Amir Palace Hotel 4*– Atsauksmes

29
Novērtējums 5.910
№6 viesnīcas reitingā Monastira
8.6 Numurs
7.8 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.1 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 10 km attālumā no Monastiras centra. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 1994. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2013. gadā. No šejienes jūs varat viegli nokļūt līdz galvenajām pilsētas apskates vietām. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар nevesta_2010
Atpū tā s ar vī ru laika posmā no 07.09. 2013-19.09. 2013. Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, bet otrreiz š ajā valstī ieradī simies tikai pē c 20-30 gadiem. Viesnī ca - Viesnī ca tiek uzrā dī ta kā.5 *, bet patiesī bā tā neievelk š ajā kategorijā . … Tomēr ▾ Atpū tā s ar vī ru laika posmā no 07.09. 2013-19.09. 2013. Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, bet otrreiz š ajā valstī ieradī simies tikai pē c 20-30 gadiem.
Viesnī ca
- Viesnī ca tiek uzrā dī ta kā.5 *, bet patiesī bā tā neievelk š ajā kategorijā . Maksimā li 3*. Pē c izskata, protams, viss ir skaisti, bet, ja paskatā s vē rī gi, var redzē t daudz interesantu lietu - priekš namā dī vā ni ir š ausmī gi nobruž ā ti, paklā js laikam nekad nav zinā jis par mitro tī rī š anu, krē sli un galdi uz balkoniem nav. noslaucī ja vispā r. Bija bail tur iet!
- Istabas gandrī z netiek iztī rī tas. Maksimums ir mainī t dvieļ us un daž reiz iznest atkritumus. Viņ i atstā ja dzeramnaudu, bet tas nepalī dzē ja. Vispā r ar istabu uzkopš anu nejaucā mies. Pie mums viss bija tik tī rs un mē s neprasī jā m katru dienu mainī t veļ u un dvieļ us, bet tas bija nepatī kami, kad cilvē ks paņ ē ma dzeramnaudu un pat necienī jā s iznest atkritumus, un to bija pieklā jī gi daudz. ! Es nerunā ju par putekļ u sū cē ju un mitro tī rī š anu!
Labi, aizveriet acis uz š o.
- ieradā mies 21-00 un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, bet kurš ierodas pē c 24-00, tad viesnī ca var padomā t, ka tu vispā r nenā ksi un š is numurs tiek pā rdots! Mū su draugiem bija tik š ausmī ga situā cija. Tā s netika nokā rtotas pulksten 03-00, lai gan š ī s dienas tika apmaksā tas. Un viņ i iekļ uva istabā tikai pulksten 10:00, tas ir, viņ i gulē ja uz dī vā niem vestibilā ! Š ausmas ir vienkā rš as! Kā kompensā ciju viņ iem bez papildu maksas tika piedā vā ts numurs ar skatu uz jū ru.
- kad apmetā mies, uzreiz teicu, ka gribu skatu uz jū ru, bet administratore teica, ka jā maksā.20$ par dienu. Es atteicu, tad viņ š sirsnī gi pateica, ka mū su istaba ir slikta. Tas man lika smieties, un es nolē mu to pā rbaudī t. Pati istaba nav slikta. Par laimi viss strā dā ja. Nu skats pa logu nebija ī paš i labs. Bet pats galvenais, tas bija tik kluss, ka neviens mū s netraucē ja. Es domā ju animā ciju un bē rnu kliedzieni. No istabas bija skats uz lidostu. Lidmaš ī nas tur nelido biež i, tā pē c nebaidieties.
Tur viss ir kā rtī bā , un ir pat interesanti paskatī ties uz palmu birzi ā rpus viesnī cas un aiz lidmaš ī nā m)))

- noteikti izmantojiet seifu, tas par laimi ir bez maksas. Mū su uzturē š anā s laikā nebija zā dzī bu gadī jumu, tač u dzirdē ju daudz sū dzī bu no citā m viesnī cā m, ka pazuduš as lietas un nauda, ​ ​ kas neizmantoja seifu.
- ja nevē laties tē rē t naudu gludeklim, ņ emiet lī dzi ceļ ojumu gludekli vai sagatavojiet maku, jo š is pakalpojums ir maksas.
- Varat iznomā t dvieļ us. Bet sistē ma nav tā ē rtā kā . Jū s atstā jat depozī tu 20 dinā ru (apm. 13 dolā ru) apmē rā par vienu dvieli un paņ emat to pē dē jā dienā . Bet viņ iem ir jā bū t laikam, ko tē rē t, jo papī ra naudu eksportē t ir aizliegts! Vispā r labā k ņ emt lī dzi savus dvieļ us.
– Animā cija viesnī cā ir, bet mē s pie tā s nepieradinā jā m. Tas bija garlaicī gi! Bet mē s devā mies uz pludmali un gā jā m pē c vakariņ ā m, apbrī nojot Vidusjū ras skaistumu.

Restorā ns
- pakalpojums ir ļ oti specifisks.
Neesam nekā di kaprī zi tū risti, tač u necietā m arī nekaunī bu no apkalpotā ju puses. Un tur restorā nā - tas ir lietu kā rtī bā . Izcē luš ies vairā ki konflikti ar viesmī ļ iem.
-nā kot brokastī s 09-00, ir ļ oti grū ti atrast tī rus galda piederumus, krū zes un pat karstu ū deni. Arī ū dens dzesē tā jā beidzas. Par laimi, viņ i atbild uz jū su lū gumiem un atnes visu. Bet jums nedaudz jā pagaida. Kopumā mē s ā tri pieradā m.

- ja ir puspansija, tad dzē rieni nav iekļ auti cenā . Un tie viesnī cā ir daudz dā rgā ki nekā veikalā pā ri ielai. Mē s paņ ē mā m puspansiju un nepalikā m izsalkuš i. Brokastis no 7:00 lī dz 10:00, vakariņ as no 18:30 lī dz 21:00. pusdienlaikā viņ i nekur negā ja ē st, jo brokastu bija pietiekami daudz un, protams, klusē jot varē ja kaut ko izņ emt no restorā na. Protams, tas ir aizliegts, bet, ja jū s mierī gi ieliekat persiku maisā , tad nekas nesanā ks)))) Labi, ka vismaz brokastī s varat dzert tē ju, kafiju un ū deni.
- Brokastis restorā nā ir sliktas. Es tik ļ oti rē ķ inā jos ar sieriem, bet tos vienkā rš i nevarē ja pat smarž ot, nemaz nerunā jot par ē š anu! Desas un desas - tī ra sojas un kodolkrā sa! Ē dā m olas un dā rzeņ us. Protams, viņ iem nepietika izdomas, lai pagatavotu omleti ar daž ā dā m piedevā m! Biju domā jusi, ka pē c 12 dienā m tur kū kosim) Bet ar saldumiem viņ iem ir labā ka situā cija. Jebkuri kruasā ni un bulciņ as. Var ieliet medu, ievā rī jumu un š okolā di.
- Vakariņ as ir brī niš ķ ī gas! Bijā m apmierinā ti! Daudz gaļ as, piedevu, saldumu, saldē juma un augļ u. Š eit viss bija 5, ja nepievē rš uzmanī bu viesmī ļ iem. Tā da sajū ta, ka viņ i visi ir nezā les iespaidā ! (pat piedā vā ja pirkt no viņ iem haš u) Viņ i neuzvedas ī paš i jauki. Piemē ram, vakariņ ā s viens viesmī lis var pienā kt 5 reizes un rā dī t uz pirkstiem un kaut ko murminā t. Beigā s sapratā m, ka viņ š mums izsaka komplimentus. Un otrs tī ra ū dens viesmī lis nekaunī gs. Viņ u sauc Muhameds.
Viņ š vispā r atļ ā vā s meitenē m č ukstē t ausī , nebija skaidrs ko. Un reiz mē s viņ am teicā m, ka nepasū tī sim alkoholu un dzē rienus, jo to cenas ir ļ oti augstas, un tad viņ š mū s pasmē ja, ka tē jas tase maksā.100 USD un tas ir ļ oti dā rgi! ES biju š okē ts! Tas bija tā ds, ka viņ š sā ka pā rstā dī t no vienas vietas uz otru. Un tad mana pacietī ba beidzā s! Viņ š mani dabū ja! Tad viņ š bija pieklā jī gā ks, bet joprojā m nekaunī ba nav zudusi.
- trauki restorā nā ir slikti mazgā ti. Daž as reizes sanā ca netī ras krū zes. Ļ oti nepatī kami. Un es pastā vī gi baidī jos, ka restorā nā neuzņ emš u nekā du infekciju.
- ja dodaties ekskursijā pirms brokastī m vai aizbraucat naktī , jums nekas lī dzi netiks dots. Viņ iem ir tā da sistē ma. Es mē ģ inā ju paskaidrot, ka tas nav pareizi un ka esmu samaksā jis par brokastī m.
Bet viņ i man teica, ka viņ i uztraucas par manu veselī bu un ka sausā s devas var sabojā t uz ceļ a un viņ i bū s vainī gi, ka es saindē jos, tā pē c viņ i nesniedz sausā s devas.

Noteikti dodieties ekskursijā s. Bez tiem Tunisiju neatpazī siet.
Uz 2 dienā m paņ ē mā m Tunisu-Kartā gu-Sidi Bou Said un Sahā ru
Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Tikai ekskursiju laikā dzē rieni nav iekļ auti cenā . Un arī Sahā ra neietver izjā des ar kamieļ iem, dž ipiem un zirgu pajū gā . Ja ņ emat visu iepriekš minē to, Sahā ra maksā s 200 USD vienai personai. Pā rkā pums, protams! Bet ir vē rts tur aizbraukt! Jū s nenož ē losiet!
Uz Monastiru un Susu devā mies ar taksi. Man ļ oti patika Monastirs. Iesaku aizbraukt uz turieni un pastaigā ties pa centru un ī paš i doties uz Ribatu. Jū s nenož ē losiet! Suss mums nemaz nepatika. Ļ oti liels, netī rs un neē rts. Un kas tur smarž o! Š ausmas ir vienkā rš as! Jū s varat zaudē t samaņ u uz vietas!

Jū ra bija krā š ņ a, lī dz parā dī jā s medū zas.
Jā , vē l nav tik nekaitī gs kā Krimā . Tā s izskatā s kā aļ ģ es, tač u dzē liens pā riet ļ oti ilgi. Kā izrā dī jā s, viņ i kuģ o septembrī . Tā pē c septembris nav labā kais laiks, lai turp dotos.
Nu, ja jū s nepievē rš at viņ iem uzmanī bu, tad jū ra ir forš a. Silts, samē rā tī rs, brī ž iem mierī gs, brī ž iem vardarbī gs. Skaistums! Un smiltis ir ļ oti skaistas! Es nevē los izkļ ū t no tā . Tā ir kā manna, ļ oti maiga un tī ra. Bet diemž ē l tunisieš i nav tie tī rā kie cilvē ki un ļ oti piesā rņ o vidi. Kas ir apkaunojoš i lī dz asarā m. Jū rā var redzē t pudeles, somas, izsmē ķ us, daž ā da izmē ra celofā nu, autiņ biksī tes un visā dus pā rpalikumus. Š ausmas ir vienkā rš as!
Kopumā , salī dzinot ar Dessole Ruspina Resort, tas robež ojas ar mū su viesnī cu, tur bija tī rā ks. Cilvē ki tur paveica lielisku darbu! Atnā cā m uz pludmali 06-30 un redzē jā m, kā viņ i ar grā bekļ iem tī ra smiltis no izsmē ķ iem un citiem netī rumiem. Mums tā nebija.
Bet mums bija cita sistē ma.
Ja nevē laties celties agri, lai ieņ emtu vietu ar sauļ oš anā s krē slu, varat sarunā ties ar matrač a paliktni, un tas jū s piepildī s ar sē dvietu. Jums vienkā rš i jā atstā j viņ am savs dvielis un jā iedod dzeramnauda vai jā atnes kaut kas no bā ra)
Mē s ar to neeksperimentē jā m, jo ​ ​ paš i piecē lā mies un steidzā mies apbrī not jū ru.

Kopumā mē s ar vī ru bijā m pozitī vi noskaņ oti. Visi mī nusi aizmirstas, bet spilgti Tunisijas iespaidi paliek. Pirms doš anā s uz turieni es atkā rtoti izlasī ju daudzas vietnes un atsauksmes, un mani nebija ī paš i apbē dinā ts viņ u radī tais haoss. Protams, ka kaitina, bet ko lai dara! Š ī ir Ā frika!
аватар Len_0k
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ierados ar vī ru 7.09. 13. uz Tunisiju. Mums bija paredzē ts reģ istrē ties viesnī cā Royal Thalasso Monastir 5 *, nezinā ma iemesla dē ļ bijā m apmetuš ies Amir Palace Hotel 4 * (lai gan rakstī ts, ka tas ir 5 *, lai gan pē c 3 * nav smarž as) . … Tomēr ▾ Ierados ar vī ru 7.09. 13. uz Tunisiju. Mums bija paredzē ts reģ istrē ties viesnī cā Royal Thalasso Monastir 5 *, nezinā ma iemesla dē ļ bijā m apmetuš ies Amir Palace Hotel 4 * (lai gan rakstī ts, ka tas ir 5 *, lai gan pē c 3 * nav smarž as) . Mums teica, ka tā ir mū su Kijevas gida vaina, par ko es ļ oti š aubos. Viesnī ca liela, visskaistā kais tajā ir kā pnes un viss! Viss nobruž ā ts, gaiteņ os paklā ji netī ri, istabā s saplī suš as izlietnes, tualetes, duš a tek, kondicionieris tek (te nav par vienu istabu, katra istaba ir atš ķ irī ga). Dī vā ni pie reģ istratū ras brū k! Apkalpoš ana š ausmī ga! ! ! Nā c, tē ju, nedod, der tikai daž iem cilvē kiem! Viņ iem ļ oti nepatī k krievvalodī gie (tu esi no Ukrainas vai Krievijas, vai no Baltkrievijas - pie bungas). Sā kumā ē damistabā meklē ja paš i savas dakš iņ as, nā cā s sē sties pie netī riem galdiem, bet tiklī dz piestā ja franč i, poļ i, amerikā ņ i, vā cieš i....- uzreiz viss uzreiz mainī jā s, un galdi ir tī ri, apkalpoti, un dodas liet kafiju. Vispā r viesnī ca savus 5* pat uz pusi neattaisno! Par jū ru, jū ra izcila! Pludmale ir pieļ aujami tī ra, bet vajag aizņ emties sauļ oš anā s krē slus, ja ir labs laiks, tad vē lams no 7 no rī ta! Peldbaseins normā ls. Milzī gas rindas pie bā ra. Visvē rtī gā kā Tunisijā ir divu dienu ekskursija uz Sahā ru. Ja vē laties atpū sties, iesaku savā kt nedaudz vairā k naudas un lidot uz citā m valstī m!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atgriezā mies no Amira pils tikai š odien, kamē r mū s š ausminā s atziņ a, ka viss š is debesu laiks mums ir beidzies. Bija 2 nedē ļ as, uzreiz varu teikt, ka negatī vo atsauksmju autorus redzē jā m dzī vajā . Skats jocī gs =) Vienmē r kurnoš i cilvē ki ar vē deriem acī mredzot grib eiropeiskus pakalpojumus no arā bu valsts par savā m 3 kapeikā m. … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies no Amira pils tikai š odien, kamē r mū s š ausminā s atziņ a, ka viss š is debesu laiks mums ir beidzies. Bija 2 nedē ļ as, uzreiz varu teikt, ka negatī vo atsauksmju autorus redzē jā m dzī vajā . Skats jocī gs =) Vienmē r kurnoš i cilvē ki ar vē deriem acī mredzot grib eiropeiskus pakalpojumus no arā bu valsts par savā m 3 kapeikā m. Par viesnī cu nevaru teikt NEKO sliktu, bet ne jaunas mē beles, BET, tā ir laba un ē rta un kā tas var ietekmē t pā rē jo? ! Ē diens arī man ļ oti patika, lai gan daudziem nepatika, jo ir tikai 15 veidu siltie ē dieni, 10 salā ti un 20 deserti, kā š o var izkā rtot, starp citu, viss ir ļ oti garš ī gi. Hols viņ am uzkrī toš s, visus sī kos mī nusus var no sirds piedot, apkalpoš ana izcila, upē man ļ oti patika. dā vina torti ar svecē m) sī kums, bet jauki, pludmale lieliska, sauļ oš anā s krē sli visiem iedzī votā jiem bez maksas. Aizbraucis uz Susas centru, tu sā c kluso un mierī go Amiru novē rtē t kā dimantu! ! ! Istaba bija plaš a. Tā pē c es ļ oti iesaku un, pats galvenais, nekad nelasī t tā das muļ ķ ī bas recenzijā , piemē ram, "bija skramba, un apkā rt gulē ja izsmē ķ is".
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар pedan
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies no 13. lī dz 21. jū lijam. . . Viesnī cā ieradā mies vienpadsmitos vakarā , pirmais iespaids ieejot ē kā bija "Super!! ! ", bet viss izgaisa, kad iegā jā m istabā - istabiņ a liela. . . un tā ir visa viņ a cieņ a, kondicionieris rū ca kā traktors, bet vē suma praktiski nebija, ledusskapis salū zis, no balkona smirdē ja briesmī ga kanalizā cijas smirdoņ a. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 13. lī dz 21. jū lijam. . . Viesnī cā ieradā mies vienpadsmitos vakarā , pirmais iespaids ieejot ē kā bija "Super!! ! ", bet viss izgaisa, kad iegā jā m istabā - istabiņ a liela. . . un tā ir visa viņ a cieņ a, kondicionieris rū ca kā traktors, bet vē suma praktiski nebija, ledusskapis salū zis, no balkona smirdē ja briesmī ga kanalizā cijas smirdoņ a. Mē s lū dzā m mainī t istabu. Iedeva citu, laikam gribē ja pabiedē t, lai nā kam pie prā ta un atgriež amies pirmajā : ) Otrā istaba bija neparasti maza izmē ra ar š ausmī gu smaku, salū zis ledusskapis, bet darbojas kondicionieris. : ) Arī š is variants mums nederē ja. Treš ā istabiņ a uz kuru mū s aizsū tī ja jau bija aizņ emta! ! ! Tad viņ i sā ka mums dot mā jienus, ka par labu istabu mums ir jā maksā papildus USD 20 dienā vai jā maksā administratoram USD 30! Pacietī bai nā ca gals un viņ i to pamanī ja : ))) Un notika brī nums! ! ! Mums uzreiz iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru, ar strā dā još u kondicionieri un ledusskapi, ar skaistā m mē belē m, plazmas TV (lai gan nav ko skatī ties), pat ar bidē tualetē : ) Vispā r iekā rtojā mies. tikai pē c divā m stundā m...noguris, bet neuzvarē ts! ! ! : )))
Jū ra priecē ja ar savu klusumu un maigajā m zī dainā m smiltī m : ) Bet pat š eit bija daudz "BET" Gar krastu tieš ā m bija kamieļ u kakas sajauktas ar zirgu kakā m : ))) Pē c nedē ļ as tā s vienu reizi tika noņ emtas, un tad tā pē c, ka bija vē tra un milzī gs daudzums aļ ģ u tika izmests krastā . Bet š ī ir mazā kā pludmales bē da, salī dzinot ar vietē jo iedzī votā ju invā ziju. Viss bū tu labi, bet viņ i atstā j aiz sevis kalnus arbū zu un meloņ u mizu, lū ž ņ us smiltī s. Ļ oti nepatī kami, ka jū rā nav miera, seksuā li aizņ emts, no 8-10 gadiem, arā bu puikas neļ auj peldē t, peldē t mierā...Un viņ iem nav nozī mes, vai tev ir 20 gadi vecs vai 60. Labā k iet ar vī rieti, tas viņ us nedaudz aptur.
Uzturs. Izsalcis nepaliksi, bet ar Ē ģ ipti nevar salī dzinā t. Brokastis ir ierastā s eiropeiskā s, kā visur citur - olas, smalkmaizī tes, trī s veidu sieri, dā rzeņ i, jogurti. . . Vakariņ as bagā tī gā kas, vairā ku veidu gaļ a (saka garš ī gi, neē du), plovs, daž ā di kartupeļ i ( vā rī ti, cepti, sautē ti), sautē ti dā rzeņ i (cukini, zilie, paprika, burkā ni), salā ti, kū kas, saldē jums. Augļ i (arbū zi, melones, persiki, cidonijas, dateles). Vispā r jau nekas, dzī vot var : )
Izklaide. Animā cija bē rniem un pieauguš ajiem, diskotē ka...Bet es neko nevaru pateikt, jo neapmeklē ju.
Baseins ir liels, tī rs, lielisks!
Kopumā var atpū sties, it ī paš i, ja esat kopā ar bē rniem, jū ra ir sekla un silta.
аватар nizenko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti tī rs, viņ i mazgā promenā di ar š ampū nu))) Pts. atsaucī ga un draudzī ga, lidoju ar mazmeitiņ u, viņ a un es esam sajū smā . Animā cija nav slikta, bē rnu diskotē ka, bē rni tika iesaistī ti katru dienu. Ē diens daudzveidī gs, daudz gaļ as un zivju, jū ras veltes (mazmeita uzķ ē rā s uz kalmā riem). … Tomēr ▾ Ļ oti tī rs, viņ i mazgā promenā di ar š ampū nu))) Pts. atsaucī ga un draudzī ga, lidoju ar mazmeitiņ u, viņ a un es esam sajū smā . Animā cija nav slikta, bē rnu diskotē ka, bē rni tika iesaistī ti katru dienu. Ē diens daudzveidī gs, daudz gaļ as un zivju, jū ras veltes (mazmeita uzķ ē rā s uz kalmā riem). Un smalkmaizī tes. . mmmm. . . Telpas milzī gas, tī ras. Istabu ir vairā k nekā.350. Kristā li tī ri dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Pludmalē tiek nodroš inā ti dvieļ i. Vispā r apmelo visu, kas nav laba viesnī ca. Brauktu tur vē lreiz!! ! !
аватар smit1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Netī rumi visur viesnī cā un pludmalē (kamieļ u un zirgu izkā rnī jumi). Arā bi uzkā pj viesnī cas pludmalē neatkarī gi no jebkura. Ē dinā š ana vienmuļ a (3 Ē ģ iptes zvaigznes). Pludmales dvieļ u nav, saka, ka ņ em to istabā . … Tomēr ▾ Netī rumi visur viesnī cā un pludmalē (kamieļ u un zirgu izkā rnī jumi). Arā bi uzkā pj viesnī cas pludmalē neatkarī gi no jebkura. Ē dinā š ana vienmuļ a (3 Ē ģ iptes zvaigznes). Pludmales dvieļ u nav, saka, ka ņ em to istabā . Kondicionieris darbojā s. . Vā rdu sakot, ļ oti nož ē loju, ka aizlidoju uz š o valsti, vai varbū t nokļ uvu tā dā viesnī cā , lai gan, kad braucu uz Kartā gu ekskursijā , netī rumi bija pa visu valsti. Pilnī ga miskaste.
аватар saturn_d
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopumā viesnī ca, protams, nekas, ne piecas zvaigznes, tas ir skaidrs (kaut kur 3+, bet tas ir, ja salī dzina ar Ē ģ ipti (š arms)) Vestibils ir tī rs un ē rts, bet uz grī dā m, kad izkā p no lifta, apkā rt gulē ja buļ ļ i. . . … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca, protams, nekas, ne piecas zvaigznes, tas ir skaidrs (kaut kur 3+, bet tas ir, ja salī dzina ar Ē ģ ipti (š arms))
Vestibils ir tī rs un ē rts, bet uz grī dā m, kad izkā p no lifta, apkā rt gulē ja buļ ļ i. . . vispā r viņ i netī rī ja ī paš i labi, lai gan redzē ju, ka apkopē jas gā ja un tī rī ja gandrī z katru diena...nu, varbū t viņ i tā tī rī ja...
Personā ls ir ļ oti draudzī gs un neuzbā zī gs, viņ i pat atceras, ko tu parasti dzer un daž reiz atnes pats, kad ej uz bā ru, restorā nā uznes arī tavā galdā to, ko tu biež i dzer (pā ris dienu laikā mums bija pā ris glā zes alus pusdienā s un vakariņ ā s : ))
Viesnī cas teritorija maza, tī ra, bet ne pā rā k zaļ a (turpat pie viesnī cas bija zaļ umu oā ze....bet te, protams, mazliet plikpauris) strā dā strū klakas (lai gan ne visas : ))) )
Bet pludmale mani iepriecinā ja, viņ i to iztī ra (atš ķ irī bā no kaimiņ iem), jo tā pastā vī gi nago zā li krastā
Pludmales darbinieks vienmē r ir gatavs jums atnest sauļ oš anā s krē sla matraci. . .
Uztura ziņ ā tas ir garš ī gs, lai gan tas nespī d ar daudzveidī bu, pastā vī gi bija augļ i: arbū zi, melones, persiki, plū mes, vienreiz: dateles
Jā , un gaļ as ē dienu varē tu bū t vairā k (2 maksimums 3)
jū ras veltes: tikai zivis
no deguna blakusdobumiem varu piebilst, ka seifs nestrā dā ja (baterija beidzā s) runā ja trī s reizes reģ istratū rā , strā dnieks atnā ca un pā rbaudī ja teica, ka nedarbojas, mē s to salabosim, neuztraucieties.....tā tad neviens nenā ca
senais TV sā ka izslē gties un neieslē gties...par š o un par seifu rakstī ja mū su viesnī cas gidam (vai kā viņ am) no tū roperatora, vienkā rš i mē s nebijā m vieni ar seifu, viņ a teica, ka viņ a par to pastā stī tu strā dniekiem.... nu viņ a neteica jumta papes , ja viņ i nedeva...es ar viņ iem vairs nesazinā jos
аватар vika_vitja
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viņ i lidoja ar Tunisijas aviokompā nijā m, tas bija ļ oti š okē još i virs Kijevas, viņ i atveda bulciņ u ar piena desu un sieru, kolu, domā ja, ka bū s vē l kaut kas, bet nē . . Lidojā m uz Enfid lidostu, kas ir aiz Susas. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Viņ i lidoja ar Tunisijas aviokompā nijā m, tas bija ļ oti š okē još i virs Kijevas, viņ i atveda bulciņ u ar piena desu un sieru, kolu, domā ja, ka bū s vē l kaut kas, bet nē . . Lidojā m uz Enfid lidostu, kas ir aiz Susas. Kamē r gaidī jā m visus tū ristus un visus aizvedā m, bijā m pē dē jie, pavadī jā m 2.5 stundas. Pusdienas nokavē jā m, bet uzkodas nebija, vakariņ ā s devā mies jau ļ oti izsalkuš i. Par virtuvi: brokastis ir ļ oti sliktas, daž reiz nebija pat olu, tā s, iespē jams, nā ca agri. Pusdienas, vakariņ as - daudzveidī gā kas - pā ris veidu gaļ as, zivis, kā dreiz deva mī dijas un astoņ kā jus, daž ā di piedevas, salā ti - pē c izskata briesmī gi, ē da tikai gurķ us un tomā tus. Konditorejas izstrā dā jumi un saldumi ir labi, no augļ iem - persiki, apelsī ni, arbū zi un melones. Trauki nav ī paš i tī ri, viesmī lis skrē ja uz bā ru pē c dzē rieniem un kaut kā bija neē rti par to neko nedot, tā pē c vakariņ ā s iedeva dinā ru. Reiz bijā m uz picē riju un ala carte restorā nu - mums patika (tas ir iekļ auts viss iekļ auts).
Viesnī ca atrodas uz š osejas, tuvumā ir tikai viesnī cas, nav kur iet, uz Monastiras un Susas pilsē tā m jā dodas ar taksometru vai autobusu. Pilsē tas netī ras, visur smird, suvenī rus pirka tirdzniecī bas centros, medinā (bazā rā ) nav ko pirkt - š erpotreps.
Viesnī cas teritorija maza, pludmale normā la, skaistas baltas smiltis, salī dzinoš i tī ra, salī dzinot ar pilsē tas pludmalē m, kas ir abā s pusē s mums, jū ra ir sekla, diena tī ra, diena ar aļ ģ ē m , medū zas nebija redzē tas. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, bet matrač i un dvieļ i no rī ta bija jā gaida, ieradā mies 8.30 un neviena cita nebija.
Baseins ir vidē ja izmē ra, dziļ š , ir ļ oti mazs bē rnu baseins. Vietē jie bē rni no rī ta trenē jā s baseinā , tā pē c tur devā s pē c pusdienā m, ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija.
Ir viens bā rs pie baseina, duš as pie baseina (nav pludmalē ), tualete. Bā rā alkohols tika atš ķ aidī ts ar ū deni 1:1. Vakaros ir animā cija. Un skaistajā Marrā keš as bā ra vestibilā tas tur nav tik atš ķ aidī ts.
Wi-fe ir maksas, lē tā k ir doties uz Susu un meklē t bez maksas, ko mē s darī jā m, tajā paš ā laikā jū s varat pastaigā ties.
Personā ls ir draudzī gs.
Pasū tī jā m viesnī cā kvadraciklus, ilgi kaulē jā mies, 1.5h izbraucā m pa olī vu birzī , ļ oti patika, interesanta trase, brauc cik gribi un kā gribi, visā di grā vji, stā vas nogā zes , nesalī dzinā ms ar Ē ģ ipti, kur visi iet paklausī gi pa vienam.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ceļ oju kopā ar vī ru 10.10. 2010. Istabu tī rī ja katru dienu, lai gan tē ju neatstā jā m ne reizi. Ē diens bija pacieš ams (mums bija svarī gi, lai tas nebū tu sā ļ š vai piparots), viesmī ļ i jautri un ā tri. uz pludmali atnesa sauļ oš anā s krē slus, atnesa dvieli, pludmalē atnesa arī kafiju. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar vī ru 10.10. 2010. Istabu tī rī ja katru dienu, lai gan tē ju neatstā jā m ne reizi. Ē diens bija pacieš ams (mums bija svarī gi, lai tas nebū tu sā ļ š vai piparots), viesmī ļ i jautri un ā tri. uz pludmali atnesa sauļ oš anā s krē slus, atnesa dvieli, pludmalē atnesa arī kafiju. Kopumā viss darbojas. Ir liels iekš telpu baseins un sauna (pirts maksā.10 dinā rus), bet nav vedē ja...var mazgā ties bez naudas)) ir dž akuzi.
pē c 18. oktobra laikapstā kļ i pasliktinā jā s...saka tā biež i notiek.... sezonas beigas.
bet pā rsvarā ciets č etrinieks!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Diemž ē l cerī bas no 5 * nebija liekas. Labā kajā gadī jumā ciets 3.5. Viens ā ra baseins, neliela platī ba, bē rniem njkmrj š ū poles un slidkalniņ š . Viena bā ra teritorijā nederē ja viss, kas tiek piedā vā ts reklā mā . … Tomēr ▾ Diemž ē l cerī bas no 5 * nebija liekas. Labā kajā gadī jumā ciets 3.5. Viens ā ra baseins, neliela platī ba, bē rniem njkmrj š ū poles un slidkalniņ š . Viena bā ra teritorijā nederē ja viss, kas tiek piedā vā ts reklā mā . Pē c baumā m, viesnī ca pā riet jaunam ī paš niekam.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums j.sann
Lūdzu, konsultējieties ar 4 * viesnīcām ar savām pludmalēm. Un kas bija Amīrā, kā ir ieeja jūrā, smilšaina vai akmeņi? Kādi ir viesnīcas plusi un mīnusi? Un kurš bija jūnijā, kā ir ar medūzām jūrā? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums vtyuk_sromska
25. maijā dosimies atpūsties. Uzrakstiet, varbūt simts par apkopi, servisu utt.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums ulek1604
Nopirku ceļojumu uz šo viesnīcu! Vai zināt, vai tuvumā ir kādas kafejnīcas vai veikali? Kur jūs varat doties?
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в 10 км от центра г. Монастир. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1994 году, а последняя реновация проведена в 2013 г. Отсюда можно легко добраться до главных достопримечательностей города. Отель подойдет для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Монастир составляет 3 км, до аэропорта Энфиды – 62 км, а до аэропорта Туниса – 170 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Есть комната хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-гольф, стрельба из лука, дартс.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 344 Elegant & Spacious rooms, 11 Family rooms (communicated room), 11 Juniors Suites и 3 Ambassador’s Suites.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Route Touristque 5000 Skanes Monastir, Turkey
Tālruņi: Факс: +216 73 521 915 Тел: +216 73 520 900
Tīmekļa vietne: Amir Palace Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).