, pā rē š anā s, bija arī arbū zi, reizē m vī nogas (bet Tunisijā vī nogas negarš o, tā pē c te pat neņ ē mu), plū mes, persiki. Nu ī si sakot, vienmē r ir ko ē st, vakariņ ā s sarī kojā m pat gavē ņ a vakarus, un tos, kas saka, ka nav ko ē st, mē s nesaprotam. Starp citu, 4 gadus vecais bē rns arī necieta badu. Ā , un vē l gribu pieminē t dabiskos jogurtus ar ievā rī jumu (ā bolu, vī ģ u, zemeņ u utt. ) brokastī s. Izklaide, gandrī z visi te raksta entuziasma pilnus izsaucienus par animā ciju, animatoriem utt. Nu jā , tas ir kaut kā jautri, bet patiesī bā viss ir vienmuļ i, diezgan garlaicī gi, un brī ž iem tas ir pazudis un skatoties uz citiem, pat es teiktu pazemojoš i, kas attiecas uz mani, nekas ī paš s. Pludmalē vispā r daž brī d tika veikta nož ē lojama animā cijas lī dzī ba, varē ja nenā kt vispā r, bet no viņ iem bija skaidrs, ka pludmale viņ iem bija kā spī dzinā š ana, visa kustī ba tika sakā rtota pie baseina. Vē l daž i vā rdi par jū ru, daba ir daba, bet š ajā pludmalē sanā k vairā k atkritumu, bija aļ ģ es un kaut kā tā s tika uzpū stas tieš i š ajā teritorijā , jo attā linoties, pat nevienu neaizvā cot, bija skaista dzidra jū ra. To es redzē ju Tunisijā un citus gadus, kad piekrastē ir viesnī cas, kuru aļ ģ u ir mazā k un tā s ir vieglā k iztī rī t, bet ir daudz vietas, un, ja neviens vispā r netī ra. Bija arī medū zas, kas dzē la daudzus pa labi un pa kreisi. Cilvē ki Tunisija ir jū ra ar medū zā m, nu, ņ em lī dzi Finistil vai kā du pretalerģ ijas smē ri, nevis skraida un prasī t tomā tus (ja godī gi, bija smieklī gi). Arī pludmalē man nepatika, ka tirgotā ji dodas tieš i uz sauļ oš anā s krē sliem, citas viesnī cas sev to neatļ ā va.
Bē rniem bija vakara animā cija, aizmugure tā da pati vienmuļ a, un garlaicī ga tiem, kas viesnī cā ir vairā k kā.7 dienas. Mans bē rns jau gā ja tikai uz daž ā m dziesmā m, kas viņ am patika vairā k, un otrajā nedē ļ ā kaut kā klausoties tā s paš as 10 dziesmas. . . Bet par mini klubiņ u bē rniem, par kuru no 15:00 varu teikt tikai labu, bē rnam patika tas un viņ š pastā vī gi staigā ja, lai gan tā dā veidā mē s zaudē jā m dienas miegu. Mini klubiņ u vadī ja Hetere (ang) un Marina (rus), kā likums, krievvalodī gos bē rnus pievilka Marina, mans bē rns nerunā krieviski, tad Marina, kā man sā kumā likā s, vairī jā s no bē rna. , bet Hetere bija pā rsteidzoš i labā kā s draudzenes. Katrā ziņ ā par mini klubu ir tikai pozitī vas atsauksmes, š ī ir iespē ja vecā kiem dienas vidū atpū sties.
Nu, viss par viesnī cu, mē s varam teikt, ka tā ir laba viesnī ca savam lī menim, un, ja ņ em vē rā , ka nauda radā s, tā kopumā ir skaista.
Un daž i vā rdi par ģ enerā li. Tunisija ļ oti piemē rota bē rniem, smilš ainas pludmales, nav dziļ jū ra, vasarā pieļ aujama temperatū ra, atmosfē ra nav kaitinoš a, var brī vi staigā t pa pilsē tu, apmeklē t muzejus, medinas utt. Ka Monastirā , ka Sousse, Hammamet ir lielveikalu tī kls, piemē ram, Monoprix un General, kur var nopirkt dateles (tā ir atseviš ķ a saruna, vē l neesmu ē dusi dateles garš ī gā k kā Tunisijā ), olī veļ ļ u (mē s vienmē r pirkt litru bundž ā s (no 3gab. ), lieliski atbrauc mā jā s), Miswak zobu pasta un kosmē tika, tē ja, kafija, tas viss kopumā ir daudz lē tā ks nekā viesnī cu veikalos. Un arī pie medī nas ir lieli suvenī ru lielveikali ar fiksē tā m cenā m, tie mums patī k vairā k nekā staigā š ana pa bazā ru.
аватар rirurp
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visi labie cilvē ki! Es biju Tunisijā ar savu dvē seles radinieku, mums ļ oti patika viesnī ca , , , , , , , , lielisks ē diens lielisks serviss! Viss personā ls laipns un saprotoš s krievu tū ristu mentalitā te! Cienī jamie kolē ģ i, es lū dzu jū s visus bū t kulturā lā kiem attiecī bā uz cilvē kiem, kas veido jū su atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Sveiki visi labie cilvē ki! Es biju Tunisijā ar savu dvē seles radinieku, mums ļ oti patika viesnī ca , , , , , , , , lielisks ē diens lielisks serviss! Viss personā ls laipns un saprotoš s krievu tū ristu mentalitā te! Cienī jamie kolē ģ i, es lū dzu jū s visus bū t kulturā lā kiem attiecī bā uz cilvē kiem, kas veido jū su atvaļ inā jumu. Neizrā di savu Bykovskajas mentalitā ti mī ļ ā , esi laipnā ks, lai ievē rotu elementā rā kos pieklā jī bas noteikumus! Un tad visi pasaulē dzī vos vieglā k un droš ā k!
Izbraucu ar APL Travel http://www. apltravel. ua/ Kijevas pilsē tā ar izlidoš anu no Borispiļ as lidostas! Sā kumā plā noju doties uz citu viesnī cu, kuru atradu š ajā vietnē č etras zvaigznes, bet man piedā vā ja trī s zvaigznes un nedaudz dā rgā k. Izlasot atsauksmes par viesnī cā m, piekritu piedā vā tajam variantam! Turklā t viņ u ceļ ojums diviem uz š o viesnī cu atš ķ ī rā s par 1000 UAH no pā rdoš anas citā s tā s paš as viesnī cas vietnē s! Ekonomiskais piedā vā jums. Atvaļ inā jums bija brī niš ķ ī gs. Lidostā viņ i lidoja ar Kharkiv Airlines; Ā TRI, Ē RTI, Ē RTI. ALP Travel mū s atsū tī ja no Pegas Tourist, tā pē c viesnī cā mū s uzraudzī ja viņ u gids! acī mredzami ir par daudz).
=== LŪ DZU AUGSTĀ KO VADĪ BU PIEVIETOT LIELU UZMANĪ BU SAVU GIDU DARBĪ BĀ M VIESNĪ CĀ S, Spriež ot TUNISIJĀ , VIŅ U CENAS SKAIDRĀ NAV TUNISIJAS. stundas 30-35 dinā ri), UN KURĀ S DARBĪ BĀ S 10. MUGURAS + atseviš ķ a maksa par kamieli, ATV, deltaplā nu. LABIE PUIŠ I NEKALPOJAS APLOTINĀ T SAVUS TAUTI. UN KĀ TAS ATTIECAS UZ NOTEIKUMIEM, VIŅ I LAIPNI SAKA, ATDODIET TUNISIJAS DINĀ RU UN VIŅ I IZGALĪ S JUMS VISU UN DUŠ U, UN DUŠ U, UN GAISMU, UN TĀ LVADĪ BAS PULTI, UN BATERIJAS. . . KĀ DI LABI UZVARĒ TĀ JI.
CILVĒ KI-TŪ RISTI ESIET DĀ SNI, JA IESPĒ JAM Č AJU, LAI JŪ S ATJĀ MĒ SVEŠ Ā VALSTĪ . NEIEROBEŽ OJIET TIKAI VIENU DINĀ RU, lai ir vairā k. ====
Tagad par TUNISIJU: valsts ir diezgan interesanta. Labā k ņ emt viesnī cas uz viss iekļ auts trī s zvaigznes vai piecas, č etras kaut kā nav un š eit nav! === TĀ PĒ C, Dā rgie BRĪ VDIENI, NEPĀ RBAUDIETIES VIESNĪ CĀ S UN LASĪ T ATSAUKSMES, SKATIET FOTO UN ORGANIZĒ JIET PRIECĪ GUS SVĒ TKUS. PAVĒ TIET LAIKU, LASOT ATSAUKSMES, TAS JUMS PALĪ DZĒ S. ===
TUNISIJA ir valsts ar skaistu barbaru vē sturi un interesantiem Romas impē rijas arhitektū ras plā niem. Jū s varat patstā vī gi apceļ ot valsti, izmantojot LUAGE STATHIN (mikroautobusus), taksometrus un metro (lielpilsē tas zemes vilciens). Rakoties pa internetu, jū s atradī siet citu cilvē ku atsauksmes, kā tur nokļ ū t. . Vai arī pasū tot pie gida dā rgas ekskursijas, kurā s, kā man, ļ oti maz laika atliek kaut kā dai rū gš anai, blenzt, bildē ties un papļ ā pā t. Izlemiet paš i.
Ko nopirkt Tunisijā var atrast arī pē c atsauksmē m, noteikti iegā dā jieties (vī ns (valsts Tunisija ir Francijas kolonija un prot gatavot forš u vī nu, vietē jais forš ais zī mols ir MAGON)) olī veļ ļ u, ā das somas. , un ā das izstrā dā jumi. Viesnī ca nodroš ina sauļ oš anā s krē slus pludmalē un pie baseina, ar matrač iem pietika. Dzert viesnī cu bā ros (alus, vī ns, degvī ns, viskijs, dž ins, rums, brendijs, kokteiļ i no š iem uz vietas raž otiem dzē rieniem) no 10:00 lī dz 00:00, katram pietika ar vienu roku un izlaida 4 un 5 porcijas. Pludmalē alus, fanta sprite sulas un sviestmaizes ar kartupeļ iem. Tī rī š ana ir lieliska. Dvieļ i un veļ a ir tī ri un laicī gi mainī ti. Istabā ir ledusskapis, kondicionieris, seifs (atslē ga jā nē sā lī dzi un nekad nedrī kst atstā t istabā , citā di var nozagt saturu, tā pē c gide teica, nu, mē s to nē sā jā m). Balkons lī dz balkona galds un divi krē sli. Karstais un aukstais ū dens bez pā rtraukuma. Vakaros ap viesnī cu zā lē s un restorā nos spē lē patī kama atpū tas telpa, un pie baseina ir skaļ a zona. Pludmale ir apsargā ta, neviens no vietē jiem neuzspiež savus pakalpojumus. Bet, godī gi sakot, vietē jiem ir interesantas lietas, ko nopirkt, un pakalpojumi, piemē ram, braukš ana ar kvadraciklu par 35 dinā riem (bildē redzamais č alis tos pā rdod), un savam priekam var veltī t laiku, viņ i sniegs visu informā ciju, galvenais, lai jū s viens otru saprotat. Pludmalē jū ra ir silta un tī ra! Ja ir vē tra, ir medū zas ar melniem matiem, tā s dzelž (foto zemā k).
Pā rē jais bija brī niš ķ ī gs, es un mans dvē seles radinieks bijā m sā tī gi un apmierinā ti! Paldies visiem, kas organizē ja mū su svē tkus.
аватар Arina36
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Es steidzos uzrakstī t atsauksmi, kamē r manas atmiņ as vē l ir dzī vas))) Mē s lidojā m ar Pegasus, Nord Wind aviokompā niju. Pirmo reizi manā ar viņ u attiecī bu vē sturē man pret viņ u nav pretenziju. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Es steidzos uzrakstī t atsauksmi, kamē r manas atmiņ as vē l ir dzī vas))) Mē s lidojā m ar Pegasus, Nord Wind aviokompā niju. Pirmo reizi manā ar viņ u attiecī bu vē sturē man pret viņ u nav pretenziju. Lidojums bez kavē š anā s, ideā ls pacelš anā s un nosē š anā s turp un atpakaļ . No Novosibirskas lidojā m 8 stundas, bijā m diezgan noguruš i. Par laimi viesnī ca atrodas piecu minū š u autobusa brauciena attā lumā no Habib Bourguiba lidostas))) Atcerieties š o nosaukumu! Vē lā k tas jums ļ oti noderē s. Ja jū s veltī gi saucat š o vā rdu, tas nozī mē , ka viņ i skatī sies uz jums gandrī z tā pat kā tagad uz miruš o, pirmo Tunisijas prezidentu (Habib Bourguib) un visi vā rti jū su priekš ā bū s plaš i atvē rti! )))
Ierodoties viesnī cā , un ieradā mies no rī ta, mū s sū tī ja pā ris stundas pastaigā ties pa viesnī cu, reģ istrē š anā s sā kā s 12.30. Mē s ieguvā m 1201. istabu galvenā s ē kas pirmajā stā vā . Numurā elektroniskais seifs, standarta numurs. Grī das apdarinā tas "zem ķ ieģ eļ a", pie gultā m guļ vilnas paklā jiņ i, mē beles tumš as, koka. Ir viss nepiecieš amais no mē belē m un aksesuā riem. Skapī ir pakaramie un ledusskapis, pē c atsauksmē m un sapraš anas ledusskapī vajadzē tu bū t pudelei tī ra dzeramā ū dens, bet dabū jā m tikai nā kamajā dienā , sazinoties ar apkopē jiem. Santehnika vannas istabā ir nedaudz veca un nogurusi no darbī bas, bet tā strā dā ja. Ū dens padeves pā rtraukumu nebija, bet duš a diezgan vā ji turē jā s savā vietā un nedaudz notecē ja. Higiē nas preces bija: ziepes, š ampū ns, duš as ž eleja, matu kondicionieris, ķ ermeņ a pieniņ š un duš as vā ciņ š . Bija jā bū t arī š ū š anas komplektam, bet mums nebija, iepriekš ē jie ī rnieki, acī mredzot, vilka prom pē c suvenī riem))) Viens “bet”, tas joprojā m bija klā t...Tā bija smarž a telpa. Mitruma un notekū deņ u smaka. Treš ajā uzturē š anā s dienā mē s beidzot pieradā m pie tā . Tomē r visu nogludinā ja skats no balkona. Viņ š bija pie mū su baseina. Arī ļ oti mī ļ š izskats! Vakaros istabā pa grī du skraidī ja skudras. Jā , jā , tā das mī ļ as, lielas, melnas skudriņ as. Viņ i varē tu viegli iet uz kā jas, ja jū s veicat minū tes pieturu, bet bū tī bā , ja jū s staigā jat č ī bā s vakarā , tā s ir gandrī z neredzamas. Istabā , man jā piebilst, ļ oti vā ja gaisma. . . Trī s nakts gaismas istabā un visa gaisma atstā ja daudz vē lamo. Tad mums paskaidroja, ka elektrī ba, tā pat kā Krievijā , ir ļ oti dā rga. Tā pē c tas ir saglabā ts.
Galvenais restorā ns ir galvenais restorā ns. Bū tī bā viņ š ir grē kā zis. Neizved tik daudz viesus. Ē diens ir izcils. Gaļ as, dā rzeņ u, augļ u un saldumu pā rpilnī bā . Viesmī ļ i ir pieklā jī gi smaidoš i, arī pavā ri zina savas lietas. Bet attiecī bā uz vietā m galvenajā restorā nā viesu masveida ieraš anā s dienā s jums jā raksta atseviš ķ a tē ma. Mē s savā starpā visus jaunpienā cē jus nosaucā m par "balto gaļ u", tā teikt jokojot. Tā tad kaut kā da "baltā gaļ a", acī mredzot, pirmo reizi izlauzā s ā rzemē s. . . Vajadzē ja redzē t, kā tantiņ as milzī gā s pludmales cepurē s un ar pludmales dvieļ iem skraidī ja no viena trauka uz otru, pieliecā s pie tā un š ņ ā ca (paldies tu vismaz nepamē ģ inā ja no kopē jā s karotes))) Tad, piepildī juš i š ķ ī vi lī dz malai, un š ķ ī vjus, jā atzī mē , apmē ram 25 cm diametrā , viņ i skrē ja pie galdiem tos ņ emt) )) Tā pē c nolē mā m, ka pagaidā m "baltā gaļ a" bū s piesā tinā ta, restorā nam var droš i pieiet pē c pusotras stundas un nekļ ū dī jā ties.
Viesnī cas teritorija ir maza, bet tī ra un ē rta. Baseins ir daž ā da dziļ uma, pa kreisi 1.90cm, ja pā riet pa labi, paliek mazā ks. Ū dens ir tī rs un silts. Animatoriem, acī mredzot, tajā aizliegts peldē ties, kā arī viesmī ļ iem ē st restorā nā . Tā pē c katrā akvadž ima vai ū dens aerobikas nodarbī bā , ja vē laties, viņ i noteikti izdomā tu veidu, kā tajā ienirt paš i, kopā ar atpū tniekiem. . . Turklā t akvadž ima vingrinā jumi bija ļ oti atkarī gi no meitenē m, kuras nolē ma iesildī ties. uz augš u...Ja viņ i kaut ko paskatī jā s, animatori saspridzinā ja smadzenes un izdomā ja vingrinā jumus, kas acī mredzot nekā di neietekmē ja fiziskā s aktivitā tes un citus ū denssporta mē rķ us, bet bija vienkā rš i vē rsti uz to, lai meitenes parā dī tu krū tis un dupsi, cik vien iespē jams. Tomē r daudziem cilvē kiem š ie vingrinā jumi patika, un viņ i ļ oti centā s, kas iepriecinā ja vī rieš u dzimuma pā rstā vi, kura sievas uz minū ti devā s darba darī š anā s)))
Animā cija, jā atzī mē , nē . Ū denspolo spē le, pē c tam ū dens trenaž ieru zā le, un ar to arī beidzas jautrī ba pie baseina. Netā lu no animatoru midzenes karā jas pasā kumu grafiks, kad izteicā m vē lmi spē lē t pludmales volejbolu, mums teica, ka animatoru it kā esot maz, visiem nepietiek un nemaz negribas spē lē t. Volejbola laukums pludmalē ir bē dī gā stā voklī . Viss ir piegruž ots un klā ts ar smiltī m, rež ģ is nokarā jies un pilns ar bedrē m. Pati pludmale ir sliktā stā voklī . Atkritumi ir vairā k vai mazā k iztī rī ti, lai gan ar sauļ oš anā s krē sliem pilnī gs haoss. Atpū tnieki pagriež tos pa diagonā li pret sauli, tā dē jā di ieņ emot vietu zem lietussarga un izdodoties negulē t ē nā . Tā pē c daudziem nepietiek vietas ē nā .
Jū ra ir savā dā ka. Tas viss ir atkarī gs no plū dmaiņ ā m, mē ness fā zē m. Pirmā s dienas bija nemierī gas, satrauktas, cē la smiltis, nā kamā s dienas bija kristā ldzidras un mierī gas. Bet medū zas! Tā s bija visas dienas, tikai vienu dienu to bija maz, citu vē l mazā k, un citā s dienā s jū ra mudinā ja no tā m. . . Sā pī gi, pē kš ņ i dur, it ī paš i, ja ū denī neredzi. kolonnu, jū s nevarat izvairī ties. Izskatā s pē c stieples gabala, brū nganā krā sā . Ja upuris ir tuvu, tas saraujas, ja pamana no tā lienes, ir skaidrs, ka tas ir izstiepts gredzenā ar diametru lī dz 15 cm. Š ī gredzena vidū ir paš as medū zas ķ ermenis un sarkans krustu uz tā . Viņ i saka, ka jū s varat izglā bt sevi no niezes pē c viņ as apdeguma ar tomā tu, bet mums š ķ ita, ka tā ir paš hipnoze. Pē c tam, kad izklā jat tomā tu, nieze pazū d pusstundas laikā , ja jū s to neizklā jat, tas pats. Izmē ģ iniet to pats)))
Man nepatika, ka citā s viesnī cā s vienkā rš i dzē rieni, piemē ram, Cola, Sprite un Fanta, vienmē r bija brī vi pieejami, bet š eit katru reizi jā vē rš as pie bā rmeņ iem. To izsniedza visos bā ros, pludmalē , vestibilā , restorā nā , vienā rokā ne vairā k kā divus dzē rienus. Par vestibila bā ru ir pavisam cits stā sts.
Ir vakara maiņ a, nē ģ eris un arā bu meitene. Arabč onka savā starpā , mē s saucā m sliktu vā rdu. Alkohols, iespē jams, sā kotnē ji labas kvalitā tes, bet atš ķ aidī ts lī dz neķ ī tram. Kas attiecas uz jau izlietā ķ ermeņ a spirta apjomiem kokteiļ iem, tad ar bā rmeņ iem lamā jā mies lī dz aizsmakumam. Lieta nonā ca lī dz krievvalodī gajam darbiniekam Belalam un bā ra š efpavā ram un visiem viesmī ļ iem, vadī tā jai un citiem, tač u nekas nekustē jā s. Viņ i atnesa pudeli, atvē ra, ielē ja, atvainojā s un...nā kamajā dienā tas pats. Tā tad, dā rgie draugi, ja vē laties atpū sties, tad jums bū s jā iegā dā jas alkohols pilsē tā , lielveikalā General. Š is ir fiksē tas cenas veikals, kurā vietē jie uzkrā j krā jumus. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka piektdienā s tas ir slē gts. Nedomā jiet, mē s neesam lopi un neesam alkoholiķ i, tā da attieksme pret viesiem ir vienkā rš i nepatī kama, jo ī paš i tā pē c, ka nauda tika maksā ta no 70 lī dz 100 mū su koka un likteņ a gribas, vai drī zā k brī vu vietu trū kuma dē ļ . citā s viesnī cā s, atveda mū s š eit. Esam č etras jau uz vietas satikuš ā s ģ imenes, daž ā da vecuma, daž ā da statusa, ar daž ā diem ienā kumiem. Bija daudz vietu, mē s redzē jā m daudz lietu, tā pē c mē s nolē mā m cī nī ties par savā m tiesī bā m))) Tā bija mū su izklaide, animatori mū s nelutinā ja, mums vajadzē ja izklaidē ties)))
Animatori bija piemē roti tikai vientuļ ā m meitenē m, kuras nā ca pā ri trim jū rā m, meklē jot lielu un tī ru mī lestī bu. Viņ i labprā t fotografē jā s ar viņ iem kā pē rtiķ iem, ļ ā va tiem pieskarties matiem un citā m ķ ermeņ a daļ ā m un flirtē t.
Par izklaidi. Mū su jauno draugu galvenā izklaide bija brauciens uz tuvē jo viesnī cu ar statusu "č etras zvaigznes". To sauc par "Ruspina", ja jū s atstā jat viesnī cu uz ceļ a, tad dodieties pa labi. Gar jū rmalu tas ir iespē jams, bet tur jū ties neē rti, pē c viņ u domā m, jo ​ ​ pakrī ti zem vietē jo iedzī votā ju skatieniem. Viņ iem ir tā das paš as baltas rokassprā dzes kā mums, un neviens tos neapturē ja pat vienu reizi. Viņ i mierī gi tur gā ja gandrī z katru dienu un pilnī bā izmantoja savus pakalpojumus. Viņ iem ļ oti patika, kustī ba tur ir aktī vā ka nekā mums bija.
Uz Monastiru braucā m katru otro dienu kā uz darbu, visi tirgotā ji mū s pazina pē c skata un nekad netraucē ja, laiski tirgojā s, piedzē rā s. Labas lietas un izmaksas gan tur, gan pie mums. Pē c tam mums ar pā rliecī bu teica, ka tur esoš ā olī veļ ļ a ir rū pnī cā raž ota labā kvalitā tē un viena litra sarkanā cena nav lielā ka par 8 dinā riem. Dinā ra maiņ as kurss ir aptuveni 22 rubļ i. Taksometrs uz Susu 10 dinā ri, uz Monastiru 7 dinā ri. Š ī s ir aptuvenas izmaksas, kaulē jieties, un jū s bū siet laimī gs. Monastirā medina ir ļ oti maza, apmaldī ties nav iespē jams, tirgotā ji nav kaitinoš i, atš ķ irī bā no Susas. Tur viņ i ir nekaunī gi, ir daudz krā pnieku, arī tā di, kas runā krieviski. Tur nevienam neuzticies. Bū s jautā jumi, rakstiet personī gi, pastā stī š u par interesantiem eksemplā riem (puisis no Rjazaņ as, puisis no Pē terburgas, puisis no Kijevas) ir lieliski audzē tā ji)))
Apmē ram 10 minū tes gā jienā no viesnī cas pa labi, ja ir kartings, tas maksā apmē ram 20 dinā rus, bet ir daž ā das cenas daž ā diem kartingiem. Strā dā lī dz pusnaktij. Tur brauca. Nomā ti visurgā jē ji no cigareš u pā rdevē ja pludmalē . Viņ i bija apmierinā ti. Kaulē ties. Mē s saņ ē mā m 25 dinā rus no cilvē ka. Salī dziniet Pegasus cenas, tā s ir dolā ros. Slē poš anas marš ruts un laiks ir aptuveni vienā ds. Viņ i paņ ē ma Tunisu-Kartā gu-Sidi Bou Saidu no Pegasus. Ja jū s neiebilstat par laiku, varat doties. Tas viss ir atkarī gs no ceļ vež a. Mū su spieķ i sakoš ļ ā ti, neinteresanti. Un otrai grupai bija gids, izcilas krievu valodas zinā š anas, bet autobusā kā gestapo. Soli pa kreisi, soli pa labi
Nebaidieties, tunisieš i ir mierī gi, bet, protams, jums nevajadzē tu atpū sties. Vispā r, ja interesē , tad jautā jiet, te visu neminē š u, bet ar prieku atbildē š u.
аватар yunona21
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmo reizi atpū tos pie drauga Tunisijā . Ekskursija no Pegasus in Dessol Saadia Resort nopirkta nedē ļ u pirms izlidoš anas. Varē ja nopirkt daudz lē tā k. Ceļ ojums kopumā bija ļ oti patī kams. Izlidoja no Sanktpē terburgas 25.07. 201.14:10, Monastirā ieradā s 15:45 (lidojums 4 stundas +). … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos pie drauga Tunisijā . Ekskursija no Pegasus in Dessol Saadia Resort nopirkta nedē ļ u pirms izlidoš anas. Varē ja nopirkt daudz lē tā k. Ceļ ojums kopumā bija ļ oti patī kams. Izlidoja no Sanktpē terburgas 25.07. 201.14:10, Monastirā ieradā s 15:45 (lidojums 4 stundas +). Monastiras lidostā mū s sagaidī ja gids no Pegasus un, izejot cauri pasu kontrolei, tikā m aizvesti uz Dessole Saadia Resort viesnī cu, kur mū s ievietoja istabiņ ā s uz 30-40 minū tē m. Otrajā stā vā ieguvā m istabiņ u trim personā m, kurā dzī vojā m kopā . Istaba sastā vē ja no diezgan lielas istabas, kurā bija 3 gultas, 2 naktsgaldiņ i, gar vienu sienu diezgan garš galds, uz kura karā jā s spogulis un televizors. Istabā bija arī divi iebū vē tie skapji, viens skapis - ar augš ē jo un apakš ē jo plauktu un lielu skaitu mē teļ u pakaramajiem, otrs - ar diviem plauktiem, augš ā bija neliels seifs, apakš ā - a neliels ledusskapis (tā teikt mini bā rs). Diemž ē l seifa atslē ga tika pazaudē ta un mē s to nevarē jā m izmantot, lai gan, ja bija vē lē š anā s, bez maksas bija iespē ja reģ istratū rā atstā t seifā dokumentus, naudu un vē rtslietas. Istabā bija vannas istaba un tualete. Vannas istabā bija vanna ar duš u un izlietni, liels spogulis virs izlietnes, fē ns, trī s lielie dvieļ i, trī s vidē jie dvieļ i, kā ju paklā jiņ š un trī s pludmales dvieļ i, kā arī nepiecieš amo ziepju piederumu komplekts uz izlietnes : š ampū ns, duš as ž eleja, ķ ermeņ a pieniņ š , matu kondicionieris un duš as vā ciņ š . Istaba, vannas istaba un tualete tika tī rī ta katru dienu, dvieļ i tika mainī ti ik pē c 3 dienā m, izņ emot pludmales, jo tos vienkā rš i nebija iespē jams mainī t, jo mē s tos pastā vī gi ņ ē mā m lī dzi uz pludmali. Divas reizes tī rī š anas laikā lū dzā m tos nomainī t un nekavē joties nomainī jā m pret tī riem. Kondicionieris darbojā s pastā vī gi, istaba vienmē r bija svaiga, viss bija iztī rī ts, pulē ts un labi smarž oja. Jā , pat no istabas bija izeja uz lodž iju, kurā bija neliels galdiņ š un trī s krē sli, pie vienas no sienā m bija pakaramais, kur varē ja izž ā vē t nepiecieš amā s lietas.
Teritorija, kurā atrodas viesnī ca, ir diezgan liela, ļ oti kopta, brī niš ķ ī gs dā rzs ar mums neparastiem augiem, vairā ki bā ri, kur dienas laikā var dzert jebkurus dzē rienus: ū deni, sulas, tē ju, kafiju, kakao, alu, vī ns. Baseina bā rā tiek pasniegts saldē jums un š okolā des pankū kas. Brokastis, pusdienas un vakariņ as - bufete galvenajā restorā nā , pā rsteidzoš a ē dienu daudzveidī ba un augsta kvalitā te, ī paš i vē los atzī mē t izcilos konditorejas izstrā dā jumus. Ikdienā ē dienkartē ir arī augļ i: arbū zi, melones, plū mes, vī nogas.
Teritorijā ir liels baseins un bē rnu baseins, daudzi š eit labprā tā k sauļ ojas un peldas, gar baseinu vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu ar matrač iem un saulessargiem. Ū dens vienmē r tī rs, zils. Lielajā baseinā katru dienu notiek spē les un ū dens aerobika, un lielā kā daļ a atpū tnieku tajā s piedalā s ar prieku. Vē los atzī mē t izcilo animatoru darbu, katru vakaru viņ i rī ko animā cijas bē rniem un pieauguš ajiem, kurā s ar prieku piedalā s lielā kā daļ a atpū tnieku.
Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , lī dz jū rai jā brauc 10 minū tes, bez maksas var braukt arī zirga pajū gā . Pludmale ir smilš aina, ar pietiekamu skaitu lietussargu un sauļ oš anā s krē slu ar matrač iem. Jū ra ir pietiekami silta un tī ra, tikai divas dienas bija lieli viļ ņ i, kas nesa aļ ģ es un atkritumus. . mums paveicā s, ar medū zā m praktiski nesastapā mies, lai gan daž as nodzē la. .
Vē los atzī mē t arī Pegasus piedā vā tā s lieliskā s ekskursiju programmas. Izvē lē jā mies Sahā ras tū ri (2 dienas) un nenož ē lojā m. Mē s redzē jā m visu Tunisiju: ​ ​ no Kartā gas, triglodī tu dzī vi alā s, izjā des ar kamieļ iem un saulrietu Sahā ras tuksnesī , lī dz saullē ktam sausajā sā ļ ajā jū rā , zaļ ā m oā zē m tuksnesī , trakulī gā m dž ipu sacī kstē m smiltī s un peldē š anai ū denskritums. Kopumā mū su 10 dienas paskrē ja nemanot, cik ž ē l bija pamest š o skaisto atpū tas vietu. Tunisiju atceros kā siltu maigu jū ru, jautrus draudzī gus cilvē kus, bezgalī gas Sahā ras tuksneš a smiltis, kamieļ u karavā nu saulrietā . Mē s izlidojā m 08.04. 201.03:55 no Monastiras ar lielu vē lmi atgriezties š ajā viesnī cā vē lreiz.
Parādīt vairāk »


iemiesojums travelua
Vai arī jums ir jāizveido savs. Vai tās ir pludmales, tas ir, vannu komplekts dušai un pludmales vannu komplekts pludmalei? Jautājums par bagāžu, papildu svara pārvadāšanu vai .... Paldies
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в 11 км от центра г. Монастир и в 18 км от центра г. Сусс. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей региона. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1994 году. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха с детьми, романтического путешествия или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta Отель расположен в 3 км от аэропорта Монастир.
Pludmales apraksts Пляжные полотенца выдаются под депозит. Пляж находится в 350 м от отеля.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Размещение с животными допускается по предварительному запросу. На территории есть магазин. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-футбол, мини-гольф.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 290 комфортабельных номеров.

Istabās

В номерах: кондиционер, интернет, ТВ, телефон, душ, туалетные принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese BP 842, Monastir 5065, Tunisia
Tālruņi: Tel: +216 73 521 900
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).