Helya Beach & Spa 3*– Atsauksmes

29
Novērtējums 5.710
№7 viesnīcas reitingā Monastira
6.3 Numurs
5.3 apkalpošana
5.4 Tīrība
6.2 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Skanes-Monastir pludmales krastā. Attālums līdz Monastiras centram ir 6 km, līdz Enfidha - 63 km, līdz Susai - 17 km un līdz Tunisai - 160 km. Viesnīca ir piemērota ģimenes brīvdienām, ceļojumiem ar draugiem vai romantiskai atpūtai. Viesnīca atvērta 1994. gadā, pēdējais renovācija veikta 2012./13.Vairāk →
аватар Svetlana245572
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu izvē lē jos, lai bū tu tuvā k jū rai, jo tā ir pirmā lī nija, jo teritorijā atradā s akvaparks. Iespaidi nav slikti, lai gan par iekā rtoš anos vienvietī gā istabā prasī ja papildus 10 dolā rus, bet istabiņ a laba, neko sliktu nevaru teikt, izņ emot to, ka vannasistaba vairs nav jauna. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos, lai bū tu tuvā k jū rai, jo tā ir pirmā lī nija, jo teritorijā atradā s akvaparks. Iespaidi nav slikti, lai gan par iekā rtoš anos vienvietī gā istabā prasī ja papildus 10 dolā rus, bet istabiņ a laba, neko sliktu nevaru teikt, izņ emot to, ka vannasistaba vairs nav jauna. Televizors strā dā ja, mē beles nebija jaunas, bet normā las, kondicionieri neredzē ju, bet septembrī nevajadzē ja. Ē diens ļ oti labs, augstā kā s klases. Vienī gais auglis, es redzē ju tikai arbū zus. Teritorija tī ra, kopta, skaista, visur zaļ umi, puķ es, krū mi; teritorijā - rotaļ u laukums, baseins. Ē damistabā man nepatika, ka galdauti bija netī ri un ne vienmē r bija pietiekami daudz trauku, daž reiz nā cā s gaidī t galda piederumus. Uz galda nekad nebija salvetes, kad jautā ju – atnesa.
аватар natashas5
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Iesā kumā vē los pateikt "Liels paldies" visiem, kas raksta pozitī vas, realitā tei neatbilstoš as ​ ​ atsauksmes par ilgi gaidī tā atvaļ inā juma sabojā š anu. Ne pirmo reizi atpū š amies ā rzemē s, esam bijuš i daž ā dā s valstī s, viesnī cā s. … Tomēr ▾ Iesā kumā vē los pateikt "Liels paldies" visiem, kas raksta pozitī vas, realitā tei neatbilstoš as ​ ​ atsauksmes par ilgi gaidī tā atvaļ inā juma sabojā š anu. Ne pirmo reizi atpū š amies ā rzemē s, esam bijuš i daž ā dā s valstī s, viesnī cā s. Pagā juš ajā gadā atpū tā mies Mahdijā labā.3 zvaigž ņ u viesnī cā . Bet tā ds murgs kā Helyā bija redzē ts pirmo reizi.
Atpū tā s no 14. lī dz 25. jū lijam kopā ar draugu. Tū risma operators - Grand Express. Aviokompā nija Nouvelair. Lidojums uz Tunisiju aizkavē jā s par stundu, atlidoja laikā . Lidojuma laikā viņ iem tika pasniegtas brokastis.
Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta. Reģ istrē š anā s pulksten 14.00. Reģ istratū rā prasī jā m, vai nav iespē jams kaut kā paā trinā t, viņ i teica, ka nevar. Pā rģ ē rbā mies, izstaigā jā m teritoriju un devā mies uz SPA, kur lieliski pavadī jā m laiku lī dz pusdienā m: visa ķ ermeņ a pī lings, hammam, ķ ermeņ a ietī š ana, masā ž a, dž akuzi, sejas maska. Varbū t š ī ir visjaukā kā atmiņ a par š o viesnī cu. Paldies Maksimam un visam š ī SPA centra personā lam!
PAR VIESNĪ CU UN ISTABU
Pē c vakariņ ā m mums iedeva istabiņ u 3. (4. ) stā vā (daž ā dos liftos numurē ts daž ā di) ar skatu uz kaimiņ u viesnī cu, jū ru, lidostu (netraucē ). Istaba ir laba, pē c remonta. Viņ i nemaksā ja naudu. Numurā ir 2 divguļ amā s gultas, dī vā ns, TV, atseviš ķ a vannas istaba. Ledusskapis, fē ns, TV pults. Balkonā ir galds un 2 krē sli, nož ē lojā m, ka nepaņ ē mā m virvi un drē bju š ķ ipsnas, bū tu ē rtā k izž ā vē t drē bes. Istaba tiek uzkopta katru dienu, dvieļ i un veļ a mainī ta tikai 1 reizi 12 dienā s. Istabā viss darbojā s, izņ emot lampu virs vienas no gultā m (vairā k par to vē lā k). Kondicionieris atdziest tikai naktī , lī dz 5:00, pē c tam tas vienkā rš i buzz. Mū su istabā nekā netrū ka.
Viesnī cas vestibili ir netī ri, paklā js koridorā nekad nav sū kts, pie lifta vienmē r no rī ta ir kalni netī ro trauku ar atbilstoš u aromā tu. Lifts mū su spā rnā vairā kas dienas vispā r nedarbojā s. Atpū tnieki stā stī ja, kā viņ i tajā iestrē guš i, tad to vispā r atslē dza. Daž as dienas no rī ta pa visu viesnī cu bija iznesusi š ausmī gu kanalizā cijas smaku. WI-FI tikai reģ istratū rā , turpat pie letes vienmē r ir atpū tnieki ar telefoniem. Mē s to neizmantojā m, nopirkā m SIM kartes viesnī cas veikalā par 2.5 GB - mums personī gi pietika.
UZTURS
Personī gi mums nebija sū dzī bu par pā rtikas kvalitā ti. Augļ a patiesī ba ir tikai arbū zs vai melone. Bet pati Ē DAMISTABA (nu, jū s to nevarat saukt par restorā nu) - tas ir š ausmas ! ! ! Netī rumi ir visur, sā kot no galdiem un krē sliem un beidzot ar traukiem, kas š ķ iet vienkā rš i noskaloti ar aukstu ū deni. Vai esat kā dreiz redzē juš i papī ra krū zes viesnī cas restorā nā ? Interesantā kais ir tas, ka pat brokastu sā kumā.7 no rī ta galdi ir netī ri. Ne vienmē r galdiņ u pietika, reizē m, kā McDonaldā , nā cā s stā vē t ar š ķ ī vjiem rokā s un gaidī t, kad cilvē ki beigs ē st. Kad atnā kt arī ir jautā jums. . . Tu nā c brokastī s 7 no rī ta - stā vi pusstundu un gaidi, kamē r sā ks gatavot olu kulteni un virtuļ us, atnā c 9 no rī ta - gandrī z nekā nav. Krū zes vienmē r ir par maz, glā zes, arī salvetes ir greznī ba š ai viesnī cai (reiz darbinieks stā vē ja un izsniedza 1 gab. ) Pē dē jā mū su uzturē š anā s dienā sā ka izdalī t olu kulteni pa 1 rokā , t. i. 10-20 minū tes tu stā vi ar visu ģ imeni pie olu kultenes, tad tikpat daudz virtuļ iem un, ja paveicas, stā vi un gaidi krū zī ti vai glā zi. Esiet gatavi palikt bez pusdienā m, ja ieradī sities ē damzā lē vē lā k par 14.00. No ekskursijas ieradā mies 14.05 - viss izņ emot maizi jau bija izņ emts. Uzkoda uz ielas 16.00 - 2 picas š ķ ē les rokā , š ķ ī vja vietā salvete (skat. foto).
PLUDMA
Esiet gatavi celties 5 no rī ta, jo 6 vairs nav matrač u un bezmaksas lietussargu. Tirgotā ji staigā pa pludmali, bet tie neatbilst sauļ oš anā s krē sliem. Visu dienu viņ i brauc ar kamieli š urpu turpu un periodiski jā j ar zirgiem - ambra ir piemē rota. Brī vdienā s tas ir pilns ar vietē jiem bez rokassprā dzē m. Viņ iem darbinieki ņ em sauļ oš anā s krē slus, ar kuriem nepietiek. Reiz viņ i novē rojuš i, kā kā da atpū tniece no brī vā solā rija paņ ē ma matraci, uzreiz pieskrē ja apsargs un viņ ai to atņ ē ma. Pludmalē nav tualetes, jā skrien uz ē ku.
PELDBASEINS
Nekad nebijā m baseinā , tā pē c neko neteikš u, bet sauļ oš anā s krē sli pie baseina bija iespaidī gi - nokarā juš i, saplē sti (skat. foto). Arī baseina bā rs bija retums. Mē s redzē jā m, kā glā zes tiek mazgā tas - tikai noskalo zem krā na ar aukstu ū deni. Daudzi atpū tnieki devā s ar brillē m.
ANIMĀ CIJA
Mē s neejam uz vakara animā ciju, mē s arī neejam uz baseinu, tā pē c animā ciju redzē jā m 1 reizi. 20. jū lijā acī mredzot viesnī cā ieradā s ī paš nieks vai daž i inspektori, un tajā dienā viesnī cā notika brī numi)) No rī ta pludmalē tika veikta animā cija, ē damistabā parā dī jā s tī ri galdauti un tī ri trauki, kaut kas tika cepts uz bā rbekjū netā lu no pludmales. Diemž ē l tas viss ilga tikai 1 dienu ((Mē s bijā m š okē ti, kad pludmalē , aicinot uz vingroš anu, viena animatore teica mammai ar 2 maziem bē rniem, kura atteicā s iet viņ am lī dzi: "Atnā cā m ē st, dzert. Squishy Basin! "Pē dē jā mū su uzturē š anā s dienā animatori acī mredzot uzzinā ja, kā pē c pirms vakariņ ā m stā v pie restorā na durvī m un pirmo reizi aicinā ja uz vakara animā ciju. Stends ar informā ciju par animā ciju nav aizpildī ts.
EKSKURSIJAS
Mē s bijā m tikai uz Phrygia Zoo, mē s ņ ē mā m ekskursiju no gida. Mums patika. Susā (20 minū tes) un Monastirā (2 pieturas) devā mies ar metro, kas atrodas pā ri ielai no viesnī cas. Pievienoš u grafiku, ja kā dam tas bū s vajadzī gs. Bet paturiet prā tā , ka vilcieni ne vienmē r ierodas pē c grafika, daž reiz ir jā gaida.
PERSONĀ LS
Personā ls ir lielā kais viesnī cas mī nuss! Reģ istratū rā neviens nerunā krieviski. Iepriekš ē jā s atsauksmē s tik slavē tā krievvalodī gā Oksana ir sieviete ar mū ž ī gi dusmī gu, neapmierinā tu seju. Sazinā jā mies ar viņ u 3 reizes, nekas cits kā rupjī bas no viņ as nebija dzirdē ts. Es jau rakstī ju par animatora rupjī bu. Darbinieks pludmalē uzskata, ka, ja viņ am kulturā li atbild un audzinā š anas dē ļ netiek sū tī ts, kad viņ š katru dienu viņ u tracina ar savā m sarunā m, tad ir gatavi vakarā kaut kur doties lī dzi, viņ š arī jautā , kā mums bija daudzas "satikš anā s ar personā lu". Turklā t mē s visos iespē jamos veidos centā mies parā dī t, ka viņ a komunikā cija mū s traucē , bet tas ir bezjē dzī gi, jo viņ š nesaprot. Reiz pludmalē novē rots kautiņ š starp sargu un tirgotā ju. Vakariņ ā s arī ē damzā lē notika kautiņ š , tač u viņ i neredzē ja, kurš ar kuru cī nā s. Kā jau rakstī ju istabā vienā no skursteņ iem, spuldzī te bija noskrū vē ta. Uz 6 dienā m vē rsā mies pie reģ istratū ras un Oksanas ar lū gumu salabot lampu. Reakcijas - nulle. Lī dz viņ i paš i koridorā satika elektriķ i un palū dza, lai viņ š ienā k mū su istabā un jau ieskrū vē š o lampu.
Vispā r, ja esi gatavs rindā m, netī rī bā m un personā la rupjī bā m - LAIPNI LAIPNI!
Расписание метро. Бассейн Бассейн Ресторан Перекус
аватар Ljuba332430
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies HELYA BEACH & SPA 3 * to izvē lē jā mies, jo tā bija lē tā kā viesnī ca, pē c 4 stundā m cena tai jau bija pieaugusi. Ieradā mies vakarā , mums piedā vā ja vakariņ as, tad iekā rtojā mies. Istaba grib to labā ko, gulta pelē ka, uzkopš ana ļ oti slikta. … Tomēr ▾ Atpū tā mies HELYA BEACH & SPA 3 * to izvē lē jā mies, jo tā bija lē tā kā viesnī ca, pē c 4 stundā m cena tai jau bija pieaugusi. Ieradā mies vakarā , mums piedā vā ja vakariņ as, tad iekā rtojā mies. Istaba grib to labā ko, gulta pelē ka, uzkopš ana ļ oti slikta. Ē diens ir normā ls, nav super, bet nav slikts, normā ls, bet š ajā ē damistabā (nevaru to nosaukt par restorā nu), galdauti ir netī ri, apkalpoš ana nav ļ oti ā tra, nevar atrast vietu. Teritorija man ļ oti patika, bija baseini gan maziem bē rniem, gan lielā kiem bē rniem, gan pieauguš ajiem, tikai pietrū ka sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Pludmale ir brī niš ķ ī ga.
аватар Ljuba332430
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tunisijā pirmo reizi, pirms tam bija Turcijā un Ē ģ iptē . Viesnī ca tika izvē lē ta pē dē jā brī ž a ekskursijā , viņ i gribē ja redzē t jaunu valsti. Sā kš u ar plusiem: Brī niš ķ ī ga liela, sakopta viesnī cas teritorija, viss apstā dī jumos un ziedos! Viesnī cas ē ka no ā rpuses izskatā s labi. … Tomēr ▾ Tunisijā pirmo reizi, pirms tam bija Turcijā un Ē ģ iptē . Viesnī ca tika izvē lē ta pē dē jā brī ž a ekskursijā , viņ i gribē ja redzē t jaunu valsti.
Sā kš u ar plusiem:
Brī niš ķ ī ga liela, sakopta viesnī cas teritorija, viss apstā dī jumos un ziedos! Viesnī cas ē ka no ā rpuses izskatā s labi. Maģ iski tī ra jū ra, smilš aina pludmale, pietiekami tī ra, tī rī ta katru rī tu. Pludmalē ir 24/7 apsardze. Ir 4 baseini, slidkalniņ i mazajiem un pieauguš ajiem. Animā cija darbojas perfekti, no 10:00 lī dz 12:00. Ir ko darī t bē rniem un pieauguš ajiem. Garlaicī gi nebū s. Ē diens bija daudzveidī gs un parū pē ts visā m gaumē m. Vari izvē lē ties, izsalcis neaiziesi. Gaļ a un zivis ir bijuš as vienmē r. Konditorejas izstrā dā jumi un saldumi ir vienkā rš i pā rsteidzoš i.
Un tagad par trū kumiem:
Sā ksim ar skaitli.
Gultas veļ a un dvieļ i ir pelē ki. Istaba netika iztī rī ta, tika izvesti atkritumi un bija tualetes papī rs. Vannasistaba atseviš ķ i, kondicionieris darbojā s slikti. Š ķ iet, ka ietaupī ja naudu un nedarbojā s ar pilnu jaudu.
Pludmale un baseini:
Ar lietussargiem, sauļ oš anā s krē sliem un matrač iem nepietiek, ja viesnī cā ir daudz atpū tnieku. Pludmalē sauļ oš anā s krē slus vajag aizņ emties gandrī z no pulksten 5 no rī ta.
Nu tagad pats kaitinoš ā kais.
Ē dnī ca un bā ri:
Ē damistaba nav paredzē ta lielam tū ristu skaitam.
Vietu vienmē r ir par maz, it ī paš i, ja arā bi daudz atpū š as.
Traukus nemazgā ja, paš i mazgā jā s ar salvetē m, galdauti uz galdiem bija netī ri, galda piederumu vienmē r nepietika, bija jā gaida, kamē r atnesī s.
Ļ oti gribu lai viesnī cas vadī ba ņ em vē rā komentā rus. Un tad zvaigzne atgriezī sies viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jumā . Viesnī ca agrā k bija 4 zvaigznes, tagad tā ir 3 zvaigznes.
Nobeigumā es vē los pateikties mū su gidam ar Join Up Anastasia par viņ as uzmanī bu un palī dzī bu visos mū s interesē još os jautā jumos. Kā arī gidam Sabri par aizraujoš u un interesantu ekskursiju.
аватар loren.77
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vakar atgriezos..... Negribu atcerē ties, bet tomē r atstā š u atsauksmi! Patī kamā kā š ī atvaļ inā juma atmiņ a ir lidojums un pā rsē š anā s. Mē s ieradā mies viesnī cā , apmetā mies uzreiz, bet par 10 USD (es pats ieteicu, ka negribu gaidī t lī dz 14:00 uz norē ķ inu - 8 stundas). … Tomēr ▾ Vakar atgriezos..... Negribu atcerē ties, bet tomē r atstā š u atsauksmi!
Patī kamā kā š ī atvaļ inā juma atmiņ a ir lidojums un pā rsē š anā s.
Mē s ieradā mies viesnī cā , apmetā mies uzreiz, bet par 10 USD (es pats ieteicu, ka negribu gaidī t lī dz 14:00 uz norē ķ inu - 8 stundas). Viņ i pat nepiedā vā ja vest koferus, kur lifts netika mudinā ts, dež urants izlikā s, ka nesaprot angliski, lai gan vē lā k mē s ar viņ u runā jā m angliski, viņ š visu saprot! Labi, 4 stā vā kā jā m ar bē rnu, koferi bija ievainoti. Numurs ar skatu uz jū ru kreisajā pusē un lidostu priekš ā . Bija ļ oti skaisti, pa kreisi jū ra, priekš ā lidostas nakts gaismas. Lidmaš ī nas nemaz netraucē ja, lai gan naktī s gulē jā m ar atvē rtā m balkona durvī m (vai varbū t tā pē c, ka bē rnī ba pagā ja netā lu no lidostas)))
Wi-Fi - viens nosaukums, pat tī kls neuztver. Iegā dā jieties vietē jā operatora karti no sava gida, ar to pietiek nedē ļ ai - viber-whatsapp zvani, facebook, instagram nav ierobež oti.
Istaba nav slikta, viss strā dā ja, santehnika ok, kondicionieris vecs, bet labi dzesē ja, matracis kā jauns (nepā rbaudī ts, bet bez novirzē m), gultas veļ a tī ra, ir 100 gadi vecs pusdienlaikā , tikai dzeltens. Un viņ i izdarī ja pē dē jo maiņ u - viss ir notraipī ts! Lai gan katru otro dienu par tī rī š anu atstā ju 1 dolā ru (tur pietiek ar 1 dinā ru). Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u un veļ as maiņ a katru dienu.
Ē dinā š ana - teikt, ka restorā ns negriež mē li. Galdauti nav netī ri, tie ir Ļ OTI NETĪ RI! ! ! Viņ i pat nemē ģ ina tos noņ emt! Es gribē ju ē st stā vus! ! ! Š ķ ī vji ir netī ri (slaucā m ar salvetē m, galda piederumiem ar ē diena pā rpalikumiem. Biež i 15 minū tes nā cā s gaidī t š ķ ī vi un dakš iņ u-nazi, kamē r viesmī ļ i staigā ja, savā ca no galdiem, nomazgā ja, pē c tam atnesa “tī rus Jā , nerē ķ inieties ar uzkodu bā ru, no brokastī m ir tikai kruasā nu kalns, un tas ir ierobež ots. Nekautrē jieties, ņ emiet ē dienu no ē dnī cas, pretē jā gadī jumā no 12:30 lī dz 18:30 (vakariņ as) tu bū si izsalcis. Un bā rā tevi var muļ ķ ī gi ignorē t, izliekoties, ka viņ i nesaprot, ka tevi Es redzē ju sievieti, kas prasī ja glā zi vī na - viņ š nesaprot "vī nu", viņ š nesaprot "vī nu" " vai nu un tad pagrieza viņ ai muguru pavisam.
Viesnī ca tū risma zonā , t. i. tuvumā nav nevienas iestā des, kur var paē st, izņ emot viesnī cu - ne restorā nu, ne kafejnī cu, ne tikai tirgus-tirgus.
Ē diens ir tik trū cī gs un pikants. Atpū š as galvenokā rt eiropieš i, bet viņ iem vienalga. Man ir radies iespaids, ka atgriezos ar anē miju. Augļ i tika doti tikai vakariņ ā s, un tad tik maz, ka viņ iem biež i nebija laika. Arbū zs, melone, persiki - viss!
Teritorija skaista, vairā k kopta nekā nav.
Peldbaseini - TOS NEPELDĒ TIES!! ! ! Manā acu priekš ā.6:30 no rī ta, kad gā ju uz pludmali, viesnī cas darbiniece ielē ja baseinā spaini ar balinā tā ju! ! ! Pē c pusstundas jau plunč ā jā s bē rni. Es kā ā rsts jutos slikti, skatoties uz š o! Vai man jā saka, ka ne es, ne mana meita negā jā m uz baseiniem un slidkalniņ iem? )
Pludmale ir sava, pirmā lī nija, smiltis netiek tī rī tas, ja vē tras un izraisa aļ ģ es - neceriet, ka tā s ā tri tiks aizvā ktas. Lietussargi veci, no tiem birst putekļ i (bez maksas). Sauļ oš anā s krē sli veci, saplaisā juš i (bez maksas). Pludmales dvieļ i - iemaksa 10 dinā ri par vienu reģ istratū rā . Gar pludmali pā rdod augļ us - ņ emiet to drosmī gi, tikai kaulē jieties. Jā , dā rgā k nekā Medī nā vai tirgū , bet tos jums atveda tieš i pludmalē ! Ja ir vē lme - pilsē ta nav tā lu, var aizbraukt un nopirkt. BET! Istabā s NAV ledusskapju! Precī zā k, tie ir, es pats redzē ju - tie ir sakrauti aizmugurē jā istabā .
Seifs - reģ istratū ra, 30 dinā ru depozī ts par atslē gu, 3 dinā ru lietoš ana dienā .
Fē ns - depozī ts.
TV pults - depozī ts.
Ekskursijas - ņ emiet to drosmī gi, it ī paš i, ja gids ir Š akids (viņ š lieliski runā krieviski, stā sta ļ oti interesantas lietas).
Monastira ir skaista pilsē ta, dodieties drosmī gi.
Susa ir izgā ztuve (piedodiet vietē jie, bet kā tur var dzī vot?? ? ), mē s tur pavadī jā m pusi dienas un nevienas foto! Vienkā rš i nebija kur to darī t. Arī nejauš i devā s uz viņ u vietē jo pludmali - nedariet to, neatstā jiet tū risma centru! Mē s patieš ā m (divas sievietes ar bē rnu) bijā m nobijuš ies, it kā viņ i bū tu nokļ uvuš i Ņ ujorkas melnajā kvartā lā (((Mē s ar pilnu ā trumu aizbē gā m no turienes.
Un pats galvenais, vietē jie un alž ī rieš i ierodas nedē ļ as nogalē . Viesnī ca pā rvē rš as par Š anhaju vā rda sliktā kajā nozī mē . Kliedzoš as mā tes, slikti audzinā ti bē rni, kuri var vienkā rš i pacelt un mest jums smiltis (es redzē ju š o, ļ oti nepatī kama bilde). Viņ i tur uzcē la veselas č igā nu nometnes - lietussargu uz lietussarga, galdus ar ē dieniem un dzē rieniem, viens otram uz galvas, vā rdu sakot, ardievu miers.
Jū ra ir vienī gais, kas atstā ja patī kamu iespaidu (ko cilvē ka roka nav pieskā rusies) - no rī ta taisni balta, pē cpusdienā debeszila, bet vakarā vienkā rš i zila! Absolū ti skaista, tī ra. Lai gan pē c arā bu iebrukuma tika satiktas arī mitrā s salvetes un plastmasas glā zes.
SPA viesnī cā - lieliski puiš i strā dā . Gā ja ļ oti jautri! Satiku ī paš nieci (mū sē jo Maksimu) - tā izrā dī jā s mana kolē ģ e, dermatologa. SPA iesaku, tieš ā m atpū tieties!
Ja nolem doties, ieslē dz "Poliannas sindromu", kā es to saucu) Meklē jiet plusus un izbaudiet jū ru.
Nobeigumā - neticiet, ja viņ i pierā dī s, ka 4 * viesnī ca ir ļ oti vā jš trijnieks! Es pat trijnieku nedotu. Es nesaprotu, kā es varē ju noticē t un doties š eit. Un es nekā dā gadī jumā neesmu snobs un manā galvā nav kroņ a! Bet tā du klaju necieņ u pret tū ristu (piedodiet, viņ i uz mums pelna) nekur neesmu redzē jis!
Paldies Dievam, ka 4dien atsū tī ja man meiteni, ar kuru satikā mies un pavadī jā m atlikuš o atvaļ inā jumu - kopā braucā m uz Susu un pavadī jā m gavē ņ a vakarus pie jū ras.
аватар Ljudmila740240
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tunisijā pirmo reizi, pirms tam vairā kas reizes bija Turcijā un Ē ģ iptē . Viesnī ca tika izvē lē ta pē dē jā brī ž a ceļ ojumā , gribē jā s redzē t jaunu valsti, tā pē c ar viesnī cu ir vairā k apmierinā ti nekā neapmierinā ti. … Tomēr ▾ Tunisijā pirmo reizi, pirms tam vairā kas reizes bija Turcijā un Ē ģ iptē . Viesnī ca tika izvē lē ta pē dē jā brī ž a ceļ ojumā , gribē jā s redzē t jaunu valsti, tā pē c ar viesnī cu ir vairā k apmierinā ti nekā neapmierinā ti. Cenas / kvalitā tes attiecī ba atbilst, lai gan daudz kas ir jā uzlabo.
Sā ksim ar pozitī vajā m lietā m ; )
Brī niš ķ ī ga liela, sakopta viesnī cas teritorija, viss apstā dī jumos un ziedos! Ja salī dzina trī s Turcijā un š o, tad š ī s ir debesis un zeme, Turcijā trijos nav teritorijas kā tā das!
Burvju skaidra jū ra. Tuvā k vakariņ ā m tas sā k mirdzē t ar skaistiem tirkī za toņ iem (nekad vē l neko tā du nebiju redzē jis! ! ) Lieliska vieta ģ imenē m ar bē rniem, jo ​ ​ jū ra ir krietni sekla. Smilš aina pludmale, diezgan tī ra. Es personī gi redzē ju, kā viņ i no rī ta tī ra ar grā bekli, protams, labā k bū tu ar sē jmaš ī nu, bet...)) Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un matrač u, bet no lietussargiem nepietiek ē nas (daž i no tie ir mazi).
Lielisks ē diens, man patika. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija gaļ a: liellopa un tī tara gaļ a, kā arī vismaz divu veidu zivis. Viņ i izcepa ļ oti garš ī gu picu, pusdienā s deva saldē jumu, katru dienu arbū zu un meloni. Ļ oti garš ī gs plovs, sautē ti dā rzeņ i un grilē ti dā rzeņ i ir garš ī gi)) Visa kā pietika, ā tri vien izcē la, ja beidzā s. Un, neskatoties uz milzī go cilvē ku skaitu (viesnī ca bija pilna), nekad nekas tā ds nebija. palaist garā m daž us ē dienus. Mē s reiz atnā cā m 10 minū tes pirms brokastu beigā m, jogurta nebija, pajautā ju un uzreiz atnesu))
Ļ oti tuvu lidostai, pā ri ceļ am, ē rti, ka pē c lidojuma nav nepiecieš ams ilgi braukt ar autobusu. Devā mies uz lidostu samainī t dolā rus, kur kurss bija augstā ks nekā viesnī cā . Netā lu no Monastiras pilsē tas (10 minū tes ar autobusu vai metro). Cena ir 0.55 dinā ri (1 dolā rs - 2.87 dinā ri). Man patika pilsē tiņ a, var pastaigā ties: bijā m mauzolejā , cietoksnī , krastmalā un devā mies uz tirgu. Pē rciet augļ us tikai Monastirā (pirkā m General un Monoprix tirgos), jo cenu starpī ba ar tirgotā jiem pludmalē ir gandrī z 10 reizes!! ! ! Pludmalē vī nogas ir 20-25 dinā ri, tirgū.3, 29 dinā ri kg)) Vī ģ u persiki ir ļ oti garš ī gi, mazos parasti pē rk par 1.7 dinā riem, lielos par 2.5 dinā riem))
Tagad mī nusi. . .
Sā kš u ar smaku, mū s sagaidī ja š ī š ausmī gā smaka pat pie lidmaš ī nas ejas (pieņ emu, ka kaut kur tuvumā ir izgā ztuve un ja vē jš ir no sauszemes, tad pludmalē pat nav dzirdams. Lai gan daž i cilvē ki, ar kuriem es runā ju, teica, ka viņ i neko nedzird)) š ī smaka ilga vienu dienu, tad pazuda
Mū s (trī s pieauguš os) ievietoja divvietī gā istabā un atveda bē rnu gultiņ u. Nevarē ja sasniegt normā lu skaitli, visiem viena atbilde - "rī t madam" (izlē ma vairā k nervu un baudī ja jū ru). Istabā viss kā rtī bā , vannasistaba atseviš ķ i, kondicionieris darbojā s, pa nakti var bez tā , ar atvē rtu balkonu. Kopumā vakari bija diezgan ē rti, nebija karsts, pē c 18:00 var droš i sauļ oties bez lietussargiem. Un pie jū ras var palikt cik gribi (pludmale neslē dzas, atš ķ irī bā no Ē ģ iptes), pavadoņ i pludmalē ir pat vē lu vakarā , patruļ a iet katru dienu. Tī rī š ana katru dienu (bet grū ti to nosaukt par tī rī š anu, man liekas, ka grī da netika mazgā ta)) tehniķ is nesaprot krieviski un angliski : / Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, atkritumi tika izņ emti un apkaisī ti ar aromatizē tā ju) ))
Veļ a veca un dvieļ i tikai pelē ki, laiks mainī t matraci.
Ē damzā lē traukus nemazgā ja (bija liels saš utums, pati mazgā ju ar salvetē m (((un galdautiem paveicā s, pusdienā m ne vienmē r pietika galda piederumu, bija jā gaida kamē r ienesī s tā pat un bija jā gaida galds kā McDonaldā ))) Maš ī na ar kolas-fanta vienu, rinda milzī ga. . .
Personā la attieksme ir pretī ga, it ī paš i bā rā! ! ! izliekas, ka nesaprot un tevis nav, pirmkā rt apkalpo vietē jos. Jums ir jā bū t tikpat nekaunī gam pret viņ iem, es to izdarī ju slikti.
Uz nedē ļ as nogali un uz vakaru ieradā s daudz vietē jo, mū su pludmalē viņ us nelaida (nu, izņ emot tos, kas dzī voja mū su viesnī cā ), bet starp viesnī cu pludmalē m ir 10 metru attā lums - lū k, kur viņ i atradā s un skraidī ja pa pludmali ļ auž u pū ļ os, vakarā pē c 20:00 daudz draiskojā s, dziedā ja, dejoja. Tas bija nedaudz neē rti, bet viss ir kā rtī bā )
Internets - var teikt, ka tur nav)))) bet tas man laikam vairā k pluss)) galvenais bija piezvanī t radiem reizi dienā , pietiek.
Tas arī viss) Jums ir jā izlemj, kas vairā k atsvē rs plusus vai mī nusus. Es noteikti zinu, ka š o jū ru ilgi atcerē sies ar apbrī nu, viss pā rē jais tiks aizmirsts))
вид с балкона территория территория пляж номер пляж
аватар lisovskaya9
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su ģ imene izvē lē jā s š o viesnī cu salī dzinoš i pieņ emamā s cenas dē ļ par 11 naktī m. Nekad iepriekš nebijā m nakš ņ ojuš i 3*, tā pē c uztraucos par istabas tī rī bu un ē dinā š anu (jo mums ir 4 gadus vecs bē rns). … Tomēr ▾ Mū su ģ imene izvē lē jā s š o viesnī cu salī dzinoš i pieņ emamā s cenas dē ļ par 11 naktī m. Nekad iepriekš nebijā m nakš ņ ojuš i 3*, tā pē c uztraucos par istabas tī rī bu un ē dinā š anu (jo mums ir 4 gadus vecs bē rns).
Viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta. Biju patī kami pā rsteigta, ka tikā m uzreiz sē dinā ti! Atš ķ irī bā no Ē ģ iptes. Tiesa, viņ i prasī ja 10&. Bet mē s joprojā m nesapratā m, vai tas bija par ā trumu vai tas bija nodoklis par uzturē š anos Tunisijā (tad mē s š o nodokli nevienam nemaksā jā m). Numurā bija ideā ls skats uz jū ru. Jū s guļ at gultā un redzat ū dens tirkī zzilo krā su! Tas mani ļ oti iepriecinā ja. Pā rē jā istaba ir diezgan vā ja: nav fē na, ledusskapja, tā lvadī bas pults, pludmale. dvieļ i - depozī tā . Conder darbojas ļ oti slikti. Palagi ir pelē ki. Santehnika labā stā voklī . Tī rī ts katru dienu. Ziepes vienmē r tika nodroš inā tas.
Ē dieni: pagatavoti garš ī gi, zupas nav asas kā Turcijā . Pie pā rtikas rindu nav. Puiš i cenš as tī rī t traukus, daudzi izsaka komplimentus (nes galdā ziedus, dzē rienus. . . ) No rī ta olu kultenis, kruasā ni, jogurti. . . Pusdienas, vakariņ as - gaļ a: jē ra gaļ a, vista, tī tars, liellopa gaļ a; zivs; nav daudz salā tu; garš ī gi makaroni, kuskuss; augļ i - arbū zi, melones, daž reiz nektarī ns, apelsī ns. Aizgā jā m uz tirgu, nopirkā m jū ras veltes un prasī jā m š efpavā riem gatavot (par 5 dinā riem).
Netā lu no viesnī cas atrodas lidosta. Savā di, ka trokš ņ a nav vispā r. Netā lu no Monastiras pilsē tas. Braucā m ar taksi par 2&. Mē s skatī jā mies Ribatu, mauzoleju. . .
Pludmale. Nav liels, bet nez kā pē c vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Apsardze vienmē r bija modrā , sveš iniekus nelaida iekš ā , pat naktī s uzturē ja kā rtī bu. Bē rniem š ī ir ideā la vieta.
Viesnī cas teritorija ir liela, es teiktu labā k nekā redzamajā s bildē s.
Es nesaprotu cilvē kus, kuri staigā ja saplē stos š ortos ar skā bā m sejā m. Puiš i, problē ma ir viegli atrisinā ta! )) Pē rciet 5 * un izejiet ****. )) Un š eit savā lī menī viss ir ļ oti cienī gs.
Снек бар Территория Дорожка к пляжу
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uz brokastī m un pusdienā m bija garas rindas. Ē diens bija tā ds, varbū t vienkā rš i nebiju pieradusi. Š ī ekskursija bija karsta, tā pē c ilgi nedomā jā m, ka devā mies atpū sties š ajā viesnī cā . Nosē dā s apmē ram divas stundas. … Tomēr ▾ Uz brokastī m un pusdienā m bija garas rindas. Ē diens bija tā ds, varbū t vienkā rš i nebiju pieradusi. Š ī ekskursija bija karsta, tā pē c ilgi nedomā jā m, ka devā mies atpū sties š ajā viesnī cā . Nosē dā s apmē ram divas stundas. Viss bija labi skaita ziņ ā , bet daudzi krievu kanā li, es gribē tu vairā k nekā ukraiņ u. Teritorijā viss bija kā rtī bā , pastaigā jā mies un tī rī jā mies. Teritorija ir ļ oti netī ra un daudz atkritumu. Interneta nebija vispā r. Principā , ja uz pamata svē tkiem, tad viss kā rtī bā . Jū rā bija tikai auksts ū dens, bet baseinā tas bija normā li. Par š o summu tas ir ļ oti normā li.
аватар Carcass12
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es izvē lē jos š o viesnī cu pē c cenas, tā bija lē ta, un tā bija pirmā reize Tunisijā . Izbraucu no Maskavas - 8 no rī ta (viss skaidrs, bez kavē š anā s), viesnī ca atrodas 3 minū š u braucienā no lidostas un tas ir interesanti, jo lidmaš ī nu pacelš anā s troksni vispā r nedzirdē ju. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos š o viesnī cu pē c cenas, tā bija lē ta, un tā bija pirmā reize Tunisijā . Izbraucu no Maskavas - 8 no rī ta (viss skaidrs, bez kavē š anā s), viesnī ca atrodas 3 minū š u braucienā no lidostas un tas ir interesanti, jo lidmaš ī nu pacelš anā s troksni vispā r nedzirdē ju. Viesnī ca bija 11 ar santī mu (4-kautkas stundas vasarā , bet mī nus 2 stundas laika starpī ba Tunisijā ). Reģ istratū rā gaidī jā m burtiski pusstundu un bijā m apmetuš ies. Viesnī ca tagad ir treš daļ a pilna, gribē ju mainī t istabu, bet pā rdomā ju - tikai vienā bija vecs televizors (bet liels), bet otrā plazma, bet slikti noregulē ta. Nolē ma ļ aut vecajam bū t. Kanā ls no krievu valodas - TNT. Bijā m gatavi bez problē mā m un piemaksā m mainī t istabu. Lieliski visos jautā jumos palī dz Oksanai reģ istratū rā . Paldies viņ ai! Jebkura informā cija, palī dzī ba - bez problē mā m. Istaba kopumā ir ok, bez liekš ķ ī bā m, bet viss ir tī rs. Uzreiz pē c reģ istrē š anā s - 12.30 devā mies pusdienā s, kas bija patī kams pā rsteigums (pē c Turcijas jū lijā , kur gaļ as nebija vispā r) - nē , te viss ir kā rtī bā - gaļ a, vista - vienmē r saka, ka bija zivs - bet neesmu mē ģ inā jis. Un vispā r ir ko ē st, normā li, izsalcis nebiju. Arī vakariņ as ir ok. Pā rsteigums bija no rī ta, kad atnā cu brokastī s - te tieš ā m nav ko ē st! Trī s veidu identiskas bulciņ as, graudaugi, lē cas, rī su putra, sviesta gabaliņ i. Viss. Saglabā ja omletes. Ē st 2 gabalus - normā li. Cep tieš i uz sildelementa bez pannas. Bet tad atkal atš ķ irī bā no Turcijas, kur 10 dienu laikā iztē rē ju 2 paciņ as pretcaurejas medikamentu, tur pat ne tuvu nebija nekā du traucē jumu. Kopumā uztura ziņ ā - labi. Viesnī cā ir 4 baseini, tajā skaitā bradā jamais baseins, tā lā kajā ir slī dkalniņ i, daž kā rt tajos ieslē dz ū deni (slī dkalniņ os, nevis baseinos). Baseinos ū dens ir normā ls, visu laiku tī ra. Un visbeidzot, pludmale! Pludmale maza, ļ oti mā jī ga, brī va kustī ba pa visu piekrasti (pa ū dens malu gā ju tā lu), baltas smiltis, skaistums! Vienī gais, ka manas ieraš anā s priekš vakarā bija vē tra - pludmalē bija daudz atkritumu, bet puiš i cenš as, lē nā m iztī ra. Kas vē l? Animā cija ir vā ja, š ķ iet daudz puiš u, bet varu minē t tikai vienu - Iskander, manuprā t, kurš dejo, viņ š un mū su puisis no Vologdas, Mihails, manuprā t, viņ i sarī koja tā das deju cī ņ as 2. vakarus pē c kā rtas - š ito neesmu redzē jis pa TV, super vienkā rš i! Ko citu teikt - alkohols ir briesmī gs, š ņ abis 10 grā di, muļ ķ i reti, ņ em lī dzi, var dzert alu, bet manuprā t bezalkoholisks. Devā mies uz Monastiru – vilcienā blakus viesnī cas pieturai. Uzreiz nokļ ū sti tirgū , nopirka 2 T-kreklus par 15 dinā riem katrs (7 dolā ri) - kvalitatī vi, dā vanā ā das cigareš u maciņ š . ) Alkoholu tur arī neatrada, nē , bija, bet pā rdeva pazemē pazemē - neuzdroš inā jā s ņ emt. Tik patī k - viss. Pacelš anā s laikā , pacelš anā s un nolaiš anā s saskaņ ā ar grafiku. ) Laba viesnī ca, brauciens patika, ž ē l, ka netiku lī dz Susai. Bet - nā kamreiz.
аватар mala13
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ierados no atvaļ inā juma 30.09. 2013 - gribu nedaudz padalī ties, varbū t kā dam noderē s mans pā rskats. Par viesnī cu teikš u sekojoš i - iespē jams, tā tika atjaunota, pē c apraksta vietnē s, ne tik sen, bet 4 zvaigznes savu laiku nostrā dā juš as Istabas pieticī gas, tī rī tas "pieticī gi" - izslaucī ti, dvieļ i mainī ti, bet mazgā š anas lī dzekļ i nav pievienoti, labi, ka gā ja ar savē jiem. … Tomēr ▾ Ierados no atvaļ inā juma 30.09. 2013 - gribu nedaudz padalī ties, varbū t kā dam noderē s mans pā rskats. Par viesnī cu teikš u sekojoš i - iespē jams, tā tika atjaunota, pē c apraksta vietnē s, ne tik sen, bet 4 zvaigznes savu laiku nostrā dā juš as Istabas pieticī gas, tī rī tas "pieticī gi" - izslaucī ti, dvieļ i mainī ti, bet mazgā š anas lī dzekļ i nav pievienoti, labi, ka gā ja ar savē jiem. Tajā paš ā laikā vienmē r atstā ja naudu par tī rī š anu. kad prasī jā m izgludinā t krekliņ u, un gludeklis arī prasī ja, saka paš i, bet. . . liekas ka saprata un aizgā ja. . -pagā ja diena, krekls atgriezā s, š eit Zā lē , kur vakaros biež i pulcē jā s, kaut ko iedzert, papļ ā pā t, mē beles bija nolietotas un novecojuš as, bija problē mas ar glā zē m, ī paš i to trū kuma dē ļ , jo 4 zvaigž ņ u viesnī cā plastmasas krū zes saproti? ! (Internets darbojā s ar pā rtraukumiem, daž reiz nedarbojā s vispā r. )
Ē diens - pirmajā dienā viss likā s ne pā rā k garš ī gs, un kaut kas pat ļ oti specifisks. . Garš vielas. . , bet otrajā dienā sā ka pierast, daž i ē dieni kļ uva par iecienī tā kajiem. Vietnē s par š o viesnī cu un ceļ ojumu aģ entū rā viņ i sniedza informā ciju, ka vakariņ as ir lī dz 22.00, tas tā nav, jo uzkavē joties pastaigā , ienā cis restorā nā.2-3 minū tes lī dz 21:00, mums priekš ā nebija ko ē st un pē dē jā s paplā tes ar ē dienu tika izņ emtas tieš i no deguna - tas bija nepatī kami, jo viņ i runā ja, ka viņ i neē d vakariņ as lī dz 22:00, bet lī dz 21:00, daž i no mū su kompā nijas kopumā bija izsalkuš i. Tā kā mē s nesē dē jā m uz vietas un pē cpusdienā devos uz pilsē tā m, tieš ā m bija ē rti nokļ ū t Susā un Monastirā , 50 metrus no viesnī cas ir ā trvilciena pietura vienā virzienā . 20-25 minū tes, vē l 7-9 minū tes ( ļ oti ē rti) pirms tam kaulē jā mies ar taksistiem, tā kā viņ u nosacī tais "metro" strā dā lī dz 19.00 vai kaut kā . . ? ! Protams, ir daudzas viesnī cas, kas atrodas tieš i paš ā s pilsē tā s, tad š is jautā jums vispā r nav tā vē rts. Pludmale ir lieliska th!!! ! PRIECAS!! ! daudz vietu, jū ra tī ra, vē sa, smiltis baltas, ū dens dzidrs, sauļ oš anā s krē slu vienmē r pietiek, atskaitot mazos dvieļ us ko iedeva pludmalei, viņ iem ir novecojis jau . . un uz ilgu laiku . . ; -)
Parādīt vairāk »


iemiesojums tunisia252
Man tas tiešām ir ļoti svarīgi. Kas bija 2013. gada vasarā šajā viesnīcā, vai tie, kas tur brauc, man jums ir lūgums. Mums ir nepieciešami kāda animatora dati. Viņš ir tik sprogains, īss, ar rupju balsi, brūnām acīm. Vakaros viņš pārsvarā ģērbies melnās biksēs un melnās un purpursarkanās kedas un, protams, viņu rozā animācijas t-kreklā. Lūdzu, jebkura informācija (vārds, uzvārds, telefons, facebook, skype), jebkas, man ir svarīga!
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на побережье пляжа Сканес-Монастир. Расстояние до центра г. Монастир составляет 6 км, до Энфиды – 63 км, до г. Сусс – 17 км, а до г. Тунис – 160 км. Отель подойдет для семейного отдыха, поездки с друзьями или для романтического путешествия. Отель был открыт в 1994 году, последняя реновация проводилась в 2012/13 гг.

Atrašanās vieta Отель расположен в 7 км от аэропорта г. Монастир.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж рядом с отелем. Пляжные полотенца под депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. На территории есть магазины.

В отеле Helya вы можете посетить многочисленные бары и рестораны. Тут каждый сможет выбрать что-либо на свой вкус: от ресторана Rubis, где готовят блюда в присутствии клиента, до пиццерии Le Safir и кафе Barbecue, где подают жареный картофель и гамбургеры.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports Спа-центр Thalasso-Biocure площадью более 300 м² располагает современным оборудованием, что поможет вам оздоровиться и получить заряд положительных эмоций. Тут к вашим услугам турецкая баня, сауна, шотландский душ, ванна для подводного массажа, душ Виши с сильным напором воды, процедуры с использованием морских водорослей для лица и тела, а также антистрессовый массаж. В отеле имеется фитнес-центр и 4 бассейна: 2 открытых бассейна для взрослых, один открытый бассейн для детей и один бассейн с подогревом.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 330 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Zone Touristique, Skanes, 5065 Sahline, Тунис
Tālruņi: +216 73 521 100
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.