El Mouradi Skanes 4*– Atsauksmes

22
Novērtējums 6.810
№2 viesnīcas reitingā Monastira
6.6 Numurs
6.8 apkalpošana
6.8 Tīrība
8.7 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 13 km attālumā no Monastiras centra, Skanes rajonā. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 1994. gadā, un pēdējā renovācija tika veikta 2002. gadā. Tā ir daļa no El Mouradi Hotels ķēdes. Viesnīca ir piemērota ģimenes brīvdienām, ceļojumiem ar draugiem vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар 17408
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Kopš uzcelš anas viesnī ca nav tikusi renovē ta. Spriež ot pē c stā vokļ a, kā dā jū ra tuvojas viesnī cai, un esoš ajiem bojā jumiem, viesnī cai atlikuš i 10 gadi dzī vot (((tad tā pā rvē rtī sies par saviem miruš ajiem kaimiņ iem. … Tomēr ▾ Kopš uzcelš anas viesnī ca nav tikusi renovē ta. Spriež ot pē c stā vokļ a, kā dā jū ra tuvojas viesnī cai, un esoš ajiem bojā jumiem, viesnī cai atlikuš i 10 gadi dzī vot (((tad tā pā rvē rtī sies par saviem miruš ajiem kaimiņ iem. Visu informā ciju skatiet Gļ eba Siverova kanā lā YouTube). pirmais stā vs, Wi-Fi darbojas labi, š im numuru nemainī ju. Pirmo reizi uzzinā ju, ka sistē ma All Inclusive, ū dens pudelē s ir maksas!!! ! Ejot pirmā s trī s dienas ņ ē mu iekš ā restorā ns par brī vu), jo visā s viesnī cā s ir nekaunī gi, dzī ves aizvainoti viesmī ļ i, ī paš i gados! - draudzī gi, pieklā jī gi, bet novā jinā ti, sirmi tunisieš i, bet ne visi, nekaunī gi, nelī dzsvaroti, un jū s vē laties viņ u uzlikt uz rokas. pakausi, bet audzinā š ana dara savu un pamā jot ar roku, ej peldē ties un baudī t sauli)))) Š ajā viesnī cā nav ko darī t!! ! ! Meklē jiet citu viesnī cu!! ! ! Nu ja vajag tikai uzpū sties un aizmirsties, tad meklē lē tā ku viesnī cu, š ī nav iztē rē tā s naudas vē rta! Ceru, ka Ē ģ ipte drī z tiks atvē rta! ! ! Tā bija paradī ze visiem tū ristiem.
аватар Turysto
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
1. Viesnī cā viss ir salū zis, pat jaunajā ē kā. 2. Gaisa kondicionieris knapi strā dā , minibā rs - nedzesē. 3. Istabā nav tē jkannas. 4. Istabā netiek vests ū dens. Jā vā c restorā nā vai bā rā , bet tikai glā zē . … Tomēr ▾ 1. Viesnī cā viss ir salū zis, pat jaunajā ē kā.
2. Gaisa kondicionieris knapi strā dā , minibā rs - nedzesē.
3. Istabā nav tē jkannas.
4. Istabā netiek vests ū dens. Jā vā c restorā nā vai bā rā , bet tikai glā zē . Kad tu paņ em pudeli uz istabu, viņ i mē ģ ina.
5. Viesmī ļ i atklā ti ieņ em labā kos galdiņ us un pielaiž pie š iem galdiņ iem, ja iedod tē ju.
6. Animā cija - lieliski.
7. Glā bē ji baseinos un jū rā - augstā lī menī , ļ oti vē rī gi.
8. Uzņ emš anas bā rmeņ i.
9. Administrā cija vienmē r palī dz visos jautā jumos, ja var.
Основний басейн і море. Другий басейн з гірками Такими столи залишать після обіду араби, яких тав полона відпочиваючих
аватар Aleksandr95548
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī ir liela viesnī cu ķ ē de. Bet š ī s viesnī cas kvalitā te neatbilst. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atrodas 1. lī nijā . Bet tam nebija nozī mes, jo pludmales kā tā das š eit nebija, tas viss ir netī rs un uzarts. … Tomēr ▾ Š ī ir liela viesnī cu ķ ē de. Bet š ī s viesnī cas kvalitā te neatbilst. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atrodas 1. lī nijā . Bet tam nebija nozī mes, jo pludmales kā tā das š eit nebija, tas viss ir netī rs un uzarts. Istaba bija divvietī ga, bet gulta nebija cieta, tas ir vienī gais istabas trū kums. Teritorija ļ oti liela, bija vairā ki baseini. Tač u personā lam nav laika š ī s jomas kopš anai. Interneta viesnī cā gandrī z nebija, nopirkā m karti no vietē jā operatora. Runā jot par pā rtiku, mē s ar to rē ķ inā jā mies, bet tas nebija ī paš i daudz. Ja vē laties peldē ties jū rā , š ī nav tā viesnī ca, kur to var izdarī t.
аватар Sn1959
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atbraucā m pē c vē tras, apskatī jā m pludmali un tur bija atkritumu un aļ ģ u kalni. Darbinieki apliecinā ja, ka atbrauks traktors un aizvedī s, traktors atbrauca, bet neizveda pat 1/10 atkritumu, pludmale ir briesmī ga. Tā kā peldē ties vē l bija auksti, un ū denī gā ja tikai izmisuš ie, tas nebija tik aizvainojoš i, ka netika izņ emts. … Tomēr ▾ Atbraucā m pē c vē tras, apskatī jā m pludmali un tur bija atkritumu un aļ ģ u kalni. Darbinieki apliecinā ja, ka atbrauks traktors un aizvedī s, traktors atbrauca, bet neizveda pat 1/10 atkritumu, pludmale ir briesmī ga. Tā kā peldē ties vē l bija auksti, un ū denī gā ja tikai izmisuš ie, tas nebija tik aizvainojoš i, ka netika izņ emts. Bet fotografē t š ā dā pludmalē ir vienkā rš i apkaunojoš i. Kopumā viesnī ca nav slikta, vairā k ģ imenē m ar bē rniem un vienkā rš i guļ am pludmalē . Viesnī ca atrodas nomalē . Uz pilsē tu kursē autobuss. Taksometru vadī tā ji ir nekaunī gi meli, esiet uzmanī gi.
Пляж Пляж Пляж Пляж Пляж
аватар Radosty
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Slikta pludmale, aļ ģ es gar pludmali, kuras mē ģ ina sakopt, kaut vai ar traktoru, bet bez rezultā tiem. Un tā tad, ja tevi apmierina sē dē š ana viesnī cā un pie baseiniem, tad ir labi un ē diens super! … Tomēr ▾ Slikta pludmale, aļ ģ es gar pludmali, kuras mē ģ ina sakopt, kaut vai ar traktoru, bet bez rezultā tiem.
Un tā tad, ja tevi apmierina sē dē š ana viesnī cā un pie baseiniem, tad ir labi un ē diens super!
Сзади видно полоса водорослей Пляж и полоса чёрная из водорослей Водоросли на пляже Полоса водорослей, которые портят пляж
аватар lana.razaeva
Lieliska viesnī ca. . . vairā k kā.5+ … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca. . . vairā k kā.5+
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m 2016. gada septembrī . Treš o reizi Tunisijā , Viesnī ca, ē diens, ē rtī bas, atpū tnieku aprū pe augstā lī menī . Mē s iesakā m visiem! Paldies par pā rē jo! … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2016. gada septembrī . Treš o reizi Tunisijā , Viesnī ca, ē diens, ē rtī bas, atpū tnieku aprū pe augstā lī menī . Mē s iesakā m visiem! Paldies par pā rē jo!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар olga.orlv
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien. Es vē los dalī ties ar jums iespaidos par manā m brī vdienā m Tunisijā . Bū tī bā piekrī tu visā m iepriekš ē jā m atsauksmē m. Mē s visi esam daž ā di, kā ds nepamanī s nolū zuš o grī das flī zes stū ri, bet kā dam š is fakts sabojā s visu ilgi gaidī to atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Labdien. Es vē los dalī ties ar jums iespaidos par manā m brī vdienā m Tunisijā . Bū tī bā piekrī tu visā m iepriekš ē jā m atsauksmē m. Mē s visi esam daž ā di, kā ds nepamanī s nolū zuš o grī das flī zes stū ri, bet kā dam š is fakts sabojā s visu ilgi gaidī to atvaļ inā jumu. Par laimi, mē s ar vī ru neesam no tiem cilvē kiem. Mē s devā mies uz Tunisiju, lai gū tu iespaidus par eksotisku valsti, un tos ieguvā m. Ekskursija tika organizē ta Pegasus, El Mouradi Skanes 4* tika izvē lē ta uz wondertour ru. Uzreiz dabū jā m normā lu istabiņ u, nevajadzē ja pā rģ ē rbties un piemaksā t. Viesnī cas teritorija ir tik zaļ a, cik tas ir iespē jams Ā frikā . Palmas, krū mi, eksotiski ziedi. Viss ir diezgan tī rs un kā rtī gs. Peldbaseins ar atsvaidzinoš u ū deni. Daudzi sū dzas, ka nav iesildī ts. Mums tas bija svē tī gs. Ir patī kami karstā dienā iegremdē ties vē sā ū denī ! Arī uz pā rtiku nav ī paš u pretenziju. Daudzi nacionā lie ē dieni, katrs izmē ģ inā ja un tad izvē lē jā s to, kas garš oja. Alkohols nav stiprs, viņ i raksta, ka tas ir atš ķ aidī ts. Man š ķ iet, ka tas ir arī tā pē c, lai tas nebū tu ļ oti apreibinoš s, bet gan vairā k atsvaidzinoš s karstumā . . Protams, ne viss ir tik rož aini, objektivitā tei gribu piebilst, ka jū ra ir diezgan netī ra, ir medū zas. Mums jā bū t uzmanī giem. Teritorija aiz viesnī cas ir netī ra, visapkā rt atkritumi. Tuvā kā s pilsē tas Susa un Monastira jā sasniedz ar transportu, kas ir liels mī nuss tiem, kas vē las redzē t, kā dzī vo vietē jie un iepazī t apskates vietas. Iesaku izvē lē ties laiku un apmeklē t Monastiru. Ir ko redzē t. Kopumā iespaidi par braucienu ir pozitī vi.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies no 2016. gada 3. maija, jū ra ledaina, pastā vī gi vē jains. nopeldē ties varē ja tikai 11 - jū ra mazliet iesila. Viesnī ca laba, numuriņ i tī ri, uzkopš ana katru dienu, veļ a mainī ta, dvieļ i katru dienu. Ē diens ir daudzveidī gs un viss ir ļ oti garš ī gs, vī ns ne pā rā k labs, man patika liķ ieri un alus. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 2016. gada 3. maija, jū ra ledaina, pastā vī gi vē jains. nopeldē ties varē ja tikai 11 - jū ra mazliet iesila. Viesnī ca laba, numuriņ i tī ri, uzkopš ana katru dienu, veļ a mainī ta, dvieļ i katru dienu. Ē diens ir daudzveidī gs un viss ir ļ oti garš ī gs, vī ns ne pā rā k labs, man patika liķ ieri un alus. Personā la attieksme ir draudzī ga. Viesnī cas atraš anā s vieta starp Susu un Monastiru, tuvumā nav kur staigā t: viesnī cas un 2 veikali, 100 metrus no viesnī cas pa kreisi. Lī dz Susai ar 52. autobusu lī dz tur esoš ajam gala tirgum ir jā brauc aptuveni 20 minū tes, lī dz veikaliem ir nedaudz tā lu, ar mikroautobusu var aizbraukt lī dz Kantau ostai, kur ir kur pastaigā ties, ir atrakciju parks. Jū ra pie viesnī cas ir netī ra, pastā vī gi nes krastā aļ ģ es un atkritumus. Liels mī nuss viesnī cas gidam no Anex tū res ir Khasen, ekskursiju cena ir pā rā k augsta salī dzinot ar citā m ekskursijā m par 15-40 dinā riem, par Piemē ram, Sahā rā ir 250 dinā ri, bet citu ceļ vež u stendā.190-210.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар DashaVolkova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Izlidojā m no Kijevas, reiss aizkavē jā s par stundu, par ko bijā m ļ oti priecī gi, jo muitā bijā m Krievijas pilsoņ i, bija jā uzrā da migrā cijas kartes "Pributya / Vybutya". Bet atstā ju pie radiem, bet kā mū s nogā dā ja Borispoles lidostā - tas ir atseviš ķ s stā sts. … Tomēr ▾ Labdien!
Izlidojā m no Kijevas, reiss aizkavē jā s par stundu, par ko bijā m ļ oti priecī gi, jo muitā bijā m Krievijas pilsoņ i, bija jā uzrā da migrā cijas kartes "Pributya / Vybutya". Bet atstā ju pie radiem, bet kā mū s nogā dā ja Borispoles lidostā - tas ir atseviš ķ s stā sts. Labi, ka mums izdevā s)))
Enfidhā ieradā mies ap 23.00. Satikā m puiš us no PEGASS. Izgā jā m no lidostas, tad arā bi pieskrē ja palī gā nest somas. -30$. Te mē s nejauš i sagadī jā mies!
Viesnī ca atrodas aptuveni pa vidu starp Susas un Monastiras pilsē tā m, tā pē c ar autobusu tomē r braucā m 1-1.5h. Ierodoties viesnī cā mū s uzaicinā ja uz svā rpstu, visa pietika, lai vē lu iekost. vakarā . ) Mē s atstā jā m somas reģ istratū rā .
Tad mū s uzaicinā ja uz istabu, istabiņ a atradā s 1. stā vā . Sā kotnē ji bija apbē dinā ta, gribē jā s augstā k, ar skatu uz jū ru, bet tad izdomā ju, ka nebū s jā sē ž istabiņ a un piekritu piedā vā tajam variantam. Istaba bija liela, standarta mē beles: gulta , spilveni, ledusskapis, sega, 2 naktsgaldiņ i, tualetes galdiņ š , TV, telefons, fē ns, skapis. Santehnika normā la. Vispā r istaba tī ra , tī rī ts katru dienu. Portierim iedeva 10 dolā rus. Izejot, istabene arī atstā ja - 10 USD.
Netā lu no viesnī cas atrodas 2 tirdzniecī bas centri. Viens 3 stā vs (3 minū š u gā jienā ), otrs 2 (5 minū š u gā jienā ). Pā rsvarā ir suvenī ri, drē bes un daž i ē dieni. Ir arī pā ris kafejnī cas ar skopu ē dienkarti un nesaprotamu darba grafiku. Viņ i tur negā ja. Pastaigas attā lumā no viesnī cas nekas vairā k nav. Tirdzniecī bas centros cenas pā rtikai un ū denim augstā kas kā vietē jā veikalā uz vietas. Suvenī ru izvē le ir milzī ga, var meklē t un izvē lē ties dā vanu sev vai draugiem!
Viesnī cas teritorija liela, 2 baseini: ū dens tī rs, hlorē ts. Pludmale, arī tī ra, tika tī rī ta 2 reizes dienā , no rī ta un vakarā . Tiesa, jū ra izrā dī jā s medū za, kas bija ļ oti apbē dinā ts.
Pakalpojumi:
Pludmales dvielis par depozī tu 10 dinā ru apmē rā , pē c 10.00 jā atstā j valū tas maiņ as punktā pie reģ istratū ras.
TV pults pret droš ī bas naudu - 10 dinā ri
Seifs - 2 dinā ri / dienā + depozī ts
Sauļ oš anā s krē sli pie baseina un pludmales – bez maksas.
Matrač i sauļ oš anā s krē sliem - 2 dinā ri / dienā .
Katamarā ni, kajaki netā lu no pludmales - bez maksas.
Ē dinā š ana viesnī cā ir daudzveidī ga:
Brokastis - piens, pā rslas, bulciņ as, siers, desa, vispā r viss, kas nepiecieš ams brokastī m.
Pusdienas - makaroni (meitene gatavo ļ oti garš ī gi! ), pica, vista, kartupeļ i, baklaž ā ni mī klā , zivis, kū kas, augļ i, dzē rieni utt.
Vakariņ as - viss bija pa vecam, bet piedeva visam bija saldē jums.
Auger – viss, kas nebija apē sts, tika iekļ auts vē lajā s vakariņ ā s.
Intervā lā starp š o visu bā rā bija iespē ja ē st picu, frī kartupeļ us, pankū kas ar š okolā di.
Kopumā viesnī ca ir normā la, par cenu, ko maksā jā m. Iesaku, neatkarī gi no nelieliem trū kumiem!
Parādīt vairāk »


iemiesojums valusha1969
Fakts ir tāds, ka mums ir vēlā reģistrēšanās viesnīcā.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Alisa-Asol
Vai tiešām tur ir slikta apkalpošana un atpūta?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums Alisa-Asol
Lasīju atsauksmes par viesnīcu. Viņi raksta daudz sliktu lietu. Vai tiešām ir vērts tur doties? Varbūt mainīt viesnīcu. Interesē normāla apkalpošana, laba atpūta.Ģimenei.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в 13 км от центра г. Монастир, в районе Сканес. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1994 году, а последний ремонт произведен в 2002 г. Входит в сеть El Mouradi Hotels. Отель подойдет для семейного отдыха, поездок с друзьями или для романтического путешествия.

Atrašanās vieta Отель расположен в 57 км от международного аэропорта г. Энфида.
Pludmales apraksts Полотенца -– за депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть комната для хранения багажа.

В 3 ресторанах отеля подают блюда интернациональной кухни. В отеле также работают клуб Jacatin Moorish и 5 баров.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская коляска предоставляется по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, шахматы, мини-гольф, стрельба из лука, каноэ, солярий, освещение теннисного корта (платно), уроки тенниса (платно), парашют.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля составляет 505 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Beach Zone Touristique Dkhila, 5000, Monastir, Tunisia
Tālruņi: +216 73 246 355
Tīmekļa vietne: El Mouradi Skanes
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.